Hallbybollen sammanfattning

Kom hem igår efter tre bra dagar nere i Jönköping. Handbollsmässigt så var det mycket upp och ner för grabbarna. De är så j***a bra när de är bra, sedan är de så j***a dåliga när dom är dåliga. Det är lite synd.
 
På fredagen gjorde vi en riktigt bra match mot Kristianstad och vann den. På lördag förmiddag spelade vi riktigt dåligt och förlorade den matchen mot Cyrus. På eftermiddagen på lördagen spelade vi riktigt bra igen och vann enkelt mot Alingsås och var därmed klara för A-slutspel. Det var vi riktigt nöjda med, bra jobbat! På söndag var det dags för åttondelsfinal för grabbarna. Halv 8 på morgonen var det dags och Växjö stod för motståndet. Vi spelade riktigt bra och låg lika med Växjö efter 10 minuter, sedan fick vi några mål mot oss, några domslut mot oss och vårat humör började tryta. Tyvärr så rann matchen iväg för oss och vi förlorade den med ett antal bollar. Där tog cupen slut för våran del, kanske lite snabbare än vad vi velat och tänkt oss. Men så är det!
 
Vi är allt som allt riktigt nöjda med grabbarna under cupen och jag känner att vi är på väg tillbaka till vårat rätta jag,iaf stundtals ;) Nu ser vi fram emot att serien drar igång igen på lördag!
 
 
 
 
 
Finns bilder från cupen på facebook!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0