HANDBOLL

Började dagen med säsongens sista handbollsmatch. Jag finner nästan inga ord på hur bra ni spelade idag grabbar. Lkpg Lejon kom till Vadstena med en avbytare, två äldre spelare med dispans och en kille som var minst en decimeter längre än mig. Så det verkade som att det skulle handla om att trötta ut deras spelare och få stopp på deras storskytte. I första halvleken började vi med ett hyfsat bra försvarsspel och ett bra anfallsspel. Efter halva halvleken så står det lika, men då gör lejonen ett ryck och går upp i ledning med fem bollar. Vi tar timeout, byter till ett offensivt försvarsspel och efter det knappar vi in till två måls underläge i halvtid till 9-7. I halvlek pratade vi om att vi är minst lika bra som dom och att vi måste få stopp på deras skytte och kontra mer. I andra halvlek var det våran match helt och hållet. Försvaret var kanon och dom gjorde endast 4 mål i andra halvlek. Måste berömma våra målvakter med, ni var jätteduktiga. Tillsammans med försvaret tog det totalt stopp för lejonen. Framåt så fick vi fart på spelet och kunde kontra in ett par mål i förstafas och andrafas, precis som vi pratat om. Dom sista fem minuterna var lite kaotiska, vi gick till ledning med ett par bollar och deras spelare var totalt slut. Vi kunde efter ett grymt arbete vinna matchen med 17-13!

Är så stolt över hur bra ni kämpar grabbar!!

Ni ska vara stolta över eran prestation under hela säsongen. Det bådar gott inför framtiden och för hallsberg. Ni har jättemycket potential och ni är så goa grabbar! ♥