VALBORGSMÄSSOAFTON

Har det kanonbra hemma hos Marcus med underbara människor :) Utgång eller ej, vi får se!! Just nu är det sanning eller konsekvens som gäller!!


VALBORG

Måndag morgon och fortfarande helg :) Har haft så mycket roliga saker inplanerade i helgen och dom bara fortsätter idag och imorn. Tyvärr så vaknade jag inatt och mådde så dåligt. Hade så ont i halsen att jag knappt kunde andas och var jättesnorig. Kunde inte somna om förens vid 4 tiden och vaknade nyss. Känner mig lite bättre än vad jag gjorde inatt, så det känns ju bra. Men ikväll får jag ha så roligt att jag glömmer bort att jag är lite krasslig :) 

Nu måste jag göra lite tråkiga saker som att diska och plocka iordning lite. Har lite svårt att välja vad jag ska ha på mig ikväll... hjälp någon? Mintgröna naglar har jag iaf. Sugen på mina nya shorts, men vet inte vad jag ska ha till. Jag får fundera lite. 

Ha en bra valborg folket!  






WEEKEND

Långhelg och ledigt, hur underbart är inte det?? :)



I fredags jobbade jag på dagen, sedan åkte jag, pappa och Alice in till Motala för att köpa present till Emma och hälsa på farmor. På kvällen hälsade Hanna och Johan på hemma hos Mamma och Samuel så vi umgicks där. Igår var det handbollsavslutning i sporthallen så spenderade nästan hela dagen där. Det är så roligt att kolla på alla barn och ungdomar som spelar tillsammans. Jag vill helst också vara på plan, men det är man ju för gammal för. På kvällen skulle vi först haft ledarfest, men den blev inställd, så efter mycket om och men så åkte jag in till Emilia Motala med Karin. Vi åt lite mat och förfestade lite. Sanna och Josse kom dit med. Efter det så dansade vi loss på Harrys!

Idag är jag lite sliten faktist. Inte bakis över huvudtaget, men väldigt trött. Så det ska bli skönt att bara ha en slappis dag. Ska hem till Pappa och Emma ikväll, äta mat, kolla Mästarnas Mästare och Big Brother. Kommer nog somna gott ikväll :) Imorn är det Valborgsmässoafton och det kommer bli en rolig kväll hoppas jag. Blir lugnt på dagen, grilla lite hemma hos Pappa och Emma, sedan åker vi in till Motala. Blir lite party och kanske utgång då med!


TISDAG ÄR DET SPEEDWAY-PREMIÄR. Wihoo, som jag längtat!!






Måndag

Det var rätt länge jag bloggade nu. Kände att det var dags nu. Sitter på Meddo och väntar på att få sola. Stina och jag kände oss lite bleka efter dagens arbete och föreläsning i Tranås så vi unnar oss det. Men vi är knappast ensamma här, så passar på att blogga lite.

Känner att jag behöver lätta mitt hjärta lite. Jag är inne i en lite opepp period just nu och det blev inte mötte efter idag. April och maj månad är inte enkla för oss som studerar. Får inte mycket pengar i maj och inga alls i juni, vilket innebär att man måste jobba extra mycket i båda april och maj. Sedan lägga till där att man pluggar på heltid och har handboll (vilket jag älskar och aldrig skulle byta bort) som tar mycket tid. I maj är det också slutet på terminen, uppgifter ska in och grupparbeten ska göras och redovisas i Karlstad. Lägg där till att vi ska ha en debatt när vi åker upp till Karlstad och sedan är det järnvägen cup helgen efter sista Karlstad trippen. Idag kom även beskedet som fick bägaren att rinns över. Vi hade sedan tidigare ett arbete på 1-2 sidor med lite reflektioner som ska in i slutet, inget märkvärdigt förens idag då det visar sig att det istället ska vara 4-5 sidor långt och vi har i princip 5 dagar på oss att göra det efter Karlstad v.21.

Så summa av allt så är jag lite deppig på grund av: pengabrist, mycket i skolan, jobbar samtidigt och lägg där till att jag är sjukt trött på min lägenhet.

Ingenting som passar fröken!! Lite nere och tycker det mesta är tråkigt. Bara en massa måsten hela tiden. Samtidigt hatar jag att inte ha något att göra alls.

Vill ha sol, sommar och ledighet! Den 28 juli får gärna vara här nu!!


SHOPPING

Har varit i Linköping en sväng idag.
Skulle inte shoppa någonting egentligen, men det går ju aldrig att hålla.
Så jag kom hem med ett par kassar iaf.
 


Två somriga shorts i pastelliga färger


Träningsbyxor


En matta till köket, som tyvärr var en aning liten


Två rosa korgar i olika former


Dagens shopping gick som ni ser i pastellens färg :)





BLUE

Målade naglarna med mitt mörkblåa matta nagellack i veckan (tog tyvärr ingen bild på det)
och ville ikväll piffa upp det lite till helgen. Så smackade på lite glitter på det. Blev riktigt bra :)
Det är ju svårt att fånga glittret på bild, men jag gav det ett försök iaf.

Komiskt att när jag tog bilder med blixt såg det nästan klarblått ut och när jag tog utan blixt är det så mörkt att det nästan ser svart ut. De bilder utan blixt speglar det bäst hur det ser ut i verkligheten, väldigt mörkt blått!



 
med blixt


 
utan blixt



NAILS

I lördags när jag var i Motala en sväng sprang jag in på Vero Moda.
Jag hittade två jättefina toppar med spetsdetaljer och hittade dessutom ett jättefint nagellack.
Det har blivit en av mina favoriter!! Älskar färgen :)

Här får ni lite bilder på det.









Ska hoppa in i duschen nu och göra iordning mig.

I eftermiddag blir det att kolla handboll i Mantorp med Stina :)



GLAD PÅSK

Då var påskhelgen igång och skönt med några extra dagar ledigt :)

Pysslade lite när jag jobbade i skolan igår och slängde ihop ett litet påskkort.

GLAD PÅSK på er folket ♥







GIFTS

Var nere hos Mormor och Morfar ikväll och
 firade mig och Mormor samtidigt med släkten :)
Åt tacos, tårta och fick presenter.

Tack alla underbara! ♥



Fick en jättefin SVEAtröja från mormor och morfar.
Pengar från Mattias, Helga, Elias, Ulrika, Patrik, Simon och Maja :)


En supergullig knallrosa grill av Emilia och Molle :)
Den ska jag grilla flitigt på i sommar, haha!



RSS 2.0