bad tv-night

Kan sammanfatta den här tv-kvällen med att fotbollsmatchen var riktigt astrist, Anna Anka söker assistent var tråkigt, CSI var faktist rätt så bra och True Blood var långsamt och händelselöst ikväll. Så allt som allt så har det knappt varit något bra på tv ikväll. Men innan jag går och lägger mig ska jag kolla på Efterlyst och Sandhamn. Hoppas det är bättre än allt annat. Sen ska jag sova. Imorn åker jag till Vadstena igen och på kvällen blir det förmodligen utgång i motala om jag nu får med mig mina tjejer! :)





hoppsan,

Även fast jag bara(!) skulle köpa en BH för mitt presentkort som jag fått på Lindex, så lyckas jag alltid få med mig hem nåt annat. Idag hittade jag en supersöt liten sommartopp på Store4, men den var grymt billig, så den bara slank ner hos mig. Men den var ju så underbar så var bara tvungen! Nu ska jag kolla på Top Model. Ikväll blir det att käka lite omelett som jag fullkomligt älskar!! Sen så är det fotboll på tv:n, DIF-BP. Sen är det väl en massa annat på tv som ska kikas på med.


Min älskade, underbara topp!



Shit vad stor den ser ut på bild, är inte det i verkligheten :P




shopping

Åker ner på stan med mamma nu. Så ni vet det, haha!





31 mars

Sista dagen i mars nu och det är väl ingen kanondag som vi har. Det är dimmigt, blåsigt och kallt. Inte alls lika skönt som det var igår morse. Men jag tog min dagliga promenad idag ändå. Jag försökte hitta nån bra runda att gå, men det finns ju inga bra såna i mjölby. Det är upp och ner i backarna och det gillar inte jag. Men jag tog min runt ändå. När jag kom hem tog jag en riktigt god frukost med äggmackor. Nu ska jag kolla på andra avenyn, sen duscha. När mamma kommer hem i eftermiddag ska vi åka ner på stan en sväng. Jag måste hitta en ny BH och det passar ju bra att jag har presentkort på lindex.



Tisdagkväll

Nu är tisdagen till enda och det har varit en bra dag. Förutom att Frölunda inte lyckades slå ut LHC. Men så kan det ju vara, nu blir det lhc som Djurgården får möta i semin. Ska väl försöka att se någon eller några matcher i Cloetta. Hur kul det än är att vinna hemma på hovet med den grymma stämningen, så måste det vara nästan dubbelt så kul att vinna i Cloetta center så att idiotsupportrarna håller käft! Usch, som jag skrev på facebook förut, jag är så trött på LHC och allt jävla tjat om dom. LHC hit och LHC dit, jag kan inte förstå att man kan vara en supporter som hatar motståndarna mer än vad man älskar sitt eget lag. Det är mycket därför som jag alltid kommer att vara Djurgårdare, dom älskar mer än vad dom hatar! Precis som jag :) Det blir alltid mycket snack om hockey såhär i slutspeltider, men nu får det vara nog. Nu ska jag kolla på Christine och CSI från ikväll. Sen sova. Imorn blir det promenad i mjölby. Har inte hittat nån bra rutt än, men ska väl ge det en chans imorn. Gonatt på er!





Handbollsträning



Tack grabbar för den roliga träningen och min present :)



Flamsigheter,

Åker till träningen nu. Känner mig riktigt yrvaken! Ni ska bara se hur Samuel och Jonas ser ut, haha. Bilder kommer sen.





Time to say goodbye!

Så nu har jag gjort allt som jag skulle göra innan träningen börjar. Jag har fixat till tävlingarna och sen har jag och Alice fixat med priserna. Fick hem min kamera idag efter att den vart på reparation i någar veckor. Har egentligen inte använt den på flera månader, men tänkte att det var dags att laga den innan garantin går ut. Iaf så fick jag som sagt hem den idag. Dom hade gjort nån kalibrering på den (fråga mig inte vad det är?) och sen rekommenderade dom att jag skulle köpa nya batterier till den. Tänkte att det kanske jag kan göra, så letade upp dom batterierna som dom sagt att jag skulle ha på internet. Max ett par hundra får det kosta tänkte jag, men när jag hittade dom så kostade dom 500 kronor. Det är det inte värt det, så jag hoppas att den funkar med de andra batterierna ändå. Om den nu gör det, tänkte jag ta lite kort ikväll på träningen. Nu ska jag snart byta om till min outfit för kvällen. Det blir tuperat hår, fult smink och morgonrock. Sen ska jag göra iordning Samuel med, han ska bli tjej, haha. Skriver mer senare ikväll när jag kommit hem och hoppas att jag kan lägga in några bilder med.





30 mars

Mars näst sista dag nu och det är en riktigt fin dag som vi bjuds på. Åkte med mamma in till vadstena imorse vid halv8 tiden och då snörade jag på mig skorna och gick ut och gick. Handlade till träningen ikväll med, och jag kan säga att det fanns inte något nyttigt i min korg, förutom ballongerna, men dom är ju inte så goda att äta. Det är ju tur att det inte är jag som ska äta. Jag tror vi kommer ha riktigt kul ikväll :) När jag kom hem tog jag lite frukost, sen kollade jag på en film. Tror den hette Spring Breakdown och var väl inte alls bra tycker jag. Vet inte ens hur den slutade, somnade till lite. Nu tog jag precis en snabbdusch och ska nu fixa iordning grejerna tills träningen. Vid två ska jag hämta Alicedagis och då tar jag cykeln ner dit. Skönt att man äntligen kan cykla igen.





Old, but good times...

Hittade lite bilder på Cattas facebook från våran studentkryssning. Vi måste ta en fika nån dag tjejer, saknar ju er!











Nu ska jag sova! Natti.



it was so nice

Usch, vilket väder det är ute. Det fullkomligt öser ner i mjölby, men det är ändå skönt att man sitter inne då. Att man äntligen ser gräset, eller det som man brukar kalla gräs, får mig att längta massor till våren. Nu är det bara sol och värme som jag väntar på, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge heter det ju. Tänkte skriva lite om vad som händer nu framöver innan sommaren. Har en del inplanerat och jag längtar så :) 

~ 8-11 april ska jag och Emilia (plus släkten) åka till Lindvallen. De andra ska väl åka skidor, medans jag sitter i baren i fyra dagar.
~ den 12 april och två veckor framöver är det skolhandboll. Där ska jag ta hand om Samuels klass.
~ 4 maj då kommer Elin hem!
~ 7-8 maj ska jag få min present av tjejerna. Vi ska ha två dagar i jönköping med shopping, party och annat som jag inte vet om.
~ 15 maj ska vi fira Agnes med en middag och lite party.
~ 19-26 maj ska Emilia och jag ner till Tyskland och jobba. Vi ska typ städa nånstans i två-tre dagar, sen ska vi vidare till stället där morfar bor och då är det lite semester :)
~ 28-30 maj är det Järnvägen cup i Hallsberg. Mycket handboll i tre dagar med mina underbara grabs.
~ Den första eller andra veckan i Juni blir det förmodligen utlandssemester. Lutar åt Magaluf. Mycket party, sol och bad! :D
~ 19 juni har jag fått för mig att det är partaj för Emilia Svahn, men är inte säker.
~ 21 juni då börjar jag jobba, så tillbringar 8veckor nere på jobbet. 
~ Under sommaren ska jag försöka få in några små minisemestrar runt om i landet. Någon konsert måste ju hinnas med! 

Så det var allt som jag har inplanerat än så länge. Sen får vi se vad som ändras och läggs till. Nu ska jag kolla på säsongspremiären av TOP MODEL, shit vad jag har längtat!!! Sen blir det CSI, det är något slags trilogi från alla städer i tre dagar nu, så tänkte kika på det. Imorn åker jag tillbaka till vadstena. Då har jag en del att greja med till handbollsavslutningen. 

 



29 mars

Hemma igen efter en lång tur ute i regnet. Det regnade precis hela tiden, så jag var rätt så blöt när jag kom hem. Men det var faktist riktigt skönt att gå ute i regnet, det är så avslappnande att gå själv. Så nu sitter jag i soffan och har ingen ork till att ta av mig de blöta kläderna så får sitta här och vara äcklig, haha. Nu ska jag iaf ta mig lite sen frukost och sen hoppa in i duschen. Sen ska jag packa lite grejer och åka till mjölby. Men kommer tillbaka till vadstena redan imorn. Då ska jag fixa lite inför morgon dagens träning som blir lite annorlunda :) Skriver senare ikväll tror jag. Är inte på skrivarhumör idag.





It doesn't matter who you are

Tänk att det kan vara så underbart skönt att somna i soffan. Vaknade för en timma sen och hade då sovit i två timmar. Undrar när jag kommer att somna inatt??? Ska ju inte upp tidigt imorn ändå, så det är ju lugna puckar. När jag vaknade kollade jag på Bröllopsduellen för andra gången, den är ju så underbar:) fin film det där. Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och fortsätta drömma om min utlandsresa. Vet inte om jag nämnt det, men elin ville följa med, så blir förmodligen en resa i början av juni :D jippi! Nu ska jag palla mig in till sängen. Imorn blir det träning på gymmet, sen får vi se vad dagen bjuder på.

Tänkte bjuda er på The Arks nya singel Superstar. Längtar tills deras nya album kommer ut den 26 april, då ska jag definitivt köpa det!




Yeah!

Så underbart. Vi vann, äntligen!! Matchen slutade 18-14 och killarna var så duktiga. Jag har nog aldrig sett dom kämpa så mycket under en hel match som idag och det är så gött att se. Det var skönt att få avsluta säsongen med en vinst, det var bra för vårat självförtroende. Nu har vi bara en träning kvar och då ska vi bara ha det roligt. Vi ska ha pyjamastema och får se om vi kör lite roliga tävlingar eller nåt sånt. Sen har vi skolhandbollen i mitten på april och sen är det ju Hallsberg kvar i slutet på maj, sen är handbollssäsongen slut. Det har varit en riktigt tuff säsong för våran del, med endast två vinster och ganska många förluster, men vi har aldrig slutat kämpa även fast vi legat under med många bollar. Har ju spelat mot dom som är äldre och två lag som är lika gamla, så vi har inte haft en chans att vara med i toppen. Men vi ser fram emot nästa säsong och då ska vi ha lika kul som vi haft iår! :)

Idag ska jag inte göra nåt, åker nog iväg till sporthallen för att kolla på lite handboll, sen så är det lite hockeymatcher på tv:n och måste ju se när Frölunda skickar LHC käpp rätt åt helvete, så gött det skulle va! :D Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, förmodligen ingenting, men det är ju skönt det.





28 mars

Söndag igen och snart är handbollssäsongen slut. Ställde klockan på kvart i 9 idag (egentligen kvart i 8) och är redan nästan färdig. Har ätit frukost, gjort iordning håret och tagit på mig kläder, så har bara tandborstning och sminkning kvar sen är jag helt färdig. Klockan halv 11 har vi samling till säsongens sista match där vi möter norrköpings 99lag. Vi brukar spela jättejämna matcher med dom, så vi hoppas på samma den här dagen med. Vi förlorade ju med ett mål mot dom senast, men vi spelade ju så bra, hoppas vi kan spela precis lika bra idag. Vill avsluta den här säsongen med en vinst, eller iaf en riktigt bra match från vår sida, så kom och stötta oss på läktaren! Det behöver vi :) Matchen börjar halv 12 sommartid, haha! Nu ska jag ta reda på lite grejer som jag behöver veta innan matchen och skriva ner en massa, sen ska jag åka till sporthallen. Skriver när jag kommer hem därifrån, vet inte riktigt när det blir, men det får vi se.



LÄNGE LEVE LIVET!

Då var den här kvällen över nu med. Åt god mat förut, men tyvärr riktigt brända vitlöksbröd, haha. Sen har jag bara suttit med familjen i soffan och kollat på Körslaget och Millenium. Gud vad pinsamt för tv4 när dom meddelade att de gjort fel och sagt att fel lag åkt ut. Synd det var om Gyllenhammars lag som trodde att de egentligen hade gått vidare, men som åkte ut istället. Lite elakt tycker jag, snacka om att gå från topp till botten på en minut. Tyckte inte alls att dom var sämst ikväll. Strömstedts eller Rongedahls lag skulle ha åkt ut tycker jag, men jag bryr mig inte. Jag tycker inte om Körslaget, men får kolla på det endast för att alla andra i familjen vill det, så då är det bara att härda. Aja, ska väl sitta kvar i soffan en stund till, sen ska jag sova. Imorn förmiddag har vi handbollsmatch.





MANBOY

Hemkommen från Linköping nu. Det var så mycket folk som skulle lyssna och kolla på Eric Saade så det var svårt att andas alltså. 35minuter för sent började han, men han är ju så duktig. Han är ju snygg den mannen, eller manboyen, eller vad man ska säga, men inte alls lika snygg på riktigt som på tv:n. Jag såg väl iofs inte mycket av honom, men Alice fick världens bästa plats uppe på mixerbordet så hon såg hela showen och det var ju det som var viktigast. Hon dansade och sjöng med hela tiden, så söt hon är! :D Spelade in henne på telefonen, men när man lägger in det på datorn så försvinner ljudet, så lägger inte upp det. Men en riktigt bra dag var det iaf :)

Nu ska jag hjälpa till med maten och sen blir det nog en lugn tv-kväll i soffan. Vet inte riktigt vad tv:n bjuder på, men annars kanske det blir en film eller nåt.






Ursäkta för de extremt dåliga bilderna, men det var så mycket folk och sen stod vi lite för långt bort för att få några bra bilder.



LINKÖPING

Nu har jag gjort iordning mig och är färdig för att åka till Linköping. Åker hemifrån om en kvart, då ska vi hämta upp Emilia och sen åka till Lkpg. Där ska vi kolla på Eric Saade i Gränden, kanske gå en snabbis på stan och sen ska vi ut till Chilli för att emilia ska köpa lampor. Nu hinner jag inte skriva mer. Ska försöka ta lite bilder och lägga upp, men man vet ju hur det blir med det, men ska försöka komma ihåg det. Hörs sen!





BILDBOMB

bilder från torsdags,





27 mars

Nu är det lördag igen, veckorna går så otroligt fort och innan man vet ordet av så är det en ny dag. Jag skriver som Elin, det är lika bra att inte blinka för när man öppnar ögonen vet man aldrig hur mycket man har missat. Men just den här lördagen blir nog en riktigt bra lördag. Var precis ute och gick, men när jag kommit halvvägs så började det ösregna i kanske 5minuter, så blev helt genomblöt. Efter det så tittade solen fram, men då var jag ju redan blöt och äcklig. På vägen tittade jag in hos Mamma på jobbet och hämtade mobilsladden till datorn och sen handlade jag på östenssons. Så nu är jag hemma igen. Har kollat lite på Patrik 1,5 för typ femte gången, jag älskar den filmen. Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det linköping i eftermiddag.


Bild från hemresan igår, riktigt bloggmaterial som Mattias sa :)



pretty good people

Måste säga att jag diggade Timo och Måns i Så ska det låta ikväll. Härliga och unika artister!




Nattens låt, Outcast med Timo Räisänen :) Lyssna på Måns Jälevik på spotify med, många bra låtar.



RÖTT GULT BLÅTT

Glömde ju skriva att DJURGÅRDEN vann över brynäs ikväll och är därmed färdiga för SEMIFINAL-serie!! :)





when you are mine

Haft en riktigt bra kväll. Har ätit god mat som mamma lagat (vilket iofs alltid är supergott!). Det blev kyckling, ris, bacon, parmesan, sallad och massa grönsaker på ett stort fat. Till det hade vi hembakat bröd och parmesandressing. Det är alltid lika gott! :D Till efterrätt fick vi fruktsallad och glass. Eftersom jag fyllde år förra veckan så firade vi mig ikväll. Jag fick mycket bra och fina saker. Av mamma, åke och alla barnen fick jag två stora vita muggar med mycket fina detaljer från indiska och presentkort på resia på 1000 kronor. Av mormor och morfar fick jag också presentkort på resia på 1000 kronor, så nu har jag så jag kan åka iväg, ska bara hitta nån att åka med. Av Gunnel och Jörgen fick jag presentkort på lindex på 300 kronor och av Mattias, Helga och Elias fick jag såklart drickbart i en box och 500 kronor i kontanter. Tack alla för presenterna, jag är jättenöjd!! :) Så det var en riktigt trevlig kväll, men nu är jag i Vadstena igen. Ska kolla på Så ska det låta och sen sova. Imorn blir det att gå ut och gå på morgonen och sen ska jag till Linköping. Får min mobilsladd till datorn imorn med så lägger nog in lite bilder från veckan då. Men blir nog på kvällen. Sovgott folket :)





FREDAG

Tog den promenaden som jag inte hann med imorse förut och det var ju underbart väder ute :) Solen lyste och det var riktigt varmt, känns som att våren är här nu faktist. Hoppade in i duschen snabbt efter det och nu ska vi åka iväg på handbollsträning. Kommer hem vid strax efter 5 och då ska jag bara byta om och sen hämtar mormor mig och samuel. Vi ska hämta emilia och sen åka till mjölby. Där ska vi fira mig och äta god mat. Åker nog med tillbaka till vadstena ikväll. Skriver kanske då.

Ha en grym fredag allihop! :D




26 mars

Min telefon bara dog inatt tydligen så jag vaknade av mig själv vid halv10 och hade försovit mig. Hade ställt klockan på 8 för att hinna med att gå en sväng, men nu var det bara att ta på sig dom vanliga kläderna och äta en snabbfrulle. Pappa, Samuel, Alice och jag ska åka in till Motala en sväng nu. Ska handla blommor till farmor som fyller år idag och sen ska vi åka till henne. Jag hoppas vi kommer hem skapligt så att jag hinner gå ut och gå en sväng innan handbollsträningen vid 4. Men ska dra nu, HejsSvejs!





sweet dreams

Jag ska somna till den här, älskar! Gonatt på er :)





BRAND NEW

NY DESIGN OCH JAG ÄLSKAR DET!



BETITTLIGT

Kom hem från motala för en stund sen. Först hämtade vi Emilia och efter det hämtade vi Anna i stan. Vi åkte till Mc Donalds där alla utom Anna var dukitga och åt sallad. Jag tyckte inte att deras sallad var så god, men det gick att äta iaf. Efter att vi ätit färdigt åkte vi in till stan igen där vi gick på tjejkvällen inne på Gina, men jag hittade ingenting. Karin och Anna hittade lite grejer, vet egentligen inte vad, medans Emilia och jag gick därifrån tomhänta. Men trots det så hade jag en mycket trevlig kväll :) Vi borde träffas oftare såhär! Nu sitter jag hemma i min sköna soffa och har kollat på Criminal Minds. Klickade precis hem grejerna från Halens, eftersom det inte funkade förut. Men erbjudandekoden funkade inte tyvärr, så blev lite dyrare än vad jag väntat mig, så nu har jag handlat färdigt för den här månaden. Sen gick det inte att betala med kort på hemsidan heller, så nu måste jag lägga undan 1200 kronor och det är irriterande att se att dom finns där, men veta att man inte får handla för dom. Så nu blir det att vänta på att grejerna kommer hem nångång i början på april, jag längtar redan :) Nu ska jag kolla på Vampire Diaries om det funkar, sen ska jag sova.


ÄLSKAR TRUE BLOOD BILDEN!


Angående rubriken så är det ett ord som Anna hittade på idag. Jag tror hon sa att det betyder att det är nåt man gillar att titta på.




VILL TILL SOLEN

Sitter och drömmer mig bort i fantasins värld. Jag har nog suttit vid Vings och Fritidsresors hemsida i två timmar nu. Jag bara måste åka iväg snart, jag håller på att kvävas här hemma. Det finns så mycket fina platser och härliga hotell. Men vet inte riktigt om jag har pengar till det och sen är det ingen av mina kompisar som har pengar till att åka iväg heller, så får väl åka själv. Jag vill till Turkiet, Spanien eller Grekland tror jag. Bulgarien vill jag ju också åka till, det är ju mitt tredje hem typ. Men har ju varit där tre gånger nu, så kanske ska testa nåt annat ställe den här gången. Men vi får se hur det blir med det. Om någon har lust att åka iväg hör av er isf :) Har tänkt åka i början på juni, innan jag börjar jobba.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska göra iordning mig nu. Sen så ska Karin, jag och kanske Amanda åka in till motala för att träffa Emilia. Vi ska äta nånstans och sen ska vi på tjejkväll på Gina Tricot, men blir nog ingen shopping för min del. Karin och jag ska ju klicka hem lite grejer från Halens sen, så det får räcka med det. Skriver mer när jag kommer hem ikväll, blir nog rätt så sent.


Kommer jag iväg till ett varmt land snart, så blir jag precis lika lycklig som den här mannen och då kan jag nästan lova en liknande bild på mig! haha.



25 mars

Usch, idag var det segt. Det var riktigt jobbigt att gå upp, men gjorde det ändå vid 10tiden. Tänkte att det var lika bra att ta på sig träningskläderna och knalla. Så gick ner till jobbet och tränade en stund, men idag var det inte alls roligt kan jag säga. Jag tränade nog bara en halvtimma eller nåt sånt, sen hade jag inte lust mer. Tog en promenad istället efter det. Jag gick förbi mammas jobb en sväng och sen hämtade jag min nya jobbskjorta på MSI. Så ska jag väl prova den här snart, hoppas den passar bara. Karin åkte precis härifrån. Vi kollade på gårdagens avsnitt av Grey's och jag tyckte det var ett riktigt bra avsnitt igår. Samtidigt som vi kollade åt jag en sen frukost/tidig lunch. Nu ska jag kolla på Top Model finalen från säsong 9 tror jag det är. Har väl sätt den typ 3ggr eller nåt sånt, men det är alltid lika bra. Jag är ju ett sånt där Top Model freak!! Följer slaviskt alla säsonger både dom nya avsnitten och när säsongerna går i repris. I mitt nästa liv ska jag bli Tyra Banks, haha! Men ska hoppa in i duschen efter det med. Ikväll blir det motala.






shine so bright

Hemma från jobbet nu och det var en lugn kväll. Innan jag åkte till jobbet kollade jag min lönespec och jag insåg att jag fick mer lön av vad jag räknat på och det är ju underbart. Så nu ska jag t o m lägga undan lite pengar. Vill resa bort första veckan i juni, någon som är sugen?? :) Sen är det ännu mer underbart att veta att man får högre lön nästa månad, jag blir så glad :D

Jag har så många program att ta igen alltså. Jag har Dating in the dark och Grey's inspelat på övervåningen, Stjärnkockarna och Efterlyst på tv3play och Andra Avenyn på svtplay, så det ska jag försöka hinna med ikväll och imorn förmiddag. Men nu ska jag kolla på True Blood, sen sova. Imorn blir det träning på gymmet och sen ska vi kanske till motala imorn kväll.





jobb

Kom hem från simhallen precis och det var så skönt att simma och basta :) Men jobbet ringde, så blir att jobba lite sådär hastigt ikväll, men det går nog bra ändå. Missar tyvärr hockeyn ikväll, men så kan de va. Får väl smygtitta på jobbet. Är väl hemma nångång vid halv10 ikväll, skriver kanske mer senare.



:)

Kollat färdigt på filmen precis och den var faktist riktigt bra, så se den! Nu måste jag skynda mig och ta på mig kläder och packa väskan. Ska möta karin om en halvtimma i simhallen, men skriver mer när jag kommer hem eller senare ikväll.





24 mars

Skönt med sovmorgon idag. Ingen promenad har det blivit heller, men ska gå en sväng innan jag möter upp Karin utanför simhallen vid 1. Ska bli så skönt att simma en stund, har längtat efter det, men det är väl inte det roligaste att slänga på sig en bikini såhär mitt i vintern/våren. Men det är bara att slänga på sig den och vara glad. När man väl är i vattnet så är det ju ingen som ser ens vackra kropp, haha. Men innan jag ger mig av ska jag kolla på en film, WAZ heter den. Hoppas den är bra :)





Ett Stort Jävla Asgarv Alltså

Var bara tvungen att ta korten som Emmeli lagt ut på facebook. Det är från 80-talsdagen på PM 2006. Undrar hur dom här korten hittade fram, men fullkomligt älskar dom och älskar den tiden! Saknar dom åren <3


Så fruktansvärt läckert! haha



Jag och Lisa



HAHA, säger inget mer. Underbara ni är tjejer! :)



Did I let you down??

Det var ingen höjdarmatch som spelades idag. Vi förlorade med typ 30-2 eller nåt sånt, glömde faktist kolla vad slutresultatet blev. Men killarna kämpade på jättebra idag och gav aldrig upp, det är härligt att se. Det är synd att dom inte får utdelning på att dom kämpar på, men det kommer tror jag. Nu glömmer vi den här matchen och ser fram emot den sista matchen för säsongen på söndag. Då jävlar ska vi ge nrkp99 en rejäl match, vill avsluta den här säsongen på ett bra sätt, så vi har mycket självförtroende till årets största höjdpunkt Hallsberg i maj. Nog sagt om handboll nu. Eftersom det regnade så dant imorse så blev det en promenad ikväll efter handbollen istället. Så nu känner jag mig nöjd. Har kollat på Desperate Housewifes, Cougar Town, Christine och ska kolla på Stjärnkockarna nu. Sen ska jag sova. Imorn blir det nog en promenad på morgonen sen ska jag gå till simhallen och simma en sväng.





HaNdBoLl

Hade en trevlig, men kort stund i motala. Var på EMmöbler först, sen hämtade vi emilia och åkte in till stan. Vi tillbringade typ 45minuter inne på MQ, som vanligt när man är med karin och eva. Men emilia och jag gick till HM och Gina under tiden. Sen träffade jag Frida på MQ, hon har tydligen praktik där, men ingen har lyckats att komma ihåg att säga det till mig. Men pratade med henne en bra stund och det är alltid lika underbart :) Efter det gick vi till AllRummet där karin handlade nåt, kommer inte ihåg vad, men så äre, haha. Sen åkte vi hem. Nu ska jag byta om och åka till sporthallen. Har handbollsmatch med grabbarna klockan 6, så kom gärna dit och kolla om ni har lust, men blir nog tufft idag. Skriver mer när jag kommer hem.





23 mars

Blev ingen promenad idag p g a att det regnar så dant ute och det var ju synd. Nu när man har gått varje dag så känner man sig lite dålig när man inte tar en promenad. Men jag får väl kanske ta en senare ikväll. Nu ska jag åka till motala med karin och eva och kanske träffa emilia där inne med, vi får se. Men kommer nog hem vid halv3 tiden eller nåt sånt.





Shopping

Eftersom djurgården hade en sån dunderledning i hockeyn så har Karin och jag kunnat sitta och kolla lite kläder på internet. Mest från Halens, men från HM med. När jag får lön ska jag klicka hem lite grejer, två bikinis och kanske en klänning och ett linne. Lägger in bilder på det nedan. Karin skulle väl köpa två BH:s och matchande trosor till, och ett linne, ett lakan och massa annat som jag inte kommer ihåg. Så blir lite slösande av pengar i slutet på veckan. Men jag ska ju börja simma nu med på mitt gratis sim-kort som jag får genom jobbet, så behöver verkligen nya bikinis.



Nu ska jag kolla dagens avsnitt av Stjärnkockarna, sen ska jag sova. Imorn bitti blir det promenad och efter det dusch och sen ska jag nog åka med Karin in till motala en sväng.




Brynäs - DJURGÅRDEN

Sitter och kollar på hockey med familjen och Karin nu. Nu vill jag ha en Djurgården-vinst tack!! :)





Kl 22.20 Och en vinst fick jag med, en solklar sådan. Härligt DIF!! :)





That's why...

Hittade två så roliga klipp på samuels kamera. Så var bara tvungen att lägga ut dom. Han är för underbar min lillebror, men säg inget att jag lagt ut det här. Han har filmat sig själv i smyg, haha.







Sen så spelade jag in Alice när hon sjunger och dansar till Manboy av Eric Saade. Hon är också helt underbar <3





Unicef

Fick precis ett mail av Unicef där det stod att alla saker som jag köpt till barnen i afrika har kommit ner till dom nu. Det stod t o m vilka länder som grejerna finns i. Man blir så lycklig av att ge bort grejer till dom som verkligen behöver det och då känner man sig som en bra människa, så idag ska jag vara stolt över mig själv! :)





22 mars

Vilken underbar dag det är idag alltså :) Vaknade av att det var så varmt i rummet, kan iofs bero på att jag höjde värmen på elementet igårkväll, men jag tror det mest berodde på att solen lös rakt in i mitt rum. Man blir så lycklig av solen :) Så tog på mig träningskläderna och gick ner till gymmet på jobbet. Var helt själv där och det är skönast så, efter det tog jag en liten promenad. Så kom hem för en timma sen eller nåt sånt. Tog lite fukost efter det och nu sitter jag i soffan och kikar vad tv:n har att erbjuda, men det är inte mycket ni. Jag vet inte vad jag ska göra idag och jag känner verkligen för att hitta på nåt. Kanke hör av mig till nån av mina underbara tjejer om dom vill hitta på nåt.





"Det är ganska så kul att kolla på, nån borde göra tv av det här!"

Det har varit världens slöaste dag idag. Har varit utanför dörren två gånger och det var när jag var ute och gick imorse och när ja skjutsade samuel till mjölby. Sen har jag bara varit inne hela eftermiddagen och kvällen. Jag har kollat ifatt lite program som jag missat under veckan och helgen. Så har kollat Vampire Diaries, Glamourama och Criminal Minds. Sen var det ju Gossip Girl nu ikväll med. Ibland blir man så förbannad när ett program tar slut, man vill bara veta vad som ska hända och sen blir man arg för att det bara visas en gång i veckan. Men den som väntar på nåt gott... Nu ska jag kolla på Johan Falk filmen som visas ikväll, tror det var Leo Gaut och den har inte jag sett än. Men tror det bara är jag som vill kolla på den så blir väl sittandes i soffan helt själv. Kanske hyr någon mer film sen om jag orkar efter johan falk, annars ska jag nog sova. Imorn blir det tidig promenad och träning på gymmet.







21 mars

Söndag igen och veckans sista dag. Veckorna går så otroligt fort nu för tiden och ändå gör jag inte mycket vettigt. Fast den här veckan har jag ändå haft en del att göra och det har varit en kanonvecka! :) Ställde klockan på 10 idag för att ta en långpromenad. Var ute i nästan en och en halv timma. Men första halvtimman var en pärs alltså. Jag testade mina nya skor och jag fick typ kramp i fötterna av dom, men det var ju p g a att jag inte hade gått in dom än. Men efter en stund blev det genast bättre och skorna var riktigt sköna :) Nu har jag ätit en god, men sen, frukost och ska skjutsa samuel till mamma i mjölby. Efter det ska jag handla. Vi får se vad jag gör idag, inte alltför mycket skulle jag tro.





Lördag

Har haft fullt upp hela dagen så har inte haft tid att skriva nåt, men lägger in några bilder. Släkten på pappas sida var ju hos oss ikväll +familjen karlsson med såklart :) Men fick en gott&blandat hink med rosa grejer av fasters familj, pengar av farbrors familj, flera skålar och en stor skål i min samling av familjen karlsson och sen fick jag ju som sagt arbetsskjortan av farmor. Men nu är det sent, så jag orkar inte skriva mer. Skriver imorn, men blir nog först efter att jag vart ute och gått. Sov gott!











20 mars

Dagen efter den stora dagen och det känns faktist helt okej idag. Lite lätt huvudvärk men inget annat. Vaknade riktigt sent idag, men kände att jag behövde sova ut. Så sov ändå till 12 idag, men jag gick väl inte och la mig förens vid 4-halv5 eller nåt sånt. Nu ska jag kolla på Så ska det låta och efter det ska jag ta en lång dusch. Klockan 4 tror jag det var dags för hockey igen, så ska väl kolla på den samtidigt som jag ska hjälpa till med maten tills ikväll. Klockan 6 kommer släkten på pappas sida hit och firar mig så blir fullt hus här hemma. Skriver nångång senare sen.





wihii

lägger upp lite bilder från kvällen/natten som var helt kanon :)


 Tack och gonatt! Hörs imorn.



FredagFredag

Och inte vilken fredag som helst, den fredagen som alla väntat på. Eller nu tog jag i, som jag har väntat på iaf :) 

Var ju som sagt i motala en pyttesväng förut och hittade sport-BH:n som jag skulle få, en pincett, ett till par av dom där zebrastrumporna, svarta tights och sen handlade jag ju dricka på systemet. Men inte fick jag visa leg inte, och det var ju pappa snabbt att påpeka för hon som satt i kassan, haha. Han ska ju alltid vara så jobbig. Men när man fyller 20 hoppas man ju lite på att man ska få visa leg, annars känns det som att man skulle kunna gått och handlat där tidigare. Men inte fick jag det, men pappa tyckte att han själv såg ung ut så han visade sitt eget leg bara för att få göra det, haha. Ibland är han allt lite rolig, men jobbig. Nu har jag hållt på och grejat hela dagen. Jag har förberett maten, efterrätten, dukat, gjort iordning mig och en massa annat som jag inte kommer på just nu. Jag är för trött, så ska vila nu lite framför tv:n tills tjejerna kommer till mig vid 7. Jag har inte lyckas fixa någon kamera, så blir väl knappt några bilder ikväll, men några från mobilen ska vi nog kunna fixa. Det är oftast någon annan som har med sig iaf :) Tänkte visa lite bilder från min dukning som jag gjort tills ikväll, blev väldigt nöjd. Men bilderna gör nästan aldrig dukningen rättvisa. Det glittrar lite mer, sen ska ju ljusen tändas med och fint folk ska sitta runt. Jag gillar det enkelt och snyggt :) Jag kanske skriver nåt mer ikväll, men skulle inte tro det. Annars hörs vi imorn :) Ha en underbar fredag!!

 












19 MARS

Nu är dagen äntligen här!!! 20 år idag, känns finfint! :)


Väcktes av pappa och alice imorse. De sjäng så vackert för mig, sen fick jag paket. Det är alltid lika härligt att få paket :) Jag fick ett par joggingskor, påslakanset, sport-bh (som vi ska köpa idag) och sen hade alice gjort så fint armband och halsband till mig :) Jag kommer ha fullt upp idag och imorn, så jag lägger ut bilder på vad jag fick kanske på söndag. Efter det tog jag den dagliga promenaden och duschade efter det. Sedan ringde telefonen. Först var det min extrafamilj (eva&anna bara) som sjöng så vackert för mig och efter det ringde ELIN. Så pratade med henne i typ 20min, så kul att hon ringde och berättade massa smaskiga grejer ;) Saknar verkligen dig, men det är ju inte långt kvar till hos kommer hem. Typ 1 månad och två veckor typ. Men det går snabbt. Nu ska jag åka till motala en liten sväng. Ska byta skorna, kolla ut en sport-BH och köpa dricka på systemet till mig och emilia. Första gången jag får handla själv! :) haha. När jag kommer hem ska jag städa, duka, laga mat, göra efterrätt och göra iordning mig själv. Jag får se när jag hinner skriva mer. det märks. Men jag ska ha en toppendag iaf!! :D




sleepless

somnade på soffan precis, men har tagit mig in till sängen nu iaf. Djurgården vann förut, härligt :) Nu är det bara drygt en timma kvar tills jag blir 20, men jag ska sova. Natti!!



Torsdag

Var och handlade förut och köpte nog nästan allt som jag ska ha till imorn. Så nu slipper jag förmodligen åka till affären imorn. Men ska ju ner till systemet iaf, så lite promenad ner dit blir det imorn. Var nere hos mormor förut och hämtade lite grejer till imorn och vi pratade en bra stund, var riktigt trevligt. Nu har jag ätit lite mat och emilia och molle tittade precis in. Vi ska kolla på Brynäs-DJURGÅRDEN i den första kvartsfinalen. Lollo kommer hit med, så det blir en hockeykväll med dom bästa :) Får spela in vampire diaries och criminal minds. Skriver senare när allt folk gått.



18 mars

Bara en enda dag kvar, wihi!! :)


Nu har jag varit uppe i en timma och ska snart åka in till vadstena för att jobba ett par timmar. Efter det ska jag träna, sen har jag fullt upp med annat. Det blir allt som jag skriver nu, har inte tid med mer. Skriver senare när jag har tid.





life is life

Idag har jag haft en såndär dag där jag inte har gjort mycket alls. Åt jättegod mat som mamma lagade förut. Det blev kyckling, couscous, sås och mycket sallad. Det ska jag göra hemma hos pappa någon gång, men det är ju svårt att få maten att bli lika god som när mamma lagar den. Men man kan ju alltid försöka. Nu ska jag kolla på Efterlyst och sen True Blood. Efter det blir det att kolla på Grey's som jag får spela in ikväll. Blir ganska skaplig läggning idag eftersom jag ska upp och jobba imorn bitti. Sen ska jag träna efter det och handla mat till fredag. Vet inte riktigt när jag kommer att skriva imorn, det blir när jag har tid.





17 mars

Jag känner att det börjar närma sig nu, bara två dagar kvar! :)

Usch, vad dåligt jag mådde igår när jag skulle gå och lägga mig. Inte för att jag mådde dåligt som man brukar göra, utan för att det snöade så "utahelvete" ute och jag blev så besviken. Ska vi aldrig få slippa den här skiten som kallas snö. Jag är så trött på den. Men när jag vaknade tog jag ändå på mig träningskläderna och gav mig ut och gick. Men jag kan säga att det var inte alls kul att gå idag, eftersom det snöat inatt så var det jätteblött ute så att det gick knappt att gå. Men klarade iaf av att gå 45minuter ungefär. Nu har jag precis tagit lite frukost och ska slappa lite i soffan, sen ska jag ta en dusch.

 


Bilder från min promenad igår, synd att det fina vädret inte höll i sig tills idag :/



use the word please

Nu är jag så trött, så lägger bara in ett snabbt inlägg. Hade som sagt handbollsmatch förut, men förlorade tyvärr den. Åkte till mjölby efter det och vi åt lite mat och mamma, hanna och jag tog en promenad för att hyra film. Vi hyrde Final Destination 4 tror jag den hette. Den var inget bra, rekommenderar inte den till någon. Bättre att lägga pengarna på nåt annat. Nu ska jag kolla på Dating in the dark, Desperate Housewifes, Cougar Town och Christine, som jag spelat in från tidigare ikväll. Imorn blir det att ställa klockan rätt så tidigt, kanske vid 9tiden för att ta en promenad.





16 mars

Har inte hunnit skriva nåt idag, för jag har haft fullt upp. Direkt när jag kom till vadstena imorse vid 8 så tog jag på mig träningskläderna och gick ner till jobbet för att kolla hur vårat gym är där. Det fanns ju riktigt bra grejer, de hade det mesta. Olika träningsmaskiner för alla kroppsdelar, cyklar, löpband och trampmaskin. Jag trivdes bra där nere, så ska träna där nere kanske 2 gånger i veckan, sen ska jag ju såklart ut och gå nästan alla dagar i veckan. Så nu har jag börjat mitt nya liv :) Tog en promenad efter gymmet med. När jag kom hem åt jag lite frukost och efter det satte jag mig vid symaskinen och började sy kuddfodral till mina stora och små kuddar, blev jättebra! :D Det tog en väldans tid eftersom maskinen krånglade hela tiden, men blev färdig till slut. Så nu har jag gjort allt som jag skulle göra idag, har hunnit med en dusch nu med. Så ska göra iordning mig och efter det åker jag till sporthallen för handbollsmatch. Sen åker jag hem till mjölby med mamma, är väl hemma vid 8tiden. Skriver senare ikväll.





the possibility and the promises

Kollade omkring lite på facebook precis och läste att det varit ett rånförsök på Mima i Vadstena och det är väl hur komiskt som helst. Alltså inte roligt, men komiskt. Vem får för sig att råna lilla mima i lilla vadstena. Det är ju så roligt. Sen när jag läste den lilla artikeln i corren beskrevs det på ett sånt sätt att jag fick upp en bild av att Hasse Aro tar upp det i efterlyst på onsdag och jag börjar asgarva. En mörkhårig man med svart-grön luva (eller vad det nu var) som kom in med en machete, haha. Det är bäst att man håller ögon och öron öppna ifall att man ser nån som är klädd så på stan i vadstena. Eller jag kanske skulle införskaffa en sån luva och knalla in på konsum, snacka om att folk skulle skita ner sig där, haha. Jag har alltid velat vara med i efterlyst, haha. Nog om det, tur att jag är i mjölby nu annars hade man ju vart lite skraj, hehe.

Just nu sitter familjen här hemma och kollar på Avatar. Jag fattar inte riktigt grejen med blåa gubbar som lever i nån värld (ska poängtera att jag bara sneglar på det ibland). Jag tycker inte alls att det är bra, hur fånigt som helst. Men när den är slut ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar och The secret life of the american teenager som jag spelat in eftersom Avatar har rullat ett bra tag. Sen ska jag sova.

Jag åker in till Vadstena imorn bitti och jag ska ner till jobbet och träna direkt. Tänkte jag skulle testa på hur vårt gym är, nu ska gäddhänget bort, haha! Sen tar jag nog en långpromenad med om jag orkar. Skriver väl mer när jag jag kommit hem därifrån. Gonatt på er!!





Måndag

Hittade precis det jag skulle när jag var i Linköping. Köpte servetter och två par solglasögon. Mina underbara svarta glasögon som jag älskar gick sönder igår, men jag lyckades hitta ett par som såg precis likadana ut på HM. Blev så glad. Det slank även ner ett par som var nästan likadana, men med turkost och vitt på istället för svart, lite roligare att variera med lite färg. Sedan fick jag en för tidig födelsedagspresent av mamma och åke. Vi köpte två tallrikar till (har bara 6stycken) och sen köpte vi 8 stycken deserttallrikar i samma sort. Ni kommer att få se vad jag har för någon sort på dukningen som jag ska ha på fredag, så lägger väl ut en bild på det då. Men älskar mina tallrikar :)

Sen till en riktigt bra grej. Jag har fått tillbaka min dator!!! :D Dom har bytt ut hela min hårddisk, så nu har jag suttit i säkert 3 timmar och istallerat allt som ska göras. Men nu tror jag att jag är färdig med det mesta. Så skönt att ha min dator hemma, så ni anar inte. Nu ska ja hjälpa mamma med maten, sen blir det kanske någon film ikväll eftersom det inte finns nåt att titta på på tv:n.

 



15 mars

Nu sitter jag vid matbordet med en stor skål med den godaste yoghurten och en macka. Har precis kommit ut ur duschen efter att ha tagit en lång och härlig promenad med mamsen. Hur kul det än är att prata med varandra när man går, så tycker jag nog att det är skönare att sätta på sig brillorna, sätta i hörlurarna och bara knalla helt själv. Det går mycket smidigare då. Aja, nu ska jag sminka mig, sen ska mamma och jag åka till Linköping en sväng. Kommer väl hem nångång i eftermiddag, efter att vi hämtat Samuel i vadstena med.




if it feels like magic

tror helt enkelt att jag inte har varit vaken idag. Har varit så fruktansvärt trött så bara assomnade (hur man nu gör det??) i soffan precis. Skulle kollat på en film som helt enkelt inte verkade bra, så somnade som en stock. Men ska väl berätta vad ja har hunnit med idag ändå. Mamma kom som sagt och hämtade mig och då åkte vi först hem och hämtade åke, sen åkte vi till City Gross och handlade inför veckan. När vi kom hem kollade mamma och jag på en så bra film, The Blind Side. Jag såg på oscarsgalan i veckan och den fick många priser och det var den verkligen värd, för så underbar film. Den bara måste ni se. Efter det åt vi tacos och sen så somnade jag som sagt i soffan framför tv:n. Så nu ligger jag i sängen och ska nog sova. Inte vanligt att jag går och lägger mig vid 10tiden när jag inte ska upp och jobba eller nåt sånt, eller iofs ska jag ställa klockan imorn för att ta en långpromenad innan frukost. Sov så gott folket :)





14 mars

Kom precis hem från Motala nu. Hade en kanonkväll igår, så tack Sanna för det! :) Gick väl hem vid 4tiden eller nåt, så var hemma hos E&M vid halv5 ungefär. Det var nog den längsta hemgången på länge. Sen var det ju så kallt, men då är det bara ännu skönare att komma in och få sova. Har sovit riktigt gött och vaknade vid 11 tiden, så ringde jag pappa så han fick komma och hämta mig. Nu sitter jag hemma och kollar på reprisen av Melodifestivalen och vi körde lite tävling igår hemma, även fast jag var i Motala. Vi skulle tippa topp3 och vem som skulle ta sistaplatsen. Så jag tippade anna som etta, salem som tvåa, eric som trea och pernilla som skulle komma sist. Och jag hade alla rätt, så vann den tävlingen! :) Sen tyckte jag att det var kanon att Anna vann, hejade på henne. Det var nog första gången på länge som jag är riktigt nöjd med hur melodifestivalen slutade :) så nu hoppas vi på seger i Oslo med. Nu ska jag packa mina grejer, för att mamma kommer och hämtar mig om 20 minuter och då ska vi till mjölby. Stannar väl där tills torsdag tror ja, åker hem en stund på tisdag bara. Skriver kanske mer senare ikväll, det beror på om ja har någon dator, men det märks.





Gårdagen

Lite bilder från igår :)












Lördag = Party!

Så, nu har jag gjort iordning mig en hel del, men har mycket kvar att göra. Har duschat, fönat och plattat håret, sen har jag packat mina grejer som jag ska ha med mig. Åker hemifrån om 20 minuter. Då ska jag hämta upp amanda och vi ska till östenssons och handla och sen ska vi tanka med. Åker till Motala efter det. Blir förfest/mys hos Emilia&Molle. Karin dyker upp där, så blir hur kul som helst :) Där ska vi göra iordning oss, äta lite mat och förfesta lite. Efter det ska vi på Sannas (tror det var Carros med) 22-årsfest! Sen så sover jag kvar i motala. Jag kommer nog ha en toppenlördag, är så pepp till tusen. Hoppas ni får en lika bra helg som mig!!





13 mars

Jag trodde aldrig att det skulle vara så skönt att ge sig ut och gå/springa på en lördagmorgon. Ställde klockan på halv10 och innan jag ens hade börjat tänka så hade jag fått på mig kläder för att gå ut. Så var ute nyss och gick/sprang i nästan en och en halv timma och det var så härligt. Att bara få sätta i hörlurarna i öronen och inte bry sig om nåt, skönt äre! :D Så nu har jag börjat mitt nya liv. Har slutat med att dricka cola under vardagarna och har slutat äta godis eller chips över huvudtaget. Jag kan tillåta mig en kexchoklad på helgen, men det är bara för att jag inte ska få världens sug efter choklad så att jag börjar äta massor istället, men det är allt. Nu ska mitt liv bestå av jobb, motion och frukt, frukt som är så gott, att man inte äter mer av det egentligen. Det ska jag göra nu iaf. Nu ska jag hoppa in i duschen. Ikväll blir det motala. Skriver mer sen innan jag åker.





12 mars

Usch, vad dålig jag är på att blogga nu för tiden. Känner inte att jag har haft nåt att skriva om, har jobbat en del så har inte funnits så mycket tid över till datorn, sen blir man ju så trött på kvällarna när man börjar klockan 7, men det är bara att vänja sig. Idag har jag ju som sagt jobbat till 4, eller rättare sagt till halv4 för att man har bra arbetskamrater :) Åkte då direkt till sporthallen, eller hämtade Samuel och Jacob först, sen åkte vi till handbollsträningen. Var en såndär passiv tränare idag, var så fruktansvärt trött så orkade bara inte :/ Skjutsade hem samuel efter den, sen mötte jag upp Amanda nere på Meddo så vi solade en liten stund. Jag hann nog inte ens lägga mig i solariet innan jag somnade, sen vaknade jag tjugo minuter senare av att det var precis mörkt. Då hade jag redan solat färdigt och inte ens varm blev jag, men lite tog det nog. Amanda följde med hem och vi målade naglarna, nopprade ögonbryn, åt kräftor och hade det mysigt helt enkelt. Jag var väl inte det trevligaste sällskapet ikväll eftersom jag var så trött, men det var amanda med så det gjorde inte så mycket. Nu har hon åkt hem och jag ska kolla på På Spåret finalen på play nu, sen ska jag sova. Ska bli så skönt, men ska ställa klockan på 9 imorn så ska jag ta en långpromenad. Tänkte simmat först, men har inte fått mitt Simhallen-kort än, så får vänta med det. Natti!!!





Jobb

Usch, ingen bra natt inatt. Har inte sovit mycket. Men det är bara att bita i det sura äpplet och åka iväg till jobbet. Slutar klockan 4, så då åker jag direkt till handbollsträningen, och efter det ska jag sola med amanda. Skriver mer ikväll.



Hallå där, kött och blåbär



Lägger in ett ganska tråkigt klipp, men har ni lika dålig humor som mig tycker ni att det är kul som bara den!! haha. AMANDA du bara måste kolla på det! :)

Natti folket!



twentyfour years

Jag jobbade till fyra idag och efter det åkte jag och hämtade amanda. Vi åkte till östenssons, jag handlade hårfärg och amanda handlade lite annat. Sedan åkte vi hem till mig, färgade mitt hår och snackade en massa skit. Skjutsade sedan hem amanda. Håret blev helt okej, utväxten syns fortfarande lite, men färgen blev riktigt bra :) Nu ska jag kolla på Vampire Diaries och sen Criminal Minds. Jag har varit så fruktansvärt trött idag sen jag kom hem, så har inte orkat skriva nåt. Ska väl bli lite bättre imorn. Men ja jobbar till fyra imorn med, sen har ja handbollsträning och efter det ska amanda och jag sola en sväng. Så skriver väl imorn kväll eller nåt sånt. Vi får se...





11 mars

Jobbar till 4 idag, sen ska amanda färga håret på mig. Hinner bara skriva det, har rast nu, men börjar jobba nu igen.

Onsdag

Nu har jag kommit hem från motala. Det tog en jävla tid på ungdomsmottagninen, det var riktigt mycket folk där, så blev att vänta ett tag. Men när jag sen fick komma in gick det jättesnabbt och jag var färdig på tio minuter. Gick till Kicks och handlade rakblad, rollon och svart nagellack. Sedan gick vi till systemet för att handla lite mumma till helgen :) Efter det åkte vi till M-blommor och handlade krukor och annat, åkte till farmor och städade efter det. På vägen hem hämtade jag en symaskin hos min faster så att jag kan sy mina kuddfodral så dom blir färdiga nån gång. Nu är jag hemma och ska väl inte göra alltför mycket ikväll. Greys på tv:n, så blir väl det. Lägger mig tidigt ikväll för ska upp och jobba vid 7 imorn bitti.





10 mars

Somnade i soffan igår kväll, sen så vaknade jag typ mitt i natten och gick till sängen och sov sista timmarna. Men hade svårt att sova på morgonen. Från klockan 7 så fick jag meddelande efter meddelande hela tiden. När man får meddelande klockan 7 på morgonen blir man ju lite fundersam på vem det kan vara som skickar så tidigt. Men när jag kollade på mobilen så var det jobb-sms jag fått, sedan fick jag ett till klockan 8 och ett till vid 10 tiden. Så ska jobba imorn, på fredag och nästa vecka med. Först så tycker man att det är så jobbigt att få såna sms, men ju mer man tänker på det så blir det riktigt gött. Har redan kommit upp i många timmar den här månaden, så lönen blir härlig att få:) Men nu ska jag sminka mig, sen ska vi åka till motala. Jag ska till ungdomsmottagningen, till stan en pyttesväng och hem till farmor och städa lite och så. Kommer väl hem nångång på sen eftermiddagen.





Varför är du här egentligen??

Hade en riktig rolig träning idag, eller rättare sagt, jag hade kul åt att alla blev precis slut av min första halvtimma. Jag körde stenhårt med grabbarna med olika stationer och jag fick flera kommentarer där dom undrade om jag skulle ta livet av dom. Men det är bara bra med lite fysaktiviteter ibland tycker jag :) Stannade efter träningen en bra stund, eftersom jag helt enkelt inte kom iväg. Så när jag skulle åka hem, fick jag vara taxi-chaffis i Vadstena. Skjusade hem Allan, Malin och Wille. Men var hemma vid 8tiden. Då åt jag lite mat och efter det kollade jag på Dating in the dark. Det är lustigt att utseendet kan vara så viktigt för vissa, klickar man så borde inte det spela någon roll tycker jag. Men vi är alla olika. Nu ska jag kolla på Desperate Housewifes och efter det så blir det att zappa mellan Cougar Town och Top Chef. Imorn blir det motala en sväng.





Hur mycket som helst!

Har grejat med samuels rum nu ett bra tag, det blev riktigt bra faktist! :) Nu är Eva och Lollo här och kollar läget i vårat nya hus. Jag ska åka iväg till handbollsträningen nu, behöver komma hemifrån nu. Hörs sen...



9 mars

Var ute och tog en promenad precis i vårsolen. Nu börjar man verkligen märka att våren är på väg. Solen lyser och snön smälter på backen. Det är underbart. Men jag gjorde misstaget att ta på mig min dunjacka idag och det blev aldeles för varmt. Jag svettades som bara den när jag gick och det är inte roligt. Så från och med idag ska jag börja använda min svarta kappa istället, eftersom den är mindre varm. Hade även brillor på mig också och då får man genast stor längtan till sommaren. Nu ska jag sätta mig ner och skriva planering till våran träning idag. Jag tror det blir att göra 8 olika stationer med lite styrkeövningar och annat smått och gott, sedan kör vi nog match resten av träningen, men vi får se. Börjar bli hungrig med, så ska jag äta nåt :)

 



heartbeat





speciell och unik

Kom hem från jobbet för en stund sen, eller rättare sagt för en och en halvtimma sen. Det var den lugnaste kvällen på jättelänge, jag gjorde inte alltför mycket. Men skönt att komma hem och vara pigg som bara den :) Har en så länge hunnit få i mig lite mat, kollat på Svenska Hollywoodfruar, med den absoluta galningen Maria Montasami. Hon är ju bara helt underbar och helcrazy. Undrar om dom som är med vet hur dumma dom framstår??! Men det är ju bra tv iaf, haha. Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av Glamourama och efter det lägga en ansiktsmask. Sen ska jag sova.





8 mars

Ny vecka igen, det är väl lite som är annorlunda den här veckan jämfört med den förra. Ska på lite partaj i helgen, in till motala på onsdag en sväng och sen hoppas jag på lite jobb. Idag tog jag en jättelång sovmorgon. Efter att ha gått upp halv 6 i lördags och halv 7 igår, så gick jag upp vid 11 idag. Har duschat, fönat håret och plattat det idag och har hunnit kolla på en film. Såg nästan hela filmen innan pappa och alice kom ner till tv:n och eftersom det var en skräckis så fick jag inte kolla färdigt på den, men ska försöka hinna med det. Det blir lite jobb ikväll mellan fem och nio, skönt med ett kort pass. Nu ska jag käka lite sen lunch, innan jag ska åka ner till jobbet.





Way back in to love

Tänkte ja skulle lägga upp lite bilder på hur det blev i mitt rum. Eller iaf en liten del av det som jag gjorde iordning helt idag. Sen ska jag lägga upp bilder på hur det blev med våran nya tv-bänk och den grymma tavlan som vi hittade i lkpg till vardagsrummet. Men bilderna är från min kamera och det blir inga bra bilder på den, men man ser ju iaf vad det är.


Bilder i både stämningsbelysning och i ljuset.








Det var lite bilder det, börjar bli riktigt nöjd med rummet iaf :)



Nu ska jag kolla färdigt på filmerna ja kollar på. Jag sappar mellan två filmer som jag redan har sett, men som jag tycker är kanonbra. Det är Wallander -mastermind och Music and Lyrics. Sen ska jag sova.



Sunday, bloody sunday...

Jag vet att jag lovat ett lite längre inlägg idag, så jag skriver litegranna bara. Jobbade som sagt nästan hela dagen igår och på kvällen var vi fyra stycken, normalt brukar vi vara två stycken, men det hade ju dubbelbokats och sen hade vi yttrerligare en extra insatt eftersom vi har en dam som vi måste hålla koll på jämt. Men med två personer för många lyckades vi ändå tappa bort tanten på förmiddagen, haha. Ann och jag letade överallt, men vi kunde inte hitta henne. Vi letade i alla rum och skrymlsen vi kunde leta i på avdelningen och även nere i entren. Men vi lyckades inte hitta henne. Till slut ropade ja ner i trapporna som leder till källaren och då svarade hon. Hon hade varit nere i korridoren i källaren och hittade inte ut. Men jag tog med henne upp till avdelningen. Usch, vad nervös jag hann bli innan vi hittade henne. Tänk om vi hade behövt ringa polisen för att efterlysa henne, haha. 

Idag har vi haft handbollsmatch i Linköping. Trodde det skulle bli en jämn match, men vi hängde inte med i första halvlek. Vi hade ingen vilja att spela handboll och ett dåligt humör och med det så vinner vi inga matcher. Den slutade 20-9 och vi brukar spela jättejämt med det laget, så är lite besviken. Men det är bara att ta nya tag. Vi har tre hemma matcher kvar nu, sen är serien färdig.

När jag kom hem från handbollen så var jag väldigt trött, så jag somnade i soffan i typ två timmar. Hoppas bara jag kan sova inatt. Nu ska jag kolla på finalen av Project Runway och så spelar jag in säsongspremiären av Gossip Girl så jag kan kolla på det.  Efter det blir det någon film.





7 mars

Idag kör vi på handbollsmatch i Linköping. Det är mina smågrabbar (eller dom är inte så små längre tyvärr, haha) som spelar med RP 99. Jag tror och hoppas på att det blir en jämn match och vi går för seger idag. Men hoppas på en superrolig match iaf :) Nu måste jag åka. Ha en bra söndag!





nae, nu lämnar jag in

jag är inte alls på skrivar humör idag, kan ju bero på att ja jobbat 10 och en halv timma idag. Jag bara inte orkar skriva nånting. Måste hoppa in i duschen nu, sen ska ja sova. Upp tidigt imorn med, har handbollsmatch i Linköping klockan 10.15. Så måste få sova några timmar. Jag lovar att skriva mer imorn när jag kommer hem från matchen.





6 mars

Jobbat mellan 7-12 och ska åka ner nu vid 4 och jobba till kvart över 9. Så det är allt min dag har innehållit. Lämnar det så, inget mer att berätta. Hejs



Linköping

Glömde bort att blogga när jag kom hem från Linköping. Men ja gör ett snabbt inlägg och lägger upp lite bilder på det som jag köpte innan jag måste gå och lägga mig. Jag har haft en riktigt bra dag i Linköping. Hittade nästan allt jag skulle. Jag lägger in bilder på det istället för att skriva vad jag köpte. Det som jag inte hittade vad servetter och något att ha på mig nästa helg, men det ordnar sig alltid. Nu hinner jag inte skriva mer, måste gå och lägga mig. Börjar jobba klockan 7 imorn, efter mycket om och men. Mona hade dubbelbokat mig på ett jobb, så hon ringde och sa att jag inte behövde komma ner och jobba. Men jag gav mig inte. Nu har jag planerat för det och sagt nej till annat. Då tänker ja inte låta 10 timmars lön gå åt helvete. Så antingen ger du mig pengarna och jag slipper jobba, eller så får vi jobba för många imorn, sa jag till henne. Så nu ska jag ner och jobba ändå. När man har planerat det, så kan man lika gärna jobba och tjänar väl runt 1500 bara imorn och dom pengarna behöver jag. Nee, usch nu blev det mycket skrivet ändå. Här kommer bilderna iaf. Natti!!


På väg till Lkpg.



Jag köpte spottar till att ha under min hylla...



... och såhär läckert blev det under hyllan. Lyser upp mina bokstäver snyggt!



Två vita krukor.



Tre ljuslyktor.



Två tavlor.



Min superdupersnygga ryamatta i rosa, som jag älskar.



Köpte samma glasögon som jag köpte i Sthlm. Jag har börjat att älska dom så var tvungen att ha ett par till. Nu slipper amanda och jag dela iaf :) Sedan köpte jag ett par till som jag förälskat mig i, var bara tvungen, haha!!



Jag var tvungen att smyga in i en skoaffär, men jag fick drömma mig bort bland dom snygga skorna. Idag var det bara inredning som gällde. Men jävlar vad me snygga skor det finns nu alltså.



Sedan köpte en massa smått och gott som jag ska ha till min dukning på middagen när jag fyller. Hittade nästan allt som jag ska ha, utom servetter då. Men är ju inte bråttom med det än. Vad det var är en hemlis, det får ni se senare.

Nu ska jag sova!



5 mars

Blev inte så jättelång sovmorgon idag, sov till halv 10 ungefär, det var skönt :) Tog en dusch, fönade håret och började platta håret. Det var så himla kallt igår när jag skulle gå och lägga mig så jag vred upp värmen på mitt element. Men när jag vaknade var det så förbannat varmt i rummet att jag inte kunde ligga kvar i sängen. Tänk att det kan skilja sådant på natt och dag vad gäller värme. Så jag vred ner värmen igen. När jag hade plattat håret förut så blev jag så varm att jag inte orkade platta mer, så satte upp håret istället, det är faktist skönare :) Men nog pratat om det. Nu ska jag kolla lite på melodifestivalen, sen åker jag, pappa, emma och alice till Linköping för att kolla inredning och grejer på IKEA och där runt omkring. Kommer hem nångång ikväll.




Te amo, Te amo. Don't it mean I love you??



Den här ska jag somna till. Natti!!



Irriterande

På tal om inlägget jag skrev med mobilbloggen förut så ska jag förklara det. Kom precis hem från squashhallen. Jag följde med pappa och tog en liten solning, även fast man inte får det (men skvallra inte, haha). Innan vi skulle åka råkade alice och jag kladda ner hela soffan med choklad, eller rättare sagt hon kladdade ner den, men jag satte mig i det. Så då var vi tvugna att slänga in klädseln i tvätten. Men eftersom vi hade bråttom så tänkte jag att det räcker väl med att vi tar dom dynorna som är smutsiga, men pappa, jobbig som han är, skulle naturligtvis ta och tvätta hela båda sofforna även fast inte dom blev smutsiga. Och sen var vi ju såklart tvugna att dammsuga hela vardagsrummet eftersom det var fjädrar överallt. Så det slutade med att vi blev 25 minuter sena till squashen och att alla andra fick vänta. Inte alltför kul. Jag gillar inte när man gör mer än vad man behöver när man har bråttom till andra saker, då tycker jag att man tar det nödvändigaste och sen tar man det andra när man kommer hem och har mer tid. Så att alla andra ska slippa lida för det. Det är sånt som irriterar mig, men tydligen inte andra. Nu blev det ett sånt där tråkigt inlägg, men som jag bara var tvungen att skriva om.

Nu ska jag ta mig nåt att äta innan jag ska för första gången se Vampire Diaries direkt på tv:n istället för på datorn och efter det blir det som jag sagt innan säsongspremiären av Criminal Minds :) Känns som det blir en kanonkväll!! :D Tidig läggning sen med...






varför ska vissa människor påbörja

0-4dee332658bf02e1ee6ac0e23b149991.png

Kolla varifrån!

varför ska vissa människor påbörja saker vid de mest olämpliga tidpunkterna?? Utvecklar det när jag kommer hem. Puss


Torsdag

Blev bara ett snabbt inlägg imorse, det blev lite stressigt sådär på morgonen. Men vi åkte som sagt in till motala för att titta in i ett par affärer. Vi var på återvinningen, jysk, EM möbler och bad&värme. Jag köpte lite grejer som jag ska ha till dukningen till bordet som jag ska ha på min middag när jag fyller, sen köpte jag även ett madrassöverdrag till min stora stora säng, så man slipper se madrassen. Pappa och jag åt lunch tillsammans med hans föredetta arbetskollegor på Wettern magasinet. Det serverades schnitzel, stekt potatis och bea, mums vad gott det var. Efter det hämtade vi Colin på dagis och åkte sen hem. Nu ska jag sitta och kolla på lite dukningar på nätet och efter det sätta på mitt madrassöverdrag. Eftersom vi ska åka till lkpg imorn, så ska jag mäta ett par grejer med så jag vet hur stort jag behöver köpa. Ikväll är det äntligen säsongspremiär av Criminal Minds, jippi!! :)



4 mars

Ska åka iväg en sväng till motala. Ska åka till farmor och kolla runt lite på stan. Kommer väl hem vid 3 tiden. Ha en bra dag! :)



Menar du allvar??

Glömde helt bort att det var säsongspremiär av Greys ikväll med. Så blev inget efterlyst, men ska kolla på det på play nu istället. Både Greys och True Blood var bra ikväll, men ibland slår det mig att vissa serier som man följer undrar man varför man följer egentligen?? Serierna är kanske inte ens bra längre, men man kollar på det bara för att man har följt det enda sen det började gå, så man fortsätter endast för att se hur det slutar. Men vissa serier tar ju aldrig slut, man bara önskar att det kan ta slut så man slipper följa alla program hela tiden. Jag har sagt till mig själv nu att jag inte ska börja följa någon ny serie. Jag vill ha tiden till nåt annat...
Var som sagt och kollade på handboll med amanda förut och killarna vann. Men som alltid när man är med amanda på nåt, handboll eller hockey, så blir det inte mycket kollande på matcherna. Vi har helt enkelt för mycket att tjata om, så alla runt omkring oss borde bli galna, haha. Men huvudsaken är väl ändå att vi har kul!! :D





Fastnade vid L Word precis och jag är fullkomligt säker på vilket håll jag lutar åt (om ni vet vad jag menar), men det finns två tjejer i hela världen som skulle kunna få mig att bli lesbisk, iof så ser dom ju ut som killar, men ändå. Vilka det är, kan ni ju fundera på, haha...



Onsdag

Åker iväg på en handbollsmatch med amanda nu. Det är vadstenas pojkar 94 som möter mantorp och jag hoppas på en bra match. Men det brukar det vara när dom spelar :) När jag kommer hem ska jag kolla på Efterlyst och säsongspremiären av True Blood. I slutet på första säsongen tröttnade jag ganska så rejält på det, men jag hoppas att jag ska få upp gnistan för det igen. Jag gillar ju sånt där med vampyrer och sånt där, haha! :D Sedan ska jag kolla på de två senaste avsnitten av Glamourama, sen sova. Imorn ska jag till motala en sväng tror jag.





3 mars

Det är så tråkigt att blogga på en dator som man inte är van vid, så blir inte mycket till inlägg nu för tiden. Men något ska jag väl kunna knapa ihop. Duschade nyss och använde då mitt nya, dyra glans-schampoo. Som alltid när man köper nåt nytt vill man ju se resultat på direkten, men jag såg ingenting i håret. Jag får väl använda det några gånger och sen avgöra om det funkar eller inte. Just nu ser mitt hår ut som hej kom och hjälp mig. När man har mörkt hår så syns ju utväxten massor och det är nog dags att färga den snart igen, innan jag börjar se helt bedrövlig ut. Så jag får ta amanda till hjälp nån dag så får vi fixa mitt hår. Blir samma färg som förra gången. Men nästa gång kanske jag ska ta och göra håret lite brunare istället. Vi får se.. Idag har jag suttit vid datorn och bara kollat efter lite roliga prylar till rummet, men det finns ju inget roligt nånstans. Ska åka in till lkpg på fredag så får väl kolla runt lite då. Nu ska jag föna håret, platta håret och sminka mig. Ikväll ska jag kolla handboll med amanda :)






2 mars

Andra dagen av mars är redan här och jag längtar redan efter min födelsedag. Sitter på pappas dator nu som jag kommer få göra ett bra tag nu. Lämnade in min dator imorse och den blir väl säkert borta i ett par veckor. Det känns lite tufft alltså, när man har vant sig vid att ha en dator som man kan ha med sig överallt. Men jag klarar mig nog. Åkte med mamma in till vadstena imorse, eftersom vi har träning senare och jag skulle inte kommit in till vadstena annars. Jag hoppas att jag kan åka in till farmor och låna hennes bil snart igen. Det är så skönt med en bil att åka omkring i. Man blir inte lika låst som när man inte har den. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra iordning mig lite. Sen ska jag städa mitt rum som dammar som bara den. När pappa kommer hem ska vi sätta upp lite hyllor och min stora spegel så jag får lite ordning på mitt rum. Vill åka in till IKEA med och handla en massa saker så det blir snyggt! Efter det ska jag på handbollsträning, sedan hämtar mamma upp mig och samuel och då åker vi tillbaka till mjölby igen. Men åker tillbaka till vadstena imorn bitti igen. Det är ett jävla farande det här, men det är lugnt :)





Casey motherfucking Skinner in my dreams!

Längesen jag såg den här godingen. Så tänkte lägga in lite bilder och ett roligt videoklipp med Casey. Ni kanske inte tycker det är så roligt, men han är ju så snygg den människan !! :)





Nu ska ja sova. Nattpå er! :D



Spårlöst

Jag satt här vid datorn och skulle precis kolla på spårlöst från idag. Tänkte lägga in ett inlägg om att jag skulle kolla på det och letade då efter en passande bild att ha till inlägget så googlade ordet spårlöst. Och när jag letade efter en bild så dök det inte helt oväntat upp bilder på en massa personer som är spårlöst försvunna i Sverige. Hur många sidor jag än bläddrade igenom så bara fortsatte det att visas bilder från personer som är borta. Innan jag visste ordet av så hade jag klickat mig in på en sida om en kille som hette Simon som försvann förrförra julen. Jag läste hela bloggen som hans mamma skrivit under den tiden han var spårlöst borta. Hela 181 inlägg läste jag och då hade jag suttit i en och en halv timma och bara läst det hemska som stod i den. Simon var borta i 6 månader innan han hittades i vattnet. Tänk att leva med att en närstående är helt borta och inte veta var han/hon är. Det måste vara den mest hemska känslan som finns. Att inte veta nånting och bara inte kunna få ett avslut. Allt som Simons mamma, kompisar och släkt skrev i bloggen är så svårt att förstå att det hänt på riktigt. Det är så gripande att läsa, när man vet att det här kan hända vem som helst när som helst. Jag skulle inte kunna leva med att mina föräldrar, syskon, släkt eller kompisar försvann och bara vara spårlöst borta. Att leva med den smärtan skulle ta livet av mig.
Jag älskar alla så offantligt mycket! 



Varje år anmäls drygt 6 000 personer försvunna. Mellan 25 och 35 brukar förbli saknade. I Rikskriminalpolisens register över efterlysta finns i dag totalt 940 personer (2007). Orsak till försvinnanden kan vara olyckor, självmord, brott, brist på kontaktnät eller att man helt enkelt har gett sig av frivilligt för att börja ett nytt liv.


Nu ska jag iallafall ta fram snyftpapper och kolla på ett avsnitt av spårlöst. Även fast det inte handlar om personer som är spårlöst borta, så är det jobbigt att kolla på. Men oftast är det ju ett lyckligt slut i det programmet så det är ju tur. Men det är ju Tv och allt slutar ju inte lika lyckligt som det i det verkliga livet.



Måndag

Är i mjölby nu och har precis käkat en så god middag. Åke gjorde hemlagad pizza med skinka, ost, tomat och med riktigt tjock och fluffig botten. Det var mumma kan jag säga :) På tal om mumma så var jag nere på stan förut med karin och emilia. Vi åt lunch på valven. Jag åt kyckling och curry pasta, emilia och karin åt kåldolmar på buffén. Allt var gott som bara den. Vi fick inte sitta kvar så länge där, så gick väl vid kvart över två eller nåt sånt. Emilia gick ner till mormor&morfar och karin och jag gick en pyttesväng på stan. Karin köpte en SVEAtröja på sporthörnan och en ansiktsmask på Karins. Jag köpte ett glansschampoo, solpuder och genomskinligt nagellack på Karins. Eva fick komma och hämta oss eftersom det snöade så förbannat. Åkte som sagt till mjölby efter det. Nu ska jag bränna över alla bilder och låtar på en skiva eftersom jag måste lämna in min dator för den har helt fuckat upp. Så kommer ju inte ha mitt lilla hjärtegull att blogga på på ett tag, men får väl sitta vid de andra datorerna. Kommer väl inte blogga så ofta nu tror jag, eftersom det inte är lika smidigt. Vi får la se hur lång tid det tar för den att lagas, hoppas inte alltför länge bara...






Curling

Lite bilder från curlingen. Riktigt roligt var det! :)


Var så tjurig på den förbannade snön :(



På curlingen, pappas lag.



Jag säger bara en sak, ögongodiset fanns på den högra banan, synd att jag var på den andra ;) haha.



Christina var den första att ramla, men inte den sista.



Pappa såg ut som att han hade stoppat kvasten i arslet istället för att sopa på isen, haha!







1 mars

BAJS DATOR, JAG HATAR DIG!

Håller på att bli tokig på den. Skriver inget mer än att nu drar jag ner på stan och käkar lunch med emilia och karin, sen åker jag till mjölby. Ska till mamma ett par dagar och ikväll ska jag spela curling :)





RSS 2.0