VIRKADE BALLERINA

Vet att jag sa att jag inte ska blogga i veckorna,
men eftersom jag är hemma idag och är sjuk, så har jag inget annat för mig.

Har suttit i någon vecka och kollat på ett par jättefina virkade ballerinaskor till sommaren
och idag slog jag till. Kunde inte hålla mig längre.
Hade liknande såna här för ett par år sedan och dom var så sköna att gå i.
Hoppas dom här är det med :)

Men iaf, snart landar dom hemma hos mig, så nu får sommaren gärna dyka upp!!




Köpte ett par rosa och ett par vita :)

Ni hittar dom HÄR.



VECKA 9



MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

NY VECKA ATT SE FRAM EMOT!







NEW

Nej, orkar inte blogga om en massa strunt.

Kunde ha haft en bättre helg, men det blir fart och fläng dom kommande helgerna tror jag :)

Imorgon är det måndag igen och jag hoppas verkligen jag kan jobba då.

Men det får vi se. En ny vecka iaf :)




Heroin-Chic tjejer ;)





MELODIFESTIVALEN 2011

Hannas favoriter i Melodifestivalen 2011



Le Kid - Oh my God!






Anders Fernette - Run





Nicke Borg - Leaving Home





Danny - In the club
 





Swingfly - Me and my drum






Jag tippar Danny eller Swingfly som vinnare :)



27 Februari

Hejs!

Tycker inte att det är så kul att blogga nu för tiden. Jag har ju bestämt mig för att inte blogga i veckorna, men sen blogga lite mer på helgerna istället. För det är ju oftast då som det händer en massa saker. Men denna helg har varit ett undantag, jag har inte gjort något i helgen. Både pga att jag har varit så trött och pga att min mage inte har varit bra. Det har tyvärr fortsatt så även idag. Börjar bli lite orolig över om jag kan jobba imorn eller inte. Som det känns nu så får jag inte behålla någon mat alls och att gå och smitta ner alla barn känns inte aktuellt, men det kanske ändras. Jag får se hur kvällen och natten blir, sen bestämmer jag mig. Det är så tråkigt att få sjukanmäla sig när man egentligen inte känner sig dålig, men inte får behålla någon mat. Vi får se....



Idag har jag precis som igår tagit det lugnt och tittat på lite skidor. Det var så synd att inte Marcus Hellner kunde knipa en medalj, så som han kämpade under hela loppet. Inte kul att det var Northug som vann, men men, så är det. Vi kniper medaljerna nästa tävling :)

Nu ska jag väl inte göra något speciellt. Vänta på att alla bra program på tv:n ska börja. Greek, Shear Genius, Solsidan och Big Brother.

Hoppas jag får bli frisk!!






MELLO

Blandade känslor efter Melodifestivalen ikväll. Kan faktist inte förstå att Anders kom sist ikväll. Låten var ju jättebra, sen var inte scenframträdandet inte så bra, men han är ju så söt!! Aja, skitsamma. Det positiva ikväll var ju ändå att Nicke Borg gick vidare till final. Den låten var ju också bra, sen gillar jag det "nakna" scenframträdandet, det skiljer sig från alla andras röriga och pampiga framträden.

Men jag tycker nog att Melodifestivalen ändå har varit helt okej. Sen är det många av mina favoriter som har åkt ut, men det är sånt man får räkna med. Några bra finns det med i finalen iaf :)

Jag tänkte göra ett inlägg med alla mina favoriter från Melodifestivalen när dom har kommit upp på svtplay, vet inte om dom har kommit upp där, men det dyker upp snart!




Än så länge säger jag gonatt!












LÖRDAG

Kände mig lite bättre i magen för en timma sen, så åt lite mat och sen var det skit igen. Åh, så tråkigt. Men det var såå god mat ikväll, så det var värt det. Lagade kyckling, ris och cambozolasås :) Men som sagt, den fick jag inte behålla.

Just nu sitter jag och väntar på att Melodifestivalen ska börja. Hejar självklart på Anders ikväll!!
Men nu hinner jag inte skriva mer. Blir hemma ikväll, men det har ni nog förstått.

Puss&Kram





Saknar barnen och saknar värmen!!




26 Februari

Morsning! Inte så bra morgon här inte. Har väl sovit helt okej och det var skönt med sovmorgon. Men idag vill inte min mage riktigt samarbeta med mig. Den mår inte bra och mår inte magen bra, då mår man inte bra överhuvudtaget. Hoppas bara det inte är någon skit som smugit sig in. Det går nog över! Om det är så att det blir bättre kanske jag åker in till Emilia ikväll och kollar på Melodifestivalen, men som det känns nu, så stannar jag nog hemma.

Så med det sagt, så ska jag fortsätta att kolla på One Tree Hill och efter det Fringe. Hörs!







FREDAG

Vad trött jag är, men här ska det inte sovas inte. Har ätit god tacos, kollat på På Spåret, just nu kollar jag på Skavlan och efter det blir det Vampire Diaries och Big Brother. Har faktist träffat Ingemar Stenmark som är gäst hos Skavlan ikväll. Det var på ett golfvaruhus i Jönköping med min pappa och morbror när jag var liten. Lyckades få en autograf och så, sen helt plötsligt blev det strömavbrott i huset vi var i. Så där stod vi i mörkret med Ingemar Stenmark, haha! Jag kan fortfarande drömma om det. Ibland är det lite läskigt, hehe.

Riktigt slappkväll, det behövs efter en veckas jobb. Men det är riktigt skönt att gå till jobbet och verkligen trivas. Visst, det är alltid jobbigt att gå upp på mornarna, men det glömmer man snabbt. Men om jag ska vara ärlig så ska det bli så skönt med sovmorgon imorn :)

Vi får höras mer imorn! Vill inte sitta här mer.
Puss&Kram





HOME

Nu är jag hemma från jobbet. Blev en lång dag, men har haft det bra ändå. Glass, Hamburgare och en massa lek och stoj. Det trivs jag med :) Just nu sitter jag och på något lustigt sätt som jag inte kommer ihåg, eller iofs, det var nog för att jag kollade vilka som ska vara med i Melodifestivalen. Såg att Anders Fernette fd Johansson ska vara med, såå underbart! Min gamla Fame Factory favorit, han kommer vara super imorgon. Så det var nog därför jag just nu sitter och lyssna på en massa gamla Fame Factory låtar med bl a Anders Johansson, Karl Martindahl, Fredrik Furu och Maja Gullstrand m.m. Jag blir så nostalgisk alltså, skulle kunna sitta i flera timmar och kolla på en massa youtubeklipp. Men nu får det snart vara nog!

Jag ska bjuda er på ett litet favoritklipp från min desperata Fame Factory tid :)




 





25 Februari

Härlig, då var det fredag igen! Guuuuud, så snabbt tiden går. Det hinner inte ens bli måndag förens det är fredag, sen hinner det inte bli lördag innan det är måndag igen. Alla dagar går alldeles för fort, både vardagar och helg. Man hinner ju aldrig stanna upp och njuta av dagarna. Men skönt att det är helg nu iaf. Jag jobbar 9-17 idag, så efter det tar jag helg. Men blir nog lugnt på jobbet idag. Inte jättemånga barn där.

Vi får höras efter jag slutat :)








JEFFREY CAMPBELL

Jag vet att alla tjatar om dom här skorna, men jag måste få göra det med!!
Jag fullkomligt älskar alla skor från Jeffrey Campbell
och jag skulle göra vad som helst för att få äga ett par!
Helst en utav dom som jag har på bilderna. Men dom är ju inte billiga :/



Men när jag blir rik, då ska jag köpa alla dom här skorna!!








GE MIG SNÄLLA!

Bilderna är från SoleStruck.



SÖNDAG

Greek, One Tree Hill, Shear Genius, Solsidan och Big Brother

- det är min söndagkväll :)



Ny jobbvecka imorn. Vi hörs när vi hörs!!








YESTERDAY

Hemma från sporthallen. En plattmatch blev det idag tyvärr, så vi pratar inte om den.

Nu ska ni få se två bilder från igår, resten finns snart på facebook.

Tack tjejer för igår









20 Februari

USCH
NEJ
VILL INTE


Hemskt det är att gå upp såhär tidigt efter att man varit ute igår.
Inte kul alls, men vad gör man inte för handbollen.
Nu jävlar grabbar ska vi vinna när jag praktist taget får släpa mig till sporthallen!






PARTY

Nu drar jag iväg till Motala på lite tjejfest+middag,
melodifestivalen och sen utgång :)

Kanonlördag då! :D







LÖRDAG

Nu är jag nästan helt färdig. Ska bara göra ögonmaken med, sen är jag helt färdig. Kläderna har jag på mig och jag kör väldigt enkelt ikväll. Det blir jeans, svart topp, lite smycken och stövlar eller mina svarta med kilklack. Som sagt enkelt ikväll, men hittade verkligen inget annat. Egentligen skulle jag vilja ha min svarta transparanta leopard topp, men den har jag ju haft dom senaste två gångerna, så ville ha något annat, trots att den alltid är snyggast, skönast och jag har alltid roligast i den! Men nu fick det bli annat.

Blir en rätt så enkel sminkning med lite svart-brunt-beige tema med markerade ögonbryn och ögon. Blir något jag trivs i :) Hinner nog inte ta någon bild, så ni får inbilla er hur det ser ut om ni inte springer på mig ikväll ;)

Nu ska jag sätta igång med resten. Amanda kommer till mig om en pyttestund. Hon sa att hon såg rolig ut ikväll och jag fick inte skratta, men ser hon väldigt rolig ut, så kommer jag faktist skratta, haha! Sen kommer Karin och hämtar oss efter 6 och då åker vi in till Motala, hämtar Emilia, sen vidare till Sanna där dom andra är.

Tjejmiddag och utgång! Underbart :)


 

Details in my outfit tonight!



EN MÅNAD KVAR

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 21år! :)

Hur underbart är inte det?!



 



19 Februari

Hallå!

Då är klockan snart 12 och jag har faktist hunnit med lite saker här hemma. Har ätit frukost och hjälpt till att städa av här hemma. Pappa och Emma fick ett ryck och målade taket i badrummet. Det har varit så fult nu ett tag, men nu blev det helt vitt och fräscht. Jag ska underhålla min lillasyster här ett tag nu och sen ska jag måla naglarna och göra iordning aiolin tills ikväll. Annars blir det bara lugnt fram tills jag ska fixa iordning mig inför kvällen. 

Hörs!





 

SUMMER

Haft en lugn och skön fredag.
Nu ska jag måla naglarna och sen sova.
Ser fram emot kvällen imorgon :)




GE MIG SOMMAR, JAG BER!








LE KID - OH MY GOD!

Helt klart den bästa låten i årets melodifestival än så länge.
Synd att den åkte ut. Vinnaren i mina ögon!







FREDAG 18 Februari

Nu är det fredag! :D

Först jobb och klockan tre tar jag HELG!!







TORSDAG 17 Februari

HejsSvejs igen!

Nu börjar det närma sig helg och jag börjar bli lite bloggsugen. Tänkte bara lägga in lite bilder idag, så blir inget annat. Har varit hos frissan idag. Jag gjorde inget speciellt, utan bara lite ljusa slingor och sen började jag att försöka få bort mitt mörka som jag har i håret, så nu är det lite kola-färgat. Men efter en blekning till är det nog borta. Ser lite halvrolig ut i håret nu med den färgen, annars är det lite ljusare. E4:an som jag hade i hårbotten är borta nu iaf :) Man ser inte så mycket på bilderna, men det ser lite fräschare ut.

Efter frissan var jag en sväng på solariet. Det behövdes!

Vi hörs lite mer imorn kväll, då det äntligen är helg! :)






 

SAMUEL 12 ÅR

GRATTIS UNDERBARA LILLEBROR PÅ FÖDELSEDAGEN



VECKA 7

Då var det måndag igen och ny arbetsvecka. Jag hoppas verkligen att jag kan få hålla mig någorlunda frisk den här veckan. Är inte helt frisk, men inte alls lika dålig som förra veckan, skönt. Så idag ska jag jobba och förhoppningsvis hela veckan. Den här veckan är jag på S:t Persskolan hela veckan :) Nästa vecka inleder jag mitt 75% inom förskoleenheten.

Blir inte mycket bloggning i veckan som vanligt. Men händer det nåt speciellt kommer det såklart upp här.
Annars får ni ha en bra vecka, så hörs vi när det närmar sig helg! :)








SÖNDAG

Hemma från handbollsmatchen i Nyköping. Det blev vinst med 28-13. Så det var en lätt match idag, men trots dom stora siffrorna var det definitivt inget finspel av grabbarna. Det var ett rätt så dåligt försvarsspel där det saknades jävlar anamma och vilja. Därför kunde Nyköping göra 13 bollar, vilket var lite för mycket. Det är inte lätt att vara målvakt när man inte får någon hjälp alls av försvaret. Men framåt såg det bättre ut. Där fanns det vilja att göra mål, men oftast var det enskilda prestationer. Vi måste bli bättre på att jobba tillsammans! När man har vunnit en match med 15 bollar, så ska man väl inte klaga, men det kunde blivit ännu större siffror. Men två poäng och bra målskillnad tackar man inte nej till :)

Nu ska jag och Samuel knalla iväg till ishallen en sväng. Fryser som bara den och det kommer väl inte bli bättre i ishallen, men måste ju kolla en sväng på Wetterns sista hemmamatch för säsongen.

Hemma runt halv8. Hörs!








HANDBOLL

Nu drar jag iväg på handbollsmatch i Nyköping. Blir en lite längre resa idag, men det ska nog gå bra det här. Känner på mig att det blir en vinst. Men vi har lite manfall idag, så blir mycket spel idag killar. Det är ju iofs kul :) Men krya på er ni som är sjuka, we need you! 



Söta små killar för längesen! :)





13 Februari

Morsning på er!

Har haft en lite jobbig natt. Hostan har varit rätt så okej igår och i fredags, men inatt så har det varit jobbigt. När klockan var runt halv6, så började det klia i halsen. Ni fattar vad jag menar, man blir galen på det och man kan inte sluta hosta. Det bara kliar och kliar! Efter kanske 20 minuters hosta, så lyckades jag somna om en stund. Gick upp för en timma sen ungefär och har sedan dess tagit på mig kläder och ätit frukost. Nu ska jag sminka mig och borsta tänderna. Åker till sporthallen vid halv11. Efter det drar vi till Nyköping handbollsmatch.






KALAS

Här får ni ett par bilder från kalaset ikväll :)
Gonatt!
















12 Februari

Jag vaknade vid 10tiden och har sedan dess stått i köket och bakat cupcakes tills ikväll. Då ska vi ha lite kalas för Samuel hos pappa. Så ska servera lite mat och sen cupcakes till efterrätt. Vet inte om dom blev så bra idag tyvärr. Men jag hoppas dom ska vara ätbara iaf :) Lite småfina blev dom. Hade Alice till hjälp med några och dom blev ju som dom blev, haha. Men det är kul att man får lite hjälp :)

Nu känner jag att jag börjar bli hungrig. Har inte hunnit äta varken frukost eller lunch.
Så något i magen ska inte bli fel :) 






FREDAG

Då var snart den här mysfredagen till ända!
Vi har ätit tacos, kollat På Spåret, Skavlan, suttit
och grejat med pappas nya mobil och målat naglarna.
Men nu är jag trött ... så ska bara sitta uppe en stund till, sen gå och lägga mig.

Hörs imorn! :)






SHOPPING

Det är alldeles för lätt att spendera pengar.
Jag älskar att köpa presenter, så jag köpte tre stycken till min underbara lillebror som fyller år på tisdag.
Det gick åt lite pengar åt det. Sen lyckades jag även köpa lite till mig själv.
Från och med nu ska jag börja spara lite på pengarna.
Köpförbud nu fram tills jag verkligen behöver nåt!



Det här var vad jag hittade idag iaf :)



Tre paket till Samuel



Hittade ett par tights på GinaTricot



Sen en enkel svart topp, också från GT



Kunde inte hålla mig från att köpa Escadas nya sommardoft.
Kärlek till den ♥



Täck"grejsimojs"



Rosettring från JC



Två olika nagellack.
Ett från IsaDora och ett från H&M



Palett med ögonskuggor från H&M



Ögonbryn- och ögonskuggspenslar från H&M





SAY YES





11 Februari

Just nu finns det två saker som jag mer än gärna skulle vilja bli av med. Det första är min extremt irriterande hosta, som iofs har blivit något bättre idag, men som fortfarande inte vill försvinna. Känner mig lite piggare idag, men ändå inte helt frisk. Det andra som jag mer än gärna vill bli av med är den här förbannade snön. När man hade börjat längta efter våren och sett fram emot vårkläderna så kommer snön som en bitchslap i ansiktet och sen står man där med snö till knäna igen. Men idag ska jag trotsa både min hosta och vädret. Jag ska åka in till Motala en snabbis och kolla efter något till Samuel i födelsedagspresent. Hoppas jag hittar något.

Vi kan ju höras när jag kommer hem!








GRATTIS

Idag säger vi Grattis till







och sen säger vi Grattis till





WORKWORK

Ligger hemma och är sjuk som ni kanske har läst på facebook. Jag hostar som bara den, har ont i halsen och är snorig. Jag är riktigt trött på det här nu. Vill bli frisk. Har bara jobbat måndag den här veckan och blir hemma resten av veckan :/ Räknar med att vara frisk tills på söndag. Det är mitt mål.

Fick ett uppiggande telefonsamtal idag. Jag ska bli anställd inom förskoleenheten 75% (+att jag vickar upp 25%) här i Vadstena. Så man kan säga att jag kommer jobba i "poolen" som jag fattat det. Det betyder att jag har mina fasta tider 75% varje vecka på olika förskolor i Vadstena. Sen är jag på dom ställena jag behövs när jag inte har mina fasta tider. Än så länge vet jag inte vart jag ska vara och så. Börjar inte på det här förens vecka 8 och sen är jag anställd fram till början av Maj

Jag är sååå glad och ser fram emot mycket jobb framöver!

Ville bara berätta det :)








SÖNDAG

Känner mig lite depp idag, vet inte varför, bara känns så.
Försöker pigga upp mig till lite Solsidan, TimeOut och Wallander.
Sen ska jag sova. Ny jobbvecka imorn igen, sen hoppas jag att halsen blir bättre!
Blir nog ingen bloggning i veckan om det inte händer nåt speciellt.

Så ha en bra vecka folket!








HANDBOLL

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Och idag var just en sån dag. Vi var aldrig riktigt med i matchen idag. Kämpade och slet, men fick inte ut någonting framåt över huvudtaget. Försvaret var stabilt, men framåt låste det sig totalt. Norrköping kunde lätt vinna matchen med 16-8 (eller nåt sånt) och det var besvikna killar i omklädningsrummet. Men nu bryter vi ihop och går vidare. Många matcher kvar i serien! :) Dagen slutade ännu tristare med att en av våra spelare fick åka ambulans till sjukan med misstänkt hjärnskakning. Tänker på dig och hoppas/tror att vi ser dig tillbaka på plan snabbt :)

Nu ska jag kurera min hals så jag blir något frisk tills imorn. Det gör jag med lite Greek på tv:n och en slapp hemmakväll.







KESHA





6 Februari

En jävla pissmorgon är vad det är.

Taggad till tusen inför toppmötet mot Norrköping idag, men min kropp vill inte samarbeta med mig över huvudtaget. Jag är nog 95% säker på att jag har åkt på halsfluss. Kan inte svälja och knappt prata. Det är ju så himla irriterande när man inte mår dåligt i övrigt. Men halsont ska inte få mig att hålla mig borta från sporthallen. Hoppas bara att jag inte smittar ner alla. Vet som sagt inte om det är halsfluss, men såhär ont i halsen har jag nästan aldrig haft. Men det skiter jag i idag!

Det är handbollsdags igen! Ett riktigt tungviktarmöte sker idag i Vadstena sporthall. Jag hoppas innerligt att vi vinner den här matchen, men vi kommer få jobba arslet av oss och slita så in i helvete. Men vi kan om vi vill!! Eller hur grabbar? Det skulle vara säsongens skönaste vinst, så det hoppas vi på!!

Matchen börjar klockan 1, så titta in i sporthallen och kolla på den. Nu måste jag börja göra mig iordning lite. Åker till sporthallen vid halv12. Vi hörs när jag kommer hem!






MELODIFESTIVALEN

Riktigt nöjd med den första deltävlingen av Melodifestivalen. Mina största favoriter var Swingfly och Le Kid. Danny var bra, men inte så bra som många har sagt. Jag är ändå nöjd med kvällens utgång. En utav mina favoriter till final, den andra tyvärr ute ur tävlingen. Men har stora förhoppningar på Swingfly. Extra roligt var att min gamla favorit Christoffer Hiding var med :)

Gonatt på er!!








LÖRDAG

En sån härlig lördagkväll vi har :)

Har precis ätit grillat, ja, ni läste rätt. Pappa tog fram grillen ikväll och grillade. Det blev riktigt gott och det smakade sommar. Nu längtar man bara mer efter våren och sommaren. Nu fortsätter vi kvällen med första deltävlingen av Melodifestivalen. Undrar om det är något bra iår. Det får vi se. Så ska försöka bota min onda hals och hosta med lite musik! Hoppas hoppas.

Ha en trevlig fortsatt lördag! :)







VIDEOS

Två videoklipp från dagens matcher.


Första visar Dennis och Wille hur man gör en växel. Det gick väl sådär, haha!





Det andra klippet är från slutsekunderna på sista matchen.
Avslutades med ett fint kontringsmål och firande av matchvinst :)





HANDBOLL

Hemma från handbollsmatcherna i Kumla. Det var roligt att åka buss med grabbarna, men ännu roligare var att få åka hem med fyra nya poäng och ett rejält lyft till målskillnaden. Det var inget snack om saken om vilket lag som var bäst idag. Trots att vi stundtals går ner i deras trötta och sega tempo så lyckas vi vinna båda matcherna enkelt. Om grabbarna varit på G under hela matcherna, så hade det blivit ännu större vinster. Första matchen slutade 19-3 till oss. Efter en riktigt stabil andra halvlek där Kumla inte lyckades näta en enda gång. Andra matchen började bra och vi tog en ledning i matchen med ett par bollar. Sedan var det trötta och sega grabbar som släppte in Kumla lite i matchen. 9-6 till oss i halvtid. Men i andra halvlek så var det inget snack om saken. Vi kunde dra ifrån och vinna klart med 24-11. Så två härliga poäng till Vadstena och en tredjeplats i tabellen!


Alla bilder finns på facebook inom kort.








PIXIE





5 Februari

Morsning på er!

Pigg och glad och sugen på en hel dag med handboll. Vi ska idag åka buss med grabbarna till Kumla och spela två flyttade matcher. Iom att det ska spelas två matcher, så tar vi med oss alla grabbar. Så alla kan få vara med och ha lite kul i bussen. Kommer bli en riktigt lång dag och förhoppningsvis kommer vi hem med två grymt härliga poäng!

Vi hörs när vi hörs!




GONATT

En lugn och skön fredag, precis vad jag ville ha.
Nu ska jag duscha och skriva lite inför imorn.
Åker iväg på handbollsmatcher i Kumla imorn.

Gonatt på er!!








JEWELRY

Fick hem mina smycken i veckan som jag beställde för många veckor sedan.
Jag älskar fjäderringen och halsbandet, dom sitter verkligen jättebra och är snygga.
Dubbelringen var också snygg, men den satt liksom inte bra. Jag vet inte riktigt hur jag ska ha den.
Men det ska jag nog klura ut.

Om ni inte kommer ihåg vad det var så visar jag lite bilder på det igen.





            



FREDAG

Hemma från jobbet och hemma från Östenssons. Har haft en bra och kort dag :) Har redan hunnit med att göra pastasallad a la Sanna tills imorn. Den blev kanongod. Här hittar du Sannas pastasallad, jag gjorde den med kyckling till också. Så den ska jag och Samuel smaska på imorn när vi är i Kumla hela dagen.

Ikväll ska vi testa att laga något nytt. Eller nytt och nytt, vi har hittat ett enkelt recept som vi ska testa. Det blir kyckling i ugn (Jaa Amanda, man kan laga kyckling i ugn, HAHA!) med vitlök och parmesan bl a. Till det ska vi ha tagliatelle och sallad. Jag tror det kommer bli riktigt smarrigt. Här hittar ni receptet på vitlökskycklingen!

Min kväll kommer bli riktigt lugn, liksom hela min helg. Så blir På Spåret ikväll och mys med familjen.






4 Februari

I måndags trodde jag aldrig att det skulle bli fredag, men visst, den här veckan innehöll också en fredag. Känns så himla skönt med helg så ni anar inte. Kan inte någon bara stoppa tiden i helgen och sen kan vi ha helg i flera veckor framöver. Hur mycket jag än älskar att jobba med alla barn, så vill jag vara ledig ett tag nu. Men har iaf två dagar att vila upp mig på. Vila och vila, blir handboll i Kumla hela lördagen och sen handboll på söndag med. Så mycket till vila blir det inte, men det är inte jobb, det är huvudsaken.

Jag tänkte bara be om ursäkt för att jag inte har bloggat dom två senaste dagarna. Har inte haft någon som helst lust att sitta vid datorn. Kommer liksom inte på något att skriva, så därför har bloggen fått vila lite. Det behöver den igen. Men idag ska ni få ett par inägg iaf.



Men nu måste jag sminka mig och borsta tänderna. Skönt med en liten kortisdag på jobbet idag. Slutar klockan 3 och då ska Emma och jag åka och handla. Så vi hörs efter det!






ONSDAG

Jag är så trött på datorn. Vill inte sitta vid datorn längre, det är så tråkigt.
Jag vet, jag är konstig. Men ska försöka blogga lite mer på fredagkväll, kanske lite mer i helgen.
Men inte just nu, bara så ni vet det!

Gonatt!








2 Februari

God Morgon!

Somnade redan vid 10 igår och det var verkligen skönt. Så är rätt så utvilad idag. Men jag blir lite trött när jag tänker på hur länge jag måste jobba idag. Jag stänger på Vitsippan, så är väl hemma vid 6tiden. Kommer vara skapligt trött då. Men det kommer bli kul :)

Vi hörs!







EYESHADOW

Var sugen på att testa ögonskuggorna, så det gjorde jag lite snabbt.
Det blev väldigt slarvigt, men man ser ändå dom häftiga färgerna :)








SHOPPING

Var som sagt med Mamma i Motala en sväng förut.
Såklart hittade jag lite att handla med.

Så här kommer bilder på det.





Ett enkelt svart linne med spets i ryggen från MQ.
(Det är baksidan som visas på bilden)



Svarta byxor från MQ.



Vanliga svarta tights från Lindex.




Två olika nagellack, ett ljusgult och ett grönt.



Slank ner minispray med.




Ville ha två färgglada ögonskuggor och det hittade jag faktist.
Ett rosa-glittrigt och ett turkost. Älskar VivaLaDivas ögonskuggor!




MOTALA

Hemma från jobbet.
Nu drar jag iväg med Mamma till Motala en sväng.
Blir inte borta alltför länge. Hörs sen!









1 Februari

Får be om ursäkt för mitt dåliga bloggengagemang dom senaste dagarna.
Finner liksom ingen motivation till att skriva, inget roligt att skriva om heller.
Jag får se hur jag ska ta tag i det, eller om jag skiter i det här. Den som lever får se.

Nu ska jag göra iordning mig, sen dra mig mot jobbet. Är på S:t Persskolan idag med.
Hemma runt 3. Hörs!







RSS 2.0