ALANYA

Nu äntligen drar vi!

Spenderar en vecka i Alanya, Turkiet med dom absolut bästa som finns! ♥

Hemma om en vecka. Hade bra!






READY, STEADY, GO!

NU ÄR JAG HELT REDO FÖR ATT ÅKA. VÄSKAN ÄR STÄNGD OCH JAG ÄR FÄRDIG.

KOM HIT OCH HÄMTA MIG NU, TACK!






25 Augusti

Nu är dagen äntligen här! Dagen som man har längtat efter så himla länge. Det känns lite lustigt att vi redan ska åka. Jag har inte den där resekänslan som man brukar ha i magen innan man åker och det är konstigt. Det känns som om vi bara ska till Linköping och shoppa eller nåt. Men sen när man tänker på det, så blir det så great att vi ska spendera en vecka i Alanya med sol, bad, party och en massa massa annat! Jag tänkte att jag nämner det igen att vi ska bo på ett hotell som heter Margarita och vi ska ha all inclusive. Det ligger typ 400m från stranden och en kilometer in till stan. Vi bor på den västra sidan, alltså den sidan med kleopatrastranden, vilken sägs vara den bästa stranden. Så vi får se hur mycket vi är på stranden. Jag är ju en sån där poolmänniska som helst bara vill ligga vid poolen och bara lata mig, men det är ju inte alla, så man får väl masa sig till stranden iaf en dag. Vad jag har hört så är det fruktansvärt varmt i Alanya just nu, närmare 50-60grader i solen och över 30grader i vattnet. Känns som att det är lite för varmt, men nu ska man inte klaga, det ska bli skönt att komma bort från Sverige. För när man tittar ut genom fönstret så ser man bara regn, regn och regn och då känns det ännu bättre att åka utomlands.

Nu ska jag inte sitta här och tjata. Är inte helt färdig med mig själv eller med packningen så det är bäst jag sätter igång. Blir upphämtad vid halv2 och då åker vi till Jkpg där flyget går klockan 5. Hoppas vi är framme i ett varmt alanya vid 11tiden kanske. Ni får ha det så bra här hemma, så ses vi om en vecka!!




HERE WE GO

UNDRAR HUR DET SKA GÅ NÄR 5 SÅNA HÄR SNYGGINGAR ÅKER TILL ETT ANNAT LAND?

Det kan ju inte bli nåt annat än succé!

Älskar er














like feathers in the wind

Kanske är dags att sova lite. Jag har ingen lust att gå och lägga mig, vill bara vara vaken.
Men det går ju mycket fortare om man sover, så ska väl göra det.
Vill ha morgondagen här nu, så vi kan åka iväg!

Men gonatt på er, vi hörs imorn! :)






In the skies

Åhh, vad jag längtar. Nu är det bara en natts sömn kvar och en förmiddag kvar tills vi åker till flyget :) Trots det så har jag varken packat färdigt eller grejat med allt som ska göras. Allt är iaf tvättat, så det är bara nedpackningen kvar. Det är jobbigt när man åker så pass sent som vi gör, för då får man gå och vänta så länge imorn. Sen så har man ju tid för att göra iordning sig imorn, så då kan man ju inte packa ner allt, vilket är lite jobbigt. Men ska försöka få ner det mesta som jag inte ska använda iaf. Jag har bara tagit med mig 4par skor och det känns himla jobbigt, det är det som är det jobbigaste. När vi åkte till Bulgarien förra gången hade jag med mig 8 par och jag tror inte att jag klarade mig på dom ändå, haha. Men det ska nog funka. Jag känner att det här kommer bli så toppen! Jag älskar att jag ska åka med mina underbara tjejer och få komma bort från bleka och tråkiga Sverige. Får se om jag hittar hem eller stannar där, just nu lockar det mer... Aja, helt underbart ska det bli! 

Nu ska jag fortsätta packa samtidigt som jag måste få i mig nåt att äta och kolla på Fångarna på fortet. Sen blir det sista Paradise Hotel avsnittet på en vecka och sen duschen och sängen. Läntar tills imorn. Natti folket! :)






24 Augusti

Idag hinner jag inte sitta här och skriva. Jag har så mycket att göra, jag ska tvätta, städa, packa och en massa andra saker, så måste sätta fart. Jag skriver igen lite senare, men inte just nu. Ha en bra dag folket!



Någon som vill med på speedway ikväll?? :)




Your own destiny



Ja, jag ska älska dig så som du är och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig när hoppet sviker, du betyder allt för mig.
Va inte rädd. Jag står brevid dig. För du betyder allt för mig  ♥




Ingenting är omöjligt

Åhh, vad livet leker. Har haft ett till kalas för Alice och jag lyckades faktist hålla mig borta från tårtan. Jag orkar inte med mer tårta nu, blä... Nu tillbaka till varför livet leker. Jag var i kontakt med Delfino Hamam ikväll och nu har jag bokat tid för oss hos dom på torsdag morgon klockan 9. Blir en tidig första morgon i Alanya, men vad gör det när man ska bli ompysslad och grejad med tillsammans med sina underbara tjejer. Sen är det bara en hel dag kvar i Sverige innan vi åker till jkpg flygplats på onsdag eftermiddag. Sen flyger vi till Alanya, såååå underbart! Jag längtar så in i helvete och det kan inte komma på en bättre tid än nu. Jag vill bara åka, åka, åka nu!! :)

Nu ska jag kolla på Fångarna på fortet som börjar idag igen och sen ska jag kolla på Time Out som tv4 börjar sända igen! :) Sen ska jag duscha och sova. Imorn vet ja inte vad jag ska göra, jobba?? kanske, eller packa ska jag iaf, det är en sak som är säker :) Puss&kram på er!






23 Augusti

Har haft lite att göra idag, därför har jag inte hunnit blogga än. Men nu har jag en liten stund över, så då passar jag på en snabbis. Jag har bakat tårta med Alice, fixat till kalaset, amanda och elin har varit här en stund och sen har jag gjort lite annat med. Nu måste jag plocka iordning på alla grejer som alice har dragit fram, sen kommer släkten på emmas sida hit på lite kalas. Ikväll blir det väldigt lugnt, kanske drar till Amanda en sväng, det märks. Ska maila turklandet med, men har inte hunnit med det. Ska göra det snart... Nu ska jag kalasa lite igen, usch, kräks snart på tårta, haha!





GRATTIS UNDERBARA LILLASYSTER

Alice genom åren :) Nu är snuttan redan 3år ♥









Sunday

Så, nu är den här dagen slut den med. Jag har typ bara jobbat, haft kalas för lillasyster och sen jobbat igen. Gick ändå ganska smidigt på jobbet, inget oförutsätt hände så det var lugnt och skönt. När jag kom hem satt dom andra och kollade på Irene Huss, så jag satte mig där och kollade lite på den med trots att jag redan sett den. Nu ska jag kolla ett avsnitt av Paradise Hotel (som vanligt!), sen ska jag nog sova om det inte är något bra på tv. Imorn ska jag sova länge, baka tårta, maila turklandet, beställa taxfree och sen lite annat med. Så det blir lite att pyssla med (om nu inte jobbet ringer...). Vi hörs och ses!






Alice bakar tårta...

...eller rättare sagt ÄTER det som ska vara på tårtan! :)





Bilder från dagen

Vi firade Alice en sväng idag medans jag var hemma på lunch från jobbet. Egentligen fyller hon imorn, men eftersom varken pappa och samuel är hemma imorn, så fick det bli idag istället. Vi andra firar henne imorn med :) Men här kommer iaf lite bilder från idag, typ bara på Alice, men det var ju hennes dag!














22 Augusti

Trött, trött, trött. Det är jobbigt när man har varit ledig ett tag och sen ska upp och jobba helt plötsligt. Känns iofs ganska okej när man vet att det bara en dag som man ska upp tidigt (än så länge!) och inte en massa dagar. Får se om jag får jobba nåt imorn och på tisdag, för på onsdag åker vi till Turkiet. Nu är det inte alls lång tid kvar och jag längtar som bara den. Jag har hört ryktesvägar att det är närmare 60grader i solen i Alanya. Det är lite för varmt, men då är det bara att ligga i plurret hela tiden. Det ska bli skönt att bara komma bort tycker jag och umgås med mina underbara tjejer!

Nu ska jag borsta tänderna och röra mig ner till jobbet. Jag jobbar delad tur idag, det vill säga att jag jobbar 07.30 till 12.30, sen har jag rast till kvart över 4, sen slutar jag vid kvart över 9. På rasten ska jag hinna med och ha kalas för Alice med, så blir ingen vila där inte. Hoppas det blir en lugn dag på jobbet iaf (ta i trä!). Vi hörs!





 


LÖRDAG

Vilken lugn och skön lördag det har varit. Jag och Amanda var hos Karin en sväng och lämnade hennes 20årspresent som hon kommer få av oss. Det var iofs bara ett kort som vi gjort, men det stod vad hon skulle få av oss i Turkiet sen. Vi ska gå på spa och lite annat. Efter det åkte jag hem igen och sedan dess har jag bara hjälpt till här hemma, kollat Paradise Hotel, ätit och nu ska jag kolla på sista avsnittet av Sommarkrysset :) Sen blir det rätt så tidig läggning eftersom jag ska upp och jobba imorn vid halv8. Kör på delad tur, så måste vara lite utvilad imorn. Ha en underbar lördag!






21 Augusti

Usch, vilken hemsk natt jag haft. Jag drack inte alls mycket igår, utan det var precis lagom och därför kändes det gött att gå och lägga sig när man fortfarande mådde bra. Men vaknade mitt i natten, eller det var väl nästan morgon och mådde så dåligt. Man bara ligger och vrider och vänder i sängen och hoppas att man kan somna om, men det går inte. Så där låg jag i säkert två timmar, men till slut somnade jag iaf om som tur var. Nu sitter jag uppe i soffan som jag säkert kommer göra hela dagen, men har haft lite att pyssla med. Som ni har sett så har jag lagt in alla bilder från igår och lagt in videoklipp från igår med. Man kanske tror att det går på ett par minuter, men det tar sån tid alltså. Har suttit här i säkert en och en halv timma och nu är jag färdig.

Nu måste jag ta mig nåt att äta, sen ska jag kolla på Doobidoo från igår. Jag älskar när alla såna musiktävlingsprogram börjar :) Sen ska jag duscha och fundera på vad jag ska hitta på med mig själv idag. Vi hörs! 



Pratade iaf med Robin Bengtsson igår, det ni ;) haha...




R B

Ett videoklipp från igår. Ber om ursäkt för den kassa kvaliten! :/





Bilder från kvällen

Tack för en kanonkväll igår! Här kommer några bilder, alla finns på facebook :)

















FREDAG

Blev inget mer bloggande. Har haft det lite stressigt här hemma. Lagat mat, gjort iordning mig och en massa annat. Men nu är jag färdig och sitter och väntar på tjejerna. Dom ska hämta upp mig, sen drar vi till Emilia förfest och efter det kör vi på Hugos där Robin Bengtsson från idol spelar, tummen upp på det :) Vi kanske hörs nån mer gång från emilia. Annars får ni ha en kanonfredag! :)






See you there

Nu har jag kommit hem från Motala. Det gick himla snabbt, precis som jag skrev förut. Jag hittade tyvärr inget att ha på mig ikväll, men det brukar alltid ordna sig. Men jag hittade iaf en ny BH, det blev en svart helt vanlig. Det var precis vad jag behövde, så det var ju bra. På vägen hem stannade jag till hos Amanda på Östenssons och handlade lite lunch. Det blev någon slags pastasallad och kycklingspett, mumma var det. Nu är jag som sagt hemma igen och ska kolla färdigt på P H från igår som verkar vilja fungera just nu, så det är lika bra att passa på. Sen ska jag cykla iväg till Katarinaskolan och hämta lite av Samuels grejer eftersom han ska börja skolan i Mjölby på måndag. Sen ska jag hem och förbereda mig för kvällen, som i sig kommer bli toppen tror jag :)






20 Augusti

Godmorgon!

Vaknade till en rätt så fin dag idag, härligt. Det är inte riktigt solarväder, eftersom det inte är så jättevarmt. Men jag får ju min dos av sol på onsdag och en vecka framöver :) Nu ska jag göra iordning mig lite, ta på mig lite kläder och sen ska jag cykla bort till mamma på jobbet. Jag ska åka dit och låna hennes bil, för jag känner för att åka in till Motala en snabbis. Jag måste hitta en ny BH, mina faller samman nu. Så en ny sån är mitt mål, sen så vill jag gära hitta nåt billigt att ha på mig ikväll. Sen ska jag besöka systemet med. Jag är väl hemma igen om ett par timmar. Det brukar inte ta några tider att göra motala, så hemma snabbare kvickt. Vi hörs då!!






Bilder från dagen

Nu har jag kommit hem från Karlssons. Åt riktigt god tacos. Idag var det underbart gott med tacos, det varierar ofta vad man tycker om det. Ena dagen är man trött på det och andra så älskar man det. Och idag älskade jag det! Nu ska jag försöka kolla på ett avsnitt av Paradise Hotel som inte verkar fungera som det ska och sen ska jag sova. Imorn blir det motala och partaj på kvällen.

Bjuder på lite kassa, men härliga bilder från Karin och mitt bubbelbad :)












BubbelTrubbel

Sitter hemma hos Karin nu och tänkte bara blogga lite. Vi har suttit och pratat, ätit och bubblat i deras badkar. Det var så mysigt så och jag har en del roliga bilder som jag ska lägga in när jag kommer hem senare. Nu ska jag hjälpa till med maten. Jag blir bjuden på tacos här, vilken lyx! :) Vi hörs sen!




19 Augusti

Somnade om i soffan och sov en timma eller nåt sånt. Då slapp jag iaf drömma en massa mardrömmar. Nu har jag ätit frukost, skickat in lite intresseanmälan till olika saker och nu ska jag ta på mig lite kläder. Om tjugo minuter kommer Karin och hämtar mig. Vi ska åka till vetegatan och bara mysa, äta lite lunch och färga ögonfransarna. Ikväll kanske jag ska träffa lite andra tjejer med, det märks. Vi hörs senare!




NIGHTMARE

Tänk vad mardrömmar kan förstöra en hel natt...

Nu är jag uppe och vet inte vad jag ska göra...       Tack så himla mycket!






ONSDAG

Har varit hemma ett tag nu. Var nere hos Elin förut och åt goda kvällsmackor. Vi pratade lite om resan och andra planer. Vi kollade lite bloggdesign med, så tiden gick som bara den. Efter att jag åkt därifrån åkte jag en snabbis hem till Karlssons där Karin hade kommit hem :) Var bara tvungen att få prata lite med henne ikväll. Stannade där en timma eller nåt. Kom väl hem vid 11-halv12 tiden. Sedan dess har jag bara suttit vid datorn och gjort en massa saker med mitt nya bildredigeringsprogram. Jag fullkomligt älskar det! Ladda hem det säger jag bara, man kan göra så mycket roligt. Jag har gjort ett par headers till Elin och sen har jag faktist gjort ett par till mig själv med kort som jag tog lite snabbt här hemma. Dom blev rätt så bra tycker jag. Iofs så har jag precis gjort om bloggen, så det dröjer nog innan jag lägger in den nya headern. Nu är jag iaf för trött för att fortsätta. Nu ska jag lägga mig, imorn ska jag träffa Karin och hitta på nåt! :)






"Kolla, vad jag är fin" :)

Nu är det redan kväller på en sån här tråkig dag som denna. Jag har inte gjort nåt och det är himlans tråkigt. Nu sitter jag och kollar på Brommapojkarna - Djurgården, hoppas såklart på en DIF-vinst :) Om en halvtimma ska jag ner till Elin och äta lite mat och bara mysa lite. Får se om Karin också kommer ner dit, hoppas! Men vi hörs när jag kommer hem :)


 



18 Augusti

Vilken tråkig onsdag jag har. Sitter i Mjölby och gör typ ingenting. Har kollat ett par avsnitt av the secret life of the American teenager. Programmet är egentligen inte bra, men har inget annat att göra. Jag hade tänkt gå ut och gå en sväng, men jag har varken kläder, skor eller musik med mig, så är inget roligt eller skönt att gå då. Men imorn ska jag träna när jag kommer till Vadstena. Idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker med tjejerna till TURKIET! Åhh, vad jag längtar. Få ligga på playan med en drink i handen, så underbart! Vill att tiden ska gå hur snabbt som helst nu, spring tiden spring :)

Nu ska jag äta lite middag, sen ska jag duscha och ta en peeling av hela kroppen. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Någon som här en idé??






Picture

Nu har jag laddat hem ett nytt gratis program som man kan göra om bilder i. Det är himla kul med bilder och vad man kan göra med dom! :)





UNDERBARA LÅT





TISDAG

Jag skrev på facebook att jag inte tänkt röra för mycket på mig idag. Men mådde bättre förut, så åkte med mamma till Mjölby. Så stannar här tills på torsdag, sen åker jag tillbaka till vadstena igen. Har precis ätit mammas underbara köttbullar, potatis och brunsås, mumma! Nu sitter vi och kollar på Allsång på skansen och sen vet jag inte vad vi ska göra. Kanske blir en film eller nåt sånt. Tänkte åka in på speedway förut, men orkade inte och det var väl tur att jag inte åkte in eftersom matchen blev inställd pga regnet. Så hoppas jag kan åka på matchen det nya datumet. Nu ska jag vara social med mamma! :) Hörs imorn...




17 Augusti

Godmorgon allihop. Hade en jättetrevlig middag med tjejerna igår. Vi käkade god mat, shotade för mycket och pratade för mycket, men riktigt kul hade vi! Det måste vi göra om, det är ju inte så svårt att planera in då och då. Gick vidare till Måndagsklubben efter middagen, men det var inge roligt där. Tur att man har så bra vänner iaf :) Jag bjuder på ett par bilder från igår, men alla finns på facebook. Kameran var lite lustig igår, så bilderna blev lite sådär.

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel och bara vara. Känner mig rätt så sliten idag, så det blir lugnt. Ska väl följa speedwayen som är ikväll, tror inte att jag orkar åka in och kolla på det. Vi hörs senare!














TROR INTE ATT JAG ORKAR MER NU...

TÄNK VAD VISSA HAR DET ENKELT HÄR I LIVET. DET ÄR INTE SÅ FÖR ALLA!

TACK FÖR ALLT, MINA UNDERBARA VÄNNER!



ONCE YOU GO BLACK...

YOU NEVER GO BACK! Nu blir det utgång. Älskar alla mina underbara tjejer! <3


TJEJFEST+MÅNDAGSKLUBBEN

Nu är jag helt färdig och tänkte blogga lite innan mamma kommer och hämtar mig. Har fått lite bortfall till kvällen, men vad gör det, jag har ju andra att ha roligt med. Synd bara att inte alla kan vara med. Pratade med Karin förut med, saknar henne så in i vassen. Men nu är det bara två dagar kvar tills hon kommer hem, jippi!! Sedan jag bloggade sist har jag hunnit göra iordning mig, städat, diskat, målat naglarna, packat, designat om bloggen och en massa annat. Men nu måste jag ta på mig skorna och göra mig redo för avfärd. När mamma hämtat mig ska vi ner till systemet och handla, sen åker jag till Emilia i Motala. Vid sju ska vi till Bella och ha tjejmiddag och sen ska vi vidare till Måndagsklubben. Kommer bli great ikväll ;) Vi hörs nog nångång mer innan vi går ut :)






MAKEOVER

TRÖTTNADE PÅ DET BLOMMIGA, SÅ NU HAR JAG ÄNDRAT OM LITE. HOPPAS NI ALLA TYCKER OM DET, JAG BLEV RIKTIGT NÖJD FAKTIST! :)



16 Augusti

God morgon folket, eller rättare sagt God middag kanske. Jag hade svårt att sova idag på morgonen, så jag gick upp för ett par timmar sen. Jag brukar alltid kunna sova hur länge som helst när jag är ledig, men inte idag. Var väl uppe vid 9tiden eller nåt sånt. Så jag har redan hunnit med en massa, har gjort iordning kycklingen tills kvällen, gjort efterrätten, så nu tar jag det lite lugnt i soffan framför Top Model. Jag ska snart måla naglarna och ta en dusch. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll, känner inte för något. Så jag får väl helt enkelt gå naken, men jag hittar nog något ska ni se. Hörs sen...






MOVIETIME

Nu har jag precis kollat färdigt på GIRL NEXT DOOR för typ 10e gången. Rätt så bra film faktist, den verkar rätt så fånig och löjlig och har ett dåligt koncept. Men med dom skådespelarna som är med blir det helt rätt. En enkel film som man kan ägna två timmar åt när man inte har nåt annat för sig. Sen att Elisha Cuthbert och Emile Hirsch är huvudrollerna gör ju bara filmen bättre, två snygga människor :) Jag är inte riktigt trött än, så ska kolla på en film till. Vi kör på CRAZY/BEAUTIFUL som jag fullkomligt älskar!! Det var riktigt längesen jag såg den filmen nu, så nu är det dags igen. Mysig och bra film med den extremt läckra Jay Hernandez, yummie... Sen ska jag sova!



Äckligt snygga människor, Emile och Elisha


 Jay Hernandez ;)




THIS YEARS LOVE

Underbara låt!




SÖNDAG

Oj, vad dagarna går snabbt när man sover länge på mornarna. Klockan är redan 8 snart och jag har inte gjort nånting. Iofs så har jag varit och handlat tills imorn och så har jag ätit. Jag har hunnit med att städa också, bra jobbat. Så nu är det snyggt och iordning på mitt rum iaf, för så som det såg ut igår var helt bedrövligt, grejer överallt, haha. Nu ska jag kolla Paradise Hotel, sen blir det en film på trean, Girl next door (som jag iofs redan har sett ett par gånger) och efter det ska jag kolla klädsel tills imorn. Svårt att veta vad man ska ha på sig, det blir som det blir. Sen ska jag måla naglarna innan jag går och lägger mig. Vi hörs mer imorn!






Skönsång


Snapsvisa från igår...



15 Augusti

Idag mår man som man förtjänar. Jag hade det jättekul igår :) tack alla för allt. Idag blir det bara en lugn dag där jag inte kommer göra så mycket. Jag måste verkligen ta en dusch och sen ska jag åka och handla tills imorn. Tjejfest med middag och utgång står på schemat imorn, så måste handla lite mat och till efterrätten. Ikväll ska jag bara kolla på tv och äta lite gott, ladda batterierna inför imorn. Hoppas alla andra får en skön söndag, för det ska jag ha! :)






Bilder från igår

Alla bilder dyker upp på facebook i ett eget album någon gång under dagen.

Tack för igår! :)


















COWfuckingBOY - FEST!




Nu drar vi! Yeehaaaa! ;)




COWBOYFEST

NU LADDAR VI UPP!



LÖRDAG

Nu har jag duschat och ska snart börja göra iordning mig. Blir plattat hår idag, snyggast under hatten tror jag. Får se vad vi kör på för sminkning, kanske blir lite sotigt och en massa mascara, får se. Jag har en rätt så tråkig klädsel. Hittade inte mycket cowboykläder, så kör på blommig klänning, svarta cowboystövlar och en svart cowboyhatt. Vid 5 kommer Elin hit och då förfestar vi lite och kollar vad vi ska ha för kläder och sånt som tjejer gör innan fester, haha. Vid kvart i 7 åker vi vidare till festen. Vi ska hämta upp Adde, Henke och Madde innan med, sen blir det partaj ute hos Nils. Vi kör på Cowboyfest hela kvällen, hoppas det blir kul!






14 Augusti

Hejsan alla glada männsikor. Hoppas allt är bra?? Förlåt att jag inte uppdaterade igår, men jag hade bara lust att fira lite semester med familjen. Jag satte inte på datorn en enda gång och det var faktist avslappnande. Vi började med att äta lite paj, sedan spelade vi ett par omgångar kubb och efter det åt vi kräftor. När vi hade gjort det satte vi oss i soffan och bara myste. Jag somnade som en stock i soffan, så jag gick och la mig vid 11tiden. Skönt att somna tidigt och veta att man har sovmorgon dagen efter. Nu sitter jag här i soffan och ska kolla på Paradise Hotel samtidigt som jag ska ta bort mitt gamla nagellack och måla dit nytt. Efter det blir det dusch och lite annat. Ikväll kör vi på cowboyfest! Hörs senare...






Fredagen den trettonde

Beger mig mot jobbet för den sista jobbdagen på sommarschemat. Känns himla gött att det är över nu. Har varit en riktigt tuff sommar, med värmen och massa annat som hänt. Men som sagt, nu är det snart över. Ska ner och jobb 7-17 idag, känns mindre kul att ha så långt pass på min sista dag. Efter jobbet ska jag ner på stan, handla på systemet och på apoteket. Sen ska jag hem och ha en riktigt härlig hemmakväll och fira att jag har lite semester nu.  Vi hörs senare!






TORSDAG

Kommit hem från jobbet och träning för ett tag sen, nu är jag trött och hungrig. När jag kom hem låg det en påse och väntade på mig. Där i låg min nya digitalkamera som mamma tagit med från Mjölby. Så den ska jag sitta och leka med hela kvällen. Därimellan ska jag hinna äta nåt, duscha och kolla på tv. Imorn är det sommarens sista jobbpass på schema, känns underbart! Blir inget mer bloggande ikväll, jag ska bara sitta och leka med mina nya grejer! :) Hörs imorn!






12 Augusti

Jobb och träning står på schemat idag. Så kommer väl hem nån gång efter 5. Hörs då!




Bilder från idag

Nu har jag kommit hem efter en heldag på Ullared. Jag handlade för 1300kronor, men ändå så tyckte jag inte att jag handlade nåt. Det fanns nästan inga kläder alls tyckte jag. Köpte bara svarta tights, en svart kofta, svarta strumpor och två bandauBH:s eller vad man nu ska kalla det, en svart och en vit. Visar bilder där nere. Sen köpte jag en svart liten nitväska, en liten rosa Mp3 att ta med till Turkiet, presenter till Alice och en sen en himla massa nödvändiga grejer såsom schampo, balsam, rollon, smink, krämer, sprayer m.m. Jag har säkert glömt en hel del, men det var väl inget vettigt isf. Jag köpte inga stora grejer. Tyckte ändå att jag höll rätt bra i pengarna ändå :)

Tack Mamma, Emilia, Ulrika och Samuel för idag!

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel, ladda Mp3:n med låter, sen sova. Imorn blir det jobb igen .





Emilias och min vagn under andra omgången, haha!











 

11 Augusti

Blir inte mycket skrivande såhär på morgonen nu. Jobbigt det var att klockan ringde 04.45 idag, iofs så snoozade jag en halvtimma med, men usch så tidigt. Nu har jag iaf hunnit äta lite frukost och ska snart gå upp och väcka Samuel. Sen ska jag tjata lite på honom, göra iordning mig själv och hinna sitta ner i soffan ett par minuter. När jag gjort det kommer Mamma, Ulrika och Emilia och hämtar oss. Då ska vi åka den långa vägen ner till Ullared för lite shopping. Jag har lovat mig själv att bara köpa det jag verkligen behöver och inget annat onödigt skit. Men man kommer ju alltid hem med någon skit iaf, det är lustigt. Allt är ju så billigt så man vill ju bara köpa, köpa, köpa... Men det kan man ju inte... Nu måste jag skynda mig lite. Vi får höras när vi kommer hem senare ikväll/inatt!






TISDAG

Nu har jag kommit hem från jobbet och jag var duktig och tränade efter det t o m. Satan vad skönt det är när man har tränat färdigt och stolt över sig själv blir man också. Nu måste man bara ordna upp kosten också. Så för att vara extra nyttig ikväll slår vi till med grillat, färskpotatis och fet bea, jättebra Hanna! ;) haha! Måste bli lite sallad till det med... Äsch, man kan ju inte bara ändra sitt liv helt och hållet. Nu ska jag äta, kolla på Paradise Hotel, sen skansen. Imorn blir det ULLARED med mamma, samuelemilia och ulrika, så blir riktig tidig uppstigning på min lediga dag. Men ska bli kul att göra av med lite pengar, för ovanlighetens skull menar jag, haha! Blir ingen mer uppdatering idag. Skriver nåt imorn innan vi åker och kanske när vi kommer hem om det inte blir för sent. Ha de!






10 Augusti

NY DAG, JOBB IGEN! Blir inte roligare än så...
























Shopping

Råkade bara titta in på Lindex idag och kom ut med två par trosor. Men de kostade bara 20kr styck, så det blev billigt. Titta så söta dom är! :)







Makeover





Bilder

Hemma från Maggan nu. Elin och jag är hur snygga som helst nu, haha. Jag klippte mig och la i en grå toning, Elin klippte sig. Nu ska jag kolla på Paradise Hotel, sen sova. Imorn blir det jobb igen. Natti!




Före




Under tiden



Elin efter



Jag efter




9 Augusti

Nu är det måndag igen och veckan börjar om på nytt. Det här är min sista vecka på semestervikariatet och jag jobbar bara tre dagar. Känns riktigt skönt faktist. Men eftersom jag inte hittat nåt nytt jobb blir jag väl kvar där som vikarie där så länge, mindre kul, men så äre. Idag är jag iaf ledig. Alice och jag har varit själva en stund på morgonen. Vi har sprungit omkring och sjungit med till en massa Whitney låtar och plattat håret på varandra. Det är så mysigt att få vara ensam med sin lillasyster ibland :) Nu ska jag ta på mig lite kläder, göra iordning mig och sen äta nånting. Vid två kommer Elin och hämtar mig. Vi ska åka in till Motala, handla på Maxi, gå på stan och sen ska vi till Maggan för att klippa oss. Elin ska både färga och klippa tror jag, medans jag ska bara klippa mig. Får se om Maggan har tid att lägga i en toning på mig också. Det brukar inte ta några tider. Elins färg ska väl sitta i ett tag, så då kanske hon tar mig imellan. Det ska bli skönt att bli av med lite hår iaf, det är det viktigaste. Vi hörs senare sen när vi kommer hem ikväll! :)






Whitney Houston

En utav världens bästa ballader. Det är väl knappast någon i hela världen som inte önskar att man kunde sjunga den här låten felfritt?! :)





Stay away from me

Tänk vad vissa dagar kan gå snabbt utan att man ens gör något. Det enda jag gjort idag är att jag var nere hos mormor och käkade mat nu på kvällen. Min mormor hon är en klippa hon, maten var så fruktansvärt god så jag ville bara slicka tallriken efteråt. Eller vad tyckte du Helga?? ;) Men efter att jag ätit så mycket mat, kollade vi på gamla videor bl a från julen 2006 och från Ulrika och Patriks bröllop 2007. Snacka om att man var smalare då, alla var smalare och snyggare. Världen går utför alltså, haha, nevars. Men jag får börja ta tag i mitt liv lite mer nu, har iaf börjat, men jag fuskar typ hela tiden, så det går inte så bra.

När jag kom hem kollade jag på Greek och Miami Medical som jag spelade in ikväll och nu ska jag kolla på Paradise Hotel, sen sova. Får sova med inpackning i håret inatt, för jag ska med Elin in till motala imorn eftermiddag. Vi ska kolla runt lite på stan, sen ska vi till Maggan för att bli snygga i håret, så därför känner jag att jag måste ordna upp rufset lite med inpackning. Ska bara klippa mig, för vill inte färga håret innan vi åker till Turkiet. Men vi hörs mer imorn!







Grymma dagar i helgen att se fram emot, COWBOYFEST på lördag och TJEJFEST+MÅNDAGSKLUBBEN nästa måndag! Någon som har någon idé om klädsel??






SÖNDAG

Jag har bara suttit inne nu i ett par timmar och kollat på film. Emma och jag kollade på en film som hette När mörkret faller. Den var faktist rätt så bra, men det kan ju bero på att vi kollade på en så dålig film igår. Efter den blir det mesta bra. Nu ska jag ta på mig lite kläder och sätta upp håret, sen åker jag äcklig ner till mormor och äter lite mat. Mamma hämtar mig om ett par minuter så det är bästa jag skyndar mig. Skriver mer när jag kommer hem, blir inte så sent tror jag.




8 Augusti



Usch, vilken trist dag man vaknade upp till idag. Allt var bara mörkt och tråkigt ute. Idag blir det en sån där dag då man aldrig blir människa och man inte har lust att göra nånting. Så här sitter jag i min soffa med datorn i knät. Vet inte vad jag ska skriva om heller, får ingen inspiration alls. Så jag struntar i det. Ska ner till mormor och äta ikväll, sen kanske det blir motala en sväng och sova hos emilia. Vi får se...




I like the way it hurts

Tänk att man kan slösa bort två timmar på en helt värdelös film... det är precis vad jag har gjort ikväll. Men jag började med att kolla på sommarkrysset och hur mycket man än ringer så får man aldrig komma fram. Efter det ville jag se en bra film, men en bra blev det definitivt inte som sagt. Vi kollade på The Box med bl a Cameron Diaz och hon brukar ju göra rätt så bra filmer, men det här var ett riktigt bottennapp alltså. Man förstår att man inte har läst om den här filmen nånstans för den vill man helt enkelt bara glömma. Nu ska jag försöka hitta nåt vettigt att kolla på innan jag går och lägger mig. Imorn ska jag sova länge!! :)







BLAND DET VÄRSTA JAG SETT

Snälla gode Gud, se inte den här filmen. Det var den sämsta film jag sett på riktigt riktigt länge. Gör nåt roligt istället!





GRÖNT

Målade naglarna nere hos Elin igår och då blev det
ISADORA:s Wonder Nail Wide Brush GREEN.
 
Blev så himla snyggt alltså! :)









TÄNK OM ALLA KUNDE VARA SOM HONOM

Zac Efron är inte bara en utav världens snyggaste män, utan den som har helt klart bäst stil!!






FOTBOLL

Var bara i Örebro ett par timmar. Kollade fotboll och käkade mat. Samuels lag vann matchen, men kom trea i gruppen, så dom spelar kvartsfinal i B-slutspelet imorn bitti. Nu är jag hemma igen. Jag tror jag kör på en hemmakväll ikväll. Skulle kanske åkt ner till Elin och sovit där, men jag stannar nog hemma istället. Skönt att bara vara hemma tycker jag. Vi hörs senare!

















7 Augusti

Skönt med lite sovmorgon idag, men jag låg trots det och snoozade säkert 3-4 gånger. Jag ville verkligen inte gå upp. Sängen var så varm och gosig den här morgnen och när jag hade gått upp var det som att den stod och skrek på mig: KOM TILLBAKA! Men det var bara att bita i det sura och börja göra iordning sig. Jag har redan hunnit våga mitt hår och ätit frukost. Det tog nästan en halvtimme att fixa mitt hår, det är så jobbigt. Nu ska jag borsta tänderna och sminka mig, sen är jag färdig. Vid kvart i 11 kommer mamma och hämtar mig. Då ska vi åka till Örebro och kolla på Samuel när han har fotbollscup. Vet inte alls hur länge vi stannar där, beror på om hans lag går vidare eller inte. Annars blir det nog bara en match. Jag ska försöka ta med mig kameran, men jag kommer glömma att skriva till mamma att hon ska ta med det. Jag får väl göra det direkt när jag bloggat. Nee, nu måste jag skynda mig. Vi hörs senare sen!!






Peter ken lik nam nam... typ nåt sånt, haha!

Kom precis hem från Elin. Hon, jag och Emilia har bara suttit och snackat i ett antal timmar. Åt tacos med och det var som vanligt jättegott! Amanda var med en liten sväng. Nu är jag bara sååå trött. Jag ska kolla färdigt på Paradise Hotel, sen ska jag sova. Imorn blir det en tripp till Örebro. Sov gott!



FREDAG

Äntligen helg. Det gick himla fort att jobba idag, så det var skönt. Jag kom hem vid 3tiden och sen tog jag en tupplur i soffan i en halvtimma. Nu har jag precis duschat och packat ner dom grejerna jag ska ha med mig sen. Nu ska jag sminka mig lite, sen så kommer Amanda till mig. Vi ska då cykla ner till Elin där Emilia också är. Vi ska käka lite tacos och prata om resan. Lite enkel fredagslyx så att säga. Att det är med mina underbara vänner gör ju allt dubbelt så bra! bara några som saknas... Dom andra ska upp och jobba imorn bitti, så blir väl inget partaj för min del ikväll :/ men jag tar med mig en cider och hoppas på att jag träffar på lite roligt folk när jag går hem senare. Kräftfisket sätter ju igång ikväll nere vid slottet, så kanske tittar förbi där en sväng, om det nu är nåt folk där nere. Verkar som att det kommer bli busväder ikväll, så kanske bara stannar inne. Vi kanske hörs senare, beroende på vad jag hittar på! :)






6 Augusti

"Hela dan får, hon arbeta, hon får jobba, hon får streta,
putsa, diska, tvätta, damma, varje dag är det detsamma"


Nu har man vaknat igen efter en god natts sömn. Var så trött igår, så jag somnade direkt när jag la mig i sängen. Det tog nog två sekunder, sen sov jag. Så därför var det lite extra svårt att gå upp idag eftersom jag sov så djupt. Men det är ju bara att ta sig upp. Jag önskar att jag hade ett jobb där jag jobbade 10-16 eller nåt sånt, perfekta tider. Man slutar hyfsat tidigt samtidigt som man får sovmorgon varje morgon. Nu är det ju inte så, istället har man ett jobb där man börjar tidigt som bara den och slutar oftast hur sent som bara den. Idag är ett undantag. Jag jobbar mellan 7-15 idag, så blir en lite kortare dag. Det ska bli så skönt med sovmorgon imorn. Blir nog en tripp till Örebro imorn för att kolla fotbollsturnering, så blir rätt så tidig uppstigning ändå. Ikväll ska jag träffa vännerna över lite resesnack och tacos :)


Idag är det så kallt att man nästan får ta på sig dunjackan till jobbet, burr...




This is going to sound crazy

Hemma från Emilia nu. Kollade på Remember Me och käkade melon, chips och drack ramlösa :) mysigt värre kan jag säga. Filmen var lite seg, men en riktigt bra twist i slutet som fick mig att verkligen gilla filmen. Sen att Robert fucking Pattinson var med gör ju inte filmen mindre bra menar jag, haha... Jag tycker ni ska se den filmen pronto! Efter vi var färdiga åkte jag med Elin ner till konsum och handlade en frisyrtidning. Vi ska ju klippa oss båda två, så vi ville ha lite tips. Nu sitter jag och kollar på säsongfinalen av Fringe, sen ska jag sova. Imorn blir det jobb igen!






Torsdag

Kommit hem från en riktigt lugn arbetsdag, men ett tufft träningspass på gymmet. Gött är det när det är slut, men usch vad jobbigt det är under tiden. Nu har jag precis duschat och ska göra iordning mig lite. Vid halv 7 kommer Elin och hämtar mig och då åker vi till Emilia. Vi ska kolla på film och mysa. Men innan dess ska jag kolla en snutt av Paradise Hotel. Hörs när jag kommer hem.






5 Augusti

Efter en natt med väldigt lite sömn och en stor stor fjäril på rummet, så är det nu dags för jobb igen. Kommer hem nån gång efter 5, för jag ska träna lite efter jobbet. Ikväll ska jag hem till Emilia och kolla film. Vi ska försöka se Remember Me en gång till. Hörs senare!






ÖVA PÅ DET HÄR AMANDA!

För den här sminkningen vill jag ha!! :D






ONSDAG

Nu är jag hemma från jobbet. Det gick fruktansvärt fort ikväll, det var jätteskönt, men det var nästan så att tiden sprang iväg för oss. Det var precis så att vi hann med allt som vi ska göra. Nu ska jag kolla på Paradise Hotel, sen ska jag duscha och sova. Imorn blir det jobb 7-16, sen träning på gymmet. Hörs efter det!




Lite kul läsning:
Jag brukar alltid rätta mina mindre begåvade kompisar på deras stavning, så ikväll tänkte amanda ge igen och skrev till mig att NÅT stavas NÅTT. Hon trodde hon kunde rätta mig, men icke. Jag svarade henne: Det gör det faktist inte. NÅT är en förkortning av något och är egentligen inget riktigt ord. TJI fick hon! Att dom alltid ska försöka vara smartare än mig, det funkar inte. HAHA!




4 Augusti

Blev visst en rätt så lång sovmorgon idag, men det är väl helt okej. Nu sitter jag här hemma och har precis käkat en god frukost med ägg och grejer. Idag ska jag inte göra nåt fram tills jag börjar jobba vid 4. Jag ska gå upp och kolla på Miami Medical som jag spelade in i söndags, sen ska jag byta om och göra iordning mig. Vi får höras när  jag kommer hem från jobbet vid halv 10. Jobbar med Erika ikväll, så det brukar inte vara några problem det inte :)



Har glömt att berätta att jag fick hem mina H&M grejer för ett par dagar sen. Allt var jättebra och snyggt. Funderar på att beställa en till svart skjorta, vi får se.


 


LOVE THE WAY YOU LIE







Piraterna

Har kommit hem från matchen. Blev förlust ikväll, mindre kul, men annars hade jag det bra. Var roligt att ha Emilia med för ovanligetens skull :) Vi avslutade kvällen på donken, onyttigt, men så jävla gott! Nu sitter jag här hemma och kollar på reprisen av matchen. Har faktist sett mig själv på tv:n några gånger, mindre kul. Precis när jag såg mig själv så var det samtidigt som jag nästan gick in i Greg Hancock efter han hade varit på intervju. Tur att dom inte riktigt fick med det i tv:n, annars hade min förvånade min varit något roligt att se, haha. Nu ska jag sova. Natti!










Kolla in tv-kändisen, HAHA!



SPEEDWAY

Solen tittar fram ibland, så hoppas på bra väder!

Nu åker jag in till Motala, hämtar Emilia, sen åker vi till Duntis för Speedway!! :)





Bra shit!








"Lugn och Kanin"

Jag är nog fortfarande trött efter helgens jobb, det tar lite tid att ta igen sig faktist. Efter rätt så lite sömn inatt hos emilia, var jag trött p g a det med. Så efter jag kollat på fotbollen, som samuels lag vann, och efter att jag varit ute och gått så somnade jag i soffan en stund. I en timma eller nåt sånt tror jag det var. Men nu är jag uppe och är rätt så pigg. Jag har precis duschat en lång och varm dusch och ska snart ta mig nåt att äta. Börjar bli riktigt hungrig just nu och jag har på känn att vi inte har nåt roligt att äta hemma. Men något måste jag äta för jag känner att jag börjar må illa. Efter det ska jag börja göra iordning mig inför kvällen. Eftersom pappa är lika torr som den torraste platsen i Saharaöknen och inte vill följa med på speedwayen, så hänger Emilia med mig istället. Blir nog roligare det!! Hoppas bara att vädret håller i sig bara och att det inte blir regn, det är så tråkigt. Matchen visas på canal+ med så kolla efter mig på tv:n om ni ska se det :) Jag kommer väl hem vid halv 10 eller nåt sånt om allt går som det ska. Vi hörs då!!








3 Augusti

Nu har jag kommit hem från Motala. Men jag hinner inte skriva nåt längre. Samuel har fotbollsmatch mot tjejerna som är ett år äldre, så det ska jag gå och kolla på. Passar på att ta på mig träningskläder så jag kan träna eller gå ut och gå efter matchen. Nu är det bara 5minuter kvar tills matchen börjar, så måste drajva nu. Vi hörs senare!! :)



SPEEDWAY IKVÄLL!



Take you're head out of you're ass!

Sitter i Emilias soffa just nu och är jättetrött. Amanda och Emilia pysslar iordning i sovrummet, medans jag bara sitter här och slöar. Dom ska sova i sovrummet och jag ska ta soffan. Får hoppas jag kan sova bland alla tusen katter här inne, haha. Nevars, dom har bara två stycken, men det är två nya så jag hoppas dom sköter sig. Annars får jag väl fisa eller nåt så jag skrämmer bort dom :P Vi har iaf haft en riktigt mysig kväll. Vi har ätit kyckling, klyftisar, bea och sallad, mumsigt! Sen försökte vi kolla på Remember Me, men den funkade inte, sen började vi kolla på Valentines Day, men det var så seg. Det slutade med att vi kollade på Hachiko istället. En riktigt sorglig film, men lite långsam, men absolut sevärd. Nu är klockan så mycket och vi ska sova. Får se när vi åker hem imorn, blir nog rätt så skapligt. Hörs då!






MÅNDAG

Nu är jag äntligen ledig. Känns så skönt och jag var precis slut när jag kom hem. Jag la mig i sängen med Alice och hon tyckte väl att jag var tråkig för jag somnade som en stock. Som tur var ställde jag klockan innan jag la mig i sängen ifall att jag somnade. Gick upp för en timma sen och nu har jag precis duschat och gjort iordning mig lite. Jag ska hämta upp amanda om 10min och då åker vi in till Motala. Amanda ville gå en jättesnabbis på stan, så det ska vi göra, sen ska vi åka till godishuset. Hon ska köpa godis inte jag, haha! Sen åker vi hem till emilia. Ska väl handla nåt gott att äta, sen kolla på film och mysa hela kvällen/natten. Får se om jag och amanda sover över där, det märks. Emilia är ju själv eftersom Molle har åkt till Turkiet, så hon ville inte sova ensam. Bloggar säkert därifrån om det är så att jag sover där. Imorn är det speedway! :) Hörs senare...





 


2 Augusti

Nu är den efterlängtade måndagen här. Jobbarhelgen gick ändå ganska snabbt och det hände inget speciellt. Men nu har jag bara ett par timmar kvar att jobba innan jag får ledigt en dag :) Känns underbart. Jag har rätt så mycket att göra idag på jobbet, så en lugn dag blir det inte. Men det är lika bra att hitta på lite grejer för då går dagen mycket fortare och jag får gå hem tidigare. Idag är vi bara vikarier som jobbar, det är himlans skönt faktist.

Nee, nu orkar jag inte skriva mer. Jobbar som sagt 7.00-14.45 idag, så kommer väl hem runt den tiden eller tidigare beroende på vilket humör dom andra är, haha. Då ska jag ta en liten powernap, sen så blir det Motala ikväll. Troligtvis bara en lugn filmkväll hos Emilia, men vi får se. Hörs sen!





Shoes Shoes Shoes

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Det är nu det gäller

Oj, vad trött jag är just nu. Jag sitter och slumrar framför speedwayen hela tiden. Trots att det är väldigt spännande (jag kollar iofs på reprisen) så orkar jag inte hålla ögonen öppna. Att huvudet bara värker gör det inte bättre heller. Jag tror nog att det enda som hjälper är att gå och lägga sig. Träning och jobb har tagit kol på mig. Har jobbat färdigt för helgen iaf, men jobbar imorn med innan jag får lite ledigt. Hur jag ska ta mig igenom morgondagen är en bra fråga??! Ett levande lik kommer knalla in på jobbet vid 7tiden imorn. Det är bara att bita ihop och hoppas att mina kära jobbarkompisar låter mig flexa som dom ordinarie så fint kallar det, haha! Eller iaf en liten stund bara, har ju faktist jobbat hela helgen, så lite synd är det om mig. Jag får nog gå hem vid 2tiden skulle jag tro :)


Nu ska jag kolla färdigt på speedwayen, men det ser mörkt ut, blir nog en sistaplats. Sen ska jag kolla på Paradise Hotel, sen sova. Klockan ringer vid kvart i 6 imorn bitti med, inte kul... Men imorn kväll ska jag träffa lite mysiga brudar och kika lite filmer. Behöver mina kompisar och några bra filmer efter en sån här jobbarhelg! Vi hörs imorn :)






GUD VA KUL!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Alla andra bara designar en massa skor, så då ville jag det med. Slängde ihop en sko här, men jag ska göra massa fler ikväll när jag har tid. Nu är jag bara hemma på rast, ska tillbaka till jobbet om 10min. Kika in senare ikväll för flera skor att rösta på! :)


Blir inte roligare än såhär...

Nu kör vi på en hel dag av jobb igen... och efter det ska jag träna lite i gymmet. Är väl hemma kring 6tiden kanske. Hörs efter det!






RSS 2.0