OS-MEDALJ

Grattis Johan Olsson till bronset! :)

Nu är OS nästan slut. Bara finalmatchen i hockey kvar och sverige är ju som alla vet utslagna sedan tidigare. Så vi lämnar OS med 11 medaljer varav 5 guld, 2 silver och 4 brons. De som tog guld var Marcus Hellner, Charlotte Kalla, Stafettguld för herrarna, Curlingdamerna och Björn Ferry. Anna Haag lyckades ta hem två silvermedaljer varav en tillsammans med Kalla i sprintstafetten. De fyra bronsen gick till Anja Pärson, Andre Myhrer och två till Johan Olsson. Nu ska jag kolla hockeyfinalen, sen sova. Blir lunch med tjejerna imorn :)



Checka in min snygga OS-mössa :)



28 februari

Nu har hela februari gått med och tiden verkar aldrig sakta ner. Det är sjukt hur fort det går. Imorn går vi in i min månad. Den bästa av dom alla, mars :) Då vill jag att snön ska försvinna och jag vill ha mycket sol. Imorn är det bara 19 dagar kvar tills jag fyller 20 år och det blir väl camping utanför systemet natten till den 19e, nevars. Men skönt att kunna handla själv och slippa be en massa andra hela tiden. Aja, nog om det. Det har varit en sån där lugn söndag idag igen. Var ute en sväng förut och tog lite frisk luft medans de andra lekte i snön. Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det att laga kvällsmat. Får se vad det blir för nåt.





Stockholm

Har haft en riktigt bra dag i Stockholm. Vi åkte ju som sagt vid 7 imorse och var väl uppe i stockholm vid strax före 11. Då stressade emilia och jag runt på stan för att hinna med alla affärer som vi skulle gå i. Hade ju bara typ 3 timmar på stan, så det var snabba puckar. Handlade lite grejer, nästan bara nödvändigt faktist, så det var ju bra. Jag lägger upp lite kort på det jag köpte nedan. Emilia handlade lite med, kommer inte riktigt ihåg vad, men så kan det va ;) Det var kändistorrt i sthlm idag, men träffade faktist en iaf. Det var Stefan från Paradise Hotel, vet inte om han jobbade i någon affär i Gallerian eller nåt, men där träffade vi honom iaf. Eftersom vi hade så tajt med tid så hann vi inte äta nåt idag, eller emilia slängde i sig en macka bara. Så jag åt inget på hela dagen, men tänkte inte på det eftersom vi hade rätt så bråttom på stan, ville ju hinna med allt liksom. Efter att vi shoppat färdigt fick vi rusa till China teatern där musikalen Hairspray visades. Den var faktist riktigt bra, sevärd musikal med riktigt grymma sångare/sångerskor och dansare :) Åkte hem efter den och var väl hemma vid 11 tiden tror jag. Jag lyssnade på melodifestivalen på telefonen på vägen hem med. Tyckte det var rätt så bra låtar med idag. De som jag gillade bäst var Neo, Anna Bergendal, Sibel och det där skatepunk bandet som jag inte kommer ihåg namnet på. Tyckte att Neo och Anna skulle gått vidare till final, men det blev väl rätt så bra ändå. Gillade iofs inte Peter Jöbacks låt över huvudtaget, men så äre.

Nu ska jag gå och lägga mig, är riktigt trött nu. Lägger in lite bilder från idag. Tog väl bara tre stycken eller nåt och sen på mina köp med. Natti folket!!






Musikalen på China. Man fick inte ta några kort därifrån, men tog ett innan bara.






Min underbara sommarklänning som jag hittade på Zara.



Linne med kedjor från Gina.



Enkelt svart linne från Gina.



Svart kavaj från BikBok.



Svart "bomullsboustiere" från WeekDay, som man kan ha under kläder.



Zebrastrumpor från Gina.



Fejkglasögon från BikBok som amanda och jag ska ha delad vårdnad av.



Sedan köpte jag bara lite hårnålar och annat smått och gott.





27 februari

Skönt det är när man vaknar, äter lite frukost och gör iordning sig. Sedan inser man att man har massor med tid kvar tills man ska åka. Det är så skönt! :) Så nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Glamourama innan emilia hämtar mig och vi åker till bussen. Sen rullar vi mot Stockholm! :D Som sagt, jag mobilbloggar nåt under dagen.





Fredag

Blir lite dåligt med skrivandet just nu, men har inte alltför mycket att skriva. Idag var jag som sagt med amanda och kollade på ett hus, det var väl fint, men det låg ganska så långt ut och långt ifrån stan. Men får se vad dom bestämmer sig för. Bara dom båda trivs... Sedan var jag på handbollsträning där vi bara var 5 stycken som tränade, inte alltför kul faktist. Men killarna övade lite olika skott och körde lite strafftävlingar. På vägen hem åkte samuel och jag och köpte lite godis till kvällen. Sedan har vi bara ätit lite god mat och kollat på tv ikväll. Eftersom det förmodligen är sista dagen vi har gratisfilmer på tv:n så har jag kollat på 2 hela SAW filmer och en liten del av den sista med. Dom är riktigt bra tycker jag, men i dom sista filmerna kan det lätt bli för magstarkt även för mig. Men måste ju se dom iaf :P 

Nu ska jag kolla några omgångar av curling-finalen mellan Sverige och Kanada, sen ska jag plocka fram lite kläder och gå och lägga mig. Kanske läsa ett kapitel med. Imorn bitti ringer klockan redan vid kvart i 6 eftersom bussen till Stockholm åker vid 7. Men skönt att kunna sova i bussen iaf, det kommer Emilia att göra kan jag lova. Hon jobbar till 2 eller nåt sånt inatt så hon kommer nog vara skapligt trött. Men jag tar väl med mig min kära bok så jag har nåt att göra. Om jag glömt att berätta vad jag ska göra där, så kan jag göra det nu. Vi ska först gå på stan och shoppa galet. Emilia och jag har gjort en lista med affärer som bara måste besökas!! Sen ska vi kolla på musikalen Hairspray. Kommer väl hem sent som bara den. Jag håller tummarna för bra väder och väglag så vi slipper köer iaf.

Aja, kommer att mobilblogga nåt imorn från sthlm, men annars skriver jag väl på söndag. Ha det bra! :)





26 februari

Var alldeles för trött igår för att skriva nåt. Sen så är datorn som den är så jag orkade inte ta en dust med den heller. Så det var lika bra att låta bli den. Men nu ska jag väl skriva några rader. Äntligen fredag och det är så skönt. Duschade precis och snart kommer amanda och hennes mamma och hämtar mig. Vi ska åka och kolla på ett hus som amanda och adde kollat på. Så får se hur det blir med det. Det ligger faktist inte alltför långt ifrån mig så det är kanon :) Även fast det nästan är på landet, tycker jag, haha ;D Men blir nog kanon. Efter det så är det handbollsträning och jag hoppas vi blir fler än 6 stycken som vi var i tisdags. Men det är kul ändå. Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt eftersom det är tidig uppstigning imorn eftersom vi ska till stockholm :)





25 februari

Datorn är helknäpp idag, så slänger in ett inlägg lite snabbt. Jag ska käka lite sen lunch snart eftersom jag ska åka ner och jobba vid fyra. Kommer hem vid halv 10 tiden, så skriver sen om datorn funkar.





the last

ska väl kolla färdigt på curlingen innan jag lämnar in och gåt till sängen. Men kommer nog fastna i min underbart bra bok -den förlorade symbolen av Dan Brown, när jag går och lägger mig så somnar väl sent idag med. Natti!





OS-GULD

Grattis Grabbar till guldet i stafetten!! :D
Daniel, Johan, Anders och Marcus.

 
 

Sen tycker jag att vi kan plocka ur staven som Anders Södergren har i arslet när han åker och stoppa den rakt upp och långt in i arslet på Petter Northug så att den sticker enda upp ur halsen! Där fick du din dryga jävel och där fick ni Norge, haha!!





two

Tänkte bara lägga in två tips på bra låtar.

Den ena är Nicklas cover på Hero of war, det är jättefint :)



och den andra kommer från Rihannas album Rated R, som är så fruktansvärt bra hela albumet. Jag valde bara en av låtarna eftersom många är bra. Så här är The last song.



Lyssna och njut!



Du får vila sen...

Haha, älskade klippet som dom visade innan skidorna. Det var från OS 1988 och då tog vi ett stafettguld. Men det roliga var att Gunde Svan åkte tredje sträckan och när Torgny Mogren (som åkte fjärde sträckan) var typ någon kilometer från mål och sverige var i ledning så dyker Gunde Upp i spåret bakom Torgny och börjar härja till honom en massa saker. Så himla roligt var det. Han hade precis avslutat sin sträcka och sen dyker han upp igen och kör lite till för att heja på hans lagkamrat. Så typiskt Gunde, fick mig att tänka på när han ledde fångarna på fortet. Han är så underbar Gunde! Så lägger upp klippet här och det roliga börjar vid 3.55 in i klippet. Kolla på det. Ni kanske inte tycker det är kul, men det gör ja! :D



Nu ska jag se stafetten!



100%

Jag hittade allt jag skulle när jag var i Motala förut. Köpte min kära Replay-parfym som jag älskar och ett par svarta tights med silvriga nitar på nertill på Gina. Men såklart så glömde jag att köpa nässpray, så blir att snörvla sig igenom den här natten med. Men ska köpa det imorn eftersom jag jobbar imornkväll och då orkar jag inte gå omkring och vara snorig. Var så sugen på något sött förut och jag bestämde mig för att baka en kladdkaka, men vi hade inte en pryl till det hemma, så blev inget med det :/ så nu får jag sitta här och vara sötsugen, hehe. Ska kolla på skidor snart i OS, sen så blir det väl tv:n hela kvällen.





24 februari

Åker in till Motala nu och lämnar bilen hos farmor. Det är så tråkigt när hon ska ha den. Vad ska jag åka i då?? :( Ska gå en sväng på stan med. Måste köpa ny parfym, min är helt slut och då är det ju passande att jag får 20% på den med. Det är ju kanon :) Annars ska jag inte handla nåt, eller kanske ett par svarta tights, alltid bra att ha. Sen ska jag spara pengarna till sthlm.





så tröttsamt

det är inte ofta som jag somnar när svenskarna deltar i OS, men när de svenska tjejerna körde skidskytte-stafetten var det så tråkigt att jag faktist somnade på sista sträckan. Det känns så trälit att kolla när vi är ett medelmåttigt lag och det intresserar inte mig för fem öre. Jag vill ha medaljer och det är det enda som räknas. Jag vet att en del tycker jag är konstig, men jag är en tävlingsmänniska. När jag vaknade så var det semifinaler i skicross och även där blev det en besvikelse. Anna åkte ut i semin efter en dålig start och kom aldrig ifatt, men jag tycker ändå att skicross är en rolig sport. Nu ska jag kolla på curling, Sverige spelar mot Danmark. Nu vill jag ha vinst :) Sen ska jag sova tror jag. Vet inte alls vad jag ska göra imorn, men är sugen på att hitta på nåt. Men gärna nåt som är gratis eftersom jag ska till Stockholm på lördag och gå på Hairspray och shoppa loss, så måste spara pengarna tills dess. Men om någon vill hitta på nåt, hör av er! :)





Prinsessa

Kände att det var dags att kolla in filmen Prinsessa nu. Har länge velat göra det, så nu gjorde jag det. Och filmen var helt kanon. Jag älskade den. Zandra Andersson är så duktig och hon spelar rollen så bra. Man känner verkligen att det är äkta när hon spelar och den är ganska gripande, men samtidigt rolig. Sen blir ju filmen bara bättre av att Stasse är med också, visste inte det innan så det var ju kul :) Sen är han ju så snygg med, grr... Sen fick man ju se lite halv-naken bilder på honom med, inte dumt de inte. You just gotta love him ;D Nu ska jag sätta upp håret sen ta på mig lite träningskläder och åka till sporthallen för lite handboll :) Hemma igen vid halv 8tiden.




Zandra Andersson


Stasse :)



Ge mig sommar för helvete!

Nu är jag officiellt förbannat trött på snö i detta avlånga land. Efter att ha flyttstädat i typ massor timmar så skulle jag åka hem och tror ni inte jag fastnar med bilen i den här jävla snön då, jovisst. Jag hade hjälp av pappa och vår förra granne, men inte faan kom vi loss ändå. Det tog säkert 40minuter att komma loss därifrån, men nu är jag äntligen hemma. Så ska duscha nu, sen blir det träning med smågrabbarna ikväll.





23 februari

Känns riktigt trist att behöva ta sig ut i det här vädret, men det är bara att göra det. Ska åka till gamla lägenheten och flyttstäda lite, såå kul, eller inte. Men är väl hemma nån gång i eftermiddag.



no more lies

Jag bara råkade fastna framför datorn nu ett par timmar. Kom att tänka på att jag missade 90210 och The secret life of an American teenager ikväll eftersom det var skidor på tv:n. Så tänkte att jag skulle försöka hitta en sida på internet där jag kunde kolla på det, iaf 90210. Så jag lyckades hitta världens bästa sida alltså, dom hade varenda avsnitt av 90210 som har visats i USA. Härligt tänkte jag, nu kan jag se kvällens avsnitt. Men innan jag visste ordet av så hade jag sett på de tre kommande avsnitten med. Bara fastnade totalt och jag verkligen älskar den serien. Den har allt! :) Så nu blir det att följa serien där istället för på tv:n. Är inte internet underbart?! Om 90210 har allt, vad har då inte internet, mer än allt!! Det här är hemsidan om ni vill kika: http://www.watch-90210.com/ .
Nu ska jag kolla på kvällens avsnitt av Spårlöst och hoppas det blir lika bra som förra gången. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det här, men har nog aldrig gråtit mer än vad jag gjorde till förra veckans program. Det var så hemskt och underbart på en och samma gång. Vilka underbara människor det finns. Och jag tänker varenda gång jag sett ett program där folk har det sämre ställt än vi i Sverige, eller när jag har besökt ett land som inte alls har samma förutsättningar som oss, att nu är det verkligen dags att inse hur bra vi har det här. Att vi klagar på att vi har så förbannat mycket snö här eller att skolmaten är äcklig, tänk då på hur glada vissa skulle bli bara för att få se snö eller få äta en rejäl lunch en gång om dagen iaf. Man sätter verkligen allt i ett annorlunda perspektiv. Jag måste nog rannsaka mig själv litegrann och undra om alla problem som man tycker att man har, verkligen är värda att klaga för?! Vi kan ju faktist inte ha det bättre än vad vi har!

Så nu har jag fått prata av mig lite. Nu ska jag sova, för jag ska upp tidigt imorn och flyttstäda! (Klaga nu inte Hanna, var glad att det inte är ett helt hotell du ska städa för att få pengar till en dags mat, utan bara en liten lägenhet i Vadstena som ska städas och mat får du nog serverat på bordet. Så håll käft nu och var glad!) :)



Lägger in ett klipp från förra veckans spårlöst där viktor träffar sin pappa för första gången. Och ett par timmar innan det här så fick han veta att hans mamma dött för 5 månader sen, så gråtfesten hade redan dragit igång där och det blev bara värre och värre. Jag fullkomligt älskar det här klippet. Det sitter inne i mitt hjärta <3



OS-MEDALJER

Härligt med ett OS-silver, men det kunde varit guld istället, men bra ändå.
Grattis Anna Haag och Charlotte Kalla!! :D




Måndag

Amanda gick för en stund sen. Vi hann med två filmer idag. Först såg vi Fame som vi båda tyckte var riktigt dålig. Hände ingenting och sen hoppade dom för mycket mellan olika personer. Jag trodde att musiken skulle vara precis lika bra som i originalfilmen, men det var en massa modern musik som Rap och sånt. Passade inte in alls, jag ville bara ha 80-talsmusik, men det fanns ju inget sånt med. Så tycker inte att den var så sevärd, utan kolla på originalet istället, den är mycket mycket bättre :) Efter det kollade vi på Beck -i stormens öga. Den var riktigt bra faktist. Kändes inte som att det var en beck-film utan det hände saker hela tiden och man satt på helspänn hela tiden. Så den tyckte vi var kanon, se den! Nu kör ju OS igång igen så blir att kolla på curling nu och sen är det sprintstafetter ikväll tror jag :)

 



22 februari

Blev ingen hockey för mig imorse utan jag sov som en stock istället. Men kollar på reprisen nu, så säg inget om hur det blev. Snart kommer Amanda hit med och då ska vi mysa och kolla på Fame, sedan får vi se vad vi hittar på :)





:)

Kommer inte på något vettigt att skriva så jag tror jag slänger in handduken och går och lägger mig, eller så kanske jag kollar färdigt på curlingen. Lustigt att man kan bli så fast i en sport när det är OS. Jag tycker att det är riktigt intressant att kolla på, men lite långsamt ibland. När inte skidskyttet är roligt att kolla på så får man hitta annat :) Jag har inte riktigt bestämt mig om hur jag ska göra med hockeyn sen. Ska jag sova ett par timmar och sen upp och kolla på hockeyn och förmodligen somna i soffan istället eller ska jag helt enkelt strunta i den?? Det får vi se.



GRYMT SUGEN PÅ ATT ÅKA PÅ PEACE&LOVE I SOMMAR. Fast om jag tänker efter så passar det nog inte mig. Äckliga campingar, smutsigt, snuskiga toaletter och ingen sömn. Låter inte som min grej, men man kan ju alltid bo på hotell. Det kanske inte blir så mycket festivalstämning då, men det blir ju inte lika grows. Iaf, grymma artister som kommer dit, så är riktigt laddad för att åka, men då måste man ju ha pengar med. Någon som vill skänka lite?? :)



Söndag

Det finns inget mer underbart än att vakna sent på en söndag och veta att man inte behöver göra nåt. Så har suttit vid tv:n sen jag vaknade och nu ska jag åka iväg och handla lite mat till kvällen. Blir superenkla men goda tonfisklådan idag, mumma! Kollade precis på någon dokumentär om Ola Salo och kom och tänka på hur bra The Arks musik är, älskar dom. Aja, resten av söndagen blir precis som vanligt. Mycket bra på tv:n så stannar nog i soffan hela kvällen :)


Bjuder på en av The Arks bästa låtar :)



Get this party started

Bilder från igår :) Kanonkväll! Riktigt god mat som patrik gjort och roliga lekar och bra folk! Tack Mattias och Helga.



Det här var allt jag såg när jag gick hem, det var den värsta hemgången på länge. Hade snö upp till låren och det var så förbannat kallt. Sen när jag kom hem så gick inte dörren att stänga heller. Fick väcka pappa vid halv 4 så han kunde fixa det. Sen kollade jag faktist på melodifestivalen innan ja somnade vid halv5.



party





20 februari

Tog precis en välbehövlig dusch och gjorde iordning min kära kropp inför kvällens bravader. Nu är jag så len som en sockertopp! :) Men om man tänker efter så hur kan man vara len som en sockertopp?? Toppen på en sockerhög kan ju faan i mig inte vara len, undrar vem som kom på det uttrycket? Aja, skitsamma. Nu ska jag kolla på veckans avsnitt av Glamourama och efter det ska jag föna håret och göra iordning det. Får nog ta hjälp av Emma sen med håret, för det är så förbannat jobbigt med den tången som jag ska använda. Men ni kanske får se resultatet sen. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll, men på ett ungefär. Men det stora problemet är vilka skor jag ska ta. Med detta helt för jävliga väder som vi har ute så kan man ju nästan glömma high heels, även fast det är det jag vill ha. Men kanske tar stövlarna ner till stället vi ska vara på, sen byter jag om när jag är där nere. Vi får se.



Läntar till sommaren då jag får dricka emilias goda drinkar :) Lägg märke till att den här bilden är från april förra året och då satt vi ute i emilias trädgård. Tittar man utanför fönstret nu, så känns det som att man kan glömma att sitta ute i kortärmat i slutet på april, men den som lever får se. Nu vill jag bli av med snön, tack!



Det är 3-1 och det är tre svenska mål...

... ganska så självklart, tycker jag, haha!! Jag bara älskar våra kommentatorer i OS. Jag har sagt det förr, men dom är så roliga ibland.

Gick smidigt och enkelt på jobbet idag. De ynka 5 timmarna som jag jobbade gick snabbt som bara den. Åt grymt god mat när jag kom hem. Potatisgratäng, grillad kyckling och bea serverades. Eller serverades å serverades, jag fick t o m koka bean själv när jag kom hem. Kollade på skidorna efter det och som sagt, kul med ett silver! :) Nu ska jag måla naglarna och efter det äntligen kolla på Vampire Diaries eftersom det inte funkade igår :/ men har längtat så. Sen ska jag sova..





MEDALJ

Grattis Anna Haag till OS-silvret, såå roligt! :)





they will be damn proud of me

Kom hem från Motala nyss med typ ingenting. Hittade ett par tights eller strumpbyxor var de nog. De var blommiga i alla möjliga färger, så dom ska jag ha på mig imorn. Sedan hittade jag lite smycken tills imorn med, det var ett benvitt pärlhalsband och örhängen med en stor vit fjäder i varje. Men jag hittade inga prydnadsgrejer till mitt rum, det var trist. Det fanns ingenting att ha, sen hade jag inte så mycket tid på mig heller.

Nu har jag slängt i mig två mackor och ska åka ner till jobbet om en halvtimma. Ska jobba till kvart över 9 ikväll, så är väl hemma vid halv 10. Då tar jag helg.



19 februari

Åker till Motala nu en snabbis, skönt att få gå omkring själv en stund och bara gå i det som man själv vill gå i. Inte ta hänsyn till någon :) Men hinner inte skriva mer nu. Hörs sen...




V.D

Blir så förbannad när det inte funkar att kolla på Vampire Diaries, bajs!!

I feel the tears keep falling down from my eyes

Att jag aldrig ska tuffa till mig. Jag såg när Anja gick upp på pallen förut och HON grät och JAG grät och ANDRÉ POPS grät -ALLA grät!! Jag blev väldigt tagen av att hon lyckas ta medalj trots hennes otäcka krasch igår. Jag vill aldrig mer se någon krascha så som hon gjorde. Jag är så glad för henne att hon fick medalj :) Men något som jag är mindre glad åt är skidskyttet som jag nyss såg. Ferry och Bergman var ju helkassa, de sköt åt helvete för dåligt idag och som grädde på moset var det två norrbaggar som var på pallen, det var ju skit. Inget illa om Norge, men i OS kan dom få misslyckas hur mycket som helst! Nu ska jag glömma OS för ett tag och kolla på det tredje avsnittet av Vampire Diaries, har ni inte sett det så kolla på det. Sen ska jag sova. Blir nog en snabbtripp till Motala imorn för att hitta nåt att ha på mig på lördag och kolla efter lite roliga prydnadsgrejer, sen jobb på kvällen.





Vill bara ha mer!

Nu ska vi ha mer medaljer, jag är inte nöjd. Vill bara ha mer!! Skidskytte herrar nu står på tapeten. Det missar jag aldrig.



OS-BRONS

Härligt Anja!! Nu lägger vi till ett brons till medaljhögen :)





Härligt!

Kom hem från en bra match i ishallen förut. Wettern vann med 5-2 mot Sölvesborg och det var nog den bästa match jag sett wettern spela iår. Iaf första och andra perioden. Det var kul att kolla måste jag säga :) Så nu hoppas vi att dom kan klå dom på bortaplan på lördag, det skulle sitta fint! Men blir nog tufft, men det har jag ju sagt förut, haha. Träffade dundersöta Molly Margareta Märta Grandin där med. Kände att jag var tvungen att skriva ut hela namnet för det är så gulligt :) Och sen är ju hon så söt, underbara unge! Lägger in en bild på henne, men jag är inte någon kanonfotograf så bilden blev som den blev, men hon är grymt söt i verkligheten!! :D 

 



Dagens...


Har inte bajsat på något eller någon på länge nu, men kände att det verkligen var dags nu. Jag måste bajsa på PAPPA. Han är ett sånt jävla freak nu när vi håller på och flyttar. Förbannad och trålig hela tiden, jag står inte ut med honom. Han är helt jävla knäpp! Jag orkar inte hålla på och bråka hela tiden, så jag bara ignorerar honom istället för det blir enklast så, men lika förbannad är han för det istället. Nee, nu vill jag att flytten ska vara över för att det finns ingen som orkar med honom längre. Så ett stort bajs förtjänar han!!!!!



18 februari

Har inte gjort ett skit idag så därför skriver jag inte om det, så enkelt kan det vara. Har gjort iordning mig nu och ska snart åka och kolla hockey. Wettern möter Sölvesborg eller nåt sånt i playoff. Hoppas på en bra match, men det blir nog svårt att slå dom tyvärr :/ Men skriver när jag kommer hem vid halv 10 tiden.





Tre Kronor

Har lyckats vara vaken till hockeyn som börjar nu. Och då vill jag banne mig se en bra match! Blir ju svårt att hålla sig vaken så somnar väl säkert i soffan. Natti!







Usch

Kollade på störtloppet förut och såg när Anja var på väg mot ett olypiskt silver och i sista hoppet så kraschar hon så det står härliga till. Det var hemskt att se och det är ett under att hon inte skadade sig mer än vad hon gjorde. De trodde att det var något muskulärt som var skadat och förhoppningsvis så kan hon köra imorn. Lite surt att silvret försvann, men gud vilken tur att hon är oskadd. Jag lägger in åket till er här som inte såg det på tv:n.



Efter störtloppet kollade jag sprintfinalerna och jag hoppades på att vi skulle få någon medalj, men det blev stolpe ut där. Emil Jönsson åkte ut i semin och Anna Olsson blev fyra i finalen. Det är synd att komma på en fjärdeplats, man vill ju ha en medalj, men aja.

Sitter och funderar på om jag ska orka sitta uppe och kolla på hockeyn sen. Det känns som att Sverige borde slå Tyskland i sömnen nästan så vet inte om det är värt det. Men är ju så sugen på att kolla, det är ju första matchen i OS. Men medans jag funderar ut hur jag ska göra så ska jag kolla på Efterlyst från tidigare ikväll.



Bite me

Kollade precis på de två första avsnitten av VAMPIRE DIARIES och jag bara känner att besattheten kryper längre och längre in i kroppen på mig. Så underbart med en ny vampyr-serie, jag bara älskar't!!!

 

 
Steven R McQueen måste ju vara programmets ögongodis!



17 februari

Har sovit hela natten lång inatt, känns jätteskönt. Nu har jag precis ätit lite frukost, jag började lite enkelt med en smörgas och en liten skål med youghurt och sen får vi hoppas att jag får behålla det. Vad händer idag då?? Inte alltför mycket, jag ska bara ta det lugnt och försöka bli helt frisk. Är ju partaj i helgen så måste ju bli frisk.





OS-GULD nummer 2!

Grattis Björn!! Sååå kul :)



Vad skulle vi göra utan roliga kommentatorer?!?! HAHA



16 februari

Har inte blivit något inlägg idag, men det beror på att jag legat i magsjuka hela kvällen igår, hela natten och på förmiddagen idag. Var uppe hela natten på toaletten och det var bland det värsta jag varit med om. Det bara krampade i magen när jag försökte gå och lägga mig i sängen och när jag var på toan så var det som att allt inom mig bara var slut. Att försöka få upp nånting som man inte har är svårt och såå hemskt. Usch, men lyckades somna vid halv 7 imorse och sov till halv 2. Gick upp då och la mig i soffan till 5 ungefär, sen gjorde jag mig iordning lite eftersom vi skulle få folk hemma. Så jag härdade mig igenom det och nu sitter jag i soffan och gör inte ett dugg. Har nog aldrig varit så hungrig som jag är just nu. Det sista jag åt var igår på kvällen och idag har jag endast fått i mig 3 glas cola. Ska inte äta nåt idag utan vänta tills imorn bitti så får vi hoppas att jag får behålla det. Inatt vill jag sova!! Vi hörs mer imorn...







OS-GULD

Jag vågar säga det även fast tävlingen inte är färdig än. GRATTIS Charlotte Kalla till OS-guldet :) Så kul att se henne åka, men om hon ändå kunde bli lite stabilare i utförsåkningen. Hela svenska folket sätter ju hjärtat i halsen när hon är på väg att trilla, men hon klarade det! Jippi.. Senare blir det att kolla in grabbarna med i 15km fristil. Kanske kan ha chans på medalj där med, men det får vi se.

Nu blir det käk!!





Måndag

Är i mjölby nu och ska kolla in Kalla och gänget på skidorna i OS. Hoppas på medalj idag och att hela OS inte blir ett fiasko. Sen ska vi fira Samuel här med lite middag och paket. Blir fläskfilegryta med tärnad potatis och pannacotta till efterrätt, yummie.



15 Februari

Måste börja med att säga Grattis till min underbara lillebror Samuel som fyller 11 år idag!! <3

Nu ska jag åka till Mjölby i ett par dagar. Blir nog en tripp till Linköping imorn med, vill någon av mina kära kompisar följa med?? Ring isf. Jag är i mjölby så ni måste ju ta er dit och hem, men det finns alltid sovplats hemma hos mig i mjölby :) Men hör av er. Ska packa färdigt mina saker nu, sen åker jag och hämtar samuel på skolan och åker till mjölby. 








De vackraste sakerna i livet, kan man inte se eller ta på. De finns i ditt hjärta!

Sitter och kollar på internet på en massa inredningssidor. Det finns så mycket snyggt överallt och hur många sidor finns det inte?? Det är ju tusentals. Just nu har jag uppe 7 olika sidor där jag har hittat prylar. Man vill köpa så mycket, men det är synd att man inte har pengar till förbannelse så att man kunde köpa allt som man ville. Men ska försöka hitta prydnadsgrejer, kuddar och sängkläder iaf. Måste tipsa om en sååå bra sida där man kan hitta väggord och annat, MyFirstRoom. Hyfsat billigt med så det är ju bra, blir nog att klicka hem nåt därifrån nån dag. Sen hoppas jag att jag hittar mycket på ellos och på hm:s sidor, de kan ha lite gott och blandat. Sen blir det en tripp till Ikea nån dag med, det behövs. Undra vad man skulle göra utan Ikea??!

Nee, nu ska jag kolla vidare här. Kommer väl förmodligen att sitta här hela natten och kolla på saker. Just de ja, ska ju till Stockholm den 27 februari så sparar väl ihop lite pengar tills dess så kanske jag hittar nåt där :)

 sov så gott folket!



Är det tills jag ändrar mig??

Var på handbollsmatch förut och vi förlorade, men vi spelade jättebra :) Vi gjorde en lagom bra första halvlek, sen så gjorde vi en kanon andra halvlek. Det tog motståndarna 9min och 30sek innan dom gjorde mål, snacka om att stänga igen i försvaret. Resultatet blev 22-9. Det var jämnare än vad siffrorna visar. Men killarna är alltid så duktiga, det är så kul! :D Nu ska jag göra mig iordning lite, sen ska vi fira Samuel här ikväll. Han fyller ju år imorn så det blir ikväll istället. Sen hoppas jag att jag hinner åka iväg och kolla lite handboll ikväll, men det får vi se.


Kommer nog bli en del bilder till den där väggen :) Men rosa och rött kanske inte är det snyggaste ihop?! haha.



Kanske minns jag nåt från längesen...

Lägger in lite bilder från mitt nya rum. Blev inga bra bilder, sen är det ju inte färdigt än heller. Men det blir nog snyggt till slut.




Min säng. Har skaffat en dubbelsäng istället. Sen mina fina bokstäver som jag köpt. Jag ska även köpa lite mer gosiga kuddar och sånt till sängen.








Sen en liten bild på min underbara lillasyster :)



14 februari

Åker iväg till sporthallen nu, har handbollsmatch. Hemma runt 2tiden.





You can call me

MANBOY! eller kanske inte, ladygirl eller nåt kanske är mer passande. Men kollade precis på Melodifestivalen och måste säga att det var lite bättre idag än förra veckan. Jag tyckte mycket om Orsa spelmäns låt Underbart, den var jättefin :) Sen gillade jag också Hanna Lindblads låt, eller kanske mest om hennes arrangemang än låten. Men tyckte det var synd att hon inte gick vidare. Andreas Johnson och Paulines låtar kunde man ju varit utan. Den bästa ikväll var ju ändå Eric Saade, kände på mig att det skulle vara bra redan när jag läste att han skulle vara med och den var ju kanon! Älskade låten, dansen, kläderna, håret och Vattnet! Aaa, allt egentligen :) Så kul att han gick till final, nu hoppas vi på att Orsa Spelmän också går vidare via andra chansen.



Eftersom jag jobbat hela dagen så har jag inte hunnit ta några bilder på vårat hus och hur det har blivit, men ska verkligen försöka hinna med det imorn. Nu ska jag kolla på skidskytte i OS och jag vill se medaljer rulla in :)



12 februari

NU HAR JAG INTERNET IGEN, TOG INTE SÅ LÅNG TID SOM TUR VAR :)
Jag ska försöka ta lite bilder på hur vi har det här hemma, men det blir nog inte ikväll. Åt lite pizza precis och ska snart åka till amanda en pyttesväng. Emilia är där tror jag, kanske nån mer. Sen ska jag sova min första natt i det nya huset. Imorn ska jag jobba 7-17, så skriver väl inte förens jag kommer hem därifrån. Ha en bra helg!





Har inget internet nu i några daga

51d372eccfe7d2b979d239d13edea4e4.png

Kolla varifrån!

Har inget internet nu i några dagar. Men ska ändå bara flytta idag, imorn och på lördag. Så blir inga inlägg på ett tag. Ha det bra folket! Puss


Onsdag

Kom hem från jobbet förut vid halv 10 och var så sugen på att kolla på programmen som jag spelat in medans jag jobbade. Men när jag satte mig i soffan så insåg jag att inget av det jag programmerat hade spelats in. Istället för det bandet jag satt i så satt det förbannade bandet med Julkalendern från 1996 eller nåt i videon. Det jävla programmet går hela tiden och det är så mycket tjat om den där gröna julhunden som trots att han är hammarbyare så är han älskad i det här hushållet. Så iaf, blev skapligt irriterad när ja kom hem, ibland undrar man vad småsyskon ska vara bra för??! ;D Så istället för att kolla på det så käkade jag lite god kvällsmat och kollade på GE Galan (tror jag det var). Kan någon förklara för mig varför många trestegshoppare/längdhoppare ska ha mellanlångt hår och örhängen i öronen?? Det är så fult, usch vad jag hatar det. Det är det enda jag kan tjata om när jag kollar på det. Då får man höra pappas ständiga svar på mina kommentarer när vi kollar på sport - DET ÄR INGEN SKÖNHETSTÄVLING Hanna!! - MEN JAG MÅSTE FÅ KLAGA LITE. KOLLA HUR DOM SER UT EGENTLIGEN?!! svara jag. Och pappa bara suckar, haha!

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska kolla på efterlyst på tv3play nu och sen sova. Beställde precis en jättesöt namnskylt till jobbet, med en liten rosa elefant på och mitt namn såklart. Natti!




10 Februari

Jag är så förbannat trött på datorer just nu. De bara hakar sig och är allmänt jobbiga. Det är så frustrerande att sitta och hålla på med en massa grejer sen så hakar det sig och man får stänga av den. Och när det inte ens funkar att få upp aktivitetshanteraren som blir man ju bara ännu mer förbannad. Så det blir inga mer inlägg från mig förens jag kommer hem från jobbet vid halv 10 ikväll. Om jag orkar då... Ha en bra dag iaf!

Alice





Congratz

Måste säga Grattis till min Mamma som fyller 38 år idag, älskar dig!
Sen så fyller även min morbror Mattias 30 år idag!

 Mamma

 Mattias



Hallå Frankrike?!

Finns det någon roligare människa än Felix Herngren?! Han är så förbaskat bra. Kollade på det nya programmet Vinterspelen som började på 5an ikväll och Felix kommentarer till tävlingarna är ju bara helt kanon. Tycker nog att han sa roligare saker i det här programmet än i Wipe Out. Efter det kollade jag på andra avsnittet av Solsidan från i fredags. Missade det eftersom jag var i motala på roligheter. Det programmet måste vara det roligaste som går på tv just nu. Felix och Johan Rheborg gör såna bra gestaltningar av sina karaktärer. Det går nog knappast  20 sekunder utan att man skrattar i det. Det bästa är att det är så realistiskt, alla dom problemen som dom har kunde vilka svensson familjer som möjligt i Sverige ha. Tycker även att Josephine Bornebusch är kanon. Nog snackat om det. Ska sova nu, är sååå trött. Natti!!



Handboll

Håret blev riktigt bra när amanda färgade det. Hoppas bara att det håller fler än två duschar den här gången. Ska åka iväg till handbollsträningen snart och kommer väl hem vid halv 8 tiden. Lägger in två bilder på håret med.







Du lovade ju??

Hittade en massa söta kort och grejer när jag rensade rummet förut.
Tänkte lägga in några av dom.


Emilia och jag som söta nissor på gammel jul för längelängesen.


Hittade småkort från högstadiet nån gång. Söta alla var :)


Reserverat skylten från våran bänk i kyrkan vid avslutningen i nian. Känns inte som att det var 3,5 år sedan. Det var tider det <3



Gamla kort från fotografering nån gång på högstadiet.



9 februari

Var precis och hämtade bilen i huset så att jag kan röra mig lite i våran stora stad, haha. Ska hämta amanda och då ska vi åka och köpa färg till mitt hår. Sen åker vi hem till henne och fixar med det. Sen åker jag hem och börjar packa och rensa ut grejer.



Already gone

Nu ska jag somna till den här underbara låten av Kelly Clarkson. Imorn vill jag vakna upp med ett glatt humör och en icke-svidande hals :) Sov gott folk.



I want you to know It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go And I want you to know
You couldn't have loved me better But I want you to move on
So I'm already gone




I WANT YOU TO KNOW

Hur kan en människa vara så trött??? Fast det kanske inte är alltför konstigt att jag är det ändå. Efter att inte ha sovit alls mycket inatt p g a alla jobbiga mardrömmar och min förkylning och jobbat mellan 7-16, så har det sina orsaker. Somnade när jag kom hem från jobbet förut, sov väl bara någon halvtimma, men gud så gött det var. Men är fortfarande trött, så det blir nog tidig läggning ikväll. Inget jobb imorn iaf, amanda ska färga mitt hår. Måste få liv i min risbuske till hår, nu är det bara för tråkigt och fult. Så det ska fixas. Sen blir det väl att rensa ut en massa grejer och packa inför flytten också, så jag har nog att göra imorn ändå. Nu ska jag äta mat och tillbringa resten av kvällen i soffan.





8 februari

Jag har haft en sån hemsk natt med en massa mardrömmar. Det började med att Karin och jag gick omkring och bar på en madrass genom hela vadstena och vi var förföljda av Svartenbrandt (ni vet Jackie Ferms pappa, hennes blogg var den sista jag läste innan jag gick och la mig igår). Först gick vi ner till hamnparken, sen hamnade vi uppe på Hertigens parkering där vi satte oss i en bil, tror min kusin maria satt i den vid förarsätet, sen försvann Karin. Det samlades en massa män utanför bilen, vi blev omringade av säkert 10 personer som alla hade gigantiska vapen och började skjuta. Polisen kom efter ett tag och kunde hjälpa oss ur bilen. Men när jag kom ut därifrån blev jag så chockad av vad som hade hänt (i drömmen alltså) så jag bröt ihop totalt. Sen efter det vaknade jag. Hade sån ångest när jag vaknade så jag kunde inte sova över huvudtaget. Somnade aldrig inatt. För det första så gick jag inte och la mig förens vid kvart i 1 och somnade kanske vid halv 2, sen sov jag till två, sen har jag varit vaken fram tills nu. Så det var bara att knalla upp när klockan ringde vid kvart i 6. Börjar jobba klockan 7, så det är bara att tagga te. Ha en bra dag!





Söndag

Kom hem från hockeyn för en stund sen och har sedan dess hunnit äta kvällsmat. Dom hade ätit tacos här hemma, så jag tog lite jag med när jag kom hem. Det var ganska så gott. Jag längtar ofta efter att få äta tacos, men när jag väl äter det så blir jag så besviken för att det aldrig är så gott som jag tror att det ska vara, synd. Tillbaka till hockeyn. Det blev det lika i matchen, 3-3 tror jag det blev, haha. Jag har aldrig någon bra koll på det. Kan säga att ser hälften av målen varje match, p g a jag och mina underbara tjejer alltid sitter och tjatar hela matchen, så missar en del. Men det är lika kul ändå :) Mellan tjatet hinner ja alltid irritera mig på alla barnungar på isen, väldigt många som man tror ska vara rutinerade är så löjliga, men det får väl dom stå för. Nu struntar vi i hockeyn. Nu ska jag se Greek och Project runway som jag spelat in. Börjar få riktigt ont i halsen och är snorig, men ska upp och jobba klockan 7 imorn, så det är bara att bita ihop. Det blir inga mer inlägg idag, hörs imorn! :D





7 februari

Lägger in ett inlägg lite snabbt såhär. Åker iväg till Alexandra nu för att hon ska göra slingor och klippa mamma och hanna. Åker hem därifrån vid 5 för att jag ska kolla på hockey med Karin och kanske någon mer. Wettern möter Lenhovda hemma och jag vill se en seger ikväll. När jag kommer hem blir det den vanliga tv-söndagen.





It's taking me over this crush...

Vad tyckte ni om Melodifestivalen nu då?? Jag tycker att låtarna var ganska medel, men eftersom jag lyssnade på dom igår så hade jag inga förväntningar. Tänkte skriva vad jag tyckte om varje bidrag:
Ola - helt okej låt, blir bättre ju mer man lyssnar på den. Fastnar på hjärnan till slut. Snygg outfit måste jag säga!
Jenny Silver - säger inget mer än askasst!
Linda Pritchard - en bra och svängig partylåt som jag säkert svänger mina lurviga på nåt partyställe inom en snar framtid. Tyckte hon förtjänade en andra chansen plats.
Pain of Salvation - långsam låt som aldrig kom igång. Hade de dragigt upp tempot under låtens gång kunde det blivit riktigt bra. Varför har man med hela bandet när tre av fem bara satt och glodde, medans två av dom arbetade?? Lustigt det där.
Anders Ekborg - bra vers, men alldeles för dålig refräng och för "musikaligt".
Jessica Andersson - tråkig låt. Snygg frisyr och snygg sminkning, men hemsk klänning. Det är inte ofta man säger det här, men hon skulle haft mindre kläder på sig, haha!
Frispråkarn - han kommer nog att vara singel en lång tid framöver efter det här!! hemskt...
Salem al Fakir - långsam låt där det inte hände alltför mycket. Men han är söt och har en bra röst :)
Kvällens stora plus ger jag till Christines klänning, den gillades starkt!!
Det var vad jag tyckte om första deltävlingen av Melodifestivalen. Nu ska jag kolla På Spåret och efter det sova.


Christine - man ser lite av klänningen iaf.


Jessicas snygga men enkla håruppsättning :)



Lördag 6 februari

Nu mår jag äntligen lite bättre. Var ju tvungen att gå upp tidigt för att vi hade handbollsmatch som vi tyvärr förlorade. Jag mådde väl inte helt kanon under matchen, men så kan det vara. Åt på McDonalds när vi skulle hem med, men kunde inte äta så mycket, mådde lite illa då. Men just nu önskar jag att köpt med mig mat hem, för nu är jag så sugen på McD mat, aja. Ska väl äta nåt här hemma sen ändå.

Jag hade iaf jättekul igår. Vi började med att åka till Mjölby hem till Ida och förfestade lite. Åkte in till Motala vid halv 11 och gick då in på Harrys, men det var nästan inget folk alls där, men jag tyckte det var kul ändå. Efter vi hade vart där i en timma eller nåt sånt, gick vi ner till Hugos/Texas eller vad det nu heter. De släppte inte in mer folk när vi skulle in, men lyckades komma in ändå. Jag "råkade" knalla förbi kassan i entren så gick in gratis, det var ju ingen som stoppade mig, så varför skulle jag betala då :) Lyssnade på anton&simon där och hade det trevligt. Det var mer folk där, men dom som är där är ju inte så roliga. Men hade kul ändå. Åkte hem till Emilia vid 2 ungefär och skrattade och tjatade ett tag innan vi somnade. Jag lägger in lite bilder från igår här med. Nu ska jag hämta pappa, äta mat, kolla på DJURGÅRDEN-Modo och sedan MELODIFESTIVALEN. Härlig hemmalördag!






























Lyckad kväll, mindre lyckad morgon

usch, fy, blä, bajs, skit, AJ

hoppas dom har kräksvänliga toaletter i team sportia hallen!

Party

Sitter hemma hos Ida i mjölby nu med kanontjejer! Det är jag, Karin, Agnes, Julia, Klara, Ida och Martina. Känner mig pepp som faan. Snart drar vi till harrys i motala. Jag ska ha en underbar kväll/natt. puss


Fredag igen,

Slänger in ett snabbt inlägg. Åker till Karin nu, sen vidare till Mjölby därifrån. Ska träffa en massa underbart folk där, sen åker vi in till Motala för Harrys. Sover i Motala sen. Vi hörs imorn eftermiddag. puss&kram, ha en kanonfredag! :D





Melodifestivalen

Just det, det börjar imorn. Man har ju inte hört alls mycket om det iår, lite lustigt eftersom det alltid är sånt tjat om det. Men iår har det varit knäpptyst! Men jag slank in på svt:s hemsida för att tjuvlyssna lite på låtarna, och jag kan säga att det var enna skitlåtar som är imorn. Blev riktigt besviken på Olas och Salems, tråkigt. Men jag länkar till hemsidan så kan ni lyssna och sedan tala om för mig vad ni tycker. http://svt.se/2.123448/1.1870399/tjuvlyssna_pa_bidragen?lid=puff_1877430&lpos=lasMer 

Nu ska jag föna håret, platta det och sen åka till amanda för sminkning.



5 februari

Usch, vad trött jag är nu, börjar må lite illa med, men nu ska vi komma igång inför kvällen! Gick upp jättetidigt idag, klockan ringde redan vid halv 6, blä. Skulle åka till Vadstena med mamma och hon började jobba vid 7, så det var bara att stiga upp. Nu är jag i Vadstena och var precis nere på systemet för att inhandla det flytande intaget tills ikväll :) Målade naglarna svarta en gång till, men jag lyckas alltid komma åt nånstans så det blir fult ändå. Men ska försöka klara mig tills ikväll. Blir ingen handbollsträning för min del, känner att jag vill ha mycket tid till att greja tills ikväll. Åker till amanda sen för att hon ska sminka mig. Köpte lösögonfransar på Kicks igår och jag ska ge det en chans. Kanske blir riktigt snyggt. Antingen blir det Kenzas sminkning eller Tyras sminkning ikväll. Vi får se vad amanda tycker. Nu ska jag vila en stund. Vet inte riktigt hur det blir ikväll, men nånstans hamnar vi väl :)

 Kenza

 Tyra





HJÄRTA

Käkade grymt god kvällsmat förut, blev krämig räksoppa med hembakat bröd, mums! Jag har suttit hela kvällen med att försöka fixa med ett axelsmycke som jag ska ha på klänningen imorn kväll. Blev helt okej, men inte mer. Visar en bild på det imorn kanske. Sedan hittade jag en jättegammal skolkatalog som jag bläddrade lite i, den var från 2003/2004 då jag gick i 7:an. Så söta och små alla var då, haha :) Kollade på Efterlyst precis och det är alltid så himla bra. I slutet visade dom Kents video till låten Hjärta som de gjort tillsammans med hjälp av Efterlyst. Låten är så vacker och till en början fattade jag inte riktigt vad videon handlade om. Kent gör alltid så konstiga saker, men bra. Men nu fick jag reda på att det var en video för personer som är försvunna. Bilderna som människorna har på deras magar i videon är personer som är försvunna och har varit det länge. Personer vars anhöriga aldrig kommer få veta vad som hänt dom och aldrig kommer få ett slut. Då är det nästan bättre att få ett svar och kunna gå vidare. Så jag lägger in videon här. Titta, lyssna och njut!



Hjärta
Ingen lämnas kvar Vi hämtar dig bakom fiendens linjer
Ingen lämnas kvar Vi skyddar dig med all kraft vi har
Mot svinen Och ja, vi regisserar slutets tystnad, tagning


Man vet man blivit gammal när ens ungdom
Börjat glittra som Allens Manhattan Dan före dan


Som det strålar från ditt hjärta Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta


Har du kartan kvar? Eller en aning om vart vi är på väg?
Så led oss Ingen lämnas kvar Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss
Och när du öppnar fönstret blåser en vårvind
Förändring


Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet Så du vet var jag finns


När det strålar från mitt hjärta Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta


Som det strålar från mitt hjärta Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta




|| Förresten så åker jag till pappa imorn och har ingen aning om jag har internet där eller inte, så det märks. Annars ska jag försöka hinna lägga in ett inlägg hemma hos Karin innan vi drar till Motala för utgång. Sover i Motala imorn med, för vi har handbollsmatch tidigt på lördag. ||



fix&trix

hittade precis det jag ville ha nere på stan förut. Kom hem med svarta tights med skinngrejer på, en enkel svart t-shirt med knappar på som jag ska pimpa med lite kedjor och annat smått och gott :) Köpte även ett halsband, lösögonfransar till imorn och nagellack, både svart och vitt med lite glitter typ. Handlade present till mamma och samuel med. Så kom hem med allt som jag skulle :D Nu sitter jag med inpackning i håret. Det var någon speciell som maggan (min frisör) ordnade till mig. Det är Matrix inpackning med rött pigment i tror ja. Det är för att min färg ska hålla bättre, men tyvärr har jag ju redan tappat en massa färg så nu försöker jag rädda håret tills imorn kväll så jag iaf kan se lite skaplig ut. Ska måla naglarna på tårna och händerna svart nu med. Sen ska jag skölja håret. Sedan blir det tv:n ikväll. Inte mycket att ha där, men vad ska man göra annars??





4 februari

Åt frukost precis och nu sitter jag och kollar på Biggest Loser. Efter det ska jag göra iordning mig för att gå ner på stan en sväng. Ska handla present till mamma och till samuel. Ska kolla efter lite grejer till mig själv på Lindex, Kappahl och på Kicks. Är väl hemma nångång i eftermiddag, vet inte alls hur lång tid det kommer att ta.


Ska försöka hitta några av dom här sakerna, plus en massa annat.




har man tur eller har man tur???

Kom hem från hockeyn för en stund sen. Det var en riktigt bra match från Mjölbys sida och dom vann med 5-3 :) Men dom var inte de enda som vann idag. Jag lyckades vinna puckkastningen idag, kom närmast mitten av isen med pucken. Så jag vann biljetter till LHC-RÖGLE på måndag i Cloetta Center och jag säljer gärna dom till högstbjudande (runt 150kr har jag tänkt). Det är sittplats på rad 5, sektion D (kostar ca 280kr egentligen, det är den dyraste sektionen typ). Så skriv eller ring om ni vill ha dom! Tillbaka till hockeyn. Jag hade två 50-50 lotter kvar med, men jag trodde ju knappast att jag skulle vinna på det med. Men visst faaan gjorde jag det, vilket flyt. Det var nästan så att jag skämdes när jag vann. Men det blev andra priset där och vinsten var ett presentkort på Hon&Han (frisersalong) i Mjölby på 340kr :) Så underbart. Så åkte hem med vinster för 900kronor! Härligt.
Men nu börjar blogg.se knasa till sig, så lämnar datorn för tv:n istället, sen ska jag sova, riktigt härligt ska jag sova med ;D puss på er








Lägg märke till Linus på bilden, undrar om det är meningen att han eller jag ska ha klippningen, haha! Sry, var bara tvungen ;D





Onsdag

Åker iväg på hockey med amanda och samuel. Sen tror jag matilda dyker upp också. Vi ska se Mjölby mot Västervik, nu hoppas vi på en kanonmatch :) Sen ska jag jävlar vinna puckkastningen eller 50-50 lotterna, det är min tur nu! Hemma igen vid halv10 tiden.





3 februari

Uppe rätt så tidigt idag och tänkte att Gud så skönt att vara ensam hemma idag, men icke, jag hörde lite ljud nerifrån och bara NEJ... Samuel och mamma var hemma idag och jag hade sett fram emot att vara ensam hemma idag så jag kunde gå och pyssla lite för mig själv, men men. Så nu åkte man på att städa övervåningen, blä vad tråkigt. Aja, ska hoppa in i duschen snart, sen vet jag inte vad som händer.





paradise

Är i mjölby nu och ska snart sova. Jag kollade på en riktigt dålig film förut, den hette Död snö och handlade typ om ett kompisgäng som hade hyrt en stuga och sen kom det en massa zombiesoldater eller nåt och skulle döda dom. Jag kom på efter halva filmen att jag redan sett den och tyckte den var lika dålig då, slöseri med tid eller hur?! Efter den var det dags för PARADISE HOTEL -finalen :) Vilken jävla tur att Jackie och Patrick vann, jag gillar dom starkt! :D Nu ska jag sova för är så himla trött, hörs imorn!





Tisdag

Åker iväg till handbollsträningen snart. Efter det åker jag direkt till mjölby. Sedan fick jag en förfrågan från en bekant och hon undrade om ja visste någon som är intresserad av ett AuPair jobb i San Fransisco i USA. Så är ni intresserade hör av er till mig snarast! Jobbet är på ungefär ett år. Det är inte en svensk familj, men deras granne är svensk och det är en bra familj. Aja, hör av er! Nu måste jag drajva. Puss&Kram folket...





2 februari

Tog en lång sovmorgon och nu sitter jag och kollar på en gammal goding. Hittade Reine och Mimmi i fjällen när jag kollade omkring lite, så den sitter jag och kolla på just nu. Den är himla rolig :) Senare ikväll ska jag på handbollsträning, sen åker jag till Mjölby i ett par dagar.



Cry Me a river

Kom hem från Emilia för en stund sen och vi kollade på Allt för min syster och den var såååå bra. Började ganska så lugnt, men eftersom jag visste precis vad som skulle hända så hade jag en rejäl klump i halsen under hela filmen. Jag höll tårarna inom mig och det gör att man mår så jävla dåligt. Till slut bara släppte jag allt och då blev allt till en enda stor gråtattack. Vilken hemsk film det är. Det får en att tänka så mycket eftersom den handlar om en flicka som har cancer. Det får mig att tänka på farfar och det är fortfarande så jobbigt att tänka på. Jag blir ledsen varje gång jag tänker på dig och jag saknar dig sååååå mycket, men jag vet att du finns i närheten hela tiden och tar hand om mig och framför allt tar hand om farmor. Men allt vore så mycket bättre om du fortfarande var här hos mig och hos oss!



Nu ska jag kolla spårlöst från ikväll och förmodligen gråta lite till :( Sen ska jag försöka sova lite...


1 februari

En ny månad och det har varit en tråkig första dag på februari. Jag har inte gjort alltför mycket, men snart ska jag åka iväg till motala och hem till Emilia och Molle och kolla på en film. Vi ska se en film som jag har läst som bok, den heter Allt för min syster på svenska och My sisters keeper (tror jag) på engelska. Har längtat efter att få se den filmen för boken var ju kanon. Förbereder mig för en kväll med mycket tårar. Förresten så ska ksaclisdjsvnkjvb nog med också, men hon har beslutsångest som vanligt (var tvungen att kryptera namnet på vem det är som ska med, det är knasigt det där, haha). Men ska slänga på mig nåt vettigt och sen ta lite mascara på ögonfransarna nu, kolla The big bang theory och sen åka till motala.

Blir den här sminkningen på fredag...



Det funkar

Dom har visst inte stängt av internet hos oss än, vilket är underbart bra! Så kommer skriva lite så länge som det funkar. Åker nog till mamma i några dagar imorn så då har jag ju internet då med, så kommer nog inte få abstinens iaf. Nu väntar jag på att familjen ska komma hem så har städat och plockat iordning en massa även fast det egentligen inte behövdes. Nu ska jag kolla på första avsnittet av Solsidan som jag missade i fredags. Sen vet jag inte alls vad som händer. Kanske åker in till emilia ikväll om hon har tid och lust med mig. Ska ringa och höra med henne sen.





RSS 2.0