TRÅKLÖRDAG

Dålig uppis idag, men har jag jobbat precis hela dagen, så det är min förklaring. Hade en jättelugn kväll på jobbet som jag anade, så det var skönt. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska kolla på ett avsnitt av Paradise Hotel innan jag ska sova. Jobbar 7-17 imorn, inte kul... Natti!






So she built an army with her friends

Har varit hemma på lite rast nu. Har bara sovit och slappat i soffan. Behövdes lite vila inför kvällspasset, men det är underbart skönt att vi blir tre på kvällen. Kanske man t o m hinner sätta sig ner vid 8 och kolla på speedwayen :) Nu måste jag dra på mig jobbarkläderna igen och sen åka ner till jobbet. Jobbar med Erika och Malin, så det här blir nog kanon! Hemma igen vid halv 10tiden, vi hörs då!






VILL INTE...

Usch, orkar inte jobba. Nu är jag sååå trött på skiten att jag spyr påt, men det är bara att bita ihop och jobba den här helgen. På tisdag får jag en dag ledig, sen är jag ledig nästa helg iaf, känns helt okej. Men nu måste jag ta på mig kläderna och åka ner till jobbet. Börjar halv 8 idag istället för 7, det är annars ganska skönt att åka till jobbet vid sju för man sitter bara ner och pratar fram till halv 8 ändå. Nu får man ju börja jobba direkt när man kommer dit. Så funtar på att åka ner ganska så skapligt. Det här är ju helt ointressant för er, så jag slutar att skriva om det. Vi kanske hörs en sväng när jag åker hem på rast senare.






Lämnar mitt liv vid tröskeln

Så, nu börjar den här lediga dagen gå mot sitt slut. Har inte gjort alltför mycket, många av mina vänner har varit upptagna, så jag har fått vara hemma. Jag har hunnit med att kolla på Paradise Hotel och en himla massa friidrott. Det är typ det enda som går på tv:n här hemma nu. Känns inte alltför kul med bara det hela tiden, men det är ju snart slut. Nu ska jag sitta uppe en liten stund till, sen ska jag sova. Jobbar 7.30-21.15 (med 4timmars rast mitt på dagen) imorn och sen jobbar jag söndag och måndag med. Min jobbarhelg börjar imorn och det känns uselt. Dom andra här hemma ska åka till Skara sommarland imorn och känns surt att inte kunna följa med... Aja, men vi hörs nån gång imorn.






SVEA

Var nere hos Elin förut och hon bjöd på lite lunch och vi hyrde en film på konsum. Vi hyrde filmen Precious. Hade hört att den skulle vara så bra, men det tyckte jag absolut inte. Den var rätt så värdelös, så spara på pengarna och hyr inte den. Efter vi kollat på den skulle Elin åka iväg, så jag gick upp en sväng på stan. Jag gick in på sporthörnan och handlade nya SVEA-trosor av Mia. Jag behövde verkligen nya och dom är så fina. Jag är supernöjd med mina nya underkläder! :) Sedan hamnade jag också på Karins parfymeri, där handlade jag saltvattenspray till håret. Så det ska jag testa och hoppas att den funkar bra, så att jag slipper göra iordning håret när vi är i Turkiet.
Men nu är jag hemma och vet inte vad jag ska hitta på.








Det finns en orsak till varför det heter just onödigt våld!!

När vi var i Oxelösund där pappa bor när han jobbar i Nyköping, var vi ute och gick en sväng första kvällen. Vi ville hitta en grekisk restaurang och på vägen till det gick vi förbi ett ställe där det fanns en minnesbricka på ett litet stenberg. Det stog ungefär: Glöm aldrig bort våldet som ägde rum här i maj 2005. Vi undrade såklart vad som hade hänt eftersom det inte stod något om det. När jag kom hem till Vadstena kollade jag upp vad som hade hänt och då var det en kille som hade dött på den platsen p g a våld. Tänkte inte mer på det, utan glömde bort det. Men nu när vi fick den nya Amelia-tidningen så var det ett långt reportage om just den händelsen. Vilket sammanträffande tycker jag. Det var en kille och en tjej som gick hem efter en utekväll och då slogs killen ner av ett killgäng helt oprovocerat. Ni får själva läsa mer om det i Amelia. Det ägde rum i maj 2005 och lustigt att det var ett långt reportage just nu bara ett par veckor efter att vi varit där. Aja, läs gärna det reportaget, så kan vi alla lära oss vad onödigt våld kan leda till.







30 Juli

Min lediga dag på denna vecka, så vad ska man hitta på då?? Än så länge har jag bara hunnit äta frukost och sitta vid datorn en stund. Men nu måste jag hoppa in i duschen och sen ta på mig lite kläder. Elin hörde av sig precis, så ska åka ner till henne direkt när jag duschat. Vi hyr väl kanske nån film och bara slappar. Men hon ska iväg vid 4tiden, så efter det vet jag inte vad jag ska göra. Kanske träffa emilia ikväll, men vi får se... Nåt ska jag hitta på iaf!!






Why? Why? Why?

Så nu har jag varit hemma från jobbet ett par timmar. Var en lugn och skön kväll, men med lite tjuriga pensionärer. När jag kom hem kollade jag färdigt på speedwayen och härligt att sverige gick vidare till final i lag-vm, det gillar vi. Mindre roligt är att jag jobbar på lördag då finalen är, så får följa den från jobbet :/ sen får jag se slutet hemma. Jobbar hela helgen och det är nåt jag inte alls ser fram emot... men lördagen blir nog lugn. Aja, strunt i jobbet nu. Efter att jag kollat på speedwayen kollade jag på Fringe och nu sitter jag i soffan och ska kolla på Paradise Hotel. När man läser den här texten verkar det som att jag inte gör nåt annat än att kolla på tv, men man orkar inte göra nåt annat än det när man har jobbat. Imorn ska jag försöka hitta nån som kan klippa mig, sen vet jag inte vad. Kanske blir en film eller nåt med mina kära vänner eftersom vädret inte ska vara bra. Vi får se!






Trying to escape

Nu har jag kommit in igen från min lilla promenad i regnet. Det var väldigt skönt att få vara ute en sväng, iaf första 10 minuterna, men efter det började det ösregna så in i vassen alltså. Det var som att hela himlen öppnade sig och bara hällde vatten över mig. Jag kommer inte ihåg senaste gången jag var så blöt när jag kom hem. Jag mitt nöt tog ju ingen regnjacka heller, utan gick i min VHF-jacka, så det var inte alltför smart. När jag kom in rann det vatten innanför mina underkläder till och med och det var mindre skönt. Men nu har jag precis kommit ut ur duschen, så nu är jag varm igen. Jag ska snart ta lite att äta och sen ta på mig jobbarkläderna. Börjar jobba kvart över 4 och jobbar till kvart över 9. Lagom pass ikväll och det är med Erika, så går nog bra det här :) Det blir att följa både höjdhoppsfinalen och Speedwayen från jobbet. Kommer hem runt halv 10, så vi hörs efter det.




29 Juli

Nu har jag vaknat upp och känner mig riktigt utvilad, skönt :) Det var ett tag sen jag kände så. Igår orkade jag inte skriva p g a att jag inte mådde så bra och därför hade jag inget roligt att skriva om. Jag satt bara i soffan och kollade på film igår. Jag kollade på den sista Wallanderfilmen -Vittnet, filmen Ben X och sen såg jag inatt 17 Again för typ femte gången, haha. Alla filmer var bra faktist, men älskar 17 Again. Zac Efron är ju så gudomligt snygg i den filmen och hans klädstil är klockren! Så nu ska jag styla om min lillebror till att bli en mini-Zac :) nevars, men lite nya kläder till honom skulle ju inte var fel.

Nu ska jag ta på mig lite kläder och gå ut och gå en sväng. Det var ett tag sen jag gjorde det, så nu är det dags. Hoppas bara att det inte börjar regna mer än vad det gör. Men ska bli skönt att sätta i hörlurarna i öronen och inte tänka på nåt annat än mig själv. Bara gå... blir kanske en halvtimma eller nåt bara. Är ju som sagt inget bra väder, men jag behöver lite luft :) Vi hörs senare. Blir jobb ikväll...





 


28 Juli

Ingen rolig dag idag. Vaknade med huvudvärk, värk i hela kroppen och kallsvettningar :/ inte alltför kul. Så det blev inget jobb idag, hoppas dom klarade sig bra ändå. Jag har inte gjort nånting idag, har bara sovit och kollat på film i soffan. Nu känner jag mig lite bättre och det blir nog jobb imorn kväll ändå. Ikväll ska jag bara vara äcklig och försöka få i mig lite mat. Blir nog grillat och färskpotatis. Jag orkar inte skriva nåt mer idag. Vi hörs imorn igen!





Bloggäst!

Just de ja, Erikas och min idé har hon redan börjat med. Det är Veckan Bloggäst, kallas det. Och den här veckan är det jag som är hennes. Så om ni går in där kan ni läsa lite om mig :) Jag tror jag drar mig ur den idéen, trots att den är bra. Men jag är så dålig på att fullfölja såna saker, så överlåter det till henne!

Här kommer ni till Erika Tegnebos blogg :)



Kvällen i bilder

Vi tar kvällen i bilder. Orkar inte skriva nåt. Blev en kanonkväll med god mat och soligt väder, precis som jag önskade :) Kollade precis på Ugly Betty med. Ett riktigt bra avslut, men sorgligt att det är över nu :( aja. Nu ska jag kolla Paradise Hotel, sen sova. Jobb imorn, Wiie! eller inte...














Ska försöka vara en nyttig Hanna igen!





A lot of fun

Nu är det bäst att hitta på nåt roligt att skriva...


Kom hem från jobbet för en och en halv timma sen ungefär och sedan dess har jag legat i soffan och bara degat. Eller jag har försökt att vila lite, men det är ju helt omöjligt med alla jävla flugor som finns. Är dom inte i ansiktet, så är dom på armarna eller fötterna. Så irriterande små varelser så det inte är sant. Sen fattar jag inte grejen med att dom alltid ska vara vid öronen när man ska sova, kan väl inte vara så kul att surra omkring där. Det får mig att tänka på en film jag såg i helgen där en kille fick en förbannelse över sig och då kröp det getingar ur öronen på honom. Så fruktansvärt, usch... Nu lämnar vi det.

Nu ska jag ta på mig lite vettiga kläder och sen sminka mig. Ikväll ska jag åka till Svangatan för att fira Maja som fyller år. Kommer inte ihåg hur många år, men det märks. Jag hoppas på något ätbart och en solig kväll i deras trädgård. Det skvallrades om att det var det sista avnsittet av Ugly Betty för alltid ikväll, så det måste jag spela in och se när jag kommer hem. Kommer sakna den serien, himla mysig :) Men nu måste jag sätta fart. Vi hörs när jag kommer hem sen :)




Förresten så har Erika och jag kokat ihop en liten idé som vi ska ha på bloggen. Ni får se vad det är senare :)





Music please!

Bjuder på ett par fina låtar :)


Anna Bergendahl - Army



Carolina Wallin Pérez - Utan dina andetag (cover från Kent)




27 Juli

Nu är det dags för jobb igen. Jobbar 7-16 idag, så jag hoppas på en snabb och lugn dag. Efter det ska jag hem till Jivegård/Karlssons för att fira Maja som fyllt år. Får se när jag skriver igen. Blir inte mycket när man jobbar. Ha en bra dag! :)






MÅNDAG

Idag har det inte blivit nåt bloggande, men jag har haft väldigt mycket att göra. Jag jobbade fram till 5 idag och efter det gick jag ner i källaren på jobbet och tränade på vårat gym. Det var helt okej att träna lite igen, men usch så jobbigt det är att börja från noll igen. Känner att jag måste skärpa till mig nu! Efter jag hade tränat åkte jag till Östenssons och handlade en massa frukter och andra nyttigheter. Gjorde smoothies av frukterna när jag kom hem, så det har jag tänkt äta på mornarna. Det blev lite konstig konsistens på det, men ska försöka dricka det, annars får jag låta det stå i frysen och bli någon slags glass eller nåt sånt.

Kom precis hem från Karin där jag lämnade Tax Free -katalogen och hämtade Evas ab-tronic som jag ska låna ett tag, så den har jag haft på magen i tio minuter nu. Man får inte ha på den längre när man använder den första gången, men snart ska den användas flitigt. Nu ska jag kolla på Lag-VM i Speedway och heja på Sverige och Antonio och Jonas :) Sen ska jag kolla på Paradise Hotel, duscha och sova. Imorn blir det jobb och kalas.





26 Juli

Så, då börjar det igen. Syns nästa måndag, då jag får ett liv igen. Känns nästan så, inte alls kul. Jobbar fram till måndag (ledigt fredag) nu och jag vill verkligen inte. Jag måste erkänna att jag tröttnat rejält på det här. Visst, det finns dom som går och trampar där i 30 år, men det skulle jag aldrig fixa. Jag har jobbat i tre år fram och tillbaka och är redan trött på skiten. Jag vill hitta på något nytt nu... Men innan dess ska jag ta mig igenom de tre sista veckorna av semestervikariatet. Idag jobbar jag 7-17, sen ska jag försöka träna en liten sväng och sen däcka hemma i soffan av trötthet. Hörs ikväll! :)






Highwayman

Snappade upp den här från Emilias blogg. Helt sjukt vad bra den är i den här versionen! :)





And it gets so lonely



Nu är den här sista dagen av ledighet över. Lite för lite med två dagars ledighet tycker jag, inte kul alls. Men idag har jag iaf suttit ett par timmar på mammas jobb och skickat in lite ansökningar. Tror jag fick det till 6-7 jobb eller nåt sånt. Det skulle väl vara faan om man inte ens får komma på en intervju. Det är min tur nu! Hittade ett jobb i vadstena, ett i motala, ett par i Jönköping och två jobb i Oxelösund. Jag känner mer och mer att jag kan tänka mig flytta härifrån en sväng, sen kan man ju alltid flytta tillbaka någon gång i livet.

Ikväll har vi ätit den goda woken som pappa och emma gör. Idag var den extra god faktist. Har också kollat på Greek och Miami Medical och nu ska jag kolla på Paradise Hotel. Sen ska jag duscha och sova. Imorn blir det jobb igen, 7-17.




Man ska hjälpa varandra!

Det här är till för mina kära läsare som har en egen blogg och har lite svårt med designen.

Jag har fått ett tips om en bra sida där man kan få hjälp med sin design på bloggen.

Kika in på den sidan vettja om ni har problem.

Sidan hittar ni här. ROBIN HOOD





Alberto Ammann ;)

Kollade precis på Cell 211. En spansk film som det hände saker i hela tiden. Det var en riktigt bra film, med ett dåligt slut, så nu vet ni det. Men jag tycker ni ska kolla på den ändå :) 

Nu ska jag ta på mig kläder och åka till Vadstena igen. Ska till mammas jobb och sitta med ansökningar ett par timmar. Skriver mer när jag kommer hem sen.







25 Juli

Har sovit så dåligt inatt. Det har varit så kallt och jag har drömt en massa konstiga saker. Jag drömde en lång dröm där jag var med mina tjejer på en flygplats och skulle åka till Turkiet. Några åkte tåg till flygplatsen och det tåget kom ju aldrig, så jag vet inte om dom kom med flyget. Jag var där tidigt, men jag gick omkring och letade efter en bra toalett under hela drömmen. En toalett var så himla liten att man inte kom in, en annan var typ mitt på flygplatsen med bara glasrutor runt omkring så alla såg in på toaletten, samtidigt som dörren dit gick upp hela tiden. Att man kan ha såna toalettproblem i drömmar också är ju helt otroligt. Men efter att jag hade varit på toa tappade jag bort både min väska och mina vänner. Jag gick omkring och fick panik och letade efter alla. Sen så vaknade jag mitt i min oavslutade dröm, jobbigt att inte veta hur drömmen slutar. När jag vaknade insåg jag att det är exakt en månad kvar tills vi åker till Turkiet. Känns som att det här var ett tecken på att det kommer gå åt helvete det här, haha! Esch, det var ju bara en dröm... 





 


SHOPPING

Blev lite snabbshopping såhär på natta. Hittade som sagt lite grejer på rean på H&M, så det klickade jag hem nu. Billigt blev det med. Typ 300 spänn för allt, sen beställde jag med Emilia så frakten blev nästan ingenting. Mycket bra, mycket bra.

Natti folket! :)







That's meen

Nu är den här lördagkvällen slut med och jag har hunnit med två filmer. Först såg jag som jag skrev förut Flatline, den var helt okej, men inte mer. Sen såg jag Case 39 som jag hört så mycket bra om, så hade höga förväntningar på den. Visst, den var bra, men inte alls så bra som många sagt. Har man lite fantasi så var den rätt så förutsägbar, men absolut sevärd. Jag har sett så många såna filmer, så man vet på ett ungefär hur den kommer att sluta, så var fallet den här gången med.

Det var min lördagkväll det. Har inte hunnit med att söka jobb, så får ta det imorn. Måste till mammas jobb och ordna med det eftersom mitt word inte gäller längre och jag är för snål för att köpa nytt. Måste fixa så att Per ordnar nytt till mig om han kan, hehe. Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av Paradise Hotel, sen sova. Imorn blir det rätt så tidig uppstigning för att vara ledig. Det blir en lugn söndag med uppladdning inför en helvetesvecka (ta i trä!)...






LÖRDAG



Nu är jag så mätt... fast ändå kunde jag äta lite till för det var så gott. Det är en sak som jag saknar väldigt mycket när jag inte är hos mamma så ofta, hennes goda mat! Jag får god mat hos pappa med, men mammas är något speciellt över. Ikväll bjöds det på hemmagjord schnitzel, klyftisar, bea och god sallad :) Nu häller mamma upp godiset och chipsen för vi ska tränga ner oss i soffan alla 6 och kolla på film. Det blir en film från det bästa årtalet 1990 med Julia Roberts, Kevin Bacon och Kiefer Sutherland. Den heter Flatliners och verkar rätt så bra, men vi får se. Skriver mer om det sen. Hörs efter filmen! :)



24 Juli

Nu tog det verkligen helt stopp...

Vad ska jag skriva om idag. Jag brukar inte ha några större problem med att hitta på nåt att skriva om om jag inte jobbar så att säga. Men idag är jag ju ledig och nåt roligt borde man ju komma på att skriva om. Hade iaf en riktigt trevlig kväll med Elin och Karin igår. Fast det hade varit riktigt roligt att gå ut igår, men idag är jag stolt över mig själv att jag vaknar utan huvudvärk och fortfarande har kvar pengarna i plånboken som jag tog ut igår. Nu ska det sparas pengar fram till Ullared. Ska nog bara köpa det där från H&M, sen ska jag inte handla ett dugg fram tills dess. Iofs så har jag aldrig hittat så mycket på Ullared när jag varit där, men bara för att jag säger det kommer jag väl hitta massor. Det är ju ett tag kvar tills vi åker dit, så att hålla i pengarna kommer bli svårt, men jag ska klara det. Känns iaf skönt att ha hela resan till Alanya är betald så att man bara kan åka dit utan att egentligen ha några pengar som helst med sig. Men jag ska ju självklart ha med mig pengar för att kunna gå ut och partaja och för att kunna shoppa!!

Nog tjatat om det. Nu ska jag göra iordning mig lite, för snart kommer mamma och då ska vi åka till Mjölby. Ska sova där inatt, men kommer tillbaka hit imorn. Får se om jag kanske tar farmors bil istället, så att jag kan åka tillbaka till Vadstena när jag vill imorn, istället för att åka med mamma vid 7 på morgonen. Vi får se. Ikväll ska jag bara mysa med Mamma och ta det lugnt. Var väldigt längesen jag var i Mjölby. Söka jobb ska jag göra med, får inte glömma det.

Det flöt visst på rätt så bra med skrivandet idag ändå, haha. Vi hörs senare! :)






En illaluktande kväll :)

Blev en riktigt lugn och mysig kväll hemma hos Elin med Karin. Jag var aldeles för trött för att åka in till Motala, så nu sitter jag i min säng och ska kolla på ett avsnitt av Paradise Hotel. Imorn ska jag sova länge! :)










FREDAG

Så, nu är det äntligen helg. Jag vet inte när jag längtade så mycket efter helg som just idag. Har varit lite lättirriterad på jobbet idag och det har varit lite halvrörigt. Det passar inte mig, men dagen gick ändå rätt så snabbt. Skönt när man jobbar med bra personer iaf, blir lite lättare då. Men nu har jag precis kommit hem från stan. Köpte lite gott mousserande vinsystemet som jag, Karin och Elin ska njuta av ikväll. Blir räkor, ost, kex, vin och annat smått och gott nere hos Elin. Så blir en underbar kväll. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka in till Motala (Harrys eller Hugos??) till Emilia senare eller om jag ska stanna hemma. Jag är grymt sugen på att gå ut, men sen vet jag inte om jag orkar och har pengar till det. Vi får se vad det blir. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och göra iordning mig lite. Vi hörs senare om jag åker in till Motala eller är hemma, det får vi se...






23 Juli

Jag lyckades att vakna i tid idag faktist, men det resulterar alltid i att man sover dåligt på natten. Jag är alltid orolig över att jag ska försova mig, så ligger hela nätterna och glor på klockan så den inte är mer än vad den ska vara. Det är inte många mornar jag vaknar och känner mig utvilad. Det händer nästan bara när man är ledig, då man kan sova hur länge man vill. men då sovar man oftast så länge att det inte blir något kvar av dagen istället...det är ett evigt problem det där med sömn. Men nu ska jag borsta tänderna, ta på mig kläder och sen cykla till jobbet. Jobbar 7-16 idag och sen tar jag lite ledigt och laddar inför en 6dagarsvecka nästa vecka :( suck, jag gillar det inte... Vi hörs senare!






Dark & Blue

Vilken lugn kväll vi hade på jobbet alltså... så skönt med såna. Jag hann t o m gå in till Elin en sväng och tjata lite. Efter jag jobbat färdigt tog jag sällskap med Elin till konsum och sen tittade vi in en jättesnabbis på Källarn. Men jag var hungrig, varm och trött så jag åkte hem. Nu har jag suttit och kollat efter jobb sen jag kom hem. Nu har det kommit upp en del jobb igen, så i helgen blir det mycket sittandes vid datorn och skicka in ansökningar. Har hittat en del som faktist låter rätt så kul, men vi får se. Man kan ju inte göra nåt annat än att försöka få jobbet, jag är nog inte ensam om dom är det värsta. Tycker det känns skönt att man kan utöka sina sökområden lite nu iaf. Jag vill helst inte hitta ett jobb i en stad där jag inte känner någon, men i o m att Karin flyttat till Bankeryd kan jag ju söka jobb i Jkpg-trakten och att pappa fått jobb i Nyköping och har lägenhet i Oxelösund gör ju att jag kan söka där med. Så vi hoppas på det bästa!
 

Nu ska jag snart hoppa i säng och imorn blir det jobb igen. Vet inte riktigt om jag ska ut på Harrys eller Hugos imorn kväll eller om jag tar en mysig kväll i hamnparken med underbara vänner och åker till Mjölby på kvällen, vi får se. Det lutar åt det sista. Jag ska iaf vara i Mjölby lördag-söndag, så där hittar ni mig :) Vi hörs imorn!






:)

Nu har det gått ett par timmar och jag har inte gjort nåt speciellt. Jag satt kvar i soffan, kollade i H&M katalogen trots att jag sagt till mig själv att jag inte skulle kolla i den. Men jag hittade inte alls så mycket faktist och det är ju skönt. Det blir betydligt billigare så, haha. Det jag hittade var billigt så det kanske jag köper, men vi får se. Jag satt en stund vid H&M på internet med och där hittade jag lite billiga rea-saker som är bra att ha när vi åker till Alanya, så jag kanske köper det samtidigt som det andra. Det var inget speciellt, bara en svart bomullskjol, en svart genomskinlig skjorta typ, örhängen och en påsväska. Så det ska jag nog köpa, annars har jag som Emilia köpstopp fram till Ullared, hehe. Får se hur länge jag klarar av det.


För att fördriva tiden lite mer kollade jag på en dålig skräckis förut. Tror den hette Return to house on Hauted Hill och den var inge bra. Men fungerade för att få tiden att gå. Nu är det bara en halvtimma kvar tills jag börjar jobba, så det är väl bäst att sätta upp håret och ta på sig kläder. Vi hörs när jag kommer hem runt halv10 tiden.






22 Juli

Usch, vad tråkigt det är att skriva när man inte har något alls att skriva om. Har sovit dåligt och när man vaknar efter bara ett par timmars sömn så ösregnar det ute. Visst att jag verkligen längtat efter regn, men inte idag. Jag som tänkte åka och bada idag innan jobbet, men nu blir det ju inget med det. Så vad ska man göra istället. Får väl försöka pigga upp mig med en rejäl frukost och en bra film. Ska se om jag hittar någon i programbiblioteket, annars funtar jag på att åka och hyra nån. Vi får se. Hörs en pyttesväng innan jobbet sen.





21 Juli

Blev inget inlägg imorse och det beror på att jag försov mig idag med. Eller rättare sagt försov jag mig inte, utan att jag har insett att mitt alarm fungerar inte på min telefon. Det verkar som att klockan på mobilen lagt av helt. Har suttit hela dagen och försökt få det att fungera, men det vill inte plinga. Så nu måste jag verkligen införskaffa mig en riktig väckarklockan, för så här kan det ju inte fortsätta. Har annars haft en lugn, men fruktansvärt varm dag på jobbet. Nu är jag iaf ledig fram till imorn kväll, så det är skönt att kunna vara uppe länge ikväll. Det skulle ju vara förfärligt om jag försov mig imorn när jag börjar kvart över 4, haha.

Nu ska jag nog följa med och handla lite mat, sen ska vi grilla ikväll. Bara ta det lugnt och kolla på tv ikväll. Så det är skönt. Vi hörs väl mer imorn






Ain't no sunshine

Nu är jag hemma från jobbet. Måste säga att det gick verkligen smidigt ikväll. Inga konstigtheter och tiden gick så snabbt. Erika och jag hann knappt blinka innan vi skulle åka hem igen, skönt. Höll koll på speedwayen från jobbet med. Riktigt gött med en Piratvinst igen!! :)

Nu ska jag kolla på dagens Paradise Hotel avsnitt, duscha, äta nåt litet, sen sova. Erika kanske ska klippa mitt hår imorn på jobbet om vi får några minuter över, så det hoppas jag på. Har annars inget roligt att berätta. Jobbar imorn 7-17 igen. Natti! :)






Maybe it's time

Har legat ute i trädgården en stund, men det blev så himla varmt, så jdet slutade med att jag la mig i skuggan och läste klart min bok. Tror jag läste 50 sidor idag, så nu är den slut. Jag måste hitta en ny bok att läsa på stranden. Någon som har ett tips?? Nu har jag precis fått i mig lite mat och ska snart cykla ner till jobbet. Jobbar kväll med Erika så jag hoppas på en riktigt lugn och inte alltför varm kväll. Har inte jobbat på tre dagar nu, så får se om det är något annorlunda när man kommer dit. Men det är bäst att jag gör iordning mig och drajvar iväg. Jag skriver väl kanske ett inlägg ikväll. Slutar vid kvart över 9, så efter det nån gång.





20 Juli

Nu är resan betald, så nu är det spikat och klart för avgång! :) Det ska bli så kul...


Nu ska jag lägga mig i solstolen med mina underbara bok och bara pressa innan jobbet.
Hörs en liten pyttesväng innan jag börjar jobba sen.






MÅNDAG

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Har ändå hunnit med några inlägg idag. Jag har haft en sån lugn dag. Förutom att vi var i Motala och bokade resa i förmiddags, så har jag bara varit hemma. Har lagt in alla kort från helgen och det tar sån j'vla tid. Tror jag satt i ett par timmar med det. Ikväll har jag bara kollat på tv och packat upp grejerna. Har sett på alla Paradise Hotel avsnitt som jag missat, Ugly Betty från förra veckan och Miami Medical från igår. Men nu ska jag bara kolla färdigt på tv:n, sen lägga mig i sängen och läsa lite bok, sen sova. Imorn blir det jobb på kvällen. Då är det slut på ledigheten.


Älska bilden




NU ÄR DET KLAPPAT OCH KLART

ÄNTLIGEN ÄR DET BOKAT!


Blir Turkiet, Alanya med Karin, Elin, Amanda och Emilia 25/8-1/9.

Hotellet heter Margarita och vi kör på All Inclusive.


JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET!




Alanya




Margarita






ADDICTED

Jag har hittat en ny(gammal) favorit som ständigt spelas hos mig sen i lördags!

Fibes oh Fibes - Love Child





Helgen

Tänkte inte skriva så mycket om resan i helgen, men lite grann ska jag väl orka kladda ner. Vi åkte ju upp till Nyköping efter jag slutat jobbet i fredags. Efter det gick vi omkring i Oxelösund där pappa har sin lägenhet och hamnade på en Grekisk restaurang. Vi var rätt så trötta så vi gick hem skapligt och la oss. På lördagen gick vi upp tidigt och åkte till Stockholm vid 10 tiden. Var väl framme vid halv 12 kanske och då åkte vi direkt ut till Grönan. Där åkte vi massor av karuseller, kollade på genrep av Sommarkrysset och lite annat. Vi lyckades vinna 1.8 kilo bilar på ett sånt där hjul. Jag ville egentligen haft en gitarr, men jag vann ju inget såklart. Jag fattar inte varför man gång på gång ger sig upp i Tilt. Det är verkligen dödsångest på hög nivå, hemskt är det. Jag tittade inte en enda gång på vägen upp, men sen gjorde jag misstaget att öppna ögonen pyttelite när vi satt längst upp och jag höll bokstavligt talat på att få panik. Tur att man inte kan knäppa loss sig själv, för då hade jag gjort det och slängt mig rakt ner. Hur mycket jag än hatar det, vet jag att jag kommer att hamna i den nästa gång vi är på grönan igen, haha. Men jag rekommenderar er att hålla er borta från Insane för den var verkligen inget rolig, fick bara ont och den var riktigt äcklig. Usch, det är ju ett under att man kommer därifrån med alla ben i behåll, eller rättare sagt levandes, haha. Vi stannade där till halv 7 tiden, sen åkte vi tillbaka till O-sund, beställde Pizza och kollade på Sommarkryssettv:n.

På söndagen åkte vi en sväng och kollade i lite affärer, men det fanns inte så mycket i Nyköpingstrakten. Jag handlade bara ett par svarta låga converseliknande skor. Vi åkte hem efter ett par timmar. Vid 3 åkte pappa, jag och samuel tillbaka till Stockholm. Vi skulle kolla på Djurgården-Kalmar, men vi struntade i att beställa biljetter innan eftersom det alltid brukar finnas kvar. Men på vägen på hamnade vi en sån jävla kö. Stod nästan helt still i de där köerna i säkert en timma sammanlagt. Så när vi kom loss ur kön var det 20min kvar till matchstart och då hade vi ännu inte hittat parkering eller köpt biljetter. Så 5min före match lyckades vi hitta biljetter och gå in på Stadion. Blev rätt så stressigt det där, men det var det värt. Trots att Djurgården förlorade med 0-2, så var det kul att kolla fotboll på stadion. Träffade två kändisar, Rami från Paradise Hotel och sen gick jag rakt in i Lars Ohly (Vänsterpartiet vettni). Efter matchen åkte vi tillbaka till Nyköping och mötte upp dom andra och åkte hem till Vadstena. Var väl hemma vid halv 12 igår natt. 

Tack alla för en riktigt trevlig helg! :)


Nu kommer lite bilder, alla hittar ni på facebook senare idag.




















 

19 Juli

Nu är jag hemma igen, men jag hinner inte skriva om resan just nu. Jag ska bara ta på mig lite kläder och göra iordning mig, sen ska jag hämta Elin och åka till Motala. Där ska vi hämta upp Emilia och sen åka till Resia. Där ska vi förmodligen boka en resa om vi kan komma överens, men det ska inte vara några problem. Jag kommer hem igen vid 1tiden, så då ska jag sätta mig ner och skriva om resan och lägga in alla bider. Den som väntar på nåt gott... Hörs sen! :)







16 Juli

Nu var det fredag igen och veckan hade tagit slut...


Eller kanske inte. Har en endaste liten jobbdag kvar, sen har jag långledigt fram till tisdagkväll. Så underbart. Jobbar som sagt till tre ungefär idag och sen åker jag och Emma till Nyköping (och Stockholm). Pappa, Samuel, Colin och Alice åker upp redan idag på morgonen. Men eftersom vi jobbar får vi åka när vi slutar. Jag har väl inte mycket mer att skriva. Skrev ju så mycket igår om helgen, så det får räcka med det. Måste skynda mig lite, börjar jobba snart. Men vi hörs efter helgen! Ni kan nå mig på mobilen om det är nåt.






Weekend

Nu har både Elin och Amanda åkt hem. Vi har suttit länge och diskuterat med Emilia över datorn om vart vi vill åka och så. Just nu väljer vi på Alanya eller Sunny Beach. Som den bulgarien-älskande människa jag är så vill jag självklart till S B. Men det verkar som att dom andra vill till Alanya. Det blir nog bra det med. Men nu hittade vi inte den resan på Resias hemsida, utan bara Bulgarienresan, så vi får hoppas att den finns. Vi ska ringa dit imorn och sen ska vi till Resia i motala och beställa där så allt blir rätt. Hoppas på det bästa (och att dom andra ändrar sig till att vilja åka till S B!)  Haha


Jag skulle ju berätta om vad jag ska göra i helgen. Imorn jobbar jag till tre tiden där runtomkring, sen åker jag hem, packar färdigt det sista och sen åker jag med familjen till Nyköping. Där ska vi äta nåt gott på fredagkvällen och sen sova i pappas jobblägenhet. På lördagen ska vi åka till Stockholm. Det tar ju bara en timma eller nåt in dit. Där ska vi kanske gå en snabbis på stan (Vill till Gallerian och till Zara) och sen åka ut till Grönan på eftermiddagen och kvällen. Sommarkrysset är ju där med, så blir att lyssna på bra musik till karusellåkningen. Jag hamnar väl i Tilt igen och får värsta dödsångesten. Undrar varför man gillar att plåga sig själv sådant?! Men kul äre. Äter väl nåt på grönan, sen åker vi tillbaka till Nyköping och sover där. På söndagen vet jag inte vad vi ska göra på dagen, kanske bada nånstans, men vid 6 ska vi tillbaka till Sthlm för att gå på DJURGÅRDEN - Kalmar på Stadion :) Har aldrig sett en match på stadion, så efter 20 år som DIF-supporter är det dags! Hoppas på en vinst! Efter matchen åker jag och Samuel (kanske Emma och barnen med) hem till Vadstena igen. Ledigmåndag med, så hoppas på bra väder så man kan sola. Det är min helg det. Har inget internet än i lägenheten så datorn lämnar jag hemma. Skriver ett snabbt inlägg imorn, annars hörs vi efter helgen! :) Hade!












Far away

Blir inget bloggande ikväll heller. Elin är här nu och Amanda kommer vid 8. Då ska vi kolla resor och planera! Hoppas vi hittar massor ikväll istället :) Hörs senare. Åker till Nyköping och Stockholm imorn efter jobbet och är där hela helgen. Skriver om det senare innan jag lägger mig.





15 Juli

Orkade inte skriva mer igår, men Karin och jag hittade inte så jättemånga resor tyvärr, men en del iaf. Jag tror vi är lite sent ute eftersom vi är rätt så många, så blir det svårt att hitta. Vi måste nog flyga från Stockholm eller Göteborg och det är ju inte alltför kul. Helst vill man flyga så nära som möjligt, så man slipper åka bil så länge innan och efter. Men så äre. Vi kollade på resor över hela världen, men det blir väl förmodligen att åka till Turkiet, Mallorca eller Cypern. Men dom andra tjejerna kommer till mig ikväll och då kan vu bestämma lite mer. Dom kanske inte alls tycker om det Karin och jag tycker om. Jag hoppas det blir nåt bestämt ikväll iaf, vill så gärna komma iväg :)


Nu ska jag borsta tänderna och sen åka iväg till jobbet. Jobbar 7-17 idag med och jag känner att jag börjar bli trött. Var riktigt riktigt svårt att gå upp idag och jag har fortfarande svårt att hålla ögonen öppna, men man vaknar nog snart. Vi hörs när jag kommer hem. Ha en bra torsdag! :)








 

ONSDAG

Hej igen, nu ska jag snabbt blogga lite. Karin knackade precis på dörren, så jag måste vara snabb. Vi ska nämligen sitta och kolla efter någon resa i ett par timmar. Har jobbat och stått i idag, men det har gått himla smidigt idag. Jag tror inte att jag hinner skriva så mycket mer. Vill sätta igång med letandet efter resa, så kanske skriver någon rad när Karin åkt hem om vi har hittat nån resa. Annars hörs vi imorn!:)






14 Juli



Usch, är en riktigt trött människa idag. Jag orkar verkligen inte jobba. Helst av allt skulle jag vilja ligga kvar i sängen hela dagen och bara sova bort tiden. Men det får man ju inga pengar för och inget liv heller för den delen. Så det är bara att bita ihop och kämpa på på jobbet. Kör två dagar till 5 nu och det känns väl sådär, men efter jobbet på fredag drar vi ju till Nyköping och Stockholm, får se fram emot det och hoppas att dom här tre jobbdagarna går fort som bara den. Ha de bra, vi ses efter jobbet vid halv 6 typ :)






Speedway

Lite bilder från kvällens match. Vinst till Piraterna med 54-42 :) Alla bilder finns i ett eget album på facebook.

Nu ska jag ta bort sminket och sen sova. Det blir jobb imorn 7-17.




Speedway-gänget för kvällen



Piraterna efter segern


Greg Hancock


Robin och Samuel med Antonio Lindbäck




Robert Kochiecha



Robin och Samuel med Jonas Davidsson


Sen haffade vi Linus med


Samuel och Robin med Linus Sundström


Vi avslutade med att få se lite halvnaket :)




TISDAG

Alltså vädret... Varför ska det vara såhär när jag vill något så mycket. Har verkligen öst ner och åskat, men det har väl knappast någon missat. Just nu är det uppehåll, så snälla låt det vara det hela kvällen. Iaf fram till efter 9. Jag är så sugen på speedway, så även fast det regnar så kommer jag sitta där helt ensam och vänta på att det ska sluta. Jag bara måste kolla på speedway idag.


När det bullrade som mest stängde vi av alla apparater här hemma och satte oss och spelade spel. Vi körde en omgång Wall Street. Ett förjävla roligt spel faktist, trots att jag förlorade idag. Pappa vann som vanligt och var lika nöjd med det som alltid. Efter det så käkade vi lite mat. Nu ska jag börja göra iordning mig lite. Känns inte som att det är stor idé att göra iordning sig alltför mycket eftersom det kanske börjar regna. Men sminka mig lite och ta på mig kläder är väl nödvändigt. Det kommer bli svårt att välja kläder idag. Man måste ju ha på sig regnjacka ifallatt det regnar, men ändå är det ju så varmt att man inte kan ha på sig för mycket. Svårt det där, men det löser sig. Nu måste jag drajva, vi hörs senare ikväll när vi kommer hem från speedwayen.



13 Juli

Tack för kvällen igår tjejer, det var riktigt roligt. Eftersom jag jobbade till kvart över 9, så fick jag dricka rätt så snabbt på en kort tid för att ta igen allt som dom andra redan druckit. Därför gick det utför ganska så snabbt, haha. Men jag hade en väldigt rolig kväll som jag inte alls ville skulle ta slut, men det gjorde den ju tyvärr :/ Åkte väl hem vid halv3 tiden eller nåt sånt och jag mådde så dåligt på vägen hem så jag trodde jag skulle spy alltså. Men jag kom hem till slut och då slocknade jag i sängen direkt. Vaknade vid 11 idag och mådde inte så jättebra kan jag säga. Men efter lite mat och några tabletter känner jag mig som en människa igen, bara huvudvärken kan försvinna. Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Behöver verkligen en dusch och det ska bli så skönt. Ikväll blir det speedway om vädret tillåter. Jag vill verkligen se på lite speedway nu, snälla snälla snälla, låt det inte regna mellan 7 och 9 ikväll. Det verkar som att det börjar droppa lite nu, men bara det slutar tills ikväll. Hörs senare.






Kvällen i bilder

Här kommer lite suddiga mobilbilder från igår. Min mobil måste ha blivit helt fläpp, för såhär dåliga bilder brukar det inte bli. Alla bilder finns på facebook i ett eget album.

Men tack tjejer för igår! Det var en riktigt rolig kväll :)













Party!

Måndagsklubben med tjejerna!




12 Juli

Fick inte så jättelång sovmorgon idag heller. Karinjäveln ringde redan vid halv 10 eller nåt sånt. Men jag var faktist inte trött över huvudtaget då, så jag gick upp istället för att somna om och vakna tröttare. Så nu har jag hunnit äta sen frukost, målat naglarna, plockat ögonbrynen och varit borta hos Karlssons med lite grejer tills ikväll. Jag ska ju jobba till kvart över 9, så jag hinner inte åka hem emellan. Sen ville jag inte släpa med mig allt till jobbet. Inte så kul att komma släpande på en systemetkasse ner till jobbet, så jag åkte bort med alla grejer nu istället. Jag tror inte att det blir någon mer uppdatering av bloggen idag. Eftersom jag ska jobba hela kvällen och sen ska jag åka direkt till Karin och göra iordning mig. Men ska försöka skriva nåt antingen på jobbet eller hos Karin, vi får se. Ikväll ska jag bara umgås med mina underbara vänner och ha så himla roligt! Annars får ni ha en bra måndag. Jag kommer ha det så kul ikväll! :)






Äntligen lite regn!

Nu har jag kommit hem från Karin. Där kollade vi på fotbollen och gjorde slingor. Blev nog rätt bra i håret tror jag, har inte sköljt ut balsamet än, så jag vet inte riktigt hur det blev än. Får se om jag kanske sover med det inatt. Ni anar inte hur torrt och slitet mitt hår är nu, så imorn blir det en rejäl inpackning av håret innan jag sticker iväg till jobbet. Men iaf, Grattis Spanien till guldet. Ville ju egentligen att Tyskland skulle vara i final och om dom hade varit där så hade dom vunnit helt klart,  men dom fick ju nöja sig med bronset.

Nu ska jag kolla en liten stund på tv:n, sen ska jag sova. Jobbar imorn 16.15-21.15, sen blir det måndagsklubben med ALLA mina tjejer. Jag vet, det är otroligt men sant! Alla ska med, hur underbart är inte det då???!! :) Vi hörs mer imorn ni. Natti!


Snodde en massa bilder på facebook, så lägger upp några av dom.


Kolla min arm som försvunnit in i Josses mage, haha!




Bilder från förra måndagsklubben




Sommarknäppen




Sola och Bada!

Haft en toppendag i Nässja med Karin och Elin :) man känner sig som en äcklig knubbsäl, men det är man ju med, haha. Det skiter jag i, bara jag får bada! Men nu tjatar pappa om att jag ska hjälpa till att ta fram maten, så det är bäst jag går. Vi ska äta räkor, paj och annat mumsigt ikväll. Sen ska jag åka hem till Karin, göra lite slingor och sen kolla fotbollen. Vi hörs när jag kommer hem :)






Vi körde på lite helnaket vid stranden ;)




11 Juli

Blir ett snabbis inlägg. Hade det trevligt igår, men det blev rätt så tidig hemgång. Idag känner jag mig pigg och ska snart åka och hämta Elin. Vi ska handla och sen åka ut till Nässja där Karin och karlssons är :) Så där spenderar jag min dag. Ha en solig dag folket! :)






Kvällen i bilder

Här kommer lite suddiga bilder från igår. Ska försöka sno några bättre av Sanna och Martina när dom lägger ut sina:)












Varför bråka??



Nu börjar det bli stressigt, igen! Har suttit alldeles för lång tid vid datorn och det är inte bra. Har suttit och kollat på ett avsnitt av the secret lifes of american teenagers. Men jag har redan hunnit göra iordning håret, så ska bara ta på mig kläderna och sminka mig innan Elin kommer och hämtar mig vid 5. Då åker vi ner till henne och käkar lite utomhusgrill med hennes familj. Det är så gott att göra sina egna spett och grilla dom direkt vid bordet. Efter att vi ätit där tar Elin och jag bilen till Motala. Molle ska ha födelsedagsfest, så vi ska dit och ha lite roligt! Blir väl att dricka ett par cider, kolla på fotbollen och sen partaja lite. Det blir nog inte så sent ikväll eftersom Elin kör och sen ska vi ju ut på måndag med. Så vi sparar oss lite till dess, men kul kan vi ju ha ikväll ändå :)




Watch this

Jag skrev till Emilia förut och undrade vad jag skulle göra med mina sår som jag kliat upp på min ena kind. Hur jag kunde täcka det bäst. Och då fick jag en video från youtube som svar som hon tyckte jag skulle kolla på. Så kanske kör på Egoinas sminkning ikväll, eller vad tycker ni?? HAHA






Break of Dawn

Älskar den här låten med Eric Saade, mycket bättre än Manboy!

Nu hoppas vi på att Kalle (Gitarristen) släpper något eget. Älskar hans röst. Lyssna noga så hör ni en grym och mörk röst :)






10 Juli

Nu är det tvåsiffrigt i Juli med, usch...

Snacka om konstig morgon. Blev väckt av pappa vid 9tiden och fick då hjälpa till att leta efter Emmas och Pappas plånbäcker. Dom var helt väck. Vi letade i säkert en timma och hann t o m ringa runt lite och fråga efter dom. Det är ju rätt så vanligt att man tappar en plånbok, men att båda två var försvunna är ju inte vanligt, så därför trodde vi att någon hade tagit dom. Men när vi nästan gett upp så hittade Emma dom under en grej på taket på bilen. Så då kunde vi pusta ut och göra nåt annat. Nu är första gången idag som jag sätter mig ner. Efter att vi hittat plånboken städade Emma och jag hela huset och pappa sågade ner träd i trädgården. Så det är vad vi har gjort. Nu ska jag snart ta en dusch. Det var fruktansvärt varmt att städa. Ikväll blir det födelsedagsfest hemma hos Emilia och Molle i Motala.






That's the worst thing you could do

Sitter och kollar på Grease. Var så längesen jag såg den och nu när den visas på tv4+ så kunde jag inte hålla mig. Är verkligen helt fast. Jag kom och tänka på när Karin och jag satt och kollade på den i hennes vardagsrum när vi gick i femman. Vi fick då idén att skriva av alla repliker, så det satt vi och gjorde. Det slutade med att vi frågade alla i klassen om dom ville göra en musikal av den. Så det gjorde vi och vi la ner så himla mycket tid på den. Det var såå kul alltså :) Karin var Sandy, Frida var Danny och jag var Marty (hon med bröna, haha). Jag skulle lätt kunna göra om det igen! Nu är det bara en halvtimma kvar av filmen, sen ska jag hoppa i säng. Ska kolla ett avsnitt av Paradise Hotel, sen sova. Imorn ska jag sova länge! Har jag inte gjort på länge, så ska bli riktigt skönt! :)



Den nyttiga delen av våran kväll.



Den mindre nyttiga delen, men ack så gott!




FREDAG

Oj, vad utmattande en dag på busfabriken kan vara. När Emma kom hem somnade jag som en stock i soffan. Så skönt var det, så nu är jag pigg som en lärka. Kvällen blir hur lugn som helst. Det var ett tag sedan vi grillade nu när pappa börjat jobba i Nyköping. Så det ska vi göra idag. Nu ska vi åka ner till systemet och handla inför imorn och på måndag, sen ska vi till Östenssons och handla lite mat. Blir grillat och färskpotatis till mat och sen jordgubbar till efterrätt. Sen blir det tv:n och chipsskålen hela kvällen, hälsosamt jag vet! Men himlans gött är det. Imorn blir det party, så därför kan jag ta det lugnt ikväll utan något som helst dåligt samvete :)





Busfabriken

Hade en riktigt rolig stund med Samuel, Alice och Colin på busfabriken. Här kommer några suddiga bilder från det. Dom satt ju inte stilla så att säga.












9 Juli



Nu är det snart dags för väckning av hela huset. Alice och Colin ligger upp i pappas och emmas säng och Samuel ligger i min säng. Det är dags att vakna. Trälit det är när man måste gå upp såhär tidigt på sin lediga dag, men när man inte ska till jobbet känns det helt okej ändå. Nu ska jag göra iordning mig, sen käka frukost och väcka dom andra. Sen åker vi till Busfabriken i Lkpg. Kommer hem runt tre tiden skulle jag tippa på. Vi hörs då!






When he talks...

Blir ett snabbt inlägg sådär på natta. Jag ville bara skriva att vi har planerat lite roliga grejer till nästa helg, alltså v.28 blir det va?! På helgen där ska jag åka med familjen till Nyköping på fredagkvällen och sen ska vi käka ute på kvällen och sova i pappas jobblägenhet. På lördagen ska vi åka upp till sthlm, gå på stan och sen ska vi till Grönan på kvällen. Längtar efter att få åka lite karuseller, sen är det ju Sommarkrysset med. Sen åker vi tillbaka till Nyköping och sover, sen åker vi hem nån gång på söndagen. Längtar till den helgen!


Ikväll har jag bara kollat på Ugly Betty från i tisdags och sen kollat på Fringe. Nu ska jag sova. Imorn bitti blir det tidig uppstigning. Klockan ringer vid halv 7, då ska jag ta hand om de tre minstingarna här hemma. Vid halv 10 åker vi in till Busfarbriken i Linköping och är där ett par timmar. Blir en kanondag :) Skriver nog inte förens vi är hemma imorn.





Me and my friend

Värst vad den här dagen gick snabbt alltså :) Åhh, så skönt att vara ledig i tre dagar nu. Det är knappt jag vet vad jag ska göra med all den här lediga tiden... Nu sitter jag hemma i soffan och bara njuter av att vara ledig. Ska kolla lite resor nu. Det är så kul att bläddra igenom en massa sidor och kolla på hotell och grejer, bara synd att inte mina tjejer är här så vi kan boka resa redan nu. Helst skulle jag vilja åka nu med, men det funkar ju inte. Alla jobbar och står i, så det får vi vänta med. Någon som har något förslag på vart vi kan åka?? Jag vet inte riktigt vart jag vill åka, spanien, grekland eller bulgarien... vi får se. Bara vi kommer iväg känner jag. Vill sola, bada och festa med mina underbara tjejer! :) Så det är bäst jag kikar runt lite. Hörs senare :)





  


8 Juli

Tjing Tjong folket :) Idag känner jag mig extra glad för det är min sista arbetsdag för veckan :) sen är jag ledig fram till måndagkväll, vilket känns super. Men som sagt, måste jobba idag med. Har rätt så fullt upp idag, tvättstuga, packning, städa ett rum plus allt det vanliga. Så det blir fart påt idag. Men det är ju skönt, då går tiden fortare. Nu ska jag kolla färdigt på gårdagens avsnitt av Paradise Hotel, sen ska jag borsta tänderna och sen cykla iväg till jobbet. Jobbar till halv 4, så vi hörs då.






Kvällen i bilder










Sundström Speedway

Min nya heta "Linus"-tröja :)







ONSDAG

Älska bilden från i Måndags.



Vilken underbar dag det är. Vädret är sådär lagom varmt och det blåser härligt. Jag har haft en helt okej dag på jobbet, inte alltför stressigt utan det har varit lagom mycket att göra. Somnade så gött i soffan på rasten och när man vaknar med streck över hela ansiktet och armarna tror väl folk att jag slår mig själv. Men jag somnade bara så gött på armarna, haha. Slutade vid fyra och tiden gick så snabbt. Träffade Mickan och Emmeli på vägen hem som satt och var parkeringsvakter på kungsvalla inför diggiloo ikväll. Jag får följa med Mickan in på Diggiloo om jag vill ikväll, men just nu tror jag att jag skippar det. Ska ju äta lite kvällsmat med familjen + Ingela och Elin i Hamnparken, sen är det ju fotboll ikväll med (HEJA TYSKLAND), så jag tror det blir tajt med Diggiloo. Men ångrar jag mig så fick jag höra av mig. Kan ju vara kul att kolla in en sväng om hon inte hittat nån annan att gå med. Men nu måste jag tvätta av mig lite och bli lite fräsch innan vi ska cyklar ner. Den här gången ska jag inte glömma mobilen som jag gjorde förra gången, för det kan faktist bli rätt så bra kort där nere i solen :) Vi hörs mer när jag kommer hem senare! 



 

7 Juli



Nu är det påt igen. Men det känns helt okej. När man vet att man bara har idag och imorn kvar att jobba innan långledigt känns det riktigt gött. Jag behöver välförtjänt ledighet. Sen att det händer mycket roligt i helgen och efter helgen är ju super :) Men nu tar vi en dag i taget. Jobbar 7-16 idag, så är väl hemma vid kvart över eller nåt sånt. Sen att det är en fin onsdag är ju kanon, blir nog kvällsmat i hamnparken vid nostalgin och Diggiloo på slottet. Härligt! :) Sen är det ju självklart andra semin i fotbollen, heja tyskland! Vi hörs senare folket...




TISDAG

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men har inte haft nåt att skriva om. Vaknar man vid ett så finns det inte mycket tid till att göra nåt på dagen. Så jag har inte gjort ett skit idag. Har haft rumpan i soffan hela dagen. Jag har bara rest mig upp för kissa, äta, duscha eller öppna dörren. Jag har suttit och kollat på 10 avsnitt av danska Paradise Hotel som har börjat på tv6play igen och nu har jag precis kollat färdigt på fotbollen. Ska snart hoppa i säng och läsa några kapitel i min bok. Jobb imornbitti igen.




Fick hem min t-shirt idag :) ska bara klippa lite i den så den blir lite mer feminin, sen ska jag sova så gott i den och drömma om mannen på tröjan ;) HAHA...



6 Juli

Mår riktigt bra idag. Det kan ju iofs bero på att jag tog det lugnt igår och att jag sovit väldigt länge idag. Känner mig riktigt utvilad och det har jag inte känt på länge. Så idag är jag pigg och glad faktist. Trots att kvällen på Harrys igår var riktigt tråkig om jag ska vara ärlig, så var det så mysigt att träffa Emilia och Elin. Bara träffa trevligt folk och prata lite var riktigt bra för mig. Jag hoppas på att det blir att hitta på nåt roligt i helgen och sen ser jag fram emot nästa vecka. Måndagsklubben igen (Karin kommer hem och kan följa med!) och sen speedway om en vecka. Jag har aldrig längtat så dant efter speedway... hoppas min nya t-shirt kommer hem snart :)

Nu ska jag gå upp och kolla på en film som jag spelade in för flera veckor sen. Har aldrig haft tid för den, men nu ska jag se den. Ikväll blir det bara lugna puckar. Jobbar imorn igen, men bara två dagar till, sen har jag långledigt :)






Kvällen i bilder

Kvällen var helt okej. Började jättebra med mys hos Emilia, men vi åkte nog inte lite för tidigt till Harrys. Så stämningen tog av lite när vi kom dit. Sen kom jag aldrig riktigt igång. En helt okej kväll, men inte mer.











Var det någon som sa Fest?! :)

Sitter hemma hos Emilia med Elin och är fruktansvärt pepp på utgång! Tänk att lite god mat och underbara vänner kan få en på så bättre humör! :) Älskar er alla!

Nu ska vi fixa till oss lite, sen ska vi dra in till Motala. Jag är så sugen på party! Någon mer som ska dit?? :)






We are going to rock this night





Girls just wanna have fun




Ni anar inte hur lycklig jag är över att den här jobbhelgen plus idag är över. Jag är helt slut i både kropp och huvud. Så efter att jag slutat och gjort ärenden på stan gick jag hem och la mig raklång i soffan. Jag somna väl till lite då och då, men nu känner jag mig hyfsat pigg, eller mer pigg än jag var tidigare. Blir bara det här inlägget ikväll, jag ska ju på Måndagsklubben. Fick precis ett mail från någon Rolf på motala24.se och jag hade vunnit en biljett till Harrys ikväll :) behöver inte betala idag heller. Inte betalat entre till Harrys än, flyt jag har :) Men nu måste jag verkligen börja göra iordning mig. Elin och Ingela kommer och hämtar mig vid 7 och skjutsar upp oss till Emilia. Där ska vi käka grillat och färskpotatis medans vi börjar festa lite. Åker väl in till motala vid 10-halv11. Hoppas på en kul kväll trots denna enorma trötthet. Jag behöver verkligen träffa mina underbara vänner och ha roligt! Ha en grym måndagkväll folket :)






5 Juli

Roliga dom här morgoninläggen blir känner jag. Men vafasen ska man skriva. Har sovit uruselt igen och jag är tröttare än nånsin. Men imorgon får jag sova länge :) Nu ska jag klä på mig jobbarkläderna och sen åka till jobbet. Slutar vid kvart i tre och då ska jag möta upp Elin för att gå till systemet och handla mat till kvällen. Måndagsklubben! :)



 

SÖNDAG


Fin efterrätt som dom fick på jobbet idag :)


Jobbig helg det varit. Skönt att den är över nu. Eller själva helgen är över, men jag jobbar imorn med innan jag äntligen får lite välförtjänt ledighet. Jag är så trött så jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Har ändå haft en lugn dag på jobbet som tur är. Allt känns lite bättre idag och det är skönt, men inte helt bra än. Just nu vill jag inte tänka på jobb över huvudtaget. Jag saknar mina vänner och jag vill vara ledig. Så ikväll ska jag bara slappa i soffan så mycket som det går. Käka lite tacos med familjen och sen kolla på Greek och Miami Medical. Efter det kommer jag somna gött. Måste ha mycket sömn inatt för morgondagen blir lång. Jobba till 3, sen måste jag till systemet och sen hem och göra iordning mig. MÅNDAGSKLUBBEN imorn, som jag längtat efter lite roligheter! :) Hörs imorn.




4 Juli

Jobb igen. Känns riktigt surt faktist. Vill bara vara ledig nu, tack! Kommer hem vid kvart över 5. 

Ha en bra dag!


 


Hemska dag

Idag har nog varit den värsta jobbdagen i hela mitt liv. Jag ska inte gå in på detalj, men jag kan säga att jag gjorde ett allvarligt misstag på morgonen som jag tyckte var riktigt jobbigt. Sen så hände det en massa på kvällen, blod blod blod kan jag säga, men inte mer. Jag orkar inte prata om det mer. Vill bara glömma det här och hoppas det är bättre för alla när jag kommer till jobbet imorn vid 7. Hur jag ska orka med morgondagen är en bra fråga?! Det fanns en liten höjdpunkt på dagen iaf. Det flög in en fågelunge i vårat fönster när vi åt frukost på balkongen, så Ekrema tog hand om den. Den var så himla gullig! Jag t o m klappade den, även fast jag inte gillar fåglar, haha.







Usch, nu glömmer vi den här dagen och blickar framåt. Tog precis ett välförtjänt kvällsdopp i tycklingen och nu ska jag sova. Oj, vad jag kommer att sova... Hörs nångång imorn!






3 Juli

Nu har helveteshelgen officiellt börjat :( är lite bakis sen igår. Tog ju faktist tre cider, men tänkte att det inte skulle påverka mig nåt. Men idag är jag så seg och rätt ont i huvudet. Det blir att jobba sig igenom ett par timmar fram tills jag får rast vid halv 1, då ska jag lägga mig ute i solen och sova. Jag har inte fått någon sömn knappt inatt. På grund av att jag försov mig förra veckan, så är jag extremt rädd att göra det igen. Så ställer 4 larm på två olika telefoner, men ligger ändå och kollar på klockan hela tiden. Jag får knappt någon sömn då :/ så är riktigt trött. Men nu ska jag borsta tänderna och sen cykla iväg till jobbet. Blir tungt idag...






Kvällen i bilder

Tar kvällen i bilder. Upp och jobba imorn 07.30 till 21.15 :( hade en riktigt trevlig kväll ändå :) Blir nog typ bara ett inlägg om dagen den här helgen. Men jag jobbar på, sen kör vi på måndagsklubben på måndag som belöning! Ha en bra helg! :)














When we dance so good

Jag hann hem en liten stund, så lägger in några bilder från när vi var nere på stan precis. Vid halv 7 åker jag ner på stan igen. Då ska familjen käka pizza med familjen Mahrs i hamnparken. Barna ska väl bada samtidigt. En grym sommarkväll vi har alltså, synd att man inte är ledig imorn.










UPPDATE: Emilia ville att jag skulle ta bort bilden på henne!



FREDAG



Nu åker jag ner på stan en sväng. Hela familjen följer med ner och där ska vi träffa Emilia och Liam och köpa en glass. Får se om jag kommer hem någon mer gång ikväll. Jag ska käka pizza med familjen nere i hamnparken, så vet inte om vi åker hem imellan. Men det märks. Annars tillbringar jag kvällen i hamnparken och senare i Öltältet med mina vänner:)  Kanske orkar skriva när jag kommer hem. Annars hörs vi nån annan gång, haha.



2 Juli



Fredag brukar kännas riktigt gött, men inte idag tyvärr. Det är min sista lediga dag, imorn börjar helveteshelgen. Jobbar typ hela tiden, både lördag, söndag och måndag. Sen är det ska vara den varmaste helgen på hela året gör det ju inte bättre. Jag kommer dö av värme på jobbet, känns inte alls för kul. Ser inte fram emot det här. Men nästa vecka jobbar jag "bara" måndag, onsdag och torsdag. Sen är jag långledig :) Så det är bara att kämpa på nu i helgen. Idag ska jag för det mesta bara ta det lugnt. Blir att sola i trädgården nu ett par timmar, sen ska jag göra iordning mig och åka ner på stan. Ska kolla in vad sommarknäppen har att erbjuda. Mamma sa att det var grill-VM på stan och att kockarna på Starby skulle vara med, så jag går nog ner och kollar på det. Någon som vill följa med?? Ikväll blir det bara att äta lite god mat antingen hemma eller på villan, vi får se. Sen blir det en snabbis ner till öltältet på stan ikväll. Börjar halv 8 imorn, så blir ingen lång stund.





Wakey!Wakey!

Jag bara måste lägga in en låt till.

NI KOMMER ÅNGRA ER OM NI INTE LYSSNAR!!

Min snabbaste förälskelse! <3





O T H

Har precis kollat färdigt på säsong 7 av One Tree Hill. Det bara måste bli en säsong till, annars vet jag inte vad jag gör. Det kan ju helt enkelt inte sluta sådär... Om ni är lika otåliga som jag var så kan ni kolla alla säsonger av One Tree Hill här. Bjuder er på en låt från säsongen. Har hittat mitt nya favoritband för stunden, Wakey!Wakey!

Finns inget bättre än ONE TREE HILL!





Mina inköp

Bilder på det jag köpte idag :)


Hela högen med det jag köpte idag.





Fin, röd blus från H&M (svårt att få en bra bild på den)



Vita, korta spetstights från Lindex



Söta, rosa trosor från Lindex



Vit, trasig "tjocktröja" från Kappahl



Mysig t-shirt i rosa, turkost, svart och gult från MQ




Motala

Åkte en sväng till Motala förut. Hämtade upp Elin hemma hos henne först och sen hämtade vi Emilia som hade hoppat av bussen i Vätterviken för att hon hellre ville åka med oss. Det var mycket rea i butikerna och det gillar som ni alla vet jag :) Fick med mig en del grejer hem faktist. Hade nästan glömt bort hur kul det är att shoppa, var ju typ två veckor sen jag köpte nåt tror jag, haha. Men vi hade en jättetrevlig stund i motala med lite spontan shopping :) Nu är jag hemma igen och ska väl bara slappa i soffan ikväll. Kolla på sista avsnittet av One Tree Hill och sen Fringe.

Bilder på det jag köpte kommer snart.








Stranden

Var på stranden med mamma och samuel idag. Det var så skönt med en avkopplande stund med sol och bad. Eller det blev inte så mycket sol, men mycket bad. När vi kom dit spelade Samuel och jag minigolf som jag vann med 1 slag! Vi var väl inga storspelare om man säger så. Jag slutade på 63 slag och han på 64 slag. Efter det gick vi tillbaka till mamma och dom köpte lite mat. Blev pommestallrik såhär på stranden,  mumsigt. Efter det badade vi fram tills vi åkte hem. Samuel och jag hoppade i vågorna och hade det skitkul faktist. Förstörde nog min bikiniöverdel i vågorna, men det var så kul, så det gjorde inget, haha. Tvättade håret i vattnet med, det är så underbart! Åkte hem vid 4tiden.










1 Juli

Konstigt det känns att skriva Juli redan. Det är lustigt ni, att allt går så fort...




Inatt kunde jag inte sova, det var så varmt och äckligt, så jag stannade uppe och såg på typ tre avsnitt av one tree hill. Nu har jag bara det sista avsnittet av säsong 7 kvar. Tror att det kan vara det sista avsnittet forever. Så det ska jag inte stressa igenom, får kolla på det ikväll eller sen eftermiddag. Helst vill jag vara själv också och bara njuta, men så blir väl inte fallet. Nu ska jag ta på mig lite kläder, sen kommer Mamma och Samuel och hämtar mig. Om vädret håller i sig ska vi åka till stranden och sola och bada. Annars får vi se om vi åker och käkar lunch nånstans istället. Jag är faktist inte så jättesugen på att bada, men dom andra får bestämma. Jag skulle hellre ta en mysig lunch på nåt ställe. Vi hörs senare sen!




My Sweet BabySister



Det går ju inte göra nåt annat än att älska den här gullepluttan! <3





It's such a hairy mess

Nu har jag tagit helg. Ja, lite lustigt, men jag är ledig i två dagar och sen jobbar jag hela helgen typ hela dagarna +måndag. Så nu får jag fira lite helg. Hade en riktigt lugn och skön kväll på jobbet. Gick hur smidigt som helst alltså, bra att jobba kvällar. Om jag skulle få bestämma skulle jag jobba fler kvällar än vad jag gör. Efter jobbet åkte jag hem och fick se att pappa var hemma. Vi åkte till Karlssons för att bada, men det fick vi inte. Isället snodde jag en kycklingbit och sen åkte vi hem igen. Jag som var så sugen på att bada, sen kände jag inte för det kalla vattnet i Vättern. Men får bada en annan dag! Typ imorn för jag är ledig. Så då hämtar mamma upp mig i Vadstena, sen åker vi nånstans och badar. Vill hitta på nånting imorn kväll, så får se vad det blir.


Bläddrade precis i Amelia och dom hade sommarfrisyr-special, så jag passade på att göra en frisyr som jag gillade. Det var väl ingen ny frisyr, men jag hade aldrig gjort den förr. Så jag passade på. Perfekt att bara göra det i håret när man inte orkar nåt annat :) så enkelt... men den är väldigt slarvig på bilderna, sen är den snyggast om man har långt hår. Man ska egentligen inte se att det är mittbena där bak, men orkade inte tänka på det.








Älskade även den här, men synd att man inte har riktigt långt hår...






RSS 2.0