GONATT FOLKET!

INGEN BLOGGNING IDAG.

HAR JOBBAT HELA DAGEN, HAFT HANDBOLLSTRÄNING,
SUTTIT MED HEMSIDAN HELA KVÄLLEN.

NU ÄR JAG HELT SLUT. GONATT!





30 September

Nu drar jag snart iväg och jobbar. Ska ha en sexa fram tills halv2, sen ska jag ha två idrottslektioner med två femmor. Kommer bli en lång, men rolig dag på skolan. Jag slutar vid halv4, men brukar alltid vara en massa att pyssla med efteråt, så vet inte alls när jag kommer därifrån. Har lite bråttom efter jag slutat, så kommer nog skynda mig på lite. Våran handbollsträning börjar klockan 5, så blir bara hem och byta om efter jobbet, sen åka igen. Jag tror inte jag hinner blogga innan dess, så vi hörs efter träningen runt halv 7 tiden.

Ha en bra dag!






ONSDAG

Vad dagen har gått fort även fast jag inte gjort något speciellt.

Var nere på banken tidigare idag och lämnade papper. Efter det solade jag faktist. Kände att jag behövde lite mer sol. Min hy är så dålig, så jag vet inte vad jag ska göra. Tänkte att lite färg skulle hjälpa till att få den att bli bättre, men jag vet inte, haha!! Efter jag solat åkte jag förbi Helga och Mattias en sväng, men det var ingen som var hemma. Då åkte jag istället och hämtade Alice på dagis och Colin på skolan. Vi åkte hem och åt lite glass, sedan kom Amanda hit en sväng. Vi tjatade av oss lite, sen åkte hon hem.

Jag och Alice har varit ensamma hemma ikväll, så vi har ätit mat, kollat på tv och läst Kajsa Kavat två gånger, haha. Nu sover hon, Emma är hemma och vi har kollat på Biggest Loser och Idol. Nu kollar vi på Välkommen åter och sen är det Kungarna av Tylösand vid 10. Sen blir det sängen.

Imorn jobbar jag hela dagen på Katarinaskolan. Först i en sexa mellan 8.00-13.30 och sen ska jag ha två idrottslektioner med femmor mellan 13.30-15.30. Ska bli kul att ha mycket att göra imorn! :)






SUPERNATURAL

Jag kom och tänka på att Linda Varg som är med i Idol just nu, var med i bandet Supernatural för ett par år sedan. Har för mig att det var en serie där dom skulle hitta medlemmar till ett band på kanal5 och då var Linda en av dom som vann. Jag följde den serien och jag lyssnade även på Supernatural konstant efter programmet. Jag hade deras första och enda cd-skiva. Ska nog ta och leta upp den :) Bjuder på en låt!






29 September

Blev inget jobb idag heller, börjar bli lite tråkigt. Men imorgon får jag vara lite idrottslärare, det kommer bli skitkul :)  Så, vad ska man hitta på idag??  Jag vet inte alls vad jag ska göra. Det finns absolut inget att göra. Jag ska städa och tvätta lite iaf. Sen ska jag ner till banken med kuvertet som jag hämtade igår. Jag kommer bli så uttråkad idag så det inte är sant. Finns det någon som har en idé om vad jag kan hitta på, skriv gärna.


Nu måste jag hitta på nåt innan jag spyr på't!





GONATT





BRUM BRUM

Fick hem våran nya bil idag.
Tycker den är riktigt snygg faktist.
Körde den en stund förut och den var rätt så skön att köra,
man måste bara vänja sig.





Speedway

Riktigt skönt med en Piratvinst ikväll. Dom flesta imponerade och det var stabil körning. En jämn och tajt match, men det kändes aldrig oroligt. Nu är vi lite närmare en final i speedway, nu ska vi bara hålla undan imorn och vinna den matchen (eller förlora med max 4poäng). Chanserna är rätt stora tycker jag och hoppas dom gör en lika bra match imorn i Gislaved!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sova. Får se om det blir jobb imorn eller inte.







SPEEDWAY

Nu blir det Speedway!

Det bara måste bli en PIRATSEGER ikväll! :)





So soft and beautiful!

Tänk vad tiden går fort när man inte gör nånting. Har varit i Mjölby och hämtat Samuel. Jag gick inte på stan, utan var klok och bestämde mig för att spara pengarna till helgen. Nu sitter jag och kollar på Top Model och vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.

Om en stund ska jag försöka hitta nåt att ha på mig tills ikväll. Det kommer bli riktigt kallt tror jag, så blir nog tjockjacka och mössa! Sen ska jag fixa till håret och sminka mig med. Åker nog in lite tidigare idag till speedwayen. Kan vara sista matchen för säsongen, men det får vi inte hoppas. Det var helikoptervisning och godisregn innan, så ska väl vara där och knuffa undan alla småungar! haha...

Åker till motala vid 6tiden tror jag. Kommer väl hem vid halv10tiden om allt går som det ska. Vi får höras då! :)






Let me think about it!

Nu ska jag ta på mig lite kläder, borsta tänderna, ta på mig lite mascara och sen åka iväg en sväng. Ska först ner till banken och hämta lite papper åt pappa. Vet inte alls vad det var för nåt, men jag kan tänka mig att det handlar om bilen. Efter det ska jag åka till Mjölby och hämta Samuel när han slutat skolan. Han vill följa med på speedwayen ikväll, så jag är tvungen att hämta honom. Jag får se om jag hoppar in på stan i Mjölby en sväng. Jag borde nog hålla mig borta från affärer, för ska åka och shoppa i helgen. Så borde väl hålla i pengarna, hehe. Vi får se hur jag gör...

Vi hörs när jag kommer hem igen!!






















Lite GRYMMA LÅTAR just nu!








28 September

Tänkte blogga lite såhär på tisdagsförmiddagen. Blev inget jobb idag, men har ändå varit vaken sen klockan sju. Jag hatar att bli väckt av att någon ringer till mig, så jag ställer alltid klockan på 7 när jag vet att dom kanske ringer från skolan/dagis. Sen om jag inte får jobba, så lägger jag mig i soffan och somnar alltid om en stund. Idag vaknade jag vid halv 11 och sedan dess har jag kollat på Våra bästa år och ätit en god frukost.

Snart kommer mamma hit med bilen, så då ska jag skjutsa tillbaka henne till jobbet, sen handla lite. Jag vet inte inte vad, men det behövs alltid. Bröd måste jag köpa iaf, kanske ägg och nåt mer. Ska åka till mjölby en sväng sen med. Vi hörs innan jag åker!






Handboll

Hemma från handbollen. Det var en himla bra träning idag. Grabbarna har mycket spring i benen och det är härligt att se. Skulle bara önska lite mer ordning och reda ibland med positioner och sånt både i anfallet och försvaret, men det kommer nog. Börjar längta efter seriepremiären, men får vänta tills 10 oktober. Efter våran träning stannade jag och kollade på flickor 96:s träning. Dom är som vanligt riktigt duktiga, det är så kul att kolla på dom. Vissa har förmågan att gå riktigt långt och hoppas dom satsar stenhårt på det! Jag hann inte ta några bilder på våran träning, men tog ett par på tjejernas träning istället. Lägger in två stycken här, sen finns dom andra på facebook. 

Har jag precis kollat på Idol och nu kollar jag på Svenska New York fruar. Älskar alla såna där program om fruar, deras liv skulle passa mig som handen i handsken, haha! Snart ska jag duscha och sen bara slöa fram tills jag ska lägga mig. Får se om det blir jobb imorn, det märks. Vi hörs imorn!







Handbollsträning

Nu har jag tagit en välförtjänt powernap, men när jag vaknade så hade jag både huvudvärk och mådde illa. Man ska vara försiktig med att sova för länge för då blir man bara tröttare. Det var nog det som hände mig. Sov i typ en timma och det är lite för långt såhär på eftermiddagen. Men nu ska jag ta på mig lite träningskläder, sen ta en smörgås och cykla iväg till sporthallen för handbollsträning. Kul det ska bli idag känner jag! :) Vi hörs när jag kommer hem igen vid halv8tiden.



















MÅNDAG

Nu har jag kommit hem från jobbet. Hade lika kul idag med på jobbet med 10åringarna, men det var en mycket mer livlig klass den här gången. Blev att ryta i ett par gånger, hehe. Jag hade svenska, samhäll och matte. Sen när jag slutat med lektioner satte jag mig och rättade matteuppgifter och svenska artiklar. Det är himla svårt att rätta faktist, inte matten, men svenska är supersvårt. Speciellt när man inte är utbildad svensklärare och inte vet vilka direktiv man ska följa. Man får helt enkelt lita på sin egen förmåga och hoppas att man har haft bra lärare genom åren, hehe. Slutade vid ett tiden ungefär och då åkte jag hem.

Nu sitter jag och kollar på Grey's anatomy. Blir Top Model sen och ikväll är det handbollsträning.





27 September



Hinner inte blogga idag. Ska snart cykla iväg till Katarinaskolan och jobba i en fyra hela förmiddagen. Blir svenska och matte och lite annat skojsigt :) Om jag inte får mer jobb nånstans i eftermiddag, så kommer jag hem efter klockan 12. Hörs senare!







JAHA, OCH??

Åhh, vilken lång dag det varit.

Har suttit i soffan hela kvällen. Kollat på Irene Huss och sen gjorde jag ett multiplikationsmemory till Samuel som vi har spelat. Det tog världens tid att spela, men det var nog nyttigt för honom och faktist ganska kul :) 

Blir väl att sitta uppe i någon timma till, sen ska jag sova. Imorn blir det jobbKatarinaskolan i en fyra 8-12, sen slutar jag om det inte dyker upp nåt mer. Vi hörs imorn.

Puss&Gonatt






SÖNDAG

Hur mycket tid jag än har och har haft idag så hinner jag ändå inte sitta här och blogga. Det är sån dag då man inte gör nåt, så har inget att skriva om. Har kollat på fotboll på förmiddagen, matchen slutade 1-1. Sen efter det har jag inte gjort alls mycket. Jag har kollat på Harry Potter och halvblodsprinsen, käkat äpplepaj och kollat lite handboll på tv:n. Nu sitter jag i soffan och kollar på Greek. Ska hjälpa till med tacosen snart och sen ikväll blir det Ensam mamma söker och någon film. Får se om jag ska skjutsa mamma till Mjölby inatt med. Imorn hoppas vi på jobb :)





FOTBOLL

Sticker ner till Kungsvalla och kollar när Samuel spelar fotboll med 98:orna. Duktig bror min är som får vara med dom som är ett år äldre :) Hoppas dom vinner. Blir bara att kolla en halvlek för jag är så jävla slö på morgonen! hehe. Men nu måste jag borsta gaddarna, sen springa iväg. Hörs när jag kommer hem!






GONATT

Har suttit med en massa till handbollen.
Usch, vad mycket det är att pyssla med, men det är samtidigt kul :)

Nu ska jag gå och lägga mig.

Lyssna på den här först
, så hörs vi imorn! :)






LÖRDAG

Varit barnvakt till Elias idag och har typ spelat fyra matcher i FIFA 09 och varit på handboll där Damerna vann sin match med 24-15 om jag inte minns fel. Dom spelade faktist riktigt bra, blir nog betydligt roligare att kolla på dom iår! Känns som att dom har spelat ihop sig tills iår och att alla kommer ta för sig lite mer.

Har varit en riktig sportlördag och den fortsätter i samma spår. Sitter och kollar på hockey, Djurgården-Skellefteå. Hoppas på en DIF-vinst! :) När hockeyn är slut så hinner vi knappt byta kanal innan GP:t i speedway börjar. Efter det blir det nog läggning, om jag inte får någon impuls och åker in till motala, men sannolikheten är väldigt liten.


Säger gonatt sen iaf!


Tre bilder från dagen. Alla finns på facebook. Har inte riktigt bestämt vilket album dom ska in i, men det märks! :)






25 September

Idag är det lördag och jag fick äntligen sova länge, sååå skönt. Men jag kunde inte sova alltför länge ändå, vaknade vid halv 10 och det är ganska så tidigt för min del. Brukar kanske sova till 11 eller nåt sånt där när jag är ledig, men inte idag. Har precis tagit en dusch och ätit frukost. Samtidigt som jag åt kollade jag på slutet av Baksmällan med Samuel, fruktansvärt rolig film det där, haha!

Men nu ska jag göra iordning håret, sminka mig och ta på mig lite kläder. Vid halv 1 ska jag vara barnvakt till Elias. Han sa att han ville träffa Samuel, så han följer nog med dit också. Vid två ska vi gå till sporthallen och kolla på damernas handbollspremiär. Hoppas på vinst för dom. Sen vet jag inte vad vi ska göra... Helga kommer hem från jobbet vid 5, så jag behöver inte vara barnvakt längre än det.

Vet inte riktigt vad kvällen erbjuder. Vi får se!






GONATT FOLKET!





DON'T WORRY, BE HAPPY!

Ville dela med mig av lite glädje och den här låten är himla bra för att få upp humöret.
En riktigt gammal goding!



Hittade inte hela låten, men ni får en snutt!




FREDAG

Det är FREDAG och man borde vara glad för att det är helg och man får vara ledig! Och när man är glad så borde man tycka att det är kul att skriva av sig lite. Men jag är sååå trött, har varit helt slut hela dagen. Jobbat hela dagen och det har varit riktigt jobbigt. Men som tur jobbar man med bra personer och då går tiden snabbare! Känns verkligen att det är fredag. Så ikväll ska jag bara slappa, är så extremt sugen på att bara vara hemma och ta det lugnt. Så det är precis vad jag ska göra.

Pappa har kommit hem från Nyköping och precis lagt lite kött i marinad och här ska det grillas!! När det är så bra väder som det har varit idag (börjar se lite mörkare ut på himlen) så måste man ta vara på det. Så blir grillad fläskytterfilé, tärnad potatis, sallad och lite andra smaskigheter!! :) Sen är det Idol och Doobidoo på tv:n så det kan ju knappast bli bättre!

Jag får se om jag bloggar mer idag, det märks. Säger gonatt senare sen iaf :)






24 September

Jag är så sinnesjukt trött så det inte är sant...

Men det är bara att piggna till! Ska ta på mig lite kläder, borsta tänderna och sen cykla iväg till Wasagården. Blir jobb där idag. Jag slutar vid 4, så kommer väl hem nångång efter det och då ska jag bara slöa i soffan, heeeela kvällen! Hörs sen.






TORSDAG

Nu är jag hemma från handbollsträningen och från mötet. Eller har varit hemma två timmar, men har ätit lite, kollat på Idol och duschat också. Nu sitter jag i soffan och väntar på att Debatt ska börja på svt. Jocke Berg aka Jockiboi ska ju vara med och diskutera nåt, så måste se vad han säger och vad det handlar om. Får se om han gör bort sig mer än vad han redan gjort, hehe. Ska bli intressant att se. Men det är en halvtimma kvar, så jag tar och kollar på ett avsnitt av True Blood på nätet så länge. Efter Debatt ska jag ta fram lite kläder, läsa lite och sen gå och lägga mig. Imorn blir det upp tidigt för jobb på wasagården, sen är det helg!! Natti på er!






Handboll

Är precis slut efter en hel dags jobb med dagisbarnGullvivan. Jag har haft det riktigt bra och har lekt en massa. Att jobba med barn passar verkligen mig, men jag vill helst vara mycket på skolan. Trivs lite mer med lite äldre barn än med småbarn känner jag. Men det bästa är nog att varva runt bland alla :)

Nu har jag suttit i soffan en liten stund och ska iväg och ta itu med större barn på handbollsträningen. Och efter det blir det att åka direkt och ha föräldramöte (för handbollen) på Ewab. Jag vet inte alls när jag kommer hem. Det tar säkert en timma eller två, beror på hur pratglada vi är ;) Men jag kanske kommer hem vid 8tiden om jag skulle gissa. Vi får höras av mer då! :)






23 September

Ett snabbt litet inlägg. Blir jobb på Gullvivan idag, första gången på dagis. Jag hoppas det kommer att gå bra, lite nervös är jag allt. Slutar vid tre tiden så vi hörs efter det. Nu måste jag klä på mig, borsta tänderna och sen cykla iväg. Det är långt upp dit, så blir att åka rätt så tidigt :P Men vi hörs senare!






ONSDAG

Har en riktigt bra tv-kväll att se fram emot :) Mycket roligt att kolla på. Först blir det Biggest Loser där det väntas lite makeovers, sen blir det Idol, Efterlyst och Kungarna av Tylösand. Så det blir att forma arslet efter soffan ikväll, haha. Så det blir min kväll. Imorn hoppas vi på jobb. Jag vill tillbaka till skolan och jobba :) Nu skriver jag inget mer ikväll. Vi får höras imorn!




Pratade med Amanda förut och hon hade ett par saker att berätta som kan leda till något bra.
Man får inte ha för höga förhoppningar, men man kan ju alltid hoppas! :)



WAKA WAKA

eller BAKA BAKA, som Alice skulle sagt det ;)

Nu har vi bakat färdigt och har också smakat på dom. Blev riktigt goda om jag ska vara ärlig. Jag har förmågan att tro att kakan aldrig blir färdig och därför brukar den få stå inne i ugnen för länge och bli torr. Den här gången chansade jag lite, tog ut den tidigt och det lyckades. Kakan blev inte alls torr, så det var ju bra :) Har packat ner dom i lådor och ska med till föräldramötet imorn efter träningen. Hoppas alla andra tycker dom är goda med!












HANNA TIPSAR



Här kommer receptet på de snoddas jag gjorde nu i eftermiddags.
Kommer snart ett par bilder på resultatet! :)




HANNA TIPSAR

Måste tipsa om den bästa sminkprodukten som finns.

Det är Niveas Stay Real Terra Powder.

Det är typ ett bronzing puder som gör att man ser riktigt fräsch ut. Om det är något som jag inte kan vara utan när jag ska göra nåt så är det det här, och mascara då. Men oftast är det skönast att vara utan smink, men ska man göra nåt så vill man ju se fräsch ut och det här är min nygamla favorit. Köpte den första gången i somras och kommer aldrig mer vara utan det!

Testa det :)








22 September

Vaknade upp till himla fin dag. Ringde från skolan imorse, men blev inget jobb idag. Så har ätit en god frukost och sitter nu och kollar på Sjukhuset på tv:n. Blir ingen simning idag för Katarinaskolan har friluftsdag och en av stationerna är i simhallen, så kommer vara fullt av barn där hela dagen och känner inte riktigt för att gå och simma när dom är där. Kanske går senare i eftermiddag eller närmare kvällen. Vi får se. Snart ska jag ta på mig lite kläder och sen åka iväg till Östenssons och handla. Ska baka lite till föräldramötet som vi ska ha med handbollen imorn. Blir snoddas, eller vad folk nu kallar dom. Ni vet såna sockerkaka med kakao i botten och sen med kokos ovanpå. Alla har olika namn på det, så hoppas ni förstår. Så det ska jag göra. Vi hörs senare sen!






It's made by me!

Nu har den här tisdagen gått och jag har precis kommit över gränsen då jag inte är trött längre. Var så nära på att somna förut, men det var tur att Amanda kom och hälsade på mig en kortis, så jag vakna till. Men det resulterade i att jag inte är trött nu. Så det blir nog svårt att somna. Har kollat på Biggest Loser, Idol och lite Speedway på tv ikväll. Annars har jag inte gjort så mycket. Målat naglarna och emma har flätat mitt hår. Så har min kväll sett ut, inget konstigt med den. Fick lite nya H&M- och Halenskataloger med posten idag, så ska bläddra lite i dom innan jag lägger mig. Får se om det blir jobb imorn, annars blir det simhallen och bakning ;)

Puss&Gonatt!






Handboll

Ett par bilder från träningen igår. Alla finns på facebook :)









TISDAG

Det har varit en kanondag idag.

Blev inringd till Katarinaskolan imorse och fick rusa från Mjölby och till Vadstena. Min första dag som vikarie inom barnomsorgen och skolan. Inte blev det en mjukstart inte, men har haft det väldigt roligt. Jag började med att vara själv i en sjätteklass och hade svenska, städning och matte efter lunch. På eftermiddagen fick jag vara i en femteklass och det var minst lika roligt. Alla barn har varit så snälla emot mig och det kändes skönt. Nu längtar jag redan tillbaka till att få jobba där igen. Jag vill tillbaka till skolan och vara lärare. Hoppas jag får mer tider snart!


Nu är jag hemma och sitter och kollar på tv. Jag ska snart lägga in bilderna från träningen igår, så kika in om en stund, så ligger dom här och på facebook såklart. Vi hörs senare sen!






21 September

Jaha, ska vara lärare för en dag idag då. Blev inringd att vara i en årskurs 6Katarinaskolan hela dagen. Här mjukstartar vi inte, utan går ut hårt på direkten. Vara helt själv i en 6:a en hel dag blir en utmaning. Hoppas dom är snälla mot mig, haha! Verkar vara en riktig handbollsklass, men vi får se. Känner väl igen några iaf.
Önska mig lycka till. Jag vet inte alls när jag kommer hem. Ska nog ta hand om en femte klass på eftermiddagen med.

Vi hörs när vi hörs!






Handbollsträning

Nu blir det såhär. Drar iväg på handbollsträningen om en liten stund. Får se om jag tar med mig kameran idag, kanske det. Måste hitta en bra inställning på kameran som passar i sporthallen. Det är ju skitsvårt att ta bra bilder i sporthallen med det ljuset och alla som springer överallt. Dom blir ofta mörka och suddiga, men jag gör mitt bästa. Så ett par bilder idag ska jag väl kunna ta. Efter träningen åker jag med mamma och samuel till Mjölby och spenderar kvällen där. Åker tillbaka imorn bitti igen ifall att jag skulle få jobba. Jag tar inte med mig datorn, så blir ingen uppis förens imorn. Ha en kanon måndag! :)






CarWash

Har varit duktig idag med. Får man inga jobbtider så får man ju hitta på lite annat att pyssla med. Idag så tvättade jag bilen. Både invändigt och utvändigt. Det var så himla skitigt invändigt och helt rent blev det inte, men jag försökte iaf. Det var sand, grus, smuts och annat skräp i hela bilen. Men nu är det mesta väck. Jag tänkte åka till macken och köra bilen i automattvätten, men jag visste inte hur man gjorde och sen var jag rädd att jag skulle fastna i tvätten, så jag körde på handtvätt istället, hehe. Den blev ren och fin så med. När jag kört bilen i veckan har jag tänkt på att det inte fanns någon spolarvätska kvar så åkte till macken och köpte det. Snacka om att man inte vet ett skit om bilar. När jag åkte trodde jag att 100kronor till spolarvätska inte skulle räcka, men så fel jag hade. Det kostade bara 22kronor! :P Så nu vet jag det.

Nu har jag fått lite problem. Jag känner att jag prövat på så många olika saker i veckan, så jag vet inte om jag ska bli proffesionell gräsklippare eller biltvättare ;) HAHA. Tror jag håller mig till äldre och barn :) Men jag har ju back-up planer iaf!

Nu ska jag diska, äta nåt och sen ta en dusch. Vi hörs innan handbollen!








HANNA TIPSAR

Har fått önskemål om att lägga ut receptet på en tonfisklåda som jag brukar göra.
Det är lite av pappas och min grej :)
Gillar man tonfisk, så är det här skitgott och så himla enkelt!

Testa det :)






20 September

Jaha, såhär dagen efter har jag inga känslor om valet. Jag tycker bara att det är trist att det gick som det gick :( men så är det, det kallas demokrati. Undrar varför ingen som röstat på sverigedemokraterna kan vara ärlig och säga det och varför?! men dom skäms väl över att dom är sverigedemokrater, vilket är konstigt för dom borde ju ha samma värderingar och åsikter. Aja, skitsamma. Nu lämnar vi valet. Jag är trött på det nu!


Nu har jag precis ätit en god äggfrukost och sitter och kollar på Top Model. Om en stund ska jag ge mig ut och gå en sväng. Hoppas jag hittar mina hörlurar bara. Ikväll har vi handbollsträning igen. Hörs sen!






GONATT





Lite mer bilder

Var bara tvungen att lägga ut dom här bilderna som Sanna tog igår.
Diggar dom bilderna, haha!! :)






Hoppas det var okej att jag snodde dom ;)




"Detta är ett val utan vinnare" - Mona Sahlin

Får väl ta och gratulera alliansen till vinsten. Om man nu kan kalla det vinst. För dom blev ju inte det största partiet, dom fick inte majoritet och sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Om det är någon som tycker att vi har några vinnare i sverige ikväll, så får ni gärna säga till. För det tycker absolut inte jag. Jag röstade på socialdemokraterna och det hymlar jag inte med och jag är inte bitter över att valet inte gick som jag ville. Men det som gör mig så förbannad är att sverigedemokraterna får komma in i riksdagen och vara vågmästare. Att ett sånt parti med såna värderingar fått en viss makt är en stor, stor förlust för alla, för hela sverige! När jag sitter och läser siffrorna från Vadstena där jag bor och läser att sverigedemokraterna fick 5% av rösterna här, så skäms jag lite. Jag skäms för att bo här. Innan valet så tänkte jag att: undrar om sd kommer få någon röst från folket i vadstena? och så chockad jag skulle bli. Att dom skulle få så många röster är skandal. Jag vill gärna höra från någon som röstat på sd om varför dom gjort det?? jag kan inte förstå varför. Dom kan ju inte vara insatta över huvudtaget! Jag blir såå trött... Skäms på er!

Nu jobbar vi för mänskliga rättigheter och ett icke främlingsfientligt land och vi måste hjälpas åt!







VALET

Nu följer jag valet hela kvällen. Skriver väl senare sen vad jag tycker och tänker! :)



GRÄS GRÄS GRÄS



Alltså seriöst, finns det inga elektriska gräsklippare utan sladd??
Skulle vara duktig och klippa gräset förut och vi har bara en elektrisk gräsklippare med sladd på. Det gick bra till en början för då kunde man ha ganska bra koll på sladden, men ju längre ut på gräsmattan man kom desto svårare blev det att hålla koll på allt. Pappa hade påpekat extra mycket att det var väldigt viktigt att inte köra över sladden, vilket jag såklart fatta innan han sa det. Men när jag hade klippt typ halva gräsmattan skulle jag vända och köra åt andra hållet och då hade jag virat in mig så mycket att jag hade sladden två varv runt halsen så att jag inte kunde andas, haha! Plus att när jag skulle ta bort den fick jag först böja mig ner för att den hade fastnat under ett hjul och tror ni inte att jag då nästan tappar byxorna! Måste varit en himla syn alltså, att se mig snurra hela kroppen för att få bort sladden runt halsen samtidigt som jag visade halva rumpan!! Men jag snurrade ut mig själv och klippte färdigt gräsmattan lite halvt irriterad. Snyggt blev det ;)

Jag vet att pappa läser det här, så det är väl livsfarligt att skriva såhär, men jag tyckte det var ganska så kul att klippa gräset. Bara vi kan skaffa en gräsklippare utan sladd, så skulle jag nog kunna göra det oftare :P






19 September

Var en riktigt trevlig kväll igår. Började med lite drink hemma hos mig med Karin och Amanda, sen gick vi ner till Elin vid halv7 där Emilia också var. Vi åt lite tacos och efterrätt och bara pratade en massa skit. Väldigt trevligt var det. Sen vid 10 åkte jag, Karin och Emilia in till Motala. Först åkte vi hem till Zigge där vi förfestade lite. Sanna, Marcus, Molle, Rasmus, Martina och Tobbe var där med.

Vid tolv gick vi in till stan där vi gick till Harrys. Första gången Emilia, Karin och jag kom in på 21Harrys, gött var det. Vi dansade och hade riktigt skoj, men man kände sig nästan för ung alltså. Alla var typ i pappas ålder, men det gjorde inte så mycket. Snacka om att utbudet är himla mycket bättre på 21Harrys än på 18Harrys ;) Vi gick från Harrys vid halv2 eller nåt sånt och då ringde vi Anna för skjuts hem. Under tiden träffade vi på en Narkosläkare, eller det var någon draget-fest så han var utklädd till det. Trevligt att stå och prata lite med honom. Var hemma vid halv3 och då somnade jag som en stock. Mår riktigt bra idag och det är ju skönt :)

Nu ska jag kolla på Idol och sen pyssla med lite annat. Vi hörs senare!

UPPDATE: VI TRÄFFADE SIMON INNAN VI ÅKTE HEM MED, HAN VILLE HA MED DET! ;)




Bilder från igår

Tack Elin och tack alla för igår! Det var underbart hela kvällen :)
Här kommer lite bilder. Alla finns på facebook i ett eget album.


















Let's get it going!

Nu är jag färdig och redo för kvällens äventyr. Äventyr å äventyr, kvällens festligheter! Blir middag och andra trevligheter med Elin, Amanda, Emilia och Karin. Kommer ha det underbart, för jag älskar er

Vi höres. Senare ikväll eller imorn. Ha en bra lördag! :)





Värmer upp med lite bål i mina underbara Drinkglas som får användas för första gången :)



FOTBOLL

Hemma från fotbollen nu. Det var kallt, blåsigt och regnigt. Men det var ju precis vad jag hade väntat mig. Rätt så okej match faktist. Lite svårt att veta vilket lag man skulle heja på. Känner ju nästan fler i Kristberg än i VGIF. Så det var ju skönt att matchen slutade 1-1.

Nu ska jag äta lite äpplepaj som Emma gjort och sen ska jag göra iordning mig. Karin och Amanda kommer väl till mig vid 5. Då ska jag bjuda på en fördrink och sen går vi ner till Elin vid 6. Där ska vi äta lite gott och fira henne! Får se vart kvällen tar vägen.


Lite bilder från matchen.








18 September

Har precis kommit hem från simhallen. Jag hann inte skriva nåt innan jag åkte, för ville komma iväg så fort som möjligt. Vi badade, lekte, åkte rutschkana, bastade och jag simmade lite med. Snacka om att rutschkanan är liten. Jag la mig ner i den och skulle åka på mage ner, det var precis så att mina höfter fick plats. Tänk om jag hade fastnat där i och brandkåren hade fått komma och såga loss mig, haha! Vilken syn :P Men det gick bra, så det var lugnt.

Nu ska jag blåsa håret, iofs kanske det inte behövs. Jag ska till Kungsvalla, eller Blåsvalla som vi kallar det, och kolla på fotboll om en stund. Så då får man en gratis föning av håret. Kanske ska låta det va och sen göra iordning det när jag kommer hem. Blir nog så. Men ska iaf sminka mig och ta på mig kläder snart. Vi hörs när jag kommer hem från fotbollen, kanske vid 3tiden.






GONATT




H&M

Var nere hos Elin en pyttestund efter jobbet och hämtade några av de saker som jag beställt från H&M. Det var mina supersnygga och sköna handskar och mitt linne som hade kommit :) Bara mina tights kvar, får se när dom kommer!





You got a fast car



Nu har dom slagit på stort här hemma. Pappa och Emma har varit och köpt en bil idag. Det blev en Ford Mondeo kombi i färgen svart-metallic (alltså inte samma färg som bilden). Jag har inte varit med och provkört den, men det är ju snygg, det är precis lika viktigt ;) hehe.

________________________

Så, nu måste vi bli av med bilen vi har här hemma. Är det någon som vill köpa en Mitsubishi Grandis? Jag lägger in en bild på den och är ni intresserade hör av er!



KÖP DEN! ANNARS KOMMER JAG OCH TAR ER!



FREDAG

Hemma från jobbet. Jag och Ekrema hade en väldigt lugn kväll, så det var himla skönt. När jag kom hem åt jag lite mat och kollade lite på slutdebatten. Nu har jag suttit i säkert en timma och ordnat med en annons av bil till blocket. Nu är jag äntligen färdig. Den kommer nog upp imorn, så gå in där och kolla.

Nu ska jag kolla på Idol på tv4play, sen slutet av det fjärde avsnittet av True Blood. Efter det ska jag gå och lägga mig. Blir simhallen med Alice imorn, fotboll och 20årsfirande. VILKEN DAG det kommer bli!







































JobbJobb

Tänkte bara skriva ett par rader innan jag drar till jobbet. Fick mina inloggningsuppgifter till vikariebanken inom barnomsorgen idag. Känns himla roligt! Så nu har jag lagt in en massa tider och hoppas att jag får jobba lite framöver. Känns lite pirrigt, jag har aldrig jobbat med barn sådär "på riktigt", men det får nog bra. Har en drös av småsyskon och sen har jag ju handbollen med, så har nog erfarenhet.

Nu ska jag fortsätta kolla på True Blood, sen göra mig iordning. Åker iväg till jobbet om en timma och kommer väl hem vid halv10tiden. Vi hörs senare!






17 September

Det första inlägget som man skriver på dagen är alltid det svåraste. För då har man precis vaknat, inte gjort ett skit och har man inga planer för dagen så har man inget att skriva om. Jobbigt... Så vad ska jag skriva om då? (ska skriva att det tog 5 minuter innan jag fortsatte skriva efter förra meningen!)


Nu sitter jag och kollar på Top Model, trots att jag har sett programmet typ 4 gånger och kan varenda replik, varenda pose och varenda ansiktsuttryck. Men vad ska man göra då? Det finns inget att tvätta, inget att städa och inget annat att göra. Jag kanske ska ta och kolla på ett avsnitt av True Blood. Jag har upptäckt att vi får in True Blood säsong tre på våran telia digital-tv när det har sänts på canal+. Vilket är kanon, då kan jag kolla på det precis när jag vill. Kollade på avsnitt ett och två igår, så ska väl kolla på avsnitt tre och fyra av det nu och vänta på flera avsnitt. Ikväll så blir det jobb. Vi hörs innan jag börjar!








Handboll

Nu är jag hemma från handbollsträningen. Måste säga att mina små grabbar, eller små och små, dröjer inte många månader innan jag är kortast på träningarna, är så underbara ibland :) Gött att se grabbarna få slita lite i stationsövningarna eller fysen som vissa skulle kalla det. Jag tycker att det behövs lite mer fys för grabbarna, att springa lite mer är aldrig fel. Både för dom och för mig själv, haha. Jag lägger in ett par bilder här, men resten finns i ett eget album som jag gjort på facebook. Det heter Handboll, ni får gärna gå in och tagga er själva.

Nu ska jag kolla på Biggest Loser, samtidigt som jag zappar över till hockeyn ibland, DIF-HV. Idag måste bli en bättre DIF-dag! Sen ska jag kolla på Idol och äta lite. Ska försöka lägga mig skapligt ikväll, har blivit dåligt med det. Men jobbar imorn kväll, så ska försöka vända lite på dygnet igen. Vi hörs nog inte mer ikväll, utan vi hörs imorn!












Handbollsträning

Nu har jag varit nere på stan. Jag har röstat, handlat allt som jag skulle handla och sen hittade jag nåt nytt mousserande vinsystemet som jag ska testa på lördag. Nu har jag suttit och planerat träningen som vi ska ha snart. Blir tuffa stationsövningar i två omgångar. Förbered er på ett helvetespass grabbar, haha! ;) Får se om vi tar det idag eller om vi tar det på måndag, det märks. Nu måste jag verkligen ta på mig kläder och sen åka iväg till sporthallen. Träningen börjar om 50minuter, så ska åka om en stund. Får se om det blir några bilder från träningen idag. Vi hörs när jag kommer hem vid halv 7 tiden :)






16 September

Usch, vad tråkigt jag har det. En sån tråkig torsdag då jag knappt har något att göra. Jag ska ta mig nåt att äta, ta på mig kläder och sen ska jag ta cykeln ner till bibblan. Tänkte jag skulle förtidsrösta idag, så man har det gjort. Annars kommer jag säkert glömma bort att rösta, så det är lika bra. Sen ska jag ner på stan och fixa lite saker. Ska till expert, systemet och lite andra affärer med. Har lite ärenden att uträtta. Vid 5 är det handbollsträning. Men vi hörs senare!






Klacksång!

Djurgårdsklacken är alltid bäst!



Ni har en bit kvar till det här Åtvid!




Bilder från matchen

Hemkommen från Åtvidaberg med en Djurgårdsförlust i bagaget. Inte alls kul, men det var en jämn, tråkig och kall match att kolla på. Så ett 2-2 hade väl varit rättvist, men så blev det inte. Matchens plus går till Kasper Hämälainen som på något sätt alltid håller ihop Djurgården och dagens minus går till Kopparvallens gamla läktare med slitna träbänkar. Om Åtvid hänger sig kvar i Allsvenskan får dom faktist ta och rusta upp läktaren och framför allt fler och bättre toaletter. Det här var en match som man snabbt kommer att glömma bort, men som ändå var okej sevärd.

Nu ska jag kolla på ett par program på playkanalerna. Blir Kungarna av Tylösand och Idol, sen blir det sängen. Natti!


Här kommer ett par bilder, alla finns i eget album på facebook.













Allsvensk fotboll

Har varit duktig i eftermiddag och varit i simhallen och simmat en timma. Det var väldigt skönt, men man känner faktist att man tränar kroppen. Simmade med Erika och vi småpratade lite under tiden, efter det satte jag mig i bastun. Nu har jag gjort iordning mig och är helt färdig för att åka. Men får vänta på Helga och Mattias till klockan blir 5, men under tiden roar jag mig framför top model. Men vid 5 kommer dom och hämtar mig och då åker vi till Åtvidaberg och kollar på Åtvid-Djurgården. Hoppas på en DIF-vinst. Kommer hem sent sent ikväll! Vi kanske hörs då!






Sim sim sim

Då cyklar jag iväg till simhallen för att dra på mig baddräkten och simma ett par längder. Känner jag att jag har tid så ska jag basta en liten stund med. Det är ju så himla skönt, hehe. Kanske tar med mig skrubben dit och tar bort lite dött skinn, funkar alltid mycket bättre i bastun. Men nu måste jag packa väskan och ta på mig lite kläder. Vi hörs sen!





15 September

Onsdag nu då och det är rätt så fint väder ute faktist. Har precis varit ute och gått en sväng. Blev inte så lång runda idag, för vid ett ska jag cykla iväg till simhallen och simma lite. Var så himla längesen jag simmade och det ska bli så skönt. Hoppas bara att det funkar att gå in med mitt simhallenkort från våren. Annars får jag väl försöka övertala dom om att släppa in mig ändå ;) Eftersom det var så längesen jag simmade har jag glömt bort hur mycket jag brukade simma, men det ordnar väl upp sig när jag hoppar i poolen. Ska försöka simma så långt jag kan. Men jag måste vara från simhallen vid halv3 tiden. Då måste jag hem och äta och göra iordning mig. Vid 5 kommer Helga och Mattias och hämtar mig. Då åker vi till Åtvidaberg för att kolla Åtvid-Djurgården! Men vi hörs innan jag åker.




GONATT

Nu ska jag snart kolla på reprisen av Idol, sen ska jag sova.

Vi hörs imorn
. Natti!♥






Vad gjorde han där??

En liten rolig sak, eller konstig sak, eller hur man nu ska skriva det. När matchen började tyckte jag att jag såg en person jag kände igen. Men kom inte riktigt på vem det var. Efter lite funderingar kom jag på att det var Hans Niklas Alehed som sökte till Idol. Varje människa som har sett på Idol nu iår kan inte ha undkommit att lägga märke till Hans Niklas. Snacka om en profil som kommer dyka upp i Idols "sämsta" listor, men satan vad rolig han är. När han hejade på piraterna körde han likadant med pekfingrarna som han gjorde på sin audition, jag garva som faan åt honom! HAHA. Esch, nu ska jag inte skriva mer om det, men kul vare :P


En Hans Niklas med lite mer hår än på Idols audition. Han hade ett par smågrabbar som stog och pratade med honom under vissa stunder. Dom stod som tre förvånade fågelungar och bara lyssnade på när han pratade. Dom hade sett honom på Idol och tyckte han var mycket underhållande, hehe.




PIRATVINST

Hemma från speedwayen nu. Vilken start av Piraterna. 5 stycken 5-1:or på de 6 första heaten. Ni som inte kan något om speedway så är det riktigt riktigt bra, det kan knappast bli bättre. Men sen knappar västervik in lite, men det blev aldrig riktigt spännande. Piraterna vann med 53-43 och är nu helt klara för semifinal mot antingen Lejonen eller Indianerna. Så ruggigt kul det ska bli med semi och chanserna att klara sig till final tycker jag är stora. Så det ser jag fram emot jättemycket. När sista heatet hade gått, så började det regna. Det är ju helt otroligt, snacka om att vädergudarna var med oss ikväll :) och speedwaygudarna med!

Bjuder på ett par bilder från ikväll, resten kan ni hitta i albumet Speedway på facebook!














SPEEDWAY

Försöker blogga nu innan jag börjar göra iordning mig. Har börjat blogga innan jag börjar med en massa saker, för jag har lärt mig att det alltid blir så stressigt annars.

Har åkt omkring i bilen ett tag i eftermiddag, hämtat både Alice och Samuel. Efter det åkte vi och handlade lite och sedan åkte vi hem och åt lite sent mellanmål, eller tidig kvällsmat hur man nu vill se på det. Så nu är man mätt och glad, eller jag önskar man var glad. Vädret är iofs bättre och det verkar bli en bra kväll utan regn, men nu har min mage ballat ur istället. Jag blir så trött på den, jag ska skaffa mig en ny så fort jag bara kan. Någon som vet om dom säljer några på blocket eller tradera?? haha.


Nu måste jag börja göra iordning mig. Platta håret, sminka mig och ta på mig kläder. Allt det där som är så roligt med att vara tjej! :/ Får se om vi tar bilen in till motala, eller om pappa eller lollo kommer och hämtar Samuel och mig. Såå underbart det ska bli att gå på speedway. För er som inte har så stor koll, så kör Piraterna kvartsfinal mot västervik. Hoppas på en kanonmatch med en piratvinst!! :) Hörs efter matchen.






14 September

Nu är det tisdag och inte vilken tisdag som helst. Det är speedwaytisdag! Åhh, vad jag har längtat efter att få gå på speedway igen. Hoppas bara att det inte blir skitväder, så det ställs in. Men jag har suttit och kollat runt lite på alla olika vädersidor och det ser ut som att det inte ska regna ikväll, men det kan ju ändras. Det ska vara rätt så dåligt väder på förmiddagen och eftermiddagen, men det ska klarna upp vid 5tiden typ. Hoppas det blir så.


Men innan det är dags för speedway har jag lite annat jag ska göra. Vid två ska jag knalla bort till emmas jobb och hämta bilen. Efter det ska jag hämta Alice på dagis och sen åker vi och hämtar Samuel i Mjölby. Så det ska jag hinna med innan matchen börjar. Får inte glömma att ta ut pengar med!

Men nu måste jag måla naglarna och duscha. Vi hörs senare!






GRATTIS PAPPA!

Det här är din dag, älskar dig!





Videoklipp

Klipp från dagens träning.





RÖSTA RÖD-GRÖNT



NU MATAR JAG ER MED EN MASSA POLITIK, TA VARA PÅ MINA TIPS ;)

NATTI♥



TA DET HÄR MED EN NYPA SALT

Känner att jag helt är inne i valet nu. Sitter och kollar på en massa valprogram och känner mig mer och mer säker på vad jag ska rösta på. Som den storbloggare jag är (HAHA!!) vill jag skriva som alla mina storbloggarvänner att jag inte på något sätt vill försöka övertala mina läsare om hur dom ska rösta. MEN FÖR HELVETE, rösta RÖD-GRÖNT! Hoppsan, det gick ju inte så bra det där, haha. Det bara slank ur mig, men om ni inte röstar RÖD-GRÖNT kan ni lägga av att läsa min blogg. Nej vars, det behöver ni inte göra, men ni kan ju iaf tänka över erat val! Nu ska jag inte sitta här och pladdra... Bara ni röstar, röstar ni inte så kan ni faan i mig inte sitta och klaga sen...


Klicka på den här länken om ni vill läsa om de 5 punkter som jag tycker är viktigast i valet och läs även vad de RÖD-GRÖNA har för förslag kring det.
http://apps.facebook.com/rodgron/fem_punkter?uid=576727424&list_id=1278






BILDER FRÅN TRÄNINGEN

En skojjig, men nästan lite för lekfull träning idag. Behöver vara lite mer ordning och reda på er grabbar i fortsättningen. Ska det fortsätta såhär så kommer ni ha 4 helt utslitna tränare kvar i slutet på säsongen. Bit ihop och lek hemma istället för på träningen, där ska vi träna, inget annat. När jag kom hem från träningen kände jag mig himla pigg så jag gav mig ut på en löparrunda (kors i taket!). Det var himla gött. Resten av kvällen har jag bara suttit och kollat på Biggest Loser och en massa valprogram. Intressant det där... Nu ska jag fortsätta kolla tv:n, sen sova.













Handboll

Nu är det dags för mig att ta på mig handbollskläderna och på något sätt försöka få ordning på mitt extremt äckliga hår. Blir nog bara en enkel tofs för att få bort skiten. Har inte ens borstat tänderna idag, så det måste jag verkligen göra. Ska åka iväg till sporthallen om en halvtimma ungefär och då blir det handbollsträning. Någon som har en bra uppvärmningsövning till grabbarna idag?? Det är så tråkigt att komma på uppvärmning, men något ska jag väl komma på. Ska verkligen försöka ta lite kort idag på träningen, hinner aldrig göra det, men ska försöka. Kanske måste handla efter träningen, så kommer väl hem vid halv8 tiden. Vi hörs då!






GRATTIS ELIN 20år!

Hoppas du får en underbar dag!





13 September

En ny vecka har tagit sin början och har en del inplanerat. Har inte fått nåt jobb ännu, men det brukar dyka upp såhär i början på veckan. Jag har varit ute och gått en sväng idag när jag vaknade, men jag hann inte gå så långt utan jag hoppade in på Vitsippan istället och pratade med Anki. Nu väntar jag bara på ett par papper, sen så får jag börja jobba som vikarie inom barnomsorgen också :) kul det ska bli. Efter jag varit där tog jag bilen från Emmas jobb och nu är jag hemma igen. Just nu sitter jag och kollar på Sjukhuset och ska snart ta på mig nåt vettigt. Ska hämta Colinskolan vid 1, så måste skynda mig lite. När jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra, vi får se :) Vi hörs senare sen!


Veckans planer:
Måndag
   - Handbollsträning.
Tisdag     - Hämta Alice, speedway på kvällen.
Onsdag    - ??, åka på fotboll i Åtvidaberg, Åtvid-Djurgården.
Torsdag  - Jobb??, handbollsträning.
Fredag    - jobb??, after work någon?
Lördag    - Fira Elin!
Söndag   - ??? bakis?  ;)






NY DESIGN PÅ BLOGGEN!

Skriv gärna vad ni tycker :)



HANNA TIPSAR

Idag tipsar jag om en maträtt. En superenkel men riktigt god maträtt. 

Testa den och skriv gärna vad ni tyckte :)







12 September

Nu har jag vaknat. Jaa, det är säkert. Klockan är halv5 på kvällen och jag har precis vaknat.
Hade det riktigt riktigt trevligt i Motala igår och hade det sjukt kul vissa stunder. Speciellt i påsleken som jonas drog igång, trots att jag åkte ut först så var det himla roligt. Sen har jag alltid lika kul med Emilia, Josse och Sanna :) Gillar er görmycket! (ber om ursäkt för mitt bölande där ett tag, haha). Gick hem själv från Josse&Daniel vid 3tiden tror jag det var. Mådde inte alltför bra så jag gick hem till E&M och la mig i deras soffa tillsammans med katterna. Vaknade vid 11tiden. Då tog jag bilen hem till Vadstena och sen gick jag och la mig igen. Var så trött och kände mig riktigt sjuk. Inte kul alls, men lite sömn har faktist hjälpt. Känner att magen börjar kurra nu och behöver kanske dagens första matbit.

Nu ska jag kolla på Djugården-Örebro och kanske ta mig nåt att äta. Sedan är det Greek på tv:n och sen börjar Ensam mamma söker. Får se om jag kollar på det eller struntar i det. Det märks. Trots att jag inte gjort nåt annat än sova idag, så blir det nog tidig läggning. Vad ska man hitta på imorn då?? :)





 


BILDER FRÅN KALASET IGÅR

Här kommer ett par bilder från kalaset igår. När vi firade pappa och alice lite. Jag fick tyvärr inte med mig kameran igår när jag åkte till motala, så blir inga bilder därifrån.

















LATSCHO LAJBAN IKVÄLL

Drar till Motala om en stund för lite trevligt umgänge med min kära kusin och andra. 

Det kanske även slinker ner en cider eller fler.

Vi hörs imorn!! :)





LÖRDAG

Jag skriver lite om kvällen redan nu, för har en känsla av att när jag snart ska börja göra mig iordning så kommer det bli asbråttom som vanligt. Så den här gången skriver jag i förtid, smart. Har precis käkat god mat med delar av mina fina släkt på pappas sida :) Kommer lite bilder från ikväll imorn i nåt inlägg. Har tagit en massa kort på Alice och Max, söta ungar det där. Har inte riktigt tid att lägga in en massa kort just nu. 

Nu ska jag snart knalla neråt (sitter på övervåningen just nu) och se vad dom andra gör. Kanske ska börja göra iordning mig lite smått. Vid 8 börjar ju GPspeedwayen på tv, så vill sitta ner och kolla på det en stund innan jag sticker till Motala. Det känns som att planerna inför kvällen börjar ordna upp sig. Verkar som att vi ska hem till Josse och Daniel ikväll. Vilka som kommer det vet jag inte, men blir väl dom vanliga, emilia, molle, sanna, marcus, jonas(?), zigge(?) kanske. Alltid lika trevligt :) Vi får se vart kvällen tar vägen. Harrys, Hugos, Brygget WHO KNOWS?? Det märks. Kul ska det blir iaf :) Ha en kanonlördag nu!






 

TAGGA TILL NU FÖR I HELVETE

Blir ett snabbt litet inlägg här medans jag väntar på att pappa ska bli färdig i duschen. Kom hem från jobbet precis och det har gått bra. Var på ett nytt ställe, men det var okej. Gillar min gamla avdelning bäst iaf :) Nu måste jag verkligen hoppa in i duschen. Gästerna kommer om en timma, så får snabba mig så jag iaf har kläder på mig när dom kommer, hehe. Får se vad som händer ikväll. Väntar på att Emilia ska höra av sig och säga att dom vill festa i motala, men det verkar inte som det. Kanske drar till Källaren i värsta fall, men jag vill verkligen partaja i motala. Så för i helvete motalafolket, tagga till nu!! Hörs om en stund.






9/11

Idag går mina tankar till dom som dog i flygattacken den 11september i World Trade center och deras anhöriga. Totalt var det 3000 människor som dog och det är dom jag tänker på idag. Gör detsamma! 


 



11 September

Åker iväg till jobbet om en stund. Jobbar 07.00-16.30. Sen efter det ska jag åka hem och vid 6 kommer det lite folk till oss. Ska fira pappa (och alice) lite till, med lite mat och grejer. Senare ikväll sen blir det nog en tripp till motala för lite fest, men vi får se vart kvällen slutar. Hörs sen!




GONATT FOLKET!





tonight

Har haft en riktigt lugn och skön fredagkväll. Har ätit riktigt god mat. Provade ett av recepten som jag skrev ut på jobbet i somras och det var väldigt gott. Sen har vi firat pappa också. Han fick lite presenter av oss och vi åt god mat. Efter det har vi kollat på Idol och Doobidoo och nu sitter vi i soffan och kollar på sporten. Jag ska snart gå och lägga mig och läsa lite i min bok. Sen ska jag sova. Upp halv6 imorn för jobb 07.00-16.30 på Hillersro, som jag aldrig har varit på, men det ordnar sig. Tycker synd om den jag ska jobba med som får en vilsen att jobba med, hehe. Men vi hörs nån gång imorn med!












HANNA TIPSAR

Just nu vill jag verkligen tipsa om den här godingen, som gör underverk för håret. ELVITALs inpckning för håret. Har skrivit om det förut och alla använder det säkert redan. Men jag vill verkligen tipsa om det här. Jag har fått stränga order av min frisör att använda det på mitt extremt slitna hår, som iofs har klippts bort. Men när jag får ett par ryck och vill färga igen, så ska det här vara min bästa vän! det kommer vara eran bästa vän också när ni börjat använda det!!














10 September

Bäst att passa på att skriva lite nu när jag sitter ner en stund. Jag har varit i farten hela dagen än så länge. När jag vaknade vid halv11 åt jag lite frukost och sen tog jag en promenad i regnet. Postade brev och hälsade på mamma på hennes jobb med. Sen gick jag hem och såklart slutade det regna då. När jag kom hem hjälpte jag Emma att städa av huset och sen gjorde jag om lite i mitt rum med. Var så himla trött på att alltid ha så mycket saker på byrån, så jag bestämde mig för att hänga upp det på väggen istället. Så satte upp sidenband med häftstift och hängde glasögon, örhängen och armband på det. Vart himla bra faktist och nu så är det betydligt mycket färre saker på byrån. Blir lite lättare att städa då. Så efter det städade jag av rummet med hjälp av superdammaren Alice, haha. Hon är så duktig på att städa och hon tycker det är väldigt roligt. När vi var färdiga satte vi oss och pysslade med lite födelsedagskort åt Karin och Pappa

Nu har jag precis ätit lite lunch och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll blir det att fira pappa lite med middag och sånt. Är en bra tv-kväll ikväll, så blir soffläge ikväll. Jobbar ju imorn, så blir inte så sent.
Vi hörs senare!



 



Oh my God!



Så, nu har jag jobbat färdigt för kvällen. Var riktigt bortskämd med en grymt lugn kväll, eller lung kväll som Anette skulle ha sagt. Nu sitter jag i soffan och har kollat på Idol och Biggest Loser som jag spelat in här hemma. Det blir nog en bra säsong av Idol, har sett och hört många bra under dom tre program som varit och det kommer säkert flera. Känns som att det blir ett killår iår med, med undantag från vissa tjejer, exempelvis hon från Finland, henne räknar jag starkt med. Ska försöka åka och kolla på en fredagsfinal iår med:)

Nu ska jag nog måla naglarna och bara slappa i soffan. Imorn blir det en ledig dag och då vet jag inte vad jag ska göra. Städa lite kanske och sen ska jag ut och gå en sväng med. Annars blir det nog lugnt :) Vi hörs imorn!




IDOL

Lägger in några klipp från dom jag tyckt varit bäst i Idol än så länge...















Every step counts

Så, nu har jag varit ute och gått, duschat, ätit och gjort mig iordning. Blev inte mycket med den här dagen, men så blir det när man bara går och väntar på att man ska börja jobba. Men nu är jag färdig och ska snart ta cykeln ner till jobbet. Jag börjar kvart över 4 och slutar kvart över 9, så blir ett lagom pass. Vi hörs efter det!!



Fick ett sånt där ryck igår kväll och sminkade mig och tog en massa bilder. Det är dom som ni har sett nu i några inlägg och fler kommer :)




9 September



Då var det torsdag och veckorna går så himla fort. Bara fredag kvar och sen är det helg. Men jag jobbar hela lördagen, så blir inte mycket till helgfirande för min del. Idag ska jag inte göra alltför mycket. Just nu sitter jag och kollar runt lite här och har precis ätit frukost. Tog en rejäl sovmorgon idag och det var riktigt skönt. Jag kanske ska gå ut och gå en sväng om jag orkar. Men jag har ingen musik som fungerar och då är det praktiskt taget helt omöjligt att gå. Man måste ha musik i öronen, annars hittar man ingen rytm. Så ska försöka leta fram något som man kan lyssna på och ge mig ut. Ikväll blir det jobb



GONATT





You are my sweetest downfall, I loved you first!

Lite extra musiksugen ikväll eftersom Idol har dragit igång. Tänk så mycket bra musik det finns här i världen och ibland, men väldigt sällan, kommer det fram en artist som gör musik som berör en så mycket. Just nu tänker jag på REGINA SPECTOR. De/Hon gör så mycket bra musik och jag kan aldrig sluta lyssna på låtar som Samson och Eet bl a. Det är ingen partymusik, men det passar så bra till det jag gör just nu. Bara sitta i soffan och njuta av lugnet. Så jag bjuder er på en Samson, som är en riktigt bra låt.






HANNA TIPSAR

Lyssna på denna kanonlåt :)

BLACK GOLD - SHINE





ONSDAG

Då var den här jobbdagen slut med. Härligt. Sitter just nu och kollar på Biggest Loser. Kollade på det svenska Biggest Loser som hade premiär i måndags och det var verkligen inte lika bra som det amerikanska. Kändes riktigt fånigt att höra dom gnälla på svenska och sen var inte tränarna lika hårda. Dom daltade ju nästan med dom, riktigt tråkigt tycker jag. Dom ska ju skrika åt dom och vara elaka, det är roligast tv så. Jag ska nog inte kolla mer på det, var löjligt program.

Idag är det många bra program på tv:n. Vid 8 är det Idol igen, vid 9 är det säsongspremiär för Efterlyst och sen klockan 10 börjar Kungarna av Tylösand. Det måste man ju kolla på för att se hur Jocke Berg representerar Vadstena, haha. Det ska bli intressant. Ska ge programmet en chans, men tror inte att jag kommer följa det.

Ikväll blir det inte tidigt läggning. Eller jag är iofs väldigt trött, men jag ska stanna uppe länge ikväll. Har sovmorgon imorn, så det är underbart. Börjar jobba 16.15 imorn och har lite att styra med innan. Jag ska hämta papper hos mammastarby och sen ska jag till Vitsippan igen och prata med Anki. Pratade med Karin Fornander idag som jag skrev att jag skulle prata med igår. Det ska nog ordna sig med vikariebanken inom barnomsorgen, himla kul tycker jag. Bara lite att ordna med först. 

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och pyssla med lite annat. Vi hörs!!





 


8 September

Åker iväg och jobbar nu. Kommer hem straxt efter 4. Hörs då!!



Music and Sports

Jag är alldeles för trött för att skriva, sen vet jag inte vad jag ska skriva om heller. Kollade på Idol förut och det var väl helt okej. Måste säga att det var rätt så många bra med i dagens avsnitt, hoppas på flera. Tycker inte att det är så kul när man bara visar alla dåliga, så det var ju bra att dom visade många bra. Samtidigt hade jag datorn på och följde speedwayen. Gött med vinst, så viktigt! Ser fram emot matchen på tisdag :) Var längesen jag var på speedway nu, längtar! Har kikat lite på fotbollen med, men det var knappast spännande. Bra med en storvinst iaf, tycker vi har ett rätt så intressant landslag nu. Måste säga att vi har nog det snyggaste landslaget med, hurra för det! hehe. Nu ska jag sova. Jobbar imorn, 7-16. Natti!!






BRA JOBBAT PIRATERNA!


Känns ju inte helt fel med en vinst mot Dackarna! Ser rätt så ljust ut för en semifinal iår! :)
Har en riktigt bra känsla i det här slutspelet.



TISDAG

Så, nu har jag gjort det jag skulle idag, men inte fått så mycket positivt av det. Var nere på vitsippan förut och hon som jag skulle prata med var inte där, så jag tog ett annat telefonnummer och sen gick jag hem och började ringa. Men dom i växeln visste inte ens var hon var så jag väntade med att ringa igen. Jag åkte in till motala en snabbis och tankade och shoppade lite. Jag skulle inte köpa nåt till mig själv, men såklart gjorde jag det. Men jag köpte nödvändiga saker iaf, ett par gråa tjockare tights med sömmar och ett par vanliga jeans med lite slitningar. Sen hittade jag ett par gråa jeans till Samuel med, jättesnygga var dom. När jag kom hem därifrån så började jag ringa igen. Klockan var väl halv två eller nåt sånt och då svarar rösten i telefonen att hon som jag skulle prata med hade gått hem för dagen, blev lite sur faktist, men får ringa imorn istället från jobbet.

När jag har varit hemma i eftermiddag har jag suttit och letat en massa jobb, så nu ska jag åka iväg till mammastarby och sitta där och söka lite, samt kolla lite annat med. Jag kommer väl hem vid 7tiden tror jag. Vi hörs då!




















HANNA TIPSAR

Köpte ett tre-pack av den här mascaran
på flyget hem från Turkiet, Maybelline lash Stiletto.
Det var tre för hundra, så jag passade på.
Och vilket klipp jag gjorde.
Det här är nog den bästa mascaran jag haft på länge.

Gillar den starkt! :)
testa den vettja...






















7 September

Så nu är det tisdag och jag har lite inplanerat att göra. Kom från mjölby vid 7tiden imorse och sedan dess har jag ätit frukost, duschat och gjort mig iordning. Nu ska jag plocka ihop lite papper och sen gå till Emmas jobb Vitsippan och försöka få in mig själv i vikariebanken inom barnomsorgen. Jag ska tjata och tjata och tjata. Cheferna säger att de inte behövs fler vikarier, men när dom som jobbar där säger att det verkligen behövs flera så är det nåt vajsigt, så hoppas att dom lyssnar på mig idag. Så dit ska jag gå om en stund. Efter det ska jag åka in till Motala en sväng. Ska tanka mammas bil och sen titta efter ett par jeans till Samuel på stan. Blir nog ingen shopping till mig, för ska nog träffa amanda och elin ikväll och då ska vi beställa lite ifrån H&M på internet. Men vi hörs när jag kommer hem sen!!






POLITIK

Åhh, jag är fortfarande helt supernöjd med mina underbara smycken. Men jag skulle helst vilja åka ner igen och bara typ sno alla smycken som fanns där. Vill mer och mer ha ett halsband som hade svarta band och silvriga dödskallar på som faktist inte var så jättedyrt. Det kostade nog bara 300kronor och det är ju inte så farligt. Kanske ska köpa mig en trisslott och vinna lite pengar, skulle inte sitta dumt det inte, hehe.

Sitter just nu och lyssnar på utfrågningen av Vänsterpartiet, Lars Ohly. Jag vet iaf vilken sida jag ska rösta på, men inte vilket parti än. Jag lutar åt Socialdemokraterna eller Vänsterpartiet. Ska kolla runt lite på internet och läsa på lite. Det ska nog ordan upp sig. Jag är faktist rätt så intresserad av politik, kan tänka mig att jobba med det nån gång i framtiden.
Nu ska jag ta på mig lite kläder och sen knalla iväg till sporthallen för handbollsträning. Åker till Mjölby efter den ikväll och kommer tillbaka till Vadstena imorn bitti. Tar inte med mig datorn, så blir bloggning imorn istället. Vi hörs då!!






HANNA TIPSAR

VILL BARA TIPSA OM EN RIKTIGT BRA SIDA DÄR MAN KAN HITTA MASSA SMYCKEN, ACCESSOARER OCH ANNAT MUMSIGT. Sidan heter FROZZA.SE . Kolla in där!





SPARA SPARA SPARA


NU SKA JAG SPARA TILL DET HÄR HALSBANDET FAST I MÖRKARE FÄRG. KOSTAR "BARA" 3000KR ELLER NÅT SÅNT, HAHA. MEN JAG SKA HA DET NÅN GÅNG I MITT LIV!



JAG ÄLSKAR DET!

JAG ÄR HELT SÅLD.

ROCK BY SWEDEN av LAILA BAGGE är bland det bästa på riktigt riktigt länge!!


Köpte en ring och ett örhänge!









LAILA "FUCKING" BAGGE

KALLSVETTIG, ANDNINGSSVÅRIGHETER OCH ILLAMÅENDE...

Nej, det beror inte på förkylningen, utan det beror på ROCK BY SWEDEN!!!

Var nere på stan en sväng efter att jag varit hos tandläkaren. Jag skulle bara till apoteket och handla tandtråd och tandkräm, men hamnade sedan på Kopp&Kanna för att handla en grej. Sen tänkte jag att det var lika bra att gå en liten sväng på stan eftersom det var ett bra tag sen jag kollade runt där nere. Jag gick förbi Jenny's smycken och det var som att skyltfönstret bara skrek på mig! I ett fönster hade hon fått in Rock by Sweden smycken av Laila Bagge!! Jag höll på att dö!!  Det måste vara dom snyggaste smyckena som gjorts i hela världen alltså. Jag bara drogs in i butiken och var bara tvungen att handla nåt. Inte kunde jag lämna affären utan att inte få med mig nåt, det var totalt omöjligt. Har aldrig haft den känslan förut, men jag skulle bara ha nåt. Ett tag tänkte jag gå ut på gågatan och sälja mig själv för att få in pengar till allt i butiken, men tror inte att det skulle vara så uppskattat i Vadstena, haha. Men om jag bara kunde få in 3000kronor så jag kunde köpa det stora halsbandet med massa dödskallar på, så skulle jag vara den lyckligaste människan i världen. Så om det finns någon som vill antasta mig för 3000 så ring! HAHA. Egentligen ville jag ha allt, precis allt, men jag var tvungen att välja nåt. I nästa inlägg kommer jag visa bilder på allt!









6 September

Nu är det en ny dag och att man aldrig ska vakna utan att ha ont i halsen. Jag tror att vi har för kallt inne i huset, så därför blir man inte riktigt frisk nångång. Känns inte alltför kul att cykla iväg till tandläkaren när man både är snorig och har ont i halsen. Men det får dom stå ut med. Ska väl prata om hur jag ska göra i framtiden med betalning och sånt där med. Så får väl göra det om dom inte vill undersöka mig. Nu måste jag borsta tänderna och sen ska jag cykla ner. Vet inte alls hur lång tid det tar, men jag skriver mer senare sen. Hörs då!






 

BOMBERNA ANFALLER

Här kommer en rejäl bildbomb på allt som jag vill ha just nu och inför hösten. Det känns som att det kommer bli en grå och svart vinter. Men det trivs jag med.

VILL SHOPPA NU!


Någon som vill ta en liten tripp till Karin i Jkpg om någon vecka? Handla lite höstkläder...


Kläderna, skon, smyckena och annat i inläggen under kommer från
H&M, Lindex och Chique.se.






BOMB




BOMB





BOMB





SÖNDAG

Skönt att den här jobbarhelgen är över. Har gått riktigt fort och lätt faktist, trots min jobbiga förkylning. Men nu är det söndagkväll och jag sitter i soffan och tittar på tv. Har kollat på Greek, sista avsnittet av One Tree Hill (igen!) och nu Tough Love. Pappa, Samuel och Alice kom precis in genom dörren med pizza. Gud, så gött det ska bli, hehe. Man får flöta på flötsöndagen... Efter det hoppas jag på en bra film på tv:n och sen kommer jag nog somna rätt tidigt. Får se om jag skriver mer ikväll, det märks.






5 September

Har en ny, kall och snorig dag framöver. Inatt har jag sovit riktigt dåligt, så vaknade upp och var himla trött. Börjar verkligen kännas att det är höst nu, det är så kallt inne i huset så man vet inte vart man ska ta vägen. Just nu sitter jag under min filt i soffan och funderar på hur jag ska ta mig härifrån, hehe. Vill inte slita mig från värmen och ut i kylan. Sen att jag är dunderförkyld gör det ju inte roligare. Men jag ska ju jobba, så det är bara att bita i det sura och knalla iväg. Men inte riktigt än. Jag ska borsta tänderna och lite annat innan, sen åker jag till jobbet vid 7. Jobbar till 17 idag, sen får jag lite ledigt. Längtar tills klockan blir 5 :) Vi hörs!






JAG SKITER I ALLT

ORKAR VERKLIGEN INTE BLOGGA JUST NU. ÄR SUR, TRÖTT, ARG OCH LEDSEN PÅ ALLT, ALLA OCH MIG SJÄLV. MÅSTE BORT NU...

VART SKA MAN?? VAD SKA MAN GÖRA?? HUR SKA MAN LEVA??



Om det finns någon som har svaret på mina frågor vill jag gärna veta det nu, för vet snart inte vad jag ska ta mig till?!



4 September



Vilken hemsk morgon.
Är dundertrött och sen är det svinkallt både i huset och utomhus. Funderar seriöst på att ta vinterjackan till jobbet. Jobb hela dagen, känns inte alltför kul. Vi hörs när vi hörs!






UNDERBARASTE EVER!

KOLLA IN DESSA SÖTNOSAR. FULLKOMLIGT SMÄLTER NÄR JAG SER DOM


Träffade på dom utanför hotellet, så Elin passade på att ha kameran framme!




3 September

Nu har den här fredagen gått med. Blev ingen fotboll för min del, kände inte riktigt för det så stannade hemma istället. Har varit och handlat en sväng, sen har vi lagat mat, kollat på en dokumentär om Gisslandramat på en skola i Beslan i Ryssland som ägde rum för sex år sedan idag. Usch, vad jobbigt att sånt händer. Det är så himla onödigt, jag kan inte fatta att man kan få för sig att ta en skola med massa barn och vuxna som gisslan och låta det gå så långt att många dör. Av 1100 personer som var inne i skolan, dog ca 330st, varav 180st var barn. Snacka om att man inte kan ha något vett i huvudet och absolut inget hjärta!


Nu lämnar vi det. Nu ska jag kolla färdigt på fotbollen på tv:n (har pausat matchen lite), sen vet jag inte vad jag ska göra. Ska väl glo lite tv och ladda inför imorn. Vi kör på en hel helg med jobb, känns okej. Så blir rätt så tidig läggning ikväll. Vi hörs nångång imorn, vet inte när.






Mer bilder

Fick lite bilder av Elin förut, så tänkte lägga in ett par stycken. Alla andra finns i ett album på facebook som heter Turkiet -10 (Blandade bilder av andra). Kolla in det! men här kommer ett smakprov.




















FREDAG

Då var det fredag igen och jag ska verkligen försöka ta tag i mitt bloggande igen. Men det är lite svårt när man har varit borta från det en vecka. Har faktist inte saknat det en sekund, men jag ska fortsätta jag lovar. Idag har jag inte gjort alltför mycket. Jag har packat upp min väska, tvättat mina smutsiga kläder, kollat på ett par program som jag spelat in, elin har varit här och vi har bytt kort med varandra. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Nu ska jag ta mig nåt att äta, sen ska jag duscha. Ska åka iväg på fotboll sen vid 5tiden. Samuel har fotbollsmatch i Ödeshög, så jag ska fölaj med och kolla på den. När jag kommer hem blir det en lugn fredagkväll med god mat och tv. Jobbar hela helgen, så blir hur lugnt som helst. Vi hörs senare!



Ska lägga in lite bilder från elin ikväll med, så ni får se dom med.





Pics

Här kommer ett par bilder från Turkietresan, men alla finns redan på facebook, så kolla där.

Blir inget mer inlägg ikväll, har huvudvärk och har suttit på möte ett par timmar så är rätt slut. Ingen som vill vara tränare för ett flickor99-lag i handboll?? Bara ha hand om matcher och träningar, inget runtomkring.

Jag startar igång med mitt vanliga bloggande imorn. Så vi hörs då! :)












































Videos

Två videoklipp från Turkiska aftonen på hotellet.







Shopping

Blev inte alls mycket shopping i Turkiet, var bara på stan två gånger. Men jag handlade ett par saker iaf. Så lägger in bilder på det nu.


Köpte en snygg adidaströja till Samuel.



Ett par rosa converse till mig.



Billiga nagellack



Många armband som jag hittade på en marknad, ett till samuel, ett till alice och ett par stycken till mig.




En rosa adidasdräkt till Alice, som tyvärr var väldigt stor, men hon växer i den.



Köpte lite taxfreegrejer med. Fick dubbelt upp av allt när jag kom till flygstolen, så folk trodde väl att jag var värsta alkisen när jag fick 10spritflaskor, haha. Men det ordnade upp sig, emilia köpte lite och resten lämnade jag tillbaka.
 








TATUERING

JAG FICK EN SNILLEBLIXT OCH GJORDE EN TATUERING I TURKIET.

Ett riktigt snyggt DJURGÅRDSMÄRKE på foten!

Ni ska få bättre bilder senare, men jag ÄLSKAR det  ♥





TORSDAG

Dålig uppdatering, men jag hinner verkligen inte. Jag ska åka iväg till starby för att hämta bilen, sen ska jag hämta Samuel Mjölby. Vid fem har vi handbollsträning och sen är det ledarmöte, så det ska jag göra. Jag lovar att jag ska lägga in lite bilder här under kvällen. Vi hörs senare!

Alla bilder finns på facebook om ett par minuter!






ALANYA

Nu har jag kommit hem från Turkiet med tjejerna. Vi har haft en riktigt bra vecka och den gick alldeles för snabbt. Vi har haft en lugn vecka med mycket mycket sol och bad. Har också ätit mycket god mat och haft det väldigt väldigt kul. Jag har alltid så kul med er tjejer! Älskar er av hela mitt hjärta ♥

Jag ska inte skriva mer om veckan mer än att det har varit underbart!

Bilder kommer snart både här och på facebook.






BORTA BRA...

...MEN HEMMA BÄST!

Nu är jag hemma  igen. Har haft en kanonvecka i Turkiet. Skriver mer senare ikväll.
Annars uppdaterar jag mycket imorn :)



RSS 2.0