PARTY PARTY!

Emilia och jag har ätit riktigt god mat och ska snart åka iväg till Marcus. Hoppas dom är riktigt roliga där ikväll, för det kommer nog jag vara känner jag :) haha. Sen får vi se vart kvällen bär av.





Valborgsmässoafton 2010

Så nu har jag gjort det mesta som jag skulle göra innan jag åker. Har duschat, fixat håret, börjat med sminkningen och packat det jag ska ha med mig. Resten gör jag hos emilia. Klär på mig lite kläder, sminkar mig och fixar det sista. Det är inte långt kvar nu tills jag ska åka. Skönt att jag har farmors bil, då kan jag åka precis när jag vill. Ska väl åka förbi karlssons och låna en väska om någon är hemma. Efter det åker jag in till Motala. Då ska Emilia och jag laga lite god mat och göra iordning oss. Sen ska vi ta bussen hem till Marcus där det är mycket trevligt folk. Ska fira Valborg där så jag hoppas det blir kul, men det tror jag :) Är det inte så kul, så åker vi in till stan för Hugos, vi får se hur det blir. Hörde att Karin kanske skulle komma in med och det är ju kul:) Jag har lånat Samuels kamera så ska väl försöka ta lite bilder ikväll. Emilias internet fungerar inte (vad hon sagt iaf, ahha), så blir väl inget mer bloggade idag.

Ha en underbar valborg! :)





NY DESIGN

Vad tycker ni?? Jag ville göra det lite vårfint på bloggen och jag gillar det :)



30 april

Nu är jag tillbaka i Vadstena igen. Åkte in hit vid 7 imorse och när jag kom fram bytte jag om och gick ut och gick. Var nere på jobbet och hämtade mitt simhallen-kort (äntligen!) och sen bad jag om ett arbetsintyg som jag ska skicka med till ansökningen på utbildningen. Nu har jag precis ätit lite äggfrukost, så nu står jag mig till kvällen då emilia och jag ska äta nåt smarrigt. Men nu ska jag kolla på Efterlysttv3play, sen blir det full rulle. Ska duscha, raka benen, ha inpackning i håret, måla naglarna, ta på mig nåt vettigt, sminka mig, göra iordning mig och en massa annat innan jag ska åka till motala. Vad ska alla ni andra hitta på ikväll??





Sälen

Ny äntligen har Martina lagt ut bilderna från när Emilia och Jag var uppe hos henne i Sälen. Jag som är lite ego av mig, lägger bara ut tre bilder på mig, resten får ni kolla på på hennes facebook. Det var inte många mer. Men jag vet helt ärligt inte vad jag gjort den kvällen, jag blundar på varenda bild. Skitlustigt. Jag skulle lika gärna kunna vara drogad och någon håller upp mig hela kvällen, haha. Men kul hade vi iaf :) Nu ska jag sova.









KALUFSEN

Bättre bilder på frillan! Dom ljuger lite, men typ sådär ser det ut. Det är ju så svårt att låta bli att ändra lite på bilderna.







Laughing with blue lips

Vilken underbar dag det har varit, eller ska vi säga att det var en charmig dag Frida?? ;) haha. Åkte som sagt in till Motala imorse för att fixa kalufsen (igen!). Den här gången var det uppdrag ta-bort-orange som var på tapeten. Men färgen verkar inte vilja ge sig. Det är fortfarande orange på många ställen i håret, men som helhet är jag nöjd med håret nu. Det är lite åt kola-hållet med lite apelsinsmak, fattar ni, haha. Får köra på silverschampoo, inpackningar och låta håret blekas av solen, så blir det nog great :) Efter det åkte jag hem till farmor och hämtade bilen, åkte till systemet och handlade tills imorn och mötte sedan upp Frida. Vi var båda grymt sugna på Mc Donalds, så det blev det. Gott vare! Fick sällskap av Fridas gamla klasskompis Ola, trevlig kille det där :) Men vi satt och pratade i säkert två och en halv timma eller nåt sånt. Sen var jag tvungen att åka hem tyvärr :/ Så skjutsade hem Frida och åkte till Vadstena. Där hämtade jag Emilias present och sen åkte jag till pappa en sväng. Där hade dom kalas för Emma som fyller år idag, så släkten på hennes sida var där. Men mamma kom och hämtade mig vid 5tiden och nu är jag i Mjölby igen. Ikväll vet jag inte vad jag hittar på. Ska väl äta lite god mat som mamma lagat och kolla på tv:n. Får se om jag grejar lite med naglarna tills imorn, eller vad jag nu hittar på. Det är iaf Vampire Diaries och Criminal Minds på tv:n.






29 april

Jag ska vara helt ärlig, jag glömde bort bloggen igår kväll. Så kan det gå. Men jag kom till Mjölby vid halv 7 ungefär. Kollade på Biggest Loser och åt mat då. På kvällen var det Grey's och sen True Blood. Sen var kvällen slut. Så nu vet ni det, inget roligt.

Nu ska vi snart åka in till Vadstena. När jag kommit dit ska jag åka direkt till Motala för att åka till Maggan. Jag vet inte alls vad hon ska göra med mitt hår idag, men det får bli en överraskning. Jag hoppas hon får bort det oranga bara och att jag blir mer blond. Sen får hon göra vad hon vill. Efter det ska jag hämta bilen hos farmor, ska ha den i ett par dagar nu. Åker sedan ner till stan i motala igen och då ska jag möta upp Frida för en lunch på stan, vet inte vart det blir men det märks. Ska bli jättemysigt :) Efter det ska jag åka hem och åka ner på stan i Vadstena för att hämta ut Emilias present :) Åker till Mjölby sen i eftermiddag igen.





In the running of

Var nere på stan förut och jag inhandlade precis det jag behövde. Hittade även konfirmationspresent till Paulina och 20-årspresent till Emilia från familjen. Så nu har jag gjort det iaf. Efter det åkte jag till simhallen och solade och simmade. Det var underbart skönt och sen hade dom nya rör i solariet så det brände rejält :) Var helt själv i hela simhallen och det var så lugnt. Men lite sådär småjobbigt att badvakten satt och kollade på mig hela tiden, haha. Satte i inpackning i håret medans jag satt i bastun. Vilket gjorde susen för mitt hår. Nu har jag precis kollat på Top Model och ska kolla på Desperate Housewifes, sen packa lite grejer. Åker till Mjölby en liten sväng.





28 april

Åhh, vad jag har sovit gott inatt. Jag gick till sängen och jag orkade inte ens ta av mig morgonrocken, så har sovit i den. Den är ju så underbart mjuk och skön, men varm. Vaknade för en timma sen ungefär och ska ta och äta frukost. Sen ska jag kolla på Andra Avenyn och Inför Eurovision på svtplay. Vid ett ska jag gå och simma en stund, får se om jag solar med om det finns tid. Måste ner på stan innan och ta ut pengar. Trött man blir på att det inte finns någon bankomat lite längre upp i vadstena än bara nere i stan. Men ska ändå handla lite på Karins parfymeri, så blir bra ändå. I eftermiddag ska jag ta hand om Alice en stund. Skriver mer senare.





PIRATERNA

Klockan blev så himla mycket, så jag orkar inte skriva så mycket om matchen. Piraterna vann stort, med hela 60-36. Extra skönt med derbyvinst :) Satt som sagt i restaurangen och det var väldigt trevligt. Men gillar nog mer att sitta och stå på läktaren, blir mer känsla då. Fast fick god mat och dryck så det var trevligt som bara den. Sen var sällskapet det bästa. Satt med pappa, Daniel (Friberg), hans pappa och Stefan från motala/vadstena tidning. Daniel fick ta emot guldklockan av Mvt för typ årets prestation när han var med i OS, så det var kul. Han fick även en tavla med en artikel om honom. Lyckades inte få någon bild på den tyvärr. Men som sagt, kvällen kunde inte varit mycket bättre. Bra väder, god mat, trevligt sällskap, bra speedway och vinst!

Kollade på Cougar Town och Christine när jag kom hem, och nu kollade jag precis på Ugly Betty. Kul att det börjat igen :) Blir att kolla Desperate Housewifes imorn när jag har tid. Ska nog gå och simma imorn. Någon som vill med?? Gonatt folket.


Daniel och Jag



Pappa Jonsson och pappa Friberg



Programmet för kvällen



Nya Biltema arena



Jonas Davidsson och Linus Sundström.



Presentationen av förarna



Våra VIP-kort



Speedway

Jag är så förbannat trött på att vara orangehårig!

Så nu har jag gjort iordning mig och sitter och kollar på Top Model. Jag ringde Maggan förut och bestämde tid när jag ska göra lite mer slingor i håret. Så på torsdag morgon ska jag åka dit och förhoppningsvis få bort det oranga i mitt hår. Jag vill inte se ut som Pippi mer, men det är bara att härda. Nu ska jag leta reda på några skor jag kan ha på mig och någon tjocktröja. Fast jag har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig, var ju så längesen jag var på speedway så man kommer inte ihåg vad som passar att ha på sig. Det blir som det blir. Ska försöka ta lite bilder. Åker vid tjugo över 5, så nu blir det att sitta och vänta.






27 april

Då var den efterlängtade tisdagen här. Äntligen Speedway premiär ikväll :)

Idag var det meningen att vi skulle åka in till motala på förmiddagen, men blev inte så för Alice är lite sjuker. Så var stannade hemma istället. Har typ städat hela förmiddagen och det är ju inte alls för kul. Har även kollat på en gammal film, eller en snutt av den iaf, Youngblood. Pappa har den inspelad på video, men det har aldrig blivit att jag kollat på den. Tänk att dom äldre filmerna alltid ska vara bäst! Det är inte många nya filmer som kan mäta sig med de äldre filmerna, speciellt från 80-talet. Det finns så många bra därifrån :) Ska kolla på Filmen G snart igen, det var ett tag sen. Den är så grymt bra, har sett den säkert 20 gånger. Men nu ska jag gå och göra iordning håret, blir lockat med vågtången ikväll. Det är bästa frisyren ifall att det börjar att regna. Då ser man bra ut i håret ändå. Skulle jag plattat det så blir det ju bara lockigt igen så snabbt, bara det är lite fuktigt i luften. Kollade vädret precis och på Yr.no stod det att det skulle regna ikväll, men bara lite. Sen kollade jag Smhi.se och där skulle det inte regna nåt, så får se hur det blir. Jag hoppas på en kväll utan regn iaf. Vet inte om jag nämnt det, men pappa och jag vann VIP-biljetter till matchen ikväll. Så ska dit vid 6tiden och då får vi äta mat i restaurangen och sen kommer Stefan Andersson (lagledaren) och pratar en sväng. Blir himla intressant. Jag har aldrig suttit där, så blir skoj! Sen hoppas vi på en Piratvinst ikväll :)





Stuck in my heart!

Kollade precis på Spårlöst på tv4play och grät såklart som vanligt. Men när jag kollat färdigt, så kom såklart det bästa avsnittet upp som förslag att kolla på. Så jag kollade på det med. Det är det programmet när Viktor letar efter sin familj. Han hittar sin pappa, men hans mamma har precis gått bort, så han fick inte träffa henne. Jag har pratat om det i bloggen förut, men kan helt enkelt inte glömma det. Ni som känner mig vet att jag har en viss förmåga att typ skrika när jag gråter riktigt mycket sen tappar jag andan med. Så det har jag suttit och gjort nu i två timmar. Man blir så himla känslosam så det inte är sant. Tänkte lägga in slutet på programmet om Viktor. Kolla på det, snälla! Annars missar ni något. Det här klippet kommer jag sent att glömma. Det har fastnat på nåt konstigt vänster. Men nu ska jag sova. Gonatt!





Make your way home

Var nere hos mormor och morfar en sväng förut. Kände att jag var tvungen att få in min ansökan, så nu har jag iaf skrivit ut mitt personliga brev och mina betyg, så ska bara få lite fler papper sen ska det skickas in. När jag kom hem därifrån så var det så underbart skönt ute så jag gick ut och gick en sväng. Gick den vanliga rundan fram tills jag kom till Ewab, då bytte jag och rände ut på åkern och sen en liten grusväg mitt ute i ingenstans, det var underbart. Jag gick till och med och sjöng högt för mig själv på musiken i hörlurarna. Ingen kunde höra mig och det ska jag göra flera gånger. Vädret var så varmt och vindstilla och det kändes som att våren verkligen är här för att stanna nu. Måste varit 15-20 grader eller nåt ikväll. När jag gick längsmed stora vägen blåste det nästan varmt och avgaserna från bilarna fick mig att känna som att jag var utomlands. Jag vill så gärna komma bort, så när Elin kommer hem om en vecka(!!) ska vi sätta oss ner och kolla läget lite. Hoppas vi kommer iväg :) Nu har jag precis kollat på Top Model och ska snart kolla på Svenska Hollywoodfruar. Imorn ska jag ut och tidigt på morgonen, sen åka en sväng till Motala. På kvällen kör vi på VIP:en på speedwayen, underbart!







DÅ SKA VI DRYGA OSS DÅ!

Fick en mindre vacker bild som MMS när HV hade vunnit Guld av Anton och Ingemar. Var bara tvungen att lägga in den, haha! Men Grattis till er då!





26 april

Idag har jag inte hunnit med att sitta vid datorn nåt, så därför har det inte bloggats ett dugg. Var barnvakt åt Alice på förmiddagen. Vi gick till östenssons och handlade. Köpte ett par solbrillor till Alice först på macken, sen handlade vi. Vi hade bestämt oss för att baka chokladbollar, så behövde lite grejer till det. När vi kom hem så bakade vi. Dom blev riktigt mumsiga. Lite konstig konsistens bara, men goda :) Under tiden kom Amanda hit en sväng. Vi satt och pratade och hon hjälpte mig lite med mitt personliga brev. Måste få in min ansökan så snart som möjligt, men det blir ju aldrig av. Har precis ätit lite lunch och sitter nu och lyssnar på den nya THE ARK skivan som kom idag! Så kul, ikväll ska jag läsa boken/tidningen till den med. Ska bli så kul. Har typ bara hunnit med två låtar och än så länge är jag nöjd. Men jag önskar att det kommer någon höjdarlåt i klass med It takes a fool to remain sane, vilken är kanske sveriges bästa låt genom tiderna. Men vi får se. Ska fortsätta lyssna nu, Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, får se.











Fine line maybe

Blev ingen myssöndag med emilia. Hon var kvar alldeles för länge i Hagebyhöga och jobbade med nåt som jag inte kommer ihåg. Tror det var nån musikal med mormor. Men så hon hann inte hem förens jag skulle åka hem igen. Så det blev att vara hemma ikväll med. Jag är så trött på att bara vara hemma. Ville festat igår, men jobbade ju imorse så blev inget med det. Ikväll har vi käkat dubbel-z och kollat på tv. Kollade Gossip Girl och Ballar av stål. Det är ju förjävla bra, haha! Älskar morsan och den jobbiga jäveln. Men nu ska jag kolla en film och sen sova.



UPPDATERING: EMILIA VAR SNABB OCH PÅMINNA MIG ATT DET VAR I FIVELSTAD HON VAR, INTE I HAGEBYHÖGA. SÅ NU VET NI DET, HAHA!



SÖNDAG

Så nu har jag hunnit med lite sen jag slutade jobba. Slutade vid 12tiden och när jag kom hem åt jag lite mat, duschade och nu har jag precis gjort iordning mig. Ska bara ta på mig nåt vettigt, sen ska jag gå och kolla lite fotboll. Hörde att B-laget har match idag, så jag tänkte gå dit och kolla vilka som spelar i det laget iår. Vet väl säkert inte vilka hälften är, det brukar vara så i början av en säsong, men sen lär man sig vilka som spelar. Är väl roligare att kolla på A-laget, men det får jag göra en annan dag när dom spelar. Efter det ska jag knalla hemåt för att mamma kommer med bilen. Då ska jag skjutsa in henne och hennes arbetskollegor till motala där dom ska fira av en kollega. Vet inte om jag kollar in en sväng hos Emilia då, beror på om hon är hemma. Isf blir det kvällsmat och söndagsmys hos henne och molle :) Skriver mer senare ikväll.





25 april

Inatt har jag sovit så mycket bättre än igår natt. Men jag känner mig ändå trött, tror jag la mig för sent igår. Hade ju så mycket att kolla på så det blev ju så. Nu har jag precis ätit frukost och ska sätta på mig arbetskläderna. Åker till jobbet om 20min. Kommer hem runt 12tiden. Hörs då!





LÖRDAG

Så nu är hockeyn slut och känns tomt.

Var som sagt hos Karin förut och bilder från det ligger i ett tidigare inlägg. Hade iaf riktigt trevligt och skönt i solen. Åkte hem för att kolla hockeyn och nu har jag precis ätit lite kvällsmat. Det blev grillat med tärnad potatis och sallad. Det var riktigt gott! :) Nu ska jag kolla vidare på mer sport. Jag får aldrig nog av sport i alla dess former och nu är det GP i speedway. Äntligen börjar den säsongen och jag älskart! Så ska kolla på den, sen duscha. Efter det blir det nog att sova. Kanske hinner se Så ska det låta och Jakten på Julia innan, beror på vad jag orkar. Imorn blir det jobb igen.





MITT HJÄRTA KOMMER ALLTID TILLHÖRA DJURGÅRDEN!

Sitter och klurar lite på vad jag ska skriva om dagens match. Har många känslor, eller egentligen inga alls. Man är helt tom efter en sån här finalserie. Långa och tuffa matcher, men där Hv drog det längsta stråt. När jag får tänka på det ett tag, så inser jag nog att Hv var lite starkare "overall". Just nu är det lite svårt att tänka så. Jag ville ju så gärna att Djurgården skulle vinna, men man kan ju inte få allt. Det jag känner nu är uppgivenhet, irritation, men ändå en konstig lättnad. Djurgården gjorde sitt bästa, men det räckte inte hela vägen, sen hade vi inte alltid turen med oss. Är mest ledsen över att en sån kanonsäsong är slut, ingen mer hockey för den här säsongen och det ger mig en liten tår i ögat. Har varit så roligt iår :) Men nu hoppas vi på att det blir precis lika roligt nästa år, för det här vill jag faan i mig vara med om igen!!!





DJURGÅRDEN

Matchdags igen. Det måste bli vinst ikväll och det hoppas vi på! :)





PICS





I picture you in the sun

Så,nu har jag kommit hem från jobbet. Det gick väldigt snabbt idag, men jag hade inte väntat mig nåt annat. Jobbar likadant imorn med, så blir lugnt :) Nu har jag precis ätit lite lunch och ska åka iväg till Karin en sväng. Ska fika lite och glassa lite i solen :) Hela familjen följer med så blir väl ingen lugn stund där inte :/ men man är ju van. Åker väl hem till hockeyn sen.





24 april

Hinner skriva ett par små rader innan jag sticker till jobbet. Jobbar som sagt mellan halv8 och halv12 idag. Ett litet kort pass, känns lite trist. När man väl är på jobbet skulle man lika gärna kunna jobba tio timmar eller nåt sånt. Usch, vad jobbigt det var att gå upp idag. Eller jag har inte problem med att gå upp, men jag har inte sovit nåt inatt. Har legat och kollat på klockan hela natten och när man ser att den börjar närma sig till att man ska gå upp får jag panik. Har väl kanske sovit två hela timmar max, sen har jag legat och oroat mig för nåt, vet inte vad?? Men nu ska jag iaf borsta tänderna, sen cykla ner till jobbet. Får se om det blir träning efter det, eller en fika på stan. Det beror på vädret. Hockey i eftermiddag iaf :)





Här ska det tydligen stå nåt?!

Oj, det blev visst lite stressigt förut, så hann verkligen inte skriva då. Lustigt det är när tiden rinner iväg sådär. Var iaf och simmade förut och det var så skönt. Ibland var jag helt själv i bassängen. Ingen som simmade sådant att jag fick kallsupar, blev nästan lite ensamt ibland. Bastade efter det och det var också skönt. Men fick en sån lustig känsla när jag satt där inne. Visst att man har svårt att andas när man sitter där, men jag fick så konstiga tankar att det skulle börja brinna eller nåt sånt. Så fick panik och bara rusade ut ur bastun. Usch, det var hemskt. Men innan dess var det skönt. När jag kom hem gjorde jag mig iordning och sen hämtade jag upp Anna och Jocke och åkte hem till Karlssons för att äta lite tacos och träffa alla underbara människor. Vi åt som sagt tacos och jordgubbar och glass till efterrätt, mumma! Skjutsade hem Anna och Mickis och skjutsade Jocke till en kompis för han skulle till hörnet. Det är sjukt vad partysugen man blir när man ser folk somn festar och speciellt när man själv ska jobba. Men nu är jag hemma och ska sova. Imorn ringer klockan vid 6 och drar till jobbet vid 7. Jobbar fram till lunch, sen tror jag det blir fika på stan. Skriver väl nångång när jag har tid. Natti!













FREDAG

Snabba bud nu. Hinner inte skriva. Ska åka till karin och käka tacos nu :)







23 april

Nu är det fredag och man skulle kunna säga att det är skönt med helg, men inte för min del. Ska jobba imorn förmiddag och söndag förmiddag så blir inget partaj för min del i helgen, bara lugnt. Idag ska jag inte göra ett dugg. Har varit ute och gått/sprungit en sväng på morgonen och ska snart knalla iväg till simhallen och simma en stund. Kanske väntar tills i eftermiddag, men det får vi se. Ikväll vet jag inte alls vad som händer. Jag skulle vilja träffa mina underbara kompisar en sväng, så jag kanske gör det om någon kan.









@£$!"#¤%&/=!@

BAJSKORVARS KORVAR! Suck, vilken skitfinal. Djurgården ledde med 3-0.....3-0! Och det kan man väl för i helvete inte tappa. Så trist att dom bjuder in HV i matchen sådär. Det resulterade i ännu en förlängning och jag är så trött på dom. Man kan ju knappast räkna med att en hockeymatch tar 2h 15min längre, utan man får räkna med 3,5 timma eller nåt sånt. Sen så gick det tyvärr snabbt. Hv gjorde mål efter 3min och man blir så irriterad! Men det är bara att ta nya tag. Ny match på hovet på lördag och då måste det bli vinst, annars blir det silver. Men tror på mitt kära DJURGÅRDEN iaf :)

Var som sagt i sporthallen förut för att ha prisutdelning i skolhandbollen. Mina grabbar vann silver och allt var som vanligt där. Priserna var uppdukade på plintarna och medaljerna hängde på den vita klädhängaren som alltid. Den enda skillnaden var att Walle inte pratade i micken. Synd tycker jag, han är så bra på det. Så tillbaka med honom nästa år! Fick vrålåka hem på cykeln för att kolla hockeyn, men kunde lika gärna ha struntat i att kolla. Nu ska jag gå och ta livet av mig, nevars, så drastiska ska vi väl inte vara. Ska kolla på Vampire Diaries och sen sova. Hoppas på lite sömn inatt trots den tunga förlusten. Imorn händer det ingenting, så tar dagen som den kommer. Natti!





22 april

Vilken underbar dag vi har idag då :) Solen skiner och himlen var alldeles klarblå när jag var ute och gick förut. Men nu har det kommit in lite moln, fast jag tror att det fina vädret ändå kommer hålla i sig. För får vi mer snö som vi fick igår blir jag tokig! Det kan väl inte snöa i slutet på april, jag blev helt chockad när jag åkte hem från motala. Snöflingor stora som snöbollar kom mot rutan. Men idag ska vi nog inte få någon anledning att klaga på vädret :) Just nu sitter jag med inpackning i håret och ska snart gå och skölja ur det. Sen ska jag sitta lite vid datorn och ordna med ansökningar till utbildningar som jag ska söka in till. Sen ska jag göra iordning mig, för klockan 6 är det prisutdelning i sporthallen. Tråkigt att skolhandbollen är slut nu, så vad ska man göra nu på kvällarna framöver?? Skaffa sig ett liv kanske, haha. Men nu måste jag hoppa in i duschen. Hörs sen.

 



What a wonderful day :)

Mycket småinlägg idag, men så blir det när det är hockeymatch på tv:n. Guuud, så lycklig jag är nu. Har haft en riktigt kanondag faktist. Började ju som sagt med att åka in till frissan och blev rätt så nöjd, men det har jag ju redan babblat om. Åkte till sporthallen vid 5tiden och då fick jag sitta en sväng nere i secket. Det är ju så tråkigt att sitta uppe på läktaren själv och sen är det mycket roligare att sitta där nere. Hade riktigt kul med Jossan, Fia och Ida där, roliga människor det där. Först var det en match mellan två 9or och det var väl ingen höjdarmatch sett med handbollsögon, men den hade högt rolighetsvärde. Efter det var det som sagt match mellan lärare/ledare och elever från årskurs 9. Där vann eleverna den matchen och extra skönt efter många år utan vinst. Det var också en väldigt rolig match. Dom matcherna är alltid roligt att kolla på, det händer alltid mycket.

Efter att den matchen var slut så åkte jag hem för att kolla på hockey. Men möttes i dörren av en ilsken pappa som talade om att tv:n var trasig. Så hade telia i luren, men dom kunde inte fixa nåt, så missade hela första perioden. Andra och tredje fick vi se på datorn, inte alltför kul. Men till sudden kom tv:n igång och vilken skillnad det är när man kollar på den jämfört med datorn. Vinst till DIF och vi tar dom imorn med tror jag :) Nu ska jag kolla på Andra Avenyn och True Blood på svtplay, sen somnar jag nog gott efter en trevlig dag :) Imorn blir det motion och sen sporthallen igen.






SKOLHANDBOLLEN

LÄRAR/LEDARE MOT ELEVER, PICS


Lärar/Ledar laget



Elevlaget (9or)



Domarstaben, Patrik och Ida, sen Jossan med.



Adde och Amanda :)





Första gången på länge som Elev-laget vann.




VINST

ÅHHHH! UNDERBARA DJURGÅRDEN! 2-2 i matcher, kan det bli bättre?! :)





Lite tankar!

Det är blandade känslor här hemma. Tv:n har börjat fungera nu, så ska se det sista på den. Sen så är det förlängning kvar i hockeyn och jag hoppas innerligt att Djurgården har turen på sin sida den här dagen, det är verkligen deras tur nu. Så nu hoppas vi på vinst och det skulle vara underbart om det blev så :) Men innan jag ska börja kolla på tv:n igen måste jag få klaga lite. För det första så är domarna så inkonsekventa så det inte är klokt, sen så är kommentatorerna helt värdelösa. Jag tycker att dom höjer varenda Hv-spelare till skyarna och varenda räddning som Liv har gjort var en helt outstanding, fucking amazing räddning, medans när Wesslau räddar så är det bara en vanlig räddning. Sen så tycker jag att dom bara sitter och snackar en massa goja där uppe, dom kan lika gärna hålla käft tycker jag. Men sen så lyssnar jag iofs med mitt Djurgårdsöra! Måste klanka ner lite på publiken och klacken i Kinnarps. Vart är hejaropen och applåderna??? Det finns ingen stämning alls i den där arenan och det är trist. Men sen så jämför man ju allt med hovet och globen och det finns ju inget som kan mäta sig med stämningen där. Nu är det dags för förlängning! :)

Lägger in en liten bit av en intervju av en Djurgårds-profil, Lasse Falk. Gillar starkt det sista stycket. Håller med fullständigt.







Hv71-DJURGÅRDEN

Matchdags igen. Så jävla typiskt att tv-faan ska sluta fungera! Kul att sitta vid datorn och kolla som ett annat jävla fån. Usch, vad irriterad jag är. Nu måste det bli vinst, inget annat räknas!





Nu så

Efter att jag fått göra iordning håret lite själv, så har jag ändrat lite uppfattning om det. Tycker att det ser rätt så bra ut nu, men när det oranga försvinner blir det kanon :) Så bjuder på några fler och bättre bilder. Slänger också med en dagens outfit. Har mina supersnygga jeanstights, vitt linne och farmors skjorta. Sen ett par vita converse till det med :)





Nu har jag mobbat håret igen!

Så, nu är jag hemma från Motala igen. Var som sagt hos frissan för Maggan ville experimentera lite med mitt hår. Hon använde en ny avfärgning två gånger för att försöka få bort mitt röda hår och det gick rätt så bra. Men håret blev rätt så orange så vi la i en lite beige-aktig toning i håret med för att få bort det oranga, men det gick väl sisådär. Jag tycker själv att det inte blev så jättebra i håret. Är typ mycket orange på vissa ställen, men fin blond färg på andra ställen. Ser ungefär likadan ut som innan, men ljusare. Jag ska tillbaka dit nästa vecka för att göra lite mer blonda slingor och sånt. Då får vi hoppas på att det blir blondare :) Så ska köra på en platt- och hårfönsfri vecka och använda mycket inpackning, så jag kan göra slingor nästa vecka.

Nu ska jag äta lite mat, försöka göra nåt vettigt med håret (utan plattång,locktång eller hårfön, det blir svårt), sminka mig och ta på mig lite kläder. Åker iväg till sporthallen igen senare. Åker kanske vid 5 tiden eller nåt sånt. Tror det var en match då, sen är det Lärar/Ledare mot elever -match vid 6. Så ska kolla på den. Efter det ska jag åka hem och då är det hockey igen! Snälla, snälla, snälla, vinn detta nu DIF!







21 april

Oj, vad bråttom det blev. Undrar varför det alltid blir det?? haha. Nu måste jag åka in till Motala. Ska ju in till Maggan som sagt och fixa med håret. Hoppas det blir bra. Jag ska bjuda på ett par bilder när jag kommer hem sen.





That's the way it goes

Kom hem från sporthallen precis och det var ingen höjdarkväll där inte. Kollade på Simons match och dom förlorade. Sen hade jag ju match med Samuels klass och det blev tyvärr förlust där med. Med typ 8-2 eller nåt sånt. Dom andra var bättre, men vi hade verkligen oflyt med allt som vi gjorde. Stolp- och ribbträffar hela tiden och inte hade vi domaren med oss heller, men så kan det va. Vi vann ju ändå silver så ska vara nöjda. Kommer igen och är bättre nästa år :) 

Nu ska jag äta lite mat, sen kolla på Desperate Housewifes, Cougar Town och Christine. Sen ska jag sova. Upp tidigt imorn för att åka till frissan som sagt. Lärar/Ledare mot Elever imorn med i sporthallen, brukar vara kul :) Sen ska ju amanda, adde och mattias vara med också, så blir extra kul.


Tack grabbar för en kul turnering!



Handboll

Så nu har jag gjort iordning mig och har även hunnit med att äta årets första våfflor. Jag är inte så mycket för det, men nån enstaka gång ibland kan det vara gott. Fast det räcker definitivt med en, annars mår man illa så lätt. Nu ska jag ta på mig lite kläder och sminka mig. Sen ska jag packa ner alla saker som jag ska ha med mig. Ska ha med mig lite grejer till mamma, kameran, alla kläder till killarna och sen ska jag försöka leta reda på en stor svart tuschpenna, som man kan skriva på tröjorna med. Sen ska jag åka till sporthallen. Grabbarna har match vid halv 7, men jag åker dit till 5 ändå. Alltid kul att kolla på alla andra lag med. Tror simon spelar med, men vet inte säkert. Kommer hem nångång ikväll, vid 9tiden skulle jag gissa på.

Just de ja, Maggan ringde mig förut. Min frisör för er som inte vet. Hon hade fått några nya grejer och eftersom jag vill bli blond igen så ska hon testa det på mig. Det var nån avfärgning och andra grejer. Vi får se hur det blir, hoppas det blir bra iaf. Jag blev iaf riktigt lycklig när Maggan ringde, gratis blondering är ju aldrig fel :) Så ska dit imorn förmiddag.






20 april

Idag är det en lite dyster, kall och blåsig dag ute. Känns inte alltför kul, vill ju ha varmt och sol. Men jag gav mig ut och gick ändå. Men det var nästan för kallt idag. Jag har inte riktigt kommit underfund med vilken runda jag ska gå, så det blir alltid olika. Är det någon som har några tips på en bra runda som man kan gå i vadstena som tar ungefär en timma? Iaf, åt sen frukost förut och nu ska jag duscha. Sen ska jag göra iordning mig och åka till sporthallen vid 5.





Life is unfair

Har ingen större lust att skriva just nu. Är så fruktansvärt irriterad på att saker aldrig kan gå Djurgårdens väg. Som ni kanske fattar så blev det förlust ikväll. I sudden och det var inte alls rättvist. Livet är inte rättvis och det har man ju redan fått erfara. Så det är lika bra att vänja sig. Men nu ska vi inte tappa tron på att det kan gå vägen ändå, det kan ju vara många matcher kvar. Så än är det inte kört, även fast vi just nu trampar på ettans växel i uppförsbacke. Det är bara att trampa på, för till slut når man toppen. Usch, vad många liknelser det blev där ni. Så jag ska inte tjata, ni fattar vad jag menar. 

Nu ska jag kolla på Top Model och Svenska Hollywoodfruar som jag spelat in. Sen sova. Imorn blir det att jogga en sväng på morgonen, sen vet jag inte vad jag ska göra. Handboll på kvällen bara.





DIF - Hv71

Nu är det dags igen. Jag kan nästan känna mitt hjärta klappa utanför huden. Nerver idag.
Men nu vinner vi det här tycker jag! KÄMPA DIF


Wesslau tillbaka, känns tryggt :)



REDO FÖR VÅREN NU!

Kom hem från Motala förut med en himlans massa kassar. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig. Jag köpte alldeles för mycket, men hade presentkort på alla ställen så det blev inte så dyrt ändå. Jag lägger in bilder på det jag köpte. Jag fullkomligt älskade allt som jag köpte, är så lycklig, men fattig :P Nu ska jag göra iordning mig och efter det ta en glass. Cyklar till sporthallen vid halv 5 tiden, för jag ska stå i kiosken ett par timmar. Sen åker jag hem och då är det hockeydags igen! :)



Två sommar/vår klänningar från H&M. Riktigt billiga!



Jeansshorts från Lindex. Gööör sköna!



Jeanstights med blixtlås nertill från Lindex.



Guldklocka och halsband från Guldfynd.



19 april

Jag har precis duschat och ätit frukost. Nu ska jag ta på mig lite kläder, sminka mig och göra nåt vettigt med håret. Sen ska jag åka iväg till Motala en sväng. Ska först följa med farmor till läkaren, sen ska vi till kyrkogården och efter det måste jag gå en sväng på stan. Skriver mer när jag kommer hem. Blir väl vid tre tiden eller nåt sånt.





Låttips: Mumford & Sons - The Cave

Hemkommen från Amanda och det var trevligt att få umgås en liten snabbis med henne. Hon fick prata av sig och jag fick lyssna av mig, haha! Nevars, jag pratade med, men amanda är värst. Jag tycker ändå att det är kul att höra henne prata, det gör mig inget. Vi kollade på Gossip Girl och amanda visade mig sin underbara klänning som hon köpt på HM och jag blev så jäkla avis. Vilken underbar klänning, den vill jag också ha. Men ska kolla efter nåt liknande på HM, jag skulle ändå inte fått i mina tuttar i den klänningen, haha. Just nu kollar jag på Wallanderfilmen på 4an, men nu är det nyheter. Ska väl kolla färdigt på den, sen gå och lägga mig. Imorn ska jag åka in till motala för att följa med farmor till läkaren. Sen blir det sporthallen på kvällen och hockey på tv:n.





Another night in hell

Nu har den här dagen gått igen, som alla andra dagar. Förstår inte varför dagarna går så snabbt för. Vad finns det för mening med det?? Eftersom vädret har varit riktigt härligt idag så tog jag en till promenad förut, eller jag joggade en liten runda. Hamnade efter det på Kungsvalla, eller Blåsvalla som vi kallar det. Det blåser alltid halv storm där, hur lugnt det än är på andra ställen. Så kollade på en fotbollsträning med smågrabbarna där, sen gick jag hem. Nu har jag precis ätit en riktigt god kvällsmat. Det bjöds på Tagliatelle med en god kycklingsås :) det var så mumma! Nu ska jag åka iväg till Amanda en sväng och kolla Gossip Girl och prata av oss lite. Kommer hem ganska så skapligt eftersom amanda ska upp och jobba imornbitti. Skriver sen.





18 april

Nu känner jag att förkylningen ändå håller på att sluta. Eller iaf på god väg, är fortfarande snorig och så, men inte alls hängig längre. Så jag tog en lång promenad förut. Var ute och gick i säkert en och en halv timma. Det gick extra bra idag eftersom det var Digilistan på radion med och det gör ju att man inte tänker på att man går. Gick även förbi amanda en sväng med, men ska träffa henne ikväll med, så pratade inte så länge. Det var lagom varmt för att gå idag, men det blåste alldeles för mycket tyvärr. Så hur jag än gick så hade jag alltid motvind ändå. När jag kom hem var det så skönt på baksidan att jag tog fram en solstol och la mig en stund. Lyssnade färdigt på topp 10 på Digilistan i solen och det var underbart skönt. Men tyvärr så dök det upp en himlans massa moln, så det blev kallt. Då gick jag in istället. Nu ska jag kolla på hockeyn från igår och se om jag ser mig själv. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Ska träffa amanda ikväll iaf.





I think You're the one





Hv71-DJURGÅRDEN

Hemkommen från Jkpg nu och det var inget roligt att åka hem med en förlust i bagaget, men på nåt konstigt sätt kändes det ändå helt okej. Det ordnar sig och att det var så jämnt visar att det absolut går att slå Hv på deras hemmaplan för på Hovet var vi bättre. Trots förlust var det en bra match att kolla på, men stämningen i Kinnarps arena var väl ingen höjdare. Tyckte det var dåligt drag på både vanliga publiken och på Hv-klacken. Kanske beror på att det är rätt så många konstymnissar som sitter och kollar, haha. Sen försökte dom få till nåt snyggt med att alla hade vita tröjor på sig, men det blev inte så pampigt som dom tänkt det kan jag tro. För imponerande var det inte. Det är skillnad på hovet där stämningen är helt makalös och färgerna är snyggt arrangerade bland publiken. Aja, tillbaka till matchen. Första perioden förstörde domaren och det var nog inte spel 5 mot 5 nångång. I andra och tredje var det jämnt. Men i slutet var Hv starkare än Djurgården, så vinsten var väl rättvis. Men vi kommer igen i nästa match! Lägger in ett par bilder som jag tog under matchen.

Nu ska jag kolla på Millenium-trilogin på tv och sen ska jag kolla på en film tror jag. Imorn vet jag inte alls vad som händer. Får se, vi tar dagen som den kommer :)


Nedsläpp i matchen.


Anton, Ingemar och Pappa.


Hade riktigt bra platser, satt väl typ på 8de eller 9de raden.





17 april

Nu är det dags för match!! :) Hv71 mot DJURGÅRDEN och jag ska vara där! Har haft sån tur att få biljetter p g a pappas föredetta leverantör. Så himla gött! Så åker ner till Jönköping nu och Kinnarps arena. Det sägs att alla ska ha vita t-shirts på sig där. Pappa och jag sitter ju med hans leverantör och det är vid alla som har årskort och sånt. Vi kommer nog vara dom enda som sitter med blåa tröjor på oss där, haha. Vi kommer ju definitivt synas bland allt vitt :) Så kolla efter oss på tv:n. Men jag har ingen tid att skriva, måste åka nu. Ska försöka mobilblogga lite när vi är där, men det brukar inte funka så vi får se hur det blir med det. Det ska bli så frukstansvärt kul och jag hoppas på vinst ikväll med, även fast det kommer bli svårt. Men iaf, HEJA DIF!















one missed

Har kollat på Postkodsmiljonären, Så ska det låta och nu ska jag inte göra nåt. Kanske sätta på nån film eller nåt sånt. Egentligen borde jag gå och lägga mig för att orka upp imorn för att gå ut och gå. Men vi får se hur det blir med det, beror väl på om jag får sova inatt eller inte. Imorn blir det tidig laddning inför matchen i Jkpg. Så gött att se en match live :) Natt på er"


                                                                    
Din satan...
satan...
du din satans helvetes jävla skit!
Din jävla skit;
Bondlurk, läbbiga skurk,
ynkliga parasit!
Pottsork, snuskiga stork,
din ruttna rot, din fulla krok!
Avskum, spattig och krum
du är så jävla dum!                             
Din usla gam,
din slemmige torsk,
förnicklade pappskalle,
skunk, förbanne mig,
lägg ägg, slibbiga drägg
skitstövel och bandit!
Slashas, ditt vidriga as,
piss och pest och senapsgas!
Sopprot, helidiot, 
fan vad du bär dig åt!                                                           
Din sabla bock, ditt feta arsel
våga dej aldrig mer hit!
Attans skitstropp, hörru din
saaaa, saaaatan,
helvete, helvete, helvete, helvete
helvete, helvetes jävla skit!




Jag är konstig, jag vet!

Nu sitter jag i soffan som jag gjort hela dagen, så nu håller jag på att bli tokig. Tänkte prata lite om mina fobier eller fixidéer som jag har. Dom som känner mig vet att jag har en del konstiga grejer för mig och en del är faktist riktigt jobbiga, medans andra är ganska löjliga. Jag kan börja med att ta upp några av mina löjliga idéer jag har. Jag kan t ex inte använda disktrasa. Alla äckliga bakterier som samlas i den där snuskiga trasan som man torkar allt möjligt med är så fruktansvärt äckligt. Sen kan jag inte hålla på med vatten med händerna. Dom "skrumpnar" ihop och då kan jag inte röra nåt på flera timmar. Det kan hända att jag går med fingervantar inomhus i flera timmar för att jag ska kunna röra saker. Det var två av mina fåniga idéer som jag har för mig. Nu tänkte jag ta upp det som är mitt största problem. Jag kan inte gå på "Ally McBeal"-toaletter eller äckliga toaletter såsom Dass om det inte krisar sig rejält. För er som inte vet vad en Ally McBeal toalett är så ska jag förklara. Det är en toalett eller rättare sagt ett toalettrum där dom har toaletter som man kan se in till. Alltså öppet nere i golvet och öppet uppe i taket. Jag tycker det är att kränka folk att ha såna toaletter. När man är på toaletten så är man där för att få vara ifred och göra det man behöver. Det är som att man skulle sitta mitt på öppen gata och skita så att alla kunde både se och höra vad man gör. Det är så frustrerande med såna toaletter. Jag tror mitt problem med såna toaletter började i USA, eller rättare sagt i Canada på en NHL-match. Dom hade bara såna toaletter på hela arenan. Pappa och jag missade säkert 8 av 10 mål p g a att vi sprang omkring och letade efter "vanliga" toaletter. Det är inte många som har varit på en NHL-match i Canada och har missat nästan hela matchen p g a toaletter, haha. Sen när vi hittat en vanlig toalett så lyckades jag somna under matchen med säkert 30000 galna Canadensare, inte illa pinkat. Jag har ytterligare problem med toaletten. Vet jag inte vart jag har en toalett kan jag lätt få panik och bli förbannad på den som inte har ett svar på vart det kan finnas en. Innan jag ska åka iväg till ett ställe eller när jag kommit dit så är det första jag tar reda på vart det finns en toalett. När jag har varit utomlands har många frågat om det var god mat och sånt, men allt jag kommer ihåg är vart och hur toaletten var på stället. Jag kan säkert nämna 20 olika toaletter på 20 olika platser i världen. Jag kan beskriva var den ligger, hur den ser ur och hur den luktade. Det är säkert. Så ett ställe där det inte finns några toaletter är ett stort NO NO för mig. Finns det ingen toalett så finns det ingen Hannah där, haha. Sen kan jag tillägga ett till problem som jag har. Är väldigt ofta varm, men det är ju ingen nyhet för dom som känner mig, haha!

Nu har jag öppnat mitt hjärta för er. Så öppna gärna ert hjärta för mig med. Har ni några såna här konstiga fix idéer för er, skriv gärna dom :) 
Nu ska jag käka grillat igen. Magen är bättre, så det är bra. Sen blir det den lugnaste fredagen ever. 


Lägger in två av mina favoritbilder från säsong 11 av Top Model!




 

16 april

Blev inget jobb för min del idag :/ Inte nog med att jag är förkyld, hostar och har ont i halsen, så fick jag typ nåt magknip inatt. Så har varit inne på toan och spytt hela natten :( men jag ska väl inte gå in på några detaljer, för eran skull. Just nu har jag fått i mig en skål med yoghurt och hoppas jag får behålla den. Har precis börjat kolla på en film med som heter Det sista offret och den verkar riktigt bra. Ska nog ta en paus i filmen och gå upp och kolla på Biggest Loser och Criminal Minds som jag spelade in igår, men sen ska jag fortsätta kolla på filmen. Blir nog bara att vara hemma idag, för måste bli frisk tills imorn. Då blir det Kinnarps arena och hockey, DIF! :)






If you are??

Här kommer The Arks nya video till låten Superstar. Älskar låten - fattar inte videon. NATT PÅ ER!





Torsdag

Ojoj, vilken kväll det blev :) Härlig grillning med kanongod mat, trevligt sällskap och bra hockey. Det kan ju inte bli bättre. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag kolla på Vampire Diaries och efter det sova. Klockan ringer ju redan vid kvart i 6 imorn, så måste få sova ett par timmar iaf :) Blir väl inget skrivande imorn förens när jag slutat jobbet. Jobbar mellan 7-17 imorn, sen ska jag nog träna på jobbet efter det om jag känner mig pigg. Sen blir det en jättelugn kväll.







4-3 till DJURGÅRDEN

Så underbart! 1-0 i matcher, behöver jag säga nåt mer?! :)





DJURGÅRDEN finalmatch 1

NU JÄVLAR! DIF









15 april

Det verkar bara bli värre och värre med förkylningen och det gör mig galen. Så vi får hoppas att jag kan jobba imorn, jag får knarka tabletter, ha med nässpray och ta min super-hostmedicin. Då märker nog ingen att jag är sjuk, haha. Nu sitter jag i soffan och gör ingenting. Har precis målat naglarna med mitt nya favoritnagellack! Köpte det Nude-färgade i förrgår och jag bara älskar det. Jag gillar när det inte syns att man har nagellack, men att det ser så fräscht ut. Så det kommer att användas flitigt! Nagellacket heter IsaDora Creamy Nude :) Kollade på en grymt bra film förut med den underbart snygga Zac Efron. 17Again hette den och den måste ni bara se.

Ska nog bara stanna inne i eftermiddag, blir inget sporthallen idag skulle jag tro. Vi får främmande ikväll, så jag ska greja lite tills dess. Ska göra aioli och lite annat till grillningen. Hoppas bara vädret håller i sig :) Sen är det ju självklart hockey ikväll. Finalserien börjar och det känns underbart! Så börjar uppladdningen inför den redan nu. Har DJURGÅRDStröjan på mig och är laddad till tusen! Vinn den här skiten nu DIF. || Har biljetter till matchen i jkpg på lördag, jippi! :) ||

Skriver mer senare ikväll. Blir nog efter hockeyn.









Det går våran väg...

Nu känner jag mig bara sämre med min förkylning, har lyckats få huvudvärk med. Det är inte alls kul, sen har jag fått nån slags klåda av mina kläder. Tror det beror på sköljmedlet som vi har, får sluta med det. Men iaf, har suttit i sporthallen hela kvällen och det kanske inte är det bästa för min förkylning, men det är ju så kul. Kollade på matchen mellan dom andra klasserna i samuels ålder och resultaten gick precis våran väg. Vi är garanterade silver nu och har bättre målskillnad än det andra laget. Så blir guldmatch på tisdag och det räcker med oavgjort för våran del, så vi har väl minst press på oss. Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Har kollat på Grey's Anatomy och True Blood, så nu ska jag sova. 

 







14 april

Den förbannade förkylningen verkar aldrig ge sig. Jag är så trött på den. Men har iaf sovit hela natten inatt utan att vakna av andningssvårigheter eller hosta. Så kände mig ändå rätt så pigg när jag vaknade. Jag gav mig ut en sväng och gick. Handlade lite på vägen och nu har jag precis ätit frulle. Nu ska jag städa lite, blir att damma och dammsuga, sen ska jag duscha. Blir sporthallen ikväll med.





I can't find him

Blev en rätt så lång eftermiddag/kväll i sporthallen, men det är ju så kul att kolla på handboll. Sen att många har klätt ut sig och gör bort sig på plan gör ju allt mycket roligare! Min cykeltur till sporthallen började inte alltför bra, hjulet började rycka och sen höll det på att lossna. Så fick gå dit istället och eftersom det typ är värsta vårvärmen ute nu så blev jag jättevarm. Det är ju inte kul att komma fram varm och sen är det massa folk i sporthallen, men man är ju van vid att vara varm, haha. Men hade iaf trevligt ikväll och kommer tillbringa precis lika mycket tid imorn med att kolla handboll. Nu har jag kollat på Desperate Housewifes, Cougar Town och Christine. Nu ska jag kolla på Andra Avenyn från förra veckan, sen sova.













13 april

Nu orkade jag inte stanna inne mer. Så när jag vaknade tog jag på mig kläder och gick ut och gick. Jag kände att det är ingen ide att vila sig frisk, utan ge sig ut i solen och hoppas på det bästa. För nu vill jag bli frisk! Gick ner en sväng på stan med och handlade sminkborttagning och rollon. Jag skulle egentligen bara köpt det, men kom hem med två nagellack också. Ett i ljust mintgrönt och ett nude-färgat. Dyrt blev det, men det är ju så kul att handla nya :) Så nu har jag precis duschat och målat naglarna. Ska föna, platta håret och sminka mig, sen åker jag till sporthallen igen. Är väl där hela kvällen.






Life is fun

Kunde inte ha gått bättre i första matchen i skolhandbollen. Vi började matchen med att vara bättre än det andra laget, eller rättare sagt hela första halvlek. Gick väl till vila med en ganska stor ledning. Började lika bra i andra, men tappade i slutet p g a att grabbarna slappnade av eftersom vi hade en stor ledning, så då tog dom in lite. Men matchen slutade 13-8 till oss, så var en säker vinst ändå. Kul att se att grabbarna vill ge hundra procent hela matchen :)

Sedan jag kom hem har jag kollat på Top Model, Svenska Hollywoodfruar och nu ska jag faktist sova. Måste sova bort den här förkylningen inatt. Har inga halstabletter kvar heller, så får försöka klara natten ändå. Imorn blir det kanske frukost hos Karin, men hon har inte svarat än, så får se hur det blir med det. Handboll på eftermiddagen/kvällen iaf :)


Bilder från handbollen

Klass 4A :)




skolhandbollen

Nu ska jag föna och platta håret, sminka mig och ta på mig lite kläder. Efter det åker jag iväg till sporthallen. Ska först kolla på min kusin Simon som är med i skolhandbollen för första gången och sen ska vi samlas till Samuels match. Jag ska vara coach iår, som alla andra år med, haha. Men det är så kul så jag gör gärna det :) Våran match börjar klockan 7, så kom gärna och kolla! Jag ska försöka ta några kort, men det är lite knepigt när man coachar.



12 april

Nu har jag åkt på en dunderförkylning och det är så förbannat trist. Bara snorar, har ont i halsen, öronen och huvudet. Usch, det är så tråkigt och jobbigt. Jag som hade tänkt gå och simma idag, men så blev det ju inte. Jag gick upp vid 9tiden och hamnade då i soffan. Var inte alls utvilade efter att jag inte kunnat sova nåt inatt. Så somnade där istället. Men nu har jag precis kollat på Gossip Girl, packat upp mina grejer och plockat iordning. Hur trött och sjuk jag än känner mig, så måste jag ta mig till sporthallen idag. Har match med samuels klass i skolhandbollen och jag är ju deras ledare. Det ska bli riktigt kul :) Men nu ska jag duscha, svälja några tabletter och pigga på mig lite.





11 april

Idag är jag alldeles för trött för att skriva. Har suttit i en bil i drygt fem timmar, sen kollat på fotboll med emilia i motala och grillat på kvällen. Så nu är jag helt färdig. Måste sova, skriver imorn. Men min laddare till datorn har slutat funka, så kommer väl inte kunna använda min dator :/ jag är så trött på datorer, men gonatt på er!







LÖRDAG

Bilder från dagen. Sovmorgon, shopping (köpte en ny, vit nitväska som blir sommarens hit!), afters ski, solning och en lugn tacokväll. Sista kvällen i Lindvallen och det har varit trevliga tre dagar, men skönt att komma hem ändå :) Imorn ska vi städa stugan och åka heeeela den långa vägen hem, usch! Skriver väl nångång imorn kväll.






FredagNATT i Tandådalen

Sammanfattning av gårdagskvällen:
Martina hämtade oss - Hundfjället - Taxi till Tandådalen - PARTY på Wärsans, där Jan Johansen spelade - Taxiletande hem - Hemma i sängen i Lindvallen! :)






Tandådalen

Nu ska vi göra iordning oss lite, sen kommer Martina och hämtar oss. Sen ska vi nog åka hem till henne och kolla läget. Efter det ska vi förmodligen åka till Tandådalen och partaja loss. Vet inte vart kvällen leder, hoppas bara att det blir kul :)





FREDAG

Dagen i bilder men bakochfram om ni fattar. Bilderna från början är från eftermiddagen sen blir det tidigare på dagen :) Har varit en dag med mycket sol, promenad, akutbesök och after ski. Ikväll hoppas vi på partaj med martina, bara jag kan övertala emilia! :) Såg även Lindvallens snyggaste kille, han är på den andra bilden, men man ser inte mycket. Ha en kanonfredag nu!! :)






TORSDAG

Orkar inte skriva så ni får kvällen i bilder. Tog det bara lugnt hela kvällen.


Djurgården är vidare till final i hockey, jippie!


Emilia och jag tog en lång promenad och kollade in stället.


Jag rekommenderar inte att ha converse på sig, rätt så blött, haha!


Hamnade till slut på en bar nånstans där det var galna AIK:are.



Imorn är en ny dag. Blir frukost i andra stugan, sen vet jag inte alls vad som händer. Mormor och jag är dom enda som inte ska åka skidor så vi hittar väl på nåt. På kvällen hoppas vi på partaj med Martina nånstans.




LINDVALLEN

Nu är vi här, eller vi har varit här ett tag, men har packat ut och bäddat och sånt nödvändigt. Emilia och jag har redan druckit varsin cider så nu är det semester. Men jag har nog aldrig varit på en semester där jag kännt mig helt fel placerad. Snö på backen, kallt och vinter. Det är inte jag, så känner inte att jag passar in. Men kommer ha roligt ändå, man behöver ju inte åka skidor för att ha kul. Nu har emilia och jag gjort iordning oss lite och ska ner till de andras stuga för att äta mat. Sen blir det att kolla Hockeyn nånstans, Mattias får fixa det. Sen ska vi väl kolla läget här :) Jag lägger in några bilder som jag hunnit ta. Ska försöka ta fler ikväll.





Tillbaka till vintern

Usch vad dåligt med uppdate idag, men så kan det bli när man har mycket att göra. Åkte in till motala för andra gången och hämtade mamma vid två, men innan dess hämtade jag ut mina bikinis som hade kommit. Dom var asläckra och passade bra båda två, känns underbart! :) tyvärr var karins Bh:s restade, så det var lite synd om henne. Jag fick mina grejer iaf. Allt var bra! Det är inte alltid som allt passar, speciellt inte bikinis. Dom vill man gärna prova innan, men jag tog en chansning som gick hem den här gången. Efter jag hade hämtat mamma åkte vi ner till mormor och morfar och bytte bil. Vi ska ha deras bil till Lindvallen imorn, den är lite större. Eftersom dom ska åka med helga och mattias så gick ju det kanon. Man slipper trängas lika mycket och det är ju skönt när man ska åka en sisådär 6timmar. Åkte till Mjölby efter det, men sen fick jag tyvärr åka tillbaka till Vadstena igen och lämna skidor för det glömde vi. Så jag har spenderat en jävla massa tid i bilen idag, men det är ganska roligt att sitta och köra själv och sjunga ashögt till musiken :) Jag kom hem från vadstena ganska så sent, så det blev att käka kvällsmat framför tv:n eftersom hockeyn redan hade börjat. Så underbart att Djurgården vann, jag kan knappt tro mina ögon, men man ska ha lite tur ibland för det har bra lag. Nu har vi ett riktigt kanonläge att avgöra i globen imorn, så då blir det att sitta spikad i stugan med en kall cider i handen :) Men nu har jag gjort iordning håret tills imorn, orkar inte göra det på morgonen, så nu ska jag sova. Klockan ringer vid kvart i 7 imorn bitti, så blir inte mycket sömn inatt, men kan ju sova i bilen. Vi har med oss mammas dator till Lindvallen, men det kommer nog inte bli så mycket bloggande där ändå. Emilia fick låna molles mammas mobila bredband så vi har ju det iaf. Kanske lägger ut lite bilder och så, får se. Men ett inlägg per dag ska jag nog hinna med! Ha en bra helg allihop! :)





flowers on the table

Så, nu har jag lite mer tid att skriva. Men bara lite. Har ganska mycket saker att pyssla med. Var som sagt i Motala förut för att Samuel skulle klippa sig och det blev jättebra. Det blev väldigt kort, men det är ju skönt när man får bort lite hår. Jag tror nog att han tyckte det blev för kort, men det växer ju ut så snabbt. Gick till systemet efter det och där träffade vi morfar som också handlade till helgen :) Nu är vi hemma igen och jag har precis skrivit en liten packlista. Eller liten och liten, det blir alltid en massa saker man ska ha med sig som man ändå inte kommer att använda. Har redan skrivit ner ungefär 70saker jag ska ha med mig. Men problemet är att jag inte har någon större väska. Jag får väl ta min sportBag och en väska till. Man vet ju aldrig vad man har lust att ta på sig just den dagen, så därför måste ju hela garderoben med och typ 4par skor, haha. Jag och mina skor, men det finns ju inget roligare än skor!! älskar skor... Men idag får jag sålla. Aja, nu måste jag börja packa mina grejer. Ska hämta mamma i motala om en dryg timma och ska hinna packa och äta lunch innan det.





7 april

Försov mig, bråttom, måste åka nu.

Åker till Motala nu, samuel ska klippa och sen lyckades man försova sig i en halvtimma. Inte så himla kul att slänga i sig frukosten och inte veta vad man har på sig, men det är lugnt. Jag är glad ändå, eller inte på pappa, men det är en annan femma. Kommer hem vid lunch typ. Glömde handla på systemet igår, så gör det i motala ist.





ADAM LAMBERT

 
ÄCKLIGT, SNUSKIGA, SNYGGA MÄNNISKA!
Ni bara måste lyssna på hans album For your entertainment på spotify. Jag bjuder er på en av låtarna från plattan. Bara älskar hela albumet och bara älskar denna människa!




Gonatt på er!



Beeboop

Nu har jag slängt i mig en hemmagjord hamburgare och det var riktigt mumsigt. Det är betydligt mycket godare med hemmagjorda än köpta hamburgare, sen känns det nyttigare på nåt sätt. Nu kollar jag på Dating in the dark och ska sen kolla på Desperate Housewifes, Cougar Town och Christine. Sen blir det nog sängen. Ska upp tidigt imorn för att åka in till motala. Samuel ska klippa sig hos Maggan. Efter det ska jag hem igen och packa.





???


Ger er bara en ledtråd till den här bilden. Vi kommer vara snyggast i hela skolhandbollen!



New hairstyle!

Var ju som sagt hos Frissan förut. Så nu har jag påbörjat min resa till att bli blond igen. Min hårfärg nu är väl en blandning mellan brunt, rött, blont och guldigt. Men efter några blekningar till så blir det nog kanon. Det tar ju som sagt ett tag att gå från rött till blont.


Innan. Här syns ju inte min fula utväxt, men den finns där, haha.



En lite mellanbrun toning för att få bort det knallröda, så det är en bättre bas för slingorna.



Efter toningen och med slingorna i folien.



Här är resultatet. En randig tigerkaka i huvudet. Men det kommer att bli bättre.



Frissan

Ny ska jag sminka mig lite, sen åka ner på stan för att titta in hos frissan. Måste ordna till håret, man vill ju helst bli blond på direkten. Men eftersom jag färgat det rött några gånger så blir det nog svårt. Kommer väl hem med orange hår eller nåt sånt. Vi får se hur dom kan fixa till det där nere. Vi hopppas på det bästa! :) Efter det måste jag in på systemet och handla till lindvallen.





6 april

Usch, skrivkramp idag. Gick upp rätt så sent idag. Klockan ringde vid halv11 och jag gick ut och gick en sväng. Men det är lustigt, även fast jag går en längre runda så tar det ändå typ 40minuter att gå. Det måste ju bero på att jag går lite snabbare för varje gång. Snart får jag gå runt hela vadstena för att komma upp i en timma. Nu ska jag hoppa in i duschen. Kände att jag var tvungen att göra nåt åt mitt hår, så beställde tid förut. Så ska ner vid kvart i fyra så får vi se vad vi gör med rufset.





someday we're gonna break free

Måndagen kunde väl ha slutat bättre...

Hade det riktigt trevligt hos Ulrika och Patrik där vi firade mormor. Vilken tur att jag har emilia som kusin, tänk vad tråkigt det vore med alla kalas och jul och allt det där som man gör med släkten. Iofs så hade jag lite kul med småbarna med ikväll. När jag kom hem var det ju dags för hockey. Det var match på cloetta och det gick väl som jag hade på känn ikväll. Lhc vann välförtjänt och Djurgården hade inte mycket till spel ikväll, men skönt med två hemmamatcher nu, så skickar ut Lhc ur slutspelet där istället! :) Nu ska jag kolla på 90210 på internet, sen ska jag kolla på Top Model från ikväll, det var ju makeovers ikväll, alltid lika skoj! Sen ska jag sova. Imorn vet jag inte alls vad jag ska göra. 


Förrätten ikväll. Det bjöds på toast med skagenröra, lax, räkor, rödlök och citron. Det var mumma!




Efter det var det dags för huvudrätt. Det blev oxfile, hasselbackspotatis, sås, sparris, sockerärtor och sallad. 





Samuel och jag stannade och köpte choklad och blommor till mormor. 

Fick ingen bild på efterrätten, men det var en chokladtårta med saffranskräm. Var god men lite speciell.


Gonatt!!


 


it will fade away

Så nu är jag hemma igen. Gjorde iordning naglarna hos amanda precis och det blev jättefint. Men vet inte om det verkar sitta dåligt, får se om vi kanske måste fixa till det innan jag åker till sälen på torsdag. Nu har jag fått på mig lite kläder och smink och ska åka iväg och fira mormor. Först måste vi stanna och köpa nån blomma på vägen, hoppas det är öppet nånstans även fast det är annandag påsk. Kommer väl hem nångång ikväll. Hockey ikväll igen, synd att man inte kunde åka till cloetta. Får väl åka på nån match i globen/hovet när vi är i final, haha!



5 april

Idag säger vi grattis till Mormor som fyller 60år! :)

Var ute och gick förut, men det var inte alls skönt. Det regnade och blåste och sen hade jag tagit på mig aldeles för lite kläder. Man är ju så van vid att det är varmt och skönt ute nu, men så var det definitivt inte idag. Så gick och huttrade hela vägen. Jag hämtade mammas bil på pumpen, så nu har jag den att åka omkring i i det tråkiga vädret. Kom precis ut ur duschen nyss och ska ta på mig lite kläder och borsta håret. Sen ska jag åka till amanda och fixa naglarna. Hinner kanske skriva ett inlägg sen innan vi ska fira mormor. 

 



"vad var det för mening med att grilla i trädgården när maten ändå luktade stjärt"

Nu är jag sååå trött. Höll på att somna när jag kollade på Gossip Girl, nickade nog till lite tror jag. Den här kvällen har varit så lång och jag har varit så uttråkad. Ett tag låg jag upp och ner i soffan med huvudet i golvet och fötterna uppe på väggen. Slutade med att allt blod åkte ner i huvudet och lungorna i halsen, så då satte jag mig faktist upp, haha. Har precis kollat färdigt på Bröllopsfotografen med Samuel, men jag tyckte inte att den var så bra faktist. Hade högre förväntningar på den. Nu har Samuel somnat min säng, så får väl ligga där och trängas inatt. Tur att man har en dubbelsäng. Nu ska jag med sova. Imorn blir det powerwalk och sen hämta mammas bil, vart det nu var, så man kan ha den i några dagar.





Söndag

När jag slutat jobba åkte jag ner en sväng till mormor och morfar och skulle hjälpa till lite, men blev väl inte mycket till hjälp där inte. Så jag åkte hem istället. Nu ska vi fira lite påsk här hemma, eftersom jag var borta i fredags och jobbade igår, så det blir lite påskmat ikväll istället. Ska käka ägg, stuvad spenat, janssons, köttbullar och allt annat som hör till påsken. Sen så blir det Gossip Girl och efter det ska jag kolla på Jesus Christ Superstar. Älskar den filmen och älskar musiken. Ha en bra söndag allihop!



4 april

Nu har en vecka gått igen och det är ju helt sjukt. Jag kan inte fatta att tiden kan gå så snabbt alltså. Var ute och gick imorse, men eftersom jag ska jobba om en timma, så blev det bara en kort runda. Det var så skönt med lite luft trots att jag gick typ halvsovandes eftersom jag var så trött. Det var ju bara att sätta på brillorna och knalla, det är ju ingen som bryr sig om vad jag gör. Tog precis en välbehövlig dusch och ska göra iordning mig lite. Börjar jobba vid 12, sen ska jag kanske ner till mormor och morfar och hjälpa dom med mormors 60årskalas. Men vet inte än, mormor har ju inte hört av sig. Annars blir det en lugn söndag med mycket tv :)





"Vill du vara ihop med en idiot?"

Så nu har hela lördagen gått och jag ska snart sova. Jobbade som sagt till kvart över nio ikväll, så blev ju inte mycket med lördagkvällen. Jag lyckades smygtitta på hockeymatchen på jobbet. Efter andra perioden trodde jag faktist att det var kört, men så fel man kan ha. Riktigt bra jobbat av Djurgården att gå ifatt och tillslut vinna i förlängningen. När dom gjorde det avgörande målet, skrek jag så högt att jag näst intill skrämde ihjäl tanterna på jobbet, haha. Skönt med 2-0 i matcher :) När jag kom hem åt jag lite mat, pappa hade grillat för första gången iår, så det var extra gott idag. Fram tills nu har jag suttit och kollat på en gammal goding. Bläddrade omkring i vårat programbibliotek på tv:n och hittade Eva och Adam. Så nu har jag kollat på den. Den är ju himla bra, men det är ju först nu som man inser hur dåliga skådespelare vissa är. När man var liten så märkte man ju inte sånt. Filmen får en att åka tillbaka till när man gick på mellanstadiet och livet var så enkelt. Aja, nu ska jag kolla på kvällens avsnitt av Jakten på Julia, sen ska jag sova. Imorn bitti blir det att gå ut och gå, sen börjar jag jobba vid 12. 




 

3 april

Ojoj, vilken kväll det blev igår. Det var riktigt kul, även fast jag var lite småirriterad ibland och hade typ cider över hela mig. Ibland så blir kvällar bäst när man inte planerar dom. Men tänkte lägga in lite bilder från igår. Det är typ bara bilder på mig och amanda, men det var ju henne jag var där med, så blev så :) Tack emilia för den lugna bilfärden hem och tack tjejer och killar för kvällen! Idag blir det dåligt med uppdatering. Börjar jobba vid 4, så skriver väl när jag kommer hem därifrån. Slutar vid kvart över 9.

 

 





 





Party!

Hinner inte skriva. Ändrade planer. Åker till Amanda nu, sen vidare till Emma på förfest. Efter det blir det Texas eller Hugos eller vad det nu heter :) Underbara fredag!





You always thought that I was stronger

Nu är jag i mjölby igen. Har varit i sporthallen hela dagen, eller iaf tills nu. Samuels lag åkte ut i första omgången, så dom var färdigspelade till lunch. Samuel stod i mål och i första matchen hade han det inte lätt, men i de resterande två matcherna höll han nollan. Det räckte inte, eftersom hans lag inte gjorde några mål. Åkte hem och åt lunch, men åkte sedan tillbaka till sporthallen för att kolla semifinaler och final. Kommer tyvärr inte ihåg vad det vinnande laget hette, men det var helt rättvist. De var klart bäst :)

Nu ska jag snart leta påskägg, men jag fick ju mitt linne av mamma i påskpresent så jag får leta efter ett tomt ägg, haha. Det gör mig inget :P Sen ska jag hjälpa mamma med maten. Ikväll blir det att äta kräftor till förrätt och sen blir det påskmat. Det ska bli så gott. Sen blir det en lugn tv-kväll med Postkodmiljonären, Så ska det låta och Solsidan


Just de ja, måste berätta att pappa vann på bomben igår. 1450kronor hämtade vi ut på alexanders förut :) Så blir nya badrumsskåp nu skulle jag tro!



2 april

Har lite bråttom så jag skriver lite snabbt. Nu ska jag åka iväg till sporthallen för att kolla på VGIF:s påskcup. Samuel ska spela fotboll, så hoppas att det kommer att gå bra. Blir ju lite jobbigt att sitta på läktaren, när man är van vid att stå och skrika nere på bänken i handbollen. Men nu är jag ju inte så intresserad av fotboll så det blir nog lugnt. När jag kommer hem därifrån ska jag ut och gå en sväng. Ikväll blir det mjölby igen.

 



UNDERBART

Åhh, det går inte beskriva hur skönt det är med en Djurgårdsvinst ikväll! Det är ju ännu skönare att det var mot LHC, mohaha!! Att det skulle vara såhär busenkelt kunde jag aldrig tro, men det var det :) Så nu laddar vi inför lördag och match på hovet, tyvärr så jobbar jag då, men jag får väl smygtitta lite ändå. Nu ska jag kolla på Criminal Minds och sen ska jag kolla på Vampire Diaries om det funkar. Imorn måste jag ut och gå, har ätit en del onyttigt idag, så det ska bort :)





DJURGÅRDEN

Blev inget inlägg förens nu. Var som sagt och simmade förut och det var riktigt skönt. Men man blir ju lite irriterad när man har simmat i lugn och ro i nästan en timma och när det helt plötsligt hoppar i en duns som börjar att vrålsimma fram och tillbaka i bassängen, så att det blir världens vågor i vattnet. Varenda simtag som man tar så får man en kallsup av vågorna, inte kul. Men hade typ bara 4 längder kvar då, så det var lugnt ändå.
Nu lämnar vi simningen och fokuserar framåt. Nu ska jag kolla på hockey. Semifinal-serien mellan Lhc och DJURGÅRDEN börjar nu. För helvete djurgårn vinn ikväll, det skulle vara så underbart! Så blir det, sen ska vi äta och kolla på Criminal Minds.





jahopp :(

Åker till simhallen nu. Blir inte utgång ikväll, så får väl stanna hemma och kolla på hockeyn. Får se om det kanske blir utgång imorn istället.





Presenter

Jag vet att jag lovade att lägga ut bilder på vad jag fick i present när jag fyllde 20, så ska väl göra det nu. Bättre sent än aldrig heter det ju.


Mina fina muggar som jag fick av Mamma, Åke och barnen.



En stor skål och fyra små skålar av Fam Karlsson.



Mina joggingskor som jag fick av Pappa, Emma och barnen.



Uppläggningsfat av Mamma, Åke och barnen.



Tallrikar och deserttallrikar av Mamma, Åke och barnen.




Sport-BH av Pappa, Emma  och barnen. Sockor av Emmas föräldrar.
 


En jönköpingstripp med tjejerna, Presentkort på Lindex av Gunnel och Jörgen, Presentkort på resia på 1000kr av Mamma, Åke och barnen. Sen fick jag 1000kr till av Mormor och Morfar. På bilden är även avslutningspresenten som jag fick av grabbarna i handbollen, det är ett presentkort på Valven på 250kr.



Vitt vin av Helga, Mattias och Elias.



Gott och blandat hink av fasters familj.



Påslakanset av Pappa, Emma och barnen. Halsband och armband som Alice gjort.



Arbetsskjorta av Farmor.


Sedan fick jag pengar av min farbrors familj, 500kr av Mattias, Helga och Elias, pengar av Emmas föräldrar och presentkort av handbollskillarna i Vadstena.




1 april

Jaha, då är dagen här som man får passa sig för att bli lurad. Jag har inte kommit på nåt bra aprilskämt att köra på någon, så blir nog inget med det. Jag läste i Vadstenatidningen precis och dom hade ju som vanligt lagt in en nyhet som aprilskämt. Den handlade om att Piraterna skulle få konstgrus på speedwaybanan. Det lät lite konstigt tycker jag. Sen när jag läste vidare hade dom fått in lite vitsiga namn såsom Itsaj Oke (It's a joke) och First Lirpa (första april). Snacka om att första april alltid tas på allvar, eller inte alls på allvar, beror på hur man ser det, haha. Aja, nog pratat om första april. Åkte ju som sagt till Vadstena på morgonen och då bara öste det ner. Så det har inte blivit någon promenad idag. Men så fort som simhallen öppnar ska jag knalla dit och simma en sväng. Får se hur det blir ikväll. Vet inte riktigt än.





RSS 2.0