SHOPPING

Blev lite snabbshopping såhär på natta. Hittade som sagt lite grejer på rean på H&M, så det klickade jag hem nu. Billigt blev det med. Typ 300 spänn för allt, sen beställde jag med Emilia så frakten blev nästan ingenting. Mycket bra, mycket bra.

Natti folket! :)







Kommentarer
Postat av: amanda

snygg skjorta du köpt, har en likadan i min garderob fast svart =), pusss

2010-07-25 @ 06:17:42
Postat av: robin hood - gratis designhjälp

tjenare tjenare!



Jo jag marknadsför just nu min blogg för att flera ska hitta min blogg då jag hjälper små bloggar och även storbloggar ( men framför allt små bloggar ) med att designa deras blogg gratis..



Jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig och 'bloggvärlden' med att skriva ett inlägg där du tipsar om att man kan få designhjälp via min blogg eller om du bara skulle vilja posta en länk eller nåt i din blogg som hänvisar till mig?



Om du gör något av det och säger det så lägger jag gärna till dig i min rekomendations kategori i bloggen! ( du får gärna rösta om vad du tycker om min blogg.. vore kul att få lite åsikter.. du röstar på mitt bloggbetyg på den runda knappen med stjärnorna som finns en bit ner i min meny )



förlåt för att jag störde med en reklam kommentar, men vore kul om folk fick se att det finns en blogg som gör gratis designer för att hjälpa små bloggar m.m



Ha det. // robin hood.

2010-07-25 @ 06:34:41
URL: http://robinhoods.se
Postat av: JOAKIM FORSBERG

Fint shoppat :)

2010-07-25 @ 07:35:21
URL: http://joakimforsberg.se
Postat av: hannah

amanda: Tack! Emilia köpte en svart och en vit sån :) Vad har du för storlek i din?? Jag är orolig för att den ska vara för liten för mig... Puss

Robin Hood: Klart vi kan samarbeta lite! :)

Joakim: Tack! :)

2010-07-25 @ 14:23:16
URL: http://hbyhannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0