Sunday, bloody sunday...

Jag vet att jag lovat ett lite längre inlägg idag, så jag skriver litegranna bara. Jobbade som sagt nästan hela dagen igår och på kvällen var vi fyra stycken, normalt brukar vi vara två stycken, men det hade ju dubbelbokats och sen hade vi yttrerligare en extra insatt eftersom vi har en dam som vi måste hålla koll på jämt. Men med två personer för många lyckades vi ändå tappa bort tanten på förmiddagen, haha. Ann och jag letade överallt, men vi kunde inte hitta henne. Vi letade i alla rum och skrymlsen vi kunde leta i på avdelningen och även nere i entren. Men vi lyckades inte hitta henne. Till slut ropade ja ner i trapporna som leder till källaren och då svarade hon. Hon hade varit nere i korridoren i källaren och hittade inte ut. Men jag tog med henne upp till avdelningen. Usch, vad nervös jag hann bli innan vi hittade henne. Tänk om vi hade behövt ringa polisen för att efterlysa henne, haha. 

Idag har vi haft handbollsmatch i Linköping. Trodde det skulle bli en jämn match, men vi hängde inte med i första halvlek. Vi hade ingen vilja att spela handboll och ett dåligt humör och med det så vinner vi inga matcher. Den slutade 20-9 och vi brukar spela jättejämt med det laget, så är lite besviken. Men det är bara att ta nya tag. Vi har tre hemma matcher kvar nu, sen är serien färdig.

När jag kom hem från handbollen så var jag väldigt trött, så jag somnade i soffan i typ två timmar. Hoppas bara jag kan sova inatt. Nu ska jag kolla på finalen av Project Runway och så spelar jag in säsongspremiären av Gossip Girl så jag kan kolla på det.  Efter det blir det någon film.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0