GONATT FOLKET!



Nu ska jag somna till dom här.

Di Leva
med Miraklet och...


... September som sjunger DiLevas Vem ska jag tro på? från programmet Så mycket bättre, fint!



HANDBOLL

Här kommer ett par bilder från matchen. Dom är så underbara grabbarna










SÖNDAG

Jaa, jag är lite efter. Har missat det där med tidsinställda inlägg. Men satan vad bra. Då kan jag hålla er uppdaterade trots att jag inte är hemma. Kanon det där :)

Jaha, vad har jag gjort idag då?? Jag har varit i sporthallen, sen har jag varit i sporthallen och till sist var jag i sporthallen. Jaa, som sagt jag har varit i sporthallen idag. Vi hade handbollsmatch idag och vi vann den med 20-8. Det var en rätt så tråkig match, där vi hade det mesta spelövertaget. Hade ledning hela matchen och utökade den hela tiden. Det var en lätt vinst. Men en vinst är alltid en vinst. Efter det kollade jag på P94 när dom hade träningsmatch med/mot mantorp och till sist kollade jag på b-lagets match som blev en spännande match. Dom vann till slut med två bollar tror jag och dom skulle kanske ha vunnit med lite mer. Motståndet var väl inte det bästa, men vhfs målvakter hade inte någon bra dag och då är det svårt att dra ifrån. Aja, hemma nu iaf.

När jag kom hem såg jag att dom hade köpt nytt matbord och lite annat. Det var jättefint :) Så vi åt lite god lax till kvällsmat och har kollat på Gossip Girl och Ensam Mamma Söker. Nu blir det en film och sen sova.






TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Skulle bara testa om det funkade!

Är fortfarande i sporthallen om ni undrar. Får jättegärna komma och hålla mig sällskap :)



TODAY

Då var det söndag och helgen är slut. Då var det bara den där handbolls-söndagen kvar och den är ju faktist inte så dum den heller. Måste nog säga att hur kul det än är att träffa mina underbara vänner på fredagen eller lördagen, så toppar det inte handbollen. Handbollen är ljuspunkten i mitt liv just nu. Det är nog det bästa nu för tiden. Jag längtar till mitt underbara grabbgäng och längtar till träningarna och matcherna. Det är ju så himla kul. Roligt det ska bli att åka på cuper sen. Hoppas det blir både Hallby och Hallsberg den här säsongen! Det ser jag fram emot :)

Nu måste jag börja göra mig iordning. Vad skönt det har varit att ha en extra timma på sig idag på morgonen. Då har jag kunnat göra allt som jag velat, som att lägga in bilder och sådär. För det hinner jag inte göra idag. Ska åka till sporthallen om en halvtimma. Vi har handbollsmatch klockan 1 mot Nyköpng och efter det blir det handboll hela dagen. Ska kolla på P93/94s träningsmatch som är efter våran och sen kolla på b-lagets match vid 16.15. Jag kommer väl hem vid 6tiden typ. Vi hörs då! :)







YESTERDAY

Tänkte skriva lite om igår. Amanda och jag åkte in till Emilia först och gjorde iordning oss helt hemma hos henne och Molle. Efter det gick vi till Zigge där alla andra var. Hade det väldigt trevligt, men kände mig aldrig riktigt pepp. Vi drack lite, pratade massa och spelade kortspel. Frida kom dit med, vilket var jättekul :) Vi var väl kvar där till halv12 eller nåt sånt. Sen gick vi till Emilia igen för att hämta lite grejer. Jag beställde en taxi in till stan, men amanda och jag ångrade oss, så vi ringde Adde istället, så fick han komma och hämta oss. Stackars Frida fick hitta någon annan att gå ut med. Förlåt Frida! Men varken amanda eller jag kände oss laddade för att gå ut, så vi köpte lite mat på sibylla, sen åkte vi hem. Så det blev ingen utgång. Det känns faktist ganska så skönt att vi åkte hem, för idag är man pigg och glad! Vaknade en timma tidigare eftersom man tydligen skulle ställa om klockan inatt, vilket jag missat helt, haha. Men vaken är jag iaf!


Ett par bilder från igår. Alla finns inom kort på facebook.









GONATT FOLKET!

Hemma från motala nu. Allt var bara tråkigt ikväll tyvärr.
Så vi åkte hem efter förfesten.
Bilder kommer imorn, innan eller efter handbollen.

Natti!


Fick Halloween besök av grannarna tidigare idag :)



LÖRDAG

Blev lite bråttom nu. Har iaf gjort iordning mig och nu ska amanda och jag snart åka till Motala. Ska hem till Emilia först, sen hem till Zigge för Halloween förfest, sen blir det Hugos senare ikväll!
Hinner inte skriva mer. Kanske skriver nåt hemma hos Emilia. Annars hörs vi imorn! Ha en bra lördag :)





30 Oktober

Nu sitter jag i soffan och försöker fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll. Det är ju jättesvårt. Ska nog ha klänningen som jag handlade igår och sen svarta skor till det, kör barbent till det med. Men sen har jag hållt på fram och tillbaka med peruken, men jag får ingen ordning på den. Eftersom det är låtsashår så går det varken att kamma det eller dela på det. Så den är så himla ful, vet inte om jag vill ha den på huvudet ikväll. Om man vill ta av sig den under kvällen, så kommer man ju så för jävlig ut i håret under. Så det är ett stort dilemma det där. Köpte bruna linser med, men jag tror inte att jag orkar ha dom. Har inga problem att få i dom, men sen så sitter dom inte riktigt rätt och är inte rätt storlek, så jag känner dom hela tiden. Då blir det att man går och irriterar sig på dom hela tiden och blinkar och håller på. Så dom får nog stanna hemma. Har iaf tagit en bild då jag lyckades ha både linserna i ögonen och peruken på huvudet, så ni kan väl kanske få se den senare hur jag skulle ha sett ut ikväll om jag orkade ha det på mig. Bilden här nere har jag bara linserna i.  

Nu ska jag snart ta mig nåt att äta, sen ska jag duscha och göra sånt där nödvändigt som tjejer måste göra. Efter det blir det att börja göra iordning sig. Jag gillar att ha god tid på mig :) Hörs sen!



 

IDOL

VARFÖR VARFÖR?? Jag ville verkligen inte att Daniel skulle åka ut.
Bara för att inte jag kollade igår och därmed inte röstade på Daniel så åkte han ut.
Det är mitt fel, alltihop! :( Nevars, men det är för träligt det här.
Nu har två av mina favoriter åkt ut... Bara Olle kvar nu.



VILL BARA TIPSA OM ATT DET GÅR ATT LYSSNA PÅ IDOL SKIVAN PÅ SPOTIFY NU!



PICS

Bilder från igår :)
















LOVELY

Hemma från Starby nu. Hade det jättetrevligt med mamma spa igår. Vi började med ett glas bubbel och lite frukt i spat, sen fick jag massage och mamma gick och solade. Efter det fikade vi lite och satt och pratade med en jobbarkompis till mamma. Sen gick vi och bubblade och bastade lite och avslutade med en solning. Det var så skönt och jättemysigt!! Vi duschade och gjorde iordning oss och sen gick vi till restaurangen. Det bjöds på fyra-rätters, inte trerätters som jag skrev, utan 4! Först fick vi pilgrimsmusslor med lite tillbehör, sedan fick vi oxfile till huvudrätt, osttallrik efter det och sen fick vi någon äppelgrej med glass och vaniljflarn till efterrätt. Ni ska få bilder på maten i nästa inlägg. När vi ätit färdigt satte vi oss i baren och bara snackade och tog lite mer att dricka. Mattias kom dit med en stund. Vi hade beställt sourcreme chips av honom och det tog han med sig, trodde vi aldrig, haha! Vi gick väl och la oss vid 11 tiden tror jag. Kollade lite tv och käkade chirre innan vi somnade. Idag åt vi riktigt god hotellfrukost med omelett och grejer. Underbart! Sen åkte jag hem och mamma började jobba.

Tack Mamma för allt!





KLOCKRENT

Älskar den här ComHem reklamen. Katten är ju grym, skrattar så jag kissar ner mig!





SPA

Nu ska jag cykla iväg till mamma starby. Vi ska ha en riktig mamma-dotter kväll/natt/morgon. Först ska vi gå på spa. Där ska vi bubblabasta, kanske dricka lite bubbel och bara slappna av. Jag ska sola och få en massage med. Senare ikväll ska vi äta tre-rätters i restaurangen och sen bara njuta av kvällen. Vi ska sova över där och bara mysa! Imorn kör vi på hotellfrukost (finns det något bättre?) och sen åker vi hemåt. Så den här fredagen blir bara att njuta och att jag får umgås med min underbara mamma! ♥

Jag kommer hem nån gång vid lunch imorn och det blir inget mer bloggandes förens då. Så ha en kanonfredag, så hörs vi imorn :)





SHOPPING

Hemma från Motala nu och det är snabba puckar som gäller.
Lägger upp ett par bilder på det jag har köpt idag,
men sen hinner jag inte skriva mycket mer om det.



Blev en del shoppat iaf.


Handlade lite nödvändigheter på Kicks. Fotgrejer, ansiktsmasker, shampoo&balsam, nagellack och borttagning.


Köpte en stickad kjol och tights på Gina Tricot.


Här får ni se en smygtitt på min klänning som jag ska ha imorn.


Köpte mina godingar idag. Dom hade inte fått in min storlek, men vafaan, skor som man älskar får sitta lite tight. I verkligeheten är dom lite mer beige-gröna. Dom är köpte på DinSko.


Till sist köpte jag dricka och lite nyttigheter från Apoteket.



29 Oktober

Så var det Fredag igen och veckan hade tagit slut.

Japp, Fredag igen och veckorna går så otroligt fort. Är det någon som tycker att veckorna får sakta? För enligt mig springer dom bara förbi. Det är helt otroligt alltså. Innan man ens hinner blinka har det blivit helg. Visst, det är väldigt skönt, men bara för att veckorna går fort betyder ju inte det att tiden saktar ner på helgerna, utan dom går ju precis lika fort. Tänk om mån-fre skulle gå jättefort och sen helgen jättelångsamt. Det hade ju varit kanon.

Har iaf sovit riktigt bra inatt. Vaknade först vid 8 och tänkte att jag hade försovit mig, men märkte ganska så snabbt att jag var ju faktist ledig idag. Så jag somnade om och vaknade vid 10 istället. Då tog jag en dusch och har precis ätit lite frukost. Nu ska jag snart börja göra mig iordning. Vid 12 ska jag hämta upp Emilia (Amanda kanske också skulle följa med) och sen åka in till Motala. Jag måste verkligen hitta nånting att ha på mig tills imorn. Så det är Prio 1. Jag ska handla mina underbara skor som jag längtat efter om dom har kommit in, handla lite andra småprylar och sen ska jag till systemet med. Blir en snabbis inne i Motala idag. Måste vara hemma till halv3 eftersom jag ska till starby med Mamma och gå på spa och sova där inatt. Men vi hörs när jag kommer hem från Motala.




OLD PIC!



GONATT FOLKET!



PANNKAKOR

Alice och jag gjorde pannkakor till kvällsmat.
Vissa blev sjukt dåliga och vissa blev helt okej.
Man gör pannkakor för sällan för att få in en bra teknik.
Jag brukar vara riktigt bra på det, men ikväll blev det bara fel.
Men så går det, dom gick ju att äta iaf :)





Sedan provade Alice min peruk som jag fick hem idag. Nu avslöjar jag lite av min outfit till lördag, men det gör inte så mycket. Snygg blev hon, haha!



TORSDAG

Förlåt för mitt dåliga bloggande idag. Men som jag skrev imorse så har jag inte mått bra idag, därför var jag väldigt trött när jag kom hem från jobbet. Förresten så var vi på teater idag på folkhögskolan och det var riktigt roligt. Det handlade om en massa djur i en skog. Och ni skulle ha sett snigeln, han pratade långsamt och gick långsamt. Jag höll på att garva ihjäl mig , haha! Sen efter det fick vi frukt och saft. Såklart kunde vi inte dricka saft utan att någon skulle spilla, så jag var tvungen att hämta servetter. När jag gick så hamnade jag efter snigeln och jag kan säga att han fortsatte spela sin roll fullt ut även efter teatern. Han gick så långsamt fram till servetterna och jag kunde inte hålla mig för skratt. Ni skulle ha varit med, det är mycket roligare om man var med. Tänk att man aldrig blir för gammal för barnteater, haha!

Har iaf haft en riktigt bra dag, trots att jag inte mått bra. Det var ju bara att bita ihop. Hade faktist riktigt roligt på vitsippan, trivs nog bra där med :) Har jag precis kollat på Paradise Hotel och nu sitter jag och kollar på Vampire Diaries. Efter det blir det Criminal Minds och sen Robinson på play. Sen ska jag sova. Ska försöka sova mig frisk :) Imorn ska jag in till Motala en sväng.



28 Oktober

Jag mår inte bra asså. Hade jag inte varit vikarie så hade jag lätt sjukskrivit mig, för jag ska egentligen inte vara på jobbet idag. Men är man vikarie, så är man ju där för att någon annan är sjuk eller ledig, så då är det ju bara att knalla dit och vara glad. Jag är så förkyld så jag vet inte vad, ont i huvudet, tror jag har feber och sen mår jag illa, riktigt illa. Hoppas bara det inte är någon maginfluensa på väg. Jag får knapra piller idag och försöka ta mig igenom den här dagen. Imorn är jag ledig. Skulle åkt in till Motala för att handla nåt att ha på mig på lördag, men som det känns nu så vill jag bara vara hemma och inte göra nåt. Ska ha spahelg med mamma starby imorn med, det vill jag ju verkligen inte missa.

Nee, nu är det väl dags för mig att ta på mig lite kläder och sen drajva iväg. Jobbar till 5 idag :/ känns inte alls kul när man inte mår bra. Men vi hörs efter det!






ONSDAG

Underbara tv-onsdagen är här. Min dag har bestått av jobbS:t Persskolan, simning och solning och därför har jag förtjänat lite tid i soffan ikväll. Mycket bra att kolla på som vanligt på onsdagar. Har redan hunnit kolla på Biggest Loser, nu blir det True Blood, Grey's Anatomy och till sist Kungarna av Tylösand. Måste väl kolla på reprisen av Paradise Hotel senare sen med. Efter allt det här ska jag sova för imorn blir det jobbvitsippan. Imorn kväll tar jag helg!! :)






SIMMA LUGNT

Nu drar jag iväg till simhallen, simmar lite och solar med :) Höres!



HALLOWEEN

Blir det här på lördag. Kan ju inte avslöja för mycket.
Men det blir finklätt blandat med mörk sminkning!





BARN, ÄLSKAR BARA BARN

Hemma från jobbet och det gick faktist riktigt bra idag. Tänk vad lyckligt lottad man är som får jobba med så många olika barn hela tiden. Att gå från mellanstadiet till 2åringar på dagis till 7åringar i skolan. Det är så givande att se barn i så många olika åldrar. Det är också roligt att jag får ha olika roller nästan varje dag. Ena dagen ska jag leka hela tiden och torka bajs, andra dagen får jag skälla på barn och nästan tejpa fast dom på stolarna och den tredje dagen får jag ta bort sexualkunskapsböckerna ur händerna på tonårspojkarna, haha! Det är riktigt roligt!!

Nu ska jag dammsuga lite här hemma, sen vet jag inte vad jag ska göra. Funderar på att cykla iväg till simhallen och sola och simma lite. Vi får se hur det blir med det. Det märks.





27 Oktober

Då var det dags för jobb igen. Skönt att ha nåt att göra. Om det så bara är för ett par timmar, det är alltid nåt. Blir så uttråkad av att sitta hemma. Idag ska jag pröva på nåt nytt. Jag ska vara lärare i en förstaklass S:t Persskolan. Vi ska ha matte och svenska och lite annat. Det kommer nog gå bra, tror jag nog. Det svåraste är nog att få dom att sitta stilla och lyssna på vad jag säger. Det brukar vara det största problemet när man är 7 år. Men jag ska göra mitt bästa. Vi hörs när jag kommer hem!!






GONATT

Nu har jag kikat på Paradise Hotel, Desperate Housewifes och Bartenderskolan.
Då var den här tisdagkvällen slut.
Nu ska jag hoppa i säng. Kanske läsa lite i nån bok eller i nån tidning innan jag somnar.
Imorn blir det jobb på S:t Persskolan i en etta. Blir en kort dag!

Natti!!







MÖRKER

"Nej, inte nu", tänkte jag för en timma sen typ. Det blev precis svart i både hallen, tvättstugan och i Alice rum. Eftersom det bara var jag, Emma, emmas mamma och barnen hemma, så visste vi ju inte vad vi skulle göra. Det första vi kom att tänka på var att det gått en propp. Kan ju inte vara så svårt att byta den, så vi började leta efter en ficklampa, men det hittade vi ingen. Jag letade i garaget, men hittade ingen. När jag kom in igen började lamporna i hallen lysa igen och sen slocknade dom. Sen lyste dom med lite styrka ibland, mycket ibland och inget alls ibland. När vi stängde av spisen så började lamporna lysa fullt och när vi satte på den så släcktes dom. Jag satte mig vid datorn och såg att Adde var inne så jag passade på att skriva till honom eftersom han installerade våran nya spis förra veckan. Och han svarade att jag skulle stänga av allt elektriskt omedelbart. Då blev vi ju skraja här hemma. Han ringde upp mig och det måste varit helt hopplöst att prata med mig. Jag fattade verkligen inte ett skit av vad han pratade om. Så det slutade med att vi kom fram till att han skulle komma hit och hjälpa oss. Stackarn skulle åkt från landet och hit. Under tiden sprang jag över till grannen för att låna ficklampa och fick då med mig Uffe tillbaka som visste precis vad det handlade om och fixade allt! Vilken räddare i nöden. Jag hann precis stoppa Adde från att åka in till stan. Det var tydligen någon huvudsäkring utanför huset som hade gått (fattar fortfarande inte), men allt löste sig och det var inte så allvarligt.

Nu ska jag skriva vad jag ville komma till. Emma och jag stod som två hjälplösa tjejer i ett stort hus och vad hade vi gjort om det inte fanns några män i våran närhet. När sånt här händer är man glad att det finns trevliga män som ställer upp. Varför får inte alla lära sig i skolan hur man byter proppar och sånt annat vettigt som man borde kunna. Jag kan verkligen ingenting om det och jag skulle vilja lära mig. Det är nyttigt att kunna!




TISDAG

Var ute en liten sväng förut. Jag powerwalkade lite och sprang lite, sen körde jag ett par ruscher nere på Kungsvalla. Det var faktist inte alltför kallt ute idag tycker jag inte. Men det var lite blött och halt lite här och där, så man fick vara lite försiktig. Men det var väldigt skönt att ge sig ut, var riktigt trött när jag kom hem.

Jag har inte gjort så mycket idag. Har suttit och kollat runt på internet efter något att ha på sig på lördag. Vi har inte riktigt bestämt om vi ska köra på utklätt eller på finklätt. Tror det lutar åt finklätt, men jag vet inte. Båda två innebär problem. Jag måste shoppa nåt nytt ändå, vilket tema vi än väljer. Men tror det är enklare att hitta nåt finklätt än utklätt, iaf i lite mindre städer. Hinner nog inte åka in till Lkpg i veckan tyvärr, så måste kolla in Motalas utbud. Kanske åker in på fredag om jag är ledig. Någon som har ett tips på vad man kan ha på sig??


Nu ska jag duscha och sen åka iväg en snabbis till sporthallen. Höres!




Kanske skulle ta och klämma mig i korsetten på lördag. Den är lite för liten tyvärr. Om jag tar på mig den kan Kissies fejkade tuttar slänga sig i väggen, haha!!



 


26 Oktober

Har en sån där tråkig dag framför mig. Då jag inte har nåt planerat. Inget jobb idag, inga lediga vänner, inget att göra och inget bra humör! Det är så tråkigt att bara sitta hemma och inte göra nåt. Jag funderar på att gå ut och gå en sväng snart. För att få lite frisk luft och för att hitta på nåt. Hade tänkt gå och handla, men Emma kom hem på sin lunch och hade då redan handlat. Så inte ens det kan jag göra. Men jag ska ta och snöra på mig joggingskorna och ge mig ut. Vi hörs sen!!






GONATT FOLKET!

Ber om ursäkt. Ligger typ helt utslagen i soffan här hemma och jag orkar verkligen inte blogga.
Hemma imorn, så vi får höras då istället. Natti!


VILL HA SOMMAR IGEN!



HANDBOLL

Råkade slumra till i soffan förut och nu känner jag mig riktigt pigg. Nu ska jag ta på mig kläder och sen dra iväg till sporthallen för handbollsträning. Jag kommer nog hem vid halv8 tiden, så vi hörs då!!




DRESSES

Hittade ett par riktigt snygga klänningarNelly.com förut.
Här kommer bilder på dom!



MÅNDAG

Hemma från en dag på jobbet. Var på solrosen idag och jobbade tillsammans med Frida Edvardsson för första gången. Det gick väldigt bra och det är en bra grupp barn. Jag börjar trivas mer och mer på solrosen, men gillar skolan och Gullvivan bäst. Men det är endast på grund av att jag varit där mest. Nu är jag iaf hemma och har ätit lite mat med min bror och nu ska jag sätta mig och ta tag i ett par saker som rör handbollen och lite annat. Blir lite att pyssla med en stund. Ikväll är det handbollsträning. Vi hörs innan den!!

Old pic



25 Oktober

Nu är jag vaken, men är riktigt trött. Har inte sovit mycket inatt.
Jag bara låg ocg vred och vände mig när jag skulle somna och när jag väl somnade så vaknade jag snabbt igen. Så har nog inte fått någon djupsömn inatt och det känns kan jag lova.
Det är tur att jag jobbar en kort dag idag.
Jobbar
solrosen, pärlan, idag mellan 8 och halv2.

Vi hörs när jag kommer hem!







SÖNDAG

Nu har jag tillbringat nästan hela dagen i sporthallar runt om i östergötland och det är faktist riktigt roligt. Det är som alltid varje söndag, det är bara sport som gäller. Sport och tv. Jag trivs väldigt bra med det på söndagarna. Så vill ni mig något på en söndag ska ni alltid kolla i sporthallen, ishallen eller i soffan, nånstans där finns jag, haha. Kom hem från sporthallen vid halv9 tiden och sedan dess har jag kollat på Ensam mamma söker (Är typ askär i Jimmy hos Emma, underbara kille!) och just nu kollar jag på Beck. Efter det ska jag kolla på Gossip Girl på play och sen sova. Imorn blir det jobb. Natti!!






HANDBOLL

Nu är jag hemkommen från Linköping och från handbollsmatchen. Inledde matchen riktigt bra och tog ledning med 3-1 efter bara ett par minuter. Vi höll den ledningen ett tag, men RP kom närmare och närmare och i paus ledde dom med ett mål. Hela matchen ryckte lite fram och tillbaka på grund av väldigt många utvisningar för båda lagen. I andra halvlek spelade vi nog inte med alla på plan i många minuter. Men det var jämt fördelat. Under andra halvlek följdes vi åt hela tiden. Dom gjorde ett litet ryck i mitten på andra och det räckte för vinst. Matchen slutade 13-10 till RP. Det var en mycket jämn och rolig match där vi aldrig slutade att kämpa. Vi ger inte upp för en sekund. Synd att vi inte kan få med oss en pinne hem, men en bra kämpainsats är värt mycket med.

När vi kom hem från Linköping stannade jag kvar i sporthallen och kollade på lite mer handboll. Blev faktist mäkta imponerad av pojkar 97/98. Riktigt duktiga och mycket fart på spelarna! Dom var roliga att titta på! Nu ska jag kolla lite sport tv:n (Surprice! haha), sen äta lite kvällsmat innan jag åker iväg till sporthallen igen för att kika när damernas B-lag spelar match. Vi hörs när jag kommer hem! 




 

24 Oktober

Oj, trötters människa idag. Har inte sovit så där värst bra inatt. Har haft ont i huvudet och ont i magen, så mycket sömn har det inte blivit. Men nu är jag uppe iaf och måste snart göra iordning mig. Vid halv 10 kommer Malin och hämtar mig och då ska vi åka till sporthallen för samling. Sedan åker vi vidare till Linköping för match mot RP. Det kommer bli en skaplig batalj idag och jag hoppas verkligen på vinst, även fast jag tror att det blir tufft idag. Men preseterar alla så bra som jag vet att dom kan så fixar vi det här :)


Nu måste jag ta på mig lite kläder och sminka mig. Vi hörs när jag kommer hem! Kanske ska tillbringa dagen i sporthallen, så får se hurdags jag kommer hem!






Ser mot himlen med ett leende

Då var den här lördagkvällen nästan över och på nåt sätt så känns det som att helgen är slut med. Visst, söndagen är kvar, men ska upp tidigt imorn, så blir ingen sovmorgon. Då räknar jag det som att helgen är slut.
Ikväll har jag bara tagit det lugnt hemma. Vi har käkat tacos, kollat på tv och bara myst. Karin kom aldrig hit, vet inte varför, hon har inte hört av sig :/ men jag har haft det kul ändå. Vi har kollat på Så mycket bättre, som faktist var väldigt bra och mysigt program. Nu sitter vi och kollar på Robins, sen ska jag duscha och sen sova. Handbollsmatch tidigt i Lkpg, så hörs innan jag åker!






LÖRDAG

Hemma nu igen efter ett besök i både sporthallen och i ishallen. Jag var och kollade på när Damerna mötte Lindesberg i sporthallen. Dom vann med 22-19 och det var en bra och spännande match. Dom förtjänade att vinna. Efter sporthallen cyklade jag till ishallen i regnet. Där var det minstingarna som spelade. Kollade bara en dryg halvtimma, sen åkte jag hem.

Nu sitter jag i soffan och gör ingenting. Sitter och kikar omkring på nätet som vanligt när man inte har nåt annat att göra. Men ska väl hjälpa till med maten om en liten stund och sen bara ha myslördag. Får se om Karin kommer hit, det märks. Vi kanske hörs senare!!! 



Lindex Shop Online - Snood med huvaLindex Shop Online - Vantar

 

Tycker verkligen om den här möss-halsduken och vantarna från Lindex.

 

 


SHOES!

Här är dom skorna som jag hittade igår.
 Jag måste verkligen köpa dom när dom kommer in i min storlek!




Har inte bestämt om jag ska ta dom svarta eller dom gråa.





23 Oktober

Jaha, vad bjuder den här dagen på då?!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Doobidoo från igår. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Jag kanske drar iväg till sporthallen en sväng och kollar på när Damerna möter Lindesberg. Åker nog bort till andra halvlek. Orkar inte sitta där en hel match. Blir nog sporthallen en del imorn med, så det får vara nog. Ikväll ska jag nog bara vara hemma. Vi ska äta tacos och mysa lite. Ska nog träffa Karin med, hon får nog komma hit och slappa. Är sugen på att spela lite spel, så det kanske det blir. Vi hörs lite senare!!




 

VIDEOKLIPP

Här kommer ett par roliga klipp från igår!

Det första är när Karin och Emilia sjunger någon låt som jag aldrig hört.
Typ Kålmårdstroll eller nåt sånt, haha. Riktigt roligt faktist!
Det bästa är 1.54 in i klippet. 




Det andra är när vi hittade matrester i sportbladet på Med eller Utan.
Då tyckte Karin att det skulle vara roligt att köra en lite match med maten.
Knäpp människa det där! 





LAST NIGHT

Tack för en otroligt trevlig kväll igår tjejer!

Tänkte skriva lite om kvällen igår. Karin, Ein och jag åkte in till Emilia i Motala på kvällen. När vi kom dit fixade Elin iordning förrätten. Det serverades mini västerbottenostpajer med rom och räkor, till det hade vi vitt vin. Ruggigt gott var det. Efter det gjorde Emilia iordning varmrätten som var Kycklingfile, potatisgratäng, sås och sparris. Jag tror det är bland det godaste jag vet Emilia gör. Människan är ju såå bra på att laga mat! När vi hade ätit varmrätten gick vi in till vardagsrummet och satte oss och kollade på Idol. Tråkigt idol igår tycker jag :/ Till det åt vi Karins (läs Evas!) grymma cheesecake. Jag hade längtat så mycket efter cheesecake, så det var underbart! Till sist åt vi snacks, drack en massa och dansade innan Elin skjutsade in mig, Karin och Emilia till stan. Gick in på Hugos, dansade lite och lite annat. Det var inte alltför kul där igår, synd. Så vi stannade inte länge där. Istället gick vi till Med eller Utan, käkade lite nattamat och dom andra larva sig. Kastade mat, skrek och var allmänt jobbiga, men usch vad kul vi hade iaf! haha. Sedan kom Mattias och hämtade mig och Karin och vi åkte hem.

Tack tjejer för en grym kväll! Alla bilder finns på facebook i ett eget album!



YEHAA!

Nu är jag så fruktansvärt mätt. Grymt god mat och god efterrätt har serverats ikväll.
Nu drar vi in till stan i motala.
Vet ifan vad som händer. Drar nånstans. Kanske brygget!

Hörs imorn!! :)♥

 



PARTY

HejsSvejs, nu dricker jag ett par cider och lever livet med dom bästa! ♥



FREDAG

Idag har jag pysslat med lite olika saker. Har varit i Motala en sväng idag. Vi var på Skobes och bytte till vinterdäck, sedan åkte vi en sväng till farmor och efter det till stan. Där var det vintersko letande som stod på schemat och hittade faktist skor till både Alice, Samuel och Colin. Hittade ett par till mig med som jag älskade, men dom var pytte för små, så ska kanske köpa dom nästa vecka när dom får in min storlek. Annars blev det nästan ingen shopping för min del, två par nagellack och ett par stickade tights var det enda. Men det fick räcka. Var en snabbis på systemet med.

Nu sitter jag i soffan och är nästan helt färdig för kvällen. Har tagit på mig lite kläder och gjort iordning håret, ska bara sminka mig med sen är jag färdig. Elin kommer och hämtar mig vid kvart i 6 och då ska vi hämta Karin och åka till Motala. Där ska vi äta trerätters hos Emilia och partaja lite. Får se om det blir utgång. Det märks! :) Hörs sen!



ALICE HAGENBRANDT

Alice: "Har förlorat glädjen till musiken"

Alice Hagenbrant hoppar av Idol och Minnah Karlsson som var den senaste deltagaren att lämna tävlingen gör comeback. Alice Hagenbrant har beslutat att hoppa av Idol. Detta innebär att Minnah Karlsson, som var den senaste att lämna tävlingen, kommer tillbaka.

 Varför har du valt att lämna Idol?
- Jag känner inte samma glädje när jag står på scen nu som jag gjorde tidigare. Kopplingen mellan lycka och musik är inte där längre och jag behöver ta avstånd och landa i mig själv, säger Alice.
Hur länge har du känt så här?
- I två veckor har jag funderat på det men det var först nu som jag tog beslutet att lämna Idol.
Vad tänker du göra nu?
- Ladda om och ta nya tag. Jag vill ta det lugnt, umgås med min familj och skriva musik.




Det är riktigt tråkigt tycker jag :( När Alice sjöng på sin audition är mitt största Idol-Hallelujah-Moment! och kommer nog vara det riktigt länge. Synd att hon bestämt att lämna, men vi får nog höra mer av henne snart!!


Ni får här ett klipp med Alice, hittade inte det andra där hon sjunger Samson.
Men det här är bra det med.



HURRY HURRY

Åker in till Motala nu. Lite shopping! Hörs sen!!





OUTSIDE MY WINDOW











Everybody's gonna learn sometimes

Hemma från hockeyn nu. Var riktigt trevligt att se Wettern spela igen. Dom var som vanligt väldigt gruffiga och det blev en hel del utvisningar, men en helt okej match. Den slutade med vinst till Wettern med 3-2 och det förtjänade dom. Dom var det bästa laget, så det var rättvist. Nu har jag kollat på Vampire Diaries på datorn och fortsätter i samma spår med att kolla på Robinson på play. Efter det ska jag kolla Paradise Hotel och sen sova. Imorn får vi se om jag får nåt jobb eller om jag blir ledig. På kvällen ska jag äta lite middag och festa lite med tjejerna hos Emilia i Motala.







HOCKEY

Nu drar jag iväg på hockeyn. Ska möta Amanda och Adde där.
Nu hejar vi fram Wettern till vinst!





SPORT-TORSDAG

Nu har jag precis duschat och fönat håret. Nu ska jag snart börja platta till kalufsen lite. Är trött på mitt hår, trött på min hy och trött på mig själv just nu. Inget är bra. Håret är tråkigt och hyn har gjort revolt mot nåt. Måste se till att få ordning mig mig själv. Någon som har ett tips??


Idag är det sport som står på schemat. Handbollsträning mellan 5 och 6, sen ska jag gå på Wetterns hemmapremiär. För er som inte vet så är det hockey det handlar om. Tror jag ska gå med Amanda. Har inte pratat med henne, men det brukar vi göra :) Hockeyn är väl slut vid halv10tiden eller nåt sånt. Så vi hörs då!
 





MUFFINS

Här kommer ett par bilder från mitt muffinsbak med lillasyster. Dom blev jättegoda. Det blev bara 12 stycken per förpackning, men det räcker en liten stund iaf. Eller iaf ikväll, haha! Men det var väldigt smidigt och enkelt att göra. Tycker dock att det är höjden av lathet att köpa färdig muffinsmix, men det tyckte pappa var smidigt. Har man bråttom är det kanon!! :D













21 Oktober

Vaken och glad. Riktigt pigg idag faktist :) Har sovit så himla gott och därför vaknade jag rätt så tidigt. Blev inget jobb idag, så jag kunde sova ut till 10 iaf. När jag gick upp åt jag lite frukost och sen kollade jag lite på tv. Nu ska jag sätta igång och baka muffins med min underbara lillasyster. Hon och pappa hade köpt någon Prinsess-muffins-mix på City Gross imorse, så det ska vi ge oss på. Jag tror att dom kan bli riktigt bra :) Det dyker upp lite bilder från dom här på bloggen sen! Nu ska jag sätta igång :)



GONATT FOLKET!





OM JAG VORE RIK...

...då skulle jag shoppa hela tiden!! :) Speciellt skor.
Har har ni ett par godingar som skulle passa grymt bra till hösten.
Dom är desvärre skitdyra, men man kan ju få drömma iaf :)






ONSDAG

Hemma från en kanondag på Gullvivan. Hade sån förskräcklig motvind på vägen dit, så när jag kom fram var jag så varm och helt slutkörd. Men det var bara att torka svetten och sen sätta igång och torka snoriga barn istället. Mycket snor och hosta idag, så det skulle inte förvåna mig om jag själv blir liggandes inom en snar framtid. Men jag biter ihop, jag ska inte bli sjuk!! Jobbade med Elin idag och det gick bra. Blev inte så många timmar, men ett par stycken.

Nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag är sugen på att äta till kvällsmat. Har pratat om pannkakor hela dagen, så det är jag sugen på. Det värsta är att då måste jag åka och handla. Det får nog bli det imorn istället. Så får se vad jag ska äta ikväll. Mycket bra på tv:n ikväll med. Paradise Hotel, Biggest Loser, True Blood, Grey's Anatomy och Kungarna av Tylösand visas. Vi hörs senare!



20 Oktober

Då var det dags för jobb igen. Har sovit som en stock och därför var jag inte alls trött när jag vaknade. Hade inga som helst problem med att gå upp och det är alltid skönt. Nu har jag ätit frukost och tagit på mig lite kläder. Jag har på mig mina nya tights från H&M, dom som är typ svarta med massa vita och gråa fläckar på. Jag tror att ni kanske förstår. När jag gick ut i vardagsrummet så sa min lillasyster till mig: Hanna, har du målat på dina byxor? Nej, dom ser ut såhär, svarade jag. Då sa hon: Men är dom smutsiga då? Nej, det är dom inte heller, sa jag då. Om min lillasyster kommenterade mina byxor imorse får jag nog räkna med att få ett par kommentarer till på dagiset idag, haha! Men jag gillar dom, tycker dom är snygga, men barnen fattar inte det!

Nu ska jag sminka mig och borsta mina tänder. Sen är jag färdig för jobb. Börjar klockan 10 på Gullvivan. Ska vara på Bullerbyn (dom allra minsta) idag och det har jag längtat lite efter. Trivs väldigt bra där :) Jobbar med Elin idag med, kul :) Jag slutar vid 4, så vi hörs efter det!






TISDAG

Nu går den här lediga dagen mot sitt slut. Har haft en otroligt slapp dag där jag inte ens har varit utanför dörren. Eller jo, jag var faktist ute och rystade min matta förut, men det räknas väl inte, hehe. Har bara varit hemma, kollat på en film, städat lite och inte gjort alltför mycket mer. Kollat på Biggest Loser, Paradise Hotel, kollat DIF-Brynäs (riktigt grym vändning Djurgårn!), Desperate Housewifes och Bartenderskolan. Det är vad min kväll har bestått av. Nu ska jag sova. Imorn blir det jobb :)

Natti!



PAINTINGS

Skulle gärna vilja ha någon av CAROLINA GYNNINGs målningar på väggen hemma.

Dom är ju riktigt grymma!






JAG BARA MÅSTE HA

KÄNNER ATT JAG SKULLE BEHÖVA HA LITE NYA HÖSTKLÄDER.
DÄRFÖR VAR JAG INNE PÅ SHOPONLINE PÅ H&M OCH HITTADE DET HÄR.
FÅR SE OM JAG KLICKAR HEM NÅT, DET LOCKAR!

VAD TYCKER NI JAG SKA KÖPA??






19 Oktober

Så, vad skönt att få sova lite. Det var så underbart att få sova lite. Idag är jag ledig och jag ska bara vara hemma och inte göra alltför mycket. Har suttit i soffan en bra stund, ätit frulle, mailat lite och kollat runt på lite sidor. Är sugen på lite shopping, men jag ska försöka hålla lite i pengarna. Visar upp snart vad jag vill ha från H&M i ett annat inlägg. Nu ska jag ta på mig lite kläder, sen byta lakan i sängen och städa lite. Det är på tiden nu. Det är rätt så dammigt i mitt rum, så det måste det bli ordning på. Vi hörs om en stund!






MÅNDAG

Riktigt urkass uppdatering idag, men har jobbat hela dagen, sen varit på handbollsträning.
Efter det har kvällen bestått av Paradise Hotel, Top Model och Svenska NewYork fruar.
Nu ska jag snart gå och lägga mig.
Ska kolla på reprisen av Biggest Loser Sverige först.
Imorn blir det bättre uppis, jag lovar!

Natti!






DYNAMITE - TAIO CRUZ





18 Oktober

Nu är jag vaken. Vaknade redan vid 6tiden och hörde att det ösregnade ute.
Jag bara, NEJ! Jag som ska cykla upp till Gullvivan och sedan cykla till solrosen i eftermiddag.
Jag vill absolut inte att det ska regna.
Men jag försökte ta det lite lugnt, det var ju ändå tre timmar tills jag skulle åka, så jag somnade om.
När jag vaknade igen för en tjugo minuter sen så hade det slutat regna,
vad skönt :)


Nu ska jag käka lite frukost och sen ska jag göra iordning mig.
Ska cykla upp till jobbet om en timma ungefär.
Jobbar på Gullvivan till halv2, sen jobbar jag på Solrosen till 4.

Vi hörs när jag kommer hem!






DYNAMITE

Hemma från jobbet showen nu. Nu är jag så trött och det är skönt att det här är över. Har faktist haft det väldigt roligt och har lärt mig mycket. Jag har förtjänat lite ledighet, men det får vänta en dag till. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorn blir det jobb igen, först på Gullvivan sen ska jag ner till Solrosen och jobba ett par timmar. På tisdag får jag äntligen vara ledig en dag :)

Men vi hörs imorn nån gång.

 



 

SÖNDAG

Jag är hemma en pyttesnabbis och har precis slängt i mig lite mat. Det blev vinst med 19-6 idag! Riktigt bra jobbat grabbar, det är så kul att se er spela :) Satt kvar och kollade på flickor 96:s match, men åkte hem i halvtid. Nu ska jag ta på mig jobbarkläderna, sen åka iväg till sporthallen igen. Ska kolla på en halvlek av pojkar94:s match, sen ska jag hämta upp Emilia och sen åker vi ner och jobbar igen. Sista kvällen nu och det känns rätt så skönt. Kommer väl hem vid 11tiden eller nåt sånt.

Hörs då!!





















17 Oktober

God Morgon!

Det känns som att det kommer bli en riktigt bra dag idag. Har mycket inplanerat. Jag skriver lite kortfattat om det här för måste åka om 5min. Nu ska jag umgås lite med Amanda och Lisa som jag inte träffat på evigheter. Det var meningen att vi skulle ätit frukost på nåt fik i vadstena, men dom öpnnar inte förens vid 11, så vi köper med oss lite frulle och äter hemma hos amandas mamma istället. Efter det ska jag rusa till sporthallen där vi har handbollsmatch mot Katrineholm. Ikväll blir det jobb igen!

Hörs sen!






ÄR DET SANT ATT DET SNÖADE I ÖDESHÖG IKVÄLL??

Orkar inte skriva.
Hemma från jobbet precis och det lika bra idag som igår.
Nu ska jag sova.
Imorn är det mycket på tapeten! :)

Natti!




LÖRDAG

Nu är jag redo för en kväll till av jobb. Har gjort iordning mig och har nästan satt på mig alla kläder. Tänkte göra mig helt färdig efter jag har ätit lite. Blir väl lite Wok-rester eller nåt sånt. Om 40 minuter ska jag hämta upp Emilia och sen ska vi åka ner till UddJönssons och börja jobba. Lite mer som ska göras idag än vad det var igår, men eftersom vi vet lite mer om hur allt ska vara, så tar det nog lika lång tid som igår ändå. Vet inte alls hur länge vi jobbar ikväll heller. Kanske blir till 12 eller nåt sånt. Vi hörs när jag kommer hem!!






GUBBEN I LÅDAN

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten. 
Varit död i minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Blivigt lämnad i staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.












PICS

Här kommer ett par bilder från igår :)


Familjen Mahrs var på besök








16 Oktober

Åhh, vad skönt det var med lite sovmorgon. Känner verkligen att jag har förtjänat det, så sov ändå fram till 11 idag :) Det var så skönt att kolla på klockan och se att den bara stod på 9, för då visste jag att jag kunde somna om ett par gånger om jag ville. Det ville jag ju såklart. Nu har jag precis ätit lite frukost och ska snart hoppa in i duschen. Jobbar ikväll med, så ska väl bara ta det lugnt fram tills dess.

Vi hörs innan jag åker iväg vid 4tiden!






NU SKA JAG SOMNA TILL DEN HÄR....

... UNDERBARA LÅTEN AV GOO GOO DOLLS! :)



GONATT FOLKET!

Det har varit en bra kväll och allt har gått riktigt bra faktist.
Inga problem.
Ni får ett par bilder imorn.
Nu är jag aldeles för trött för att lägga in dom eller skriva mer.
Vi får höras imorn!


Gonatt





SHOWEN KAN BÖRJA

Så, nu har jag vilat i någon timma. Nu är det dags att börja göra iordning sig. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Känner inte för att ha något på mig. Det är så tråkigt när man inte äger några jobbarkläder som passar. För er som inte vet vart jag ska jobba ikväll, kan jag berätta att jag ska jobba tillsammans med Emilia på en show av Raclettes. Min moster är med i den gruppen och dom ska sjunga och ha en show nere i lokalen ovanför Rådhuskonditoriet. Så där ska Emilia och jag hjälpa till med allt, fördrinkar, servera vin/öl, plocka fram maten och fylla på, stå i baren, ta bort disk, plocka fram kaffe och kaka och sen sköta om annat som dyker upp. Sånt här passar verkligen inte mig, men jag hoppas att det ska gå bra ändå. Har ju Emilia med mig som kan det där. Showen börjar vid 7 och slutar kring 11tiden. Så ska cykla ner dit till halv 6 ungefär och hjälpa till lite innan.

Så därför måste jag sätta igång och göra iordning mig. Ta på mig lite kläder, sminka till mig, fixa håret och lite annat. Men jag kommer hem någon gång efter 11, beror på vad vi ska göra efter och hur många som stannar kvar.

Men jag hör av mig när jag kommer hem, hur sent det än blir!




















FREDAG

Hemma från jobbet. Dom hade dubbelbokat idag, så vi var väldigt många på jobbet. Jag började på Regnbågsgruppen, gick sen till Saltkråkan och till sist var jag på Bullerbyn. Hann med tre av fyra avdelningar på 5 timmar, hehe. Men det var kul att få lära känna många barn. Nu tror jag att jag kan nästan alla namn i hela huset. Det är inte så dåligt, det är ju en hel del, haha. Jag trivs väldigt bra på Gullvivan, men saknar fortfarande skolan.

Nu har jag precis ätit lite lunch och sitter just nu och kollar på Sjukhuset. Har bokat alla biljetter till handbolls-vm till laget nu med. Vi kom upp i 56 stycken biljetter. Det är inte dåligt på ett lag, många anhöriga som ska med. Det ser jag fram emot, men det är lång tid kvar. Det är ju inte förens den 20 januari.

Nu ska jag klippa ner mina naglar och måla till dom lite, sen ska jag vila en stund. Ikväll blir det jobb igen, hörs innan det!! :)






15 Oktober

VILL..... INTE...... JOBBA....... VILL...... SOVA.......!


Det här har blivit morgonens standardmeddelande, haha!



How are you?

Så, nu har det äntligen lugnat ner sig hos mig. Hemma från handbollen och sitter nu i soffan och tar det lite lugnt. Har suttit och skickat en massa mail, pratat med handbollsföräldrar, grejat med handbolls-vm, skaffat en ny mail (ÄNTLIGEN!), ätit lite mat och ordnat med andra saker. Nu har det lugnat ner sig och och jag tänkte bara kolla på tv.

Sitter och kollar på Robinson just nu och efter det ska jag kolla på Vampire Diaries som jag spelat in. Sen ska jag duscha och efter det kolla på reprisen av Paradise Hotel. Tycker inte att årets P H är så bra som det förra och det mäter sig inte alls med det danska P H. Men måste glo lite, följer det inte slaviskt iaf.

Aja, nu orkar jag inte skriva mer. Jobbar imorn, vi hörs!!






NY MAIL

Vill bara säga till alla att jag har ny mail.

Den nya mailadressen är:

[email protected]


Ni får jättegärna lägga till min nya mail.
Skicka gärna ett mail till mig, så kan jag lägga till er mail i min kontaktlista.









V D

Ikväll börjar VAMPIRE DIARIES igen!

Härligt!

Sen får jag äntligen glo lite på snyggingen Steven R mcQueen igen!!








TORSDAG

Hemma från jobbet och det är så skönt, men blir inte mycket till lugn stund hemma heller. 78 barn hemma med, så det är full fart här med. Det är som att gå från ett dagis till ett annat, det är tur att man har övervåning, haha. Nevars, så farligt är det inte. Just nu sitter jag och håller på med mailen och lite med handbolls-vm, samtidigt som jag kollar på nåt gammalt Rescue911-avsnitt från 80-talet och skrattar åt deras konstiga klädstil.

Nu ska jag nog ta mig lite mellanmål med barnen, sen blir det top model. Vid 5 har vi handbollsträning och efter det ska jag ner till Udd Jönssons hus och prata lite om hur planerna är inför helgen då jag och Emilia ska jobba Ulrikas och deras show. Höres!!






14 Oktober

VILL..... INTE....... JOBBA..... VILL....... SOVA......!

HEMMA VID TVÅ TIDEN. HÖRS!



GONATT FOLKET!





LEO WALLENSTAM



Måste bara säga att den här mannen är så fruktansvärt snygg!

 
Ni känner kanske igen Leo från Beck-filmen Pojken i glaskulan eller Fröken Sverige.
Nu var det ett tag sen han var på tapeten och bilden är lite gammal.
Men han är värd att uppmärksammas.
Vill se honom mer på filmduken och i tv-rutan!






 







ONSDAG

Hemma från jobbet. Har haft en riktigt lång dag med dom minsta barnen på Gullvivan. Har lekt, snurrat, läst en massa böcker, svettats, tjatat och torkat mjölk till förbannelse, haha. Men jag har samtidigt haft det riktigt roligt och mysigt! Nu är jag äntligen hemma iaf och har bara tänkt att inte göra nåt. Är mycket bra på tv:n ikväll, Biggest Loser, Paradise Hotel, Grey's anatomy och Kungarna av Tylösand. Så blir väl det, en dusch och sen sängen. Imorn börjar jag 06.15, jippi! haha...

Men vi hörs mer imorn! Då slutar jag hyfsat tidigt :)






13 Oktober

Usch, vad hemskt det här är och det kommer bara bli värre. Är inte helt ledig förens tisdag. Jobbar 8-17 idag, 6.15-13.45 imorn och sen ett kort pass på fredag 9-11.30. Sen ska jag jobba på min mosters show fredagkväll, lördagkväll och söndagkväll. Sen jobbar jag på måndag med.

Så, nu vet ni vad jag gör i en veckas tid ungefär. Jag är redan trött på att gå upp tidigt... Nu måste jag klä på mig, sen sätta mig på cykeln i höstkylan och cykla upp till Gullvivan. Hoppas jag orkar med dagen. Vi hörs när jag kommer hem efter 5!






TISDAG

Hemma från hockeyn. Det var en mycket bra första period av Djurgården som ledde med 2-0 inför den andra perioden. Sen gick det bara utför. Lhc gjorde 2-1 i andra och 2-2 i tredje. Sedan går det till sudden och till sist straffar där Lhc tar den sista poängen. Skulle vi bedömt matchen efter första perioden skulle DIF ha tre poäng, men matchen i helhet var Lhc betydligt bättre. DIF ska vara glada att dom får med sig en pinne. Hade det iaf jättekul med min lillebror, sen tog vi donken på vägen hem.

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel, sen sova. Imorn blir det jobb igen. Låång dag. Hörs!


Alla bilder finns på facebook i ett eget album.








Lhc-DIF

Nu drar jag och Samuel hockey i Cloetta center.
Hoppas såklart på en DJURGÅRDSVINST! :)

Vi hörs när jag kommer hem!

 


 


12 Oktober

Sorry folket, idag får bloggen lida massor.

Det blir en riktigt lång dag, med inget vila över huvudtaget, men jag ska ju nästan bara göra roliga saker. Först så jobbar jag på Gullvivan 09.00-16.30, sen ska jag åka direkt hem, byta om och sen åka in till Mjölby och hämta Samuel. Därifrån ska han och jag sen åka till Cloetta center och kolla när Djurgården spöar Lhc, haha! (Kan ju hoppas!)  Matchen börjar redan klockan 6 ikväll, så den är väl slut vid tjugo över 8 eller nåt sånt, så är väl hemma vid strax efter 9.

Det blir nog inget mer bloggande förens jag kommer hem vid 9tiden ikväll. När jag kommer hem efter jobbet är det redan skitstressigt, så kommer nog inte sätta mig vid datorn, utan bara greja och sen åka igen. Så hoppas ni har förståelse för det! Vi hörs ikväll :)






MÅNDAG

Äntligen hemma. Blev ett riktigt långt ledarmöte ikväll, men det var roligt. Jag har egentligen inte tid att skriva massa nu ikväll, men jag knapar ihop nåt innan jag ska lägga mig. Jag har som sagt hunnit med en handbollsträning, ett ledarmöte och hunnit köpa biljetter till Lhc-DIF imorn i Cloetta center. Fick ett erbjudande på mailen precis om att köpa biljetter för 100kr styck, så jag slog till direkt. Så nu ska Samuel och jag gå på hockey imorn kväll :)

Jag har inte ens hunnit med att äta ikväll, så det ska jag göra, sen ska jag ta fram lite kläder tills imorn och greja med lite annat. Sen ska jag sova! Vi hörs imorn innan jag börjar jobba!






Handboll

Blev lite stressad nu, men måste blogga lite innan jag åker iväg igen. Kom hem från mötet på Wasagården för en timma sen. Vi satt och pratade om en massa saker, lite om allt typ. Vi fikade lite med, sen åkte jag hem. Nu har jag suttit och skrivit en mina jobbtider i våran stora kalender, min egna kalender och på min mobil. Har fått lite jobbtider nu framöver, men tyvärr inget på skolan. Nästan bara på Gullvivan, men det är kul det med :)

Nu måste jag verkligen byta om och sen åka till sporthallen. Vi ska ha handbollsträning, sen direkt efter ska jag springa till klubblokalen och ha ledarmöte. Vet inte alls när jag kommer hem. Det märks!






HÖST

Nu har jag varit ute en sväng och tagit ett par kort.
Tyckte det passade färgerna att ta röda läppar, men vet inte om det blev så snyggt.
Fint är det iaf ute.

Nu ska jag sminka mig lite, sen åka ner till Wasagården för ett möte.
Får se när jag kommer hem.
Handbollsträning och ledarmöte ikväll med.

Hörs!









11 Oktober

Hej hopp! Vilken kall dag vi har idag. När man kollar ut från fönstret ser man en helt underbar dag. Det är en färgskala som är helt otrolig. Det är orange, rött, gult, grönt, brunt överallt. Tänk att hösten kan vara såhär fin. Om varje höst kunde vara såhär, istället för regn hela tiden, så tror jag nog att det skulle vara min favoritårstid. Men synd att det bara är så fruktansvärt kallt ute. Det känns inomhus med att det är så kallt ute. Men jag ska snart gå ut och känna lite på vädret. Tar nog med mig kameran med och fotar lite på allt fint. När jag kommer in måste jag duscha, för ska på vikariemöte klockan 2.

Hörs om en stund!!






GONATT FOLKET!

Nu är jag trött efter att ha kollat på en bra film, Flightplan.

Så blir att gå och lägga sig om en stund. Gonatt på er allihop!





PICTURE

Känns som jag var med på varje bild på Erikas kamera från igår, haha!
Så här kommer ett litet bild-maraton på mig...





Här kommer två bilder till med lite blandat folk :)




GOSSIP fucking GIRL

Så underbart!

GOSSIP GIRL börjar igen ikväll! :)



Playing with fire

Hemma från handbollen nu. Det blev vinst med 11-9 efter en riktigt darrig avslutning på matchen. Vi hade många bra chanser men missade skott hela tiden. Vi missade även 4 straffar och det gjorde att vi aldrig kunde rycka ifrån. Vi skulle säkert kunna vunnit med 10 bollar, men det var mycket premiärnerver i grabbarna. Det var skönt att vi ändå kunde vinna trots lite slarvigt spel. Nu har vi klarat av premiären och det kan bara bli bättre! :)

Nu blir det en lugn söndagkväll med mycket tv. Vi hörs senare!








Handboll

Nu drar jag iväg på handbollsmatch i Linköping. Vi möter Linköpings Lejon och hoppas verkligen på seger i seriepremiären! :) Hörs när jag kommer hem vid 5tiden.






WoopWoop

Hade en riktigt bra kväll igår. Först åt vi god mat på Hugos, körde lite lekar, dansade loss på dansgolvet och på strippstången. Emilia och jag gick en sväng till Harrys med. Träffade på mycket bra folk :) Sen gick vi tillbaka till Hugos och sen åkte vi hem. Tack Martina för kvällen!

Alla bilder finns på facebook.







HOME

Hemma från en bra kväll på Hugos och lite på Harrys. Efter en riktigt trevlig taxiresa med Karin, Victor och Jerry är jag nu hemma. Ska sova nu. Bilderna kommer in imorn kväll. Handboll imorn. Natti!




PARTY

Så, nu är jag nästan färdig. Har plattat håret, sminkat mig lite och tagit på mig kläder. Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig. Det blir ingen färgchock iaf, men någon färgklick ska jag ha. Jag bestämmer mig när jag kommer in till Emilia och får höra vad dom andra tycker. Ska kolla vad dom har på sig med, sen bestämmer jag mig. Har varit riktigt svårt med kläder den här gången, det brukar inte jag ha, men tills ikväll har det varit hopplöst. Det slutar med att jag tar på mig nåt svart bara för att jag ska trivas med mig själv. Det är väl ändå det viktigaste! 

Nu sitter jag och väntar på att jag ska bli upphämtad av Karin. Då ska vi hämta Elin och sen åka in till Emilia i Motala. Där tar vi oss ett par cider och fortsätter göra iordning oss. Sen tar vi nog en taxi till Hugo där Martina bjuder på middag för att fira henne. Det blir fördrinkar, huvudrätt, jordgubbschesecake till efterrätt och sen ett par glas vin till det. Vid 9tiden kommer dom andra som är bjudna till bara festen, inte middagen. Då blir det party hela kvällen. Det kommer nog bli en kanonkväll!  När jag kommer hem inatt så har dom stängt av elen i hela vadstena, så får hoppas att jag hittar till sängen, haha! Vi hörs en snabbis imorn innan vi åker till Linköping för handbollsmatch.

 



KÄRLEK

Alice och jag laddar upp med drinkar, godis och bra musik




MUSIC

Har lite ny musik som jag lyssnar på medans jag gör iordning mig.
Jag bjuder på ett par :)













9 Oktober

Blir ett snabbt inlägg här medans mamma står i duschen.
Har precis duschat och gjort allt sånt där jobbigt som man som tjej måste göra.
Det är lustigt egentligen...
Sen har jag målat naglarna och
nu sitter jag och väntar på att få komma in i badrummet så jag kan borsta håret.
När mamma är färdig så skjutsar hon mig till Vadstena.
Då måste jag äta nåt och göra iordning mig inför kvällen.

Nu verkar det som att mamma är färdig i duschen, så måste knalla iväg. Vi hörs sen!



GONATT FOLKET!

Nu ska jag sova. Vi hörs imorn!





FREDAGSMYS

Ikväll mumsade jag på mammas underbara kyckling, klyftpotatis och cambozolasås :) (Jag vet att jag saltat och kryddat maten, så det förstör bilden). Det var så förbannat gott, men jag tjatar alltid om det. Mamma måste laga den bästa maten som går att äta. Vet inte vilken toppkrog som skulle kunna mäta sig med det. Ingen alls faktist! Älskar dig mamma ♥

Nu ska jag kolla på Idol med mamma och åke. Det blir nog min kväll... Ska väl kolla på Doobidoo senare sen med. Annars blir det Fredagsmys med mamma! Hörs imorn :)




Solning

Nu drar jag till simhallen och solar med Mamma.
Kul att testa på ett annat solarie. Hoppas att det är nya rör så att man får riktigt bra med färg.
Vet inte om mamma skulle gå på stan med, handla lite och gå till systemet.
Så får se när jag kommer hem. Kanske runt 6tiden eller nåt sånt.

Hörs då!






VADSTENA HF POJKAR 99/00

Fick lagbilderna av Helena förut och jag valde ut den bästa bilden.
Jag valde den här.

Tack för hjälpen Helena, korten blev jättebra!





8 Oktober

Åhh, så skönt med sovmorgon idag. Vaknade till ett par gånger tidigt på morgonen, men det var så skönt att veta att man fick somna om igen. Så det gjorde jag många gånger. Nu har jag äntligen gått upp och har precis ätit frukost. Nu ska jag sitta och kolla på tv en stund, sen ska jag ta vid där jag slutade igår. Jag ska lägga in informationen om grabbarna på hemsidan. Jag har bara fått in 10 lappar av 28, så jag börjar med dom. Sen ska jag försöka ta mig ut en sväng. Jag ska iaf sola nånstans, men har inte bestämt vart. Jag får se om jag väntar på att mamma kommer hem, sen så åker vi till simhallen och solar. Vi får se. Hörs sen!!






Picture

Vi tog lagfoto och enskilda bilder träningen idag. Så jag har suttit med alla bilder fram tills nu. Jag har än så länge lagt in alla enskilda bilder, men har inte skrivit om varje person. Det får jag göra imorgon. Våran egna lilla del av hemsidan hittar ni här, Vadstena Pojkar 99/00. Så jag har haft fullt upp hela kvällen och kommer ha fullt upp imorn med. Men jag har iaf hunnit med att äta mammas goda lasagne, kollat på Halv 8 hos mig och Robinson. Nu ska jag snart lägga ihop datorn och gå och lägga mig. Skönt det ska bli med sovmorgon imorn. Natti folket!




ORMEN KRÄKS

Usch, kolla in det här klippet från Robinson.

Text från Tv4.se


Är detta årets bisarraste Robinsonklipp?

Robinson är ett äventyr - och det gäller även för inspelningsteamet. Att filma i tropiskt klimat, i djungler och träsk, bland exotiska växter och djur är givetvis en annorlunda upplevelse än en studioinspelning i TV4-huset. Det här klippet fångades av ett kamerateam som fått uppgiften att filma ormbilder till programmets vinjett. Plötsligt visade ormen tecken på att vilja kräkas. Mycket riktigt, men det var inte någon harmlös råtta eller liten fisk som blivit ormmiddag - upp ur gapet kom, inför ögonen på det förbluffade teamet, ett annat rovdjur, nämligen en halvsmält muräna, inte mycket mindre än ormen själv.



Handbollsträning

Nu har jag vilat en stund i soffan och ska vara fit for fight som man säger det. Nu ska jag ta och fixa te kalufsen, byta om, sminka mig lite, packa lite saker och sen åka iväg till sporthallen. Jag ska typ ha med mig en massa saker för ska vara i mjölby till lördag, så behöver ha med mig en del. Jag hoppas Emma hinner hem eller att jag får skjuts av Malin så jag slipper gå med allt till sporthallen.

Vi har ju som sagt lagfotograferinghandbollsträningen idag och kanske eventuellt enskilda kort med. Hoppas att alla komma, så alla blir med på kortet. Nu måste jag sätta igång. Vi hörs nån gång ikväll från Mjölby.






TORSDAG

Så, nu har jag varit i Motala. Var hos Maggan först och vi grejade lite med håret. Vi fyllde i utväxten lite, sen la vi i ett par bruna slingor i hela håret och sen la vi i några stora mörkbruna slingor i luggen och på vissa andra ställen. Jag blev väldigt nöjd och ni hittar några bilder i tidigare inlägg. Efter jag var färdig gick jag en sväng på stan. Jag hittade en topp som jag ska ha på lördag, väldigt enkel, men jag hittade inget annat, så fick bli den. Inte färgchock direkt, men den får duga. Sen köpte jag ett par fjäderörhängen till den. Jag hittade även present till Martina från mig, Karin och Emilia. Snyggt var det! Jag hann med ett besök på systemet innan jag åkte hem.

Nu sitter jag i soffan och har precis ätit lite lunch. Jag ska kolla på en film och slappa innan alla kommer hem. Ikväll är det lagfotograferinghandbollsträningen och sen åker jag till Mjölby. Vi hörs om en stund!




















 

NYA FRISSAN

Hemma från frissan nu. Blev lite slingor i olika färger i håret.
Bjuder på ett par bilder!








7 Oktober

Nu sticker jag iväg. Ska först lämna Alice på dagis, sen lämna Colin på skolan. Efter det ska jag åka i ilfart in till Motala för har tid hos Maggan vid halv9. Det ska bli så skönt att få bort E4:an i håret och göra det lite fräscht. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra än. Men blir nog lite slingor i olika bruna färger och lite ljusare slingor. Vi får se! När jag är färdig ska jag gå en sväng på stan. Måste verkligen hitta nåt att ha på mig på lördag. Vi hörs när jag kommer hem.






GONATT FOLKET!




FÄRGCHOCK

Jag sitter på internet och kollar runt efter en klänning till lördag. Jag hittar en del fina klänningar, men det är för sent för att beställa. Så varför sitter jag då och kollar undrar ni? Jo, för att jag måste hitta lite inspiration. Jag vill verkligen hitta en klänning som liknar någon av dom här. Så, om ni vet vart jag kan hitta en säg till!





JENS BYGGMARK

Jag kom på en sak när jag satt och kollade på Superstars på trean förut.
Jens Byggmark är ju faktist rätt så snygg.
Han har ett lite barnsligt utseende,
men när jag såg bilder från när han hoppade simhopp ångrade jag mig.
Människan är ju asläcker och har en grymt sexig kropp!

Ville bara säga det, HAHA!!












ONSDAG

Oj, vilken lång dag jag haft. Har jobbat i 9 timmar idag och det känns kan jag lova. Jag var så trött när jag kom hem, så jag la mig i soffan och kollade på tv. Jag somnade bara till i ett par minuter, sen kom alla hem och då blev det livat som vanligt. Så då var det ingen idé att försöka vila. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt, hjälpt till med maten och kollat på tv. Har kikat på Greek som jag spelade in i söndags, Superstars och just nu sitter jag och kollar på Grey's Anatomy som börjat igen! ÄLSKAR... Efter det blir det Kungarna av Tylösand, sen duschen. Sen får jag se vad klockan blir...






6 Oktober

Oj, klockan ringde för 40 minuter sen, alltså klockan 5!! Usch, det är så tidigt och jag vill bara sova. Vad hemskt det är att gå upp såhär tidigt. Varje gång jag går in i mitt rum så ser jag den där underbara sängen och vill bara lägga mig. Sen att det är precis kolsvart ute är ju inte heller kul. Jag ska cykla upp till Gullvivan idag och jag börjar redan vid halv7 och är först på avdelningen, så måste väl åka hemifrån kvart över eller nåt sånt. Det är ju så förbannat långt upp dit, så man är ju helt slut när man kommer dit. Sen är det svart och läskigt ute :/ Hoppas det hinner ljusna lite på en halvtimma.

Jag jobbar till kvart i 4 idag, så är väl hemma vid 4. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag somna som en stock i soffan när jag kommer hem. Men vi hörs ikväll nån gång :)






TISDAG

Hemma från jobbet. Trivs jättebra på Gullvivan, men saknar skolan varje dag jag inte är där. Jag älskar dom större barnen och att få gnabbas lite. Det är lite svårt att göra med 5 åringar. Det är enklare med 11-12 åringar. Så jag vill tillbaka till skolan snabbt! Det är extra kul att Emilia har börjat som musiklärare på Katarinaskolan och det gör att jag vill vara där ännu mer. Att få jobba med henne skulle vara skitkul! Men imorn är jag på gullvivan igen och då ska jag jobba med Elin nästan hela dagen. Idag var vi bara i samma hus, imorn är vi på samma avdelning. Det ska bli kul :)



Det här blir nog mitt enda inlägg ikväll. Jag är så trött i huvudet efter en dag på dagis. Så ikväll ska jag bara äta lite, kolla på Desperate Housewifes, duscha och inget annat. Börjar halv7 imorn så blir tidig läggning! Hörs imorn...






















5 Oktober

Nu blir det jobb på Gullvivan. Jag jobbar 09.00-16.30, så vi hörs när jag kommer hem!





VARFÖR SKA MAN SKRIVA NÅT HÄR?!



Nej, jag orkar inte skriva. Hemma från träningen, har kollat på säsongpremiären av TOP MODEL precis och ska hoppa in i duschen nu. Sen blir det Svenska NewYork fruar och Biggest Loser sverige på play. Efter det blir det sängen. Imorn jobb Gullvivan med Elin! :)





MÅNDAG

Nu är jag hemma från jobbet. Har haft en riktigt bra dag idag. Trots att jag blev väckt av telefonen imorse vid tjugo över 8 och var på jobbet vid 9, så kände jag mig inte stressad ett dugg. Tänk vad kul det är att jobba på skolan, det är så roligt med alla barn. Jag känner att jag passar som handen i handsken där :) och dom andra verkar gilla mig med, hehe.

Nu sitter jag och kollar på Top Model och sitter väl kvar här ett bra tag till. Vid 5 ska jag börja klä på mig handbollskläderna. Har träning mellan 6 och 7. Skriver mer när jag kommer hem därifrån!






4 Oktober

HejsSvejs!
Nu blev det jobb för mig hastigt och lustigt, gillar inte det :/
Men är på Katarinaskolan hela dagen!
Hörs när jag kommer hem :)






GONATT FOLKET!

Jag hittade precis reprisen av DIF-AIK (fotbollen) på canal+, så ska kolla på den.

DJURGÅRDEN vann, men det visste jag ju redan.

Riktigt bra jobbat DIF


Jag som hade tänkt gå att lägga mig.
Säger GodNatt ändå!





FÄRGCHOCK??

Vill bara höra eran åsikt...

Kan jag ha det här på Martinas fest nästa helg?? :)





Dagen i bilder

Jag tar dagen i bilder, endast p g a att jag helt enkelt inte orkar skriva...

Men kort och gott...

- Samuels lag förlorade med 2-1, men spelade jättebra!

- MAIF vann stort!

- Underbara tv-söndagen! :)


















TENERIFFA

Jag är riktigt sugen på att åka ner en vecka till lägenheten på Teneriffa i december!

Behöver bara köpa flygstol, men det var inte så billigt det heller tyvärr.

Men lite sol och bad på vinter skulle ju inte vara dumt!! :)

Någon som vill följa med??


Om det inte är någon annan i släkten som planerat åka dit??






3 Oktober

Då var sport-söndagen här.

Vaknade vid 10tiden idag och nu har jag precis plattat håret och käkat frukost. Jag måste snart börja sminka mig, ta på mig kläder och borsta tänderna. Bara en dryg halvtimma kvar tills vi ska åka ner till Kungsvalla. Samuel ska spela med dom som är ett år äldre, så jag ska följa med till Ödeshög och kolla på fotboll i eftermiddag. Dom möter dom som ligger två i serien så det kommer bli en riktigt tuff match, men det är alltid kul att kolla ändå. Matchen är väl slut vid halv4 tiden eller nåt sånt. Så kommer väl hem kvart över 4 typ. Kanske blir hockey i Motala vid 5, men jag vet inte. Amanda visste inte om det fanns plats i hennes bil, så det kanske inte blir någon, men det märks. Ingen annan som ska in till Motala och kolla hockey vid 5??

Vi får se hur det blir. Vi hörs senare ikväll!






GONATT FOLKET!

Nu lämnar jag in.


Imorn blir det sport-söndag!! :)

Natti!





SHOPPING

Bilder på allt jag handlat idag! :)



En SodaStream från Rusta



En taktikbräda med magneter och sånt där till handbollen



Gummistövlar från DinSko



Ett par tunnare termobyxor från InterSport



Parfym från Rusta



Mapp, Block och Kalender från LagerHaus och Bokia



Fingervantar, tjockare vantar och pannband från Gina Tricot



Strumpor och Linnen från Gina Tricot




Dödskalleörhängen, snoddar och hårnålar från Glitter



Sminkborttagning, tussar och nagellack från Kicks




Svarta skinnskor med hög kilklack och lite platå från Monki






Linköping

Hemma från Linköping och jag har shoppat massor! :) Det har varit en kanondag. Har handlat massor, ätit riktigt god mat på Chili och pratat och skrattat jättemycket. Vi kom hem vid 5 typ, så var i Linköping i nästan 7 timmar. Nu är jag så trött, så jag vill bara sitta i soffan och inte göra nåt. Ska kolla på Postkodmiljonären, sen spela Buzz med de andra i familjen. Det blir min lördagkväll. Låter väl inte party direkt, men det är himla skönt! :)

Det dyker upp bilder på allt jag shoppat snart!











2 Oktober

Då var det lördag och inte vilken lördag som helst. Det är SHOPPING-LÖRDAG! :) haha.

Sitter i soffan är nästan helt färdig för att åka. Jag ska bara ta på mig kläder, sen är jag färdig. Men än så länge är det lugnt. Emilia kommer inte till Vadstena förens vid tidigast halv 10, så har en liten stund på mig. Jag ska hämta upp henne vid bussen när hon är framme. Sen åker vi till Linköping för massa av shopping. Jag har en lista på säkert 30 saker som jag ska handla. Blir att åka in till stan först, sen ikano och alla affärer runt omkring där. Vi ska vara hemma senast klockan 6. Så vi hörs efter det!! :)


uppdate:
DET ÄR NÅGOT SERIÖST FEL PÅ BLOGG.SE NU PÅ MORGONEN, DÄRFÖR BLIR DET INGEN BILD! MEN NI VET IAF VAD JAG SKA HITTA PÅ IDAG.




GONATT FOLKET!





My new favourite

Jag tror jag hittat en favorit i Idol.

Olle Hedberg, en charmigare kille får man leta efter!

Gillar även Elin, Jay, Linda och Daniel mycket, men Olle är min lilla favvis :)






Jaha, då ska jag verkligen inte åka tåg mer!!

Har haft en riktigt mysig kväll med Amanda. Vi var först nere på Valven och åt lite mat och tog en cider. Det serverades Kycklinggryta och ris. Jättegott var det faktist :) När vi hade ätit åkte vi förbi Konsum och handlade onyttigheter. Sedan cyklade vi hem till Amanda i skogen och kollade på Idol. När det var slut cyklade jag hem i mörkret. Det var den mörlaste cykelturen jag varit med om i hela mitt liv. Hade jag inte haft mitt cykellyse hade jag fortfarande legat kvar i diket! haha... Jag var hemma vid 10tiden ungefär. Sedan dess har jag kollat på röstningenIdol och suttit här en stund. Jag ska snart gå och lägga mig. Sitter väl här ett tag till, sedan ska jag sova. Imorn blir det Linköping och SHOPPING med Emilia! :)

 



AfterWork

NU DRAR JAG PÅ AFTER WORK MED AMANDA.

VI HÖRS SENARE IKVÄLL!






FREDAG

Nu är jag hemma från simhallen. Det var skönt att sola, simma och basta. Det är så avslappnande att bara få njuta lite. När jag kom hem plockade jag undan alla kläder och städade lite. Jag hade ingen lust att ta fram dammsugaren, så jag gjorde inte det. Jag gjorde iaf iordning lite, hehe.

Nu ska jag börja göra mig iordning. Jag ska fixa iordning mitt hår, sminka mig och hitta nåt vettigt att ha på mig. Vid 6 ska jag möta upp Amanda och sen ska vi cykla ner till Valven på lite after work. Äta lite god mat och sen ta ett par glas vin eller cider. Bara njuta av den underbara fredagkvällen! :)





 

1 Oktober



Blev inget jobb idag, så tog lite sovmorgon. Nu har jag precis kokat ägg och ska snart sätta mig ner och äta frukost. Blir nog Top Model framför det, sen ska jag städa. Jag hann inte städa i förrgår som jag skrev att jag skulle göra, så det måste jag verkligen göra idag. Jag ska plocka upp alla mina kläder som ligger huller om buller på mitt golv. Det är så att jag får hoppa mellan alla kläder för att ens ta mig fram till sängen, haha. Sen ska jag dammsuga lite och fixa lite. Vid ett ska jag möta upp Amanda utanför simhallen och där ska vi sola och simma lite.

Jag skriver mer när jag kommer hem därifrån. Ikväll kör vi på afterwork valven :)






RSS 2.0