BLUE!

Här kommer en liten bild från när jag sminkade till min kära mamma ikväll. Hon skulle vara någon lite halv-porrig flygvärdinna eller nåt sånt. Så blev den underbara mörkblåa ögonskuggan och sedan lånade hon mina biffiga lösögonfransar (som jag ser på bilden har lossnat lite i ena ögonvrån). Röda läppar och lockigt hår till det med. Blev rätt så bra faktist! Måste lära mig att sudda ur kanterna bättre bara.

Aja, det var bara det. Imorn drar jag till Tranås med! Puss&Gonatt


SÖNDAG

Då var det söndag och jag hoppas att alla har kommit ihåg att ställa om klockan?!

Hade det jättetrevligt igår hemma hos Emilia. Vi snackade massa skit, spelade spel och bara myste. Emilia och Sanna gick ut, men det gjorde inte vi andra. Jag åkte hem vid halv1tiden.

Nu så är det dags att kliva upp ur sängen och göra sig iordning för handboll. Drar till sporthallen om en timma ungefär och där ska mina storgrabbar möta Norrköping. Hoppas på vinst! I eftermiddag ska jag ner till starby och fixa iordning mamma inför en halloween fest :) Sen ska jag tvätta med. Så det är vad jag gör en söndag som denna!!


THINK TWICE!

  



LÖRDAG

Jag kanske borde ändra mitt motto till:
IBLAND KANSKE DET ÄR LIKA BRA ATT HÅLLA KÄFT!?



Ja, ni kanske undrar vart det där utbrottet kom ifrån, men det behöver vi inte ta upp här. Jag kan ju nämna ett litet tips till alla, ibland är det bättre att ljuga än att säga sanningen, för alla kan inte ta den!
Esch, skiter vi i det.
Sov hemma hos Pappa och Emma inatt eftersom jag hade hand om Alice igårkväll. Åt lite frukost där och sedan åkte vi bort till sporthallen för att kolla på Colins handbollsträning. Nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska duscha eller inte... Jag ska till sporthallen och kolla på herrarnas match vid 4, sedan ska jag hem till mamma och äta lite mat ikväll. Blir nog en sväng in till Emilia i Motala ikväll med. Lite goa tjejer är där ikväll, så ska väl umgås lite! Så därför sitter jag och funderar på om jag ska orka duscha eller inte. Jag ska ju liksom inte hitta på något speciellt :P Vi får se vad jag bestämmer mig för. Blir inte jättesent ikväll ändå, tidig handbollsmatch med storgrabbarna imorn.

Hejs på er!







SET FIRE TO THE RAIN!


FREDAG

Fredag igen :)

Känns som det här har blivit lite av en helgblogg, men det gör inget för mig. Då blir det iaf minst ett inlägg per vecka. Gör liksom inget annat än pluggar, är i sporthallen och jobbar under veckorna, så då finns det inget roligt att skriva om.

Idag blir det en lugn och mysig fredag. Har precis duschat och ska om en stund börja göra mig iordning. Öva lite på min digitala presentation innan jag ska hämta Alice klockan 2. Då ska vi åka till biblioteket och lämna tillbaka en bok, åka och handla och sen åka hem till pappa. Vi ska ta lite kort till min powerpoint. Ikväll ska vi äta lite mat och bara mysa framför Idol. Pappa och Emma ska bort ikväll, så jag ska sova hemma hos dom med Alice :)

Imorn blir det också lugnt. Lite handboll på eftermiddagen, mat hemma hos Mamma och får jag se om jag åker in till Motala en sväng och träffar lite roligt folk. Men inget party! Tidig handbollsmatch på söndag :)

Ha en kanonhelg!!








YESTERDAY OCH TODAY

Nu äntligen har jag tagit tag och lagt in korten från firandet på torget igår i datorn. Så ska ladda upp dom på facebook alldeles straxt så ni får kolla där snart. Blev tyvärr inga bilder mer från resten av kvällen.  



Blev en riktigt bra kväll igår :) Åt lite mat hemma hos Pappa igårkväll, efter det åkte jag in till Motala. Träffade Frida och Andreas hemma hos Robert. Vi lyssnade på musik, umgicks, drack lite och bara hade det jättetrevligt :) Frida och jag knallade in till Harrys vid halv1 tiden och där dansade vi en dryg timma. Var faktist riktigt roligt att få se lite mer av Piratförarna ;) Dom var grymt härliga faktist. Några var mer onyktra än andra, haha.. Men efter lite dans med några förare och med Frida såklart, så kände vi (läs jag) oss nöjda och gick hem till Robert igen. Där satt vi och pratade lite skit innan jag tog en taxi ut till Illersjö där jag hade sovplats :)

Imorse vaknade jag runt 10, vi åt lite frukost och sedan skjutsade mamma mig så jag fick hämta bilen och åka hem. Under dagen har jag typ inte gjort nåt. Jag lyckades missa Top Model - avsnittet i tisdag, så jag skulle leta upp det och kolla på, vilket resulterade i att jag nu har kollat klart hela säsong 16! Så det är vad jag har gjort. Nu ska det laddas upp bilder!







LÖRDAG

Då blir det galej ikväll och det känns gött. Har inte bestämt om jag ska vara nykter och köra så att man säkert kommer hem. Eller om man ska gå all in?! Aja, vi får se. Nu ska jag åka in till Motala hem till där jag ska umgås ned Frida och hennes kompisar :) Sedan blir det förhoppningsvis Harrys!!


MUMS!!


Inlägg från iphonen

Hinner inte sätta på datorn och sånt där just nu. Så det får bli ett inlägg via appen. Smidigt det är, måste jag säga.

Har precis guru iordning mig och ska om 5 minuter åka till Motala. Först ska vi hälsa på farmor, sedan ska vi in till torget och fira piraterna och deras SM-guld!! Ikväll hoppas jag på utgång :)

Vi hörs!


FREDAG

Efter ett par timmars slit nu på förmiddagen,
så har jag fått in min andra examinationsuppgift till Karlstad :)
Kändes rätt så bra den här gången med, så hoppas på högsta betyg här med.
Men innan jag började skriva trodde jag att det svåraste var att få ihop så mycket text som man ska ha med,
men så fel man kan ha.. Det svåraste är att få ner texten till det som det ska vara.
Det blir alltid för mycket text.
Men jag håller mig till rätt antar ord, istället för att stirra sig blind på hur många A4-sidor det blir.
Men nu känner jag mig duktig, så nu ska jag njuta av att det är fredag!

Ikväll ska jag unna mig lite vitt vin och räkor med Amanda och Emilia :)
Lite Idol och någon film ska ses med. Sedan måste vi fixa till mitt hår.
Just nu ser det för jävligt ut, det är säkert....
Så planerna för ikväll är att bara ÖSA i en massa blekmedel!
Ska försöka få samma resultat som jag hade innan jag var hos frissan.
Så ska försöka bli så blond som möjligt. Innan imorn ska jag se någorlunda okej ut i håret!!
Tur att jag har ett hår som tål mycket och att jag inte är så rädd av mig med mitt hår ;)




Men ni får ha en kanonbra fredag folket :D

Någon som ska ut imorn till Harrys???



 
Vill ha tillbaka mitt blonda hår , annars är min nödlösning att jag får jag bli brunhårig igen!



NEW

Resultatet från frissan dyker upp i helgen. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, så måste ta lite hjälp av mina tjejer imorn och fixa till det. Just nu är det lite för grått och nästan lite grönt. Det är inte så illa som jag skriver det, men det är inte så snyggt. Jag tycker det är lite pinsamt att ringa frissan och klaga. Så jag försöker ordna det själv imorn kväll istället. Men så många olika färger som jag haft i håret genom åren, så finns det inget som inte jag kan bära upp. Jag gillar att testa lite nytt, ibland lyckas det ibland inte. Men det blir nog bra ändå :)
Nu ska jag sova. Imorn blir det renskrivning och sedan skicka in mitt arbete. Mys med Amanda och Emilia på kvällen med!!


Frizz

Här sitter jag och vad händer tror ni??


TORSDAG

Dagens planer är att jag ska åka in till Motala om en liten stund. Blir ett besök hos frissan.
Utväxten ska bort och det blir lite olika slingor. Klippa av det slitna med blir det.
Men ingen större förändring idag, utan bara fräscha upp det lite :)

Efter det åker jag hem till Vadstena igen och direkt till sporthallen för handbollsträning.







Yes!

Då var SM-GULD t-shirten min :)


SÖNDAG

Då var det söndag och även denna dag börjar jag med sport.
Grabbarna har match mot RP i sporthallen kl 13. Så jag ska snart bege mig mot hallen.
Först ska jag kolla på Flickor 99/00 som spelar innan grabbarna.
Men klockan 13 smäller det, så kom gärna och kolla :)



I eftermiddag blir det en tripp till Motala där det blir lite kalas för (stor)kusin Elias :)
Ikväll blir det lugna puckar!







LOVE

När jag ändå var inne i Motala idag,
snodde jag några blommor och åkte förbi Farfar ♥

Saknar dig!! ♥











SHOPPING

Hittade en massa smått och gott idag :)



 
Testade nytt puder idag


Hittade såna där EasyOns till naglarna i silver/metall eller vad man nu kallar det :P


Adeles skiva :)



En underbar, stickad tröja från H&M


Tre nya nagellack


Lite annat


Block




FREDAG IGEN

Då har ännu en vecka gått och vad har jag gjort?! Inte alltför mycket faktist. I måndags var jag i Tranås som vanligt. Vi fick faktist mycket gjort och det var en bra dag :) Förutom att jag började bli lite förkyld och det har hållt i sig i veckan. Lite bättre ibland och lite sämre ibland. Tisdag och onsdag har jag på dagarna börjat med min andra ex-uppgift och på kvällarna har det varit handboll. Igår jobbade jag på Katarinaskolan och efter det var det handbollsträning igen. 

Nu ska jag åka bort till Emma och hämta bilen och efter det åka in till Motala. Jag ska gå en sväng på stan, åka till Maxi och handla och sedan åka förbi Farmor en sväng med lite te. Jag har varit rätt så duktig på att hålla i pengarna den här månaden (kan bero på att jag inte varit ute någon helg än), så därför ska jag idag unna mig något i sminkväg. Sugen på lite nytt i sminkväskan :)

Ikväll blir det lugnt. Vet inte om jag åker till Mamma eller till Pappa, det märks! Imorn blir det också lugnt. Först blir det både damernas och herrarnas match i sporthallen. Efter det vill Emilia att jag ska vara med till Motala och partaja, men jag är inte sugen på det. Får se om det kanske blir en filmkväll eller nåt istället. Söndag är det handbollsmatch med grabbarna igen :)

Vi hörs!









NAIL POLISH

Hittade ett nagellack i mitt skåp som jag helt glömt bort att använda. Så tänkte att det passade bra att testa det ikväll. Jag fullkomligt älskade färgen :) den är sådär gammalt rosa-orange med en höstig ton. Kommer nog användas flitigt i höst.

På bilden är det bara målat ett lager, men får bli ett till imorn.

Nu ska jag sova. Gonatt!!


HANDBOLL

Då var det äntligen dags för handbollspremiär!
Grabbarna börjar säsongen med två matcher idag. Först ska vi in tilll Linköping nu om en halvtimma och spela vad jag tror redan nu är en av säsongens tuffaste matcher mot RP IF 99. Känns lite jobbigt att dom redan har hunnit spela 3 matcher och är inne i serien redan, medans vi inte har spelat någon. Kunde haft en bättre uppladdning innan den matchen. Men det ska bli spännande och se hur mycket grabbarna har utvecklats :) 




Efter den matchen åker vi hemåt för att äta lunch nere på Wasa och sedan blir det match hemma i sporthallen. GUIF:s 00 kommer på besök på en uppskjuten match. Ska bli spännande att möta ett helt nytt lag. Vi har tre eskilstuna lag med iår och det ska bli spännande att mäta sig med lag som oftast är väldigt bra. Här gäller det att inte underskatta dom eftersom dom är 00:or och det är nog viktigt att berätta för grabbarna. 

Men det ska bli så kul idag och jag tror att grabbarna är taggade till tusen!!
Jag är både nervös ochb laddad ;) 






LÖRDAG

Då var det Lördag och kvällen spenderar jag inne i Motala hemma hos Emilia.
Ska hämta upp Karin snart och då ska vi handla lite kinamat på vägen.
Amanda dyker nog upp senare med.
Så blir lite party hemma hos Emilia. Tror grabbarna skulle dyka upp med.
Får se om det blir Harrys eller inte senare.
Är nykter idag och jag brukar bli lite småtjurig när jag är nykter på Harrys.

Men vi får se :)



  
  



HARD WORK WORK


TOMORROW

Då var det nästan helg igen.
Men innan dess ska jag hinna med ett långt pass Gullvivan imorgon.
Det är studiedag och det betyder en oftast mycket rörig dag med barn från olika förskolor, men det är kul ändå :)
Jag jobbar 07.15-16.30 och efter det ska jag hem fort som bara den.
På kvällen kommer Mormor, Morfar och Mamma hem till mig på lite mat och fredagsmys!
Så måste städa lite när jag jobbat färdigt och börja med maten.

Men nu måste jag sova, lång dag imorn :D Gonatt!!











PIRATERNA SM-GULD 2011













Bilderna kommer från Speedwayfoto.







PIRATERNA

SM-FINAL NUMMER TVÅ

Blir att kika på den på tv:n ikväll och äta lite gott hemma hos pappa.



Hoppas vi får fira GULD med :)






ONSDAG

Jaha, vad ska man hitta på idag då?!
Skulle vilja åka till Kumla ikväll, men blir hemma istället.
Så ska åka bort till pappa nu en sväng. Tänkte kolla speedwayen från igår på tv:n med.
Måste ju se alla händelser en gång till och höra vad kommentatorerna säger om matchen.

Efter det ska jag ner på stan en sväng med pappa, lillasyster och lillebror.
Kolla vinterjacka och lite annat. Sedan ska vi handla lite mat också.
Vi ska laga nåt riktigt smarrigt ikväll och hoppas att vi får fira att Piraterna tagit guld med!!








SPEEDWAY

Ikväll var det spännande, riktigt spännande.
Därför var det såå skönt när Piraterna kunde vinna matchen med 12 poäng.
Så det ser ändå rätt bra ut inför imorn kväll, då andra finalen går av stapeln i Kumla.

Bara dom vinner imorn eller förlorar med högst 11 poäng så är Guldet Piraternas.
Blir nog att kolla matchen på tv imorn tyvärr.
Passar inte så bra att åka till Kumla imorn och det känns inte alls bra.

Men blir det guld, så är jag den första som åker in på guldfirandet!!


Nu ska jag kolla House och sen sova. Puss&Gonatt :)














SM-FINAL NUMMER 1

Ikväll smäller det. Den första av dom två SM-finalerna i Speedway.

Tillbringar kvällen hejandes och skrikandes Biltema Arena.

HEJA PIRATERNA!







THE PICTURE TALKS FOR ITSELFS!



VAD ELLER VEM??




SÖNDAG

Nu åker jag mot Motala för att kolla på fotboll, sedan åker jag hem för att kolla på handboll.

Snabba puckar idag :)





Jag har hittat en tjej som tar så mycket snygga bilder på Instagram.
Det kommer komma upp massa bilder från henne.
Ni hittar henne under namnet PINENERIZE på instagram.



LÖRDAG

Drar in till Motala en sväng.
Karin och jag ska försöka vinna en bil, sen ska vi gå lite på stan med.
Är lite shoppingsugen, så får se om jag hittar nåt.

Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll :)



 



RSS 2.0