HOCKEY

I eftermiddag blir det hockey i Motala med Amanda :)

Himla sugen på lite sport, det har varit dåligt med det i helgen.






PICS

Hade en jätterolig kväll hemma hos Martina igår :) Tack!
Men tyvärr var inte Harrys lika roligt. Elin och jag åkte hem tidigt.

Såhär bra blir bilderna med kameran på fånen nu.... oranga och suddiga.
Usch, så tråkigt. Men några bilder kommer iaf.









NAILS

Kvällens naglar är målade med detta silvriga nagellack :)





LÖRDAG

Skulle ta lite kort på min make up som jag har ikväll, men som en del av er säkert läst på min facebook så är kameran på fånen helt störd! Den tar kort när den vill, ibland startar den inte och den använder blixt när han vill. Så här kommer då lite olika bilder, några utan blixt, några med blixt, någon lite mer orange än den andra och någon mer ljus och ofärgad. Ja, ni fattar, det är inte lätt att ta vettiga bilder! Har iaf en ganska så extrem sotning med mörkblått, eyeliner och mascara. Mycket ögonmake och nästan inget på läpparna.

Vad ska du ha den här maken till då kanske ni undrar... Jo, om en halvtimma kommer Elin och hämtar upp mig. Då ska vi åka in till Motala, hem till Martina och fira henne med underbara tjejer. Det blir tacos och partaj, säkert utgång med! Jag tror på en fantastisk lördag!! :)







MIN FÖRMIDDAG

Hunnit med en sväng på Ombergsliden på förmiddagen.

Skjutsade dit lillebror och stannade och kollade en liten stund.



Samuel


Wille Olsson



COVER

Jag vet att alla tjatar om denna Cover All Mix från Make Up Store,
men jag måste få tjata lite till.
Den är såå sjukt bra och är värd varenda krona.
Du kan täcka allt i hela världen som du vill täcka på kroppen.

Sen jag köpte den har den hamnat på listan över saker som jag inte kan vara utan.
Har ni ingen, åk till närmaste affär och KÖP DEN!





YESTERDAY OCH TODAY

Det blev en riktigt lång, men underbart bra dag igår!

Började med flera handbollsmatcher med smågrabbarna hemma i sporthallen. Dom spelade jättebra och jag tycker dom utvecklas mer och mer för varje träning och match. Så var hemma i sporthallen tills kvart i 1, då packade jag snabbt ihop storgrabbarnas grejer för att åka till Norrköping för match. Matchen började som många av våra matcher med underläge från första minut. Våran första halvlek var inte bra, försvarsspelet var inte tillräckligt tufft. Vi låg under med som mest 6 mål under första halvleken, men i paus var deras ledning 4 mål. I andra halvlek blev försvarsspelet betydligt mycket bättre och vi knappade in. Men när vi var ett eller två mål ifrån dom, så slappnade vi av och tappade några bollar igen. Så höll det på under stora delar av andra halvlek, vi kom ifatt, sedan tappade. Det var när det var ungefär 10 minuter kvar som grabbarna började ta ifatt igen, men skillnaden från resten av matchen så tappade vi aldrig utan gick om och kunde tills slut vinna med 22-20. Vilken upphämtning! Det är starkt att kunna komma tillbaka efter ett så stort underläge! Så det var kul.


Efter matchen åkte vi snabbt hem till Vadstena och hann då se andra halvlek av herrarnas match mot Motala. Derby alltså och Vadstena kunde komfortabelt vinna den matchen med 7 bollar. Så det var riktigt kul med :) Mindre kul var Sveriges match hörde jag folk nämna!  

När klockan var halv 6 igår hade jag då hunnit med 6 handbollsmatcher och var så trött, men cyklade bort mot Mamma för att äta hemlagad indisk mat med kanonbra folk :) Det var så gott och vi hade det så kul. Spelade Med Andra Ord, T P och de andra spelade mycket gitarr och sjöng. En mysig kväll som slutade runt halv 2 tiden. Då var jag helt slut och cyklade hem och sov!

Idag blir det jättelugnt. Inget planerat!







LÖRDAG

Blir en handbollslördag det här :)

Först sammandrag hemma i sporthallen med smågrabbarna, sedan åker vi mot Norrköping med storgrabbarna för match mot Nhk i eftermiddag. Vill gärna se Sverige med, men får väl lyssna på radion på väg hem från Norrköping.


NEW

Har satt upp lite saker på väggarna i mitt vardagsrum.

Det var verkligen på tiden och det blev så bra :)





Ny gardin och nya kuddar i svart och vit randigt.


 
Min nya, sjukt snygga tavla från Kan Dee!



En vit spegel hängande längsmed matsalsbordet.




Svarta tavellister med ramar, ljuslyktor och lite grönt på.



Det känns kanonbra att få upp lite på väggarna!



KAN DEE

När jag var i Köpcentrumet vid Globen innan Idrottsgalan, så hittade jag den perfekta tavlan!
Kommer visa bilder på den alldeles straxt.



Men blev så inspirerad av tavlan att jag klickade hem lite saker från hon som målat tavlan, KAN DEE!
Klicka på länken för att komma till hennes webshop! Helt underbart bra är hennes bilder!

Här kommer iaf det jag köpte. Ett linne, en t-shirt, en tygpåse och ett nagellack :)







IDROTTSGALAN

Blev en riktigt bra måndag igår.

Att vara på plats på Idrottsgalan var kanon :)

Här kommer några bilder som jag tog.
















SVENSKA IDROTTSGALAN

Woho, idag händer det något jättekul...
Pappa och Samuel ska idag få uppleva sin julklapp som de fick av mig.

Vad kan det vara då?
Pappa, Samuel, Emma och jag ska åka till Stockholm och gå på Idrottsgalan i Globen!
Det kommer bli kanonkul :)

Vi åker runt 2 tiden, sedan ska vi gå en sväng på Köpcentret vid globen, äta lite mat
och sedan vid 7 gå in i Globen. Hoppas man får se lite idrottsstjärnor ;)

Kanonbra måndag iaf!









LÖRDAG

Varit på kalas i Motala och nu är jag påväg till pappa för lite mat.

Ikväll blir det lite partaj. Förfest hemma hos Emilia och Molle i Motala. Sedan blir det nog Harrys :) Wohoo!


ALUCEUM CUP 2012

Tänkte skriva några rader om helgens handbollscup i Finspång.

Började med match mot Norrköping fredag eftermiddagen. En bra match, men förlust med 6 bollar. Kvällsmat, lite sömn på natten och lite frukost på lördagmorgonen, sedan var det dags för match mot Skogås 1. En grymt bra och jämn match som tyvärr slutade väldigt konstigt med konstiga domslut och förmodligen fel i målräkningen efter en rörig sista minut. Förlorade den matchen med 2 bollar och chansen att gå till A-slutspel var borta. Vi hade ändå spelat två jättebra matcher mot lag som vi är jämna mot.

Käkade lite lunch och kollade på Pojkar 01 innan det var dags för sista gruppspelsmatchen mot Tibro. Ett lag som förlorat klart mot både Norrköping och Skogås. En enkel match väntade trodde vi, men så fel man kan ha. Grabbarna var tyvärr inte med i matchen över huvudtaget och det gick inte att känna igen dom alls. Säsongens sämsta match som slutade med förlust. Vi kom sist i gruppen efter att ha haft "stolpe ut" under gruppspelet. Men B-semifinal väntade på söndagen. Laddade upp med tacos, disco, skjuttävling och backklättring under lördagkvällen innan det var dags att sova. 

Tidig match på söndagen där vi i B-semin fick möta Kumla. Ett lag som vi spelat mot i serien förra säsongen och vunnit stort över. Här var det verkligen behövligt att påminna grabbarna om att inte underskatta Kumla. Vem vet vad som händer under en cup... Men det blev aldrig match. Vi vann med 16-3 efter en KANONmatch! Så skönt att få visa att vi verligen kan spela handboll (man blev lite orolig efter Tibromatchen). Så B-final väntade på eftermiddagen!! 

Innan den åt vi lite mat och kollade på pojkar 01:s A-semifinal. Blev en rysare som de vann med ett par bollar. Fantastiskt bra jobbat smågrabbar! Halv 2 var det dags för våran final. Vilka blev våra motståndare då? Jo, inga mindre än Tibro igen. De som vi spelade våran sämsta match mot under lördagen. Men vi var alla extremt sugna på revansch och få visa Tibro att vi hade en skitmatch dagen innan. Finalen blev tight och spännande. En riktigt bra final där grabbarna kämpade hela matchen. Det var lika i halvtid, men i andra halvlek drog vi snabbt ifrån till två måls ledning. Efter det hade vi matchen i våra händer. Även fast det bara skiljde två mål kändes det aldrig riktigt farligt. Det här var våran FINAL! Vi vann med 8-6 och B-guldet var vårat! Wihooo..  Grabbarna fick medaljer och vi fick en jättefin pokal!

(Det ska tilläggas att våran grupp var mycket bättre än den andra gruppen. Vi hade oflyt med lottningen och tre bra lag i samma grupp. Ettan och tvåan i våran grupp gick till A-final och trean och fyran från vår grupp gick till B-final, vilket talar sitt tydliga språk att våran grupp var bättre. Hade vi varit i andra gruppen hade vi varit i A-slutspel. Men ibland har man inte turen med sig.)

Är så stolt över grabbarna som kunde spela två bra matcher i gruppspelet och även komma igen på söndagen efter den hemska matchen under lördag eftermiddag. NI KAN JU OM NI VILL! ♥ Tack för helgen!

Hejade även fram pojkar 01 i deras A-final innan vi åkte hem. De hade det tufft och förlorade med några bollar. Men en grym turnering av smågrabbarna!






Alla bilder dyker upp på facebook snart.



HANDBOLL

Då drar jag iväg på handbollscup med mina stora grabbar :)

Tillbringar fredag, lördag och söndag i Finspång av alla ställen, men det ska bli såå kul.

Det är så underbart med handboll hela dagarna!

Hörs..










TORSDAG

Nu ska jag åka iväg till Motala en sväng.
Ska hälsa på farmor, hämta lite papper och sväng förbi stan en kortis!

Ikväll blir det mys hemma hos elin med alla tjejer ♥
Vi kör på innegrill och trevligheter!







NYÅR

Tack alla underbara människor för igår!
Hade en kanonbra kväll :)


Många, urdåliga, Iphone-bilder finns på facebook snart.








RSS 2.0