30 Juni




Vad tiden går fort en tråkig dag som denna. Brukar det inte heta: det går fort när det är roligt? Varför går det då fort när det är tråkigt?? Idag har jag inte gjort nåt. Jag har suttit i ett par timmar och svurit över datorerna här hemma. Har försökt skicka in lite jobbsökningar, men word programmet är helt dött på min dator och familjens dator är helknäpp hela den. Men till slut funkade det. Nu har jag precis tagit en dusch och ska kolla på Allsång på skansen på datorn. Sen ska jag ta på mig kläder och åka ner till jobbet. Kommer hem vid halv 10 ikväll, så får se om jag orkar skriva då eller om jag väntar till imorn. Det märks. 


 


Bilder från igår

Tack tjejer för igår :) det var mysigt så.














Sick and tired

Tänkte ta ett par minuter från jobbet och skriva ett par rader. Känner inte att jag kommer hinna det när jag kommer hem. Blir nog rätt så stressigt ändå. Sitter säkert någon minut vid datorn ändå, men om jag skriver lite nu så har jag ju iaf det gjort. Har varit en rätt lång och framför allt varm dag på jobbet. Det har varit äckligt svettigt och dant, men när man jobbar med roliga personer funkar det bra :) Just nu vill jag bara åka hem, men icke, jobbar till 5 idag, så är drygt en och en halv timma kvar. Det är bara att härda, haha. Sen får jag åka hem och börjar inte förens vid kvart över 4 imorn :) När jag kommer hem idag ska jag snabbduscha och göra iordning mig så snabbt jag kan, sen åka till Agnes där Karin och Emilia är också. Där bjuds det på rosé och sen ska vi ner på stan och äta nånstans, blir kanon! Har längtat efter mina tjejer, synd att alla inte kan följa med. Kameran följer nog med, så lägger in lite bilder sen när jag kommer hem ikväll. Ha en bra tisdag! :)






29 Juni

Förlåt, jag glömde blogga igår. Efter en lugn kväll på jobbet åkte jag ner till mormor och åt pizza med Samuel och henne. På vägen hem hyrde Samuel och jag film och köpte godis, så det var vad vi gjorde igår. Klockan var typ 1 innan jag kom i säng, inte kul. Sedan ringde mamma vid två inatt och sa att Samuel hade ringt henne och var ledsen. Så det var bara att gå en trappa upp och hämta honom så han fick sova i min säng. Så där ligger han nu och njuter den jäveln. Jag har oturen att jobba idag med. Jobbar mellan 7-17, så skriver mer när jag kommer hem. Ikväll ska jag ut och käka med Karin, Agnes och Emilia, vet inte om det blir någon mer, det märks. Skoj ska det bli iaf! :)






28 Juni

Dags för en ny jobbarvecka och inte vilken vecka som helst. Det är helvetesveckan. Fast början på veckan är helt okej, men att jobba helgen är inte alltför kul när det tydligen är både Vätternfestivalen och Sommarknäpppen. Det är ju då man vill träffa sina vänner på en picknick i hamnparken eller lyssna på bra musik och dansa hela kvällen. Men istället får man sitta inne och ta hand om mina kära gamla på jobbet, inte få skam det heller, haha! Men nu ska jag kolla ett avsnitt till av OneTreeHill, jag kan inte sluta alltså. Sen ska jag duscha och göra iordning mig. Börjar jobba vid 2, så vi hörs väl när jag kommer hem vid halv 10.





Dressed for Succes

Var ett tag sen jag shoppade nåt nu. Känner att det är dags att klicka hem nåt igen. Jag är sugen på en ny långklänning. Har ju bara min grå-blå-vita från H&M och vill ha någon ny. Antingen någon med fräscht mönster eller en enkel i svart eller vitt. Tycker många är snygga, så vi får se om någon hittar hem till mig. Nu ska jag sova. Jobb imorn kväll. Puss&Gonatt







Always and Almost Forever

Att ett program kan få en att böla sådant... Har kollat på dom två sista avsnitten av säsong 6, sista avsnitten där Lucas och Peyton är med. Dom skulle slutat med den säsongen tycker jag. Hur mycket jag än älskar One Tree Hill, så är det aldrig lika bra utan Lucas och Peyton. Bjuder er på dom två avsnitten. Memories!






Du hittar sidan här.




Life in a glass house!

Det är helt sjukt vad mycket bra man kan hitta på internet alltså! Eller egentligen är jag inte förvånad, men nu har jag hittat en sida där man kan se alla avsnitt av One Tree Hill. Säsong 1 till säsong 7. Nu säger väl alla, men den har funnits länge... jo jag vet. Men man blir ju så glad när man hittar den ändå. Så nu ska jag försöka ladda hem alla hundratals avsnitt, så jag kan ha ett helt maraton av O T H när jag är ledig. Jag lägger in ett utav dom bästa avsnitten här på bloggen. Nu ska jag kolla färdigt på ett avsnitt till, sen ska jag kolla på Miami Medical.






Speedway

Har rätt så mycket speedway-abstinens just nu. Har bara varit på en enda match iår, den första. Det var typ 750 år sedan känns det som, så nu är det dags. Nästa hemmamatch ska jag absolut vara där, inget snack om saken. Någon som vill följa med?? :)






27 Juni

Nu är den underbara söndagen här igen. Jag vet att jag nog är den enda som tycker om söndagar. Men det finns inget skönare än en lugn söndag då man kan ligga ute i solen och inte göra nåt. Sen att det är en bra fotbollsmatch på tv:n ikväll är ett stort plus. Sen är det ju One Tree Hill som vanligt :) Idag blir det som sagt en jättelugn dag. Ska snart lägga mig i solen igen och läsa lite i en bok som jag påbörjade för säkert ett halvårs sen, men som jag aldrig läst färdigt. Men började läsa den igår igen och jag känner att jag måste läsa färdigt den. Synd bara att det typ är 700 sidor och det läser man ju inte precis på en kvart. Ikväll ska vi äta lite gott och mysa extra i familjen. Pappa har ju fått jobb i Nyköping så han ska bo där i veckorna och sen komma hem på helgerna. Så då blir vi ensamma hemma i veckorna. Därför ska vi mysa extra mycket ikväll! Konstigt att vara utan pappa i veckorna, vi som praktist taget gått på varandra här hemma när vi båda inte jobbat i vår. Lite ensamt blir det nog. Men både jag och emma jobbar ju typ hela tiden, så veckorna går nog snabbt. Nästa vecka jobbar jag kväll på måndag och onsdag och dag på tisdag. Sen är jag ledig torsdag och fredag. Då ska jag försöka få med mig Samuel och Alice och åka och bada nånstans om det är fint väder. Annars kanske vi tar en tripp till Lkpg simhall eller nåt. Jobbar hela nästa helg, delat på lördag, till 5 på söndag och nästa måndag till 3. Så blir en lång vecka. Men jag ska inte klaga. Har fått ett rätt så bra schema iår. Nee, nu är det dags för solen och boken.





Något att fördröja tiden med...

Hittade ett test, eller rättare sagt en massa frågor på Madde Anderssons blogg, så tänkte att det kan man ju fördröja tiden med.



Utsidan


1. Ska han ha långt eller kort hår? 

Svar: Han ska ha helt lagom långt hår. Man ska kunna rufsa och pilla lite sådär i det iaf. 

2. Klä sig snyggt? 

Svar: Det är ju alltid trevligt med killar som klär sig snyggt, men jag föredrar en ledig och fräsch klädsel. Finns inte mycket snyggare än jeans och vit tischa bara. 

3. Snobb, punkare eller hiphopare?

Svar: Måste man välja nån?? Jag vill ha en sportkille.

4. Lång eller kort?

Svar: Längre än mig iaf.

5. Ögonfärg? 

Svar: Det kvittar, gillar både blå och bruna.

6. Hårfärg? 

Svar: Blond ska det va!

7. Ska han ha muskler? 

Svar: Äsch, det är la skitsamma...

8. Ha någon piercing? 

Svar: Spelar ingen roll, jag diggar ögonbrynet och bröstvårtan.

9. Vad kollar du på först ex. ögon, hår osv? 

Svar: Ögon och rumpa!

10. Tatueringar?

Svar: Gör mig inget, bara det är smakfullt. Gillar inte tjejtatueringar och tribaler. Text är snyggt!



Insidan


1. Ska han vara blyg eller social? 

Svar: Han måste vara social.

2. Ska han vara romantisk? 

Svar: Absolut!

3. Ska han vara lätt att prata med? 

Svar: Det är nästan det viktigaste. Finns inget värre än när konversationen bara dör. Hellre en som pratar för mycket än för lite.  

4. Ska han vara rolig? 

Svar: Yes! 

5. Ska han vara omtänksam? 

Svar: Mmm, men inte för mesig och ompysslig.  

6. Kontrollfreak? 

Svar: Till en viss grad. Jag är ju det och det är inte lätt att leva med någon som är raka motsatsen. Men inget freak kanske...

7. Ska han bestämma allt? 

Svar: Nej, jag älskar att bestämma! Han kan få bestämma nån gång ibland.  

8. Ska han beskydda dig? 

Svar: Mm :)

9. Ska han kunna lyssna bra? 

Svar: Ja!

10. Ska han lita på dig? 

Svar: Det måste han, men jag är ganska lätt att lita på.



Övrigt


1. Hur stor får åldersskillnaden vara? 

Svar: Åldern har ingen betydelse alls för min del. Är det rätt så är det rätt, då är en simpel siffra ingenting. 

2. Pluggis eller inte? 

Svar: Både och. Måste ha en människa som man kan diskutera vettiga saker med. Lagom allmänbildad är bra!

3. Spelnörd?

Svar: Nae tack! Att spela nångång ibland, men absolut inte hela tiden.

4. Röka eller snusa?  

Svar: Helst inte... men vem feströker inte?? Inget fel med det.

5 .Ska han festa mycket? 

Svar: Lagom mycket. Inte varje helg, men några gånger i månaden . 

6. Ska han bry sig om vad sina vänner tycker? 

Svar: Man ska alltid respektera sina vänners åsikter, men han måste kunna avgöra själv och inte låta andra påverka en för mycket.  

7. Vilket land ska han komma ifrån? 

Svar: Vilket land som helst. Jag gillar ju helst svenskar, men det kan ju ändras på. 

8. Vad är viktigast, utseendet eller personligheten?

Svar: Definitivt personligheten, men ett trevligt utseende är ett stort plus :)

9. Skulle du kunna bli tillsammans med någon som varit player? 

Svar: Lite svårt att tänka mig det. Men man ha alltid låta folk få en andra chans.

10. Vad ska han helst jobba och hålla på med på fritiden? 

Svar: Han ska helt klart vara sportintresserad, gärna utöva någon själv. Sen får han jobba med vad han vill.  

11.
Vad säger du om barn?

Svar: Jag vill ha barn, gärna två-tre stycken och gärna snart. Kanske inom 5 år :)

12. Namn på barnen?

Svar: Mina barn ska heta Tove eller Thea och Texas eller Noah. Mer har jag inte kommit på.


Det var alles! :) 




Bilder från kvällen

Lite bilder från kvällen. Kommer upp flera på facebook imorn nån gång.












26 juni

Usch, idag mår man som förtjänar, men upp ska man ändå. Hinner tyvärr inte skriva mycket, för ska åka till Motala och fira Tomas som fyller 40. Blir säkert riktigt god mat och lite lekar, så blir nog bra det där. Trots att jag mår rätt så dåligt idag, men så äre. Man får göra det bästa av saken :) Ha en bra lördag. Skriver mer när jag kommer hem :)





Midsommarafton -10

Hade en jättetrevlig midsommarafton och här kommer några bilder. Alla finns på facebook snart.








Tack Amanda och Adde! :)



MIDSOMMAR

Jobbat färdigt och gjort iordning mig. Nu åker jag snart iväg till Amanda och Adde och har trevligt med annat folk.

Härligt med MIDSOMMAR! :)






GLAD MIDSOMMAR




Hard Work Work

Det är bara på't igen! Slutar vid 5 idag och då blir det full rulle. Ska snabbt hem och göra iordning mig för att åka ut till Amanda och Adde i skogen och grilla och fira midsommar med lite fint folk :)






Stella

Kommer sakna dig Stella!

Tänker på er Molle och Emilia <3






24 Juni

Dagen började inte så bra kan man säga. Blev väckt av att jobbet ringde vid kvart över 7 och då insåg jag att jag hade försovit mig. Lyckat Hanna, lyckat. Så det var bara att ta på sig kläderna och slänga sig på cykeln. Var nere på jobbet vid halv, så jag var snabb ändå. Vi börjar ju ändå inte väcka alla förens vid halv så jag missade inget. Men det är ju jobbigt och lite pinsamt att försova sig. Trots att det inte var mitt eget fel, utan min bajstelefon som bara hade lust att dö imorse så att klockan inte ringde! Men ingen större skada skedd. Hade en bra dag på jobbet iaf, vi bakade tårta tills imorn och allt det vanliga. Nu är det skönt att vara hemma. Sprang i våran vattenspridare och badade i Alice pool när jag kom hem. Var tvungen att svalka mig efter att jag cyklat hem från stan med en massa kassar från konsum och systemet. Handlade blommor och mat på konsum, sen var jag på systemet med Emmeli. Att cykla hem med allt var ingen lätt match kan jag säga. Men hem kom jag iaf! :) Ikväll ska jag bara slöa och titta på tv. Börjar jobba imorn igen vid 7 och jobbar till 17, sen ska jag skynda mig och göra iordning mig för att åka iväg till Amanda och fira midsommar med lite bra folk :) Får se om jag kanske hinner blogga nångång på jobbet en snabbis, men jag ska hinna att dekorera tårtan, göra midsommarkrans och duscha på rasten så blir kanske tight. Vi får se. Nu ska jag hem till amanda och lämna lite grejer :) Ha en bra midsommar om vi inte hörs!




Emmeli tyckte det var en bra idé att lägga en tallrik på pannkakorna så att dom skulla hålla sig varma. Känns inte som att det funkade så bra, haha!



Snacka om att man har fantasi när man gör en midsommarstång av tandpetare :)







Pics

Blir bara bilder idag, orkar inte skriva. Hoppas det är okej :)

Jobb imorn, 7-16. Hörs efter det!










Motala/Vadstena tidning

När jag såg den här bilden på framsidan av tidningen imorse, fick jag ont i hjärtat. Stackars Linus, hoppas han repar sig snabbt :)




Midsommar

Hinner bara lägga in några bilder från vårat midsommarfirande på jobbet idag, ska iväg på samuels fotbollsavslutning nu!











23 Juni

Jobb Jobb Jobb!

Får se om jag får ihop ett inlägg när jag kommer hem från jobbet sen vid halv 6. Ett inlägg per dag kan ju inte vara allt för mycket begärt. Men nu måste jag borsta tänderna, sen cykla ner till jobbet. Hörs senare!





TISDAG

Linus


Jag borde definitivt inte sitta här vid datorn nu. Har jobbat ikväll och börjar vid 7 imorn bitti igen. Är så himla trött, men ändå så sitter jag här och slösar tid. Kollade på Speedwayen när jag kom hem förut och jag satte verkligen hjärtat i halsgropen när Linus körde omkull, eller rättare sagt kraschade! Vad hemskt det var att kolla på det. Jag hoppas innerligt på att han mår bra och allt är okej. Snälla gode GUD! Bra av piraterna att ändå få lika mot ett stjärnspäckat dackarna :) 

Nu ska jag verkligen sova. Skulle bara titta in här och skriva att jag lever. Har ju inte skrivit på flera timmar (!!) HAHA, någon kan ju tro att jag fått ett liv. Det har jag ju faktist med, jobb jobb jobb kallas det livet. Men jag ska bara säga att det kommer inte bli mycket till bloggande dom dagarna jag jobbar nu i sommar, men jag ska verkligen ta ikapp det på dom dagarna jag inte jobbar. Så alla helger utom två och sen någon enstaka dag i veckan kommer jag blogga mycket. Annars kommer jag vara för trött och när man jobbar hela dagarna så har man inget vettigt att skriva om eftersom allt går på rutin, och rutiner är det tråkigaste som finns att skriva om, så det ska jag inte besvära er med. Men när det väl dyker upp roliga saker i mitt liv ska jag definitivt klottra ner det här. Men hade bra annars!



Rätt så röd tunga ni, haha!



Hej Hej Roger!





22 Juni

Usch, få bubblan vad trött jag är. Hade iaf en riktigt lyckad kväll igår. Skulle åkt med Elin hem, men så blev det ju inte. Dom åkte lite tidigt tyckte jag, så jag stannade kvar. Men jag tog en taxi hem vid 4tiden eller nåt sånt. Riktigt rolig taxichaffis faktist. Trots att hemturen tog dubbelt så lång tid p g a alla vägarbeten så kändes det som att jag var hemma på två minuter. Aja, bra kväll iaf. Men det får jag lida för idag. Har sovit väldigt dåligt så nu är jag så trött. Har iaf orkat ta på mig lite kläder, eftersom det är tillbaka till verkligheten som gäller. Kör mitt första pass för sommaren idag och det känns väl sisådär. Hade hellre suttit hemma och kollat på speedway ikväll och bara slöat i soffan, men det får bli en annan dag. För jobbet kallar... Jobbar till kvart över 9 ikväll, så vi hörs väl efter det.





Bilder från igår

Kvällen i bilder.

Vilken kanonkväll det blev, Tack Emilia och tack alla andra! :)

Alla bilder finns på facebook snart.

















FEST FÖR HELVETE






Livet är en fest

Oj, nu blev det bråttom, IGEN! Har en lustig förmåga att ha väldigt god tid på mig, men att det alltid blir stressigt i slutändan. Kan det bero på dig, kära bloggen?! ja, det kan det. Mina vänner tycker jag är lustig som säger att jag ska gå in och sminka mig på toan och istället tar jag med mig datorn och sätter mig och bloggar. Det är en sjukdom tror jag och jag är nog inte den enda som har den, haha. Men nu ska jag inte blogga mer idag. Måste ta på mig kläder, göra iordning håret och sminka mig på bara en halvtimma, får se hur det går med det. Ska hämta Elin vid tjugo i 6 och sen ska vi hämta Emilia i motala och efter det åka vidare hem till Emilia Svahn20-årsfest innan vi drar till Måndagsklubben på harrys. Det ska bli så kul, mindre kul med jobb imorn kväll, men så äre. Hinner inte sitta här mer. Ha en bra Måndag! :)






VM-låt

Så underbar låt! :) Den ska jag dansa mycket till i framtiden .


Shakira - Waka Waka




21 Juni



Hejsan Hoppsan Familjen! Har ni sovit gott? Det har jag iaf :) Underbart rent ut sagt, sov sådär extra gött inatt och det var lagom varmt och sov lagom länge. Hör ni vilken perfekt natt jag haft, det är ju helt otroligt, haha! Men nu ska jag börja stressa. Jag åt precis sen frukost eftersom jag lyckades fastna vid Totally Spies med AliceDisney Channel, haha. Hur lyckas man, det är ju inte ens bra ?! Men nu ska jag duscha och sen bara borste håret för att efter det åka ner på stan, handla lite grejer och nåt som man kan grilla ikväll. Sen ska jag åka hem igen och göra iordning mig inför kvällen. Då kör vi på 20-årsgrillning hos Emilia Svahn och sen blir det premiären av Måndagsklubben, vilken kväll det kommer bli! :D


Någon som ska åka in till Motala vid kvart i 6?? Vi har problem med skjuts, så hör av er om ni ska in dit :)



Helga Averby

Lyssna och njut på Vadstenas musikstjärna, haha ;) Nu ska vi bli stora du och jag Helga!







Videos från igår

Bjuder på dom här två, ibland förstår jag inte att man kan vara så pinsam som jag, haha!


Först en liten rundvandring i Amanda och Addes minihus :)



Sen en snygg dansuppvisning av mig, amanda och emilia. Kolla och njut, ni får skratta hur mycket ni vill, haha!




20 Juni




Tack alla för en rolig kväll igår. Har haft roligare, men det var kul ändå! Det blir ju vad man gör det till. Cyklade hem vid 3tiden iaf, så det blev en lång kväll ändå. Det var ljust som bara den när jag åkte hem och som ni vet vid det här laget, ångest! Men jag somnade snabbt när jag kom hem, så det var skönt. Idag är jag rätt så seg om jag ska vara ärlig. Så jag ska inte göra nånting idag. Jag ska inte ens duscha, det får vänta tills imorn. Då kör vi på party igen. Ikväll ska jag bara käka lite efterlängtad tonfisklåda och kolla på tv. ONE TREE HILL börjar igen och som jag längtat, jippi! Sen blir det kanske att kika på en film och somna tidigt" :) Lägger in två härliga videos från igår snart med. Annars blir det mer blogg imorn. Hejs!





Bilder från igår

Ett fåtal bilder från igår. Alla andra lägger jag ut på facebook. Kul kväll igår, tack tjejer!











Let's Party!

Topp 3 låtar att dansa loss till :)

Det ska jag göra ikväll!!


1. Telephone - Lady Gaga feat. Beyoncé



2. Oh Africa - Akon


3. Jessy Matador - Alllez Olla Olé
 




Come on!

Vet inte om jag sagt vad jag ska göra ikväll, men ska berätta nu. Elin är hos mig nu och snart ska vi cykla iväg till amanda där vi ska förfesta lite. Emilia kommer med, sen vet jag inte vilka det är. Efter att vi gjort det ska vi cykla till folkets park här i Vadstena där det är en stor fest. När jag kollade senast var det typ 280 som hade accepterat på facebook. Känner väl inte en kotte, men kul kan man ju ha ändå :) Så det är vad jag ska göra ikväll och vi kommer ha roligt! Hörs imorn!


 



H by Hannah - topp 10 just nu!

Ingen numrering bland låtarna, men det här är dom som alltid spelas när jag lyssnar på musik :)
Vissa har följt mig under väldigt lång tid!



Hands down - Dashboard Confessionals




En vän med en bil - Håkan Hellström




In the sun - Joseph Arthur



The cave - Mumford and sons



Killing time - Måns Jälevik



Eet - Regina Spektor



It takes a fool to remain sane - The Ark



Outcast - Timo Räisänen



Sunday Bloody Sunday - U2



With or Without you - U2




19 Juni

Hade en så konstigt känsla när jag vaknade idag. Det känns som att det är någon som fyller år idag, men jag kommer inte på vem. Aja, hoppas jag kommer på det snart, annars blir jag tokig.

Jaha, vad ska man hitta på idag då. Eftersom vädret är tråkigt så blir det ju definitivt inte att ligga ute och sola, så jag får väl stanna inne och inte göra nånting. Jag ska väl fortsätta söka lite jobb, måste ju hitta på nåt. Sen ska jag väl förbereda mig inför kvällen. Ni vet den vanliga tjejgöran, raka benen, duscha, göra iordning håret, sminka mig, ta på mig kläder och allt det där andra. Måla naglarna med, men har inte bestämt vilken färg jag ska ha. Det blir nog rött, vitt eller mörkblått, vi får se. Nae, nu sitter jag här och skriver en massa BLA, så det ska jag sluta med. Vi hörs senare!





Dagen i bilder

Tänkte berätta lite snabbt om vad jag gjort idag innan jag går och lägger mig. Var i Motala med mamma förut. Hon skulle handla en klänning tills imorn och jag köpte en topp till imorn. Ni kommer nog att få se den på imorn, så tar ingen bild på den nu. När vi kom hem skjutsade Elin mig till Karlssons. Där åt vi grillat och hade det gött. Vi var även ute en sväng och hejade på cyklisterna som cyklade Vätternrundan. Efter det gick vi in, drack kaffe och kollade på Viktoria och Daniels musikgrej på tv:n. Det var faktist riktigt bra. Det slutade med att både jag, eva, lollo, emma och pappa satt och tjöt i soffan när barnen sjöng, det är sant! Det var mycket fint faktist, så blir nog att kika lite på bröllopet imorn ändå. Jag som varit så emot det, men får nog erkänna att det ska bli lite roligt iaf :) Innan vi åkte hem så gick lollo och jag ut för att kolla på deras pool som ungefär är färdig nu. Samuel ville vara den första att bada i den och det slutade med att papporna och barna badade, även jag. Underbart med egen pool alltså :) Men nu är jag äntligen hemma och ska sova. Natti!























18 Juni

Hinner inte blogga idag. Det är så dåligt av mig, jag vet. Men har suttit hela förmiddagen och skrivit personliga brev och sökt jobb, så har lagt bloggen åt sidan, sry. Nu har jag gjort iordning mig och ska cykla ner till Emilia på stan och hämta kläder. Sen ska jag cykla till mamma på jobbet och då ska vi åka in till Motala en sväng. Skriver mer när jag kommer hem :)





That's the way it is

Fick precis hem ett brev från utbildningen jag sökte och jag kom inte in. Det var väldigt många sökande på 20 platser, så jag visste att sannolikheten att jag skulle komma in var liten, men man hoppas ju alltid. Men nu var inte fallet så. Så nu har man en oviss höst till mötes. Vad ska man göra?? Jag är sugen på att åka härifrån, så det kanske jag gör. Men vi får se. Sitter iaf och söker lite jobb nu. Sen får man se hur det går med det. Jag vill iaf inte bo kvar här hemma. Vill bort och det nu!

Är inte på humör för mer bloggande.


Nu ska jag äta grillat och tärnad potatis, sen kolla på tv och gå och lägga mig. Vi hörs!




Dagen i bilder











17 Juni

Hinner inte blogga just nu,  men tänkte bara skriva vad jag ska hitta på idag. Vi ska åka in till Mariebergsbadet i Motala idag. Ska bada, sola och ha det gött :) Vet inte om Emilia kanske följer med, får se. Måste in till stan i Motala en snabbis med under dagen. Skriver mer när jag kommer hem :)






Kvällen i bilder

Sammanfattar kvällen:

God mat på villan med trevligt folk


Ner en sväng till Elin
- köpte med mig negersnoppar med choklad i som vi gärna mumsade i oss :)


Nu hemma igen, sova.













Lite bränd från dagen,  men det är sånt man får tåla. Ska man vara fin får man lida pin. Det lägger sig snart och då blir man brun och fin :)



 


UNDERBARA ONSDAG!

Att det nästan alltid är fint väder på onsdagar i vadstena är ju ganska så sjukt. Men vi gillar det.

 Åker ner till stan nu för god mat med jobbet :)





Summertime

Kom hem från tycklinge precis och badade faktist. Mitt första dopp för iår. Det var riktigt kallt, men man vande sig som vanligt. Jag tvättade t o m håret i vattnet, men det var nog bara 15-16 grader eller nåt sånt. Kul med första doppet iaf :) Nu ska jag göra iordning mig för att vid kvart i 6 cykla ner till Villan och möta upp kollegorna. Vi ska äta buffé och bara götta oss. Kanske t o m slinker ner en cider ;) Ha en bra kväll folket!












16 Juni

Idag blir det inte många inlägg kan jag säga. Det är underbart väder ute, så kommer vara ute hela dagen och inte sitta inne vid datorn. Har suttit i trädgården hela förmiddagen, men nu ska vi åka ut ett par timmar till tycklinge. Sola och kanske t o m bada. Vi får se :) Ikväll ska jag ner till Villan och äta med jobbet :)





TISDAG

Idag har jag inte gjort mycket. Var som sagt på kyrkogården förut och lämnade blommor. Glömde tyvärr min fina bukett som jag plockat hemma, så det blev inga blommor med till graven. Farfar har väl aldrig varit mycket för blommor vad jag kan minnas. Men det är ju så fint där uppe i minneslunden. Det måste vara den vackraste platsen i motala och det gör besöket där mycket lättare. Efter det åkte vi hem till farmor och sen tog vi Mc Donalds på vägen hem. I eftermiddag har jag bara legat ute i trädgården och solat. Det har varit en riktigt skön dag idag. Skulle ha badat nu på kvällen, men så varmt är det ju inte. Så det blev kubb med grannarna istället. Har precis kollat på Biggest Loser-finalen och håller nu på att kolla på Ugly Betty. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Jag är sugen på att göra nåt, men vet inte vad. Blir väl inget som alla andra kvällar, men så äre. Imorn blir det andra puckar iaf :)















15 Juni

Idag är det exakt ett år sedan farfar gick bort. Det är helt sjukt hur fort tiden kan gå, men att man aldrig slutar sakna någon så mycket. Jag önskar du kunde vara här hos oss i sommar, bara en sommar till, snälla! Men så går det ju inte till tyvärr. Du försvann så fort att man knappt trodde det var sant och det tror jag fortfarande inte. Det känns som igår vi buggade till Loket i bingolotto i Fågelsta eller badade mitt på natten i stugan vid Tommy och Gunillas förra hus. Om jag bara kunde få göra det en gång till, med dig farfar!!

Idag ska vi åka till farmor och hämta upp henne, sen åka vidare till kyrkogården och hälsa på farfar och lämna lite blommor som jag plockat i trädgården vid graven. Kommer det någonsin bli lättare att kolla ner på ditt namn på gravstenen?? Klumpen i halsen försvinner aldrig... Det blir nog aldrig lättare, men så är livet. Jag kommer alltid älska dig farfar och det tror jag du vet! <3






 

AGUSON

Vad jobbigt det är att blogga ibland, så därför struntar jag i det. Jag är för trött.

Så tar det imorn.

Sov så gott! :D


Lyssna och njut :)





Dagens bajs...


Kände att det var dags att plocka fram den goa kategorin DAGENS BAJSJAG BAJSAR FRAMFÖR ALLT PÅ PAPPA, SAMUEL OCH PÅ FOTBOLLS-VM! Visst att jag har suttit och kollat på fotbolls-vm några gånger i veckan, men det beror både på att det kan vara kul att kolla in alla snyggingar som spelat eller att det inte fanns nåt annat på tv. Men just den här kvällen så är det final i Top Model, men inte faan får jag kolla på det! Samuel sitter där uppe och spelar sitt förbannade tv-spel som ett annat tv-spels-mongo och pappa ska kolla på fotbolls-vm ikväll. Så inte faan kan jag kolla på top model. Sen tjatar han att jag sitter vid tv typ hela dagarna, vilket inte är sant. Sitter precis lika mycket som honom nu när det är fotbolls-vm så det kan han hålla käft om. Jag undrar vem som suttit mest vid tv och datorn när han har varit hemma nu i ett halvår?!?! Bara för att jag har mina program på kvällen, så tror alla jag sitter där hela tiden, men det är ju då. Medans pappa sitter hela dagarna och kollar på en massa skit så tror ingen att han sitter där eftersom ingen annan än jag är hemma på dagarna och ser när han sitter vid tv:n. Så nu sitter jag inne mitt rum och har på världens högsta ljud på musiken bara för att retas och det är så jääääääääääääääävla roligt!!!!!!! ÄLSKAR ATT RETAS, MEN BARA FÖR DOM SOM JÄVLAS MED MIG! Nu ska jag tjura lite till och sen ska jag börja sjunga med till musiken, får se hur kul dom tycker det är då, HAHA!!!



fotbolls-VM

Undrar varför man gillar att kolla på fotbolls-VM när inte Sverige är med???

Jo, nu kom jag på varför! Snyggast på plan, Daniel Agger ;) HEJA DANMARK



14 Juni

Då påbörjar vi den sista veckan av ledighet innan jag börjar jobba i sommar. Vad ska jag göra då?? Har ingen aning faktist. Helgen har jag planerad och nästa måndag med. Men annars har jag inget planerat. Jag hoppas verkligen på att det blir varmt och fint väder så man hinner bada nån gång innan man börjar jobba. Jag har nog aldrig väntat så länge på det första doppet som iår. Det är ju ett lustigt år, så det kanske inte är så konstigt. Sommaren blir väl lite försenad p g a att vi hade snö enda fram i slutet på april eller vad det var. Men nu vill jag faktist ha sommar!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag cykla ner en sväng till jobbet. Ska fixa lite med några papper och med datorn. Sen ska jag hålla mig borta därifrån fram tills nästa vecka. För efter det blir jobb hela sommaren. Resten av dagen vet jag inte vad som händer. Ikväll är det Top Model final iaf :)





Sommaren är här...

... trodde vi i alla fall. Vaknade av att det var jättefint väder, så åt frukost och sen åkte jag till Karin en sväng. Vi låg ute och solade på deras framsida. Käkade lite mars-glass och bara njöt. Men efter att vi legat där nån timma så dök det upp stora, mörka moln på himlen, så vi gick in. Efter att vi gjort det så började det ösregna, så det var den sommaren det. Ikväll blir det Pizza, Rabarberpaj och tv:n hela kvällen :) Bloggar mer imorn. Ha en bra söndag :)







Bilder från igår

Här är lite bilder från igår...















Jobbigt det här...

Någon mer än jag som får ångest när man cyklar hem vid 4 och det börjar bli ljust. Usch, vad hemskt det är. Ska försöka sova lite, men är inte ett dugg trött. Hur ska det gå??



LÖRDAG

Så, nu har vi laddat ett tag. Går ner på Källarn en sväng. Eftersom alla mina kompisar förutom Elin sviker, så får jag gå ner med Monika, Conny och pappa. Anna "Big Sis" kanske kommer ner sen med. Är fruktansvärt partysugen! :)





SHOPPING

Det bästa som finns! :)

Bilder på det jag handlade idag.


Glasögon från Glitter och BikBok



Dödskallering i guld från Glitter



Hanna-skylt



Rosa skålar från Indiska


Perfekt att mina smycken och nagellack i



Rosa t-shirt från Monkey



Randig t-shirt i mintgrön och vit från Monkey



Blå och vitrandig t-shirt med axelsmycken från H&M



Vit och svart tjocktröja från BikBok



Bytte även min t-shirt från H&M till en likadan, p g a att kedjorna lossnat



Gråa byxor att jobba i från Lindex



Kjol från BikBok



Låda att fylla upp med skor



Skoskåp från IKEA





Såhär fint blev det i mina skåp.


Det var allt, mycket lyckad shopping idag måste jag säga :)





Underbara Lillasyster!






Vart är sommaren??

Lägger in en riktigt partylåt, såhär i bajsvädret! Jag vill ha sommar nu :)





Linköping

Dagen i bilder. Hanna och Elin i Linköping.



















12 Juni

Vad saker och ting ska bråka med en. Precis när jag lagt in en massa låtar och ordnat med kontakterna på min telefon, så ballar den ur. Den bara stängs av när den vill och det gör mig så irriterande. När den precis kommit tillbaka från lagning, så fungerar den inte helt ändå! Bajskorvar alltså... Så får ta mig med min gamla telefon också till Linköping. Måste ju ha någon telefon med sig, annars blir man handikappad ju. Aja, skitsamma.. Nu har jag gjort iordning mig och sitter och väntar på att klockan ska gå. Elin kommer och hämtar mig vid halv 10 och då åker vi till Linköping. Vi tar nog stan först, sen åker vi ut till Ikano. Jag måste handla minst två toppar, för jag har verkligen inga att ha på mig, så det måste med hem. Sen ska jag också köpa skoförvaring, för nu har jag alla mina skor i en ikea-kasse på golvet i mitt rum. Inte alltför snyggt. Men eftersom jag har så många skor måste jag köpa flera förvaringsgrejer, så pengar kommer försvinna idag. Sen måste jag köpa nåt att ha smycken och nagellack i. Sen får det vara nog, men känner jag mig själv rätt så slinker det ner lite annat med. Kommer väl hem nångång i eftermiddag.

 



Siphiwe Tshabalala

balatschallaballachlalalla! eller nåt. Snacka om konstigt namn, haha! Men så kan det vara. Har suttit och kollat på fotbolls-VM hela kvällen, inte alltför kul, men var ju tvungen att kolla eftersom jag spelat på bomben. Hade rätt på dom två första matcherna, men eftersom frankrike inte kunde få tummen ur i sista matchen, så blev det inga pengar :/ Vad lätt det är att börja spela på olika saker, det är ju så kul. Sen att man kan vinna är ju kanon, men det gör man ju aldrig. Men som jag säger det, spelar man aldrig ska man ju inte klaga på att man aldrig vinnner. Så nu har jag börjat att köpa en trisslott i veckan, nån gång måste man ju vinna!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen föna och platta håret. Jag vet, klockan är mycket, men jag hinner inte göra det imorn bitti. Klockan ringer vid 8 och sen åker jag och Elin till Linköping en sväng. Ska shoppa på IKEA och gå en sväng på stan.






FREDAG

Att det kan vara så underbart att det är helg, trots att man är ledig hela veckan. Då borde det kännas som vilken dag som helst, men icke. Jag tror det beror på att alla andra blir lediga och man blir lika glad som dom för att det är helg. Sen att man kan njuta av nåt så simpelt som att åka till Maxi med pappa en fredageftermiddag, är inte det underbart?! Jag älskar att gå i mataffärer och handla, trots att det är fullt med folk så är det avslappnande på något konstigt vis. Idag handlade jag lite hudvårdsprodukter, porgrejer, ansiktsmasker och en bok på maxi (förutom mat då). Det blev Stephanie Meyers bok Bree Tanners andra liv. Det är en "tilläggsbok" till twilightserien. Den handlar om Bree som är en nyfödd vampyr och man får följa henne innan och under tiden som dom "krigar" mot Bella, Edward och dom andra. Den hör lite samman med Eclipse som kommer på bio nu i juni, fast från ett annat perspektiv. Det ska bli intressant att läsa den innan jag ser filmen. Trots att jag vet precis hur allt slutar, så kan man inte göra nåt annat än att se fram emot filmerna :) Nu ska jag kolla på VM och hoppas att min bomben blir rätt, jag vill ha pengar!! Sen ska vi äta grillat och ha en lugn fredag :) 



11 Juni

Oj,  vad sent det blev igår. Satt vid datorn och fick en massa låtar av Hanna och dom var väl färdigskickade vid kvart över två tror jag. Efter det satt jag kvar och la in typ 75 låtar på min telefon så det tog lång tid det med. När jag gick och la mig så var jag ju tvungen att lyssna på låtarna med, så jag somnade nog inte förens vid 4tiden. Men så sov jag till elva idag med, så har sovit ut ändå. Känner mig rätt så bra idag (ta i trä!), har än så länge inte tagit några tabletter eller hostmedicin idag, så vi får se hur länge jag klarar mig utan det. Nu ska jag bara borsta tänderna och sen åka in till Motala en sväng. Ska hälsa på farmor, handla mat och lite annat. Vet inte alls när jag är hemma, det märks.



Väntan på något gott :)



Just nu sitter jag och väntar på att få en massa låtar av Hanna, så kan lika gärna blogga lite under tiden. Tur att jag har två personer som underhåller mig en sån här kväll. Är så uttråkande att sitta hemma och inte göra nånting när man vet hur roligt man kunde haft istället. Så här sitter man i sina sjuka kropp och dör lite. Men fick hem min kära telefon förut som vart på lagning. Så har suttit med den nästan hela kvällen. Lagt in lite musik, kontakter och en massa annat som man måste göra när dom rensat telefonen på precis allt. Sen när jag satt med min telefon så ville såklart pappa ha nya låtar, så fick göra det med. Under tiden har jag hunnit äta lite tacos, kollat på Criminal Minds och Fringe. Vampire Diaries får vänta tills imorn, har spelat in det. Har väl typ 5 låtar kvar att få, så får väl sitta här i en timma till eller nåt sånt. Sen ska jag sova. Imorn vet jag inte alls vad jag ska göra, vara frisk hoppas jag! :D




Skolavslutning


















Where are they??

Så, nu har jag vilat ett bra tag, eller jag har varit uppe ett bra tag också. Har duschat och gjort iordning mig lite för att känna mig lite piggare. Nu ska jag ta på mig nåt vettigt för att sedan åka in till Frida med lite dricka som hon ska ha ikväll. Trots att jag mår lite bättre (beror nog på medicinerna jag tagit idag) så kommer jag inte kunna festa ikväll. Så när jag kommer hem från motala ska jag vara med på lillebrors avslutning på skolan och i kyrkan, så ska ta mig igenom det, sen åka hemåt. Det blir en lugn hemmakväll med lite tacos och mycket bra på tv. Skulle kanske hyrt en film och dött tillsammans med Elin ikväll, men blir nog inte så. Stannar nog hemma istället.





10 Juni

Vilken skitdag och vilken skitnatt det varit. Började redan igår med att både mamma och jag kände oss hängiga och hostade. Så vi tänkte att en cider skulle hjälpa och det gjorde den, ett tag. Men när jag skulle sova hade jag så ont i kroppen och hostade som en galning, så för att få smärtan att försvinna kollade jag på dom två sista avsnitten av Grey's Anatomy. Kunde inte vänta med det sista, så köpte det på kanal5play. Det var helt rätt gjort, det var så bra. Nu vill jag ha fler säsonger, men tror inte att det blir några. Någon som vet?? Iaf, tillbaka till mig. Jag kunde iaf inte sova nånting inatt, har legat och hostat och lyssnat på fåglarna utanför fönstret. Tror att jag somnade mellan halv 4 och halv 7, så har sovit en liten stund, men inte mycket. Nu är jag redan i Vadstena igen och idag ska jag bara knarka piller och dricka min superhostmedicin och hoppas på att jag blir bättre. Jag som hade sett fram emot att få festa med Frida ikväll, men det får bli en annan gång. Man blir alltid sjuk när man ska göra nåt roligt, jag har den förmågan :( men nu ska jag sova lite. Måste ta ifatt lite sömn och hoppas jag vaknar frisk som en nötkärna, haha!





Onsdag

Har suttit nu i flera timmar och försökt kolla på filmen Shutter Island. Blev avbruten hela tiden, men till slut så hann jag färdigt med den. Jag tyckte den var riktigt bra faktist, men skulle gärna vilja ha någon att diskutera slutet med, för det var lite konstigt. Så har ni sett den får ni gärna skriva till mig hur ni uppfattade den. Nu har jag som sagt tittat färdigt på den och ska nu kolla på en annan film som mamma hyrt, Äntligen midsommar. En typisk, svensk, B-film skulle jag tro. Efter det ska jag kolla på Biggest Loser och Grey's Anatomy från ikväll. Imorn bitti åker jag till Vadstena igen.





Om skattepengarna kunde komma!

Då skulle jag shoppa :) Jag vill ha det här, allt är från forever21.






UPPDATERING 16.53    NU KOM PENGARNA IN PÅ KONTOT, JIPPI!




9 Juni

Jaha, vad ska jag skriva om den här dagen egentligen?? Ibland funderar jag på att lägga ner de här dumheterna eftersom jag nästan aldrig har något roligt att skriva om, men om jag gjorde det, då skulle jag ju definitivt inte ha något att göra om dagarna, tragiskt, haha! Jag har iaf precis tagit en välbehövlig dusch och peelat kroppen lite, så nu ska jag göra iordning mig. Ska snart åka ner på stan och kolla runt. Blir väl lite affärer, sedan ska jag handla på systemet inför imorn. Ikväll får jag se vad som händer, det märks.





TISDAG

Nu har den här dagen gått med. Tyvärr blev det regn förut när vi var nere och kollade på Karnevalen och dum som jag är tog varken jacka eller paraply med mig, så var rätt så blöt när jag kom hem. Annars har jag inte gjort nåt annat idag. Åt lite god kycklinggryta och pasta förut som mamma gjort. Alltid lika gott, fattar inte hur hon gör. Efter det kollade vi på Ugly Betty och sen lite av Ullared-reprisen. Nu sitter jag och kollar på 2½ män, men ska snart gå och sova.



Annoying orange

Tror Karin pratade om det här klippet på youtube i lördags. Men Samuel visade det för mig ikväll och så himla kul alltså.  Kolla på det! Sen finns det ännu fler på youtube, men det första är alltid roligast :)





Karneval i Mjölby

Niornas karneval i Mjölby. Hanna var en snygg spermie, haha.





















8 Juni

Det är helt sjukt hur fort tiden går. Vi har redan gått 8 dagar av Juni månad och hur sjukt är inte det. Tyvärr verkar det som att det fina sommarvädret vi haft har försvunnit. Idag har vi tjocka och gråa moln på hela himlen. Får hoppas att dom försvinner så att solen kan titta fram. Men så länge som det inte regnar så är det helt okej ändå. Nu ska jag försöka göra iordning min kalufs och sen sminka mig och ta på mig kläder. Men det är så svårt att veta vad man ska ta på sig, när vädret är som det är. Det blir som det blir. Vid halv 3 ska jag cykla till Dacke för att kolla när Hanna och alla andra nior har nån slags karneval eller nåt sånt. Tror dom ska klä ut sig och sånt. Det blir lite skoj att kolla på. Ska väl ta lite bilder med :)





MÅNDAG

Ojj, nu blev det sent. Glömde helt bort datorn ikväll faktist. Blir lätt så när jag är hos mamma. Då ligger inte datorn under soffan och sen är man för lat för att gå upp och hämta den. Det är ju faktist lika bra och ganska skönt. Ikväll har jag iaf sett på näst sista avsnittet av Top Model, bara finalen kvar nästa vecka :) Sen efter det spelade vi lite spel, TP eller nåt sånt. Jag var iaf skitdålig, så kom väl typ sist förutom Hanna som gav upp. Efter kollade vi på en film sådär på senkvällen. Den hette Flickvänner från förr och den var hyfsat bra och rätt så rolig. Grät faktist en eller två gånger med, så se den. Nu ska jag sova. Hoppas på fint väder imorn, så man kan gå utanför dörren :)


Bild från i lördags. Älskar min gördunåtdumtsådödarjagdig -pose ;) dryg jävel, haha!




Städning

Det är faktist inte så dumt att städa ibland, men poängterar ibland. Sätter man på musiken på högsta volym och tar fram den rosa dammvippan så går det som smort. Speciellt när den matchar så bra till mitt rum. Men nu är det ordning och reda i det iaf. Glömde ta bilder på hur det såg ut innan för det var inte snyggt. Men tog några bilder på hur det ser ut nu och jag är nöjd. Undrar hur länge det kommer hålla alltså, kanske nån vecka max, sen går det utför. Nu ska jag kolla färdigt på Vi hade i alla fall tur med vädret -igen! , sen ska jag duscha och packa lite grejer. Åker med mamma till Mjölby sen. Är väl kvar där till torsdag, för då ska jag in till Motala för lite fjortisfest med Frida ;) haha.






Rent, snyggt och ordning på mina grejer nu.



Man klagar alltid på att man inte har några toffsar, men när man letar så hittar man en del, haha.






7 Juni

Lite tråkigt att vakna idag och kolla ut genom fönstret. Det var lite gråmulet och trist ute, så att gå ut en sväng lockade inte precis. Men började med att äta lite frukost med lillebror och efter det tog jag mig ut på en powerwalk-runda. Först tänkte jag att det skulle vara alldeles för kallt med kortbyxor, men jag tog det och en tjocktröja på mig. När jag kom ut var det till min förvåning väldigt varmt ute, så att jag tog kortbyxor var bra. Men en tjocktröja skulle jag inte tagit, det blev för varmt. Det var himla gött att gå ut en sväng, det var ett tag sen nu. Jag måste ta tag i mitt liv igen, jag var ju så bra på det för ett tag sen. Men det är ju så tråkigt att hålla på med sånt här själv. Så man orkar inte i längden, men nu jävlar. Nu är jag iaf hemma igen och ska kolla ifatt Vakna Med the Voice som jag pausade innan jag gick ut. Sen ska jag städa.




Hittade en urgammal bild på min lillebror. Tänk vad gullig och snäll han var då, haha!



Dagen i bilder

Enklare att lägga in bilder än att skriva en massa ibland. Så gör det istället. Samuels lag vann matchen med 11-1, så det blev en väldigt lätt match som jag trott. Sen hade vi det jättemysigt i solen på parkgatan. Nu blir det film, sen sova.























6 Juni

Nationaldagen idag då. Vad säger det mig?? Ingenting egentligen. Det är ju inte så att jag går omkring i blått och gult och demonstrerar mot nåt. Nationaldagen säger mig faktist ingenting. Den betyder inget för mig. Det är som vilken dag som helst. Så idag gör jag som många andra söndagar. Ägnar mig åt sport. Ska snart gå bort till kungsvalla för att kolla när Samuel spelar fotbollsmatch mot Tjällmo. Blir nog en ganska lätt match om man ska kolla efter hur det gick förra året, men det kan man ju aldrig veta. Ett år är väldigt långt. Efter det ska vi åka bort till Parkgatan och fira Elias som fyllde 4 år i fredags. Sen ska jag nog åka med till Mjölby, men vi får se. Spelar ju in tennisfinalen hos pappa så då missar jag den om jag åker till Mjölby. Så vi får se. Annars åker jag dit imorn.





I still haven't found what I'm looking for

SOOO TRUE! Sleep tight people :)



I have climbed highest mountain
I have run through the fields
Only to be with you
Only to be with you

I have run
I have crawled
I have scaled these city walls
These city walls
Only to be with you

But I still haven't found what I'm looking for
But I still haven't found what I'm looking for

I have kissed honey lips
Felt the healing in her fingertips
It burned like fire
This burning desire

I have spoke with the tongue of angels
I have held the hand of a devil
It was warm in the night
I was cold as a stone

But I still haven't found what I'm looking for
But I still haven't found what I'm looking for

I believe in the kingdom come
Then all the colors will bleed into one
Bleed into one
Well yes I'm still running

You broke the bonds and you
Loosed the chains
Carried the cross
Of my shame
Of my shame
You know I believed it

But I still haven't found what I'm looking for





LÖRDAGKVÄLL

Tack för kvällen tjejer. Hade det jättemysigt med er! :)




















5 Juni

Tack alla för kanonkvällen igår :) jag hade det så otroligt roligt!

Nu har jag precis gjort iordning mig och snart kommer Amanda och hämtar mig. Vi hämtar upp Elin hemma hos henne och sen åker vi till Emilia i Motala. Vi ska fira henne lite ikväll. Karin kommer direkt till emilia. Börjar med lite drinkar (eller förresten, singular för min del, haha) hemma hos Emilia och sen drar vi till O'Learys och käkar lite. Älskar maten där, så ska bli gött med lite bakismat där. Vid 9 ska vi på bio och se Sex and the City 2. Ska bli jättekul :) Filmen slutar väl vid 11 - halv12 sådär. Då får vi se vad vi gör. Antingen åker vi hem eller så drar vi vidare nånstans. Får se hur mycket man orkar med ikväll. Är rätt så sliten från igår. Men kul hade vi och kul ska vi ha ikväll med :)





Pics from Yesterday

Bilder från igår. Hade en underbar kväll, roligast på länge! :) Alla bilder finns på facebook.
























Videoblogg

Lägger in ett litet klipp från gårdagen. Bilder kommer  snart :)





PARTY

Nu är vi hos Emilia. LET'S GET THIS PARTY STARTED!








FREDAG

Nu är jag äntligen färdig. Så nu sitter jag i soffan och väntar på att Elin och mormor ska komma och hämta mig. Mormor skjutsar oss hem till Emilia i motala och sen knallar vi till Martina i Malins lägenhet. Efter det blir det Harrys! Så, vill ni få tag på mig ikväll så ring eller leta upp mig där. Ha en bra Fredag! :)









TENNIS

Jaha, då fick man lite bråttom ändå. Tyckte jag var ute i så god tid med allt, så jag satte mig ner och kollade lite på tennisen. Semifinalen i franska öppna mellan Robin Söderling och Tomas Berdych. Vet egentligen inte varför jag sitter och kollar på det. Sa ju senast igår till pappsen att tennis var en utav dom tråkigaste sporterna. Men på nåt sätt fastnade jag idag. Jag tror det kan bero på att det är två grymt duktiga och för att inte glömma snygga spelare som spelar. Men jag börjar känna att jag måste göra iordning mig. Det är ju bara lite lite kvar av matchen (tror jag iaf). Känns som att Robin kommer vinna det här, men man vet ju aldrig. Jag kan absolut ingenting om tennis så jag ska inte säga nåt. Men HEJA ROBIN!



UPPDATERING: ROBIN VANN! FINAL :)





Pretty in PINK

nooo, I meen RED! :)

Jag har nog börjat att älska min röda baddräkt lite. Efter att jag fått ta en dusch och är lite mer fräsch än innan så börjar jag gilla min röda baddräkt mer och mer. Visst, jag känner mig väl inte helt bekväm med att ha på mig den utanför mina fyra väggar där hemma, men har solat i den i trädgården nu iaf. Man känner sig inte lika naken som när man har bikini på sig. Jag tipsar alla som har lite mage (som jag :P) att köpa en snygg baddräkt, man tänker inte på sin kära mage då. Det finns många fina och billiga att köpa just nu. Slå till vettja!



Nu ska jag föna håret och sen platta det. Efter det ska jag sminka mig lite och sen ta på mig kläder. Skönt att man redan vet vad man ska ha på sig ikväll. Slipper man ödsla tid på det :)




STUDENT 2009

Time of my life in pics!











Save Tonight

Nu har jag kommit hem från Mjölby. Fick med mig det jag skulle, men såklart kunde jag inte hålla i pengarna. Jag lyckades på nåt konstigt sätt köpa en baddräkt, ja en baddräkt. Vet inte varför, kommer ju aldrig använda den. Men den var ju så fin och sen satt den hyfsat bra på faktist. Lägger in bilder på den här nere, men ni får tänka bort att jag har svarta tights under, haha. Orkade inte ta av mig dom när jag provade. Sen köpte jag även en slags jeanskjol som jag ska ha till den blommiga blusen ikväll, blir kanon det där :) Nu ska jag snart hoppa in i duschen och börja göra iordning mig inför kvällen. Det kommer snart upp bilder från min student förra året som jag lovat.



Kvällens outfit med ett par vita converse till.



4 Juni

Idag är dagen då alla tar studenten och vilket väder dom lyckats få, Kul :) Själv ska jag inte åka in och kolla på dom. Har väl ingen supernära som jag ska kolla på, så det blir inget med det. Jag ska istället göra iordning mig lite, sen hämta bilen nere hos mamma på hennes jobb och sen åka in till Mjölby en sväng. Måste ju fixa det sista som vi inte ordnade igår, så blir lite shopping idag med. Kommer väl hem vid halv1-1 tiden nånting. Då lovar jag er att det kommer dyka upp en massa fina bilder från min student förra året. Så kolla in då :)





3 Juni

Nu sitter jag i soffan med en hyfsad bränna :) Nu tänker ni säkert, oj hon har suttit ute hela dagen och solat, men icke. Var som sagt i Motala förut och handlade precis det jag skulle köpa. Fick typ inget köpt till mig själv, men det var ju inte meningen heller. Köpte tre par tights och en kjol till Alice, en vaxduk med jordgubbar på till utebordet, kökshanddukar, rouge, två nagellack (ett gult och ett vitt), ett par guldiga pilotglasögon och lite annat smått och gott. Elin och jag var runt i en massa affärer och letade efter det vi skulle ha, men hittade det inte. Så får lösa det imorn. Var väl hemma vid halv 8 ungefär, då var kycklingen grillad så det var bara att sätta sig och äta, mumma! Så, nu tillbaka till varför jag har en härlig bränna. Jag var faktist så himla lat att jag cyklade ner till solariet och tog en 20minutare förut. Det är så skönt att ligga där och svettas, haha. Så det är därför jag har lite goo bränna nu :) Kollade precis på säsongsavslutningen av Criminal Minds och det var inget bra avsnitt alls, så lite besviken på det. Men nu ska jag kolla på kvällens avsnitt av Vampire Diaries och sen sova. Natti på er!


Imorn är det studentdags i Motala. Självklart har vi köpt förköp och ska inkräkta på harrys på kvällen :)
JAG VILL TA ST
UDENTEN IGEN!




TjingTjong

Åker till Motala nu. Mycket som ska fixas på lite tid, men det är så himla kul att gå och handla just nu! :D





I've got sunshine!

Åhh, vilken underbar dag var har :) Jag har faktist lyckats att ligga ute i solstolen ett par timmar nu på förmiddagen och det var så skönt. Käkade sen frukost ute med och det kan ju inte bli mycket mer sommarkänsla än det. Synd bara att man inte har en pool att svalka sig i, men snart så får man cykla ner till Karlssons och ligga där och plaska. Ska se om jag kan få pappa till att ta upp våran pool snart, men chansen att han gör det är ganska så liten skulle jag tro. Han håller på förgäves i våran trädgård med att försöka få till en snygg gräsmatta, eller en gräsmatta över huvudtaget. Vintern gick riktigt hårt på vårat gräs, så nu har vi typ en gräsmatta med små gräsplättar lite här och där och lera på resten. Så att ställa upp en pool där på är nog inte så populärt. Får ta och köpa mig en sån där liten barnpool på typ ÖB eller nåt sånt. Det räcker ju faktist med att man kan svalka av sig lite, sen hoppa upp i solstolen igen :) Men nu ska jag ute i solen i en timma till, sen måste jag börja göra iordning mig lite. Elin kommer och hämtar mig vid halv 4. Då ska vi åka in till Motala en sväng, träffa Emilia på stan och lite shopping blir det nog. Sen ska Elin och jag fixa lite annat med (hemlis!). Kommer väl hem vid 7-halv8 tiden nånting. Ha en solig dag mina vänner! :D







DripDrop

Var som sagt nere hos Elin och grillade förut. Fick jättegod mat :) Efter det gick vi upp till stan en sväng, men det fanns inte mycket att kolla på. Jag gillar ju inte ens bilar, så det var inget roligt. Men det var iaf varmt och skönt, så det ska man inte klaga på! Köpte en liten piggelin och sen åkte jag hemåt. Nu ska jag kolla på Grey's anatomy, sen vet jag inte vad jag ska göra. Sova kanske, det är ju en ny dag imorn. Det betyder SHOPPING! haha :) Puss och Gonatt på er...










Legendary Girlfriend





Sunshine

Hade bara sån stor lust att ta lite kort ute i det fina vädret. Så det blev ett par stycken. Synd bara att motivet inte kunde vara snyggare, haha!! Nu ska jag snart cykla ner till Elin en sväng. Där bjuds man på lite grillat en sån fin kväll :) Sen ska vi upp till stan och kanske köpa en glass eller nåt sånt. Vilken underbar sommarkväll vi har alltså!








Music

Lägger in två låtar som ni kan lyssna på. Den första är till förfesten och den andra är till efterfesten. Gillar iaf båda låtarna!








Shopping Shopping

Jag hittade en massa snyggt på Lindex när Elin och jag sprang på stan en pyttesnabbis i Motala igår. Så vi bestämde oss för att åka in en liten sväng imorn för att shoppa lite :) Lägger upp bilder på det som jag nog ska köpa. Jeansklänningen skulle nog Elin ha, så får väl strunta i den. Den blommiga blusen var den som jag köpte igår. Så egentligen är det inte så mycket jag ska köpa imorn, men jag hittar alltid en massa mer :)





2 Juni

Idag verkar vi ha fått hit lite mer värme iaf. Men inte riktigt den där sommarkänslan än tyvärr. Ställde klockan på 8 för att först skjutsa Alice till dagis och sen åka hem till Karlssons. Gjorde lite slingor där. Blev väldigt ljust på utväxten, så det var bra, men nu ser man ju det oranga mer i håret eftersom botten är så ljus. Men ska ta och bleka resten av håret snart, måste ju ta några steg i taget. Jag är inte så kvischlig med mitt hår, så om det ser ut som hej kom och hjälp mig ett tag så gör det ju inget. Men nu är jag hemma igen och har haft lite inpackning i håret ett tag, så ska skölja ur det nu. Sen ska jag göra iordning mig lite, sen äta lite lunch. Ska åka in till Motala vid ett för att hämta cocosbollar som Samuels fotbollslag ska sälja nere på stan idag. Sen ska vi nog handla lite på Maxi med. Får se vad som händer ikväll. Jag är lite sugen på att gå ner på Nostalgin som har premiär ikväll och kanske äta nånstans, men vi får se. Det blir som det blir :)





Yeah baby!

Hemma efter en riktigt trevlig, men tyvärr alldeles för kort kväll hos Emilia. Elin och jag var nere på stan först och handlade på systemet och jag handlade en jättefin blus eller vad man ska säga på Lindex, sen hämtade vi Emilia för att åka och handla på Maxi. Där köpte vi grejer till räkorna. Sedan åkte vi tillbaka till henne och hade det jättemysigt i ett par timmar. Nu är jag hemma igen och ska snart hoppa i säng. Ska bara kolla färdigt på American Idol och 2½ män.









TISDAG

Nu är Elin hos mig och vi ska snart åka iväg till Motala. Ska hoppa in på systemet där och sen en pyttesväng på HM med. Hittade så snygga jeansshorts till Samuel, så ska kolla om dom finns där. Sen ska vi till Emilia och käka räkor ikväll. Myspys då! Åker väl hem vid 10 tiden.





1 Juni

Ny månad och förhoppningsvis nytt och varmt väder. Varför blir man så himla shoppingsugen när man precis fått sin lön och vädret går mot att bli lite varmare?? Jag bara vill spendera pengar som jag egentligen inte har på en massa nya sommarkläder. Är det inte det bästa som finns? Shoppa, shoppa, shoppa. Har suttit nån timma och kollat igenom alla sidor på nätet och det precis livsfarligt. Det slutar alltid med att man klickar hem något. Men det är jag värd, jag vet inte varför, men känner att jag är värd det, haha!

Hade faster och farmor här förut på lite kaffe. Så då satt vi ute i trädgården och det var faktist inte alls så kallt som jag trodde. Jag hann med en dusch innan, sen slängde jag på mig långklänningen och det räckte faktist med det. Frös inte ett dugg, så sommaren kanske är på väg nu. Nu ska jag snart göra iordning mig litegrann, men först ska jag fortsätta att kolla runt efter snygga sommarkläder på nätet. Vid 5 åker jag och Elin in till Motala. Ska lämna av husvagnen, handla på systemet och efter det åka en sväng till Emilia. Får se om hon bjuder på kvällsmat. Hoppas på det! :D





RSS 2.0