MÅNDAG

Orkar inte blogga. Är aldeles för trött för det.
Drar iväg på handbollsträningen nu, sen ska jag handla, hem och äta,
kolla på Top Model, duscha, sen sova.
Vi får höras mer imorn istället!








31 Januari

Har haft en skitnatt. Har varit uppe flera gånger och har druckit säkert tre vattenflaskor med vatten. Så har typ inte hunnit sova något alls. Är grymt trött, så har väl ingen toppenmorgon direkt. Orkar inte göra iordning mig över huvud taget, så kör på en tofs mitt på huvudet och lite mascara. Stackars barn som får dras med mig, hehe. Ne, så farligt ska det väl inte vara. Ska cykla ner till S:t Persskolan om en halvtimma. Jobbar i 2an idag. Kommer väl hem runt 3tiden tror jag. Hörs!








GONATT

Nu är jag trött och törstig! Så jag ska ta mig ett stort glas vatten och slöa lite framför tv:n innan jag ska gå och lägga mig. Men iaf, Wettern vann hockeymatchen med 6-3 och när jag kom hem hade familjen köpt dubbel-z, så åt det och kollade på Solsidan. Sen tog jag en dusch och just nu sitter jag och kollar på Wallander - Hämnden. Jag ska väl sova efter den. Måndag morgon imorn igen!

Gonatt!








SÖNDAG

Satans jävla skit! Faan, så surt med förlust i bronsmatchen, men måste säga att Sverige har gjort ett fantastiskt VM på hemmaplan. Det har varit en fröjd att se dom spela och det kommer bli tomt i tv-appareten nu ett tag framöver. Jag tycker vi ska vara stolta över vårat Svenska Handbollslandslag ♥

Nu ska jag försöka, med betoning på försöka, göra iordning mig lite. Eller iaf fräscha till mig lite, så jag kan visa mig utanför dörren. Blir att kladda på lite smink, rena kläder och ta en mössa på huvudet. Ska snart gå till ishallen och kolla på hockey. Kommer väl hem runt halv8 eller nåt sånt.

Hörs då!!





Min stora handbollsidol, Jonas Källman, vilken kämpe!




30 Januari

Såå, nu orkar jag skriva lite. Var inte alltför trött eller dålig när jag vaknade imorse. Det var riktigt skönt faktist. Men jag valde ändå att inte åka med till Norrköping på handbollsmatchen. Men jag fick uppdateringar av pappa hela tiden. I halvtid låg grabbarna under med två bollar. Kändes lite tungt sådär, men inte omöjligt. Sedan fick jag ett sms där det stod lika och sen hade vi gått om. Matchen slutade 17-14 till grabbarna, vilket var helt underbart att höra! Det betyder 2poäng till oss och är nu bara 2 poäng från tredjeplatsen i tabellen. Det ser ljust ut. Med några matcher mindre spelade med. Nästa helg tar vi oss an tre matcher på två dagar. Blir great!!

Så, nu är jag glad. Sitter och kollar på tv och väntar på att handbollen ska börja. Nu tar vi hem bronset!! Men först ska jag tömma diskmaskinen, tvättmaskinen och lite annat. Sen heja fram Sverige! Ikväll blir det nog hockey.







YESTERDAY

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Började med lite fest hemma hos Martina och Tobbe. Vi pratade, åt popcorn och hade det skittrevligt. Vid kvart i 12 åkte vi in till stan. Sen dansade vi loss på Harrys. Dansade massa och det var så varmt, haha. Blev ju precis svettig där inne, men det var det värt. Hade det grymt kul! :)

Här har ni ett par bilder. Alla finns på facebook.





Födelsedagsbarnet Martina :)







BAKSMÄLLA

Har lagt den in den här förut, men jag tycker den är såå bra, så här får ni den igen.
Ska dansa järnet till den ikväll! :)




Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn







TONIGHT IS GONNA BE A GOOD NIGHT

Nu är jag alldeles snart redo för galej!

Jag ska bara ta på mig kläderna och sen är jag helt färdig för att åka iväg. Elin kommer och hämtar mig om en liten stund och då ska vi åka till Karin. Där ska det hinnas med en liten drink innan vi kör vidare mot Motala. Elin kör ikväll. I Motala ska vi hämta upp Emilia och sen åka hem till Martina. Martina fyller år idag och det ska firas med fest och grejer. Kommer bli hur kul som helst. Sen blir det nog Harrys efter det!

Såå, då vet ni vad jag gör ikväll. Ha en kanonlördag!








LÖRDAG

Hemma från sporthallen. Hur kul det än är med handboll på miniplan, så är jag såå glad att mina grabbar inte spelar på liten plan längre. Men det är himla kul att se hur dom springer omkring som irra höns och alla på boll. Söta är dom och väldigt duktiga! Kusin Simon är alltid riktigt bra, det är handboll i den killen! Det måste ligga i Jivegårdsläkten ;) 

Nu sitter jag i soffan, men ska hoppa in i duschen nu. Måste börja göra mig iordning snart, för ska hinna hjälpa till med maten och allt med. Senare drar jag till Karin och efter det Party i Motala. Men det tar jag mer om sen.

Hörs innan jag åker sen! :)







  

29 Januari

Morsning på er! Har sovit så bra inatt. Gick hem i rätt tid igår, så är pigg idag trots lite partaj igår. Tänkte berätta lite om vad vi gjorde igår. Vi började kvällen hemma hos Amanda med kycklingsallad och chokladmousse till efterrätt. Vi satt och pratade fram till kvart över 10, då kom taxin. Då åkte vi ner till stan och till Valven där det var massa folk, men vi lyckades få ett bord ändå. Där satt vi och pratade med allt och alla. Jag åkte hem med Emilia och Molle vid halv ett och somnade då direkt när jag kom hem.

Tack tjejer för en mysig och rolig kväll!

Men det är en dag idag med :) Blir partaj i Motala ikväll och det kommer bli great! Men först ska jag fixa till mig lite för att vid halv ett åka till sporthallen och kolla handboll. Kusin Simon har sammandrag hemma, så jag tänkte ta med mig Samuel och åka och kolla. Kommer väl stanna där fram till 3tiden eller nåt sånt.

Hörs efter det!!








WONDERFUL

Vilken kanonkväll..
God mat, underbart folk och en helt fantastisk kväll.
Tack alla fina!


Alla bilder finns på facebook.









THINK PINK, THINK PARTY!

Nej, hinner inte sitta här mer nu. Har gjort iordning mig, Emilia har kommit hit och just nu sitter vi och kollar på handbollen. Kom igen nu Sverige! Vinn det här! I halvtid ska vi åka till Amanda. Jag har väl inte riktigt skrivit vad jag ska hitta på ikväll, men tjejerna ska fira Amanda med lite middag och sånt där. Sen ska vi nog gå ner på stan här i Vadstena. Det kommer bli en toppenkväll!

Vi får höras imorn!










SHOPPING

Hemma från jobbet. Knallade ner på stan en sväng för att handla lite saker.
Hamnade på Karins parfymeri. Där hittade jag en massa roliga saker.






KEB moisturising cream.
Älskar deras serie. Ska önska mig alla produkter i födelsedagspresent.


Ögonskuggor


Niveas genomskinliga läppenna som jag använder till mycket.


ISA DORA Mascara LASH BOOSTER



Sedan fick jag lite prover på en mascara och flera KEBprodukter.




28 Januari

Äntligen Fredag. I måndags kändes det som att det aldrig skulle bli fredag, men som alla andra veckor, så blev det fredag även den här. Det är kanon det! Så var extra lätt att gå upp idag, när man vet att ikväll och imorn händer massa roliga saker. Fullt upp den här helgen!

Men först och främst ska jag jobba. Känns lite lustigt att sitta kvar hemma nu, för jag vet inte exakt vilken tid jag börjar idag. När jag har varit i den här klassen som jag ska vara i idag, så har jag alltid börjat 9.40 på fredagar och jag är nästan säker på att jag börjar då idag med. Men har inte fått veta säkert, men jag chansar. Dom får väl ringa efter mig annars. Men det får jag veta om en kvart eller nåt sånt, det märks. Annars så ska jag åka ner till S:t Persskolan vid 9tiden för att jobba i 1gul :) Jag vet inte när jag slutar heller, men tror det är runt 1.

Så vi hörs efter det!





  



AMAZING

Hemma från en toppenkväll. Vi har solat, ätit kycklingsallad, frukstsallad och har kollat på VÄRLDENS BÄSTA FILM. Alltså, jag överdriver inte. Det var den bästa film jag sett på riktigt riktigt länge. Vi hyrde "I rymden finns inga känslor". Helt underbar film, som jag sent kommer glömma. En fantastisk film från början till slut. Den ska jag se många gånger till! NI BARA MÅSTE SE DEN!!

Nu ska jag duscha, sen sova. Natti!













TORSDAG

Lika snabba puckar nu som förut.

Kom hem från träningen precis och ska åka ner till stan nu. Ska möta upp Elin utanför Meddo, så ska vi sola lite. Efter det ska vi åka till Konsum, handla lite kvällsmat och hyra "I rymden finns inga känslor". Sen ska vi ha en enkel liten mystorsdag, det var längesen!!

Hörs senare!!








HANDBOLL

Snabba puckar!

Nu drar jag iväg till handbollsträningen. Kommer hem runt halv7tiden.

Hörs då!





27 Januari

Pigg och glad, kexchoklad! Vaknade med ont i halsen och huvudvärk idag med, men det försvinner nog snart hoppas jag. Skönt med sovmorgon, så är jättepigg nu och redo för lite jobb. Har precis ätit en stadig frukost, så jag står mig fram till mellanmålet. Börjar jobba efter lunch, så jag hinner inte äta nåt innan. Därför kommer jag vara rätt så hungrig när vi ska äta mellanmål.

Nu ska jag sitta i soffan en stund och slöa lite innan jag ska börja göra mig iordning. Sminka mig, borsta tänderna och allt sånt där. Sen så sticker jag iväg till Vitsippan igen. Jobbar på Eken rätt så mycket nu i veckorna som kommer. Bara eftermiddag idag, så kommer hem runt halv5. Men hinner nog inte skriva nåt då, utan jag sticker direkt till handbollsträningen.

Men vi får se när vi hörs!








GONATT

Har haft den lugnaste kvällen ever. Har suttit i soffan och halvsovigt framför tv:n. Jag har varit riktigt trött idag, så har varit nära att somna flera gånger. Men jag har iaf lyckats duscha, det var det jag orkade med. Började precis kolla på Hur man blir av med en kille på 10dagar och såklart fastnade jag där. Den är ju så mysig, så måste se färdigt den. Sen ska jag sova. Börjar inte jobba förens vid lunch imorn, så sovmorgon!

Gonatt!





Bild från ett år sen. Tänk att jag var så rödhårig då.
Det lär jag inte bli igen!



ONSDAG

Hemma efter en kortis på Vitsippan. Det blev bara ett par timmar idag, men det är ju skönt det med. När jag kom hem så var jag faktist rätt duktig. Jag dammsög hela undervåningen, la i en tvätt och satte på diskmaskinen. Det ska bara plockas ut med sen. Nu ska jag ta mig nåt att äta och sen sitta i soffan en stund. Jag ska fylla i mina T3:or, kolla på Sjukhuset och bara slappa. Vid halv3 ska jag hämta Alice på dagis. Då ska vi åka och posta brev och handla lite mat.

Annars så blir det en jättelugn kväll. Inget planerat.








26 Januari

Åhh, jag har blandade känslor den här morgonen. Jag lyckades hitta min kamera igår och det var så underbart. Jag skäms nästan över vart jag hittade den. Jag har en förmåga att lägga saker i det jag har på mig, sen åker det iväg nånstans. Kanske i byrålådan eller i tvätten, men jag hittade kameran i fickan på min morgonrock. Jag blev så lycklig att jag väckte hela huset. Nu till det jobbiga, innan jag gick och la mig igår kollade jag på Sofias Änglar. Spårlöst kan slänga sig i väggen alltså. Det här är årets nya bölprogram. Ni måste se avsnittet från igår. Det var bland det jobbigaste jag kollat på på länge. Mår fortfarande dåligt, usch! Men kolla på det...

Nu måste jag sminka mig och borsta tänderna. Jobbar Vitsippan idag :)






STARTED GOOD, ENDED BAD!

Förlust för Sverige. Jaha, då lutar det åt Frankrike på fredag. Kommer bli en kanonfredag alltså. Semi i H-VM och fira Amanda. Förutom att ni andra inte kommer kunna se några bilder från fredagen eftersom min kamera fortfarande inte vill visa sig. Din förbannade, j***a, i***t -kamera, jag blir galen. Men allt är ju relativt. Fram tills kvällen har det varit en riktigt bra dag. Pratade med Amanda precis och fick höra att Adde dratt av ledbandet i knät. Då är min kamera en världslig sak (trots att det är fruktansvärt irriterande!).

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen kolla VM After Dark och till sist sova.

Vi hörs imorn!






TISDAG

Förlåt att jag inte har skrivit i eftermiddag, men har liksom inte hunnit med det. När jag kom hem från jobbet vilade jag och samuel "skavfötters" i soffan till lite handboll. Efter det tog vi hand om Alice. Vi käkade lite mat, alice badade i badkaret, vi bakade kärleksmums/snoddas/mockarutor och hade det myspys! Nu sitter jag i soffan och väntar på att handbollen ska börja. Hoppas på vinst, så vi slipper möta Frankrike (om Frankrike också vinner ikväll) i semin. Känns som att det är bättre att möta Spanien, men det vet man ju aldrig. En vinst är ju alltid skönast!

Har varit lite smått irriterad här hela kvällen. Min kamerajävel har fått fötter och sprungit iväg. Jag blir så förbannad på det. Hade den senast i söndags på handbollsmatchen, men efter det tog jag hem den och la in videos. Så jag hade den senast här hemma vad jag kan minnas. Nånstans måste den ju finnas, men det gör den inte, gaaah!! Imorn ska jag vända uppochner på allt här hemma!!

Nee, nu blir det handboll, sen duschen.







25 Januari

Tänk om man skulle uppfinna någon maskin som kunde hålla upp ens ögon på morgonen. Då skulle jag verkligen använda den nu. För jag är sååå trött, ville inte gå upp idag. Det brukar inte vara så, jag har väldigt lätt för att gå upp, men inte idag. Det är dags att vakna nu hur mycket jag än vill gå och lägga mig.

Jag ska borsta tänderna och sminka mig innan jag drar ner till S:t Persskolan. Blir jobb i en tvåa idag, kul :) Jag vet inte riktigt när jag slutar, men det blir väl runt tre tiden. Hörs då!








TAKING BACK

Hade tänkt att skriva ett långt inlägg, men jag orkar verkligen inte.
Men några små rader ska jag få ner.
Blev så stolt över mina handbollsgrabbar ikväll.
Vilken träning och vilken koncentration på er, så underbart att se!
Behövde inte bli irriterad en enda gång och alla var så duktiga.
Fortsätt så så kommer våran utveckling att stiga uppåt! :)

Ikväll har jag bara kollat på Top Model och Spårlöst.
Men nu är jag så trött, måste sova. JobbS:t Persskolan imorn.

Gonatt!






MÅNDAG

Hemma från en toppendag på jobbet. Idag har jag faktist haft det så himla roligt. Åhh, vad kul jag haft det idag. Trivs mer och mer på Solrosen och pyret för varje dag jag är där. Synd bara att jag inte kommer komma dit på ett tag nu. Är uppbokad på en massa andra ställen nu i tre veckor. Men det blir roligt det med :)

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Spanien-Island i H-VM. Första halvlek är slut och jag kan redan nu säga att Spanien kommer vinna den matchen. Island ligger under med 10 bollar och hade gett upp innan matchen ens hade börjat. När den är slut ska jag ta på mig lite andra kläder och dra iväg på handbollsträning.

Jag kommer väl hem runt halv 8, så vi får höras efter det.








AMAZING

UNDERBARA, SÖTA, LILLA "BARN".
ULRIK MUNTHER ALLTSÅ!






24 Januari

Man kan inte bli något annat än ledsen när ens läsare missuppfattar det man skriver. Vill bara poängtera angående mitt inlägg om våran handbollsmatch igår att vissa har uppfattat det som att jag framhäver Dennis och han var den enda som var bra på matchen igår och att alla andra var dåliga. Det var verkligen inte så jag menade och hoppas att inte alla har uppfattat det så. Jag tyckte det var mer än rätt att framhäva att han visade en riktigt kämpaglöd när det gick som tyngst för oss. Det tycker jag att jag har rätt att göra. Det hade jag gjort vem det än hade varit. Jag vet att alla sliter hela tiden och att man alltid kan ha dåliga dagar. Så jag hoppas att ni nu förstår att jag inte menade att Dennis var bra och dom andra var dåliga. Alla har en stor del i att vi vann, för vi skärpte till oss och löste problemen på rätt sätt tillsammans.

Men jag ska inte skriva mer om våra matcher om det nu uppfattas så fel som vissa har uppfattat det!
Tråkigt...



Ne, nu orkar jag inte skriva mer. Jobbar 7-16 solrosen idag, så jag måste göra iordning mig.

Hörs!








SÖNDAG

Vilken kanondag det har varit. Vinst i handbollsmatchen för grabbarna, vinst för HC Wettern i hockeyn, vinst för SVERIGE i handbolls-VM, Solsidan och nu Morden i Midsomer. Det kan tamejfan inte bli bättre!!

Men orkar inte skriva mer. Blir rätt så tidig läggning ikväll. Börjar jobba 7 imorn bitti.

Sweet Dreams!







KEEP ON WATCHING

Nu är det dags för mig att göra mig iordning lite. Ska knalla bort till ishallen om en liten stund.
Ska kika på Wettern när dom har hockeymatch. Det var ruggigt längesen nu, så det är dags.
Men jag ska gå hem till handbollen börjar. Vi hörs efter handbolllen!



HANDBOLL

Har redan kommit hem från sporthallen.
Flickor 96 match blev inställd eller nåt sånt där, inte spelade dom iaf.

Så hur gick det då i våran match.

Ska börja med att säga att det är bra gjort att skärpa till sig i slutet, men det kunde gått åt pipsvängen idag. Hela första halvlek var det ingen som var vaken och mantorpspelarna kunde springa rakt igenom försvaret och vi lämnade våra målvakter helt ensamma. Framåt spelade vi i sidled och när vi väl fick en målchans så sköt vi rakt på målvakten. Det stod 6-6 i halvtid mot ett lag som vi brukar slå rätt så enkelt. Men med ett sömnigt Vadstena och en storspelande mantorp-målvakt, så var det mer än rättvist. I halvtid försökte vi väcka grabbarna och lösa dom problemen som fanns där. Vi bytte försvarsspel från 5-1 till 6-0 och det började rätt så trevande i andra halvlek med. Vi tog inte vara på våra chanser och matchen var fortfarande jämn. Men när det var 10 minuter kvar av matchen så började grabbarna äntligen att spela handboll och vaknade till liv. Försvarspelet blev genast bättre när vi hjälpte varandra och var mer på G. Sedan började vi sätta bollarna framåt med. Viktigt! Vi drar ifrån med en tre-fyra bollar och där vann vi matchen. Mantorp började hänga med huvudena och vi hade flyt.
Vi vann matchen med 15-9 !

Jag vill sammanfatta matchen med att vi spelade handboll i 10minuter av 40minuter idag och vi har tur att det räckte till vinst. Mot ett bättre motstånd räcker det aldrig. Vi måste bli bättre på att vara vakna från start, det är vår största svaghet. Men idag ordnar det upp sig och det var tur! Vi kan om vi vill!!








23 Januari

Jaha, vad tror ni händer idag då??

Den som kan gissa rätt kan få en kram! Haha, nevars. Det är väl inte så svårt att gissa vad jag ska hitta på idag. Den obligatoriska idrotts-söndagen är här. Idag kommer det bli jobbigt alltså, det är så mycket man vill hinna med, men kommer inte hinna allt. Drar till sporthallen här om en liten stund. Grabbarna har handbollsmatch mot Mantorp, känner för vinst idag, inte helt omöjligt. Efter det ska jag kolla Flickor96 när dom spelar match. Sen blir det jobbigt. B-laget spelar match idag och är lite sugen på att se den. Men Klockan 5 har Wettern hockeymatch, så vill kolla på den med. Var så längesen jag kollade på hockey. Men så kommer då det sista problemet. Sverige har ju handbollsmatch klockan 6 och den vill jag inte missa, så vet inte hur jag ska göra. Blir kanske att stanna i ishallen och se två perioder och sen åka hem för att se andra halvlek av handbollen.

Jobbigt läge idag känner jag :/ Vet inte riktigt hur jag ska göra. Men jag vet att jag ska till sporthallen nu iaf. Sen får vi se hur resten av dagen ser ut!








GONATT

Blev ingen utgång ikväll, men en riktigt trevlig kväll ändå.

Här kommer ett par bilder.

Gonatt!











UTGÅNG?

UTGÅNG ELLER INTE UTGÅNG??

HJÄLP MIG!

NÅGRA ROLIGA SOM SKA UT? :)







LÖRDAG

Då var man hemma från sporthallen. Damerna vann med endast en boll efter en bra första halvlek och en rätt så bra inledning på andra. Sen fastnade man totalt när Västerås punktade bort ibland två och i vissa fall tre spelare. Så Västerås kunde knappa in och var ett litet mål ifrån att vinna. Men med några tursamma utvisningar, så kunde tjejerna hålla undan! Satt och tjatade sönder matchen med Amanda, men så är det. Vi tjejer kan ju iaf göra två saker samtidigt!

När jag kom hem kollade jag på skidskyttet där Björn Ferry slutade tvåa efter ett riktigt jämnt skytte. Just nu sitter jag i soffan och ska kolla Norge-Spanien i handbolls-vm. Efter det måste jag byta kläder och fräscha till mig lite. Vid halv6 kommer Amanda och hämtar mig och då åker vi in till Motala. Vi ska till Emilia, äta lite god mat, kolla Sverige-Serbien och prata av oss. Blir ingen utgång för min del ikväll, spar mig till nästa helg.

Men vi får höras när jag kommer hem sent ikväll :)








22 Januari

God Morgon!

Jag hinner inte skriva så mycket nu. Har lite bråttom. Har precis ätit frukost och duschat och sitter just nu och väntar på att mamma ska bli färdig. Vi ska åka ner på stan en sväng - handla lite och sen ska vi till Lidl med. Måste handla mat tills kvällen. Amanda och jag ska till Emilia ikväll och äta lite mat. Så måste handla en massa till det. Men innan vi åker till motala ska vi kolla på när damerna spelar handbollsmatch i vadstena. Så jag åker till vadstena till två.

Vi får höras en snabbis efter handbollen.





FREDAG

Förlåt att jag inte har skrivit.
Men är i Mjölby och myser med min underbara mamma
Vi har ätit god mat och kollat på På Spåret.
Just nu sitter vi och kör ett litet svensk-80-tals-film-maraton typ. Vi kollar just nu på Ingen kan älska som vi och efter det ska vi se PS Sista sommaren. Båda är två bra filmer från 80-talet. Jag har på något sätt fastnat för såna där äldre b-filmer. Dom får mig att tänka på den bästa film jag någonsin sett, Filmen G (G -som i gemenskap). Har ni inte sett den så tycker jag det är nästa film att kolla på!

Jag bjuder på två klipp med låtar från filmen :)









21 Januari

Usch och fy!
Det är tur att det är fredag idag, men lite trist att jobba enda fram till klockan 5.
Men det får väl gå bara för att det är fredag.

Nu ska jag sminka mig, sen sticka iväg till solrosen.

Hörs efter 5!








HANDBOLLS-VM

Här kommer ett par bilder från handbolls-vm.
Men alla hittar ni på facebook :)

Gonatt!












JIPPI!

Vilken härlig vinst av Sverige! och vilken härlig kväll i Cloetta Center med handbolls-vm :)
Bilder kommer snart.







EARCUFFS

Medans jag sitter och kollar på Handbolls-vm i cloetta center, så ska ni få kolla på vad jag fick hem idag!
Jag fick hem mina earcuffs. Det är helt otroligt vad snabbt dom kom hem.
Jag älskar dom. Har på mig det med svarta fjädrar ikväll :)











HANDBOLLS-VM

NU DRAR JAG IVÄG PÅ HANDBOLLS-VM I CLOETTA CENTER.


SKA KOLLA PÅ ALLA TRE MATCHER.














TORSDAG

Så, nu är jag helt färdig. Har sminkat mig, fixat håret, ätit lite mat och tjatat lite på Samuel och Robin. Men nu ska jag göra det sista fixet innan jag ska ta på mig skorna och jackan. Det ska bli så kul att få åka och se proffshandboll. Även fast det självklart skulle varit roligast att kolla på Sverige, men det skulle bli lite för dyrt och ta lite för lång tid att åka ner till Göteborg med 56 personer. Ja, vi är faktist 56 personer som ska åka tillsammans till Linköping. Det är nästan alla grabbar från laget och sen en himlans massa föräldrar och syskon. Det ska bli såå kul! :)










LEOPARD

Nu har jag målat mina naglar igen.
Som jag skrev förut, så tog jag grått istället för guld idag, när jag målade mina leopardnaglar.
Jag lägger in bilder på båda så får ni bestämma vilket som är snyggast.

GRÅTT



GULDIGT




20 Januari

Vilken härlig dag! Känner redan på mig att det kommer bli en riktigt bra dag. Inte nog med att jag är ledig, så ska jag ikväll på handbolls-vm i linköping med mina små handbollsgrabbar! Det kommer bli kanon.

Nu har jag precis ätit lite frukost och ska måla mina naglar. Jag tror jag ska köra på leopard-naglarna, fast istället för dom rätta leopardfärgerna beige-guldigt och det, så ska jag ta lite brun-grått istället. Så det matchar mina tights som jag ska ha på mig idag. Jag tror det blir ännu snyggare. Någon dag ska jag testa att ha silver istället, det blir nog snyggt det med. Men det är bäst jag sätter igång, ska hinna duscha och sånt där med.






GONATT

Har suttit och hjälpt brorsan med lite matte och har kollat på Sveriges mästerkock.
Men nu är det dags att säga Gonatt!






MINA ÖGONBRYN

FÖRE



EFTER





BESÖK PÅ STUDIO5














STUDIO5

Nu ska jag ner på stan och möta Amanda.
Vi ska till Studio5 för att vara ögonbrynsmodeller till något.
Blir spännande hur man ser ut sen. Vi hörs senare ikväll!







ONSDAG

Trött jag blev nu då. Slutat jobbet och har faktist redan hunnit duscha och föna håret. Men nu satte jag mig i soffan och jag blev riktigt trött. Snart kommer jag tippa omkull och somna i soffan och en liten stund gör ju faktist inget. Så ska nog vila lite, sen samtidigt är jag lite hungrig, så lite mellanmål skulle inte sitta fel innan. Ja, så får det bli, mellanmål och vila efter det. Men vid fyra måste jag sätta igång och göra iordning mig. Jag ska platta håret och sminka till mig lite. Vid halv5 ska jag åka ner till Studio5 där Mariella ska göra nåt med mina ögonbryn, eller rättare sagt, mångas ögonbryn. Det ska tas kort och sånt där med, så vi får se hur jag ser ut när jag kommer hem. Mariella har fria händer, läskigt, haha!!

Vi hörs innan jag åker sen!









19 Januari

Tidig morgon, men det går ju an när det bara är EN tidig morgon och inte 5 stycken på raken. Jag är ju van att börja jobba vid 8, så idag var det lite tuffare. Men jag har sovit riktigt dåligt inatt. Sov rätt så bra mellan 12 och 3, men sen har jag legat vaken fram och tillbaka. Har rullat omkring i sängen, varit uppe på toa, kollat klockan på mobilen och grejat med en massa. Jag har inget att vara orolig för heller, så förstår inte varför. Det är ju alltid svårt att varva ner när man kommer hem från jobbet vid halv 10, men det brukar jag inte ha några större problem med. Men nu struntar vi i det, nu är jag uppe och rätt så pigg iaf.

Har precis ätit frukost, lite svårt med frukost såhär tidigt, men hinner ju med en frukost på Gullvivan med. Inte dumt det, hehe. Drar iväg vid kvart i 7 eller nåt sånt. Jobbar på Gullvivan idag och det var verkligen en evighet sen. Det har jag nog inte gjort sen i november nångång, så det ska bli jättekul! Slutar vid halv 2. Då ska jag hem och vila en stund och klockan 5 ska Amanda och jag ner till Mariella för lite brynfix!

Hörs!








Se upp för dom!

Hemma från jobbet. Blev ett riktigt skönt kvällspass med Anette ikväll. Det gick snabbt och smidigt måste jag säga. Det är ju inte helt fel det. Hann titta lite på handbollen med och det var ett jävla bottennapp ikväll. Inget som stämde tycker jag och Sverige presterade inte alls vad dom kan. Tråkigt som bara den att förlora mot ett lag som Argentina. Men det är bara att slå Polen på torsdag, så har vi ändå en liten medaljchans kvar, även fast jag tror det blir tufft hur eller hur.

Efter handbollen åt jag lite mat och har sedan dess suttit och kikat lite efter sommarjobb. Vet inte alls hur jag ska göra i sommar. Kan ju som vanligt jobba på Wasagården om jag vill, men jag känner för att göra något annat. Så imorgon ska jag slänga iväg en ansökning till Kolmården och en till Gröna Lund. Det kan bli spännande, haha! Kan tänka mig elefantskötare eller tigerskötare, det skulle vara grymt! haha.

Nu ska jag kolla färdigt på VM After Dark och efter det The Big Bang theory, sen sova. Upp tidigt imorn, jobbar 7-13.30 på Gullvivan imorn :)

Natti!







TISDAG

Nu drar jag iväg mot jobbet. Jobbar kvällWasagården, så jag är hemma runt halv 10 senare ikväll. Kan väl inte säga att jag är laddad till tusen, men det ska nog gå bra det här :) Men innan jag börjar ska jag hämta ut paket på OKQ8 och jag hoppas verkligen att allt passar. Men vad det är i, får ni vänta och se. Antingen visar jag upp det sent ikväll eller imorn kväll. Den som väntar på något gott ...



... väntar aldrig för länge!



EARCUFFS

Var just inne på angelicablick:s blogg och där visade hon på ett underbart earcuff
som hon köpt/fått från sarasdesign.
Jag blev helt kär i det och var tvungen att gå in på den sidan.
Såklart kunde jag inte hålla mig när jag såg hur billigt allt var.
klickade hem tre olika earcuffs och jag är såå glad!

Älskar dom ...





Dom är mina inom två veckor :)






18 Januari

God Morgon! Skönt med sovmorgon.

Vaknade vid halv 10 tiden och har sedan dess ätit lite frukost. Eller jag lyxade till det med lite äggröra såhär en tisdag morgon. Men det får man tycker jag. Just nu sitter jag och kollar på Våra bästa år. Det gör man inte ofta ni, men det är ändå lika lätt att komma in i. Kollade alltid på det under sommarloven när man var mindre. Det var väl typ Karin, jag och alla pensionärer, haha! Efter det ska jag kolla på två program av Top Model, först ett gammalt program och sen ska jag se det nya som jag spelade in igår. Sen ska jag bara njuta av dom lediga timmarna jag har innan jag börjar jobba klockan 4 på wasgården.






Han är på den där också!

Hemma från handbollsträning och sånt där. Grabbarna tyckte det var roligt att börja löpa lite ute och det förvånade mig. Men jag undrar hur länge dom kommer tycka det är roligt, haha! Nu blev det ju bara en kortis, kommer nog bli andra bullar när vi springer längre rundor.

När jag kom hem åt jag lite mat och nu sitter jag i soffan och kollar handboll. Tänk att man aldrig får nog av handboll. Just nu kollar jag på Spanien-Tyskland. Rätt så okej match, men det är ingen mer än Tysklands målvakt som briljerar. Men om bara 5minuter börjar Sverige-Korea och det ska bli spännande att se. Undrar om det blir jämt eller en kross som förra matchen, vi får se. Får spela in Top Model med, så ska se det efter.

Imorn får jag sovmorgon! Jobbar kväll :)


    



LYSSNA OCH NJUT!



BRUNO MARS - GRANADE



MÅNDAG

Home sweet home! Eller iofs Jobb sweet jobb ... Ibland älskar man sitt jobb och idag är en sån dag. Har haft det bra på förmiddagen nere på solrosen, men jag har det klart bäst när jag jobbar på Vitsippan. I eftermiddag har jag varit på Eken och där trivs jag jättebra. Barnen är så lätta och man kommer in så lätt i gruppen. Där ska jag vara ett par dagar nästa och nästnästa vecka. Det kommer bli toppen! 

Nu måste jag fixa te mig lite för att åka till handbollsträningen. Det blir en lite annorlunda träning idag. Vi ska träffas i klubblokalen och prata om en massa saker och efter det ska grabbarna köra sin första löprunda. Det ska vi börja med varje måndag nu :) 

Men vi hörs när jag kommer hem!



 





NYA STJÄRNTECKEN

JAHA, SÅ DÅ HAR DOM LAGT TILL ETT NYTT STJÄRNTECKEN, ORMBÄRAREN.
VILKET DÅ RESULTERAT I ATT MÅNGA HAR FÅTT ETT HELT NYTT STJÄRNTECKEN.

HAR DU?


Fakta: Så ser ditt riktiga horoskop ut:

  Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

  Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

  Fiskarna: 11 mars till 18 april.

  Väduren: 18 april till 13 maj.

  Oxen: 13 maj-21 juni.

  Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

  Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

  Lejonet: 10 augusti till 16 september.

  Jungfrun: 16 september till 30 oktober

  Vågen: 30 oktober till 23 november.

  Skorpionen: 23 november till 29 november.

  Ormbäraren: 29 november till 17 december.

  Skytten: 17 december till 20 januari





17 Januari

God Morgon, eller nej, inte god morgon. Sur Morgon!

Jag blir så arg när man vaknar, går igenom sina morgonrutiner, sätter sig ner för att äta frukost framför tv:n och sen så märker man att tv:n inte fungerar. Jag testade att starta om den, det brukar funka, men icke. Inte idag inte, den vill inte alls. Jag är sååå trött på telia digital-tv. Jag vet inte hur många gånger vi har haft problem med den där skiten. Alla verkar ha problem med det ... jag är seriöst på väg att få en nervöst sammanbrott på tv:n. Sen går det ju inte att gå in på telias hemsida heller, så något fel är det iaf. Men jag är aldeles för trött för att lägga energi på detta. Är det inte löst när jag kommer hem från handbollsträningen ikväll, så kommer Telia få smaka på en asförbannad Hanna!!

Dags att sminka mig och borsta tänderna. Jobbar Solrosen på förmiddagen och på Vitsippan på eftermiddagen. Kul att vara tillbaka på dagis och jobba lite. Hörs!








A GOOD DAY

Nu är jag mätt och glad. Har haft en riktigt trevlig söndag. Har hunnit med en bra handbollsmatch i Hallsberg som slutade med vinst, lite fika på parkgatan, tacos med familjen och alldeles straxt börjar Solsidan igen! Hur underbart är inte det?! :) Jag verkligen älskar solsidan, det finns väl ingen som inte älskar solsidan. Dom som inte har kollat på det, måste verkligen göra det ikväll.

Men nu först ska jag ta en dusch, innan jag slår mig ner i soffan och kollar tv.
Vi hörs imorn! Jobbdags igen.








HANDBOLL

Från det ena till det andra.

Hemma från handbollsmatchen i Hallsberg. Det var en trevande början och det stod 1-0 till oss efter 15min, en målsnål inledning. Efter en time-out kunde vi rycka lite och gick till halvtid med en 5-1 ledning. Andra halvlek var mest en transportsträcka mot våran vinst. Järnvägen var aldrig närmare än 3 mål och vi fick fart på kontringarna. Det blev enkla mål framåt, men släppte in ett par enkla mål bakåt med. Men det slutade med vinst till oss med 15-9. Bra jobbat grabbar! Om vi hade haft skärpan uppe från start och inte slarvat med passningarna kunde vi ha vunnit matchen med 10 bollar minst. Men en vinst är en vinst :)

Nu hinner jag inte mer. Dags att dra iväg på kalas hemma hos Helga och Mattias. Helga har fyllt år :)







PETTER & SEPTEMBER

TÄNK VAD MYCKET BRA DOM KAN GÖRA TILLSAMMANS!

LYSSNA PÅ DEN HÄR KANONLÅTEN!





16 Januari

God Morgon!

Nu drar jag iväg på handbollsmatch i Hallsberg.
Hoppas att väderguden är med oss idag, för vi chansar och åker trots varning för halka.
Man får väl anpassa körningen efter väglaget.

Idag ska vi bara spela handboll!!



Bild från senaste Järnvägen cup i Hallsberg.
Idag spelar vi i den hallen vi brukar sova i. Intressant! :)



PAKETSPEL

Jag ska nog aldrig mer köra paketspel. Vinner ju förbövlans ingenting nån gång!!
Satt med säkert 5 saker när det var 5 minuter kvar och slutade med ingenting.
Det är som vanligt, bläää på paketspel!





Det här var vad jag vann ikväll :/


Pappa vann precis lika mycket som jag.
Men lika glad för det var han!


Samuel vann det han ville vinna.
Jordgubbs-brickan fick jag av honom :)


Alice var söt och glad för det hon vann!


Colin var sådär nöjd med det han vann.
Tur att vi är en och samma familj :)


Det här vann Emma, men hon ville inte vara med på bild.




LÖRDAG

Hemma från Motala nu. Fikade och firade Max först. Han fyller 2 år imorgon, så vi firade honom idag. Efter det åkte vi till Ö&B och handlade lite saker. I våran familj tycker vi det är himla roligt att tävla om saker och ting hela tiden. Vi brukar köra bingo här hemma ganska ofta om priser och sånt där. För att variera lite ska vi ikväll köra paketspelet istället. Så handlade en massa småprylar idag på Ö&B och när jag kom hem slog jag in alla till paket. Så efter maten ska vi spela paketspelet. 

Men nu måste jag hjälpa till med maten. Ikväll serveras det Wok här hemma. Pappa och Emma har kommit på en jättegod Wok som vi brukar äta rätt så ofta. Den är supergod med kyckling, nudlar, grönsaker och en massa saker. Så ska hjälpa till med den nu. 

Blir inget motala ikväll. Så blir handboll, Sverige-Slovakien, sen Fångarna på Fortet.
Handbollsmatch i Hallsberg imorn. 



Hatar fortfarande skidor! haha 




KALAS

Hemma från kalaset. Här kommer lite bilder :)










Köpte den här till Madde och Tompa i inflyttningspresent.
Hittade den nere hos monica :) Kika in på hennes blogg.




15 Januari

Dåligt med bloggande idag. Och det kommer fortsätta lite så tyvärr.



Har precis varit nere på stan och handlat lite presenter. Både inflyttningspresent till Madde och Tompa och handlat present till mitt kusinbarn Max som fyller två år. När jag kom hem gjorde jag iordning mig och här sitter jag nu. Känns lite tråkigt att det blir så kortfattat, men jag hinner inte skriva en massa just nu. Vi ska åka till Motala om 10 minuter, så är lite stressad. Vi ska som sagt hem till Madde, Tompa och Max och fira Max som fyller 2 år. Efter det blir det kanske ett besök hemma hos Farmor och sen hem igen.

Vi hörs när jag kommer hem. Kanske blir motala ikväll igen.








GONATT

TACK OCH GONATT FÖR DEN HÄR FREDAGEN!

IMORN KÖR VI PÅ KALAS OCH KANSKE LITE MYS I MOTALA :)








FREDAGSMYS




Nu kör vi fredagsmys med mat, postkodsmiljonären, På Spåret, Let's Dance och Chirre! :)


  



FREDAG

Hemma från jobbet. Kommer verkligen att sakna mina små ettor som jag har haft en hel vecka nu. Man kommer ju in i det himla snabbt och man känner sig som en rktig lärare när man får sitta och planera, prata med föräldrar och vara med på möten. Sen finns det också mycket jag måste lära mig. Har fortfarande svårt att förklara saker på olika sätt så att alla förstår, men det är ju något man lär sig. Blir mer och mer säker på att det blir lärarutbildningen i Jönköping till hösten om jag kommer in. 

Just nu sitter jag och kollar på lite tv. Ska kika på Top Model om en stund, sen ska jag städa av lite i mitt rum. Det är helt otroligt hur dammigt det blir på ett par sekunder. Man tycker man dammar och dammar hela tiden, men när man vänt huvudet till så dyker det upp igen. Så idag blir det damma och dammsuga

Nu är det äntligen helg och jag ska njuta som bara den. Blir mat och mys hemma, om det inte händer något annat. 






 

14 Januari

Sista jobbdagen innan helgen! Hur underbart är inte det :)

Kommer sakna mina små ettor, men jag får ju se dom ganska snart igen.

Hörs när jag kommer hem i eftermiddag.








MYSPYS!

Hemma från handbollsträning och hemma från lite mys hos Emilia. Det käkades frallor med kräftstjärtar, ägg, majonäs, salami och mycket annat gott. Drack te och tjatade en massa framför handbollen. Kikade på Sverige-Chile samtidigt och det såg väl rätt så okej ut. Ingen sådär speciell match. Sverige vann och det var ju det viktigaste. Åkte hem i pausen och såg resten hemma. Sen vann DJURGÅRDEN mot Lhc med! 

Nu har jag duschat, suttit och mailat lite, skrivit lite lappar och lite annat. Nu ska jag kolla på lite handbolls-eftersnack, sen sova.

Har haft en kanondag :)








TORSDAG

Hemma från jobbet och har väl inte gjort så mycket. Har legat i soffan och fryst, precis som igår. Vet att jag skriver det hela tiden om hur kallt det är, men ni anar inte hur kallt vi har det här hemma. Usch! Men Emma har tänt upp lite ljus, så hoppas värmen anländer snart.

Har inget roligt att skriva om, ska kika lite Top Model om en stund och ta lite mellis senare. Jag knallar iväg till sporthallen vid 4tiden. Vi ledare ska prata lite innan, sen är det handbollsträning. Efter träningen hämtar mamma upp mig och Samuel och då ska vi åka in till Emilia i Motala. Vi ska mysa lite med frallor och sånt där. Handboll blir det såklart! Kommer nog hem sent.

Så vi hörs då!!








13 Januari

Jobb, jobb, jobb. Bara två dagar kvar till helg!
Kort dag idag :) Hörs när jag kommer hem efter lunch!








GONATT

Det blev ett långt ledarmöte. Var väl hemma för en och en halv timma sen.
Så nu är jag trött som bara den. Dags att sova. Jobb imorn igen.

Natti !








MUD

Såhär blev mitt nagellack. Det är verkligen "muddy" (lerigt) som det heter.
Jag tror inte att jag gillar färgen och jag tyckte händerna blev väldigt gråa.
Men man vänjer sig nog!

Vad tycker ni?








YELLOW

Nu har jag suttit i soffan och fryst alldeles för länge. Så det är dags att börja göra iordning mig litegrann för att om en halvtimma åka till klubblokalen för ledarmöte. Tror det skulle handla om tejpning och sånt där bra att veta. Det märks när man kommer dit.

Jag tror nog att jag hinner måla ett lager av mitt nya nagellack innan. Ska visa bilder på det snart.
Annars hörs vi när jag kommer hem. Blir nog rätt så sent.






ONSDAG

Hemma från jobbet. Har haft en bra dag som gick väldigt fort trots att jag jobbade lite längre idag. Men när man sitter och planerar går tiden så himla fort. Sen är det mycket såna där småsaker som man ska göra som tar en evighet. Som att klippa, klistra och sånt där ni vet. Men resten gick snabbt!

Hade ett helvete när jag skulle ta mig ner till jobbet imorse. Trodde inte det kunde bli värre från igår, men det kunde det visst. Så kom ner till jobbet svettig och jävligt förbannad. Men det har gått över! Det gick faktist jättebra att cykla hem, ja, jag cyklade faktist. Hoppas det håller sig så tills imorn bitti. När jag kom hem var det bara att sätta igång och skotta. Skottade baksidan och framsidan, det var typ snö överallt.

Nu sitter jag och kollar på Top Model och fryser. Det är så himla kallt här inne, usch.






12 Januari

Tänk vad skönt om det hade varit fredag?!

Men så är det ju inte. En vanlig sketen onsdag är vad det är. Tre arbetsdagar kvar. En lite längre jobbdag idag. Börjar vid 8 och sen har jag klassen till lunch, efter det blir det planering, fika med Amanda och sen konferans mellan 1-halv3. Sen slutar jag.

Hörs när jag kommer hem!








VI ÄR BÄST I STAN



MED DET SÄGER JAG GONATT!



LADDADE?!

NU ÄR VI REDO FÖR MATCH HÄR HEMMA! :)






DERBY

Har haft ett riktigt trevligt sällskap av Amanda i eftermiddag. Vi har pratat av oss som vanligt och det är alltid lika roligt. Man träffas ju så sällan, så det är himla kul när man får träffas en stund. Det är dags att träffa mina andra super-tjejer med. Saknar er!! Men det ska det bli ändring på.

Har precis ätit lite kvällsmat och målat naglarna. Nu sitter jag i soffan och laddar inför derby mellan DIF och Aik. Hoppas vi får se en riktigt bra hockeymatch och slipper all jävla skit på läktaren. Alla får ta och skärpa till sig och se till att det här blir en rolig kväll! Det är HOCKEY vi vill se :) och en Djurgårdsvinst! :D










H&M Spring

Nu har jag äntligen vågat mig in på H&M:s hemsida.
Har suttit och kikat lite och visst det är mycket fina saker,
men jag har inte hittat nåt jag bara MÅSTE klicka hem, utan det var inget speciellt.
Men har en känsla av att jag kommer att bo i långa sommarklänningar i sommar och det är ju inte dumt.
H&M hade många fina sommarklänningar, så det ser ju ljust ut.

Här får ni lite bilder på det som jag kan tänka mig att köpa,
men likagärna kan kolla efter det i affärerna.







ÅHHH, JAG BLIR SÅÅÅÅ ...

... ARG! Jaa, arg blir jag.

När jag skulle cykla ner till S:t Per så gick det självklart inte att cykla, utan jag fick gå ner istället. Det gick okej, det gick snabbt och det var inte alltför halt på vägen. Men nu när jag skulle cykla hem, såklart gick det inte att cykla, men det brydde jag mig inte om. Utan jag fick gå med cykeln hem. Men solen hade legat på hela förmiddagen och nu var det halt som bara den. Det tog säkert en halvtimma att gå hem. Det var som att ta två steg framåt, men samtidigt ett steg bakåt. Kom ju aldrig hem. Om det ska vara såhär halt imorgon vet jag inte hur jag ska ta mig till jobbet. När man inte ens kan slänga soporna eller hämta posten utan att ramla och slå ihjäl sig, så att ta sig ner till S:t Persskolan blir en pärs. Men det jag är arg på är alla som inte gör något åt det. Jag kan inget om vägar och sånt, men jag vet att det iaf går att salta eller nåt, bara för att få bort det hala. Jag har aldrig varit med om något värre.



Aja, tänkte berätta lite om dagen. Det gick väldigt snabbt idag. Vi hann väl inte riktigt med allt som vi skulle ha gjort. Blev mycket julklappsprat, men så får det vara efter ett jullov. Men jag gillar barnen jättemycket, även fast det blir lite rörigt ibland. Kommer iaf bli en kanonvecka :)

Nu blir det slapp i soffan ;)








11 Januari

Dags att inleda jobbveckan. Har hand om en förstaklass S:t Persskolan hela veckan, så det ska bli roligt. Har en kort dag idag och det är skönt att börja med. Imorgon blir dagen lite längre.

Men jag kommer hem i eftermiddag, hörs då!





Älskar den här bilden på lillasyster :)




GONATT

Har varit upptagen hela kvällen, så därför jag inte har skrivit nåt. När jag kom hem från handbollsträningen satte jag mig och planerade veckan som jag ska arbeta på St Persskolan. Efter det tog jag en dusch och efter det kollade jag på Top Model, Drottningoffret och Spårlöst. Men nu är det dags att gå och lägga sig. Upp tidigt imorn!

Natti !








MÅNDAG

Nu har jag suttit i soffan alldeles för länge. Jag lyckades såklart somna en stund med. Gick ju upp riktigt tidigt imorse, så var jättetrött. Hade ju tänkt att skriva ner planeringen inför veckan lite snyggare, så det är lättare att fatta. Men det får jag göra senare ikväll.

Nu ska jag ta och laga lite mat. Det blir så enkelt som spaghetti och köttfärssås innan jag ger mig av mot handbollsträningen. Kommer väl hem runt halv 5 tiden. Vi får höras senare sen!








MUD

Efter jag varit på St Persskolan åkte jag ner på stan och gick in på Karins parfymeri.
Jag handlade en sak till Samuel och när jag ändå var där slank det ner ett nagellack.
Amanda hade på sig något lite liknande häromdagen, så jag blev lite sugen.

Köpte det här ,









10 Januari

Nu är jag i Vadstena igen. Mamma fick väcka mig, för jag glömde mobilen i bilen och var alldeles för slö för att gå ut och hämta den igår.

Började kvällen med tre-rätters igår. Först fick vi en räksoppa som  påminde om den jag gjorde på nyårsafton, sen serverades det klyftpotatis, biffar, sås och sallad. Till efterrätt var det tårta! Allt var supermumsigt! Efter vi hade ätit hyrde vi filmen Watcher. Den har typ varit uthyrd hela veckan, så vi tänkte att den måste ju vara bra. Men så fel vi hade, den var riktigt dålig. Bland det sämsta jag sett på länge, haha. Så kolla inte på den. Gick och la oss vid 11 tiden.

Nu ska jag sminka mig, sen bege mig ner till St Persskolan för att få information om veckan. Jag ska ha en förstaklass hela veckan och då behöver jag ha lite info om vad vi ska hitta på. Det krävs lite förberedelse om man ska ha en och samma klass en hel vecka. Men jag har haft barnen tidigare, så det ska nog gå bra :) 

Vi hörs när jag kommer hem. Är nog inte borta så länge.









I MJÖLBY

Nu drar jag iväg till Mjölby. Ska hem till mamma och fira Åke, sen sover jag där med. Kommer tillbaka till Vadstena imorn bitti. Vi får höras då för jag lämnar datorn i Vadstena.

TjingTjong!







GRATTIS

GRATTIS FLICKOR 96 TILL VINSTEN I STEG 3!

Här har ni F96 för er som inte vet vilka som spelar!







HANDBOLL

Drar iväg till sporthallen för att kolla flickor96 i USM.
Gruppsegrare i steg 3 låter ju inte helt fel !!




    



PAINT

BLUE IS THE COLOUR











9 Januari

Nu, så har jag tid att sitta ner och skriva ett par rader. Tog sovmorgon imorse och har sedan dess ätit lite frukost, kollat på skidor och duschat och fönat håret. Just nu sitter jag med en tofs rakt upp på huvudet och väntar på att Emma ska göra en fläta i mitt hår. Jag orkar inte locka eller platta det idag, så kör på en fläta istället. Det värsta är att jag kommer se ut som ett miffo imorgon när jag vaknar och ska ner till St Persskolan. Men så får det va, haha!

Nu ska jag få en fläta i håret, sen sminka mig. Jag drar iväg till sporthallen för att kolla på Flickor 96 sista match i steg 3. Dom hade match imorse vid 10 och jag måste vara ärlig och säga att efter sett motståndet igår, trodde jag aldrig att dom skulle vinna. Så därför blev jag riktigt positivt överraskad när jag läste att dom hade utklassat det laget och nu är klara för steg 4 i USM. Den matchen som är halv4 handlar om vilka som ska bli gruppsegrare. Guud, vad kul för tjejerna!!

Så ska tillbringa eftermiddagen i hallen, sen ska jag åka till Mjölby ikväll och fira Åke.

Hörs!








GONATT

Blev inget Källarn ikväll.
Var alldeles för trött. Så nu ska jag gå och lägga mig istället.

Natti!!







LÖRDAG

Hemma från handbollen. Det blev vinst för både damlaget och för flickor 96.
Hinner inte skriva mer, för jag ska käka tacos med familjen nu.
Får se om det kanske blir Källarn senare.

Hörs!











HANDBOLL

Nu drar jag iväg till sporthallen för en handbollseftermiddag! :)






8 Januari

Usch, en sån oinspirerande dag att hitta på nåt att skriva om.
Tråkigt, grått och snöigt är det ute med, fy på det!



Kom hem för en stund sen. Var med pappa och samuel när dom skulle klippa sig. Dom såg ut som vanligt när dom kom ut från frissan. Det är så tråkigt när man klipper sig och kommer ut precis likadan som man såg ut innan man gick in fast med lite mindre hår. Efter frissan åkte vi och handlade lite frukost. Det blev frallor, mumma! Sen handlade vi till kvällen med. Det serveras tacos på Hertig Johans gata 55 ikväll. Inte fy skam det heller!


Nu ska jag kolla på Fringe från igår och efter det börja göra mig iordning. Blir sporthallen hela eftermiddagen med amanda. Damlaget spelar och F96 har USM.

Hörs!







THERE'S SOMETHING I FORGOT TO TELL YOU

En slappiskväll har det verkligen varit. Åt lite mat med familjen, spelade Wall Street med lillebror, kollade på På Spåret, lite Let's Dance, kollade på PS I Love You och just nu sitter jag och kollar på säsongsstarten av Fringe. Jag fattar inte hur dom kan lägga ett sånt bra program på en sån extremt konstig sändningstid. 00.10 på fredagar, eller rättare sagt lördagar blir det ju då ... Vad tänker man med då? Jag får nog ta och ladda hem det istället. 

Orkar nog inte sitta uppe mer. Sätter Fringe på inspelning, för jag måste sova nu. Är riktigt trött. Imorn bitti ska jag med pappa och lillebror till frissan. Så skriver väl efter det!



Natti !!








FEATHERS

Så fort itemsbyjohanna öppnar för försäljning igen, så ska jag definitivt klicka hem dom här smyckena. Jag har längtat efter dom enda sedan hon öppnade sin webbshop. Men eftersom sidan har växt så mycket, så har det varit säljstopp ett bra tag, för att johanna ska hinna få ut alla smycken. Det står att hon ska öppna den 10e januari igen, så vi får vi hoppas!





Känns som att fjädrar är inne ;)






FREDAG

Hemma från jobbet. Det har gått riktigt fort idag att jobba. Konstigt det känns att komma hem när det redan är mörkt. Jag slutade vid tre idag och därför är trist när det är mörkt när man kommer hem så tidigt. Fastnade lite i en film som Pappa och Emma börjat kolla på när jag kom hem. Brothers hette den och var faktist riktigt bra. Missade första halvtimman, men fattade ändå. Den var rätt så förutsägbar, så det är ju tråkigt, men har man inget annat att göra så kan man lika gärna kolla på den. Tobey Maguire, Natalie Portman och Jake Gyllenhaal är med i den och måste säga att Jake Gyllenhaal är riktigt het i den! Jag tycker ni ska kolla på den.



Det blir ingen bowling ikväll, så vet inte alls vad jag ska hitta på ikväll.
Känner att jag vill hitta på nåt. Men vi får se!






7 Januari

Dags för jobb igen ... men idag jobbar jag 7-15, lite kortare pass än igår. Bara man tar sig över morgonarbetet så brukar det flyta på sen. Jag hoppas iaf att dagen går snabbt, så jag får komma hem och ha helg. Det blir en helg med rätt så mycket handboll (igen!). Flickor 96 har USM här hemma, så ska väl kolla på dom.

Men nu ska jag göra mig iordning och sen dra mot jobbet. Ha en bra fredag allihop!








GONATT

Nu drar jag mig mot sängen.
Jobb imorn 7-15, sen kanske bowling på kvällen :)
Natti !!








SUMMER SEASON

Jag längtar verkligen jättemycket efter sommaren!
Vill ha sommar och det genast. Bort med snön och fram med solen!!

Min stora längtan resulterade i att jag kollade efter lite sommarkläder Halens.
Jag hittade massa som jag verkligen skulle vilja ha,
men jag lyckades hålla mig och bara köp en av sakerna.

Vilken tror ni jag klickade hem??










TORSDAG

Hemma från jobbet nu och det har gått rätt så fort att jobba. Som jag skrev förra gången jag jobbade, jobbar man med bra personer så går det alltid lättare. Idag har vi nästan bara varit vikarier och det är faktist skönt. Trots att jag gillar dom ordinarie med, så har vi lite lite roligare när vi är vikarier.

Nu ska jag snart äta lite mat här hemma, sen bara slappa. Jobb imorgon igen. Ska nog inte göra något alls ikväll, så blir väl ingen rolig uppdatering.

Vi får se hur resten av kvällen kommer se ut ...








6 Januari

TRÖTT ...
Dags att dra mot jobbet :/ hemma runt halv 6.






SUCKER FOR LOVE

Hemma och trött som bara den. Ska bara kolla färdigt på hockeyn, sen gå och lägga mig.
Jobb imorn tidigt på Wasagården. Långt pass med :/ men det pallar vi ...

Natti!!









HAR VISST NAMNSDAG IDAG!





Hanna

Från Wikipedia

Hanna
eller Hannah är ett kvinnonamn med hebreiskt ursprung (Channah som betyder nåd). Hanna används ibland också som en kortform för Johanna. Namnet förekommer på flera ställen i Bibeln.
  1. Elkanas hustru, Samuels mor (1 Sam 1:2ff, 2:1,21) (Gamla Testamentet)
  2. Hustru till Tobit (Tob. 1:9, 2:11-13, 11:5) (Apokryferna)
  3. En kvinna som brast ut i lovsång när Josef och Maria bar fram Jesus i templet (Luk 2:36) (Nya Testamentet)

Namnet upplever nu en modevåg som började i mitten på 1980-talet och fortfarande är mycket stark. Även i början på 1900-talet var namnet populärt. Den 31 december 2005 fanns det totalt 45 720 personer i Sverige med namnet, varav 30 105 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1324 flickor namnet, varav 885 fick det som tilltalsnamn.

Namnsdag: 5 januari (sedan 1901).





5 Januari

Nu drar jag iväg hem till Anna och Thomas för lite middag och grejer.
Kommer väl hem sent ikväll!









VICTORIA SECRET FASHION SHOW

Kollade precis på Victoria Secret fashion show 2010-2011.
Jag bara älskar att kolla på det!
Det är den bästa fashion show som finns i hela världen!




Här får ni se den med i fyra olika delar från youtube.




Del 1


Del 2


Del 3


Del 4


KOLLA PÅ DEN!




ONSDAG

Nu har jag suttit vid datorn enda sen jag gick upp, så nu är det dags att hitta på något annat. Jag ska nog ta och hoppa in i duschen nu och efter det ska jag börja packa upp alla saker som jag hade med mig till Hallbybollen. Det är en del att plocka in i lådorna och en massa som ska till tvätten. Men har typ levt i träningsoverallen, så har inte mycket tvätt heller. Det är bara jobbigt att packa upp allt.

När jag har gjort det är det dags att börja göra mig iordning. Ikväll ska vi bort till Anna och Thomas och äta lite mat, så det är bäst att jag ser lite skaplig ut då. Utvilad är jag iaf, eftersom jag gick och la mig vid tio igår kväll och vaknade vid halv11 imorse. Men det är dags för mig att sätta igång. Vi hörs senare!!








BILDER FRÅN HALLBYBOLLEN

ALLA FINNS PÅ FACEBOOK!















HALLBYBOLLEN

Nuu är jag hemma. Eller jag kom hem igår, men Samuel och jag åt mat, sen gick jag och la mig. Jag var så himla trött, så jag somnade på direkten. Efter en riktigt jobbig körning hem i skitväder, så var jag helt slut när jag kom hem. 

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men hade verkligen inte tid.
Jag ska skriva lite snabbt om vårat Hallbybollen.




Lag 1 hade en väldigt tuff måndag med bara stora förluster och gick därmed till B-slutspel. Vid halv 1 igår startade sluspelet för dom. Det började med en helt underbar vinst mot Norrköping som vi har i serien och då var vi vidare till B-semi och där blev motståndet alldeles för svårt. Det blev förlust med ett par bollar mot Mullsjö. Där var Lag 1 ute ur turneringen. Men tisdagens slutspel var som dag och natt från måndagens spel. Så jag tycker att Lag 1 ska ta med sig ett riktigt bra slutspel och glömma bort gruppspelet. 

Lag 2 hade en lite bättre resa under gruppspelet. De började med en riktigt trött match på söndagen, där det tyvärr blev förlust med två bollar mot Cyrus. Skulle kunna ha vunnit den matchen om vi hade varit vakna, men vi kom sent till hallen och fick inte riktigt rätt uppladdning, så det var tufft. De fortsatte gruppspelet vid halv 4 på måndagen. Där var det också som natt och dag. Självförtroendet var på topp och det mesta gick åt vårat håll. Den matchen vanns med 10-5 mot ett rätt så blekt Alingsås. Halv 9 på kvällen väntades sista gruppspelsmatchen mot HK Country. Dom var klara gruppsegrare och vi låg då på en andraplats i tabellen. För att gå till A-slutspel var vi tvugna och att förlora med mest 8 bollar. Där gjorde grabbarna också en riktigt bra match. Efter en trött inledning där Country kunde ta ledning med 6-0 (efter mål av deras "enda" spelare, nummer 37) vaknade vi till och snyggade till siffrorna till 8-5. Därmed var Lag 2 klara för A-slutspel efter målskillnad. På tisdag morgonen väntade nu RP. Matchen började lika segt som måndagens sista match. Dom kan ta ledningen med 5-0 innan vi gör mål. Vi kämpade på, men kom aldrig riktigt nära. Matchen slutade 8-4 till RP och där var Lag 2 ute ur turneringen. Lag 2 ska ta med sig dom sista 15 minuterna i varje match. För det kämpades och slets hela tiden. Viljan var det inget fel på! 


Måste säga att jag är så stolt över mina grabbar. Ni är såå duktiga, trots att jag ibland bara vill strunta i er och bara dra därifrån, så är det samtidigt så förbannat kul. Att ni kämpar och sliter som bara djur är så roligt att se. Tänk att handboll är så roligt, det finns inget roligare ...  Nu ser vi fram emot att seriespelet drar igång igen och att vi ska kämpa och slita där med. Nu vilar vi i en vecka och sen träffas vi och tränar vidare!!



(MÅSTE GRATTA FLICKOR 96 TILL SEGERN I B-SLUSPELET!)



Kommer bilder i ett annat inlägg.







DAG ETT HALLBYBOLLEN

Ligger just nu på min madrass på John Bauer gymnasiet i Jönköping och försöker ta det lite lugnt. Inte lätt när man har 20 vildingar runt omkring sig hela tiden. Men snart ska dom klubbas ner! Och när dom klubbas ner så drar vi ledare och kollar på F96s match vid halv10. Efter det ska vi hem och sova. Lite sovmorgon imorn, gött!

Lite om dagen då. Har bara haft en match idag med Lag 2 och tyvärr så blev det förlust med 11-9. Grabbarna kämpade på riktigt bra och har inget att vara ledsna över, men vi hade lite oflyt med domarna om man nu får klaga på dom. Men annars var det en bra och jämn match. F96 och F97 förlorade tyvärr också. Så ingen bra VHF dag idag, men vi tar nya tag imorn! Då blir det andra bullar.



Vi hörs någon gång imorn!!








2 Januari

Slänger in ett inlägg såhär lite snabbt. Har precis ätit lite frukost och gjort iordning mig. Har faktist packat färdigt allt förutom datorn och dataladdaren såklart. Men det åker ner så fort jag skrivet det här. Det är bäst att börja packa ut alla saker i bilen. Det är det som brukar ta längst tid, även fast man inte tror det. Samuel och jag åker till sporthallen vid tjugo över 10 och sen åker vi vidare med laget till Jönköping vid halv 11.

När vi kommer fram ska vi åka till skolan där vi ska bo. Vi bor på John Bauer gymnasiet, som ligger precis vid den gröna entren till A6. Kollade in stället när vi var där i torsdags. Eller inte inuti, men utanför, så jag visste vart  vi skulle. Det verkar vara fint, eller det är en gammal tegelbyggnad som ligger tillsammans med en massa kontor. Så jag vet inte alls hur det ser ut inuti. Kanske tar ett på bilder och visar er ikväll, imorn eller någon gång.

Nu är det dags att börja packa ut. Vårat lag 2 spelar sin första match vid 13.30 idag och sen ska vi kolla på både F97 och F96 och hinna med att äta. Vi hörs kanske ikväll, annars hörs vi imorn!








LÖRDAG

Nu sitter jag ner i soffan efter att ha lagat mat, ätit mat, packat tills imorn och lite andra saker. Har iofs hunnit kolla på Fångarna på fortet. Satt och fyllde i Laguppställningspappret tills imorn samtidigt, så hängde väl inte med helt och hållet. Nu är jag iaf snart färdig med packandet. Det är bara dom sakerna som jag kommer använda imorn som inte är nerpackade. Men det åker ju i väskan imorn. Har jag än gör tar jag alltid med mig för mycket när jag åker hemifrån. Kommer ju leva i träningsoverallen, men man vet ju inte vad som händer. Det kanske blir några andra äventyr med. Eller nej, det kommer det inte bli. Kommer vara parkerad i Idrottshuset och i Elmia. Fram och tillbaka blir det ... Jag ska försöka se så många matcher som möjligt. Jag längtar riktigt mycket till imorn, då grabbarna sätter igång med matcher. Det ska bli så kul!

Nu ska jag föna håret och platta det. Sen ska jag nog kolla över allt, sen gå och lägga mig. Det brukar inte bli mycket sömn när man är iväg på cup, så det är bäst att passa på när man är hemma! Hörs en sväng imorn innan vi åker!



(Har som sagt med mig både datorn och mobilt bredband, så kommer uppdatera iaf en gång per dag, kanske mer).










NEW

FIRAR IN DET NYA ÅRET MED EN NY BLOGGDESIGN! :)



1 JANUARI

Vaknade imorse och mådde faktist riktigt bra. Det är ju iofs inte så konstigt eftersom jag bara drack två cider och några glas vin igår. Hade 6 cider med mig hem igen. Det är ju rätt så dåligt när det är nyårsafton. Men jag hade kul ändå :) Och det var himla skönt att vakna och må bra. Idag ska jag bara ta det lugnt och pyssla med lite saker. Åker till Jönköpinghandbollscup imorn, så jag måste handla lite inför det och packa allt. Men jag har redan gjort en packlista, så det ska nog gå snabbt. Men måste åka och handla lite som jag ska äta imorn.

Annars så ska jag bara ta det lugnt idag. Återhämta mig och ladda inför imorn.






YESTERDAY

ETT HELT NYTT ÅR OCH DET KÄNNS VERKLIGEN ANNORLUNDA ....

eller inte ... Var det verkligen nyårsafton igår?! Jag hade en riktigt trevlig kväll igår, ingen höjdarkväll sådär, men det var roligt mesta tiden. Började med tre-rätters med Karin, Elin och Emilia. Det serverades mini-västerbotten-pajer och kräftsoppa till förrätt, kycklingfilé och potatisgratäng till huvudrätt och kladdkaka och glass till efterrätt. Det var ruggigt mumsigt, men alldeles för mättande.



Vid halv8tiden kom alla andra och då började festen. Vi drack, spelade spel, dansade, pratade massa skit och hade det riktigt bra helt enkelt. Det kändes iofs som en vanlig fest, inte nyårsafton, men det är ju inte så dumt det heller. Vid tolvslaget gick vi till någon grop, vet inte vad den hette, och drack bubbel och smällde raketer. Det var jättemysigt! Efter det gick vi tillbaka hem till Emilia&Molle och festade vidare. Kvällen dog ut lite vid halv3 och då försökte Karin och jag få tag på taxi, men det var två timmars väntetid, så snälla Elin kom och hämtade oss, TACK hjärtat!!



När jag kom hem mötte jag grannarna och sen gick jag in och sov!







RSS 2.0