Wihiiii,

Är hos emilia med elin nu. Äter tre-rätters middag. Jag gjorde förrätten, det blev en räksallad typ med cous-cous och rhode-island sås, hade även hemmagjorda vitlöksbröd till. Låter tråkigt och det var det kanske med, men det var gott! Emilia gjorde huvudrätten och det var fläskfile, potatisgratäng och en grym sås. Jag kan lätt säga att det var det godaste jag ätit på riktigt länge! Snart bjuder elin på efterrätt, blir nåt med vit choklad så blir nog också gott som faan.

När vi är färdiga så åker vi vidare hem till marcus där det är lite nyårs-party!! Ha en härlig nyårsafton folk!



|| Ska försöka mig på ett videoinlägg med mina tjejer sen ||

NYÅR





31 december

Uppe med tuppen idag, alltid lika gött, INTE! Men ska käka lite frukost nu och efter det så åker vi till huset för att måla lite igen. Men bara till lunch, sen ska jag åka hem och göra mig iordning och fixa förrätt.



Natti!



Nu ska jag sova. Gonatt

Usch!



Kollade en liten snutt av Scarred på Mtv precis och fick se det här klippet. Jag brukar inte vara kvischlig med såna grejer, men det här fick mig nästan att spy. Faaaaaan vad ont det måste gjort!!


Meddo



Kollade på klockan och insåg att den var 20.53 så det blev att ta bilen snabbt som faan till meddo för en solning. De stänger vid 9 så jag hann precis. Men helvete vad varmt det var idag, trodde att jag skulle brinna upp. Tänkte gå ut redan efter 13min, men låg tiden ut ändå. Vilken jävla pärs!!!!



Dagens...


en stor BAJSKORV ger jag till våran bil. Ingen värme i bilen på hela vägen till och från Linköping. Så förbannat kallt!!! Har nog aldrig varit så frusen, haha.
Och en liten fis ger jag idag till att det inte finns ett skit att kolla på på TV:n!!!








Dagens höjdpunkt


Var med emilia i linköping idag och kollade på Erik och Calle. Erik var riktigt bra som vanligt och fruktansvärt snygg! Men alltså efter det här framträdandet så har jag helt ändrat uppfattning om Calle. Jag gillade inte honom alls mycket innan, men efter idag så verkar han vara helgó kille och han ser faktist riktigt bra ut han med. Det har jag aldrig sagt innan. Men de där killarna skulle man inte tacka nej till. Jag tror både Emilia och Jag har en stooooor CRUSH på de där grabsen!!!! och vi är ju knappast ensamma om det...












30 december

Blev inget målande idag, var aldeles för trött för det, men inte blev det någon sovmorgon för det inte. Lillasyster kom och väckte mig vid 8. Nu ska jag göra iordning mig och sedan åka till motala och hämta emilia. Vi ska åka in till Linköping för att kolla på ERIK och Calle på Ikano. Blir liiiiite shopping med.









i väntan på J-VM matchen

Tänkte lägga in en bild på mina underbara sovbyxor som jag fick i julklapp, jag bara älskar dom!! Det kommer mer bilder på julklappar någon dag. Min mobil har gått sönder (igen!) så nu har jag ingen musik och ingen kamera att ta bilder med (förutom min vanliga cp kamera, men som för tillfället är i motala).




Passar på att slänga in en bild från julafton hos amanda&adde. Både amanda och jag har pysslat lite med den. Blev ganska cool, men ändå ful, men jag bjuder på det. Om ni undrar så ligger jag nästan på deras köksbord.



Nu ska jag kolla på Biggest loser som jag spelat in sedan tidigare ikväll, innan jag ska kolla SVERIGE-Ryssland i J-VM. Blir en låååång natt!





Nyårsoutfit



Det blir det här på nyår, den enda skillnaden är skorna. Hade ingen bild på mina skor, men det är svarta högklackade med nitar på, så dom på bilden får representera dom. Annars blir det resten på bilderna. Kanske inte för kul, men vafaan, nyår är väl ändå lite överskattat! Men kul ska jag ha det iaf :)







Dagens...


TRÅKIGA MÄNNISKOR, EGOISTER, PERSONER SOM LJUGER OCH UNDANHÅLLER
Det är människor som alltid ska bajsas på tycker jag. Jag blir så förbannat trött på alla människor som bara "jo, men jag vill hänga med" och sedan "Ehh, jag orkar inte, jag tror jag stannar hemma". Det är väl bara att ta arslet ur och hänga med på saker. Man bestämmer grejer och sedan bara ångrar sig, då är det väl lika bra att säga nej på direkten. Hålla på att vela fram och tillbaka, bestäm dig för faan! Sedan till dessa jävla egoister som "bara jag har det bra så skiter jag i alla andra" typ. Bara dom får göra roliga saker så struntar jag i om de andra inte får göra det. Jag kan inte fatta att det ska vara så svårt att vara glad för andra och låta andra vara glada utan förstöra det för varann. T ex när någon får ett nytt jobb så kan det väl inte vara så förbannat svårt att vara glad för den istället för att deppa och säga onödiga saker som att "hur kan du få det jobbet?" "Men det kan väl inte du nåt om". Var glad för andra istället för att vara en neggopeggo person som bara tjurar (vet att jag själv också kan tjura, men inte faan för att något bra hänt någon annan). Till sist vill jag säga lite om personer som ljuger och undanhåller saker för en. Det är så irriterande att få reda på saker av alla andra istället för från personen i fråga. Att det ska vara så svårt att berätta saker utan att man alltid ska behöva fråga för att få reda på något. Och när man sedan frågar så får man bara reda på en liten del av det och så måste man fortsätta fråga. Man kan faktist vara lite öppen ibland. Man får alltid reda på allt i slutändan ändå!!

Det var allt jag ville säga, det blev inte så elakt ändå. Hade tänkt att hänga ut några av mina egna vänner (tyvärr) här i bloggen i det här inlägget, men jag ångrade mig. Hoppas att några känner sig träffade iaf och kan bättra sig. Nu struntar vi i det här. Nu ska jag kolla Ugly Betty. Lägger in bilder på min nyårsklädsel senare.
Puss&Kram







29 december

Om jag glömt att berätta det så har min familj köpt ett nytt hus som vi flyttar in i i mitten på februari. Så nu håller vi på att renovera för fullt. Det är faktist riktigt kul. Det är roligt att få flytta in i ett hus som man vet att man har varit med och gjort fint :) Så idag har jag målat typ 58miljoner väggar med vit färg. Det blir nästan helvitt hus med någon fondvägg i varje sovrum. Det blir ett par väggar att måla. Huset är sju rum och kök stort och så är det ytterligare ett stort rum på övervåningen. I mitt rum blir det 3 vita väggar och en knallROSA vägg, mmmm, det gillas!! Men nu ska jag tvätta bort min färg från händer, ansikte och allt annat man kan ha färg på.




Senare blir det ett ARGT DAGENS BAJS inlägg. Missa inte det!!






28 december


Dagens bajs går till att julen redan är slut. Varför ska alltid julen gå så snabbt? Man hinner inte ens slå in julklapparna innan alla redan har öppnat dom, man hinner inte koka skinkan innan någon redan har ätit upp den, man hinner inte ta in granen innan den börjar att barra och man hinner inte ens säga God Jul till alla man känner innan man ska säga Gott Nytt År! Jag föreslår en längre jul nästa år.







Hanna Jonsson-Jivegård


Nämen, hallå! Kul att du hittat hit :)



Kände att det var dags för mig att skaffa en blogg som alla andra. I den här bloggen kommer jag skriva om precis allt som faller in, tråkiga saker i vardagen, roliga saker i vardagen och säkert en del skitsnack!










RSS 2.0