GOTT NYTT ÅR





NEW YEARS EVE

NU DRAR JAG IVÄG TILL MOTALA.

MIDDAG MED TJEJERNA
, SEN PARTY!

HA EN UNDERBAR NYÅRSAFTON FOLKET!














MITT 2010

Snodde den här från Martina, passar bra till 2010:s slut!




Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Vad lustigt, jag kommer inte på något :/ Firat julafton utan min mamma och lillebror.

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag är en sån där som aldrig avlägger några nyårslöften för jag vet att jag aldrig håller dom. Då blir jag bara besviken på mig själv. Men kanske ska hitta på något till 2011 :)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, det tror jag inte. Dåligt med bebisar! Kom igen nu kompisar! 

Vilka länder besökte du? Tyskland och Turkiet. Skulle vara kul att läsa Elins lista ;) 

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Jag älskar att jobba med barn, så ett fast jobb eller iaf att påbörja min utbildning. 

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Jag minns ärligt talat ingenting. Min helg i Jönköping med tjejerna kommer man ju aldrig glömma!  

Största misstaget? Har väl inte gjort något stort misstag, men jag har nog slösat lite för mycket pengar :/ 

Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, bara det vanliga. 

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, utan tvekan. 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Det är ju lustigt att man inte ens kommer på något som gjort än riktigt glad. Jag tycker ändå det varit ett riktigt bra år :) 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Eric Saade - Manboy (vare sig jag vill eller inte), Rihanna/eminem - Love the way you lie, Daniel Adam Ray - Gubben i lådan och September - Resuscitate Me.

Vilken film kommer påminna dig om 2010? Kommer inte på någon, kanske The Box för den var så fruktansvärt dålig.  

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har inte haft lika många saker att så fram emot det här året, men ändå tycker jag att det har varit att glatt år.

Vad önskar du att du gjort mer? Skriver som alla andra, tränat mer.  

Vad önskar du att du gjort mindre? Inte shoppart lika mycket kanske.  

Blev du kär i år?
 Nej, jag tror inte det faktist.  

Favoritprogram på TV? Det gamla vanliga Top Model, Vampire Diaries, Criminal Minds, The Big Bang Theory och One Tree Hill.

Bästa boken du läste i år? Allt för min syster. 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag är dålig på att önska mig saker ... men jag fick mycket som jag önskade mig.  

Något du önskade dig men inte fick? En bil! HAHA

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
 Handlade på systemet för första gången själv, hade tjejerna på middag och sen gick vi ut på Hugos. En kanonkväll helt enkelt!

Hur skulle du beskriva din klädstil år 2010? Ehhh, som vanligt typ. Inget speciellt. På sommaren levde jag i sommarklänningar eller jeansshorts och annars levde jag i svart och vitt typ, med små färgklickar.  

Vad fick dig att må bra?
 Att alla runt omkring mig mådde bra! :)

Hur kommer ditt 2011 att bli? DET KOMMER BLI HELT FANTASTISKT!





FREDAG

Jaha, då var det dags att börja göra iordning mig inför kvällen. Passar på att skriva nu, för jag vet att jag inte kommer att hinna skriva när jag gjort iordning mig. Då brukar det vara en massa annat som dyker upp och sen brukar det blir stressigt som bara den.

Tänkte berätta lite om hur min kväll kommer se ut. Elin kommer och hämtar mig vid halv4 och då hämtar vi upp Karin och åker till Motala. Vi börjar kvällen med att äta tre-rätters hemma hos Emilia. Så en mysmiddag med mina vänner, hur underbart (Inte amanda då, buhu!). Jag kommer inte berätta vad jag har gjort för förätt, det får ni veta imorn vad det blev. Emilia ska göra huvudrätten och efterrätten. Elin ska ha med sig sina förrätts-pajer och Karin har köpt vin. Det är så vi lagt upp middagen.

Vid sjutiden kommer alla andra till Emilia&Molle och då börjar festen. Då ska jag fira in det nya året med mina grymma vänner! Det kan ju inte bli mycket bättre. Bubbel och sånt på 12slaget är fixat.

Så jag hoppas på en riktigt bra NYÅRSAFTON!!










31 December

Sista dagen på året är här! Lustigt ....

Idag har jag en del jag ska hitta på, men först ska jag äta lite frukost/sen lunch och sen sätta igång med allt jag ska göra. Jag ska laga iordning min förrätt, så jag bara kan värma på den och dekorera den hemma hos Emilia sen. Sen ska jag såklart göra iordning mig och allt det där ni vet.

Jag kommer liksom inte på något mer att skriva, så jag sätter igång med det jag ska göra istället.
Kommer upp ett inlägg snart.






GONATT

Hej Hopp.
Har haft en kanonkväll :)
Nu går jag och lägger mig!







SHOPPING

DAGENS SHOPPING :)



Köpte 18 Champagne-glas på Ikea



Äggklocka från Village



Glittrigt Eye-dust från Make Up Store



Leopard-BH från Lindex



Vantar från H&M
(har sett att många bilder är suddiga i höger hörn, tråkigt)



Spets-linne från Vila



Tights från Lindex



T-shirt från MQ



Rosa papper som jag ska ha med mig till Hallbybollen



Lite tråkigt nödvändigt från Kicks



Fyndade blått nagellack på Kicks



Ill-Rosa tubhalsduk från Carlings



Stickad tröja från Carlings




Kängor från Skopunkten



DET VAR ALLT. ÄR RIKTIGT NÖJD!



JÖNKÖPING

Hemkommen från shoppingtrippen i Jönköping. Har haft en helt kanonbra dag :) Och jag har handlat en massa bra saker. Jag kommer visa er bilder på det om en liten stund. Har precis tagit kort på allt, så var bara lugna, bilder kommer. Det blev en aldeles lagom lång dag och vi hann med hela A6 och IKEA. Det är faktist himla mysigt på A6, det har blivit lite av mitt favoritställe att handla på. Det finns verkligen allt. Vi åt mat på Olsen Twins. Dom andra tog pastabuffé och jag åt en Ceasarssallad, det var mumma. Handlade dricka och sånt till imorn med. Det är så tråkigt att gå på systemet, man handlar alltid samma saker. Men det får duga imorn.

Vi åkte väl hem vid halv5 tiden och det var helt lagom att åka hem då.



När vi kom hem åt vi lite mat. Det blev ytterfilé, klyftisar, sparris, sallad och bea :) Nu sitter hela familjen och kollar på Djurgården-Färjestad. Känner på mig att det kommer bli en vinst ikväll med!



Lite senare kommer Karin och Lollo hit. Då blir det att kolla JVM och spela Wall Street :)











30 December

Näst sista dagen på året.

Känns som att det här året har gått fortare än något annat år. Det sa jag säkert förra året med, måste nog kika tillbaka på nyårsinlägget förra året och kolla. Idag har jag iaf en riktigt bra dag att se fram emot. Jag ska åka ner till Jönköping och shoppa. Jag fick en shoppingtur av Pappa och Emma i julklapp, så ska ner dit och shoppa loss. Vi tar med oss småsyskonen med. Helst hade jag velat åka själv med pappa och emma, men nu har vi ju dom där med, inte mycket till val det ;) När vi kommer ner ska vi möta upp Karin med :) Vi ska nog bara åka till A6 och Ikea och det där, sen åka hem. Är säkert hemma framåt kvällen.



Nu måste jag borsta tänderna och sminka mig. Vi åker från Vadstena vid 9. Då blir det den första trippen av två till Jönköping den här veckan. Hörs när jag kommer hem! Lovar att visa allt vad jag köpt då!





Bjuder på den här snygga bilden på Karin! Varmt?? :)




GONATT

Imorgon ska jag, Pappa, Emma, Samuel, Alice och Karin ha en heldag i Jönköping. Jag ska handla upp min julklapp och shoppa lite till. Har ju fått en shoppingtur av Pappa och Emma i julklapp och sen har jag ju två presentkort jag kan handla upp :) Åhh, vad kul!



Men nu ska jag gå och lägga mig. Hörs imorn innan vi åker :)





















MADE THIS MYSELF

Åhh, vad jag älskar dom här naglarna jag målade igår.
Det var faktist inte så svårt som det verkade, men det tog lite tid.
Inte något man gör varje kväll precis. Men någon gång ibland.
Sen kan man ju välja vilken färg man vill, vilket är kanon!

Testa det här vettja!!










Såhär gör du :)




ONSDAG

Idag har jag inte gjort mycket nytta ni. Har varit på handbollsträning, har fixat lite med matchställ och sånt där, tvättat, ätit mat och slöat i soffan. Alice valde att vara med sin mormor idag, så har inte behövt ta hand om henne. Nu sitter jag och kikar runt lite lite smyckessidor på nätet. Vill ha lite inspiration till vad jag ska ha till nyårsklänningen. Kan säkert hitta mycket fint i Jönköping imorn. Vet på ett ungefär vad jag vill ha, så det ska jag leta efter. Sen vill man ju inte att det blir för mycket heller. Men det ska nog ordna sig.

Ikväll är det jag som står för maten. Det blir tortellinin som jag pratade om i förrgår. Den med kyckling och massa saker i. Så jag måste åka iväg och handla lite mer till den. Sen ska jag handla till förrätten jag ska göra på nyår, så jag slipper göra det på fredag. Hoppa in på Sporthörnan med och hämta min sportbag. Iom att jag inte fick den i julklapp, så får jag köpa den själv :( buhu!!

Ikväll blir det bara att ta det lugnt och mysa ner mig i soffan. Kanske blir någon film ikväll med :)







THINGS

Mamma tittade förbi igår med lite saker som hon handlat till mig i Spanien.
Jag blev verkligen glad för dom.
Älskar klockorna och sockarna, parfymen vet jag inte än.

Här har ni det iaf :)









29 December

Onsdag morgon och dags för handbollsträning.
Det är inte varje dag man har handbollsträning mellan 11-12. Men det ska vi ha idag.
Hoppas bara det kommer fler än träningen i måndags.
9 små stackare var inte katigt, hoppas på minst 15 stycken idag, så vi kan spela mycket.
Så grabbar, ta er till hallen!

Det är väl dags för mig att göra iordning mig om jag ska hinna till sporthallen.
Vi får höras mer när jag kommer hem därifrån!








TISDAG

Har hunnit med en del saker idag, även fast jag har haft en heldag med lillasyster. Vi har myst, spelat spel, lekt ute i snön och kollat på film. Men tiden gick riktigt snabbt, så när Emma kom hem åkte jag ner till stan och solade med Elin. Det var faktist inte så skönt, eller jo, det var skönt att koppla av en stund, men satan så kallt det var. Jag brukar alltid svettas när jag ligger i solariet, men den här gången låg jag bara och frös. Musiken dog efter typ halva tiden med, trist. Men jag hoppas att jag iaf har fått lite färg på mig. Helst vill jag få lite färg på benen, så dom inte ser så bleka ut i nyårsklänningen eller i träningsshortsen. Ansiktet sminkar man ju ändå och det andra har man ju kläder på sig. Men lite fräschare känner man sig iaf :)



När jag kom hem åt vi lite mat. Det blev en riktigt äcklig kycklingsoppa, som slutade med en tallrik snabbmakaroner och en smörgås. Usch, den var verkligen inte god. Efter det målade jag naglarna. Gjorde såna där leopard-naglar och det blev så himla snyggt. Lägger upp bilder imorn :) 



Nu har vi precis kollat färdigt på en film. Emma och jag kände för något spännande, så vi kollade på en film som hette Orphan. Den var läskig, irriterande, bra och spännande. Så som en thriller ska vara :) Nu ska jag snart gå och lägga mig! Tror inte jag orkar vara vaken till hockeyn börjar, men kanske en liten stund :) Natti!








SOLA

Drar en solning med Elin nu! ♥






MYSDAG MED LILLASYSTER







MIRRORS

Alice och jag klistrade upp lite klistermärken på våra speglar.
Vi tycker det blev skitsnyggt, haha!









MOBILT BREDBAND SÖKES

Nu har det löst sig med bil till handbollscupen nästa vecka, så det är ju skönt.
Eftersom jag tar egen bil får jag plats med min STORA mjuka, sköna madrass.
Yes, jag slipper den där hemska luftmadrassen, så himla skönt!!

Nu har jag bara en sak till som jag måste fixa. Jag skulle behöva låna ett mobilt bredband.
Är det någon som har ett och kan tänka sig att låna ut det till mig 2-4 januari ??
Jag betalar självklart för det. Hör av er snälla!!


UPPDATE: HAR FÅTT LÅNA AV MARIELLA.
TACK SÅ JÄTTEMYCKET!!



28 December

Såå, nu har jag vaknat. Min lillasyster var faktist riktigt snäll idag och lät mig sova till klockan var 9. Jag vet inte om hon hade varit vaken ett tag, eller om hon vaknade då med. Isf så sov hon riktigt länge hon med. Vi har nu precis ätit lite frukost och sitter och kollar på Alladin och dom 40 rövarna. Måste säga att anden, han är för himla rolig. Han är den roligaste i hela filmen.

Men jag tror nog att filmen snart är slut och då ska vi nog ta på oss lite kläder och gå ut en sväng. Jag hoppas det inte är så kallt som det ser ut, utan rätt så skönt. Men vi får se. Termobrallorna åker på iaf :) Vi får höras senare!







GONATT

Imorn ska jag ha en heldag med lillasyster, som redan ligger i min säng och sover.
Så nu ska jag mysa ner mig med henne och snarka ikapp.
Känns som att det inte kommer bli en sovmorgon imorn.
Tre-åringar har en förmåga att vakna äckligt tidigt!
Hoppas inte ... Natti på er!!








RENSNING

Nu är rensningen äntligen färdig. Det tog en evighet alltså.
Jag fick rensa ut en massa underkläder, men inte så jättemycket andra kläder.
Blev ett par toppar som jag inte ville ha kvar och några tights som var trasiga som åkte i soppen.

Här kommer iaf lite bilder.











Mycket svart, vitt och grått bland tjocktröjorna.
Dags att införskaffa sig någon färggrann tröja tror jag :)




Det här är bara påsen med underkläder som jag kastade ut.




MÅNDAG

Hemma från träning och hemma från mat-handlingen. Köpte med mig Tortellini med kyckling och vitlök. Så ska laga mammas goda pasta"grej" någon dag. Det är med tortellini, grädde, cambozola, bacon och lite annat i. Åhh, så gott det ska bli. Blir nog imorgon kväll. Ikväll blir det andra bullar. Emma och jag var lite småsega idag, så vi orkar inte laga mat. Så det blir en kebabtallrik från fyrkanten, latmaskar vettni. Men det är inte så dumt det heller.

Senare ikväll blir det att kolla på Svenska Hollywoodfruar och rensa min byrå, som jag såklart inte har hunnit med än. Men jag bara MÅSTE göra det ikväll. Så det ska jag hinna med! Nu kommer snart Emma hem med maten, så det är lika bra att ta fram lite bestick och sånt :) Mums!








GRATTIS AMANDA!

ÄNTLIGEN FYLLER VÄRLDENS BÄSTA AMANDA 20 ÅR.
GRATTIS PÅ DIG HUNNYBUN!





27 December

Nu tar vi tag i det här igen. Skönt med en liten bloggfri dag igår, men nu är det dags att sätta igång igen. Visst hade det varit roligt om jag hade haft mycket kul att skriva om, men icke. Jag gick precis in på itemjohannas sida och tänkte beställa hem lite smycken nu när hon öppnat igen. Men när jag kommer in så har dom ändrat öppningsdatumet till den 30 januari. Det är sååå tråkigt. Så nu har jag inga smycken att visa er heller.

Jag får väl skriva om vad jag ska hitta på idag när jag inte har nåt annat roligt att berätta. Har precis ätit frukost och ska snart ta tag i min byrå. Ni anar inte hur mycket kläder jag har däri som jag absolut inte använder. Och underkläderna ska vi inte ens prata om! Den lådan är helt överfull och kan nästan inte stängas längre. Det var det som fick mig att inse att en rensning var nog det enda rätta. Så det ska jag börja med snart. Vid två har vi handbollsträning. Hörs!








26 December

God Morgon!

Hade en skitkul kväll igår.
Blev inte Harrys för kön var så fruktansvärt lång, så vi gick till Hugos istället.
Det var minst lika kul.
Tack alla för igår :)
Bilder kommer inom kort på facebook.



IDAG TÄNKTE JAG HA EN BLOGGFRI SÖNDAG. JAG SKA INTE GÖRA NÅGONTING IDAG.
BARA SITTA I SOFFAN OCH SLÖA. SATAN VAD SKÖNT DET SKA BLI!








PARTY

NU JÄVLAR BLIR DET DANS OCH HOOLABANDOOLA!




LÖRDAG

Idag är det snabba puckar! Fram och tillbaka, sen tillbaka igen. Eller det är JUL, då ska det flängas och svängas fram och tillbaka hela tiden. Nu har jag precis kommit hem från alla dagens bestyr. Har firat jul hemma hos Farmor med kanongod kalkon och mysigt sällskap. Fick en handduk av farmor i julklapp. Vi har inga julklappar hemma hos farmor längre, så en handduk blev jättebra. Efter vi varit hos Farmor åkte vi hem till Vadstena igen och vidare till Emmas föräldrar. Där fick alla julklappar. Jag fick en serietidningsbok med någon figur jag inte kände igen (jätterolig var den!) och sen fick jag en flaska vitt vin som passar jättebra till ikväll ;) Så den har jag redan smuttat på.

Så vad ska jag göra ikväll då??
Jo, det blir party och utgång med mina tjejer. Vi ska först hem till Karin för lite förfest och sedan ska vi åka in till Motala för att dansa loss på Harrys. Hoppas att det är mycket folk och att vi kommer ha det jättekul! :)



Nu måste jag börja göra iordning mig. Sminka mig och platta håret. Ska hämta upp Amanda och Elin innan 8 och sen åka till Karin. Får se om jag får iväg till inlägg därifrån innan vi åker till Motala, men hoppas inte på för mycket bara! Annars får ni ha en rolig juldagskväll :)









25 December

Juldagens morgon, eller förmiddag, och det är dags för ännu ett julfirande. Det blir det fjärde julfirandet för mig iår. Det har varit sjukt mycket jul nu i en vecka för mig. Därför känns varje tillfälle inte så speciellt, det är lite synd. Men idag är det iaf den bästa maten som står på schemat :) Det är dags för julfirande och KALKON hos Farmor. Det är den maten som jag längtar allra mest till på julen. Julbordet är alltid gott, men det är gott typ första gången man äter det, sen blir det inte lika gott längre. Så kalkonen ser jag fram emot!

Nu måste jag sminka mig och göra iordning mig. För att snart åka in till Motala. Ska hjälpa farmor att skala potatis och sådär innan, så ska vara där lite tidigare än dom andra åren. Så det är bäst jag sätter fart.

Jag vet inte riktigt när jag bloggar igen.
Blir kanske utgång ikväll, beror lite på mina kompisar, men jag är nog på iaf :)

Hörs!








GONATT

Tack för en riktigt bra julafton! :)
Nu går jag och lägger mig.
Natti!






JULKLAPPAR

Här kommer de julklapparna jag fick ikväll :)



Fyra par SVEA-trosor


Fem shot-glas/ljuslyktor


Fyra tallrikar till


Rock by Sweden -armband


Två armband


Presentkort på ett par skoaffärer


Två stycken Jordgubbs-koppar som jag verkligen älskar ♥




JULAFTON

Har haft en kanon JULAFTON!
Fick jättemycket fina presenter (kommer i nästa inlägg).
Tänkte inte skriva så mycket om den.
Utan ni får kolla på två bilder från kvällen och sedan kolla in hela albumet på facebook :)









 



CHRISTMAS EVE

Julmat, nej inte julmat, TACOS! Det var vad som serverades hemma hos familjen Jonsson-Asplund-Malmqvist idag på julafton. Konstigt, nej, bara lite originellt. Jag vet inte om det var så många svenska familjer som satt framför Kalle Anka på julafton och åt tacos. Men satan vad gott det var. Vi har ju ätit julmat hela förra helgen och alla rester i dagarna efter det. Så det smakade mer än bra med tacos!

Nu ska jag byta om och göra iordning mig, för att efter Kalle Anka hämta upp Emilia hos sin pappa. Då åker vi ner till Mormor&Morfar för att fira lite jul. Det blir paketutdelning och en massa annat. Just nu känner jag inte för att festa ikväll, men det kan ju ändras. Isf blir det nog Hörnet en sväng, men vi får se.

Vi hörs när vi hörs. Senare ikväll eller imorgon, det märks! :)





Det funkar ;)



GRÅTT

Hemma från farmor och kolla vad jag hittade på vinden ...
en jättefin kappa som jag lånade med mig.
Vet inte om den är tantig, men lite julig är den iaf och mysig :)







LUCKA TJUGOFYRA






24 DECEMBER

GOD JUL på er allihopa!

Precis som alla andra i världen på den här dagen, kommer jag också fara omkring som bara den. Vi kör traditionsenligt även fast Mamma och lillebror inte är hemma den här julen. På morgonen nu ska vi åka in till Farmor i Motala som vanligt och äta lite frukost/tidig lunch och klistra upp tomtarna på kylskåpet. Att mysa med farmor (och farfar♥ när han levde) är en viktig tradition ♥

Efter farmor så kanske vi åker en sväng till farfars grav, men det beror på hur kallt det är. Men det verkar ju vara helt okej om man kollar utanför fönstret.

Efter lunchen åker vi tillbaka till Vadstena igen. Då ska jag bara hem och byta om och göra iordning mig, sen åka ner till Mormor&Morfar♥ och fira jul. Jag vet inte riktigt vart jag kommer att äta ikväll, antingen hemma eller hos M&M. Sen blir det lite paketutdelning av tomten.

Resten av kvällen får vi så vad som händer. Det beror på om jag är trött eller inte. Är jag pigg och glad så kommer jag nog träffa lite kompisar och festa lite, annars är jag hemma och myser. Vi får se!♥ 


Hoppas ni alla får en underbar JULAFTON!  






GONATT





HANNA TIPSAR

Här kommer det jag åt ikväll. Hoppas ni också tycker om det!












TORSDAG

Hemma från Motala och har hunnit äta en riktigt god kvällsmat. I nästa inlägg kommer jag tipsa om den och visa hur man gör det. Fick det hos Mormor och Morfar i söndags och var bara tvungen att göra det hemma med. Så det hoppas jag att ni kommer tycka om!

Just nu sitter jag i soffan med familjen och spelar BingoLottouppesittarkvällen. Efter Ettans Bingo har vi redan hunnit vinna 4 Sverigelotter, men att komma in till Lotta det är inte lätt det, men det är bara att fortsätta försöka :) Så det är det jag gör ikväll! Hörs senare!


Köpte den här boken på Maxi.
Nu har jag snart läst alla böcker av Stephenie Meyer.
Hoppas den här är lika bra :)



CLOTHES OVER BROS

Här kommer bilder på det jag hämtade för ett par dagar sen.

Bl a mina "två klänningar"  :)



Min svarta skinnklänning eller rättare sagt skinntopp, för någon klänning var det inte.


Svarta långärmade topp med axelsmycken.


Min klänning som det nog blir på nyår :)


Två BH:ar som jag köpt.


Grå-svart-mönstrade tights.




LUCKA TJUGOTRE






23 December

Morsning Korsning.
Dagen för doppardagen är här :) Hoppas verkligen att den här dagen går fort. Eller iaf själva dagen, för kvällen kan få gå väldigt sakta om den vill. Jag jobbarWasagården fram till halv tre och efter det ska jag bara hem och byta om, sen åka in till Motala med familjen och handla lite till kvällen och imorn. Vi ska äta en jättegod köttgryta ikväll som vi fick hemma hos Mormor och Morfar i söndags. Kanske lägger ut den på bloggen, får se.

Nu ska jag göra iordning mig och sen åka till jobbet. Hörs!

Det kommer upp ett par inlägg under dagen.







GONATT





FRILLAN

Här kommer ett par riktigt dåliga bilderfrillan.
Det ser precis likadant ut som innan, så det skulle iofs inte behövas några bilder.
Men jag har gjort lite ljusa slingor och färgat till det mörka igen.
Har bara tagit bild på det när det var blött, men man ser att det är lite ljusare iaf!





INNAN



UNDER TIDEN



EFTER (med blött hår)




ONSDAG

Nu har jag kommit hem från Motala och har sedan dess hunnit äta lite kvällsmat. Just nu sitter jag och kollar på Djurgården-Aik. Det ser bra ut nu, men det kan ändras snabbt. Ta hem det här nu!! Senare ikväll blir det Morden i Sandhamn på play och sedan tidigt i säng. Jobb imorn.


Här nere kommer lite bilder på vad jag hittade i Motala.
I nästa inlägg kommer bilder på min frilla (som iofs ser likadan ut..)





Kom hem med ett par shoppingkassar :)
Blev lite till mig och några julklappar.




Hittade dom här topparna på Gina Tricot.
Tror det var REA på dom, men kommer inte ihåg, haha.



Hittade även det här snygga halsbandet.
Blir nog kanon till min nyårsklänning :)





LUCKA TJUGOTVÅ







22 December

Jaaa, jag skyller mitt dåliga bloggande13 timmars sömn!! Ja, 13TIMMAR. Det är så länge jag har sovit inatt. Efter kvällsmaten igår skulle jag kolla på Filip&Fredrik, men jag lyckades somna i soffan innan det ens hade börjat. Jag sov från klockan 8 igår kväll och fram till klockan 10 imorse. Kan ni tänka er ... jag var så himla trött så jag kunde inte hålla mig vaken. Idag är jag väldigt utvilad och det är ju inte så konstigt. Jag behövde den där sömnen kände jag.

Men nu är jag vaken iaf. Jag har ätit frukost och kollat på 4 avsnitt av Mysteriet på Greveholm med lillasyster. Hon tycker faktist att det är väldigt bra även fast hon bara är tre och ett halvt år. Men lite läskigt är det nog med alla spöken som är med. Jag älskar fortfarande det och jag tycker nog att det är den bästa julkalendern genom tiderna! 

Nu måste jag göra iordning mig, för att snart åka iväg till Motala. Jag ska möta upp Emilia och gå på stan en sväng. Ska hitta lite julklappar och annat. Vid kvart över tre ska jag vara hos Maggan för att fixa till frissan lite. Det är nog första gången jag verkligen inte vet vad jag ska göra med håret. Jag är sugen på att lägga i lite mörk färg, men samtidigt vill jag vara ljus. Men jag gillar förändring, så vi får se hur det blir.

Vi får höras när jag kommer hem från motala senare sen!!




 

TISDAG

Hemma från jobbet. När jag kom dit så kändes det inte alls bra, men när jag såg vilka jag skulle jobba med, kändes det genast bättre! Alltid lättare när man jobbar med underbara människor som faktist är roliga och lättsamma! Och en aningen galna och extremt godissugna! haha. Men det har gått bra idag iaf som ni kan läsa :) 

Nu är jag hemma och ska väl inte göra nåt ikväll. Jag funderar på att åka och kika på när B-laget har träningsmatch i sporthallen, men jag vet inte. Hurdags är den?? Någon som vet? Någon som vill följa med?? Annars ska jag nog bara vara hemma och njuta av att jag är ledig imorn och ska in till Motala för att gå på stan med Emilia och gå till frissan. Det blir väl att kolla på Filip&Fredrik och Morden i Sandhamn (trots att jag inte tyckte det var så bra). Ska nog kolla på ett par avsnitt av Mysteriet på Greveholm med :)




Den här är tillägnad dig Sofie :)




LUCKA TJUGOETT






21 December

Lika trött idag. Känns som jag sover dåligt nu :/ Hoppas det går över.
Idag blir det jobbWasagården. Jobbar till 4, sen ska jag bara hem och slöa.
Kommer nog somna i soffan ikväll om jag känner mig själv rätt.
Imorn har jag sovmorgon! :)






NICE

Nej, orkar inte  blogga ikväll.


Nu ska jag fortsätta kolla på finalen av Top Model, som iofs har dom fulaste finalisterna i Top Models historia! Efter det ska jag kolla på den där nya miniserien på 4:an, tror den hette Morden i Sandhamn. Sen blir det dusch, innan jag ska sova. Jobb imorn på Wasagården. Hörs!


Ni får bilder på sakerna jag hämtade idag imorgon nångång,
mina klänningar bl a.








FRILLS

onsdag är det dags att fixa till frillan igen! Men jag har lite svårt att bestämma vad jag ska göra. Antingen gör jag bara iordning det som jag har i huvudet, så jag ser precis likadan ut som nu fast fräschare, eller så gör jag nåt drastiskt. Jag är lite sugen på att bli mörk igen. Bara för ett tag. Att göra nåt annorlunda, eller inget är väl annorlunda om man heter Hanna Jonsson. Har nog haft det mesta i håret. Det enda som jag verkligen vet att jag ska göra är att behålla längden på håret. Jag ska bara toppa det, jag vill ha låååångt hår. Funderar på att sätta in hårförlängning, men inte på onsdag, utan kanske efter nyår. Men jag kommer nog inte orka sköta om håret ...


Men jag vill gärna ha lite tips från er. (Det röda är inte aktuellt!)


Här kommer ett litet Hannas-hår-genom-tiderna!











MÅNDAG

Hemma från en lång dag på Katarinaskolan. Men jag har haft det så bra :) Har haft en riktig toppendag med julpyssel, idrottslektioner och mycket annat roligt. Men jag har varit väldigt trött hela dagen, så det var lite jobbigt att hålla sig vaken, men jag lyckades. Hann med en sväng på Fritids med och det var också kul. Lite svårt att dölja att man blir irriterad när barnen bara fuskar när man ska spela spel. Jag vill helst spela efter reglerna, men det är bara att svälja stoltheten och spela. Jag har inga problem med att förlora om jag gör det rättvist! haha...

Nu sitter jag i soffan och ska kolla på gårdagens och dagens avsnitt av julkalendern. Vid 18.15 ska jag dra iväg till sporthallen för handbollsträning, sen ska jag hämta mina klänningar som ÄNTLIGEN har kommit!! Åhh, vad kul det ska bli att prova dom :)


Jag kommer väl hem vid halv8tiden. Hörs!








LUCKA TJUGO






20 December

Tröttare människa får man leta efter.

När klockan ringde vid strax före 6 höll jag på att dö. Jag var så himla trött, eller var, jag ÄR så himla trött. Man är bortskämd med att börja vid 9tiden och därför får sova 1,5 h till. Men det är bara att ta tag i det och knalla iväg. Jobbar på Katarinaskolan idag. Ska vara på fritids och assistent och jobbar fram till klockan 4.
Hur i hela fridens namn ska jag orka???


Hörs!








SÖNDAG

Nu har jag kommit hem från Mormor&Morfar. Har ätit mycket god mat och efterrätt, så är proppmätt och belåten nu. Sedan fick jag, mamma, samuel och åke öppna lite julklappar eftersom dom förmodligen (beroende på om flyget flyger imorn) åker till Spanien imorn. Jag lägger in bilder på det jag fick och det jag vann i julklappsspelet. Jag vann faktist en sak ikväll, men det var nära att jag inte fick något alls med mig hem ikväll heller. Jag och julklappsspel går inte ihop, haha! Under spelet kollade jag även på handbollen. Det såg så himla bra ut, men sedan gick det lite sämre i andra halvlek. Men jag tyckte Sverige kämpade på riktigt bra hela matchen. EM-silver är ju inte helt fel ;)

Nu sitter jag hemma och ska kolla på Gossip Girl på play, sen sova.
Imorn blir det jobbKatarinaskolan.

Här kommer bilder på mina julklappar :)







Presentkort på LINDEX.


Örhängen :)


Flera vita tallrikar till min samling.


Fyra desert-tallrikar till.




Vann dessa små tillbehörskålar i paketspelet. Dom var i samma serie som jag samlar på :)




LOVE

Passar på att skriva ett inlägg lite snabbt. Har precis duschat och ätit lite lunch och ska börja göra iordning mig lite inför eftermiddagen och kvällen. Vid halv3 ska vi åka bort till sporthallen igen för att kolla när Flickor 96 möter RP. Det kommer nog bli en bra match, det brukar det! :)


Efter den ska vi åka ner till Mormor och Morfar och fira lite jul. Eftersom mamma, samuel och dom andra åker till Spanien imorn. Får se om det blir julmat, men jag hoppas på mormors vita sås, potatis och prinskorvar. Det är jag sugen på! Sen kommer nog tomten med paket. Självklart ska jag titta på Sverige i EM-FINALEN, jag skiter fullständigt i om jag inte får det bara för att vi ska fira jul, jag SKA titta på den!!

Kommer väl hem senare ikväll. Kanske blir lite bilder på vad jag fått ikväll :) Hörs!






HANDBOLL

Tänk vad bra det kan bli när man improviserar ihop en förälder-syskon-match.

Vad kul att det var så många föräldrar som var med och grabbarna vad jätteduktiga!


Här kommer lite bilder från matcherna. Alla finns på facebook i albumet Handboll -10.









LUCKA NITTON






19 December

Hinner inte blogga nu. Måste dra till sporthallen.
Blir en förälder-syskon-match mot grabbarna istället för match mot Kumla.

Hoppas jag får se många där! :)






GONATT FOLKET!

NU SKA JAG SOVA GOTT!



Ingen handbolls-match imorn tyvärr, så vi kör en förälder-syskon match istället!

Sen ska vi fira Jul hos mormor och morfar :)






JULKLAPPAR

Här kommer bilder på mina julklappar :)




En svart tubhalsduk.


En rosa necessär.


SVEA-trosor.


SVEA-långkalsonger.


Långt linne.


En shoppingdag med Pappa och Emma.


VHF-strumpor.


Sen den bästa av alla - julkalendern Mysteriet på Greveholm från 1996.
Kalla mig barnslig, men fasen så bra den var. Den ska mina barn få se :)
Någon som har kvar dataspelet till den??




LOVELY

Har haft en riktig kanondag :)

Har firat jul hemma hos pappa och jag har fått så många fina julklappar. Jag är så nöjd. Man kan inte bli annat än nöjd när man inleder kvällen med att Sverige gått till EM-final i handboll, för att följas av grymt god julmat med min egengjorda omelett med räkstuvning, jansson, prinskorvar och annat gott! Och avsluta kvällen med ett besök av tomten och en massa paket.
Tack för allt TOMTEN ;) aka Pappa, Emma, Samuel, Alice och Colin :)


Nu har jag precis kollat på två avsnitt av min ena julklapp och ska snart gå och lägga mig.
Bilder på vad jag fått ikväll kommer snart :)


Kommer somna gott ikväll!








SVERIGE

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, SÅ UNDERBART!

EM-FINAL IMORN 17.00.

Vilken "julafton" vi har. Sverige till EM-final och nu ska jag äta julbord och öppna paket.

Livet leker!





LUCKA ARTON







18 December

Idag kommer bli en sån där dag där bloggen kommer komma lite åt sidan. Vi ska nämligen FIRA JUL här hemma hos oss. Mamma, Samuel, Åke, Hanna och Johan åker till Spanien på måndag och ska vara där i en vecka, så vi får fira nu i helgen istället. Så hemma hos pappa idag och hemma hos Mormor och Morfar med mamma imorn :)

Så idag kommer det bara bli en massa bestyr. Vi ska laga mat och greja, åka ner på stan en snabbis och sånt. I eftermiddag ska vi kolla handboll, äta julbord och ikväll öppna massa paket. Jag tror ni får nöja er med det här inlägget fram tills senare ikväll. Ha en kanonlördag! :)









CHRISTMAS TIME

Har haft och har en riktigt mysig kväll med min underbara familj. Vi har klätt granen, barnen har öppnat var sitt paket, vi har ätit god mat och gjort en massa annat mysigt. Så det tänkte jag fortsätta med. Vi ska kolla på Robinson och På Spåret och bara vara :) Så vi får höras imorn!


IMORN SKA VI FIRA JUL ♥









DJUNGELNS PAJAS

Man tröttnar aldrig på det här klippet. Det är såå mycket jul :)
Ska fira Jul hela helgen, så det här är en bra inledning!






FREDAG

Nu är min sista jobbdag på solrosen över och den var kanon! 
Hoppas jag får komma tillbaka snart. Det är väl inte helt omöjligt :)

Har precis ätit lite mellis med lillasyster och nu trillade Samuel och pappa innanför dörren. Så vi ska skriva en inköpslista på vad vi ska handla för julmat tills imorn och åka och handla det. Efter det ska vi åka ner till stan en sväng. Måste hitta nåt till julklappsspelet på söndag och en julklapp till. Skulle vilja sola med, men får se hur det blir med det.

Vi får höras senare ikväll :)







LUCKA SJUTTON






17 December

Nuuuu äntligen funkar det!

Alltså blogg.se funkade inte hemma hos mig på hela kvällen igår. Framsidan såg helt jävla psyko ut. Allt var på fel plats och det var bara massa reklam på hela sidan. Det fanns liksom ingen inloggningsruta att logga in, så då blir det så svårt. Hörde att det var några till som hade det problemet, så jag var ju inte ensam om det iaf. Senare igår blev det också problem med facebook. Det var precis vitt på hela facebook sidan. Och jag var inte ensam om det problemet heller. Det är lustigt hur all elektronik slutar fungera för mig hela tiden. Först tv:n förra veckan, internet dagen efter det och igår facebook och blogg. Det kanske är ett tecken ....


Såå, nu är det fredag igen! Fredag är ju faktist veckans bästa dag. Det spelar ingen roll att man jobbar på dagen, bara att veta om att man får vara ledig och sova länge på lördagen gör att den blir så underbar! Sen är det alltid lite roligare på jobbet då med. Jobbar min "sista" dag Polarn idag. Eller sista och sista, jag jobbar min sista dag på det vik jag haft i nov-dec. Jag kommer ju självklart att komma tillbaka dit, men inte såhär varje dag som det varit nu. Eller man kan ju alltid hoppas att dom behöver mig i januari månad med, men det är ju inget man kan räkna med, utan bara hoppas! :)

Det blir en rolig sista dag iaf. Vi ska ha tomtedisko och kalasPolarn. Så har klätt upp mig lite och har glitter i håret. Slutar vid två och då ska jag ta med mig Alice och åka hem. Efter tre ska jag åka ner på stan en sväng. Hörs!




Jag hade inte riktigt skrivkramp inför det här inlägget.
Om man inte har bloggat på ett helt dygn, flyter det på ganska så lätt, haha!




LUCKA SEXTON






16 December

Jobbdags. Julbord och grejer står på schemat idag.
Slutar halv 5 och efter det går jag direkt till handbollsträningen.
Är väl hemma vid halv7 ungefär.
Vi hörs då!






GONATT FOLKET!

Bra jobbat tjejer! Guuud så kul att få kolla på semifinal i Handbolls-EM :)



Nu säger jag gonatt. Lång jobbdag imorn :)



BULLAR

Nu har jag äntligen bakat färdigt. Vet inte hur länge jag har hållt på med det.
Började vid straxt före tre och slutade för en timma sen, så tre timmar höll jag nog på.
Det resulterade i 108 saffransbullar och goda var dom med :)

Men nu har jag inte tid att sitta här längre. Dags för andra halvlek av Sverige-Ungern.
En usel första halvlek, så nu måste det bli bättre!
Efter handbollen blir det lite mat, Paradise Hotel och Maria Wern.









Dom är faktist inte så mörka som dom ser ut, det är bilderna som gör dom så.
Dom var helt perfekta!



LUCKA FEMTON






15 December

Jobbelijobbjobb igen som vanligt. Idag är det dags för Julgodisbak, så kommer nog hem lite smått illamående sen, haha. Jag är så trött på julgodis, usch. Men det är bara att vara glad och baka på. Barnen tycker ju att det är roligt iaf, det är ju det viktigaste. När jag slutar vid två ska jag ta med mig Alice hem, åka och handla, sen hem och baka Saffransbullar.

Vi hörs senare idag/ikväll :)








ME

Inte alltför trött ... Tänk så kul man kan ha det !








THIS IS BAD

Orkar inte skriva nåt mycket mer idag.
Synd att dom Svenska Damerna förlorade.
Resten av kvällen är det Desperate Housewifes och Paradise Hotel, sen sängen.

Imorn blir det jobb där vi ska baka Julgodis och sen ska jag baka Saffransbullar när jag kommer hem.





TISDAG

Hemma från dagens jobb. Det gick snabbt som vanligt :)

Nu sitter jag i soffan och kollar på Top Model. Efter det ska jag kolla på Handbolls-VM. Det blir först en match mellan Holland och Ungern. Sedan är det Sverige-Frankrike. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Det blir väl tv:n som vanligt. Inget speciellt som händer en tråkig tisdag som denna..

Hörs!






LUCKA FJORTON






14 December

Dags för jobb igen. Jobbar på solrosen som vanligt.
Det är min sista vecka där nu, som jag vet om iaf.
Och det kommer bli en kanonvecka.
Vi har mycket inplanerat, så den kommer gå riktigt snabbt.
Julbord, disko och en massa annat :)

Vi hörs när jag kommer hem vid halv3 tiden!







ÄLSKAR

Hemma igen och vilken underbar kväll jag har haft!
Jag älskar mina tjejer så mycket, ni betyder allt!!

Men ibland älskar jag er inte lika mycket, speciellt inte när ni tar alla mina paket när vi spelar paketspelet. Jag kom hem idag med inte ett enda paket. Det är ju skaplig otur. Men det var ju tur att det var jag iaf som inte vann något. Hade det varit någon annan som blivit utan hade det blivit ett jävla tjureri, haha! Men som sagt, det gjorde mig ingenting. För jag hade en sån kanonkväll.

Jag skulle inte byta några paket i världen mot er tjejer!

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel och Top Model från ikväll, sen sova






 

RED

Nu har min fina, röda bustier/korsett hittat hem till mig!
Den var jättefin och passade nästan perfekt.
Den satt perfekt vid kuporna, men var lite för stor runt om.
Skulle tagit en storlek mindre.

Men väldigt fin var den iaf.

Det är svårt att ta diskreta bilder på en bustier,
så ni får ha lite överseende med att jag kanske visar lite för  mycket hud, haha!





Tog en kavaj över för att dölja lite. Den är som snyggast när man har kavajen över knäppt eller inte.




Jag hittar inte min kamera, så det blev två rätt så dåliga cam-bilder.
Färgen är mer som på den första bilden än den sista. Men här ser ni hur hela den ser ut.





MÅNDAG

Nu har jag hunnit kolla 40 minuter av Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Den verkar vara bra och spännande redan från början. Filmen är 2 timmar och 10 minuter lång så får fortsätta en annan dag. Har ju läst alla dom böckerna med, så vet vad som händer. Men samma sak här som med Twilight filmerna, man måste ju se filmerna ändå! :)

Nu ska jag ta på mig lite träningskläder och sen kommer mamma och hämtar mig. Ska på handbollsträning och efter det kommer Elin och hämtar mig i sporthallen. Jag ska spela paketspelet och äta pizza med mina underbara tjejer ikväll ♥

Vi får höras när jag kommer hem därifrån sent ikväll.







ECLIPSE

Har precis kollat färdigt på Twilight ECLIPSE.
Måste säga att filmen började lite segt, men det blev bara bättre och bättre.
Jag fick tillbaka dom där pirriga magkänslorna som man får när Edward kollar på Bella
som att det inte finns någon annan i hela världen. Det känns som att man själv är Bella....

Eclipse hade samma känsla som första filmen och det älskar jag.

Inte alls som New Moon, den var inte alls bra.

Nu ser jag verkligen fram emot sista filmen.
Den boken var ju bäst, så har stora förhoppningar på filmen!







LUCKA TRETTON






13 December

Vaknade av att klockan ringde vid 6 imorse och jag bara inte orkade gå upp, så jag låg kvar i sängen och sov istället för att följa med på Alice Luciafirande. Jag tror nog att jag kommer hinna med ett par stycken luciafirande dom kommande åren. Nu har jag iaf vaknat, eller jag vaknade vid 10 tiden och har sedan dess ätit frukost och kollat på Våra Bästa År.

Nu ska jag sitta och maila lite till ett par stycken och betala in pengar till en tjej som jag köpt en sak av. Efter det känner jag för att kolla på Eclipse. Jag har inte hunnit se den än, så ska nog göra det idag. Jag har ju läst alla Twilight-böcker så vet ju redan vad som händer, men det är alltid roligt att se filmerna med.

Ikväll är det handbollsträning och paketspelkväll med tjejerna






SÖNDAG

Vilken kanonmatch av dom svenska damerna! Så lätt det kan vara att slå norrbaggarna! :)


Nu ska jag hoppa in i duschen, kolla på The Big Bang Theory och sen sova.
Luciafirande står på schemat tidigt imorn bitti!

Natti!







12 December

Jaha, vad ska man skriva om idag då. Det blir en sån där slapparsöndag idag. Ingen sport att åka och kolla på, så jag får nöja mig med att kolla på sporttv:n. Det är skidor typ hela dagen och sen är det Handbolls-EM ikväll. Ska försöka ge mig ut en sväng med. Vi ska hämta bilen hos Monika och köpa julgran hos grabbarna. Så lite frisk luft får jag ändå. Sen är det ju lite annat bra på tv med, som Gossip Girl och Filip&Fredrik, så jag har nog att göra ändå. Har hunnit städa med kom jag på.

Men vi hörs lite senare!







YESTERDAY

Tack för igår alla.
Jag hade en sjukt rolig kväll!

Är nog inne i en sån period där det nästan alltid är roligt när jag går ut.

Bjuder på någon bild här. Alla finns på facebook.
Men iaf, tack alla för igår!







LUCKA TOLV






PARTY

Nu drar jag iväg och partajar!

Hoppas på en kanonlördag! :)









LÖRDAG

Det blir lite partaj ikväll ändå. Börjar kvällen med mat och förfest hos Monika, Emmas kompis. Hon ska bjuda på smörgåstårta, hur gott är inte det?? Och Monika gör en riktigt god smörgåstårta med. Det ska bli mumma. Efter det ska vi åka in till Harrys och dansa loss. Amanda är på julbord med Adde och hans hockeylag och dom skulle nog gå till Harrys med. Men eftersom amanda inte är 20 så kanske hon inte kommer in, men jag hoppas! Jag känner verkligen för att dansa loss med Amanda. Det ser ju ut att bli en riktigt härlig lördag ändå! Dom spontana utgångarna brukar ju vara roligast :) Hoppas det blir så ikväll med!

Nu måste jag börja göra mig iordning. Ska platta håret, välja vad jag ska ha på mig, sminka mig och lite annat med. Ska vara hos Monika vid 7. Så ska vi hinna handla lite med innan. Hörs innan jag åker sen!







 

RESUSCITATE ME

Alltså, jag vet det är tråkigt. Jag har lagt upp den här låten och musikvideon förut i bloggen.
Men jag bara älskar den här låten och September mer och mer för varje dag som går.
Hennes musik går ju bara att inte älska.

Man vill bara DANSA DANSA och DANSA till den!

Så här får ni lyssna på den igen!!





LUCKA ELVA






11 December

Jahopp, då sitter man i soffan istället för att sitta i en bil på väg till Kumla. Skulle ha åkt till Kumla idag för handbollsmatch, men vädergudarna är inte med oss, utan låter snön falla och förstöra. Vi beslutade att inte åka iväg till Kumla idag. Dom varnade för dåligt väder ocg väglag på tv:n och om man kollar utanför fönstret så är det snö överallt. Så vi tog inga risker utan ställde in matchen idag. Vi får hoppas att Kumla vill spela två matcher när dom kommer till oss nästa helg. Men det vill dom nog inte. Så vi får se när den matchen kommer att spelas. Blir nog 2011 :) 

Jaha, vad ska man göra idag då?? Det vet jag inte. Antingen ska jag bara vara hemma eller så åker jag med till Mjölby en sväng ikväll. Får se om det kanske, troligtvist inte, blir utgång i Motala. Amanda visste inte om dom skulle gå ut, men gör dom det, så kanske jag följer med. Men det märks. Just nu ser det mörkt ut... 

Fram till kvällen nu så vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska plocka iordning lite här hemma och sen kolla på skidor på tv:n. Vi hörs lite senare sen!




 

JAY SMITH

HÄRLIGT, VISSTE ATT JAY SKULLE VINNA.
DET HAR HAN VERKLIGEN FÖRTJÄNAT!





Nu ska jag försöka somna helt själv i det här stora huset. Känns inte alltför kul, men bara man somnar och inte ligger och vrider och vänder så ska det gå bra. Måste egentligen duscha innan jag går och lägger mig, men har inte sån stor lust att stänga in mig på toan och inte höra nåt utanför. Så duschar imorn istället. 

Nu ska jag hoppa i säng och sova! Tack Amanda och Elin för en underbar kväll ♥




FREDAG



Hemma från jobbet och från alla mina ärenden på stan. Vadstena är så underbart när man åker och ser sig omkring. Det är så mysigt med alla som handlar till fredagsmyset och bara går och ler för att det är fredag. Sen att solen lös fint på snön gjorde det bara mysigare. Hur litet och tråkigt Vadstena än kan vara, så är det alltid mitt underbara hem!

Var på Östenssons och handlade mat, hämtade ut paket på OKQ8, var nere på Apoteket och sen gjorde lite andra saker med. Men nu är jag hemma och har precis plockat iordning lite, förberett kycklingen och dukat. Jag ska väl snart fräscha till mig lite, så jag hinner kolla på handbollen med.

Vid halv7 tiden kommer Amanda och Elin hit och ikväll ska vi bara ha Idolmys, äta god mat och bara ha en underbar fredag! :) Det blir nog ingen mer bloggning ikväll. Eftersom tjejerna nog ska sova över här, så låter jag datorn vila. Eller jag kanske kommenterar vem som vinner Idol senare, men det blir kort som satan då.

Ha en kanonfredag! Så hörs vi imorn innan jag sticker till Kumla.









LUCKA TIO






VINST

Glömt att berätta att jag vann i Amelias julklappsregn.
Emma och jag satt en kväll och körde varenda tävling som fanns med i tidningen och det lönade sig.
När jag kom hem i tisdags så hade det kommit ett paket på posten.
Jag, eller Emma och jag, hade vunnit Grey's Anatomy säsong 6 på DVD.

Alltid kul att vinna nåt :)






10 December

Nu när man mår lite bättre är det dags för jobb igen.
Bara fem timmar, så det ska jag nog orka.
Jobbar på Polarn som vanligt.
Efter jobbet ska jag åka och handla till kvällen.
Hörs i eftermiddag!







GONATT





TORSDAG

Känner att det är lite bättre i magen nu. Har fått behålla mackorna som jag ätit idag iaf och det är ju skönt. Har aldrig känt mig dålig, men har bara haft problem med magen. Att det var maginfluensa kan jag nästan utesluta eftersom det bara varade igårkväll och inatt. Jag skulle varit på handbollsträning nu, men ville inte riskera att smitta ner pojkarna inför helgens match ifall att det skulle vara nåt. Så jag stannade hemma istället. Ingen hockey blir det inte heller. Vill vara frisk tills imorn och lördag, så jag stannar hemma.

I eftermiddags har vi istället bakat julgodis här hemma. Vi slängde ihop lite blandat bara för att ha lite julgodis. När man bakar så är ju bland det bästa att äta under tiden, men det struntade jag i p g a magen såklart. Men det såg väldigt gott ut iaf. Ni ska få lite bilder på det vi bakade med.

Ikväll kommer pappa hem, så det blir en lugn kväll. Mycket bra framför tv:n ,om den nu vill fungera ikväll, man vet ju inte om den känner för att sluta fungera igen. Annars blir det Paradise Hotel, Vampire Diaries, Criminal Minds och Robinson.

Vi hörs lite senare sen!!










RÄDDA BARNEN



Kolla gärna in den här lilla filmen som Efterlyst har gjort tillsammans med Rädda Barnen.



LUCKA NIO






9 December

Är hemma idag. Har problem med magen. Det började igår med att jag fick springa på toa hela tiden och har sen fortsatt så. Jag mår inte illa, men det liksom rör runt i magen hela tiden och jag får gå på toa. Jag vet inte alls om det är maginfluensa, eftersom jag inte kräkts, men något är det. Så jag tyckte det var bäst att stanna hemma och inte smitta ner alla barn ifall att det skulle vara maginfluensa.

Så nu sitter jag i soffan och har kollat lite på tv. Kollade på Vakna med the Voice förut och Peter Jihde var där. Han måste ju vara en utav dom härligaste människorna som finns. Han är ju helt klockren! :)

Nu ska jag försöka äta lite frukost och hoppas jag får behålla den. Sen ska jag sitta lite vid datorn och kolla på lite program och så. Vi hörs senare!







JIPPI

NU FUNKAR DET! :)



BAJSKORVAR

Jaha, den här kvällen blev ju inte alls som jag räknat med.

Att det alltid ska vara problem med den där förbannade Telia Digital box... jag är så trött på att det aldrig fungerar. Ikväll var det tydligen något problem för alla och inte bara för mig. När jag kollade på handbollen så dök det upp information om att jag var tvungen att starta om boxen för att uppdateringarna skulle börja gälla. Så det gjorde jag såklart och det var då allt gick snett. Hela boxen både där uppe och där nere slutade att fungera. Hur många gånger jag än startade om så började det aldrig fungera. Till slut var jag så arg att jag satte mig vid facebook och ordbajsade ut mina känslor i min status och då visade det sig att jag inte var ensam. Sen fick jag svaret av Daniel. Dom hade uppmanat på Aftonbladet att alla som hade Telia Digital box inte skulle starta om sin boxer för då skulle den inte fungera.

Tänk om jag hade läst den där artikeln en halvtimma tidigare, så hade jag inte suttit här och svurit över att jag missar säsongsfinalen av Grey's Anatomy! Jag är både arg på mig själv och på TELIA!

Så nu blir det att kolla på Julkalendern på play och sen köpa Grey's avsnittet på play efter det har gått på tv.
Åhhh, så sur jag är!

Sen ska jag lägga mig!








LUCKA ÅTTA







ONSDAG

Hemma från jobbet. En kort dag idag och det var skönt. Barnen har badat och sen har vi haft julpyssel. Har suttit och gjort såna där ljuslyktor av sockerbitar ett par timmar. Så tiden gick snabbt. Kanongod mat var det idag med, lax :)

Nu sitter jag i soffan och kollar på Top Model. Ikväll blir det handboll på tv:n igen, Paradise Hotel och Grey's Anatomy. Ska försöka se igen alla avsnitt av Julkalendern med, men det hinner jag nog inte. Har inte sett mer än dom två första! Hörs sen!







RÖTT

Har glömt att visa min korsett/bustier som jag klickade hem förra veckan. 
Köpte den i rött så det passar till jul :) Jag hoppas den kommer i veckan.




8 December

Dags för jobb igen. Onsdag morgon, så nu har snart halva veckan gått. Känns himla skönt när det blir torsdag för då är det inte alls långt kvar till fredag kväll och ledigt.

Men nu ska jag göra iordning mig och sen ta med mig lillasyster och åka till Solrosen. Hon går ju på Pärlan och jag jobbar på Polarn, så det funkar ju bra att jag tar med mig henne när jag börjar jobba. Jobbar till 2 idag, sen ska jag ta med mig Alice hem och sen hämta Colin, så vi hörs nångång runt halv tre :)


Det dyker upp ett inlägg runt lunch ungefär.







GONATT





kvälls-SHOPPING

Nu har jag klickat hem lite saker. Bestämde mig för två klänningar, så jag har att välja på till nyår. Körde på enkelt och snyggt istället för den vita puffiga saken. Sen kostade både den svart-gråa och skinnklänningen tillsammans mindre än den vita puffiga. Sen hoppade det såklart ner lite andra saker i varukorgen. Hitta ett par leopardtights, en enkel tröja med axelsmycken och två likadana bh:ar i olika färger.

Så nu är jag nöjd för kvällen! :)







TISDAG

Hemma från jobbet nu. Har varit en lång dag, men jag har haft jättekul. Det var roligt att vara tillbaka på Gullvivan en stund på eftermiddagen. Men nu är jag hemma och har suttit ett tag med mail och sånt som jag påbörjade igår. Det är jag färdig med nu.

Ikväll ska jag kolla på Handbolls-EM där Sverige möter Tyskland (matchen har redan börjat!), äta lite mat, duscha, kolla på Paradise Hotel och Desperate Housewifes. Jag ska försöka bestämma mig om vilken klänning jag ska skicka hem med till nyår och beställa den.



 


LUCKA SJU






7 November

Dags för jobb nu då.
Jobbar på Solrosen till klockan två,
sen ska jag åka upp till Gullvivan för jobb till halv6 :)

Hörs ikväll :)







MÅNDAG

Nee, hinner inte blogga ikväll.

Har varit på handbollsträning och har sedan dess suttit och formulerat ett mail som jag ska skicka ut till ett par lag om matchändring och sådär. Men nu är jag äntligen färdig, puuh! Har kollat på Top Model samtidigt. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska kolla på Idol från ikväll och Paradise Hotel
Imorn blir det jobb hela långa dagen... 




 

HANDBOLL

Nu åker jag tillbaka till Vadstena för handbollsträning.
Vi hörs senare ikväll :)







DrEsSeS

Försöker hitta en nyårsklänning, som jag iofs inte ens vet vart jag ska ha den.
Har inte hittat någon fest att gå på än, eller jag har ett par alternativ,
men inget som jag känner sådär jättemycket för.
Men en klänning måste man ju ha iaf :)

Har inte bestämt vilken stil jag ska ha än.
Väljer mellan fint och flickigt eller tufft och rockigt...

Så här kommer ett par klänningar som jag har kollat på.
Kommentera gärna vilken ni tycker är finast :)




Min nuvarande favorit är den sista klänningen --->



LUCKA SEX






6 December

En ledig måndagmorgon, guuud så skönt :) Eller själva måndagen är väl inte så rolig, men söndagen blir desto bättre. Härligt att kunna vara uppe länge på söndagen och sova länge på måndagen. Men nu har jag fyra dagar av jobb framför mig. Det är rätt så skönt faktist.

Idag ska jag inte göra nåt speciellt. Jag ska bara ta en slappardag och vid halv5 ska jag åka tillbaka till vadstena igen. Har handbollsträning vid 6. Det är väl så min dag ser ut. Inget speciellt som händer alltså. Lucka sex kommer upp snart. Annars får vi höras ikväll :)







SÖNDAG

Blir inget längre inlägg nu.


Var en jättebra julkonsert förut. Dom var så bra och det var mysigt med lite julstämning.
Nu är jag i Mjölby hos Mamma. Vi har ätit god mat, kollat på film och bara myst.
Saknat min mamma faktist

Nu ska jag kolla på Gossip Girl på play, sen sova!









JULEN ÄR PÅ VÄG

Underbar låt av Py Bäckman :)


Skulle vart en bättre version. Men lyssna på den på Spotify!



JULKONSERT

Nu drar jag iväg och kollar på Advents- och Julkonsert med Mamma, Samuel och Åke.
Det är Mormors kör Ex Animo som ska ha den. 

Vi hörs senare ikväll :)


Fivelstad kyrka!



HANDBOLL

Är redan hemma från sporthallen. Båda matcherna som skulle spelas efter våran blev inställda, så nu sitter jag hemma här istället. Blev vinst för grabbarna idag. Men det var mer spännande än det hade behövt att vara. Det var jättejämnt under första halvlek efter rätt så dåligt spel från våran sida. Det var alldeles för stressigt i uppspelen, slarvigt med passningarna och dåligt tempo i anfallet. Försvarspelet var det inte mycket att klaga på. Vi tog en time out när det var ca 5 min kvar av första och efter det gjorde vi två snabba mål och hade ledning med två bollar i halvtid. Andra halvlek började precis som första. Många bortkastade bollar, slarvigt spel och dålig inställning vilket resulterade i att Järnvägen kunde gå ifatt till 7-7. Då var det inget som stämde och grabbarna började hänga med huvudena. När det var ca 5min kvar då med tog vi en time out. Det var bara att ruska upp grabbarna och väcka dom. Efter time outen så lyckades vi få lite flyt på spelet och drog ifrån lite. Vi vann matchen med 10-8! :)

Kan sammanfatta den här matchen med att vi spelade handboll i 15 minuter av 40 och idag hade vi turen att det räckte för vinst. Men mot ett bättre lag kommer det aldrig gå vägen. Måste jobba på att tagga till från början, inte vara så slarviga och att aldrig hänga med huvudena hur stort vi än ligger under. Kroppen är det inget fel på, jag tror det sitter i huvudet! Aja, skönt med två poäng iaf :)


Nu ska jag äta lite lunch, sen kolla på skidor innan jag börjar göra iordning mig. Mamma hämtar mig vid kvart över 5 eller nåt sånt. Då ska vi på julkonsert i fivelstad :)








LUCKA FEM






5 December

Morsning!

Blir dåligt med bloggande idag. Jag måste snart drajva iväg till sporthallen. Har handbollsmatch mot Järnvägen vid halv 12 och efter det blir det sporthallen hela dagen. Ett par matcher till efter våran och sen ska Malin och jag stå i kiosken en stund. Jag hinner väl bara komma hem och byta om innan jag ska dra iväg igen. Mamma kommer och hämtar mig vid 5tiden och då ska vi åka till Fivelstad och lyssna på Mormors körs julkonsert. Vet inte alls när vi kommer hem därifrån.
Vi får höras ikväll :)


Lucka fem dyker iaf upp under dagen! :)







LÖRDAG

Sorry för dålig uppdatering idag. Jag har haft fullt upp hela dagen, så därför har inte haft tid att blogga. Har varit med min underbara familj hela dagen, så har faktist lagt datorn åt sidan med flit. Började dagen med pepparkaksbak. Det blev både vanliga pepparkakor och pepparkakshusbygge. Det är alltid mysigt att baka pepparkakor och samtidigt lyssna på julmusik. Bild på vårat hus har ni längre ner. Det blev ett lite annorlunda hus iår. Alla fick göra en del av taket själv. Samuel, Alice och Samuel valde att dekorera traditionellt med non-stop, medans jag valde SourCreme and Onion chips! Jag tyckte det passade riktigt bra :) Kan tänka mig hur gött det blir när man krossar det i Januari, haha! Efter pepparkakorna gick vi ut och åkte pulka i våran backe. Det var jättekul :) Sen har det varit perfekt väder och temperatur idag med.

På eftermiddagen var vi i Katarinaskolans gympasal. Pappa, Samuel och Colin körde innebandy och fotboll, medans jag tittade på. När vi kom hem spelade Samuel och jag WallStreet. Jag tror det var han som vann, men vi spelade och spelade, så jag vet inte hur det slutade till slut.

Åt lite god mat innan vi spelade bingo. Jag lyckades inte vinna nånting som vanligt. Samuel vann hela tiden, så han ska få skrapa min trisslott jag har i plånboken. Han är ju sån tur så jag vet inte vad... 
Efter det har vi suttit i soffan och kollat Så mycket bättre och På Spåret från igår. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig!
Handbollsmatch imorn :)


  

LUCKA FYRA







4 December

Har inte tid att skriva nu.

Blir pepparkaksbak med familjen nu. Sen ska vi ut och åka pulka! :)

Vi får höras sen!!







FREDAG

Härligt med fredagsmys! Nu sitter jag och väntar på resultatet av Idol-röstningen. Jay har ju redan gått till final, kanon :) Så nu hoppas vi att Minnah åker ut! Annars har jag bara njutit av kvällen här hemma. Åt jättegod mat förut och har kollat på Idol. Har inte gjort så mycket mer faktist. Det blir pepparkaksbak imorn istället. Har inte haft några snälla barn hemma idag, så det blev inget med det. Ingen bingo blev det heller, så alla vinster till mig istället, haha. Nevars, kanske blir bingo imorn istället.

Nu ska jag kolla på röstningen och sen Idol eftersnack. Tror jag intar sängen efter det. Är faktist riktigt trött, så hoppas jag somnar snabbt. Vi får höras mer imorn!







BE NICE TO EACHOTHER!

Hemma efter en dag blandat med roligheter och tråkigheter. Men det mesta har varit bra idag. Hade lite julmys med klassen och hade det allmänt mysigt. Eftermiddagen var väl lite tråkigare.

Man blir så besviken...


Nee, nu ska jag börja njuta av den här fredagen. Jag kör som vanligt med mycket fredagsmys. Börjar med att åka till Östenssons med Emma och handla mat till kvällen. Vet fortfarande inte vad vi ska äta, men det växer väl fram när vi är där. Jag vill ha kyckling eller ytterfilé, med kanske lite klyftisar till. Men det får vi se. Det är nog inte dom andra sugna på... Vet inte alls vad jag ska göra när jag kommer hem. Ska väl hjälpa till med maten och inte göra så mycket mer. Får se om det blir pepparkaksbygge ikväll med :)






LUCKA TRE







3 December

FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG

Åhh, så härligt med fredag. Jag avslutar veckan på Katarinaskolan i klass 5C. Vi kommer nog ha en bra sista dag på veckan. Lite julpyssel och annat står på schemat. Skönt att få planera lite lektioner själv. Men det blir nog inte det lättaste att ha dom en fredag. Det finns ju en viss tendens till att det blir lite pratigt och stojjigt en fredag, men det får man väl räkna med. Jag sticker nog till skolan ganska så snart. Har lite grejer att pyssla med innan, så det ska jag fixa. Ska bara sminka mig, sen sticker jag iväg. Skönt att bara ha två minuter till jobbet idag :)

Jag slutar vid halv3 ungefär. Så vi hörs efter det :)







Make A Difference

Nu är den här torsdagen slut med. Imorn är det fredag igen! Känns inte det helt underbart eller?! Men veckorna går så snabbt, så det känns som att det blir fredag väldigt snabbt. Trivs väldigt bra med veckorna med :)

Ikväll har jag bara njutit av den underbara tv-torsdagen. Biggest Loser, Paradise Hotel, Vampire Diaries, Criminal Minds och Robinson :) Jaa, som ni ser så har jag haft fullt upp. Har hunnit med att äta och duscha med. Nu ska jag kolla färdigt på Robinson, sen göra ordning håret och gå och lägga mig. JobbarKatarinaskolan imorn.

Natti!







LUCKA TVÅ







TORSDAG

Hemma från jobbet. Skönt att vi inte hann och gå ut idag, för det var himlans kallt ute alltså. Hade fullt upp med bakning och med att göra egna disktrasor, så vi hann inte gå ut. Sen så var det Drop In för föräldrarna, så eftermiddagen var också körd. Det går så snabbt när man bara jobbar i typ 5 timmar per dag (ibland längre). Man hinner knappast komma dit förens man ska åka hem, men det är helt okej. Känner att jag kommit in ordentligt på polarn nu :)

Nu har jag precis tagit mig en macka och ska snart ta på mig vinterdojorna och hämta Samuel på vid bussen. Han har börjat åka buss mellan Vadstena och Mjölby till träningarna. Så då får man ju ställa upp och hämta honom, så han slipper gå i det här kalla vädret. Efter det ska jag bara hem och byta om och sen dra iväg på handbollsträningen.

Kommer väl hem igen vid halv7 tiden. Hörs då!




 




HJÄLP MIG!

TIPS PÅ JULPYNT ATT GÖRA I EN FEMTEKLASS??!
NI MÅSTE HJÄLPA MIG!






SHOES

Skickade pappa till Stadium i Nyköping igår för att leta efter ett par vinterskor till mig.
Han hittade ett par svarta gortex (?) skor.
Har bara sett dom på bild, så det är den ni får se med.

Får hem dom ikväll :)






2 December

-20 grader !

Känns som att det är vädret som alla pratar om just nu. Det finns ju inget mer chockande än vädret. Hur ofta har vi 20 minusgrader här nere i Sverige. Inte alltför ofta tror jag, men det är ju intressant att man får uppleva en utav dom kallaste vintrarna på länge.

Ska snart dra ut i det kalla vädret och dra mig till solrosen för jobb. Jag ska bara sminka mig och ta på mig lite mer kläder. Skönt att ha bilen när det är så kallt. Slutar vid två, så vi hörs efter det!




Old pic!




GONATT FOLKET!





JULFÖNSTER

Mitt egna lilla julfönster! :)








ONSDAG

Idag har jag hunnit med allt som jag planerat. Har städat av rummet, hängt upp min julkulor i fönstret, tvättat och lite annat. Har inte hunnit att slå in julklapparna, men det får jag göra i helgen. Jag ska faktist klicka hem lite fler julklappar ikväll och även till paketspelet jag och tjejerna ska ha.

Ikväll har ska bara kolla lite på tv och lite så. Det har ju varit Biggest Loser och Grey's Anatomy på tv:n. Sen så har jag lurat boxern, så ska kolla på Maria Wern också :) Efter det blir det mycket tid vid datorn innan jag ska gå och lägga mig. Jobb imorn igen! :)

Kommer upp lite bilder på olika saker snart med :)







GYLLENE KNORREN

Kollade precis på det första avsnittet av julkalendern. Man blir aldrig för gammal för julkalendern.
Men det första avsnittet var väl ingen höjdare, men man ska ju inte döma det efter ett program.
Ska kolla på ett par avsnitt till innan jag bestämmer vad jag tycker om det.

Vad tycker ni? Har ni kollat på det? Annars kan ni alltid kolla på det på svtplay.se :)






LUCKA ETT

HÄR KOMMER FÖRSTA LUCKAN AV HANNAS JULSPECIAL.
NI KOMMER FÅ TA DEL AV MÅNGA JULEN LÄCKERHETER SÅSOM JULGODIS OCH lite MAT.

EN NY LUCKA VARJE DAG!


Alla ligger under en och samma kategori, så vill ni se alla recept så klicka bara på kategorin.








GRATTIS AMANDA TILL KÖRKORTET!

Tyckte Amanda förtjänade ett eget inlägg!





1 December

Nu har årets julmånad redan börjat. Helt sjukt att det redan är december. Bara 23 dagar kvar till Julafton :) Och här sitter jag hemma och är sjuk... inte alls kul, men så är det. Jag har min årliga hosta som alltid dyker upp vid den här tidpunkten varje år. Men som tur har jag min dundermedicin som jag tog inatt och därmed fick jag lite sömn. Den är så himla bra, men det är synd att den är så stark. Jag kan inte använda den hur länge som helst. Därför tar jag den bara i nödfall, oftast på nätterna för att få någon som helst sömn.

Idag sov jag länge, riktigt länge. Klockan hann bli halv11 innan jag steg upp ur sängen. Trots att jag är hemma och är sjuk, så måste jag göra lite saker. Jag måste städa av i mitt rum och sätta upp mina nya bollar till fönstret och tvätta lite. Ni ska få se bilder på mina nya bollar senare när dom hänger i fönstret. Tror jag väntar med att ta kort på det tills det blir mörkt. Så ikväll får se ni bilder.


Det kommer komma upp lite småinlägg idag, så ni får lite att kolla på.
Lucka 1 i Hannas "24 WAYS TO A BIG CHRISTMAS" dyker också upp :)







RSS 2.0