HAVE A NICE WEEK

Hemma från handbollsträningen och det var faktist skönt att komma bort lite. När man är hemma såhär en hel dag blir man lätt lite rastlös och har det tråkigt, så var skönt att gå till sporthallen en sväng. Kände mig inte helt på topp, men inte alls dåligt heller. Blir jobb imorn :) När jag kom hem åt jag en jättegod köttfärsgrej med ärtor, purjolök, buljong och så ris till det. Det är jätteenkelt, men det är så gott :)

Just nu sitter jag och kollar på Project Runway. Det har tydligen börjat en ny säsong. Efter det blir det En unge i minuten, Big Brother och Superstylisten Jonas. Ska hinna duscha med, sen ska jag sova!

Jobbar varje dag nu fram till helgen, så vi hörs senare i veckan! :)








PINK

Köpte lite nytt till min Iphone igår när vi var i motala. Köpte ett rosa skyddshölje typ att ha runt telefonen och sen köpte jag skyddsgrej till glaset. Det skulle egentligen vara både på framsidan och baksidan, men det speglades sig sådant, så tog det bara på baksidan. Jag ska köpa något fint skal någon gång, men jag får nöja mig med det här så länge.







MÅNDAG

Hej!

Idag har jag varit hemma. Jag hade inget jobb idag och sen så kände jag mig inte alls på topp, så det var ju skönt att jag ändå var ledig. Känner mig fortfarande inte helt kry. Var iväg och handlade precis och jag kallsvettades hela tiden, det är ju inte så kul. Men ska nog orka jobba imorn iaf. Ska tillbaka till pyretbarnen imorn och det kan man ju inte missa :)

Jag har annars bara tagit det lugnt här hemma idag. Pappa och jag kollade på en film förut. The List hette den och den var riktigt bra, se den! Nu ska jag borsta tänderna och ta på mig lite kläder, sen åka iväg till sporthallen för handbollsträning. Det ska jag nog orka med, sen hem och bara va.






SÖNDAG

Nej, nu har jag varit igång en del idag. Varit hos Farmor, tagit en glass på Burger King med mina syskon och sen ätit flötmat med familjen. Känner mig inte helt på topp, är snorig och dan, men det ska nog gå över. Blir ju inte bättre av att det snöar ute med, men det ska väl gå över det med.

Nu ska jag kolla på Mästarnas mästare, Big Brother, sen Bachelorette och Stockholm Båstad på play. Efter det blir det sängen. Är ledig imorn, än så länge iaf. Så kanske sovmorgon imorn, vi får se!






Shopping

Blev lite shopping igår, men eftersom jag handlade en Iphone så fick det bli så ;)



Tärningar till bilen


En svart-randig topp


En väska


En ny sovlapp


Sminkborttagning och nya nagellack


Den svart-glittriga ögonskuggan som erika använde på mig förra helgen


röd-vit-randig t-shirt till samuel


Svart jacka till samuel


svarta korta tights med spets






Sen min kära Iphone :)




Bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår! :)


Först lite bilder på Karin och Olles lägenhet.










Sen lite andra bilder med.











Morsning!

Tjing! Nu ska jag försöka mig på ett blogginlägg via Iphonen. Får se hur bra det funkar. Har precis ätit frukost och håller på att göra mig iordning. Alice och jag ska åka in till farmor i Motala en sväng. hon fyllde år igår, så ska gratta henne lite. Sen ska jag nog åka förbi on off också. Tvätta bilen med blir det nog. Kommer hem sen :) hörs! Jag har inte kommit på hur man lägger in bilder så det får vi vara utan. Lägger in bilder från igår och min shopping senare.

TOY

Bloggar imorn, jag lovar!

Har alldeles fullt upp med min nya leksak! :)






NAILS

Medans jag går på stan och gör av med pengar, så ska ni få kolla på nåt.

Såå söta naglar
. Dom ska jag ge mig på en dag :)

 





WEEKEND

Har det kanontrevligt hemma hos Karin&Olle :)

Nej, bloggar när jag kommer hem imornkväll.

Till Högskolan imorn förmiddag, sen stan och shopping!

Hade!







FREDAG


Nu har denna långa vecka nått sitt slut. Bara den här jobbdagen kvar, sen är det Helg!
Efter jobbet åker Elin och jag ner till Karin i Habo (Jönköping).
Vi ska sova över där, åka till Högskolan lördag och sen lite shopping :)
Skriver mer innan vi åker eller när jag kommer fram till Karin ikväll.

Hörs!








JA MÅ HON LEVA!

Den fina födelsedagssången jag fick i lördags kväll av tjejerna! ♥








Ett par suddiga bilder från Körslaget
















5C i körslaget

Lyckades filma två olika små klipp från körslaget ikväll. Det ena var på Samuels klass, men det fick jag inte lägga ut och sen var det det här med klass 5C. Enligt mig så var dom en utav dom bättre, sen tycker jag att 4BellerC nånting var riktigt duktiga. Frasses klass var det nog. Dom hade ett par stycken som sjöng riktigt bra.
Men alla var jätteduktiga! Roligt att kolla på! :)






VECKA 12

Måndag morgon igen!

En lång, tuff vecka framöver, men det är kul :)

Vi hörs när vi hörs!








PRESENTER

Har fått jättefina presenter :)

Har fått presenter av pappa och emma och dom andra i familjen.
Mamma var här med två paket och sen fick jag kanonpresenter av
Emilia+familjen, Karin+familjen och motalatjejerna! ♥




Mojito-bag-in-box av Karlssons



Olika shotar av motalatjejerna



Ett jättefint halsband av Mamma+familjen



Två jordgubbskoppar till av Mamma+familjen



Skor av Emilia+familjen



Presentkort på IKEA och Åhlens av Pappa+familjen



Smyckesträd av Pappa+familjen



SVEA-tröja av Pappa+familjen



Jag är såå nöjd med mina presenter, men har fortfrarande inte fått alla.
Hur lyckligt lottad är man inte då :)



YESTERDAY

Tack alla igen för alla gratulationer och för kvällen igår!

Ni får ett par bilder här nu, alla finns på facebook snart :)










HANDBOLL

Började dagen med säsongens sista handbollsmatch. Jag finner nästan inga ord på hur bra ni spelade idag grabbar. Lkpg Lejon kom till Vadstena med en avbytare, två äldre spelare med dispans och en kille som var minst en decimeter längre än mig. Så det verkade som att det skulle handla om att trötta ut deras spelare och få stopp på deras storskytte. I första halvleken började vi med ett hyfsat bra försvarsspel och ett bra anfallsspel. Efter halva halvleken så står det lika, men då gör lejonen ett ryck och går upp i ledning med fem bollar. Vi tar timeout, byter till ett offensivt försvarsspel och efter det knappar vi in till två måls underläge i halvtid till 9-7. I halvlek pratade vi om att vi är minst lika bra som dom och att vi måste få stopp på deras skytte och kontra mer. I andra halvlek var det våran match helt och hållet. Försvaret var kanon och dom gjorde endast 4 mål i andra halvlek. Måste berömma våra målvakter med, ni var jätteduktiga. Tillsammans med försvaret tog det totalt stopp för lejonen. Framåt så fick vi fart på spelet och kunde kontra in ett par mål i förstafas och andrafas, precis som vi pratat om. Dom sista fem minuterna var lite kaotiska, vi gick till ledning med ett par bollar och deras spelare var totalt slut. Vi kunde efter ett grymt arbete vinna matchen med 17-13!

Är så stolt över hur bra ni kämpar grabbar!!

Ni ska vara stolta över eran prestation under hela säsongen. Det bådar gott inför framtiden och för hallsberg. Ni har jättemycket potential och ni är så goa grabbar! ♥





 

SÖNDAG

Tack för igår! Jag hade det jättekul :)
Ni är helt underbara, mina tjejer ♥
Bilder och sånt kommer ikväll.



Är rätt så pigg idag, har bara ont i huvudet, men det gör inte så mycket. Nu ska jag cykla iväg till sporthallen för säsongens sista handbollsmatch. Det bara måste bli vinst idag, känns som det. Men vi möter ett lag som är jättemycket upp och ner. Dom kan spela lika med ett lag i toppen ena dagen och andra dagen få stryk med 20bollar mot samma lag. Så det ska bli intressant att se vad dom kommer med för lag idag. Dom har en kille som är lite äldre som gjorde 7 av 9 mål förra gången vi mötte dom, så är han med, får vi se till att stoppa honom. Men en bra sista match ska vi göra iaf. Kom gärna dit och kolla klockan 1! VHF - LKPG Lejon.

Hörs!!


PARTY

Nu kommer mina fina tjejer och ska fira mig

Det blir lite förfest med tävling och grejer ikväll innan vi sticker in till Motala för utgång!

Åhh, ikväll ska vi ha såå kul :)









MAKE UP

Sådär, nu har Erika varit här och sminkat mig. Jag blev jättenöjd!
Det blev väldigt snyggt måste jag få säga. Duktig du är Erika!

Hinner bara visa bilderna nu och inte skriva nåt mer.
Ska äta lite mat här nu, sen göra det sista innan tjejerna kommer.
Kommer bli så kul ikväll :)










DONE

Nu har jag duschat och ska alldeles straxt platta håret. Egentligen skulle jag haft vågigt hår med hjälp av trippeltången, men jag kände inte alls för det. Så ska platta håret och sen tupera en massa så det blir riktigt rockigt! Har hunnit göra iordning min tröja med. Blev inte så bra som jag hoppats, men helt okej. Sen har jag målat om mina naglar med. Det första blev så kladdigt och fult, så har målat naglarna svarta nu :)

Klockan 4 kommer Erika hem till mig och då ska hon sminka mig. Jag var sugen på en ordentlig sminkning ikväll, så hon ska hjälpa mig med det. Kommer bli kanon! Jag skulle vilja ha något liknande det på bilden, men Erika hade någon ny skugga som hon gärna ville testa på mig, så det blir säkert jättebra. Jag är riktigt spänd på att se hur det kommer att bli! Jag lovar, det kommer bli bilder på sminkningen sen. Hoppas bara jag hinner lägga in dom i bloggen ikväll, annars dyker det upp imorn. Hörs!





Bild från ERIKAS SMINKBLOGG




19 MARS

Godmorgon, eller god middag ska jag nog säga. Vet inte hur mycket av bloggen jag hinner med idag, men ska försöka skriva ett par inlägg iaf. Tack alla som har grattat mig både i telefon och på facebook. Det var så många, så jag har liksom inte tid att svara alla. Men ni är så snälla som tar er tid att säga grattis!

När jag vaknade så gick jag upp och åt en jättegod frukost med ägg och nybakade frallor, mumsigt. Sen satte jag på mig lite andra kläder och gå ut på en powerwalk. Var tvungen att ta ut lite pengar, så gick ner på stan och sen gick jag en runda till. Det var såå skönt ute. När det är så soligt och varmt, så glömmer man att det är fullt med snö på marken. Fick lite vårkänslor igen! Snart försvinner snön tror jag, vilket är underbart :) Nu sitter jag och kopplar av innan jag ska börja städa och ordna med lite saker. Kollar på Big Brother med lillebror :)

Vi hörs senare!!






HAPPY BIRTHDAY...

TOOO ME!





DIF

YesYesYesYesYesYesYes!!

Bara en match kvar att vinna nu. Viktig vinst ikväll! :)


Djurgården ♥




Nu ska jag tjata på Karin att Lollo ska komma hit med formar, så jag kan ordna med en grej tills imorn.
Sen ska jag kolla Vampire Diaries och sova!



HEART

Fick den här underbara blomman av mina kollegor på Pyret idag för att jag fyller imorn.

Så snälla dom är ♥






Ögonbrynsfix på Studio5

Före



Efter




Tummen upp på det!




YES

Nu ska jag gå ut och skotta lite, jippi!!

Sen ska jag ner till Mariella på Studio5 och fixa till mina ögonbryn.

Det behövs kan jag lova! :)




 


OH MY GOD!

Gaaah, det tidsinställda inlägget från imorse skrev jag verkligen inte imorse, utan igår kväll. Hade jag skrivit det imorse hade det inte alls låtit så glatt!

Imorse var jag så arg och stressad samtidigt. Vaknade vid kvart i 5 av att det var snö faan överallt. Alla skriver om det så behöver nog inte förklara. Men vid halv6 så fick jag lite smått panik. Jag skulle öppna på solrosen imorse och jag skulle egentligen ha cyklat ner, det kunde jag glömma. Att gå skulle ju ta typ en halvtimma och det är ju inte så kul vid halv6 på morgonen. Emma skulle egentligen ha bilen, men det kunde vi ordna till slut. När Alice och jag skulle åka så märkte jag när jag kom ut att vänster bakdörr på bilen står vidöppen och det är typ 3 dm snö i bilen, I BILEN! Helt sjukt var det. Jag hade tydligen glömt att stänga och låsa dörren igår när jag kom hem från Motala. Sen var lampan tänd med, så trodde att bilen inte skulle funka, men jag hade tur, så den funkade. Kunde lite smått irriterad och stressad åka ner till solrosen och ta emot barnen med god min! :)






FRIDAY, I'M IN LOVE!

I'm in love with fridays!
Äntligen fredag!

Det här är ett tidsinställt inlägg eftersom jag just nu vid den här tiden har varit på jobbet i en timma!
Började jobba klockan 6 idag, inte kul... men slutar lite tidigare idag iaf, vid halv2.

Så, vi hörs i eftermiddag!









SHOPPING

Det här var vad jag hittade i motala idag.
Blev lite spontanshopping och lite planerad shopping som t-shirt, tilltugg och en massa dricka.

Här kommer iaf lite bilder på spontanshoppingen!




Köpte mina efterlängtade skor på Din Sko



En svart-vit randig t-shirt från Kappahl



Lite blandat från H&M. Ja, ni ser ju vad det är!
Jag är en sån där hejare på att plocka på mig sakerna som brukar finnas intill kassan.



Sen ett grått nagellack, som jag faktist testar just nu.





VECKA 11

Jobbig vecka det här kommer bli. Tuffa dagar.

Men ha det bra, hörs!!







SÖNDAG

Jaha, nu kan jag äntligen sätta mig vid datorn en stund.



Det blev vinst i handbollsmatchen med 21-15, vilket var jätteskönt. Mötte ett rätt så hyfsat Katrineholm, men vi hade matchen från första minut tycker jag. Efter en rejäl ledning i halvtid, så kom vi in i en liten dipp 10min in i andra halvlek där dom kunde knappa in till endast två måls skillnad. Då tog vi timeout och försökte peppa upp grabbarna lite. Det resulterade i att vi kunde gå ifrån igen. Sista minuterna hade vi bara kul och det blev rejält hawaiispel med kontringar åt alla möjliga håll och kanter. Men det slutade som sagt med vinst till oss med 6 bollar! 


Jag har verkligen försökt att inte klaga på domare och andra ledare, men nu måste jag få sätta ner foten. För det första så var det bara en domare som dök upp. Vet inte om de hade planerat det så, eller om den andra inte kom dit. Det dög iaf inte. För han var ju inte direkt bra... Han missade så otroligt mycket, raka armar så våra grabbar bara flög iväg och en massa annat. Sen tycker jag att han kunde tagit lite mer kommando över den andra KAIK ledaren. För så som han skrek elaka saker till sina egna spelare är inte okej. Grabbarna är 12 år och dom ska inte behöva höra deras tränare skälla på dom hela tiden. Jag tyckte faktist synd om dom. Han kom fram och var fruktansvärt dryg mot Malin och mig med efter matchen. Det uppstod en diskussion i slutsekunden av matchen, som vi blev lite upprörda över. Orkar inte gå in på det, diskussion blev det iaf. Vi hade ju delade meningar om det kan man ju säga. Malin kunde till sist inte hålla tyst om hur han pratade till sina egna killar och då svarade han att vi skulle sköta vårat eget och att vi var j*****t löjliga typ. Han var bland den värsta ledaren som jag någonsin mött. Trodde inte att Norrköpingstränaren skulle ha någon konkurrens om den titeln, men den här var nästan värre!

Såå, nu ska jag inte spy galla mer. Vi vann ju iaf :) Synd att tjejerna förlorade efter oss. Blev donken på vägen hem och när jag kom hem åkte jag till simhallen för ett vattengympa-pass!

Nu ska jag avsluta kvällen med Solsidan och Big Brother!






HANDBOLL

Jag är så extremt trött just nu. Har inte sovit något inatt, har typ legat och kollat på klockan hela tiden.
Det är så irriterande att inte vakna utvilad. Iofs så sov jag typ bara 5 timmar, men ändå.



NU DRAR JAG IVÄG TILL KATRINEHOLM FÖR LITE HANDBOLL.

SÄSONGENS SISTA BORTAMATCH
OCH TROR STARKT PÅ VINST :)

HÖRS NÄR VI KOMMER HEM I EFTERMIDDAG!








KVÄLLEN

TACK ALLA TREVLIGA FÖR KVÄLLEN.
BLEV INTE SÅ MÅNGA BILDER PGA ATT JAG TYVÄRR VAR TVUNGEN ATT ÅA HEM.
MEN HÄR KOMMER NÅGRA.



PUSS PÅ ER! ♥












WOOP WOOP!

Nu drar jag till Motala.
Ska äta lite mat hemma hos Emilia, sen ska vi till Sanna för att fira henne och Carro :)
Jag kör ikväll, så ska bara dit och vara trevlig. Får se om det blir utgång!

Ha en bra lördag!




LÖRDAG

Nu är jag helt färdig. Ni ska få två bilder på min sminkning. Hur man än gör, så blir det aldrig bra. Det fastnar liksom aldrig när jag ska måla ögonskuggor, jag är så trött på det. Men nu får det vara såhär. Blå ögonskugga och blåa naglar, den mörka blommiga klänningen jag köpte i veckan, jeans under det och converse till. En vit tjocktröja ska jag ha över med. Jag är inte så party ikväll, men så får det va!









DIF

VILL PASSA PÅ ATT SÄGA GRATTIS TILL DJURGÅRDENS IF SOM IDAG FYLLER 120ÅR!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN



NU FIRAR VI DET HÄR MED EN VINST.
HOPPAS HOPPAS HOPPAS!



DONE

Sådär, då har jag tränat och varit på apoteket. Hann med en spontan-solning med i simhallen. Det behövdes och det är så avkopplande att sola. Sprang in på Karins med och skulle kolla efter en gul ögonskugga, men dom hade ingen. Så blir inte gula naglar och gul sminkning idag, utan vi kör på blåa naglar och lite blå ögonmake :) Det blir snyggt det med, även fast jag var sugen på gult. Blått passar egentligen bättre till det jag ska ha på mig ändå. Får se om jag hinner visa naglarna och sminkningen sen.

Nu ska jag ta mig nåt att äta, sen ska jag kolla på Vampire Diaries och ta en dusch. Hörs sen!








12 MARS

Sorry för den dåliga uppdateringen igår. Men vårat internet la av totalt, inget funkade på någon av datorerna, jag höll på att bli galen. Sen satt jag och försökte ordna upp det på min dator i säkert en timma och när det tillslut funkade på alla andra datorer så funkade det självklart inte på min. Tillslut gav jag upp och gick och la mig asförbannad. Men tog nya tag när jag gick upp imorse och då funkade det :) Jag måste lära mig att ha lite tålamod med tekniska saker. Oftast löser dom sig själva bara man väntar ut dom, så det ska jag komma ihåg.

Aja, hinner inte sitta här och babbla. Jag ska borsta tänderna, sen åka ner till gymmet en sväng. Hoppas det är lika tomt där som det var förra lördagen. Det är så skönt att träna då! Men nu måste jag dra. Ska springa förbi apoteket med. Hörs!






Någon som har en knallgul  ögonskugga?! Hör av er!



YELLOW

Vet inte riktigt vad jag ska skriva för nåt.
Så tänkte skriva lite om vad jag tänkt ha för något smink och nagellack imorn när jag ska till Motala.
Just nu känner jag starkt för GULT i alla nyanser och färger.
Vet inte vad jag ska ha på mig än, men gula naglar och gult ögonmake blir det nog.

Hade inget roligare att säga! :P





     



LADY GAGA

Häftig tjej alltså.

Det är bara Lady Gaga som kan göra såna här musikvideos!






FREDAG

Alltid himla skönt när man får skriva att det är FREDAG igen.
Bara den här dagen med, sen är det helg.
Vet inte hur det kommer sig att jag alltid får 9-17 tiden på fredagar?!
Gör inte så mycket, för jag älskar det ändå!

Men men, vi hörs när jag slutat!







SHOPPING

Var en sväng i Motala efter jobbet idag. Var först och hämtade ut lite saker på apoteket, sen gick jag en snabbis på stan. Man märker verkligen att man börjar bli redo för våren när allt man kollar på är antingen pastellfärgat eller blommigt! Kunde såklart inte motstå ett par saker. Har sagt till mig själv att jag inte ska shoppa något förens jag åker ner till Jönköping senare i månaden, men hittade verkligen två klänningar som var såååå Hanna! Dom var likadana fast i olika färg, supersköna från H&M. Kommer jag bo i i sommar :) Sen köpte jag en ljusrosa toppGina Tricot.

Det var alles och det var inte alls dyrt heller.
Klänningarna kostade 99kr/styck (!) och toppen 129kr
.

JAG ÄR NÖJD!
 



Den beiga klänningen.
Var svårt att få till en bra bild på hela klänningen, färgen blev lite konstig.





Likadan klänning fast i mörkblått istället.




Ljusrosa topp från Gina Tricot.



VECKA 10



MÅNDAG IGEN.

NY VECKA.

VI HÖRS NÄR VI HÖRS!








TRUE

Oj, nu blev det sent. Hinner inte skriva så mycket pga det.



Det var kanonroligt på Vattengympan och det kommer jag verkligen göra igen. Det var Elin och jag och en massa andra tjejer/damer/tanter, haha. Det var skitkul och vi skrattade jättemycket, sen var det skönt att basta och sådär. Det blir en söndagstradition :)

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och kollat på tv:n, men nu måste jag sova.
Gonatt på er!!








SÖNDAG

Nu är jag hemma från sporthallen. Kollade på två hyfsade matcher, där F97 tyvärr förlorade, medans F96 vann sin match. Men det var väl inga höjdarmatcher direkt, det kunde ju ha varit bättre.

Nu ska jag packa väskan och ta bort sminket. Om en halvtimma ska jag bege mig till simhallen för att köra lite vattengympa med Elin. Det ska bli intressant att prova på det med. Man har ju en sån där bild i huvudet där det står en massa gamla tanter och skumpar i vattnet, får se om det är så eller inte :P Det ska bli kul iaf :)

Vi hörs senare sen!!







6 MARS

Jaha, vad ska man hitta på idag då? Mår faktist riktigt bra trots att det var lite fest igår. Har mått bra dom senaste gångerna faktist, kanon :) Jag tror nog att jag ska ta och fräscha till mig lite och ta på mig lite kläder. Är sugen på lite handboll, så ska nog besöka sporthallen en liten stund. Flickor 97 har match klockan ett, så ska nog kolla på den. Vet inte om F96 också har match efter det, då ska jag kolla på den med. Ikväll blir det kanske vattengympa med Elin, men vet inte säkert, men tror så. Ska sms:a henne snart och fråga.

Annars blir det lugnt idag :)








YESTERDAY

Tack alla för kvällen igår!! :)

Det var riktigt roligt. Började med lite flötmat och melodifestival hos Emilia, sedan åkte vi vidare till dom andra, där kördes det charader och dracks tequila, usch. Gick till Harrys vid 12 typ och sedan dansade vi loss tills det stängde!

Jättekul var det :)


Här kommer två bilder. Alla finns på facebook inom kort.






PARTY

PARTY PARTY LÖRDAG ♥







LÖRDAG

Nu så har jag gjort iordning mig. Sitter och väntar på att Elin ska hämta mig. Kör på lite enkelt ikväll med. Blir svarta byxor, den rosa-randiga toppen jag köpte idag och ljusrosa converse. Tröjan är lite för kort, så jag har ett linne under, men det är inte så snyggt ändå. Jag bjuder på det ikväll. Har en lite rosa-glitter-aktig sminkning och blåa naglar, enkelt det med. Men jag tror nog att jag kommer trivas i min outfit ikväll ändå :)

Jaha, vad ska jag göra ikväll då. Jo, först ska elin hämta upp mig, sen hämtar vi Karin och åker till EmiliaMotala. Där ska vi äta lite mat och kolla på Melodifestivalen. Efter det ska jag vi gå till Daniel och Josse där vi ska fira D&T med lite förfest innan det blir utgång :) Så äre!

Nu måste jag dra :)










HOME

Hemma från allt jag skulle göra. Träffade Helga gymmet och det var bara vi där, så himla skönt. Jag joggade, gick, körde lite på maskinerna och sen när Helga hade gått sprang jag skiten ur mig på löpbandet. Jag bara ökade takten som bara den och bara sprang tills jag dog typ. Det var sjukt jobbigt och det var tur att det bara var jag där, haha. När jag kom hem kollade jag på lite skidor. Ingen större framgång idag heller. Synd att det alltid är dom där norrbaggarna som ska ta hem allt, tur att dom inte hade något flyt på skidskyttet. Esch, egentligen bryr jag mig inte, det är bara så himla spännande!

Nu har jag precis målat mina naglar i marinblått, blev rätt så snyggt. Köpte det nere på Karins förut och handlade faktist en sån eye shadow fix grej, så att ögonskuggorna sitter där dom ska. Det är så irriterande när dom kladdar ihop och lägger sig i vecken, så hoppas den funkar. Sedan köpte jag en SVEA topp på rean på sporthörnan. Blir nog den ikväll :)

Nu ska jag kolla färdigt på Fringe, orkade inte det igår, sen ska jag duscha!



Ni får tänka bort att jag inte har tagit bort färgen som jag målat utanför på bilderna. Har inte hunnit det än.







 








5 MARS

Jag vet i fasen om jag har skrivit något inlägg där det stått Mars i rubriken iår än. Så det var väl dags för en sån rubrik nu, hehe. Tänk att det redan är Mars, det är ju helt otroligt. Det är nog födelsedagarnas månad det här. Födelsedagsfester tre veckor i rad nu och det är ju kul. Den första är redan ikväll, då Tobias och Daniel ska firas. Men det är ikväll det!

Nu ska jag ta tag i det här ... åka ner på stan en sväng och handla tills kvällen, lite dricka och ett mörkblått nagellack. Efter det ska jag gå till gymmet en sväng. Tycker inte helt och hållet om maskinerna där nere, men att bara kan gå eller jogga på löpbandet lite och cykla lite är skönt. Egentligen skulle jag gå en sväng ute istället eftersom det är så fint väder, men har man köpt ett kort så ska det användas med.

Men måste ta på mig lite kläder nu. Hörs sen!








NICE

Helt okej dag på jobbet idag, men saker är som det är. Älskar iaf alla barnen, ni är underbara! ♥

Har också haft en bra fredagkväll. Jag tycker alltid det är skönt att ha det lugnt efter en jobbvecka. Så På Spåret, god mat och Big Brother, det är en helt okej fredag. Det blir mer fart imorgon istället :) Nu ska jag avsluta kvällen med ett avsnitt av Stylisterna, Vampire Diaries och Fringe om jag orkar. Sen ska jag sova!

Hörs imorn!








SHOES

I sommar kommer jag köra på ljusa skor och färglada skor :)
Dom här är ett måste i min kära skosamling.
Sen varva med snygga sandaler och härliga skor med klackar så är min sommar räddad!










FREDAG




LÄNGTAR TILLS DEN HÄR JOBBDAGEN TAR SLUT.

Kommer nog vara extra skönt med Fredagkväll ikväll!

Jobbar till 5, så vi hörs ikväll :)





PIPPI LÅNGSTRUMP

Nu har jag min egna lilla Pippi-tröja :)

Den är sååå skön och den kommer nog användas flitigt under sommarnätterna till jeansshorts!

Tack Kerstin för att du stickat den till mig :)









RSS 2.0