TISDAG

Jag måste be om ursäkt för mitt dåliga bloggande nu i dagarna.
Men jag har, som ni redan läst, inte mått så bra.
Jag mår fortfarande inte bra, så imorgon ska jag vara hemma och hoppas att min hosta ska försvinna.

Ikväll ska jag bara kolla på tv och ta igen mig.
Vi får höras mer imorn när jag är hemma.

Då får ni även första inlägget av min nya "Hanna Tipsar Julspecial" (eller vad jag nu ska kalla det).
 Ska jobba lite mer med det ikväll innan jag ska gå och lägga mig så det hinner bli färdigt.

Men vi får höras imorn!







30 November

Jag är fortfarande inte bloggsugen. Det är så trist, jag bara hostar och hostar och hostar! Har så förbannat ont i halsen just nu och kan liksom inte säga ett ord utan att jag hostar som en galning. Det är lite svårt att göra sig hörd bland en massa barn. Just nu tar jag en dag i taget. Det gäller bara att ta sig igenom varje dag så gott det går. Idag har jag en rätt så kort dag. Slutar klockan två och ska då ner till stan och kolla efter en stjärna eller kulor att hänga i mitt fönster. Sen ska jag åka hem och vila!

Men som sagt, jobbar på solrosen fram till två. Vi hörs väl när jag kommer hem sen!







MÅNDAG

Nee, idag har jag ingen lust att blogga. Jag ska bara bli frisk. Orkade stanna hela dagen på jobbet iaf. Men blev väldigt trött på träningen, så nu sitter jag hemma under filten och bara är. Har kollat på Top Model och sitter just nu och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Efter det ska jag kolla på Ensam mamma söker (vad hände sen?) och Paradise Hotel på play. Innan sängen blir det dusch.

Vi får höras mer imorn. Har en lite kortare dag på jobbet imorn iaf :)









29 November

Jag mår inte bra asså... inte alls bra. Om jag varit sjuk tidigare, så är det inget mot det här. Men tapper som jag är ska jag ta mig till jobbet ändå. Synd bara att jag har ett helvetespass idag :/ Jobbar på solrosen enda fram till klockan 6 och det känns inte alls kul. Jag ska försöka se om någon vill byta med mig. Det kanske finns någon vikarie som har lust att jobba längre??! Jag ska kika på det, för jag kommer nog inte palla att jobba så länge. Vill just nu bara gå och dö typ! Jag mår apa....

Vi hörs när vi hörs!!




Supergammal bild från Hallsberg -05 (eller något år kring det)



28 November

Resten av dagen blir en bakissöndag så det skriker om det. Jag ska bara hänga i soffan, äta lite mat, kolla tv, duscha, kanske städa av rummet lite och bara inte göra nåt. Är så trött så jag orkar inte göra nåt. Sen är det mycket bra på tv, så ska kika på det. Kanske blir en film senare med om jag orkar. Det blir rätt så tidig läggning ikväll. Har en lång jobbdag imorn, så det är bäst att vara utvilad.

Vi hörs en lite sväng innan jag lägger mig sen, men annars får ni nöja er med dom inläggen får idag!








FÖRSTA ADVENT

JAG GJORDE IORDNING VÅRAN ADVENTSLJUSSTAKE FÖRUT.
IÅR BLEV DET MÖSTRADE RÖDA LJUS ISTÄLLET FÖR VITA.
SEN TOG JAG SVART MOSSA ISTÄLLET FÖR SNÖ.

TYCKTE DET BLEV JÄTTEBRA!!








28 November

Resten av den här söndagen blir en bakissöndag så det skriker om det. Jag ska bara hänga i soffan, äta lite mat, duscha, kanske städa av rummet lite och bara inte göra nåt. Det är ju lite bra på tv:n så ska väl kolla på det, sen ska jag gå och lägga mig skapligt. Riktigt lång jobbdag imorn! Så det är bäst att vara utvilad.

Vi hörs en gång innan jag går och lägger mig. Ni får nöja er med två inlägg idag!







YESTERDAY

Nu ska jag äntligen göra dagens första blogginlägg. Klockan hann bara bli halv 4 innan det hände, haha! Men sov kvar hos Emilia och åkte inte hem därifrån förens vid 1 tiden. Det snöade så in i helskotta så jag väntade in i det sista med att köra hem till vadstena. Men nu är jag hemma iaf :)

Hade det så himla roligt igår. Jag bestämde mig för att gå all in igår och det var inget jag ångrade alls. Maten var grym, paketspelet var skitskoj, drickan var god och harrys var kanon! Det var nog det roligaste jag haft på länge. Vi skrattade typ hela kvällen, iaf hela tiden under paketspelet. Jag fick med mig ett guldigt nagellack och en ring. Jag var jättenöjd! När klockan var 12 åkte vi till Harrys och dansade massa! Det var sååå kul och musiken var så bra. Det spelades nog inte en enda dålig låt, alla var verkligen jättebra. Så vi dansade, dansade och dansade!! Tiden gick fort och innan vi visste ordet var satt Emilia och jag i en taxi hem till henne och somnade som stockar!


Vilken kväll! Tack tjejer, det behövde jag! ♥



Alla bilder finns på facebook :)













BÄSTA KVÄLLEN!

RIKTIGT UNDERBAR KVÄLL!
HADE RIKTIGT KUL :)
Sover kvar i Motala, hörs imorm!




 


TJEJFEST!




Nu drar jag iväg till Motala för tjejfest och party!
Kommer hem inatt eller imorn :)

Ha en kanonlördag!






LÖRDAG

Då var dags för mig att börja göra mig iordning. Ikväll blir det tjejfest i Motala. Jag får se om jag kommer ta det lugnt eller om jag ska gå all in. Är inte alls sugen på att dricka ikväll, men jag får se hur jag gör. Jag gör som jag känner när jag kommer dit. Vi ska vara hemma hos Martina (Wallin) ikväll. Äta lite god mat, köra paketspelet och bara ha det så himla bra. Det blir nog jag, Emilia, Martina, Sanna, Josse och Carro. Hoppas att Elin hinner hem med, så hon kommer dit :) Det skulle vara underbart, hon kom ju hem från sin USA-resa idag :)

Om det är så att jag väljer att dricka lite ikväll, så blir det säkert utgång och sen sover jag hos Emilia. Hon är själv hemma i helgen för Molle är i Göteborg så hon vill säkert ha lite sällskap. Men som sagt, det märks. Annars kommer jag att åka hem inatt.

En underbar kväll ska jag iaf ha! :)










VINST

Hemma från handbollen med två poäng i bagaget. Känns inte helt fel, känns faktist helt underbart! Grabbarna var så duktiga idag. Efter första halvleken ledde vi med 6-1 efter ett riktigt kanon försvarsspel och lite mindre lyckat anfallsspel. I andra tog vi tag i anfallsspelet och vann den halvleken med 16-8. Tappade lite av vårat försvarsspel till förmån av ett grymt anfallsspel. Vi hade matchen från början till slut och den slutade 22-9 till oss :) Hoppade upp ett steg i tabellen med, inte fel det. Vilken lördag! :)


Här kommer ett par bilder från matchen.










FELIX

Söta FELIX VÄSTERHAMN (Ni kanske känner igen honom från Idol)
har gjort en cover på John Mayers låt Who Says.

Han är såå duktig!! :)






27 November

Åhh, vad underbart det hade varit med lite sovmorgon idag, men icke. Är det inte jobb så är det handboll. Men på något sätt känns det ändå lite lättare att gå upp när man ska på handbollsmatch än när man ska jobba. Sen att matchen "bara" är i Mantorp är ju så skönt. Idag ska vi bara åka hem med två poäng, det finns inget annat. Jag har sett fram emot den här matchen länge nu och hoppas det går som jag tänkt mig :) 

Matchen börjar 10.20 och vi samlas 9.00. Kanske är hemma till halv1 ungefär. Hörs då!



 





GONATT FOLKET!





Jay och Olle vidare :)

JAG ÄR NÖJD! det räcker så :)






IDOL 2010

SAMMANFATTAR IDOL MED ATT JURYN HAR VARIT HELT PÅ MIN SIDA IKVÄLL.

LINNEA VAR BRA I ANDRA LÅTEN, JAY VAR BRA I ANDRA LÅTEN, MINNAH VAR URKASS OCH

OLLE KUNDE INTE VARIT BÄTTRE! HAN VAR HELT KLART BÄST IKVÄLL :)







TONIGHT IS GONNA BE A GOOD NIGHT

Såå, nu hinner jag med ett litet inlägg om dagen.


Har varit som ett litet barn idag och åkt en massa pulka. Det är faktist väldigt roligt, men något som är mindre kul är när man druttar på ändan så in i helvete och det bara forsar in snö innanför tröjan och termobyxorna, haha! Jag och fyra barn hamnade i värsta snöhögen, kallt men kul :) Har ju varit nästan 10 minusgrader idag och efter en timma är det inte skönt. Jag tog med mig lite barn in och dukade istället. Jag var först att anmäla mig, hehe. Under eftermiddagen har vi gjort varma mackor och kollat på massa klipp på bolibompa på datorn. Ja, barnen får faktist sitta vid datorn på dagis med ibland. Julpyntat har vi hunnit med också.
En kanondag på jobbet helt enkelt! :)

Nu sitter jag mätt och belåten i soffan efter en riktigt grym fredagsmiddag. Det blev tärnad potatis i grädde, fläskfilé och sallad. Mumma måste jag säga! Idol börjar nu, så det är bäst att jag lägger ner datorn. Som jag skrev förut så blir det soffläge ikväll med Idol och grejer.
Vi hörs nångång efter idol innan jag går och lägger mig!



För er som läser min blogg och ska köpa julklapp till mig,
så kan ni köpa precis vad ni vill ur Laila Bagges smyckeskollektion! :)



 

FREDAG

Hemma från en lång dag på jobbet. Men det har gått bra.

Tittade förbi en sväng på granförsäljningen vid Östenssons innan jag åkte hem och det verkade gå bra.
Sen åkte jag och handlade lite.

Nu ska jag bara ha en fredag med Fredagsmys!

Vi hörs lite senare sen.
Kanske efter Idol. Då har jag säkert mycket att skriva om :)






26 November

Drar iväg och jobbar ett långt pass idag på Solrosen.
Slutar klockan 5, så vi hörs efter det!
Känner jag mig själv rätt så kommer jag somna som en stock i soffan ikväll.
Men ska försöka att blogga innan det.

Ha en kanonfredag!







GONATT FOLKET!





PICS

Här kommer lite bilder från handbollsträningen och från Ladies Night på stan :)


















MOST WANTED

Har haft en jättebra dag. Det var jättetrevligt nere på stan med Amanda. Var väl där nere i 50minuter eller nåt sånt. Jag skulle ju inte ha något speciellt, så behövde inte gå så länge. Hittade paket till paketspelet som vi ska ha på lördag iaf :) Hittade den i Monicas affär. Ni ska verkligen gå dit, det finns massa fint. Det kommer två bilder därifrån i nästa inlägg. Kom hem vid halv8 ungefär.


Sedan dess har jag ätit lite nudlar, kollat på Biggest Loser, Vampire Diaries, Paradise Hotel och Criminal Minds. Alltså, när Emma och jag sitter och kollar på Criminal Minds så analyserar vi sönder programmet. Idag tyckte vi att programmet var aningen tunt, men blev bättre i slutet. Hon och jag har kollat på många säsonger av CSI och alla säsonger av Criminal Minds, så vi vet ju vad vi snackar om. Det är inte ofta vi blir förvånade av vad som händer i ett program. Man kan säga att vi är proffs på såna program, haha!

Jag ska lägga in lite bilder från handbollen och från kvällen nere på stan snart och efter det ska jag kolla på Robinson, duscha och sen gå och lägga mig. Jobbar långt pass på solrosen imorn...







GOTT NYTT JUL - SEAN BANAN



SEAN BANANS
JULLÅT.
RIKTIGT BRA FAKTIST, HAHA!




TORSDAG

Hemma från jobbet. (Känns som jag alltid börjar mina eftermiddagsinlägg så, haha!) Har haft en riktigt bra dag idag. Var ute en lång stund på eftermiddagen och det var kallt som bara den, men har man mycket kläder på sig är det så skönt att få lite frisk luft. Lyckades glömma min halsduk idag, så har frusit en del om halsen, men annars har det varit lugnt. Kul att få se Gullvivan-barnen en sväng innan jag börjar på Solrosen nu i ett par veckor.

Nu ska jag straxt ta på mig lite vettiga kläder, eller kläder som inte har en massa banankladd och snor på sig iaf. Efter det ska jag åka iväg till sporthallen för handbollsträning. Ska försöka smita lite tidigare idag så jag kan åka ner till stan till klockan 6. Det är ju Ladies Night stan och jag vill ju ha en sån där Goodie Bag! Ska kolla runt lite på stan en snabbis med Amanda. Ska försöka ta lite mysiga kort med som jag kan visa för er när jag kommer hem.
Vi kommer nog inte stanna där nere så länge. Så vi kanske hörs vid 8tiden eller nåt!








IDOL



Kollade in idols hemsida innan jag stack till jobbet och kolla vilka låtar dom kör imorn.
Måste säga att det var dom bästa låtvalen hittils i tävlingen.

Hoppas bara dom kan göra något bra av dom! :)


1. Jay Smith
Låtval 1: Bad romance (Lady Gaga)
Låtval 2: Against all odds (Phil Collins) 
 

2. Linnea Henriksson
Låtval 1: Don't you forget about me (Simple Minds)
Låtval 2: Crazy in love (Beyoncé) 
 

3. Olle Hedberg
Låtval 1: Fix you (Coldplay)
Låtval 2: Beautiful day (U2) 
 

4. Minnah Karlsson
Låtval 1: Just the way you are (Bruno Mars)
Låtval 2: Alone (Heart)



25 November

Hade jättesvårt att somna igår. Bara låg och tänkte på en massa saker. Så när jag vaknade idag ville jag bara somna om för jag var så extremt trött. Det är jag fortfarande. Kommer nog dröja riktigt länge innan jag vaknar idag. Men det är bara att vakna, har inget val liksom.

Nu ska jag ta på mig lite kläder, sen gå ner till Vitsippan. Emma ska skjutsa upp mig till Gullvivan för jag jobbar där idag. Det är så himla kallt så hon skjutsar upp mig och hämtar mig när jag slutat :) Vi hörs när jag kommer hem runt halv4 tiden!







GONATT FOLKET!





KÖP KUNGSGRAN AV POJKAR 99/00 I JUL





TAKE A GOOD LOOK

BIGGEST LOSER - PARADISE HOTEL - GREY'S ANATOMY

THAT'S MY EVENING!



TAKE ME BACK ♥




PICS

Ett par bilder från när Alice och jag var i ishallen och kollade när Colin körde lite hockey.

Blev inte så många, men ett par stycken iaf :)
















ISHALLEN

Alice och jag drar iväg till ishallen för att kolla när Colin testar på hockey! :)

Hemma snart...






SÅHÄR GLAD ÄR JAG IDAG :)

Det som jag ska skriva nu kanske inte låter så speciellt för era öron,
men för mig är det jättekul tycker jag.



Jag har fått ett vikariatPolarnSolrosen (dagis) fram till den 17 december. Jag jobbar varje dag 9-14 och det är så kul att jag fått det. Så nu vet jag vad jag gör dom tre kommande veckorna. Ska bli skönt att ha ett ställe där man är hela tiden och som man kommer in i. Det är "bara" tre veckor, men det är alltid nåt.
Man kan ju hoppas att det blir förlängt kanske på samma ställe eller på något annat ställe :)


Men jag tycker det var kul iaf att få det korta vikariatet!
Sen är det roligt att man får höra så mycket bra saker om en.
Kul att dom tycker att jag gör ett bra jobb och är trevlig :)





ONSDAG

Nu har jag varit duktig tycker jag.

Har varit nere på stan, handlat dricka och annat till helgen och sen var jag på Östenssons och handlade mat. Man tycker att man handlar massor, men när man kommer hem och ställer allt i kylen så verkar den vara helt tom ändå, haha. När jag kom hem plockade jag ur tvättmaskinen jag satte på innan jag åkte och sen dammsög jag nedervåningen. Har suttit i telefon ett tag nu med och haft lite lektionsplanering till lektionerna som jag ska ha nästa vecka.

Nu sitter jag i soffan och tar det lite lugnt.

Har en jätterolig nyhet som jag kommer berätta om i nästa inlägg! :)






EN MÅNAD KVAR

BARA EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON.

JAG LÄNGTAR SÅ!







24 November

Sovmorgon idag! Men man sover inte så bra mellan 8 och halv10, vet inte varför. Men man kanske redan är utvilad då, men ändå tycker det är så skönt att ligga kvar i sängen. Kan ju bero på det...

Har suttit i någon timma och lagt in träningstider, andra tider, cuper och annat i våran kalender på grabbarnas hemsida. Ni som är berörda, gå in där och kolla! Jag har också hunnit med att koka ägg, så nu äntligen ska jag få i mig lite sen frukost. Efter det ska jag ta på mig lite kläder och sen gå ner till vitsippan och hämta bilen. Ska åka ner på stan och kolla efter en sak och sen åka till östenssons och handla.

Vi hörs när jag kommer hem!







GONATT FOLKET!





TISDAG

Hemma från utbildningen. Det gick snabbt och det var väldigt uttråkande idag. Det kändes som att vi bara upprepade allt vi lärde oss förra gången. Visst, det var väl bra, men känns som lite slöseri med tid. Esch, man får ju pengar för det iaf :) Alltså, det är så fruktansvärt kallt ute så det inte är sant. När jag skulle skrapa rutorna förut så var det som att mina fingrar skulle gå av. Sen att jag inte hade några vantar var väl ingen höjdare. Det bara krampade i fingrarna. Men hem kom jag!


Ikväll blir det att bara krypa ner i soffan med varm choklad och myspys. Biggest Loser, Paradise Hotel, Desperate Housewifes och Bartenderskolan är ikväll. Men jag dyker nog upp med nåt inlägg innan jag går och lägger mig senare. Har inget jobb imorn än så länge, men vi får se. Annars kanske jag gör nåt vettigt här hemma. Hörs!







HANNA TIPSAR

Titta, den här underbara kategorin är tillbaka.


Jag kände att jag var tvungen att tipsa er om den absolut bästa sidan där ni kan köpa supersnygga smycken till väldigt bra pris. Hemsidan heter item.blogg.seJohanna heter hon som gör smyckena och dom är verkligen underbara! Just nu är det bara en blogg, som man även kan köpa smyckena på, men den 28 november öppnar hon en webbutik där man kan hitta alla smycken. Sidan kommer heta itemsbyjohanna.se.

Så gå gärna in den och kika för det finns verkligen nåt för alla!



Det här är ett av halsbanden man kan köpa. Asläckert ju!






H&M

Kikade in en snabbis nu precis på H&M innan jag åker på utbildningen. Tänkte jag skulle kolla in Lanvins nya kollektion där, men blev inte alls förvånad över att se att allt var utsålt. Egentligen ville jag inte ha nåt där och sen var den dessutom väldigt dyrt. Det enda som fanns kvar var kepsar och flugor, känns inte som att det är nåt jag vill ha! haha.


Den här klänningen skulle jag däremot dö för!




23 November

Nu vill jag inte ha mer snö!

Allt blir så mycket jobbigare med snö, kallt och blött. Bara att gå ut och hämta posten är jättejobbigt. Då måste man ta på sig vinterstället och allt bara för ett par meter, usch. Vad skönt det hade varit med sommar nu. Eller först Julafton och sen Hallby-bollen och sen kan det bli sommar :)

Idag är det dags för ytterligare en dag av utbildning. För er som inte vet vad utbildningen är, så utbildar vi oss i det nya journalsystemet som vi ska ha på Wasagården. Jag jobbar ju inte så mycket där, men man måste hålla sig uppdaterad. Utbildningen är i Kommunhuset och tacka Gud för att jag har bilen idag. Hade jag fått cykla i det här vädret hade jag nog struntat i det. Det är ju en mardröm att ge sig ut i det här vädret. Det tråkiga med att ta bilen är att man måste ta bort all snö från den och sen skrapa rutorna. Men det är det värt!


Jag kommer nog hem vid 5tiden tror jag. Hörs då!












GOODNIGHT SWEETHEARTS

Här kommer kvällens sista inlägg. Har varit på handbollsträning och haft en slappiskväll framför tv:n. Har kollat på Biggest Loser, Top Model, Biggest Loser Sverige-finalen och Svenska Hollywoodfruar. Innan jag går och lägger mig ska jag kolla på Paradise Hotel och The Big Bang Theory. Imorn är det utbildning som gäller :)

Ni får sova så gott folket. Det ska jag :)







MÅNDAG

Hemma från jobbet. Gick riktigt snabbt idag, sen så var det bara 4 timmar med, så det var ju inte så konstigt. Men vilket j***a snöoväder det är ute. Eller det är lite lugnare nu, men förut snöade det som bara den. När jag cyklade så fick jag all snö i ansiktet och det är så irriterande. Sminket bara rinner, håret blir fult och äckligt och man ser inte vart man åker överhuvudtaget. Det var bara ren tur att jag hittade till och hem från jobbet, haha.


Just nu sitter jag bara i soffan och kollar på Top Model. Efter det ska jag börja ta på mig lite kläder och sen dra till sporthallen för handbollsträning. Hoppas bara jag hittar någon skjuts, för ge mig ut i det här vädret igen känns inte alltför lockande. Ska ringa mamma och höra med henne :)

Men vi hörs när jag kommer hem från träningen kanske vid halv 8 tiden!







EARRINGS

Fick dom här två örhängena av Emilia i lördags!

Jag älskar dom :)








22 November

Åker iväg och jobbar ett par timmar på Wasagården.

Kommer hem runt 4 tiden, så vi hörs då innan jag sticker till handbollsträningen.






TONIGHT

Nu är helgen slut och en ny vecka börjar imorn. Var som sagt i ishallen förut och Wettern lyckades vinna efter straffar. Jocke var den enda som gjorde mål på straffarna och det var ett riktigt turmål. Den lyckades glida in i målet efter en tur över målvakten. Men Wettern vann iaf :)

Nu sitter jag och kollar på Filip och Fredrik, sen ska jag kolla på Gossip Girl och Ensam mamma söker på play. Efter det blir det sängen och jobb imorn :) Men har sovmorgon först, gött!

Sov så gott med er sen!







BILDBOMB

HÄR KOMMER ETT PAR BILDER FRÅN IGÅR OCH BILDER FRÅN HANDBOLLEN IDAG.
ALLA FINNS PÅ FACEBOOK SNART!


Först kommer ett par bilder från våran handbollsmatch och f96 match.









Nu kommer ett par bilder från inflyttningsfesten igår











INLÄGG SOM SKULLE KOMMIT IN VID 4TIDEN!

Hemma från sporthallen med en förlust i bagaget. Det var en riktig skitmatch idag. Började bra med ledning med ett par bollar och med två måls ledning i halvtid. I andra halvlek gick det bara utför. Har ni någonsin hört en match där ett lag bara gör ett mål på tjugo minuter, det var precis det som hände oss idag. Vi tappade allt vårat spel och hade ingen fokus alls. Tappade bollar, passade fel och var inte fokuserade alls. Det var synd, för det här laget borde vi slå. Men det är bara att ta lärdom av den här riktigt dåliga matchen och gå vidare.

Kollade på två matcher till efter våran. Måste säga att både flickor 98, 97 och 96 imponerar. Väldigt duktiga tjejer faktist! Men den som imponerar mest på mig är Stina Blackstenius. Vilken lirare, hon är bland den bästa jag sett på länge!

Nu ska jag ta på mig lite varmare kläder och sen bege mig mot ishallen. Wettern tar emot Finspång på Kungsvalla. Blir nog en tuff match. Men hoppas på vinst. Vi får höras när jag kommer hem runt halv8 tiden.

Ikväll ska ni få se en massa bilder med från igår och från idag! :)








SÖNDAG

God Morgon! Pigg och alert efter 4 timmars sömn, javisst!! :) Hade det jättetrevligt igår. Men nu är en ny dag. Det är dags att dra iväg till sporthallen för en hel dag med handboll. Vi har match och sen är det två matcher till efter det, så ska väl kolla på dom. Vid 5 är det hockey med, så blir en riktig sportsöndag som vanligt. Jag vet inte alls när jag har tid att blogga. Det märks. Ni ska få lite bilder från igår med, men dom får vänta till kvällen. Hörs senare!







DANCING




Medans jag har en toppenlördag med fest, dans och underbara människor,
 tänkte jag bjuda er som inte hittar på något på en låt som jag säkert komma svänga mina lurviga till ikväll.
Det är PINKs låt RAISE YOUR GLASS !







PARTY

Nu drar jag iväg till Emilia och Molle i Motala för inflyttningsfest

Efter det blir det nog Harrys.

Ha en kanonlördag!! :)








GALET

Ni måste bara kolla in det här. Septembers låt Resuscitate Me är ju så grym!
Kolla bara in Fredrik, killen i videon, en kompis föredetta klasskamrat.
Det finns säkert någon som läser min blogg som känner Fredrik i o m att han är från Motala,
men han är ju så jävla snygg, kolla in kroppen pån! Äckligt perfekta människa! haha.






LÖRDAG

Nu är jag hemma från sporthallen. Damerna förlorade tyvärr med ett par bollar, kommer inte riktigt ihåg vad det slutade. När jag kom dit i halvtid låg dom under med en boll och det dröjde 10 minuter innan NKIK lyckades göra mål i andra halvlek. Tyvärr gjorde VHF bara ett mål under den tiden också. Så det stod lika efter 10 min. Sen gjorde NKIK ett ryck som höll i sig hela matchen. Norrköpingslagen är ju kända för att spela en tuff och på gränsen till ful handboll och så även idag. Men man möter alltid såna lag och då får man överlista dom, vilket VHF inte lyckades med idag. Men en bra och jämn match :)


Nu måste jag börja fixa iordning mig. Har lite grejer att fixa med. Ska föna och platta håret, sminka mig, hitta det jag ska ha på mig och en hel del annat. Ska försöka få på mig ett par lösögonfransar också, så önska mig lycka till! Vi hörs innan jag åker sen :)







HANDBOLL

Nu drar jag iväg och kollar på andra halvlek av damernas handbollsmatch

Kommer hem om en stund :)







JAY SMITH

Det är tråkigt när den bästa av alla Idoler åker fast för droger under tävlingens gång.
Men mannen behöver ju hjälp och det är tur att han ska få det.
 JAY är ju solklart bäst i hela Idol och det vore hemskt om han skulle få lämna.

Se till att komma på rätt spår igen nu Jay, så vinner du Idol!


Här kan ni se presskonferansen med Jay kring händelsen.





20 November

Lördag morgon och jag är redo för party!! Eller kanske inte riktigt än, men jag är så sugen på att festa nu. Hoppas kvällen blir toppen, den har alla förutsättningar att bli det!! Men jag ska väl hitta på lite vettiga saker innan det. Vettiga och vettiga, ska väl kanske gå ut en sväng och leka av mig i snön, åka iväg och kolla en stund på damernas match, försöka mig på fransk manikyr på naglarna och sen pyssla med lite annat.

Men nu först ska jag kolla på Efterlyst från i onsdags och sen fortsätta att göra lite till det där jag pratade om att jag skulle ha varje dag i december på bloggen. Hörs sen!





My fingers keep klicking to the beat of my heart

Härligt det har varit med fredagsmys :) Har haft en helt vanlig svenne fredag med Idol, chips och cola. Sen har vi spelat bingo med. Låter väl som det är värsta pensionärshänget här hemma, men det är faktist något vi brukar göra, sen brukar pappa ha köpt lite goa priser. Ikväll var det chokladkalendrar, skumtomtar och chokladtomtar som pris. Samuel som nu för tiden har tur i precis allt fick bingo tre gånger, colin fick bingo två gånger, alice två gånger och jag en gång. Det är väldigt kul med bingo faktist :)


Tyckte att det var rätt så rättvist med Idol ikväll med. Olle och andreas var sämst, eller andreas var inte sämst, men han väljer alltid så tråkiga låtar och det tror jag var hans fall ikväll. Olles your song räddade honom ikväll tror jag. Linnea var väl inte så bra ikväll heller, men Jay och Minnah var klockrena. Dom var riktigt duktiga. Det bästa i Idol på hela året var när JAY gjorde Madonnas låt Like a prayer, grym tolkning! Han bara måste vinna!

Nu ska jag kolla på Doobidoo på play och sen sova. Imorn ska jag sova länge!! :)







OLD PICS

Vi satt här hemma förut och kollade på en massa gamla kort.
Jag hittade en massa underbara kort som jag var tvungen att visa er :)



Var väl inte den sötaste bebisen direkt. Hade min sötperiod när jag var mellan 2 och 4 :)



Måste säga att jag var rätt så söt här :)




Underbara farfar och jag ♥



Underbart minne från Bulgarien 2006.



Samuel-snyggingen!



Farfar och Farmor från Teneriffa.





Kanske dags att fixa skilsmässo-pappren nu?





Favorit i repris imorn kväll?! ;D



September - Mikrofonkåt

Jag har mognat på senaste tiden. 
Även en sån här perfekt människa som jag kan ha fel.

LÅTEN ÄR JU HELT JÄVLA SVINBRA!


Jag ångrar mig tjejer, förlåt!






FREDAG

Fick jobba sent idag, så har bara kommit hem och ätit i princip. Nu ska jag ägna kvällen åt idol, bingo och annat fredagsmys. Vi får höras efter allt detta. Har lite gamla kort att visa och en kanonlåt kommer upp snart. Vi hörs senare!







GLITTER

Någon som har ett glittrigt linne eller nåt liknande som jag kan låna på lördag??





19 November

Kort inlägg. Jobbar Vitsippan 8-15 idag.
Sen tar jag helg! Sååå skönt :) Hörs!





GONATT

Nu är snart en underbar tv-kväll över. Efter handbollsträningen åkte jag hem och åt lite mat med familjen. Pappa hade kommit hem ikväll med :) Sen så kollade jag på tv. Det blev Paradise Hotel, Bakom Magin på Harry Potter och Criminal Minds. Nu ska jag kolla på Vampire Diaries och Robinson på play, sen sova. Jobb imorn igen! Jag säger väl gonatt nu :)






SHOPPING

Här kommer shoppingen från idag. 
Har egentligen inte mycket att visa p g a att jag köpte en massa julklappar och dom är ju redan inslagna.
Visar mina byxor från MQ och min skjorta från Vila.
Ber om ursäkt för dom dåliga bilderna. Dom ger verkligen inte mina nya kläder rättvisa.
Skjortan är mycket snyggare på.

Blir nog den på lördag :)



Anna tyckte jag var värd en fin påse till mina julklappar till Samuel och pappa.



Julklapp till Samuel från sporthörnan.



Hittade julklappar till Colin på Kappahl.



Hemlis från Kopp&Kanna.




Mina byxor som jag hittade på MQ.



Skjortan från VILA. Tråkigt att man inte ser hur snygg den är på bilden.



TORSDAG

Hemma från Motala. Blev väldigt mycket shopping, så nu är pengarna slut, haha. Men handlade en svart skjorta till lördag, julklappar till Colin, pappa och Samuel och lite annat. Stressade först runt i Motala och i stundens hetta glömde jag de två viktigaste sakerna jag åkte in för. Jag hittade ingen sån där svart lapp att laga min jacka med och glömde bort systemet. Så jag var tvungen att åka ner till stan i Vadstena med för att köpa dricka till lördag. Men nu tror jag att jag har hittat det mesta jag skulle ha och lite till, hehe. Jag hinner inte ta kort på allt jag handlade just nu, så det får jag göra senare. Så håll koll här :) 
Det är en lite stressig dag idag, men har hunnit med massa.

Nu är det dags för att ta på sig handbollskläderna och sen sticka iväg till träningen.
Jag kommer väl hem vid halv7 tiden ungefär, så vi får höras då!







TAKE ME INTO TOWN

Nu har jag slutat från jobbet. Trivs så bra på vitsippan så jag knappt kom därifrån när jag slutade. Men nu är jag hemma iaf. Ska bara byta om och sminka till mig lite, sen åka vidare på lite ärenden. Ska först ner till stan här i Vadstena och hämta en julklapp till lillebror, sen ska jag åka in till motala. Ska försöka hitta nåt att ha på mig på lördag, gå till systemet, kolla efter lite andra grejer och hitta nåt som kan laga min jacka. Jag blir inte så långvarig, har ju handbollsträning vid 5, så kommer väl hem vid senast 4. Vi hörs då!!







18 November

Usch, trött som bara den. Det är så jobbigt med detta mörker när man går upp.

Nu ska jag göra iordning mig, sen knalla iväg till Vitsippan för jobb till 12.
Efter det ska jag ta en sväng till Motala. Göra lite ärenden och kanske hälsa på Emilia! :)

Hörs efter jobbet!






GONATT





SOS

Just de ja. Vad är det med Vadstena nu för tiden. När jag cyklade hem från jobbet igår så såg jag en ambulans som stannat med blåljusen på vid busshållplatsen vid brandstationen. Vet inte alls vad som hade hänt. Det var lite folk runt omkring så jag ville inte stanna och kolla vad som hade hänt, trots att jag var så nyfiken. Det var det första. När jag åkte ner till massagen nu ikväll såg jag en ambulans till som stannat på margaretavägen med ljusen på. Även här vet jag inte alls vad som hade hänt, men nyfiken som bara den blir man ju. Sen till sist när jag åkte hem från massagen och skulle svänga in på våran gata körde det förbi en ambulans till med blåljus och sirenerna på i rasande fart.

Det verkar som att det händer en massa saker i Vadstena just nu. Tre ambulanser på två dagar i Vadstena hör väl inte till vanligheten tror jag inte. Alltså, man ser ju ambulanser hela tiden, men då är dom ju inte på utryckning. Någon som vet något om dom här ambulanserna i Vadstena eller vad som har hänt? Är ju så nyfiken som bara den!

Det var allt! haha







ONSDAG

Åhh, vad skönt med massage. Hemma nu iaf och har precis ätit lite kvällsmat. Nu blir det soffläge hela kvällen. Det är ju massa bra på tv ikväll. Inleder tv-kvällen med 24timmar med Maria Montazami och Anna Book, sen fortsätter vi med Grey's Anatomy, Efterlyst på play och dagens True Blood avsnitt. Så jag lämnar er med det. Dusch och läggning rätt så skapligt. Jobb imorn igen :)





KIDS

Hemma från jobbet. Har haft en bra och lerig dag. Det enda som är jobbigt att jobba inom barnomsorgen är att allt och alla blir så leriga när det är sånt här väder. När man kollar in i torkskåpet så ser man inte vad som tillhör vem för allt ser precis likadant ut, allt är brunt, haha. Jag har lyckats spara mina naglar som jag tänkte ha lite snygga i helgen, men när man kommer hem från en sån här lerig dag är dom inte snygga alltså. Har suttit och rensat mina naglar på smuts och sand, usch. Men har haft en riktigt bra dag iaf :) Börjar trivas mycket bra på vitsippan. Har varit där mycket nu på senaste tiden, så barnen har lärt känna mig och jag dom. Ska jobba där torsdag och fredag med, så 4 av 5 dagar har jag varit där den här veckan. Innan veckan hade jag bara jobb måndag och tisdag, men det slutar med att jag jobbar varje dag den här veckan istället :)

Nu ska jag ta bort sminket och sen ge mig av ner till stan. Ska på massage ikväll igen. Såå, skönt det ska bli. Risken finns att jag somnar där för att jag är så trött, men så får det va. Vi hörs mer när jag kommer hem därifrån. Kanske vid halv8 tiden.







Emiliana Torrini

Linnea tipsade om den här låten i Vakna! med the Voice imorse.
Jag har börjat digga den :)





17 November

Vilken vit morgon det är idag. Det är ingen snö på marken, men det är frost precis överallt. Det är vitt på marken, vitt på träden, vitt på husen och vitt på bilarna. Det ser fruktansvärt kallt ut iaf. Hoppas på mycket tid inne idag för annars kommer jag frysa ihjäl.

Har precis ätit frukost och tagit på mig kläder, så är snart färdig för jobb. Jobbar på Vitsippan idag mellan 9-16.30. Vi hörs när jag kommer hem vid 5tiden!






GONATT FOLKET!

Nu är den här dagen slut med. Dagarna går bara fortare och fortare ju äldre man blir tycker jag.
Men nu är det dags för sängen. Jobb imorn 9-16.30 på Vitsippan.

Natti!





DRESSES

Funderar på att köpa en klänning till Alice i julklapp.

Kanske någon hon kan ha på julafton :)

Så nu vill jag höra vilken ni tycker är finast? :)








Inflyttningsfest

VAD SKA NI HA PÅ ER PÅ LÖRDAG BRUDAR?

JAG VILL VARA FIN, MEN ÄNDÅ INTE ALLTFÖR FIN.

KÖR NI PÅ FINKLÄTT ELLER? :)




Just nu är det här min outfit. Vet inte alls vad jag ska ha på mig :/



TISDAG

Hemma från jobbet. Det blev en kort vända på Gullvivan. Var ute nästan hela tiden, så tiden gick snabbt. Kändes som att jag skulle åka hem nästan så fort jag kommit dit. Men nu är jag hemma och har haft lite disco med lillasyster på hennes rum. Hittade en gammal Fame Factory skiva i hennes rum, så den har vi dansat till. Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar och Pensionärsjävlar på play och efter det äta lite kvällsmat. Ska inte göra nåt speciellt ikväll. Jobb imorn igen, så blir rätt så tidig läggning. Men först Biggest Loser, Paradise Hotel och Desperate Housewifes innan. 



 


 

IDOL



http://apps.facebook.com/vemvinneridol/?idol_ref=576727424

Gå gärna in här och rösta på vem som du tror kommer vinna idol 2010.



16 November

Förlåt för igår. Men efter att jag jobbat 9 timmar och sen åkte direkt till träningen, så var jag så fruktansvärt trött när jag kom hem. Jag åt mat och sen satte jag mig i soffan. Lyckades hålla mig vaken till Top Model, men sen tog det stopp. Jag vrålsomnade i soffan och vaknade inte förens vid halv 12 eller nåt. Var tvungen att duscha innan jag gick till sängen. Så somnade direkt när jag la mig där. Så kort och gott var det därför jag inte bloggade nåt igår.


Så, till idag då. Vaknade för en stund sen och har sedan dess kokat ett par ägg och tagit på mig kläder. Jag ska nu äta lite frukost samtidigt som jag ska kolla på Paradise Hotel som jag spelade in igår. Vid 11 ska jag åka upp till Gullvivan för lite jobb. Slutar vid halv4, så blir en kort dag. Vi får höras efter det!!





 

GONATT FOLKET!

Sorry för dålig uppdatering, somnade i soffan.
Nu går jag och lägger mig.
Natti!!





DANIEL ADAMS RAY

Bra låtar den där mannen gör :)






15 November

Måndag morgon. Känns inte alltför jobbigt ändå. Var lite svårt att vakna, men inte så farligt. Har bara jobb måndag och tisdag den här veckan. Så hoppas att jag bli bokad lite mer, annars går man bara hemma och drar. Har precis ätit frukost och ska snart sminka mig lite. Börjar jobbaVitsippan vid 9 och slutar kvart i 6. Första gången jag ska larma och sådär, så hoppas det går bra. Det blir att rusa till sporthallen efter det för handbollsträning och föräldramöte. Kommer väl inte hem förens vid halv8 eller nåt ikväll. Det blir en lång dag, men vi hörs ikväll!





 

GONATT FOLKET!





ED WESTWICK aka CHUCK BASS

Alltså, kan denna människa sluta att vara så förbannat jävla snygg.
När ska man uppfinna tv:n som man kan hoppa in i???
Det är faan i mig på tiden, innan jag kolavippar p g a snyggchock!






Make them happier

Hemma från hockeyn. Det var en tråkig och blaha match om ni fattar vad jag menar. Trots en andra period med många utvisningar så hettade det aldrig till. Det var inget drag över huvudtaget varken på läktaren eller på isen. Det kändes lojt. Men Wettern vann matchen med 2-1 välförtjänt. Dom var det bättre laget, eller det mindre dåliga är väl ett mer passande ordval.

När jag kom hem åt jag lite god mat. Pappa hade önskat fläsk, löksås och potatis, så det blev det. Jag tog korv istället för fläsk, för jag hade för mig att jag inte gillade fläsk. Men när jag smakade det så var det riktigt gott. Iaf, allt var himla gott, så nu är jag mätt som bara den. Sitter i soffan och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik (Felix ikväll) och efter det ska jag se Gossip Girl och Ensam Mamma Söker på play. Imorn blir det jobb igen på vitsippan. Men vi hörs innan jag går och lägger mig.







HOCKEY

Nu drar jag iväg till ishallen för att kolla på hockey med Anna och Amanda.
Wettern tar emot Make Believes från Linköping.
Så jag hoppas att det kommer mycket folk.
Vi hörs när jag kommer hem nån gång vid halv 8.







SÖNDAG

Hej igen!


Nu har jag fått uppdatering från handbollsmatchen. Pappa stod ute och tvättade bilen och fick då uppdateringar av Uffe, våran granne. Jonas, hans son, blev inringd imorse så han fick sms från frugan hur det gick i matchen. Såklart var jag ute och frågade hur det gick ett par gånger. Fick ett sms av Malin när matchen var slut. Grabbarna hade lett med 9-8 i halvtid, men hade tappat till 16-13 och så slutade även matchen. Dom hade kämpat på jättebra och det tvivlade jag inte en sekund på. Måste bara jobba lite på att orka hela matchen. Det tar vi tag i på träningen imorn :)

Sedan jag skrev senast har vi städat huset här hemma. Det går rätt så snabbt när man är flera. Har också hunnit med att äta lite nudlar till lunch och målat naglarna igen. Snart ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning. Vi hörs innan jag sticker iväg på hockeyn.











MAKE UP

Testade min nya ögonskugga igår.
Gjorde snabbt lite halvdan sotad sminkning.
Men jag tycker det blev helt okej.
Skulle vara lite mörkare.
Tänk att det ska vara lite kajal och lösögonfransar till det här med så blir det kanon! :)








14 November

För er som var inne efter klockan 9 på min blogg imorse fanns det ett inlägg om handboll. Det var ett tidsinställt inlägg om att jag skulle åka på match i Norrköping idag. Det gäller inte längre, bara så ni vet det. Skrev det igår. ifall att jag inte skulle ha hunnit skriva det idag.

Men som sagt. Jag följde aldrig med till Norrköping. Kände det att eftersom Samuels grupp inte spelar idag och det var flera ledare som skulle med, så stannade jag hemma istället. Det är ju rätt så långt till Norrköping med, så var glad att få slippa den resan. Det är ju alltid kul att följa med på våra matcher. Jag har inte missat en enda match än så länge, så jag tyckte att det var okej att stanna hemma idag. Dom klarar sig så bra utan mig. Men vem som ska ha hand om bytena det vet jag inte. Hoppas dom löser det, haha! Jag håller tummarna för er här hemma iaf. Jag vet att ni kommer göra erat bästa!!

När jag vaknade gav Alice och jag farsdag present till pappa. Vi hade köpt en snöborste, lite lotter och sen har vi beställt Tove Styrkes cd-skiva som kanske kommer på onsdag då den släpps. Efter det åt jag lite frukost och här sitter jag nu. Vad ska jag göra idag??? Det blir hockey senare iaf, innan dess vet jag inte. Vi får se. Hörs om ett tag!







GONATT FOLKET!

Bilder från min underbara kväll!
Upp tidigt imorn, handbollsmatch i Norrköping
Natti!








LOVE LIKE OURS

NU DRAR JAG IVÄG OCH UMGÅS MED MINA UNDERBARA TJEJER KARIN OCH EMILIA!
KÄKA PIZZA, PRATA EN MASSA OCH KOLLA LITE FILM.
HELT ENKELT, SÅ JÄVLA MYSIGT SKA VI HA DET!






LÖRDAG

Snart dags för mig att piffa till mig lite. Ska träffa Emilia och Karin ikväll, så så snygg behöver jag väl inte vara. Men det kan ju vara trevligt för dom om jag inte stinker apa när vi ska äta, haha. Kanske sätter upp en liten tofs eller nåt. Vad ska man ha på sig då? Helst vill jag gå i mysisar, men jag får väl skärpa till mig och ta på mig nåt vettigt. Ska testa min nya ögonskugga också, så ska väl försöka få till en snygg sotad sminkning. Kanske visar bilder om jag hinner senare sen.

Men först ska jag kolla färdigt på reprisen av Doobidoo. Vi hörs innan jag drar iväg sen vid kvart över 6.






SHOPPING

Här kommer lite bilder på det jag shoppade idag.
Köpte även julklapp till Alice, men det visar jag ingen bild på.



Var inne på KICKS och blev av med en massa pengar




Lip-Plumper 




Ögonskugga för sotade ögon




Lösögonfransar




Solpuder




Nytt torrschampo




Sen var jag inne på ÅHLENS och passade på att handla en handduk till handbollen



IKEA

Hemma från IKEA. Jag handlade inte alls mycket. Lite nödvändiga saker såsom smink och annat. Sånt där tråkigt som kostar massa pengar! Sen köpte jag en julklapp till Alice och sen handlade Pappa och Emma lite nödvändigt på IKEA. Åt lunch där med. Det finns inte mycket som kan mäta sig med IKEAs köttbullar, sås och potatis. Det är alltid lika gott :) Idag tog jag iofs en barnportion eftersom jag inte var hungrig. Men det är ju ruggigt gott!

Bilder på vad jag shoppade kommer snart. Nu kommer ett par bilder från dagen.








13 November

Hinner inte skriva mer än att jag drar till Linköping snart.
Blir IKEA och lite annat. Hörs när jag kommer hem!!





GONATT FOLKET!





FREDAG

Förlåt för dålig uppdatering nu ikväll. Jag har haft en helt vanlig fredag med fredagsmys. Glömde helt ärligt bort datorn ikväll. Det var rätt så skönt faktist. Vad har jag gjort ikväll då? Grabbarna hade som sagt träningsmatch mot Flickor98 och förlorade med 16-9. Vi var inte alls med i första halvlek, så där tog dom en rejäl ledning. Vet inte om killarna var chockade över att möta spelare med tuttar, för fokuserade var dom inte iaf, HAHA! Jag tror nästan att grabbarna var flamsigare än tjejerna. Men i andra spelade vi mycket bättre och vi spelade faktist lika i andra. Men det räckte som sagt inte. Det var iaf en rolig match :)

Nu under kvällen har jag bara haft det mysigt med min familj. Började med att äta riktigt god mat, efter det kollade på på Idol och bara myste. Jay var riktigt bra idag. Lite tråkigt att två av mina favoriter var så dåliga idag. Olle var näst intill värdelös. Han lät väldigt sliten, för mycket festande kanske???? Sen sjöng Elin falskt hela låten och skrek bara hela tiden. Så jag tyckte faktist att det var rättvist att hon åkte ut, det var hennes tur nu. Kvällens höjdpunkt var verkligen duetten mellan Jay och Linnea. Det var längesen jag hörde en så bra duett, HETT!


Nu har vi precis avslutat en omgång Wall Street Pappa, Samuel och jag. Samuel vann idag med. Han har ett sånt jävla flyt den där ungen, haha. Han borde gå och köpa en lott. Men nu är klockan mycket och jag ska upp rätt så tidigt imorn. IKEA imorn och mys med Emilia och Karin står på planeringen, JIPPI!!






TOVE STYRKE

Toves nya låt som hon spelade på Idol ikväll var ju skitbra!! :)
Här kommer den till er som inte hört den.
Nya partlåten ju!! :)









HANDBOLL

Nu har jag plattat håret och gjort iordning det. Ska bara sminka mig och ta på mig handbollskläderna innan jag knallar iväg till sporthallen. Vårat lag ska ha träningsmatch mot Flickor 98, så vi får se hur det går. Hoppas på vinst. Men blir nog tufft att slå dom äldre tjejerna. Vet inte alls hur länge det är tänkt att vi ska köra, men är väl hemma vid halv7 tiden kanske. Vi hörs ikväll!







FEATHER

Älskar dom här fjädervästarna! Vill ha dom i julklapp tack :)





Dom är av märket Haute Hippie.
Har sett den vita på net a porter, men den beiga vet jag inte var den finns.


 

12 November

Jaha, då var snön nästan borta då. Det var kul så länge det varade, eller vänta lite, det var inte alls kul medans det varade. Det var riktigt tråkigt, kallt och farligt så länge det varade. Nu är den äntligen nästan helt borta! Skönt att se lite grönt på marken istället för vitt. Så länge det inte blir blask är jag glad att snön är borta. Men jag tror inte att snön håller sig borta alltför länge, den dyker säkert upp snart igen.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Top Model, men ska hoppa in i duschen alldeles straxt. Efter det ska jag hämta bilen hos Emma och sen hämta paketOKQ8. Vid halv 3 ska jag åka och hämta Alicedagis. Sen blir det att åka och byta däck på bilvården och sporthallen efter det. Blev tyvärr ingen bio idag, filmen har slutat gå i Motala :( så får bli nån annan dag i Linköping. Men vi hörs lite senare sen!!







GONATT FOLKET!





SHOPPING

Det här hittade jag på sporthörnan ikväll.
Handlade ett par julklappar med, men det säger jag inget mer om.



Handlade den här underbara SVEA-mössan :)




Handlade två SVEA-trosor med. Det finns inga bättre :)




Köpte nya VHF-strumpor, det behövdes verkligen.



MODEVISNING

Hemma från handbollsträningen och modevisningen. Jag skriver inte mycket mer än att det var en jättebra modevisning och det fanns massor av fina kläder. Alltså, SVEA, det märket är ju underbart. Det finns så mycket fina saker, så man vill ju ha allt. Men det är ju tyvärr rätt så dyrt :( Jag shoppade iaf ett par saker. Visar i nästa inlägg vad.


Men nu är jag hemma iaf och har ätit lite kvällsmat. Blir soffan resten av kvällen, sen sängen.

Här kommer ett par bilder. Jag har ett helt album med bilder på facebook, så kika in där och kolla på dom.














TORSDAG

Hemma från jobbet. Dagen gick snabbt och vi hade ingen utedag idag. Jag blev så glad. Det är så tråkigt och kallt med utedagar, så det var skönt att vi slapp. Nu börjar det redan bli mörkt ute och det är lite ledsamt. Klockan är ju bara fyra. Jag måste iaf börja klä på mig handbollskläderna och sen dra iväg till träningen. Efter den ska jag hem till Anna innan vi åker ner till Sporthörnan för att kolla på modevisning och kanske shoppa lite julklappar. Amanda ska med också. Kommer nog ta ett par bilder på modevisningen med, så ni ska få se dom när jag kommer hem. Annars hörs vi senare, kanske vid 9 tiden!







11 November

Torsdag morgon och snart helg. Nu ska jag snart äta lite frukost och sen göra iordning mig för jobb. Jobbar på Gullvivan idag fram till två eller tre. Men jag får se om jag tar mig dit och hem idag. Det är så fruktansvärt snorhalt ute. Jag kommer få gå med cykeln idag, så det är bäst att jag har mycket tid på mig. Men vi hörs nångång efter jag slutat. Hörs!






ONSDAG

Förlåt för dålig uppdatering idag. Har ju som sagt inte kännt mig bra, men det känns lite bättre nu. Har bara suttit i soffan hela dagen och kollar på True Blood och One Tree Hill. Har sett tre avsnitt av OTH och det är faktist riktigt bra. Tror säsong 8 blir en bra säsong. Men det går ju aldrig mäta sig med dom första säsongerna. True Blood börjar bli lite tråkigt just nu tycker jag, men man måste ju se det iaf. Just nu sitter jag i köket och håller koll på laxen i ugnen. Faktist jag som lagat maten ikväll. Det serveras klyftpotatis, lax, romsås och sallad. Tror det blir gott. Har bara ätit frukost idag, så är himla hungrig.

Kvällen fortsätter väl med lite tv. Paradise Hotel, Biggest Loser och Grey's Anatomy. Bara ta det lugnt. Blir jobb imorn på Gullvivan, så ska krya mig lite till, sen sova. Vi får se om vi hörs mer ikväll!







10 November

Vaknade inatt efter att jag hade sovit två timmar och mådde inte alls bra. Jag svettades som bara den, hade huvudvärk och kände mig inte alls bra. Jag märkte redan då att jag inte skulle klara av en jobbdag, så jag ringde till jobbet och sjukanmälde mig redan inatt. Lyckades somna till vid 4tiden tror jag det var och vaknade vid 10tiden. Har sedan dess bara suttit i soffan och tagit det lugnt. Svettas inte längre och jag känner mig inte varm, men jag har riktigt ont i huvudet och är sådär seg i kroppen som man kan känna ni vet. Lite småont i leder och sånt, men har blivit bättre efter ett par piller. Så idag ska jag bara ta det lugnt och ta igen mig. Kan inte vara sjuk imorn, jobbar då med. Så det blir får bli soffläge hela dagen. 

Vad ska ni hitta på idag då??




 

OTH

ÄNTLIGEN!
7 nya avsnitt av ONE TREE HILL säsong 8 finns nu på watchonetreehillonline .
Så blir ett litet One Tree Hill maraton i helgen tror jag.
Bjuder er på avsnitt 1 som jag ska ge mig på ikväll :)





TISDAG

Nu är jag äntligen hemma från utbildningen. Jag tog ju bilen till utbildningen som jag skrev innan jag åkte och det skulle jag verkligen inte ha gjort. Att ge sig ut i snökaoset med en bil utan vinterdäck är inte att rekommendera. När jag skulle svänga ner mot kommunhuset vida Mima, slutade bilen helt att följa ratten. Hur mycket jag än svängde, så åkte den bara framåt. Allt som man lärt sig på halkan är ju som bortglömt när man sitter sådär. Men jag försökte behålla lugnet och väntade på att bilen skulle börja svänga. Precis innan jag bilen håller på att åka in i staketet vid parkeringen vid Mima så började det svänga och jag bromsade lite försiktigt. Lyckades stanna precis innan jag körde på en parkerad bil. Alltså, jag trodde jag skulle dö. Ändå körde jag bara i 30km/h. Hade hjärtat i halsgropen när jag kom ner till kommunhuset. När jag skulle åka hem därifrån fyra timmar senare, så gick det lite bättre iaf. Usch, nu måste vinterdäcken på!

Innan jag kom hem tog jag en sväng förbi sporthallen och kollade på min kusin Simons träning. Ville kika in där lite och kolla vad det är för gäng. Är lite småsugen att börja hjälpa till lite i det laget, men vi får se. Har ju redan ett lag och inte tid till allt, men det är ju så kul. 

Nu har jag ätit lite kvällsmat och sitter just nu och kollar på Biggest Loser. Blir Paradise Hotel vid halv8 och sen Desperate Housewifes vid 9 och Bartenderskolan efter det. Sen blir det sängen! Imorn jobb igen på wasagården :/ 
 
Önskar mig en sån här stekpanna i limegrönt från OBH Nordica.
Känner ni att ni vill handla en julklapp till mig, så köp gärna den här.
 Den kostar typ bara 500kronor, hehe!



IDOL - ALL I NEED IS YOU

Kan inte få den ur hjärnan!

Den är faktist väldigt fin, men inte så originell.

Bra låt iaf :)





9 November

Hoppsan hejsan, vad det svänger med vädret. Hörde talas om att det skulle bli snö inatt, men när jag kollade ut innan jag gick och la mig vid 1 inatt, så hade det inte kommit någon snö alls. Därför blev jag så förvånad när jag såg snökaoset som var när jag gick upp idag. Det snöar som jag vet inte vad, men det värsta är att det blåser som bara den. Jag var ute i morgonrocken förut och ställde in min cykel i garaget, men jag blev faktist förvånad att det inte var kallare än det var. Kan ju inte vara mer än 4-5 minusgrader om jag ska gissa. Någon som vet??


Nu har jag precis ätit frukost och kollat på Biggest Loser Sverige. Jag ska börja göra iordning mig här snart. Måste föna håret, platta det, ta på mig kläder och sminka mig. Börjar inte utbildningen förens vid 1, så det ska jag nog hinna. Emma kom hem idag och hade migrän, så jag har turen att få ta bilen ner till kommunhuset. Kan det bli bättre?! HAHA. Men jag kommer hem vid 5tiden, så vi hörs då tycker jag! Ha en snöig dag :)







GONATT FOLKET!

Nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge, men det har resulterat i tre julklappar iaf.
Sedan ska jag klicka hem två till imorn. Men nu är jag trött.

Gonatt på er!



NU KAN JAG ÄNTLIGEN ÅKA TILL OMBERG OCH GRILLA KORV!

LÖSNINGEN PÅ MITT TOALETTPROBLEM HAR KOMMIT!! HAHA




Bajsar björnar i skogen?
Jajamensan. Men det behöver inte betyda att du ska göra det!

En portabel toalett av kartong, låter vansinnigt men är mer praktiskt än du tror. I alla fall om du är en människa som är ute och rör på dig då och då. (För vi kan ju hålla med om att det är ganska ologiskt att bajsa i en kartongtoalett hemma i din lägenhet när du har en fullt funktionabel porslinspjäs nära till hands.) Men så fort du är ute i friska luften är det en annan femma: Kanske åker du på festival men avskyr äckliga utedass? Eller tycker om friluftsliv men är mindre förtjust i barr och skalbaggar i stjärten? Du kanske campar, tältar, åker långa sträckor i bil, hugger träd eller renoverar ett gammalt torp utan utedass mitt i ingenstans? Då är det skönt att få sitta ordentligt på en tron av papp när du gör det som måste göras.

Shit Box, visst klingar namnet vackert, är alltså en lätt och behändig portabel toalett av kartong du viker upp och ihop på ett kick, sedan fäster du en av de tio medföljande biologiskt nedbrytbara bajspåsarna i den, sätter dig till rätta och kör hårt. Och nästan det finaste av allt, när du är klar gräver du diskret ner den fyllda påsen och viker ihop din Shit Box igen, stoppar ner den i den snygga förvaringsväskan och vips är du redo för nya äventyr. Jepp, så länge du håller den torr (kartong och vatten, du vet) kan du använda den igen och igen och igen. Shit Box - ett smart sätt att bajsa utomhus.



JULKLAPP

Sitter och våndas lite över vad man ska önska sig i julklapp.

Vad ska jag önska mig??

Och vad ska man köpa till alla? Mamma, pappa, syskonen m.m.

Ni måste hjälpa mig!





MÅNDAG

Nu sitter jag i soffan efter en dag med jobb och handbollsträning. Var som sagt på Wasagården idag och visst, man kan allt ut och in, men jag trivs inte där längre. Känner att jag växt ifrån det där stället. Jag trivs ju så bra med alla barn, så det finns inte mycket som kan mäta sig med det. Jag vill fortsätta jobba på dagis och i skolan! :)

Nu har jag suttit med lite saker på datorn som jag behövde göra. Har mailat till lite olika folk, skrivit in saker på våran hemsida i handbollen och lite annat. Men nu är jag färdig med det och kan snart slänga ihop datorn (Eller kanske inte, haha). Samtidigt som jag gjort det här har jag kollat på Paradise Hotel, Top Model och nu Svenska Hollywoodfruar. Efter det ska jag kolla på Biggest Loser Sverige och sen duscha. Imorn blir det utbildningkommunhuset. Vi hörs innan jag lägger mig sen.







HANDBOLL

Hinner inte skriva nåt mer än att jag är hemma från jobbet nu och ska åka iväg till handbollsträningen.
Ibland är det tur att jag bara har mig själv att tänka på, annars skulle jag inte hinna med mitt liv.
Men jag gillar det :) Hörs efter träningen vid halv 8 tiden.





SÅ JAG ÄR EN RIKTIG BLOGGARE, HAHA!

Citat från Kissies.se

"Sen träffade vi på Dennis och hans vän vid popcornen Vi tog platser sen inne tillsamans med dom (brevid varandra) för salen var typ hel tom. Tur! Självklart ska jag och Dennis börja blixtra med våra kameror så resten av besökarna blir tokiga. Haha, så är det att gå på bio med dagens bloggare, eller vad säger ni..? Lite samma sak som när man sitter på något fik,  man ser ju genast vilka som är bloggare – och det är dom som fotar maten direkt haha!"





8 November

Inatt har det varit så kallt... har typ frusit ihjäl. Hade täcket över hela huvudet, för det gick inte att ha någon kroppsdel utanför. Dum som jag är, så stängde jag av mitt element igårkväll p g a att det var för varmt. Men det fick jag betala för inatt. Jag lyckades iaf ta mig upp och sätta på elementet inatt, så det var inte alltför kallt när jag vaknade. Nu har jag varit uppe ett tag, har ätit frukost och tagit på mig kläder. Har bara sminkningen och håret kvar, sen är jag färdig. Jag jobbarWasagården idag. Det var riktigt längesen jag var där, så hoppas jag kommer ihåg allt. Jobbar till 5, så vi hörs en snabbis efter det. Åker nästan direkt till träningen, så får se hur mycket jag hinner skriva.





SÖNDAG

Det var riktigt dålig hockey som vi kollade på förut. Wettern förtjänade verkligen inte att vinna idag och det gjorde dom inte heller. Det slutade 2-5 tror jag det blev. Matchen avslutades med ett storbråk typ, Män aka Bebisar! Det var riktigt usel puckkastning från min sida med. Jag som var så sugen på att vinna idag. Men jag får ladda om till nästa söndag, haha.

När jag kom hem ordnade Amanda och jag med ett evenemang om Julklappsspelet som vi ska ha i december. Så tjejer, gå in och kolla på evenemanget! Efter det åkte amanda hem och jag käkade lite mat. Har suttit och kollat på Gossip Girl och Ensam Mamma söker och ska kanske avsluta kvällen med en film. Imorn blir det jobb Wasagården ett par timmar. Det var evigheter sen jag var där, så hoppas jag kommer ihåg allt.

Hoppas ni får sova gott. Det ska jag! :) Natti...






HOCKEY

Drar iväg till ishallen för att kolla när Wettern spelar.
Hörs när jag kommer hem!



TRAILER

Tänkte bjuda er på trailern till SAW 3D. Blir nog den på bio med Emma på fredag.
Helvete vad skoj, jag längtar! Saw-filmerna är ju riktigt grymma.
Om man ska tro trailern så kommer det bli riktigt läskigt och äckligt med!
Någon mer som vill följa med??





MAGNUS UGGLA

Lånade den här av Mattias. Så den ska jag läsa nu.
Hoppas den är bra!





7 November

Så, vad ska man hitta på idag då... Jag tror att det bara blir att ta igen sig nu ett par timmar, för att senare gå till ishallen och kolla på hockey. Ska dit med Anna och Amanda. Lite konstigt att det har varit en helg helt utan handboll över huvudtaget. Brukar alltid vara någon match i sporthallen, men i helgen har det varit helt dött. Det är ju tur att det finns andra sporter att kolla på. Idag får jag nöja mig med hockey. Men nu ska jag sätta mig i soffan och kika vad tv:n har att erbjuda. Hörs sen!!


Jag vill ha mitt långa hår!! :( 



PICS

Hade det riktigt trevligt igår. Massor av vin och skratt.
Jag cyklade hem vid halv4 och jag mådde så dåligt då, Usch! Men riktigt kul hade vi iaf :)
Blev för det mesta lite typ portträttbilder om ni fattar, så har inte så många bilder att lägga in.
Men ett par kan ni få :)











Tack Helga och Mattias för kvällen!



Det här är bara början

Nu drar jag iväg till Helga och Mattias.
Blir nog en hel del vin och mycket skratt. Ha en kanonlördag





LADY GAGA

Fick inspiration till det här inlägget från blogg.se s framsida.
Där det visades bilder på Lada Gagas kollektion som finns på BikBok.
För er som inte brukar kolla in på framsidan kan ju kika på lite plagg här istället.
Alltså, allt är ju ruggigt snyggt, met vetifan om man skulle kunna klämma sig i nånting, haha!
 Här kommer iaf ett par plagg.






Någon som vet om den svarta skinnbustiern finns i Linköping eller Jönköping?



LÖRDAG

Spelade en omgång WallStreet förut med pappa och Samuel.
Samuel hade världens ledning, men disträ som han är så missade han varje gång vi gick på hans gator och fick då inte in några pengar.
Sen sms:ade någon tjej till honom och då gav han upp även fast han ledde. 
Den där mannen har ingen vinnarskalle alls!
Tror pappa vann, jag hade bara en massa oflyt idag.

Nu har vi precis ätit en god kvällsmat bestående av fläskfilegryta, färsk pasta och sallad.
Det var jättegott. Det smakade bra med en cider till det.
Nu ska jag snart börja göra iordning mig och sen sätta mig i soffan.
Ska åka en sväng till Helga och Mattias där mamma, åke, ulrika och patrik är.
Jag hoppas dom vill gå vidare nånstans sen, men det vill dom säkert inte. 
Men det blir lite senare. Ska kolla på Så mycket bättre innan.




 


BRUNT

Tänk om man hade det här håret igen.
Jag vill vara mörkhårig och ha jättelångt hår!

Kass bild, men ni ser ju lite iaf...
En liten Alex och en liten Joel får vara med också.




NÄR VI ÄLSKAR

Känn mitt vilda ljus, din blommas rus.
Från vår himmelska brand når själen land, för att föda våran morgon.
Vi är allt som är för evigt kär.
Till vår stjärnklara natt vi ger vår skatt.
Vi ska komma genom alla.

Vi får vingar när vi älskar.
Vi får vingar när vi älskar med varann.
Vi får vingar när vi älskar.
Vi får vingar när vi älskar med varann.
I nöd och lust.

Känn ett brustet frö.
Får inte dö.
Vi kan läka det med lyckan i vårt skratt, vi är överallt tillsammans.
Fria violett, ett helt nytt sätt.
I din hjärtfulla ton finns regnbågsbron.
Vi ska komma genom alla.

Vi får vingar när vi älskar.
Vi får vingar när vi älskar med varann.
Vi får vingar när vi älskar.
Vi får vingar när vi älskar med varann.
I nöd och lust.

Rid som en delfin i våran rymd, vi kysser bort all synd.
Rid som en delfin min lilla vän, ja rid oss ända hem.

Vi får vingar när vi älskar...



NOBODY SAYS IT WAS EASY

Take me back to the start...

Åhh, lördag. Vilken underbar lördag. Har inget planerat och inget att göra, men för en gångs skull gör det ingenting. Att bara vakna och inte ha nåt att göra kändes riktigt härligt. Eftersom det är så underbart väder ska jag väl försöka ge mig ut en sväng. Göra vad vet jag inte, men något. Jag är sugen på att spela kubb. Konstigt att man är sugen på det när det är så kallt, men det är ju så roligt. Jag kanske drar med mig familjen och spelar det. Anar att dom inte är så sugna på det, vi får se. Jag ska plocka iordning lite iaf. Nu ska jag kolla på Doobidoo och sen ta en dusch. Vi hörs sen!






NATTI

Sikken toppen idolkväll. Det kunde inte gått bättre.
 Jay, Elin och Olle var ju helt klart bäst och att Geir åkte ut var ju kanon.
Nu är det bara bra personer kvar.
Men ser helst att någon av ovanstående vinner, dom är helt klart mina favoriter.
Nu ska jag kolla på Idol Eftersnack och sen sova. Vi hörs imorn!



FREDAGSMYS



Nu är det dags för fredagsmys. Pizza, Idol och SourCreme&onion-chips.
Livet leker :)




SWEETHEART

Alice var för underbar på bowlingen.
Hon stod och dansade hela tiden och visade magen.
Jag tror hon tyckte det var riktigt roligt :)





BOWLING

Nu är jag hemma igen. Det gick riktigt bra för mig på bowlingen.
Jag vann överlägset över alla. Kände mig riktigt bra idag och hade lagom med flyt.
Tror jag gjorde min bästa serie någonsin idag.
 Extra härligt var det att vinna så stort över pappa, haha!

Här kommer ett par bilder. Alla bilder finns inom kort på facebook.











Kolla in resultatet. Inte dåligt med 6 stycken strikar på två omgångar :)



FREDAG

Förlåt för lite dålig uppdatering, men kom precis hem från jobbet.
Har haft en lugn och mysig dag, så känner mig himla pigg på att hitta på lite saker.
 Nu ska jag bara fixa till mig lite, sen åka in till Motala för att bowla med Pappa, Emma, Samuel, Colin och Alice. Kommer ta ett par kort där, så ni får se sen.
Efter det ska vi köpa med oss mat hem och ha fredagsmys!

Underbara fredag! Vi hörs sen!



 


5 November

Skönt med lite sovmorgon idag. Klockan ringde kvart i 8 och då steg jag upp, utvilad och glad. För idag är det fredag och om ett par timmar tar jag helg :) Underbart alltså! Skönt att få ha en helg där jag inte har nåt planerat, bara vara hemma och inte göra nåt. Lite tråkigt att vi inte har någon handboll, men så kan det va.

Nu ska jag bara borsta tänderna och sminka mig, sen åka iväg till Gullvivan igen. Jobbar till klockan 2, så blir en kort dag. Vid 4 ska jag in till Motala och spela bowling med familjen, men jag hinner nog skriva nåt innan vi åker. Ha en bra fredag! :)







TORSDAG

Nu är jag hemma från hockeyn.
Wettern vann med en puck, så det var ju bra, men att DJURGÅRDEN förlorade mot Aik var mindre bra.
När jag kom hem kollade jag på Criminal Minds som vi spelat in och just nu kollar jag på Vampire Diaries på play. Jag avlsutar kvällen med Paradise Hotel, Robinson och en dusch. Imorn blir det jobb, men har en kort dag. På eftermiddagen blir det bowling.

Hoppas ni får sova gott!





HOCKEY

Har haft en riktigt bra dag på Gullvivan idag. Visst är det skönt när man vaknar och känner sig rätt så pigg och tycker att det ska bli kul att gå till jobbet. Jag trivs ruggigt bra på Gullvivan och det börjar kännas som att jag är en del av personalen och gemenskapen, kul :) Jag hann inte skriva nåt när jag kom hem från jobbet, utan jag bara hämtade Samuel och åkte på handbollsträningen. Nu har jag hunnit äta och ska bara ta på mig kläder för att kunna åka till ishallen. Ska kika lite på DIF-Aik innan jag sticker för att kolla på Wettern istället. Vi hörs när jag kommer hem därifrån :)




ALICE

Visst är barn underbara. Alice försöker lära sig att vara utan blöja och när vi sitter här nere i soffan så hör vi att hon gråter där uppe. Hon ropar och säger att hon har kissat på sig. Nu kommer vi till det roliga. Inte bara att hon har kissat på sig, hon har dessutom lyckats halka i det, haha! Det var verkligen synd om henne, men satan vad roligt! HAHA. Ville bara dela med mig av det :)





4 November

Jobbar på Gullvivan idag.
Slutar vid kvart över 4, efter det blir det handbollsträning.
Vi får se när vi hörs!






They are going to tell you

Jag orkar inte skriva nåt om idag. Har iaf haft en kanondag :)
Här kommer lite bilder.
Så ni får kolla på dom istället för att läsa ikväll.
Imorn blir det jobb. Natti!


















ONSDAG

Nu sitter jag hemma hos Emilia. Vi har ränt omkring i Motala.
Gjort lite ärenden, handlat lite grejer och nu har vi bakat.
Jag vill inte avslöja vad, det får ni se bilder på när jag kommer hem senare ikväll.
Jättesöta blev dom iaf :) och goda hoppas vi på.
Nu ska jag och Emilia åka till kyrkogården och tända ett ljus för farfar och sen åka in till Vadstena.
Vi ska äta middag hos Mormor och Morfar och sen ska jag på massage vid halv8.

Så vi hörs när jag kommer hem senare ikväll :)





3 November

Mörk och tråkig onsdag. Sov rätt så länge idag, klockan var nog 10 när jag gick upp. Det var väldigt skönt att få sova länge idag. Har två dagar av jobb framför mig imorn och på fredag. Jag har suttit och kollat på Paranormal Activity nu på morgonen. Har sett lite av den förut, men idag så såg jag hela filmen. Jag vill gärna se tvåan ganska så snart. Den första var ju inte så läskig tycker jag inte, men den är ändå sevärd. Så jag hoppas att tvåan är lite läskigare.

Idag har jag lite planer. Jag ska börja göra mig iordning nu och vid halv2 ska jag åka in till Motala. Jag ska åka hem till Emilia en liten sväng och sen ska vi åka omkring lite i Motala. Tänkte kolla in om Karlssons är nåt att ha och sen ska jag handla lite mat med. Efter det ska vi åka tillbaka till Vadstena igen. Vid 6 ska jag och mina kusiner äta mat hemma hos Mormor och Morfar och efter det ska jag åka på massage. Vi hörs senare!







ROBOT

Usch, jag skulle inte vilja ha den här roboten hemma.
Den ser ju fruktansvärt realistisk ut!





GONATT

Nu blir det Paradise Hotel, sen läggning.
Trött som faan, så ska bli skönt som bara den att få sova länge imorn.
Blir nog en liten tripp in till motala imorn med, träffa Emilia :)
Gonatt på er kära vänner ♥





BIO!

NÅGON SOM VILL GÅ PÅ BIO MED MIG PÅ FREDAG?
HAR TÄNKT ATT SE SAW I 3D I MOTALA.
SÄG GÄRNA TILL OM NI HAR LUST :)





HALSBAND

Här kommer ett par bilder på mitt halsband som jag köpte idag.
Jag ber om ursäkt för dom extremt dåliga bilderna.
Det är iaf ett silverkors i en silverkedja, som jag köpte nere på Jennys smycken.






TISDAG

Har haft en heldag med lillasyster idag. Vi har haft en toppendag och har gjort mycket roliga saker. Vi har gjort lite ärenden på stan, fikat på gamla kondis, alice har klippt håret för första gången och sen har vi handlat varsitt halsband. När vi kom hem satte vi oss i soffan och det slutade med att Alice somnade på min mage och jag somnade med. Vaknade när Top Model startade och hade rejäla problem att väcka Alice, men till slut gick det.

Nu sitter vi och kollar på Biggest Loser sverige som jag spelade in inatt. Efter det blir det att käka lite mat och sen bara vara. Kolla lite tv, kanske göra en inpackning i håret och en mask i ansiktet. Får se vad jag hittar på.


Här kommer ett par bilder från dagen. Ett Alice-maraton nästan!








Blev inte så mycket klippt i håret för fröken löken, lite i luggen och på några ställen.
Men söt som bara den är hon iaf ♥



2 November

Hinner inte skriva så mycket idag. Min tid går åt till att umgås med min lillasyster.
Det är en systerdag idag, så vi ska hitta på lite grejer.
Vi ska snart åka ner till stan, gå till banken, fika nånstans och sen ska Alice klippa sig för första gången.
Vi får se hur det går me det.
Vi får höras när vi kommer hem i eftermiddag :)





GONATT

Jag är så trött, så jag går och lägger mig.
Jag och Alice ska ha en heldag tillsammans imorn.
Så blir ingen sovmorgon.
Bäst att sova nu ifall man ska orka med morgondagen :)
Gonatt!






NEW FAVOURITE

JAG HAR HITTAT ETT NYTT FAVORITMÄRKE.
ÄLSKAR KLÄDERNA FRÅN JEANE BLUSH












MÅNDAG

Nu är jag hemma efter en lång dag. Har haft en väldigt bra dag, trots mycket farande fram och tillbaka. Var som sagt på tre olika dagis idag, men det gick bra. Hade turen att få ta bilen vilket underlättade enormt mycket. Jag trivs väldigt bra på Vitsippan och det var jätteskönt att vara tillbaka på Gullvivan igen. Det var ett tag sen, så det var jättekul :) Har inte riktigt kommit in på Solrosen än, men det kommer kanske.

Nu sitter jag i soffan proppmätt efter en god kvällsmat. Måste säga att min köttfärssås ikväll blev väldigt god. Det är bland det bästa jag vet att äta faktist. Ikväll är det mycket bra på tv:n. Det är Biggest Loser nu, Top Model efter det, Svenska Hollywoodfruar, Pensionärsjävlar och sen reprisen av Paradise Hotel. Så blir mycket tv-tittande :)




1 November

Måndag morgon igen och såklart dags för jobb. Idag är en lite speciell dag.
Jag ska vara på tre olika ställen idag och det känns lite rörigt.
Börjar på Vitsippan mellan 7.45-10.15, sen åker jag vidare till Solrosen till kl 14
och till sist så avslutar jag dagen på Gullvivan. Jag slutar halv5 där, så det blir en lång dag.
Men så är det,  jobbar man kan man ju lika gärna jobba länge. 

Så vi hörs nångång efter halv5 när jag slutat jobba.
Ha en bra början på veckan :)

 

RSS 2.0