LÖRDAG

I'M READY!

Nu så är jag färdig och redo för att åka. Mamma kommer och hämtar mig snart och då ska vi hämta upp Elin och Karin och åka in till Motala. Där ska vi hem till Emilia, äta lite mat och förfesta! Julia är där med och Amanda kanske dyker upp :) Efter det drar vi kanske till Micke en sväng på inflyttningsfest eller så drar vi direkt till Harrys. Utepremiär ikväll! :)

Ha en bra Valborg vänner! ♥




Kör på ROSA sminkning ikväll btw.






SHOPPING

Dagens shopping :)




Lite saker från IKEA till mamma


Ett frågespel tills ikväll


Displayskydd till phonen


BH och Trosor från Twilfit


Parfymen Less is more från MakeUpStore


Fyra nya nagellack


Rosa rouge/ögonskugga från MakeUpStore


Klargul ögonskugga från MakeUpStore


Ögonpennor i olika färger från H&M


Rosa tights från PIECES


Några tights och trosor från Kappahl


En grå tjocktröja från BikBok




Baby, jag tror jag är kär!






30 April

Vad pigg jag var idag då :) förutom att jag åkt på en äcklig förkylning som inte vill ge med sig. Men iaf, vaknade tidigt och var himla pigg. Kunde inte somna om, så då var jag väl utvilad. Gick upp för en timma sen ungefär och har ätit lite frukost. Just nu sitter jag med datorn i knät och lyssnar på dom tre bästa låtarna just nu Jag Kommer (Veronica Maggio), Coconut Tree (Mohombi) och Rollin in the deep (Adele). Så grymma låtar! Hoppas dom spelar dom ikväll på Harrys :)

Nu måste jag börja göra iordning mig. Om en timma ska jag hämta upp Elin och Emilia och då ska vi åka till Linköping för lite snabbshopping. Idag blir det att ruscha mellan alla affärer eftersom vi har lite småbråttom. Men det blir nog kul det. Kommer nog shoppa en hel del iaf! Vi hörs när jag kommer hem!!








MAKE UP

Åhh, jag är så sugen på att köpa nytt, färgglatt smink.
Så imorgon, när Emilia och jag åker till Linköping,
ska jag springa runt som en galning på både MIST, Face och MakeUpStore.

Kommer spendera rätt så mycket pengar där om jag känner mig själv rätt!!


Någon som vill tipsa om nåt?








FREDAG



Nu kommer det obligatoriska FREDAGsinlägget!

Äntligen Fredag igen. Jobbar till 5 idag, sen åker jag till Mamma och tillbringar kvällen där.

Så blir nog ingen uppdatering, men vi får se!






MÅNDAG

Nej, blir ingen uppis idag.
fint väder, så jag har solat hela dagen och kollat lite fotboll Kungsvalla.
Ikväll blir det grillning hos Mamma och sen sover jag kvar där.

Ha en bra vecka folket så hörs vi när helgen närmar sig! :)








SUNNY DAY

Sorry för dålig uppis! Men var i kyrkan en sväng, efter det åt vi lunch i klockargården och åkte sen hem. När jag kom hem låg jag ute i solstolen ett par timmar, sedan gick jag in och kollade handboll. Nu sitter jag ner här en stund. Ikväll blir det grillning med grannarna i 57:an, så jag har gjort en potatisgratäng och sallad. Pappa och Uffe sköter grillen.

Det ska bli så gott och väldigt trevligt.
Vi hörs mer imorn :)








SÖNDAG

Morsning! Känner mig faktist oförskämt pigg idag. Hade riktigt kul igår, så jag räknade med att må lite dåligt idag, men icke. Därför känns det helt okej att jag inte kan stanna hemma idag. Mormor har någon slags avtackningsmiddag ute i fivelstad, så måste åka dit och vara trevlig. Men det funkar! Tur att Emilia också är där. Vad skulle jag göra om jag inte hade Emilia som kusin. Men det kan väl bli gott med lite mat :)

Nu måste jag börja göra mig iordning. Lite sådär halväcklig är jag, men så får det va. Sminka till mig lite och ta på mig kläder, så är jag redo! Hörs senare i eftermiddag :)








YESTERDAY

Tack alla underbara för igår!!

Maten, tävlingarna och sällskapet på Vetegatan var kanon. Sen blev det lite mer partyRaka Gatan i Motala innan vi drog till Harrys. Hela kvällen var jättebra! Men lite för varmt och trångt på dansgolvet. Men med bra musik och roligt folk så funkar det alltid!








LÖRDAG

Sådär, nu har jag gjort iordning mig. Det blev min nya långklänning och barbent ikväll. Har inte bestämt mig för om jag ska ha mina vita spetsskor eller vita converse. Tror det blir spetsskorna när jag åker till Karlssons och dom vita conversen när jag går ut. Vill inte förstöra mina spetsskor som jag gjorde med mina beiga skor för några helger sen. Men vi får se! Det blev en naturlig sminkning med lite rosa inslag, somrigt! 

Jag har väl inte berättat vad jag ska göra ikväll. Först ska jag hem till Karlssons där det är mycket folk, bl a Karin och Elin. Där ska vi äta lite mat och bara ha en bra kväll. Sen ska vi åka in till Motala. Vet inte när, antingen åker vi till Sanna först eller så åker vi direkt till Harrys, det märks. En kanonlördag ska jag ha iaf! :)






SHOPPING

Vilken kanonshopping det blev idag :) Är såå nöjd med allt jag köpte. Billiga saker var det med.

Tyvärr gör inte bilderna kläderna rättvisa, men ni får iaf ett humm om hur allt ser ut :)





En ROSA (vilket inte synd på andra bilden) spetstopp.


En beige topp till.


Lite nya trosor.


Svarta tights med lite spets nertill.


Svart klänning.


En tygkasse.


En långklänning i ljusrosa/orange-vitt.
Blir nog den ikväll :)




MOTALA

Nu är jag hemma från motala.
Hinner inte uppdatera.

Här får ni ett par bilder från när vi var på kyrkogården.
Bilder på min shopping kommer!












COCONUT TREE

Bästa låten just nu!





FARFAR OCH JAG

Lördagmorgon, skönt att slippa skriva söndagmorgon. Det känns faktist som söndag, men det är ju bara lördag. Sååå skönt att ha mycket kvar av helgen. Sen har jag inte den där lördagsångesten som jag brukar ha, eftersom man är ledig på måndag med. Två sovmornar kvar!

Har precis målat på ägg och ätit en riktig äggfrukost. Under påsken äter man ju en hel del ägg, iaf jag. Det är nog bland det bästa med påsken! Och sen att man får äta godis typ hela tiden, men försöker att inte gå och småäta. Nu måste jag snart börja göra mig iordning. Om tjugo minuter ska vi åka in till Motala. Vi ska gå en sväng på stan, systemet måste besökas, hem till Farmor en sväng och hälsa på Farfars grav. Det är det vi ska hinna med. Ska försöka hinna med att äta ett litet påskbord här hemma sen med, men det får vi se om vi hinner. Jag ska ju bort ikväll :) Hörs senare!!









NAILS

Bland det bästa med fint väder är att man kan sitta ute och måla naglarna.
Det gjorde jag förut :)

Blev lite blandadt med rosa, mintgrönt och gult.
SOMRIGT!











FREDAG

Nu är jag hemma från sporthallen och det har varit så kul att sitta i secket hela dagen. Nu har precis lagat lite mat. Pappa har grillat, jag har fixat tärnad potatis med grädde, såsen, sparrisen och emma har gjort salladen. Det ska bli så gott med mat. Har inte ätit mer än en korv med bröd idag, så är hungrig som bara den. Väntar på att köttet ska bli färdigt, sen ska vi äta. Resten av kvällen blir det bara redigt mys. Imorn blir det fest!







Today

Sporthallen hela dagen. Åkte på att sitta i secket hela dagen. Men kommer hem runt halv 4. Vi får höras då! Kram på er!!

WEEKEND

Nu så är det helg!

Tänk att jag fick sluta två timmar tidigare än vad som var sagt från början. Vilken skillnad att få komma hem vid kvart i 5 istället för kvart i 7. Alla barn gick hem tidigare än på schemat. Nu känns det ju som att jag har hela kvällen kvar att hitta på nåt. Så därför ska jag hitta på nåt.

Hämtar upp Elin vid kvart över 6 och då åker vi in till Motala. Köper med oss lite wokat och sushi och åker till Emilia. Där har vi lite torsdagsmys! ♥ Kommer nog hem lite sent, så vi hörs då eller imorn!







TORSDAG

Bara dagen kvar att jobba, sen är det ledigt i fyra dagar. Åhh, vad jag ska njuta av min ledighet :)

Jobbar till halv6 idag, så vi får höras efter det!







BRIGHT

Sådär ja, nu har jag fått lite slingor i håret. Känns genast lite fräschare :)

Tack Alex!



INNAN


UNDER TIDEN


EFTER




ONSDAG

Hej! Nu börjar det närma sig helg och jag har bara en dag kvar på jobbet. Skulle ha jobbat till halv7 imorn, men får sluta halv6 istället. Det är ju hur skönt som helst. Den där timman är lite seg att vara kvar på jobbet med bara ett barn. Men nu blir det en lite kortare arbetsdag imorn iaf :) Efter det tar jag helg.

Nu ska jag vila en liten stund framför tv:n och sen vid 4tiden så ska jag åka in till Motala för att springa en sväng på stan och sen göra slingor hos Alexandra som jobbar på Hårdesign. Tack Alex för att du ställer upp på din lediga dag! Kanske tar lite kvällsmat hos Emilia med... Vi får höras senare ikväll eller imorgon efter jobbet.





SÖNDAG

Hej på er godingar! Förlåt att jag inte har bloggat idag, men har inte haft någon större lust. Det har varit så fint väder idag, så jag har legat ute i solstolen, lyssnat på musik och faktist sovit en stund. Det var så skönt och avkopplande! Efter det gick jag in och kollade på handboll på tv:n.

Blir ingen mer uppdatering ikväll heller, tråkigt, men sant. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kolla på ett par avsnitt av Hellcats, efter det Gossip Girl, Mästarnas Mästare och Big Brother. Imorn kör vi igång med en ny jobbvecka. Långa dagar varje dag, men som tur är det kortvecka.

Så kanske blir lite mer bloggning nästa helg. Ha en bra vecka iaf! :)








LÖRDAG

Nu så har jag duschat och tagit på mig lite kläder. Har packat med mig lite saker som jag ska ha med mig till mamma. Dit ska jag åka nu och äta lite mat med henne, Samuel, Helga, Mattias och Elias. Sen kommer kanske Amanda en sväng, vet inte om Elin kommer med. Sen ska vi gå vidare ner på stan, kanske till Hörnet eller Källarn. Vi får se. Synd bara att uteserveringarna inte har öppnat då det är så fint väder ute nu!



Det finns inget internet hemma hos mamma än, så blir inget mer bloggande idag.
Vet inte alls när jag uppdaterar imorn heller. Men hoppas ni får en finfin lördag :)




HÖR UPP!

HANNAS TRE SMÅ KONSTATERANDEN:

1. TURISTER GÖR OCH GÅR PRECIS SOM DOM VILL.

2. PIZZA ÄR EGENTLIGEN INTE GOTT.

3. SURA MÄNNISKOR FÅR RYNKOR SNABBARE!



 





I'M OUT OF WORDS

Låter rubriken tala för sig själv.....



STEVEN R MCQUEEN, det finns nog inget snyggare i hela världen.

Jaa, jag sträcker mig faktist till hela världen.

Mer Steven åt folket!!




HANDBOLL

Då var det lördag... skulle haft en träningsturnering med grabbarna idag, men våra motståndare ringde igår och sa att dom inte hade något lag, så allt blev inställt. Jättetråkigt, vi behövde verkligen några bra matcher i benen. Men istället ska vi köra en internmatch mot varandra och efter det åka ner till Venezia och äta tillsammans. Det blir nog roligt och mysigt det med :)

Så det är bäst att jag tar och sminkar mig nu. Ska vara i sporthallen vid halv 10. Hörs!








MAVALA

Köpte ett nytt nagellack när jag var nere på stan med Alice.

Gillar egentligen inte Orange, men det här var lite mer åt det röda hållet.

Är nog riktigt snyggt till bruna händer i sommar! :)







LION KING

Blev bara sådär sugen på att se Lejonkungen, så jag satt på Youtube och kollade en massa klipp.
Vilka fantastiska låtar det finns i den filmen alltså. Man blir ju så rörd.

Någon som har filmen, isf vill jag låna den tack!








FREDAG

Hejsan Svejsan, då var det Fredag igen. Jag ska inte sitta och tjata om hur fort veckorna går, men dom gör ju faktist det. Ville bara konstatera det, om det är någon som mot förmodan har missat det, haha. Iaf, har jobbat hela veckan på Vitsippan och har haft det riktigt bra. Skulle ha jobbat till halv1 idag, men fick åka och hämta Alice vid halv12 eftersom hennes mormor hade blivit sjuk. Undrar om man får ta Vård av Anhörig en timma där, ska ta reda på det. Efter det åkte vi hem och åt lite mat. Vid 1tiden åkte Alice och jag ner på stan där vi satte i fjädrar i den stora björken på torget (andra gången för min del idag), fikade på Gamla Kondis, lekte i lekparken (även det andra gången för min del idag) och gick en sväng på stan. Mysigt hade vi!

Nu sitter jag här hemma och gör väl inte så mycket. Men det är fredag och det gillar vi!!



Sötare unge får man leta efter!



IT'S A FEELING

Har haft en riktigt bra dag. Inte gjort något mer än att hjälpa mamma lite med flytten, rensat ut vinterskorna och tagit in sommarskorna. Har precis ätit lite god mat och sitter och väntar på att Mästarnas Mästare ska börja. Efter det blir det Big Brother, sen sängen!

Ny jobbvecka imorn :) Hörs när vi hörs!








SÖNDAG

Tack alla för den roliga kvällen igår. Skulle egentligen inte ha gjort nåt, men jag cyklade som sagt ner till Elin en sväng. Där satt vi och pratade ett par timmar innan vi gick upp till Källarn där Amanda och annat roligt folk var. Sedan kom Anna och Mickis med. Gick omkring och pratade med alla där och hade det jättetrevligt. Jag var sist kvar av alla mina kompisar, men jag hittade många andra att umgås med. Kom väl hem runt två tiden tror jag. Somnade gött i sängen då!

Vaknade för en timma sen och har sedan dess ätit frukost. Just nu sitter jag och kollar på Är du smartare än en femteklassare? Tänk vad mycket man har glömt bort alltså, haha.

Nu ska jag ta på mig lite kläder och sen åka bort till mamma. Hon flyttar tillbaka till Vadstena idag, så ska åka bort och kika lite där. Kanske hjälp till med något. Vi får höras senare!








TIME FOR THINGS TO HAPPEN

Sry för lite dålig uppis den här lördagen, men har inte hänt så mycket så har inte haft mycket att skriva om. Men nu händer det grejer. Jag tog en snabbdusch förut och nu ska jag ta på mig lite kläder för att cykla ner till Elin en sväng. Hon, Julia och jag ska prata lite skit och dricka lite, sen ska vi kolla läget på stan. Blir väl Källarn eller Hörnet, vi får se. Kul när vi hittar på nåt iaf :)

Hinner inte skriva mycket mer. Vi får höras imorn! Pusss på er





Bara ego-bilder idag ;)




KIDS

Åhh, vad skönt det var att gå ut och gå. Solen lyste på himlen och det fläktade sådär lagom mycket :) Bra musik var det på radion idag med, skulle iofs gått lite senare så man kunde lyssnat på Trackslistan. Men det var bra musik ändå. Jag gick först ner till stan och jag blev så sugen på att sola, så det gjorde jag. Tänk vad avkopplande det är! Efter det fortsatte jag min PW.

Nu sitter jag här hemma och det ramlar in en massa 7åringar. Nu blir det barnkalas för hela slanten!
Hörs!!







LÖRDAG

Då var det lördag igen.. Jag tycker alltid att lördagar är lite jobbigare än fredagar. När det är fredag så känner man att helgen precis har börjat och att man har två sovmornar kvar i helgen. Men så fort man vaknar på lördagen så känns det som att helgen börjar ta slut. Det skiljer ju inte mer än ett par timmar, men ändå känns det som att måndagen är mycket närmare. Aja, ska försöka hitta på något roligt den här lördagen.

Har precis ätit frukost med äggmackor och nu ska jag ta på mig lite kläder. Jag ska ut och gå en sväng. Jag är lite sugen på att sola, men jag vet inte. Jag tror jag knallar ner mot stan, sen får vi se vart mina ben styr mig. In i solariet eller inte?! Det får vi se.

Eftermiddagen bjuder på ett härligt barnkalas med en massa 7åringar och kvällen vet jag inte än. Jag är sugen på att bara gå ner till Källarn eller nåt ikväll, men verkar inte som att det är någon som kan. Vi får se om jag hittar någon som vill följa med. Säg till isf!








H&M





FREDAG


Nu är det äntligen fredag!
Jobbade
till klockan tre idag och det gick snabbt. Lyckades såklart pricka in den dunderskuren när jag skulle knalla hem. Tackar jobbet för att jag tog regnjacka och gummistövlar till jobbet imorse. Annars hade jag varit som en nerdränkt katt när jag kom hem. Jag stängde dörren och jag hann inte längre än in till soffan, så lyste solen och himlen var klarblå. Inte ett moln så långt ögat kunde nå! Det tog typ 2minuter. Men så kan det vara! 

När jag kom hem åkte pappa, jag och samuel och handlade. Var en sväng på systemet och på Östenssons. När jag kom hem därifrån så satte jag igång och lagade mat. Det blev Västerbottenpaj och kräftor, sen gjorde jag Panacotta till efterrätt. Jag börjar bli så hungrig, så ska stänga igen datorn och äta lite mat. Senare blir det Så ska det låta och en myskväll! 



 


 

 

 


ITEMSBYJOHANNA

Jag är med och tävlar om ett smycke från den underbara sidan ItemsByJohanna.

Var med och tävla ni med
TÄVLA.








WEEK

Nu gör vi så att vi hörs till helgen istället!

Ha en bra vecka!







DIF-AIK

Nu sticker jag till Motala för mat och fotbollO'Learys.

Bara måste bli en Djurgårdsvinst!






NAILS

Nee, jag var trött på mina gråa naglar,
så bestämde mig helt plötsligt att det var dags att pimpa dom!

Jag tog vitt nagellack och en tandpetare.
Det här är resultatet. Snyggt eller Fult??









MÅNDAG

Ingen bra morgon ni. Jag hade räknat med att börja jobba till lunch, men dom ringde och frågade om jag kunde börja jobba redan kl 9. Lite sådär smått irriterad sa jag att det var okej, trots att jag somnade runt 3tiden. Fick slänga mig in i duschen och göra iordning mig, så här sitter jag nu. Ska gå och borsta tänderna nu, sen cykla upp till Gullvivan. Att bli väckt såhär av telefonen kan förstöra hela min dag... känns jobbigt nu, men det går väl över om någon timma när jag kommit igång. Jag älskar verkligen mitt jobb, men då vill vara förberedd på att jobba. Så äre!!



Slutar runt halv tre tror jag dom sa, så då ska jag väl åka hem och bara slappa lite. Halv6 har vi handbollsträning och vid kvart i 7 kommer Mattias och hämtar mig och Samuel och då åker vi in till Motala. Vi ska kolla på DIF-AIK och käka lite på O'learys, kul!

Ni får ha en bra vecka!








SÖNDAG

Nej, orkar inte sitta och skriva en massa sådär en söndag. Finns liksom inget att skriva om. Idag ska jag bara vara, elin ska väl försöka att dra med mig till vattengympan, men det kommer inte att funka. Jag är lite mer sugen på en powerwalk i busvädret. Sätta in hörlurarna i öronen och bara vara i min egen värld, det låter bättre!

Annars så blir det en slappissöndag framför tv:n och kanske med lite god mat :)

Hörs när vi hörs!!




 



YESTERDAY

Tack alla för igår! Jag hade jättekul :)

Glömde helt och hållet bort att ta bilder, men tog ett par stycken i början på kvällen iaf.














PARTY

Nu åker jag till Motala för middag hemma hos Emilia och sen lite fest med dom bästa! ♥






EYES

Nu är inte jag så bra på att måla ögonskuggor, men hur underbar är den inte alltså.

Jag fullkomligt älskar den. Värd alla pengar i världen!

Hoppas jag grundat ordentligt så den sitter hela kvällen nu då!









LÖRDAG

 

Nu är jag färdig för kvällens grejer. Körde bara på en enkel lite svart-glittrig sminkning med min nya ögonskugga, iofs samma som erika hade på mig förrförra helgen, så blir egentligen inget nytt. Sen kör vi på svart outfit med, såå tråkigt, men det är det jag trivs bäst i. Kanske tar några färgglada skor, vem vet.

Aja, Elin kommer snart och hämtar mig och efter det hämtar vi Karin. Jag och Karin ska hem till Emilia och förbereda maten eftersom Emilia jobbar och Elin ska åka till Julia, men vi träffas ute sen. Jag tror att det kommer lite roligt folk till Emilia och Molle sen med, så blir partaj. Har en känsla av att det kan bli Harrys, haha!

Ha en bra lördag ni!











STRAWBERRIES

Jag tror nog att jag visat er den här klänningen förut,
men den får visas hur många gånger som helst enligt mig.
Jag använde den här klänningen när jag var en liten bebis och
den ska jag spara tills jag får mig en egen liten flicka.

Jag älskar den här klänningen!

Vad tycker ni??







TIME

Sådär ni, nu är jag i Vadstena igen. Det är så fruktansvärt skönt att köra bil ibland. Man kan köra sådär "lagom" fort och sen sjunger man med radion. Eller sjunger och sjunger, jag typ skriker med till musiken. Det är såå himla kul, speciellt när det är riktigt bra musik med. Nästa gång ska ni nog få se en liten video när jag kör och sjunger, det blir nog skoj! haha...

Nu ska jag sätta på gårdagens avsnitt av Big Brother och njuta av att dom blir ännu mer skrämda. Det var så himla kul i torsdags. Tänk att det är så roligt att kolla på folk som blir rädda. Så nu hoppas jag på ännu mer skräck så jag kan få skratta lite till. Efter det ska jag hoppa in i duschen. Hörs





Sommar, tack!



Morsning!

Blir bara ett litet pytteinlägg nu. Har precis ätit lite frukost här i Mjölby och ska ta på mig lite kläder. Om en liten stund ska jag åka till Vadstena igen. Så vi hörs senare sen! Puss

LOVE

Är nu i Mjölby och ska ha en riktig myskväll med Mamma och dom andra ♥

Hörs imorgon istället!




LOVE



GOOD

Listen!





Shopping

Var inne på tjejkvällenGina Tricot igår med Amanda och Emilia.

Hittade inte så mycket, men kom hem med lite saker iaf.



Fick sakerna i en liten fin tygkasse.


Köpte den här ponchon. Den är mer blå i verkligheten.


Tre vanliga linnen i olika färger.


Ett svart linne med vit spets framtill.


Strumpor.


Stora örhängen med fjädrar.
Det ena ska Emilia ha och det andra ska jag ha.



Det var allt!



TGIF



Nu jobbet, slutar klockan 5, sen åker jag till Mamma i Mjölby.

Hörs när vi hörs!




RSS 2.0